perjantaina, toukokuuta 08, 2009

Pelastusvenefemismi

'Feminists demand equality, but women and children come first' ja Lifeboat Feminism ~ Women and Children First!
While the public face of feminism ostensibly advocates equality, the real agenda is to seek advantage.

What is painfully obvious to me is that it isn’t about fair-mindedness or equality, it’s about getting what they can at men’s expense. They wish equal earning power for themselves, but also to co-opt the productivity of men to their own ends. The government and media buy into this idea and perpetuate the protection of women’s privilege as well as their advancement in areas they were once disadvantaged.

Harriet Harman wants to use controversial new equality laws to pack the boards of nationalised banks with women.

Seksipuhetta tyttäriltä äideille

2 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Lehti: Naispari ei saanut yösijaa majatalosta

Majoitusliikkeen omistaja tuomittiin sakkoihin syrjinnästä, kertoo Satakunnan Kansa.

Tomppeli kirjoitti...

Hannu Lauerma sanailee hupaisasti, ehkä osuvastikin Turun Sanomissa:

"Lauerma vertaa kirjassaan nykymiestä tv-sarja Pulmusten isään Al Bundyyn.

- Hän on naisten edessä työkseen konttaava kenkien myyjä, jota kukaan ei mainittavasti kunnioita."

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2009-05-08,104:2:609364,1:0:0:0:0:0:

Sitä kyllä ihmettelen, että ainakin toimittajan mukaan Lauerma kutsuu suomalaisia poikkeuksellisen väkivaltaiseksi kansakunnaksi.

Jos näin on, miten esimerkiksi Helsinki voi olla Euroopan turvallisin pääkaupunki, kuten se EU:n komission teettämässä kyselytutkimuksessa oli. Toisessa komission uhrikyselyssä Suomi oli väkivallan suhteen selvästi EU:n keskiarvon alla.

Lauerma käyttää todisteena korkeita henkirikoslukuja, ikään kuin hän ei olisi kuullutkaan, että niiden selityksenä on alueellisesti ja sosiaalisesti varsin rajattu ja poikkeuksellinen suomalaisilmiö: syrjäseutujen syrjäytyneet alkoholistiporukat, joiden ryyppyputkissa puukko usein heiluu yksityiskodeissa.

Siksi nimenomaan Suomessa henkirikosten määrä kertoo huonosti siitä, mistä se ehkä muissa maissa kertoo, eli yhteiskunnan yleisestä väkivaltaisuudesta ja todennäköisyydestä joutua väkivallan uhriksi.

Kun tuon ymmärtää, Helsingin turvallisuus ei ole mysteeri.

Noiden ryyppyporukoiden sijaan suomalaista kansakuntaa kai edustaa paremmin tavallisten tallaajien valtaenemmistö, joka ei henkirikostele pohjoismaisia veljiään -- ja siskojaan -- enemmän.

Maailman mittakaavassa suomalaiset ovat poikkeuksellisen väkivallaton kansakunta. Jos keskustelu väkivallasta ei olisi niin pahasti vinksahtanut paikaltaan -- pitkälti feministien "ansiosta" -- Suomea voitaisiin pitää esimerkkinä väkivaltaisille maille. Suomalaisia tutkailemalla vastattaisiin kysymykseen, miten väkivalta kitketään yhteiskunnasta -- jos nimittäin on totta, että erityisesti kansalaissodan jälkeisinä vuosikymmeninä Suomi oikeasti oli poikkeuksellisen väkivaltainen maa.