tiistaina, toukokuuta 19, 2009

Sisu

Ask Dr. Helen: Suicide, Men, and Money

FEATURE-Blue collar U.S. males lose more ground

Roissy in DC: Hero

Suomalaisen miehen sisu

15 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Amerikkalaisäidin kaksosilla eri isät

DNA-koe paljasti naisen pettäneen kumppaniaan.

Insuliinisurmasta tuomio iltapäivällä

Ville kirjoitti...

Ironmistress, Kollektiivinen valhe

Mitä kollektiivisia valheita sitten suomalaisessa poliittisessa elämässä on?

* Asevelvollisuus on ainoa keino Suomessa järjestää maanpuolustus.
* Naisen euro on 80 snt.
* Kaikki parisuhdeväkivalta on heteromiesten aiheuttamaa.
* Naisiin kohdistuva väkivalta on yhteiskunnan suurin rikosongelma.

Jorma kirjoitti...

"Suomalaisen miehen sisu"

Onhan tuo nyt jo niin sairasta settiä lehdeltä, ettei mitään rajaa. Kiihotusta kansanryhmää (suomalaisia miehiä vastaan). Lainsäädäntöä on uudistettava joko siten, että näistäkin joutuu vastuseen, tai sitten vastaavantyyliset mustamaalaamiset on hyväksyttävä silloinkin kun ne kohdistuvat johonkin muuhun väestöryhmään.

Ville kirjoitti...

Onko sukupuoli lain tarkoittama kansanryhmä?

Sisaret, nuo hennot kuolemanhoiturit.

Hoitajalle insuliinimurhasta elinkautinen

Kotihoitajaa epäillään neljän vanhuksen surmaamisesta

Naista epäillään nyt jo neljästä henkirikoksesta ja seitsemästä henkirikoksen yrityksestä. (...) Selvittelyn alla on lisäksi 10 vastaavanlaista tapausta.Ensimmäiset kaksi kommenttia:

Onkohan sittenkin kyseessä ainoastaan henkilö jolta on puuttunut työhön tarvittava ammattitaito? Niin tai näin?
Suutä asia tutkia perinpohjin ennenkuin jaella mittään tuomioita?


ja

Kun ei ole ETUNASIAA hyväksytty tasavallassa niin omaisetkin saattavat etsiä hoitajia joilla on rohkeutta antaa lopullinen lääkitys.

Ensin epäillään että hoitaja on ammattitaidottomuuttaan tehnyt jotain joka on johtanut 4 henkirikosepäilyyn ja 7 henkirikoksen yritysepäilyyn. Toisessa kommentissa henkirikosepäilyjen ja tekojen syy on puuttuva eutanasialaki.

Uskomatonta!

Jorma kirjoitti...

"Onko sukupuoli lain tarkoittama kansanryhmä?"

Ei se sitten taida olla, eikä suomalaisiakaan ilmeisesti lasketa kansanryhmäksi, jota vastaan voisi syyllistyä kiihotukseen. Näin se epätasa-arvoisuus vain lisääntyy ja lisääntyy.

Vortac kirjoitti...

Onko sukupuoli lain tarkoittama kansanryhmä?

On se silloin, kun se sattuu olemaan NAINEN.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jorma
""Suomalaisen miehen sisu"

Onhan tuo nyt jo niin sairasta settiä lehdeltä, ettei mitään rajaa. Kiihotusta kansanryhmää (suomalaisia miehiä vastaan). Lainsäädäntöä on uudistettava joko siten, että näistäkin joutuu vastuseen, tai sitten vastaavantyyliset mustamaalaamiset on hyväksyttävä silloinkin kun ne kohdistuvat johonkin muuhun väestöryhmään."

Et ole ainoastaan käsityksiltään rajoittunut tympeä kiihkolija, vaan lisäksi huumorintajuton.

Sinun ja parin kaltaisesi vuoksi Henryn sinällään ansiokas blogi menettää paljon siitä arvostuksesta, jonka se voisi muuten saada.

t. Timppa

Anonyymi kirjoitti...

"Sinun ja parin kaltaisesi vuoksi Henryn sinällään ansiokas blogi menettää paljon siitä arvostuksesta, jonka se voisi muuten saada. "

Se olisikin mielenkiintoinen
blogi, jossa puhuttaisiin vaan siitä miten ei kannata
kertoa näkemyksiään tai edes totuuksia, että blogin maine säilyy.

Voithan tehdä Henrylle suuren rahalahjoituksen, jos hän vaikka tällaisen blogin laittaisi pyörimään. Siellä olisi sitten tiukka nuori sensuuritäti, joka antaisi pillua kun jätkät pitävät turpaansa kiinni...

Bmad

Jorma kirjoitti...

"Et ole ainoastaan käsityksiltään rajoittunut tympeä kiihkolija, vaan lisäksi huumorintajuton."

Kerrotko minulle, mitä huumoria on siinä, että kaikkia (aivan kaikkia) suomalaisia miehiä syyllistetään ja syytetään rasistisesta väkivallasta, vaikka mitään näyttöä siitä, että edes vähäisintä tönäisyä ruuhkajunassa olisi suomalaismiehen toimesta sattunut, saatikka kaikkien meidän muiden, ei ole? Miksi ihmeesä näin törkeän seksistisille loukkauksille ja räikeän misvihamielisille viesteille pitäisi naureskella?

Osaatko kertoa tähän mitään muuta syytä kuin rajattoman tyhmyyden ja feministien orjaksi asettumisen? Eli juuri sinun luonteenpiirteesi.

"Sinun ja parin kaltaisesi vuoksi Henryn sinällään ansiokas blogi menettää paljon siitä arvostuksesta, jonka se voisi muuten saada."

Sinun arvostustasi ei kukaan kaipaa.

Vortac kirjoitti...

Mutta jos kyse olisi kuvasta, jossa pilkattaisiin tyypillisiä suomalaisia naisia, maahanmuuttajia (tms. etnistä ryhmää) yhtä törkeällä ja tökeröllä tavalla, timpankin huumorintaju voisi havaittavasti olla kadoksissa.

Se on kummallista, kuinka valkoista miestä pitää aina voida piestä ja hakata, sille pitää voida nauraa ja sitä pitää voida pilkata, ja jos hiukankin erehtyy kyseenalaistamaan tätä vallitsevaa normia, tulee heti 'huumorintajuttomuus'-kortti vastaan. Mutta eipä kukaan sano naisille, että heillä ei ole huumorintajua vastaavassa tilanteessa - ei. Naisten kiukku aina vain ymmärretään ja sanotaan yhteen ääneen että on se kauheaa että sellaista huumoria on olemassa..

Näen tässä niin suuren kaksinaismoraalisen tekopyhyyden että ei tosiaan mitään rajaa.

Siis kyseessä on lisäksi 'lyödyn lyöminen', koska VHM:ää ollaan kautta aikojen mediassa pilkattu ja vähätelty, sille ollaan naurettu ja totuutena ollaan sanottu aivan käsittämättömiä törkeyksiä siitä - kuten vaikkapa että kaikki miehet ovat raiskaajia ja niin edelleen.

Jos kyseessä olisi mikä tahansa muu väestöryhmä, JUURI KENELLÄKÄÄN ei olisi huumorintajua moisen törkysarjiksen kohdalla.

Mutta kun kyseessä on VHM, niin pitää vain kestää hammasta purren hiljaa tai muuten rupeaa heti tämä tekopyhä vyörytyskoneisto käyntiin. Etteivät nuo 'huumorintajuttomuus-kortin' käyttäjät tajua edes hävetä sitä, miten unessa he kulkevat.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"On se silloin, kun se sattuu olemaan NAINEN."

Oikeassa olet, Vortac, kuten tavallista.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma ja Vortac: te ja kaltaisenne elätte varmaan jatkuvassa puutteessa! Kurja noidankehä - kuka nainen haluaisi koskea noin ikäviin ihmisiin?

Timppaa myötäillen totean, että suhteellisuudentaju ja huumorintaju kaunistavat sekä miestä että naista. Ikävät kiihkoilijat kierretään kaukaa - harmi vaan, että itseänne ette pääse karkuun. (Edes kunnon kännissä.)

Mikko kirjoitti...

"Jorma ja Vortac: te ja kaltaisenne elätte varmaan jatkuvassa puutteessa! Kurja noidankehä - kuka nainen haluaisi koskea noin ikäviin ihmisiin?

Timppaa myötäillen totean, että suhteellisuudentaju ja huumorintaju kaunistavat sekä miestä että naista. Ikävät kiihkoilijat kierretään kaukaa - harmi vaan, että itseänne ette pääse karkuun. (Edes kunnon kännissä.)"

Hahahahaha!!! Kuinka arvattavaa! Kun feministit ja heidän myötäilijänsä eivät pysty väittelemään faktoilla, kuten useimmiten on, seuraa näitä samoja kikkoja: "et koskaan saa naista" (niin kuin tässä), "sul on pieni penis", "oot homo", "ole MIES ja lakkaa valittamasta."
No miehet, kun näitä alkaa ilmaantua keskusteluun, se tarkoittaa, että olette voittaneet väittelyn! :)

Jorma kirjoitti...

"Jorma ja Vortac: te ja kaltaisenne elätte varmaan jatkuvassa puutteessa! Kurja noidankehä - kuka nainen haluaisi koskea noin ikäviin ihmisiin?"

Sinustako on ikävää, että tasa-arvoa puolustetaan?

Mitäs sinä muka minun saamisistani tiedät? En ole pahemmin puutteessa ollut, ainakaan viime aikoina. Naiset kun käyvät kuumana tällaiseen rohkeaan tas-arvomieheen.

"Ikävät kiihkoilijat kierretään kaukaa"

Ikävää kiihkoilua oli tuo rasistinen ja seksistinen pilakuva.

Vortac kirjoitti...

No miehet, kun näitä alkaa ilmaantua keskusteluun, se tarkoittaa, että olette voittaneet väittelyn! :)

Näin on - tällaista lukiessa on pakko hymyillä, koska näkee, että vastapuoli ei voi muuta kuin sortua lokaan ja paniikinomaiseen yritykseen solvata ja mustata meikäläisten maine..

Kuulkaas ano-teinit - tuollaista väsynyttä moskaa on kuule tähän ikään nähty jo sen verran, että teidän pitää pystyä AIKA paljon parempaan, voidaksenne edes jotenkin hetkauttaa. Todistatte vain argumenttienne puutteen, sen, että haluatte vain kontrolloida, ettekä keskustella - ja sen, että puhumme totta ja osuimme siksi arkaan paikkaan, että emotionaalinen vastareaktionne on väistämätön seuraus valheellisille luonteille.

Kaitpa se täytyy ymmärtää - onhan ihmisen pidettävä psyykeestään kiinni, ja jos nuo häviäjät joutuisivat omaksumaan kertomamme asiat tosiksi, heidän psyykeensä voisi sirpaloitua.. siksi äkkiä pistettävä halveerausreaktio, jotta sanojamme ei tarvitsisi ottaa todesta.

Mikä ei tietenkään hetkauta totuutta itseään myöskään mihinkään.

Jos todella haluatte keskustella, keskustelkaa. Jos haluatte vain solvata, kontrolloida, halveerata ja manipuloida, voitte aivan yhtä hyvin pysyä omassa hiekkalaatikossanne, koska teidän hölmöilynne eivät vaikuta täällä mitenkään muuten kuin vahvistamalla päättäväisyyttämme kertoa totuus, ja todistamalla, että olemme oikeilla jäljillä - se koira älähtää, johon totuus kalahtaa..

- Vortac