torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Drita Lulic

Hän on pääministerin viestien kohde ja Kosovon albaani Drita
– Jos totta puhutaan, toivon, ettei Matti olisi ikinä laittanut minulle sähköposteja. Silloin olisin saanut elää ihan rauhassa tältä kohulta.

– Kohusta alkaen minulle on ollut erittäin vaikeaa henkisesti ja tämä on ollut stressaavaa aikaa. Ihmettelen, miksi Matti kertoi minun olleen kunnallisvaaleissa, sillä se paljasti minun henkilöllisyyteni.
Hyi Mattia, kun aloitti Seiskassa julkisuuskohun lähettämällä yksityisviestejä.

8 kommenttia:

Jape kirjoitti...

"Drita ei halua, että viestit julkaistaan, koska ne ovat yksityisiä.

– Jos totta puhutaan, toivon, ettei Matti olisi ikinä laittanut minulle sähköposteja. Silloin olisin saanut elää ihan rauhassa tältä kohulta. Mutta en siis ole Matille vihainen enkä katkera. "

Siis tämä on uskomatonta. Nainen itse ensin ilmoittautuu jollekin "laatulehti" Seiskalle että hänellä on tällaisia viestejä ja sitten sanookin että olisi halunnut elää rauhassa ja ei ole Matille vihainen tai katkera?

Tuohan on todella röyhkeää. Milloin nämä naiset oppivat kantamaan vastuunsa tekemisistään? He ensin itse ensin pyrkivät aktiivsesti julkisuuteen ja sitten ollaankin uhreja. Voihan Vitalis!

Mortimer kirjoitti...

Samassa jutussa hän melkein syyttää Vanhasta henkilöllisyytensä paljastamisesta, koska Vanhanen paljasti että kyse on kunnallisvaaliehdokkaasta. Miten tuollainen ihminen olisi kelvollinen ottamaan vastuuta kunnan asioista, kun hän ei kykene ottamaan vastuuta edes omista teoistaan?

Jos hän ei halunnut julkisuutta, niin miksi ihmeessä hän olisi ottanut yhteyttä Seiskaan. Tietäähän sen jokainen täysipäinen - varsinkin Kuronen/Ruusunen -jupakan ja Kanervan tapauksen jälkeen, että pääministerin seksuaalipainotteiset viestit nousevat lööppeihin moneksi viikoksi, ja että mysteerinaista etsitään kissojen ja koirien kanssa.

Jorma kirjoitti...

Sisters 'make people happy'

"Sisters spread happiness while brothers breed distress, experts believe."

Jorma kirjoitti...

Man cleared of rape after court shown phone footage of woman 'actively' taking part in sex

Ile kirjoitti...

Tuomio pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta
Torstai 2.4.2009 klo 09.00

Vanhaselta sähköpostiviestejä saaneella Drita Lulicilla on taustallaan pahoinpitelytuomio, kertoo 7 Päivää -lehti.

Lehden mukaan tuomio on peräisin naisen riitaisan avioeron ajoilta.

- Sain sakkotuomion pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, Lulic tunnustaa lehdessä. Hän kertoo raapineensa puolisoaan, ja lähettäneensä tälle tekstiviestejä, jotka mies koki uhkaaviksi.

Lulic ei peittele tuomioitaan, mutta sanoo ettei omasta mielestään ole syyllinen mihinkään. Siksi hän on myös jatkanut oikeusprosessia.

Avioero romutti myös Lulicin taloudellisen tilanteen:

- Luottotietoni eivät tuolloin olleet kokonaan kunnossa, koska piti löytää oma asunto, jostakin huonekaluja ja kaikkea muuta tarvittavaa omaa kotia varten, nainen kuvailee lehdessä. Lulicin mukaan hänelle jäi eron yhteydessä vain sänky ja kirjahylly.


IL

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904029342047_uu.shtml

Vortac kirjoitti...

Hyi Mattia, kun aloitti Seiskassa julkisuuskohun lähettämällä yksityisviestejä.

Heh, heh.. hyvin sanottu jälleen, herra Laasanen!

Siis tämä on uskomatonta. Nainen itse ensin ilmoittautuu jollekin "laatulehti" Seiskalle että hänellä on tällaisia viestejä ja sitten sanookin että olisi halunnut elää rauhassa ja ei ole Matille vihainen tai katkera?

Ei pidä uskoa, mitä naiset puhuvat. Naiset pelaavat sosiaalisia pelejä monessa eri mittakaavassa, ja ovat harvoin rehellisiä kommunikaatiossaan. Naisilla on aina agenda, ja sitä he pyrkivät joko tiedostamattaan tai tietoisesti tyydyttämään.

Tuokin eukko vain pelaa peliä, jota niin moni on pelannut ennen häntä; ensin väkipakolla hankkiudutaan julkisuuteen jonkun viattoman miehen kustannuksella, sitten solvataan tätä miestä ja otetaan uhrirooli esiin, ja kauhistutaan sitten siitä että ollaan median huomion kohteena. Kaikki naiseuden valttikortit hyödynnetään, ja koetetaan pysyä julkisuudessa niin pitkään kuin mahdollista, keinolla millä hyvänsä. Takkia käännetään aina, kun se on tarpeen.

En ihmettelisi, vaikka kohta saisimme lukea, kuinka ihanaa tuosta naisesta on olla julkisuudessa ja mitä kaikkia mahdollisuuksia ja kokemuksia julkisuuden valokeila on hänelle tarjonnut.. jne.

Moniko nainen on julkkis täysin omilla avuillaan? Siis jos jätetään naiseus ja seksuaalisuus sivuun - eli samalla tavalla päässyt julkkikseksi kuin julkkismiehet yleensä? (vaikkapa menestymällä jossain vaativassa moottoriurheilulajissa tms.)


- Vortac

Mika Lehtimaki kirjoitti...

Aloitan asiani sillä että tunnen Dritan hyvin.

Siksipä tiedän mitä nyt kirjoitan:

Oletteko oikeasti noin median vietävissä jotta uskotte kaiken mitä joku Seiska kirjoittaa???

Drita EI halunnut julkisuuteen mutta painostettiin Seiskan taholta, heillä kun on Vanhasen emailit.

Drita on pyytäny ainoassa haastattelussaan että saisi olla rauhassa ja täälläpä nyt sitten asiasta mitään tietämättömät ruotivat alatyylisiä "silikoneja se akka kaipaa"-kommentteja.

Media on hyeena joka näitä juttuja kaipaa ja kaivaa välittämättä siitä haluaako joku ykstityinen ihminen olla myllytyksen ulkopuolella.

Juuri tuollaisen ihmisten takia kuin paskakirjoittajat näissä blogeissa media näitä juttuja väkisin tekee.
Ja pilaa yksityisyyttä haluavien ihmisten elämää...

Jeppe kirjoitti...

Viime aikoina julkisuuteen tulleiden tietojen pohjalta luulisi monien ihmisten silmien avautuneen tämän naisen suhteen. Myös niiden jotka ovat vuosikausia kuvitelleet hänet tuntevansa.

Tuossa ensimmäisessä Seiskan jutussa jossa Drita tuli omilla kasvoillaan julkisuuteen, ei millään tavalla edes mollattu naista, vaan päinvastoin kehuttiin hänen vieraanvaraisuuttaan ja ystävällisyyttään ym. ja tuotiin esiin sitä miten hän oli joutunut täysin tahtomattaan Vanhasen seksististen viestien kohteeksi ja muutenkin ollut aina "uhri" elämänsä eri vaiheissa. Olisi kannattanut Seiskan "ammattitaitoisten" toimittajien hiukan selvittää tarkemmin naisen kertomuksia jo tässä vaiheessa. Mutta sillä ei liene mitään väliä mitä tällainen roskalehti "totuutena" julkaisee, kunhan vain levikki nousee.

Sitten kun Dritan taustoja ja tekemisiä alettiin selvittelemään hiukan tarkemmin ja sähköpostiviestit tulivat julkisuuteen, niin yllättäen asiat eivät olleetkaan niin kuin hän oli itse alunperin Seiskalle kertonut.

Niinhän se usein on että todellisuus on ruma...