maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Pitkä mies ansaitsee enemmän

PENNY VINCENZI: It's not the glass ceiling that holds women back at work, Harriet. It's being no good at their job

Brittiraiskaaja välttää usein tuomion

Koolla on väliä – palkkapussissa:
Australialaiset tutkijat havaitsivat, että pituus lisää palkkaa. Ylipainolla ei todettu olevan vaikutuksia palkkapussin paksuuteen.

Tutkijoiden mukaan varsinkin miehillä pituus näkyy palkassa. Kymmenen sentin pituusero voi tarkoittaa jopa kolmen prosentin eroa tuntipalkassa. Jokainen viisi senttiä keskimääräisestä 178 sentin pituudesta vaikuttaa palkkaan noin yhden vuoden työkokemuksen verran.

Anna Kontula: Feministi voi pukeutua pornotähdeksi
Suomessa raiskataan arviolta 15 000 naista vuodessa, mutta rikosilmoituksia tehdään ainoastaan 600.

Jos oma tytär päättäisi valita ammatikseen seksityön, mitä Anna Kontula ajattelisi?

- Toivoisin olevani riittävän kypsä ja aikuinen ihminen kunnioittamaan toisen aikuisen ihmisen valintaa.

- Koska tunnen alan, varoittaisin tytärtäni. Yhtä lailla varoittelisin, jos hän päättäisi ryhtyä rauhanturvaajaksi.

Kontula miettii pitkän aikaa.

- Mutta vaikeata olisi, jos tyttäreni rupeaisi turkistarhaajaksi.

Lisäys: Taantumuksen puoluekokous

34 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200905189606883_uu.shtml


Jälleen on "todistettu", kuinka väkivaltainen suomalainen mies oikein onkaan. Mitähän seuraavaksi? Pedofiili-korttihan on vielä käyttämättä.

-Juki-

Ville kirjoitti...

"Taantumuksen puoluekokous

Lius nimittäin ehdotti lisäystä puoluekokouksessa Vantaan vihreään aloitteeseen, joka puuttuu vain ja ainoastaan naisten ja tyttöjen rituaaliympärileikkausten ennaltaehkäisyyn. Aloitteeseen tahdottiin vain yhden virkkeen muutosta, joka kuului seuraavasti: ""Lastensuojelu koskee niin tyttöjä kuin poikia, ja tarkoittaa heidän suojeluaan mm. ei-lääketieteellisiltä ympärileikkauksilta. On etsittävä ja löydettävä keinot integroida poikien ympärileikkausten ehkäisy- ja valistustyö Dapfne hankkeen yhteyteen tai muuhun Sosiaali- ja terveysministeriön lastensuojeluhankkeeseen." Eipä kelvannut vihreiden naisille, jotka äänestivät sankoin joukoin aloitteen kumoon. Miksi? Ken tietää.
...
Heikkiä lainaten:

"Itse olen mies ja äänestin ehdotusta vastaan. Naisten ympärileikkaukset ovat isompi ongelma kuin miesten ympärileikkaukset ja pidän vertausta ongelmallisena, sillä toinen näistä on paha juttu ja toinen on ihan uskomattoman paha juttu.""

Sairasta sakkia nuo vihreät naiset ja Heikki Sairanen.

Jorma kirjoitti...

"Heikki Sairanen"

Sairanen on ihan pihalla koko asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Verensokerin heittely on yksi humalaväkivallan ratkaisevista tekijöistä. Tappajia ovat usein miehet, joilta ruokahalu menee juodessa, sanoo psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma. Homo

Jorma kirjoitti...

"Englannissa ja Walesissa 6,5 prosenttia raiskauksista johtaa tuomioihin, Skotlannissa vain 2,9 prosenttia."

Millä perusteella oletetaan, että raiskaus oilisi ylipäätään tapahtunut, jos mitään tuomiota ei ole? Näissä voi olla runsaasti perusteettomia raiskausilmoituksia joukossa.

Anonyymi kirjoitti...

19-vuotias nainen pahoinpideltiin Espoossa.

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni epäillyn tekijän, 20-vuotiaan naisen. Länsi-Uudenmaan poliisi tavoitti toisen epäillyn, 19-vuotiaan nainen myöhemmin. Naiset ovat kuulusteluissa tunnustaneet tekonsa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Homo

Jorma kirjoitti...

Edes lapset eivät välty suomalaiselta rasismiltaOlikos tämä jo täällä? HS sukeltaa ihan uusiin syvyksiin suomalaisiin kohdistuvassa rasismissaan ja erityisesti suomalaisiin miehiin kohdistuvassa seksistisessä vihassaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma:
"Millä perusteella oletetaan, että raiskaus oilisi ylipäätään tapahtunut, jos mitään tuomiota ei ole?"

- Mietipä sitä. Aika montaa muutakin asiaa tutkitaan muidenkin lähteiden kuin rikostuomioiden valossa.

Jorma kirjoitti...

"Aika montaa muutakin asiaa tutkitaan muidenkin lähteiden kuin rikostuomioiden valossa."

Perusteita väitteelle ei siis löydy? Mitään syytä olettaa, että jokainen raiskausilmoitus olisi perusteltu ei tienkään voi olla olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

"Perusteita väitteelle ei siis löydy?"

- Mistä näin päättelet? Etsitkö edes?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo luku 15.000 raiskauksesta lienee taas sielta Tukinaisen Oy:n "arvioinneista". Tama arvio on tarkea heidan budjetille.

Aikaisemmin on puhuttu "poliisin tietoon tulleista raiskauksia" mutta yllattaen tassa puhutaankin rikosilmoituksista talla kertaa.

NN

Anonyymi kirjoitti...


Poliisi etsii ihmisarkaa miestä Kokemäellä
.

Kokemäen poliisin mukaan kadonnut on ihmisarka ja saattaa liikkua metsissä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

15 000 naista raiskataan vuosittain. Jaa-a. Vuoden poliisikisikin valittu Marja Vuentohan kommentoi tätä joskus, että luku on hatusta repäisty, ja siltä se vaikuttaakin.

Ainakin tämän linkin mukaan Suomessa syntyy n. 60 000 lasta vuosittain.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/12/771670

Jos syntyvistä noin puolet on tyttöjä eli 30 000, sehän tarkoittaisi sitä, että 15 000 raiskattua naista on puolet kustakin tyttöjen ikäryhmästä. Siis: puolet kaikista tytöistä, joita syntyy tänäkin vuonna, raiskataan. Huh huh.

Minun logiikkani on joko täysin pielessä (kertokoon joku, miten) tai hokema 15 000 raiskatusta naisesta vuosittain on niin käsittämättömän liioiteltu, että tuon väitteen esittäjät eivät edes itse tajua sen hölmöyttä.


-Juki-

Anonyymi kirjoitti...

Väittihän nuo täysin laskutaidottamat ja illiteratet "White Ribbon" miehetkin aivan vakavissaan, että nuoria naisia kuolee Euroopassa enemmän parisuhdeväkivaltaan kuin liikenneonnettomuuksiin ja syöpään yhteensä.

Tuolla perusteella eurooppalaisen liikenneturvallisuuden ja syöpähoitojen tason täytyy olla aivan mieletöntä huippua, sillä ainakin Suomessa ( jota nämä samat itseinhoiset White Ribbon-luuserit mainostavat puolestaan Euroopan väkivaltaisimmkasi maaksi ) naisia kuolee vuosittain, kaikissa ikäluokissa yhteensä, parisuhdeväkivaltaan noin 15 naista vuosittain.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.uta.fi/lehdet/aviisi/9906/ribbon.html

White ribbon, joo-o. Ihmisillä on mielettömiä manioita. Paras tuolla on tuo ajatus, että valkoisella nauhalla miehet vastustavat naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

"Kampanjan tavoitteet ovat varsin yksinkertaisia: vastaanottamalla valkoisen nauhan mies sitoutuu julkisesti siihen, ettei hän enää koskaan itse syyllisty, hyväksy tai vaikene naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Nauha myös väittää, että luonnostaan mies ei ole väkivaltainen olento."


Jos tällaisen nauhan ottaa vastaan, niin silloinhan hyväksyy white ribbonien väitteet miesten käsittämättömän taajasta aggressiivisuudesta. Miten silloin samaan aikaan voi ajatella, ettei "luonnostaan mies ei ole väkivaltainen olento". Eikö siinä vähän niin kuin tule samalla väittäneeksi, että me miehet olemme jotenkin mätiä, geneettisesti väkivaltaisia. Eihän ribbonien väitteet miesten globaalista väkivaltaisuudesta oikein selity kunnolla muuten kuin geeneillä.Ei kai väitetty väkivalta muutoin olisi niin yleistä.

Onneksi ei tarvitse enää katsella yliopistossa tätä touhua ja lukea Aviisista näitä "rohkeita" avauksia.

-Juki-

Jape kirjoitti...

NN: "Tuo luku 15.000 raiskauksesta lienee taas sielta Tukinaisen Oy:n "arvioinneista". Tama arvio on tarkea heidan budjetille."

Lähdehän on tuo tuttu vain naisille suunnattu kyselytutkimus "Naisiin kohdistunut väkivalta 2005", jota sitten feministit Minna Piispa etunenässä vapaasti tulkitsee. Itse tutkimuksessa ei raiskauksesta kysytty, mutta eihän se feministejä ja heidän luovuuttaan mitenkään rajoita.

Uutinen on täällä:
Tuoreen kyselyn perusteella tapauksia vuosittain 15 000
Lähes joka kymmenes nainen raiskataan elämänsä aikana
Kannattaa katsoa itse uutisen lukuja ja sanamuotoja ja niiden välistä ristiriitaa. Lisäksi käytössä on ilmeisesti niin korkeaa matematiikaa, jota ei tavallinen insinööri edes tajua. Lisäksi mielenkiintoa herättää minussa se että raiskaustapausten asiantuntijana esiintyy Alkoholitutkimussäätiön "tutkija".

Ja kun feministisestä tutkimuksesta on kysymys, on tutkimukseen saatu mahdutettua mukaan luvut jossa uhri on ollut "puolustuskyvyttömässä tilassa eli päihtynyt, nukkumassa tai sammunut". Niin, mistäs tämä väitetty uhri tietää mitä on tapahtuntu, kun on ollut puolustuskyvyttömässä tilassa?

Pitäisi varmaan otaa joku Feministisen tietämisen -kurssi, jotta tietäisin paremmin mistä tässä on kysymys...

Vortac kirjoitti...

Brutaali Todellisuus:

http://www.youtube.com/watch?v=GIBJ2rM71O0

Tosta paljastuu feministien kaksinaamaisuus aika selkeästi ja kätevästi. (jälleen 'puhevideo', jossa on vain kuva ja sitten pelkkää puhetta, mutta ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen viipale todellisuutta)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden viharikokset

"Poliisi alkaa seurata tarkemmin viharikollisuutta

Viharikoksista aletaan pitää Suomessa erillistä tilastoa. Poliisi ryhtyy keräämään tietoja jo tämän vuoden aikana."


Vihreät on laitettava poliisin erityistarkkailuun, ovathan he kaikkein innokkaimpia tekemään viharikoksia lapsia ja heidän isiään vastaan. Tuija Brax olisi siis syytä laittaa tarkkailulistalle päällimmäisiksi.

Ja Anne Moilanen luonnollisesti, "as the most hateful person in Finland"

Anonyymi kirjoitti...

White Ribbon-miehet Euroopan väkivaltaisimmat miehet


"Tuoreen kyselyn perusteella tapauksia vuosittain 15 000
Lähes joka kymmenes nainen raiskataan elämänsä aikana Kannattaa katsoa itse uutisen lukuja ja sanamuotoja ja niiden välistä ristiriitaa. Lisäksi käytössä on ilmeisesti niin korkeaa matematiikaa, jota ei tavallinen insinööri edes tajua. Lisäksi mielenkiintoa herättää minussa se että raiskaustapausten asiantuntijana esiintyy Alkoholitutkimussäätiön "tutkija"."

Todellakin outoa matematiikkaa. Jos Suomen naispuolisen väestön määrä on 2.600.000 ja heistä "lähes joka kymmenes raiskataan" elämänsä aikana, niin sen pitäisi tarkoittaa sitä, että ( olettaen että naispuolisen väestön määrä pysyy samana ) lähes 260.000 naista raiskataan naisen keskimääräisen elämän pituisen ajanjakson aikana, elin noin 80:ssä vuodessa.

260.000 jaettuna 80:llä on puolestaan 3250. Aika kaukana 15000:sta.

Mutta eihän tämä ole mitään noihin itseinhoisiin White Ribbon-luusereihin verrattuna, joita mukaillen voi vallan hyvin väittää, että nimenomaan nuo White Ribbon miehet syyllistyvät kymmeniin raiskauksiin ja naisten tappoihin vuosittain, ja että he ovat Euroopan väkivaltaisimmat miehet. Tällä on aivan sanma totuusarvo kuin heidän esittämillään väitteillä.

peikkotyttö kirjoitti...

"Ja kun feministisestä tutkimuksesta on kysymys, on tutkimukseen saatu mahdutettua mukaan luvut jossa uhri on ollut "puolustuskyvyttömässä tilassa eli päihtynyt, nukkumassa tai sammunut". Niin, mistäs tämä väitetty uhri tietää mitä on tapahtuntu, kun on ollut puolustuskyvyttömässä tilassa?"

Saa olla aika pienipilinen mies, jos mitään fyysisiä jälkiä tapahtuneesta ei jää.

Suostumuksen puute tekee tilanteesta raiskauksen.

Lisää aiheesta:
http://feministi.wordpress.com/

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen seurustellut naisen kanssa, joka kertoi että hän sanoo aina kiusoittelevasti "eiii", mutta että se tarkoittaa: kyllä.

Ihmettelin tätä hiukan, mutta mukauduin tilanteeseen. Oikeusturvani vaan taisi olla kokonaan kadoksissa.

Pilittäjä kirjoitti...

"Saa olla aika pienipilinen mies, jos mitään fyysisiä jälkiä tapahtuneesta ei jää."

Jääkö normaali yhdynnästä, olipa nyt kyseessä sitten herjausmielessä mainitsemasi pienipilinen mies tai normimies, tapahtuneesta jälkiä? Kysehän on siis "puolustuskyvyttömästä uhrista".

"Suostumuksen puute tekee tilanteesta raiskauksen."

Niinkö? Naiset vaihtaa mieltään minuutin välein. Tuon mukaan suomessa on sitten tosiaankin paljon raiskaajia, jos tuo väitteesi pätee.

"Lisää aiheesta:
http://feministi.wordpress.com/" <-- valehtelijoiden klubi

Kunhan kirjoitin kirjoitti...

Anonyymi: "260.000 jaettuna 80:llä on puolestaan 3250. Aika kaukana 15000:sta."

Jospa niistä 260 000 naisesta kukin raiskataan 3 kertaa elämänsä aikana?

En siis pidä lukuja tosina, mutta eikös tuo ratkaise matemaattisen ongelman.

Kunhan kirjoitin kirjoitti...

siis 5 kertaa piti kirjoittaa eikä 3... :D

Anonyymi kirjoitti...

"En siis pidä lukuja tosina, mutta eikös tuo ratkaise matemaattisen ongelman."

Ei se mitään ratkaise, vaan tuo mukanaan elementin joka saa asian kuullostamaan (ja olemaan myös) vielä hullumpi, eli olisi sellainen 260.000 naisen joukko joka raiskataan peräti 5 kertaa elinikänsä aikana - huh huh.

Älä nyt enempää tätä sotke "ratkaisuillasi"...

Kunhan kirjoitin kirjoitti...

Mutta onko tuo 15000 vuodessa raiskattujen vai vuoden aikana tapahtuvien raiskausten määrä? Jos se on jälkimmäinen, niin eihän silloin lukuongelmaa ole. Koska on naisia, jotka raiskataan useita kertoja (avo- /avioliitossa), niin keskimäärin silloin raiskauksia voi hyvin osua se 5 per raiskattu.

Edelleen siis korostan, että lähestyn asiaa vain matemaattisesti, en siinä uskossa, että raiskauksia olisi vuodessa 15000...

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Kontula toteaa: naisia raiskataan vuodessa 15000. Siis naista, ei raiskausta. Niinpä raiskauksia voi olla jopa enemmän, jos sama nainen raiskataan, sanotaan nyt vaikka 27 kertaa.

Mikä on tietenkin alakanttiin, sillä asumme tasa-arvon takapajulassa.

-Juki-

Anonyymi kirjoitti...

Feminismin fasistiset ylipapittaret

"Mutta onko tuo 15000 vuodessa raiskattujen vai vuoden aikana tapahtuvien raiskausten määrä? Jos se on jälkimmäinen, niin eihän silloin lukuongelmaa ole. Koska on naisia, jotka raiskataan useita kertoja (avo- /avioliitossa), niin keskimäärin silloin raiskauksia voi hyvin osua se 5 per raiskattu.

Edelleen siis korostan, että lähestyn asiaa vain matemaattisesti, en siinä uskossa, että raiskauksia olisi vuodessa 15000..."


Mikäli feminismin suurimpia ( ja kaikkein säälittävimpiä ) ylipapittaria uskomme niin raikauksia tapahtuu Suomessakin miljoonia vuosittain, sillä heidän mukaansa heteroseksuaalinen penetraatio on aina eräänlainen raiskaus.

Jorma kirjoitti...

"Mistä näin päättelet? Etsitkö edes?"

Ei minun tarvitse mitään etsiä. Se on näiden väitteiden tekijöiden tehtävä perustella ne. Mitään perusteita ei vain tunnu löytyvän.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi epäilee asukkaan sytyttäneen palon turvakodissa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Hei matemaatikot: hiemankin raiskauksista lukenut tietää, että raiskaukset kasaantuvat, eikä siis vuosittain raiskattujen naisten määrästä voi päätellä mitään kokonaislukua. Suurin osa raiskauksista tapahtuu todennäköisesti tuttujen kesken ja ainakin osa on sidoksissa muuhun lhisuhdeväkivaltaan, jolloin sama nainen voi hyvinkin näkyä tilastoissa raiskattuna vaikkapa 10 vuoden ajan.

Naisille tehdystä tutkimuksesta ei myöskään voi päätellä vuosittain raiskattujen kokonaismäärää, sillä myös miehiä ja lapsia raiskataan.

Muuten olen sitä mieltä, että jos on epävarma, onko toinen seksiin suostuvainen, niin silloin ei panna. Ei pitäisi olla liian monimutkaista.

Anonyymi kirjoitti...

"Mikäli feminismin suurimpia ( ja kaikkein säälittävimpiä ) ylipapittaria uskomme niin raiskauksia tapahtuu Suomessakin miljoonia vuosittain, sillä heidän mukaansa heteroseksuaalinen penetraatio on aina eräänlainen raiskaus."

Lukusi oli alakanttiin. Jo riittää!

Anonyymi kirjoitti...

"Suurin osa raiskauksista tapahtuu todennäköisesti tuttujen kesken ja ainakin osa on sidoksissa muuhun lhisuhdeväkivaltaan, jolloin sama nainen voi hyvinkin näkyä tilastoissa raiskattuna vaikkapa 10 vuoden ajan."

Tuollaisessa tapauksessa ei voi muuta kyllä enää sanoa että ompahan jo oma vika. Sama juttu tässä jyväskylän Hullu-Holopaisen tapossa. Otti hengiltä jonkun eukon, mutta jos nainen pyörii tunnetun monimurhaajan kanssa niin se on kyllä ihan oma vika. Sama koskee kyllä myös miessukupuolta, eli henkilö joka hengailee moisen herran kanssa ja saa puukosta, voi syyttää pääasiassa itseään.

Jokatapauksessa kun menee luvun lähteelle, huomataan että luvussa on ympättynä ahdistelut, raiskaukset ja kopeloinnit. Luonnollisesti myös tilastointitapa "tapot, pahoinpitelyt ja murhat" tuottaa suurempia lukuja kuin yksittäistilastoinnit. Sitten voikin alkaa puhumaan pelkistä murhista...

- Syltty

Jorma kirjoitti...

"Muuten olen sitä mieltä, että jos on epävarma, onko toinen seksiin suostuvainen, niin silloin ei panna. Ei pitäisi olla liian monimutkaista."

Niinpä, mutta kun se naisen mielipide suostumuksen suhteen voikin olla sitten toinen seuraavana päivänä krapulassa kuin edellisenä iltana humalassa. Eli jälkikäteen kadutaan ja syytetään miestä omasta mokasta.