sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Onko suomalainen mies talibani?

Kainuun Sanomat: Seppo Turunen
Onneksi talibanit ovat kaukana. Onneksi he puhuvat meille outoa kieltä.

Vaan ovatko he kaukana? Osaavatko he sittenkin suomea?

Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona, kuinka suomalaismies tönäisi kahdeksanvuotiaan somalitytön junasta niin, että tyttö kaatui aseman laiturille selälleen. - Mene pois mun edestä senkin pieni apina, tyttö kertoi miehen huutaneen.

Millä tavalla tämä eroaa talibanien touhuista Afganistanissa? Aikuinen mies kolmekymmenkiloisen ja vähän toistametrisen tytön kimpussa? Periaatteessa ei yhtään mitenkään.

Tämän tapauksen rinnalla minä melkein ymmärrän omasta miehisyydestään ja toimeentulostaan arkojen suomalaismiesten kipuiluja maahanmuuttajamiesten edessä. Mutta sitä minun on mahdottoman vaikea edes ymmärtää, että suomalainen, todennäköisesti koulunsa ja armeijansa kestänyt mies käy pikkutytön kimppuun.

Vai onko se kovinkaan ihmeellistä? Miten kaukana tällainen tyttöjen töniminen on esimerkiksi heidän seksuaalisesta hyväksikäytöstään? Mikä saa suomalaisen aikuisen miehen suhtautumaan tyttöihin niin väkivaltaisesti? Niin armottoman halveksivasti?

Miten kasvatetaan ne tuhannet pikkupojat, jotka saavat jatkuvasti kuunnella vanhempiensa puheita mutiaisista ja rättipäistä? Miten ne, jotka osaavat jo tarhaikäisinä homotella ja huoritella?

Tyrkkijöitä meillä jo on. Milloin hapon heittäjiä?

Unohtaako lastensuojelu pojat?
Terveisiä täältä vihreiden puoluekokouksesta Jyväskylästä.

Esitin muutosta Vantaan vihreät ry:n aloitteeseen 12.2. Kansallisen toimintasuunnitelman laatiminen tyttöjen ja naisten ympärileikkauksien ennaltaehkäisemiseksi. Esitin, että aloitteeseen lisätään kappale, joka todentaa, että vihreille lastensuojelu, ennaltaehkäisy ja valistus tarkoittaa tyttöjen lisäksi poikien lastensuojelua.

Valitettavasti lisäystä vastusti selkeä, naisista koostunut äänestäjien joukko, ja näin ollen esitys hylättiin.

Lisäys: Rkp haluaa homo- ja lesbopareille täydet adoptiomahdollisuudet
Rkp:n nuorisojärjestön Svensk Ungdomin aloitteessa arvellaan, että homoseksuaaliset vanhemmat voivat olla heterovanhempia parempiakin adoptiovanhempia, koska heillä on kokemusta ulkopuolisuudesta, joka on usein ominaista myös adoptiolapselle.

Kyse ei ole vain homoseksuaalien oikeudesta saada mahdollisuus adoptioon vaan myös lapsen oikeudesta saada homoseksuaaliset vanhemmat, SU perustelee.

39 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Sinnemäelle!

Kuten sanottua, vihreät on telaketjufeministien oma sukupuolifasistipuolue.

Anonyymi kirjoitti...

Olen aina välillä äänestänyt Vihreitä (myös naispuolisia), vaikka heillä onkin ollut mm. hömöjä ydinvoimakantoja. Nyt täytynee sitten loikata vaikka Kokoomukseen. Asiaa helpottaa se, että fiksujen ehdokkaiden määrä heidän listallaan alkaa olla niin alhainen, kun Matti Wuori on kuollut, Osmo Soininvaara pitkälti vetäytynyt politiikasta Jyrki Kasvikin väärästä vaalipiiristä ja ääni Kasville kasvattaisi kuitenkin myös änkyräfemakkojen äänisaalista.

Valitettavasti tosin Kokoomuksessakin tuntuu olevan omat ääliönsä, mutta vastaavan mittakaavan femakkorynnistystä ei sentään ole näkynyt.

Homo

Anonyymi kirjoitti...


Nämä seikat ovat yleisessä tiedossa olevia faktoja Sinnemäestä ja hänen taustastaan:

Hän on kasvanut "stalinistisessa" perheessä

Hän on opiskellut Venäjällä

Hän asuu kommuunissa ja hänellä (35v) ei ole miesystävää ainakaan päivän tietojen mukaan
Homo

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Tyrkkijöitä meillä jo on. Milloin hapon heittäjiä?"Varmaan sitten kun Suomessa on tarpeeksi muslimimaahanmuuttajia.

Jännä miten yksi tällainen tapaus riittää jo kaikkien suomalaisten miesten tuomitsemiseen, mutta muslimimaahanmuuttajat voivat tehdä paljon pahempia juttuja vuodesta toiseen joka ikinen päivä useassa eri maassa ilman että kukaan sanoo asiasta mitään.

Tomppeli kirjoitti...

Jos tarkoituksena on laatia "Kansallisen toimintasuunnitelman laatiminen tyttöjen ja naisten ympärileikkauksien ennaltaehkäisemiseksi", niin ei kai siihen mitään kappaletta poikain -- tai tyttöjen tai koiranpentujen -- yleisestä suojelusta kannata laittaa. Jos Lius (vai kuka lie) olisi ehdottanut jotain poikien ympärileikkaukseen liittyvää, se olisi sopinut asiayhteyteen eikä olisi ollut selvä provo.

Kuntsa kirjoitti...

Lius ehdotti poikien ympärileikkaukseen liittyvää lisäystä.

Arawn kirjoitti...

Hahahaha. Tuo Taliban-juttu oli mainio. Siinä on hyvin mielenkiintoisella ajatuskululla varustettu ihminen, jonka mielestä ärtynyt tönäisy junassa on _periaatteessa_ sama asia kuin pikkulasten paneminen - siihenhän se vihjaa. Hahaha.

Pitäisiköhän sitä tönijää syyttää vielä pedofiliastakin, kun periaatteessa on kuitenkin kyse samasta asiasta?

Anonyymi kirjoitti...

"Kyse ei ole vain homoseksuaalien oikeudesta saada mahdollisuus adoptioon vaan myös lapsen oikeudesta saada homoseksuaaliset vanhemmat, SU perustelee."

Pera Ukko.

Anonyymi kirjoitti...

"Rkp:n puoluehallituksen mielestä mikään ei ainakaan viittaa siihen, että samaa sukupuolta olevien vanhempien perheissä elävät lapset kehittyisivät jotenkin huonommin kuin muut lapset. Pahinta on, jos rakastavat aikuiset puuttuvat kokonaan, puoluehallitus katsoi."

Pienenä yksityiskohtana mainitsen vain, että homot syyllistyvät mm. lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön noin 10 x todennäköisemmin kuin heterot. Vaan **ttuako siitä Svensk Ungdomin yksinkertaiset takapuupparit tupauunot välittäisi, vai onko Svensk Ungdom itse asiassa juuri tälläisella "liberaalilla asialla"?

In med det bara,
Pera Ukko

Vortac kirjoitti...

Sille on syynsä, että luonto on valinnut perheen vanhemmiksi kahta eri sukupuolta olevat yksilöt. Ihminen rukkaa jälleen luonnonlakeja vastaan.. lapselle ei varmasti ole terveellistä perhe-elämää se, että vanhemmat ovat samaa sukupuolta.

Tämäkin on vain osa 'hajoita ja hallitse'-taktiikoita, joilla eliitti hajottaa kansaa ja perhettä.. kansaa on paljon helpompi hallita tällä tavalla. Samoin tämä koko juttu on kuin suoraan kommunistisesta 'näin otat maailman haltuun'-oppaasta, jossa muutama kohta paneutuu erityisesti homoilun edistämiseen jne.. se ei ole sattumanvaraista kehitystä vaan tarkoin suunniteltua, sillä sen vaikutukset tiedetään.

Mutta tämä kuulostanee liikaa 'salaliittoteorisoinnilta' (salaisia liittojahan EI voi olla valtaapitävien keskuudessa, sehän on toki fakta, vai mitä..), joten olkaa vapaat jättämään koko juttu huomiotta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Pienenä yksityiskohtana mainitsen vain, että homot syyllistyvät mm. lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön noin 10 x todennäköisemmin kuin heterot."

Miehet syyllistyvät lasten hyväksikäyttöön monta kertaa useammin kuin naiset. Isiltä lapset pois!

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset raiskaavat lapsia! Järkkyä! Kielletään koko ihmiskunta!

Anonyymi kirjoitti...

"Isiltä lapset pois!"

Ikaään kuin juuri näin ei oltaisi "tasa-arvoisessa" homo-Suomessa jo tehty.

Anonyymi kirjoitti...

"Miehet syyllistyvät lasten hyväksikäyttöön monta kertaa useammin kuin naiset. Isiltä lapset pois!"

Tosiasiasssa lapsen oma biologinen isä on lapselle kaikkein turvallisin henkilö, äitiäkin turvallisempi. Vuoden 2009 feministi vaatiikiin puhumaan lapseen kohdistuvasta väkivallasta nimenomaan sukupuolittuneena ilmiönä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee näihin hyväksikäyttölukuihin, niin käsittääkseni monet väitteet, joissa homoilla väitetään olevan erityisen korkea riski syyllistyä lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, on tehty enemmän tai vähemmän mutkia oikoen.

Homo

Tomppeli kirjoitti...

Olin iloisesti yllättynyt, kun TANE suostui muuttamaan vaalisivustonsa väitteitä suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta. Ei tarvinnut kuin sähköpostitse huomauttaa, että alkuperäinen väite ei taida olla totta ja sellaisia mittareita, joilla väitettä perusteltiin, ei edes ole olemassa. Ja odottaa sitten parisen viikkoa.

Alla ensin alkuperäinen muotoilu ja sitten uusi. Sanottakoon, että tuo uusikin taitaa kuvailla miehiä niin pahasti kuin voi ilman, että menee suoranaisen vääristelyn puolelle. Suomessahan henkirikokset mittaavat huonosti yleistä väkivallan uhkaa.

Vanha:
"Suomi on naisiin kohdistuvan väkivallan mittareilla mitattuna uusien EU-maiden tasolla tai niitä huonompi."

Uusi:
"Suomi on henkirikosten perusteella yksi Länsi-Euroopan väkivaltaisimmista maista. Väestöön suhteutettuna Suomessa kuolee väkivallan seurauksena 11. eniten naisia Euroopan unionin 27 jäsenvaltiosta. Perheväkivallan osuus naisiin kohdistuvasta kuolemaan johtavasta väkivallasta on suuri. Noin kaksi kolmasosaa vuosina 2003-2007 surmatuista 15-vuotta täyttäneistä naisista joutui parisuhdekumppaninsa surmaamiksi."

Esitin myös kritiikkiä siitä, että lapsiin kohdistuva väkivalta unohdetaan sen jälkeen, kun se ohimennen mainitaan ensimmäisessä virkkeessä. Teksti myös antaa käsityksen, että myös lapsiin kohdistuvaan väkivaltaa syyllistyvät lähinnä miehet. Tämä kritiikki ei kuitenkaan aiheuttanut toimenpiteitä ilmeisesti siksi, että niissä kyse ei ole suoranaisista virheistä. TANE:n asenteessa taas ei tietenkään koeta olevan mitään vialla.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin soittelin Hannele Varsalle muutama viikko sitten ja keskustelin hänen kanssaan, tiukasti asiassa pitäytyen, noin puoli tuntia. Ilmoitin samalla, etteivät he voi jatkaa samaan malliin. Alkavat itsekin huomata asian pikku hiljaa?

Anonyymi kirjoitti...

Miksei TANEN julkilausumassa lue näin:

"Perheväkivallan osuus lapsiin kohdistuvasta kuolemaan johtavasta väkivallasta on suuri. Noin kaksi kolmasosaa vuosina 2003-2007 surmatuista alle 15-vuotta täyttäneistä joutui äitinsä surmaamiksi."
?

ah

juuso kirjoitti...

Henry: Hieman asiaan kuulumaton kysymys.

Kirjassasi kirjoitat näin:

"Keskeisin ero naisten ja miesten parinvalintakriteereissä on määrällinen: naiset vaativat miehiltä enemmän ominaisuuksia kuin miehet naisilta, koska naisten seksuaalisuuteen kohdistuvan kysynnän ylimäärän seurauksena naisilla on varaa vaatia enemmän."

Minusta naiset voivat kohdistaa miehiin kahdenlaista valintapainetta.

1. Valita tarkemmin muutamien kriteerien perusteella.

2. Valita useampien kriteerien perusteella.

Jos en ymmärrä ihan väärin, väität että kyse on jälkimmäisestä. Onko tästä olemassa jotain tutkimustuloksia?

Vortac kirjoitti...

Hmm, tuli mieleen mitä tuohon miesten ainaiseen syyttelyyn voisi sanoa..

Raiskauksesta valehtelijoita meillä jo on, milloin aviomiehensä peniksen puukolla irti nirhaajia?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

1. Valita tarkemmin muutamien kriteerien perusteella.

2. Valita useampien kriteerien perusteella
.

En ole Henry, mutta uteliaisuudesta haluaisin tietää, voisitko antaa käytännön esimerkin näistä molemmista. Meinaan, kysymyksesi on hiukan epäselvä.

Jälkimmäisestähän on helppo tajuta esimerkki - siis nainen vaatii esim., että miehellä on korkea status, hyvä liksa, paljon naismenneisyyttä, kallis auto ja alfauroksen röyhkeä sielu..

Mutta mitä tarkoittaa 'tarkempi valitseminen muutaman kriteerin perusteella' käytännössä?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tämä on eri threadi, mutta tuo 'rohkea ei saa naista muita useammin'-tutkimus ei oikein vakuuta. Siis jotain afrikkalaista heimoa tutkittu ja 'rohkea' määritelty jonkinlaisena taisteluintona?

On aika röyhkeää väittää, että sosiaalisesti kömpelö, ujo mies ja sitten itsevarma, ulospäinsuuntautunut ja rohkea mies saisivat tismalleen yhtä paljon naisia..

Jos tutkimukset tehtäisiin ihan aidossa ympäristössä, vaikkapa täällä tutussa länsimaastossa, paikoissa joissa alfat ja playerit iskevät naisia kuin heinää siinä missä nörtit jäävät nurkkiin istuksimaan ja vetämään päänsä täyteen, jotta voivat sitten nolata itsensä jollakin tavalla, voisivat tulokset olla totuudenmukaisemmat.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tässä kerrotaan totuus naisten vallasta yhteiskunnassa..

http://www.youtube.com/watch?v=EtkDmyqbILE&feature=channel_page

Siinä ei tosin paljon näytetä, mutta puhuttu totuus tuossa on sitäkin tärkeämpää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja nyt kun ryhdyin sarjapostaamaan, niin äskeisen, hieman vakavammansävyisen videon vastapainoksi ripauksen koomisemman oloinen "Kuinka olla HYVÄ MIES yhteiskunnassamme".

http://www.youtube.com/watch?v=bAZdyMa9OvE&feature=channel_page

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tällanen saa kyllä kiukkuisen savun nousemaan korvista..

http://www.youtube.com/watch?v=mMRVg_I7YCk&feature=channel_page

Että jumankauta on otsaa väittää että joku akka voitti vaikka se sai 35 minsaa (6 mailia) etumatkaa, ja tuli 28:nneksi, ja mies silti voitti sen.. siitähän media ei välitä, vaan väitti vaan että nainen voitti sen maratonin!

Helvetti mikä maailma!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"THIS is the problem RIGHT HERE. Stop waiting for women and MANginas to "be fair." The shit isn't going to happen! The time for being "moderate" is over. The time for waiting for women to change is over. Since when do corrupt systems change by adhering to the system or whining for the system to be fair? We live in a matriarchal matrix."

kiitos linkeistä, vortac

Anonyymi kirjoitti...

"The Single Mother does not respect fatherhood"

http://www.youtube.com/watch?v=78S7whO2Gxk&feature=channel

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin videon kertojan käyttävän raikkaasti ja mojovasti ilmaisua "Fuck you". Hyvää oppia miesyhdistyksellenne.

"The time for being 'moderate' is over"

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/05/18/taantumuksen-puoluekokous/

Henry kirjoitti...

"Kirjassasi kirjoitat näin:

"Keskeisin ero naisten ja miesten parinvalintakriteereissä on määrällinen: naiset vaativat miehiltä enemmän ominaisuuksia kuin miehet naisilta, koska naisten seksuaalisuuteen kohdistuvan kysynnän ylimäärän seurauksena naisilla on varaa vaatia enemmän."

Minusta naiset voivat kohdistaa miehiin kahdenlaista valintapainetta.

1. Valita tarkemmin muutamien kriteerien perusteella.

2. Valita useampien kriteerien perusteella.

Jos en ymmärrä ihan väärin, väität että kyse on jälkimmäisestä. Onko tästä olemassa jotain tutkimustuloksia?"

Tarkoitus ei ole esittää tuollaista väitettä, vaan että väittää, että naisilla on useampia kriteerejä, mikä ei poissulje sitä, että naiset vaativat enemmän myös silloin, kun kyse on yksittäisistä kriteereistä, kuten ulkonäöstä.

Jorma kirjoitti...

"Millä tavalla tämä eroaa talibanien touhuista Afganistanissa?"

Siinäpä Sepolla pähkinä purtavaksi. Oikeasti, jos joku ei näe mitään eroa, pitäisi hänet julistaa holhouksen alaiseksi.

"Valitettavasti lisäystä vastusti selkeä, naisista koostunut äänestäjien joukko, ja näin ollen esitys hylättiin."

Eipä kannata paljon vihreitä äänestää, jos on tasa-arvon puolella. Eikä etenkään jos on mies.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:"On aika röyhkeää väittää, että sosiaalisesti kömpelö, ujo mies ja sitten itsevarma, ulospäinsuuntautunut ja rohkea mies saisivat tismalleen yhtä paljon naisia.."

Tosiasia on, että
nykyisessä feminismirakenteessa
naiselta seksin saaminen on lähes aina hankalaa. Tämä ei tietenkään päde huippualfoihin tm., jotka voivat vaikka sanella sen mitä (useimmat) naiset haluavat heidän kanssaan.

Hännikäisen lausuma: miehet ovat aikamme neekreitä pitää kuitenkin visusti paikkansa ja ulottaa lonkeronsa oikeastaan kaikkiin miehiin, asettaen lähestulkoon naiset kultaiselle jalustalle esittelemään haarojaan neekeriapinamieskunnalle. Aina joku noista neekeriapinoista tietenkin saa, mutta kilpailu on kovaa ja usein naiset palkitsevat miehiä väkivaltaisista luonteenpiirteistä tai jopa väkivallanteoista, mitkä osoittavat miehen barbaarista ylemmyyttä muihin miehiin nähden.

Mutta jo siinä mielessä,
että käytännön elämässä ehkä noin puolet naisista on kuin onkin ihan
EHDOTTOMASTI ns. nörttimiesten naimista vastaan sinetöi tutkimuksen falskiksi harhautusyritykseksi, jotta sivistysyhteiskunnan ei tarvitsisi koskaan myöntää sivistymättömyyttään sukupuoliasioissa.

Naisten ryhmäpaine ja lähipiirit rajoittavat myös
avarakatseisempien naisten kulkeutumista nörtimmille jätkille, koska lähes jokaisella tytöllä on kaveripiirissä joku tai joitakin naisia, jotka kannustavat isoon ääneen pysymään erossa liian pehmeistä miehistä ja etsimään suorittajia ja naisten perseennuolijoita, joiden kanssa nämä muutkin kaverit sitten voivat viettää aikaa.

Noin yleisesti voisivat
toivoa, että naiset tulisivat järkiinsä ja avaisivat hanansa ja lopettaisivat seksuaalisen sääntelynsä. Ymmärrän kyllä sen, ettei ATM ole välttämättä biologisesti paras
seksikumppani, mutta ihmisten seksuaalinen hylkääminen on silti rumaa ja sivistysyhteiskuntaan sopimatonta käyttäytymistä. Olisi hyvä jos ATM:t pääsisivät edes sivu(seksi)suhteisiin tai naisten kaveripiireihin mukaan virkistämään ilmapiiriä, joka on veltostunut liian suoritus- ja alfapainotteiseksi.

Geenit on geenejä, mutta
me olemme kuolevaisia ihmisiä ja muita ihmisiä on syytä kohdella kunniottavasti. Näin rakennetaan sivistystä ja vaurautta.


Bmad

juuso kirjoitti...

Vortac: Esimerkiksi on mahdollista että nainen valitsee miehen yhteiskunnallisen statuksen perusteella (josta liksa jne. kertoo) ja mies naisen ulkonäön perusteella. Millään muilla kriteereillä ei ole käytännöllisesti katsoen väliä. Nainen voi silti olla vaativampi kuin mies.

Toinen selitys on, että mies valitsee naisen vain ulkonäön perusteella, mutta nainen vaatii että miehellä on paitsi ulkonäköä, statusta, tietyt poliittiset vakaumukset tms.

Minusta Henry vastauksessaankin esittää, että naisilla on enemmän erilaisia vaatimuksia, miehillä vain yksi.

Henry: Kiitos vastauksesta.

"Tarkoitus ei ole esittää tuollaista väitettä, vaan että väittää, että naisilla on useampia kriteerejä, mikä ei poissulje sitä, että naiset vaativat enemmän myös silloin, kun kyse on yksittäisistä kriteereistä, kuten ulkonäöstä."

Olet oikeassa siinä, että vaihtoehdot eivät ole vain 1. ja 2., myös vaihtoehto

3. Sekä 1. että 2.

on mahdollinen.

Mutta silti suljet minusta vastauksessakin vaihtoehdon 1. pois. Millä perusteella?

Vortac kirjoitti...

Ei Henry käsittääkseni sanonut, että miehillä on vain yksi vaatimus. Kyllähän moni mies haluaa naiselta muutakin kuin hyvää ulkonäköä - esim. jos nainen on telaketjufeministi ja miesvihaa täynnä, ei oikein ole merkitystä kuinka hyvännäköinen hän on - hänestä ei ole silti parisuhdemateriaaliksi useimpien miesten mielestä (tai näin olettaisin).

Seksikumppaniksi tosin voisi melkein sanoakin, että miehet kelpuuttaisivat lähes kenet tahansa naisen pelkän ulkonäön perusteella.

Yleisesti ottaen kuitenkin naisellisuuden ilmeneminen kaikilla mahdollisilla tavoilla on miehestä kiinnostavaa. Siis vaikkapa 'haavoittuvaisuus' ja 'mukavuus' voivat olla miestä kiehtovia piirteitä naisessa.

Mielestäni muuten Henry kylläkään ei niinkään sulkenut ykkösvaihtoehtoa pois vastauksessaan kuin ennemminkin selvensi, että koko kysymyksesi asettelu hieman ontuu siihen nähden, mitä hän koettaa selittää.

Mutta tärkeintä lienee, että itse pointti on selvä; naiset ovat vaativampia kuin miehet.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Geenit on geenejä, mutta
me olemme kuolevaisia ihmisiä.
.

Itseasiassa emme ole kuolevaisia. Elämä on aina ikuinen, vain muodot syntyvät ja kuolevat (kuten kehomme).

Ethän samaista itseäsi autoosikaan ja tunne olevasi kuollut kun autosi hajoaa, vaikka usein istut autossa ja ohjailet sitä ympäriinsä, ja sitten aina poistut siitä ja taas asetut sen sisälle.. miksi siis samaistaisit itsesi fyysiseen kehoon yhtä hölmöllä tavalla?

Siitä olen kyllä samaa mieltä, että elämä itse on kunnioitettava asia, ja siksi toisia elämänmuotoja (ei vain ihmisiä, toim. huom.) tulee kohdella kunnioittavasti, jos suinkin mahdollista. Aina se tosin ei ole mahdollista.

Ihmiset ansaitsevat kunnioituksen silkalla olemassaolollaan, mutta heidän tekonsa ja asenteensa eivät välttämättä.

(tyyliin 'hate the sin, love the sinner')

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä olette tällaisesta feminismistä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tuomo_Romppanen

Lähellä oli, ettei tuokin tyyppi päässyt täydentämään lapsia vastaan suunnattuja ihmisoikeusrikoksia eduskunnassa ajavia muita vihreitä feministejä.

Arawn kirjoitti...

Juuso: Ei kai Henry sentään esitä, että miehillä on vain YKSI valintakriteeri.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Itseasiassa emme ole kuolevaisia. Elämä on aina ikuinen, vain muodot syntyvät ja kuolevat (kuten kehomme)."

Minun käsittääkseni
kuolemassa katoaa vähän muutakin
kuin muodot. Reinkarnaatioajatus on sinänsä niin kaukaa haettu, että
sikäli kun energia voi abstrakrtiudessaan ollakin kuolematonta elän mieluummin ainutkertaisen läsnäoloni pohjalta.
Carmina Fortin kirjassa "Castanedaa tapaamassa" Castaneda esitti Don Juanin tekemän laskelman siitä, kuinka monta esi-isän esi-isää meillä pitäisi olla, jotta reinkarnaatio
olisi tieteellisesti mahdollinen. Universumi kasvaa koko ajan ja siten pelkästään reinkarnoitumalla ei homma pyöri, vaan jostain olisi luotava uutta tietoisuutta
jotenkin muuten kuin synnyttämällä sitä (muuten tultaisiin siihen
ristiriitaiseen lopputulokseen, että osa meistä ihmisistäkin tulee jostain muusta, kuin vitun
kautta). Se, mistä ensimmäiset ihmiset ja olennot tähän maailmaan tuli onkin se sinetöity mysteeri, kun nykyisin niitä tulee pelkästään vitusta.:)

"Ethän samaista itseäsi autoosikaan ja tunne olevasi kuollut kun autosi hajoaa, vaikka usein istut autossa ja ohjailet sitä ympäriinsä, ja sitten aina poistut siitä ja taas asetut sen sisälle.. miksi siis samaistaisit itsesi fyysiseen kehoon yhtä hölmöllä tavalla? "

Ehkä siksi, että minulla
ei ole mitään henkilökohtaisia takeita sielun olemassaolosta ja elämän jatkumisesta hautaanmenon jälkeen. Toki tästä sieluteoriasta on tullut globaali maailmanilmiö,
mutta rehellisesti sanoen minua ei kauheasti kiinnosta tietää mitä minulla on sen jälkeen kun olen maanpäällisen taisteluni hävinnyt, ellen sitten onnistu sisäisen tulen avulla itseäni täältä pois polttamaan ja astumaan lohikäärmeen silmästä voittajana
uuteen maailmaan.

"Siitä olen kyllä samaa mieltä, että elämä itse on kunnioitettava asia, ja siksi toisia elämänmuotoja (ei vain ihmisiä, toim. huom.) tulee kohdella kunnioittavasti, jos suinkin mahdollista. Aina se tosin ei ole mahdollista. Ihmiset ansaitsevat kunnioituksen silkalla olemassaolollaan, mutta heidän tekonsa ja asenteensa eivät välttämättä."

Elämän kunnioittamisen
pitäisi tulla ensin ja sitten vasta tekojen. Jos kunnioitus elämää kohtaan puuttuu, ei niitä kunnon tekojakaan tule.
Tosiasia on, että naiset eivät kunnioita miehiä sellaisinaan ja jos mies haluaa naiselta vastakaikua hänen täytyy "pelata" tai ainakin olla lihaksia mitä esitellä puheen lomassa.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Homo-rkp haluaa homo- ja lesbopareille täydet adoptiomahdollisuudet. Tavallisen biologinen isähän he lapselta jo kielsivätkin. Tasa-arvoministeri Wallin.