sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Seiskan rikospäivystys

Mitä on "sosiaalinen rakentuminen"?

Women's refuges told they must admit men

Paita

Kalevan pilakuva

4 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Maailman paras naiskiekkoilija pelaa edelleen miesten kanssa

Jorma kirjoitti...

"Niin tai näin, jotkut Mestis-pelaajat vihjailivat, ettei Wickenheiseria vastaan yksinkertaisesti kehdannut pelata aivan täysillä esimerkiksi kaukalon kulmissa."

Tuskinpa tämä ihan vihjailua on. Eiköhän ko. lätkämimmi ole saanut samaan tapaan erikoiskohtelun kuin Suomen puolustusvoimissa palvelleet naiset ovat saaneet.

Jorma kirjoitti...

Naisten maailma

"Millainen olisi maailma, jossa naiset tekisivät kaikki päätökset? Ja miehet olisivat vain tottelevaisia alamaisia?

Tämä selvitään täysin uudenlaisessa reality-sarjassa Naisten maailma (When Women Rule the World), jossa valta annetaan vahvoille, koulutetuille ja itsenäisille naisille, jotka ovat saaneet tarpeekseen miesten maailmasta. Näillä naisilla on oma lehmä ojassa, kun he pomottavat pahaa-aavistamattomia miehiä."

Todella väsynyttä settiä. Paljon mielenkiintoisempaa olisi pistää miehet pompottamaan naisia. No, sitä ei yksikään tv-yhtiö uskaltaisi tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, tollastahan ei olla koskaan missään vielä nähtykään, että naisella olisi valtaa miehen yli. Sitähän ei voi ennalta toki aavistaakaan, miten tollasissa tulee käymään. Huolestuttavaa on muuten tuo sana 'WHEN' .. ikäänkuin se olisi vain ajan kysymys, jolloin vähäinenkin miesten valta olisi kokonaan poissa.

Naisilla on aina ollut valtaa miehen yli, ja nykyisin se on ryöstäytynyt käsistä ja mennyt aivan överiksi. Valta turmelee, ja sen kyllä huomaa..

Olisi tosiaan virkistävää vaihtelua nähdä, millaista olisi, kun miehillä olisi kerrankin valtaa naisten yli ja miehet pompottaisivat pahaa-aavistamattomia naisia. Mutta kuten sanoit, Jorma, mikään TV-yhtiö ei tosiaan uskaltaisi sitä tehdä.

Mutta mitäpäs elämä olisi, jos se olisi aina täydellistä, leppoisaa ja ilman minkäänlaisia hankaluuksia ja vaikeuksia.. eipä sellaisella elämällä olisi paljon arvoa, ennenkuin kehitystaso on tarpeeksi korkealla.

- Vortac