lauantaina, huhtikuuta 25, 2009

Matit vauhdissa

Lehti: Vanhasen sähköpostikohussa yllätyskäänne:
Pikkutuhmaksi viestittelyn kääntää Drita Lulic, joka jo toisessa meilissä kommentoi Vanhasen 69-numeroa vihjailevasti.

– Varsinaiset kuvaukset ovat Argentiinassa ja tammikuussa Ja jos en mun numero sanon siellä ihan niin ehkä teidän numerosta voisin sano 69 on aika hyvä numero ;), vastaa yksinhuoltaja pääministerin heittoon Pelkokerroin-ohjelman kuvauksista.

Vanhanen ei kuitenkaan Dritan vihjailuista pahastu vaan vastaa naisen viestiin kolmen minuutin kuluttua.

– Numeroni on hyvä, kun sinäkin sen muistit :).

Mielenkiintoiseksi koko sähköpostikohun tekee se, että Drita sanoo kiivaan meilailun lopuksi, ettei tule kertomaan viestittelystä kenellekään.

– Yhden jutun kerron, en ole enkä tuu olemaan sellainen ihminen kuin muutamaa Suomessa. Tiedäte varmasti mistä ja kenestä puhun. Ei pelkoa. Varsinkin minun kanssa voite olla vapaa mielinen ihan varmasti. Ja totta kai poistan… vastaa Drita pääministerin viestiin, jossa Vanhanen pyytää naista poistamaan liiallisen vitsailun.

Mervi odottaa Mattia kotiin ja Tältä näyttää Nykäsen uusi anoppi

Wallin vaatii isille puolen vuoden perhevapaata

Femakot vs. sovinistit

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Narttujen fluidista sekszuaalisuudesta puheenollen, tänään tulee MTV3:lta klo 21:15 huonot arvostelut saanut elokuvva nimeltä Saippua:

(En soap, Tanska 2005, 104'). Ohjaaja: Pernille Fischer Christensen. 32-vuotias Charlotte muuttaa pois poikaystävänsä luota ja saa naapurikseen transseksuaalin Veronikan. Charlotte ja Veronika ystävystyvät ja huomaavat tuntevansa vetoa toisiinsa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Korjauksena edelliseen viestiin, elokuva tuleekin FST5:lta.

Homo

Paavo kirjoitti...

Saakohan yksinhuoltajat sitten itselleen tuon 18kk.

No en kannata sitä, että väkisin on ne isät sinne kotiin laitettava. Luulisi, että saisi parisuhteessa itse ne roolinsa määritellä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo koko Drita-kohu hipoo suunnilleen naurettavuuden huippua. Vanhanen on pääministerinä täysin epäonnistunut tapaus, mutta aivan muista syistä.

Julkisuustyrkyt - yäk.

Anonyymi kirjoitti...

Olenkohan minä ainoa, jonka mielestä Jenna ei ihan näytä 23-vuotiaalta?

Vortac kirjoitti...

- Tyttäreni ajattelee aina muita ennen itseään. Meillä on molemmilla hyvä sydän. - Ehkä hän voi jopa muuttaa Mattia. Tämän voi tulkita niinkin, että tuo tytär koettaa muuttaa muita ihmisiä, mutta ei näe vikoja omassa itsessään, niinkuin tuo jälkimmäinen lause kuvastaakin. Matti on jälleen kohde, joka pitää MUUTTAA, eikä mikään itseisarvona arvostettava olento, ihminen tai mies.

Naiset aina haluavat miehen, jota voivat sitten muuttaa omien mieltymyksien mukaiseksi, aivan kuin mies olisi jotain muovailuvahaa, josta naisen on lupa muotoilla mitä hyvänsä. Se lieneekin eräs syy siihen, miksi kunnolliset miehet eivät naisille kelpaa.. sellaista ei voi enää koettaa MUUTTAA kunnolliseksi.

- Vortac