perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Naisyrittäjyyskeskus

Meikillä mustasilmä

EU:n yrittäjäpalkinto suomalaiselle Naisyrittäjyyskeskukselle
Keskus tukee naisia, koska näillä on yleensä miehiä korkeampi kynnys ryhtyä yrittäjäksi.

Väärä työ

Lapsiperheiden köyhyys

Markkina-arvoteoreetikot-sarjakuva

15 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Keskus tukee naisia, koska näillä on yleensä miehiä korkeampi kynnys ryhtyä yrittäjäksi."

Eikö se ole tärkeintä, että yrittäjiksi lähtisi mahdollisimman paljon sellaisia ihmisiä, joilla on hyvä liike-idea ja halu menestyä yrittäjänä? Miksi ihmeessä se yrittäjän sukupuoli on niin tärkeä asia? Nyt tässä voi käydä niin, että hyviä yrityksiä jää syntymättä, kun tukirahat suunnataan mieluummin sukupuolen perusteella naisille.

Henry kirjoitti...

Ensimmäinen linkki on korjattu oikeaksi.

Jape kirjoitti...

Seuralainen.fi palautetta...
TÃLLASTA TARVITAAN MUUALLAKIN KUIN HESASSA!

13. toukokuuta 2009

Tervehdys! Ei voi olla totta, että vihdoin Suomessakin on tämänlaatuinen palvelu. Olen itse jopa miettinyt, että kysyntää täytyy olla pienessä Helsingissäkin, mutta yrittäjäksi minusta ei ole. Etusivun teksti on suoraan kuin minun kirjoittamani. Työ imaisee ajan aivan täydellisesti.
Edustustilaisuuksia (avec-kutsuna) on ja yleensä passaan ne, koska en viitsi mennä yksin...ja tästähän seuraa sidosryhmien kanssa hieman epäkohteliaan maineeni lisääntymistä. Ulkomailla asumisesta on jäänyt mielenkiinto erityisesti hyvään ruokaan ja viineihin. Liikun säännöllisesti 4-5 x viikossa, rakastan jatsia ja kirjoja..ja erityisesti merta.Mihin siis tarvitsen seuralaista: tuleviin kissanristiäisiin, joskus seuraksi itselleni viikonloppuna ravintolaan herkuttelemaan, Kaivarin rantaan kävelemään, miksei olutseuraksikin. Laitoin nettiin deitti-ilmoituksen ja vastauksia tuli yli 70 kpl, mutta suurin osa miehistä oli varattuja murmur. Hylkäsin siis tuon foorumin täysin -enkä myöskään lähtenyt yksillekään sokkotreffeille.Olen itse 50 v hyvää huolta itsestäni pitävä, Helsingissä asuva, rankkaa tulosvastuullisat työtä tekevä, hymykuoppiani päivittäin syventävä nainen. Minkälaista miestä seurakseni haluan: pituutta täytyy olla yli 180 senttiä ja iältään minua nuorempi. Verbaalista taitoa odotan sekä nauravaa asennetta elämään. :)
Jään mielenkiinnolla odottamaan yhteydenottoanne.

Nirso :)

Mortimer kirjoitti...

Väärä työ
Joillekin naisille tuntuu kehittyvän vauhtisokeutta. Mikään ei tunnu riittävän, ja yhteiskunnan pitäisi maksaa kaikki päähänpistot, ja jos ei maksa niin se on epätasa-arvoa ja naisvihaa.

Eläkkeen kertymisen hoitovapaan ajalta vielä ymmärrän, ja se asia voisi olla ihan kohdallaan korjatakin sellaiseksi. Siis hoitovapaan ajalta, jonka jälkeen äiti palaa työmarkkinoille. Mutta jos siis nainen päättää jäädä kotiin työelämän ulkopuolelle vuosiksi ns. kotiäidiksi, niin en todellakaan ymmärrä millä perusteella yhteiskunnan pitäisi maksaa suurempia korvauksia siitä, että jää kotiin hoitamaan omaa perhettään.

Suomessa on jo verovaroilla kustannettu laadukas päivähoito. Sitäpaitsi kyse on oman perheen hyväksi käytetystä ajasta.

Ville kirjoitti...

Äidin palkkamurhajutussa tuomio hovista puoliltapäivin

Helsingin hovioikeus antaa puoliltapäivin ratkaisunsa jutussa, jossa teinityttö yritti tapattaa äitinsä.

Käräjäoikeus tuomitsi tytön viideksi vuodeksi vankilaan viime elokuussa. Tuomio tuli muun muassa murhan yrityksestä nuorena henkilönä.


Hoitajilla vielä lähes täystyöllisyys

Mortimer kirjoitti...

Pitäkööt naiset seuralaispalvelunsa. Eihän se oikeasti ole meiltä mitenkään pois, vaikka se onkin aika seksististä sanoa, että: "Miehiä escort-palvelu ei Toolan mukaan palvele, koska silloin voisi tulla helposti käsitys, että kyse on seksipalveluista." Nimittäin joku yksinäinen eläkeläismies, jolla ei enää edes ole "lyijyä kynässä", voisi olla hyvinkin halukas maksamaan siitä hyvästä että joku nainen tulisi vaikkapa laittamaan hänelle hyvää ruokaa ja keskustelemaan.

Mutta muuten, väliäkö tuolla? Niin kauan siis kun eivät rupea vaatimaan valtiota kustantamaan seuralaispalveluja naisille. Tällä menolla en yhtään ihmettele vaikka se päivä koittaisi.

mies kirjoitti...

Jos julkinen sektori maksaa päivähoidon, kuten nyt, kilpailun hoitopaikkojen tulisi olla vapaata ja valinnan kuulua perheelle. Vanhempien pitäisi saada hoitopalveluseteli, jonka voi tulouttaa myös lapsen vanhemmalle.

Setelistä menisivät verot, eläkemaksut ja alv riippumatta siitä, onko saaja yksityinen päiväkoti, julkinen pvk, lapsen vanhempi, sukulainen tai vieras ihminen.

Tällöin perhe voisi valita aina sopivimman ratkaisun ilman että verottaja rankaisisi "väärästä valinnasta".

Vortac kirjoitti...

Joillekin naisille tuntuu kehittyvän vauhtisokeutta. Mikään ei tunnu riittävän, ja yhteiskunnan pitäisi maksaa kaikki päähänpistot, ja jos ei maksa niin se on epätasa-arvoa ja naisvihaa.

Tämä on taas niitä erittäin erinomaisia kiteytyksiä, jotka pitäisi valaa betoniin, painaa seteleihin ja sanomalehtiin, huutaa katoilta ja joukkopostata kaikille ihmisille, joilla on email-osoite.

Tällaiset kiteytykset pitäisi pitää aina kaikkien näkyvillä, niitä pitäisi jatkuvasti suoltaa radiosta ja televisiosta, ja niin edelleen.. muuten tuo arvokas viisaus on vaarassa hukkua feminismin valheiden ja verbaalisyövän rihmastojen alle.

Upeasti tiivistetty, Mortimer! Kunpa pystyisin tuollaiseen itsekin..

- Vortac

Paavo kirjoitti...

käsittämättömän huono sarjakuva. Miksi ihmeessä se on sarjakuva, kun se ei kuvakerrontaa käytä yhtään.

Henry kirjoitti...

"käsittämättömän huono sarjakuva"

Pitää paikkansa. :-(

tympeäNörttö kirjoitti...

"käsittämättömän huono sarjakuva. Miksi ihmeessä se on sarjakuva, kun se ei kuvakerrontaa käytä yhtään."

Minulle sanottiin että sarjakuvassa esiintyy tekijä ja tyttöystävänsä, mikä voi selittää yhtä sun toista - noin niinkuin kuvakerronnan ja MA-änkyröinninkin suhteen... Toisaalta, positiivisena puolena, ehkä diskurssi on levinnyt jo hieman laajemmallekin, kun MAT:sta voi noin kasuaalisti ja erityisemmin selittelemättä yrittää vääntää vitsiä?

Henry kirjoitti...

"Minulle sanottiin että sarjakuvassa esiintyy tekijä ja tyttöystävänsä"

Ok. Se ei kyllä selitä, miksi tuo strippi on käsittämättömän huono kaikilla tasoilla.

tympeäNörttö kirjoitti...

"Se ei kyllä selitä, miksi tuo strippi on käsittämättömän huono kaikilla tasoilla."

Niin, minäkin ajattelin ensin, että hahmot olisivat pikemminkin Aimo Profemmari ja Varma Lesbo, heh heh, mutta jos kaverini on oikeassa, niin pikemminkin ihan oikea heteropari on kyseessä... Mielestäni se voisi olla ihan hyvä selitys huonoudelle: kumpikaan ei kenties ole joutunut kokemaan alempitasoisuuden ahdinkoa. :(

PS: Mitä muuten, Henry, tapahtui sille sarjakuvalle, jota piirsit joskus?

Anonyymi kirjoitti...

Minuasta sarjakuva oli hyvä, mutta olenkin nainen :) Se osui, sillä ainakin minä dumppaisin salamana miehen, joka sanoisi uskovansa MAT:aan. Ellei hän ehtisi dumpata minua ensin..(Olen mitä luultavimmin nainen MA-teoreetikon pahimmasta painajaisesta.)

tympeäNörttö kirjoitti...

"ainakin minä dumppaisin salamana miehen, joka sanoisi uskovansa MAT:aan."

Kenties yrität olla hauska, mutta kirjaimellisesti tulkittuna siis dumppaisit MA-teoriaan uskovan miehen... todistaaksesi samalla tahallisesti tai tahattomasti että hän on oikeassa (naisten korkeamman SMA:n suhteen)?? Arvatenkin naisten logiikkaa, tämä!