sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Huulipunatalous

Naiset luulevat, että...
- Miehet tykkäävät kuvankauniista laihasta mallivartalosta. Miehelle silmät ovat tärkeä sukupuolielin.

- Miehenkin tärkein sukupuolielin on aivot. Hänelle tunteet ja mieliala ovat yhtä tärkeitä kuin naiselle.

Pohjanoteeraus seksimyyttejä paljastavien artikkelien sarjassa.

Tekopyhää uutisointia

Happy Father's Day; Welcome The "Lipstick Economy" And Major Jobless Rate and Degree Gaps

Obama's betrayal of the working-class male

Men, Women and Ability
If women were in charge of culture, we would still be living in caves. Well-decorated caves, but caves.

12 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Meikä on muutamaan rakastunut elämänsä aikana ja kahdella niistä oli ihan olemattoman kokoiset. No joo, tyhmästi sanottu, mutta ajaa tarkoituksensa.

Luulen, että en kuitenkaan rakastunut silmiin, vaan kyse oli sielujen kohtaamisesta ... tai ehkä sielujen sympatia kuvastuu silmissä.

Miehiäkin on erilaisia. Minulle on tärkeintä luonne.

Seksipommit ovat usein yhdentekevää pintaliitoa. Niistäkin on ollut kokemusta nuorena poikana. Liian hyvä ulkonäkö harvoin kannustaa itsensä kehittämiseen, vai mistä lienee kysymys?

LMAO kirjoitti...

"Miehen seksuaalisuuteen on pakko kuulua tietty määrä aggressiivisuutta - muutenhan hän ei kykenisi tunkeutumaan naiseen."

:D:D:D:D:D

Vortac kirjoitti...

Heh. Kyllä naiseen voi työntyä ilman aggressiivisuuttakin, duh. On naisilla kummalliset mielikuvat miehistä.. sen siitä saa kun feministinen dogma sokaisee terveen järjen äänen.

Siis toki feministisessä doktriinissa opetetaan, että kaikki mitä mies tekee on patriarkaalista ja naiseen työntyminen on aggressiivisuuden osoitus ja penetraatio on hurjaa raiskausta ja niin edelleen.

Mitäs jos hepin työntäminen vaginaan on vain hepin työntämistä vaginaan, eikä mitään 'aggressiivista patriarkaalista fallosentristä raiskaamista'..?


- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ilmeisesti feministipiireissä opetetaan, että miehen erektio jo itsessään on aggressiivisuuden osoitus ja vallan väline, eikä sillä koskaan ole mitään tekemistä seksin tai seksuaalisuuden kanssa..

Eli että mies ei voisi erektoitua ilman aggressiota! Heh.. käsittämätöntä soopaa kyllä, mutta niinhän kaikki feministinen liturgia. Säälittää vain nuo eukkoparat, jotka ottavat sen tosissaan ja muodostavat maailmankuvansa sen perustella, ja sitten hämmentyneenä toteavat tuollaisia "Mutta eihän mies vois työntyy naiseen jos se ei olis aggressiivinen".. huh.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

No nyt tulee näemmä hivenen fragmentoitunutta konekivääripostausta, mutta ..

Siis naisilla, ja ainakin feministeillä on kumma himo yhdistää väkivalta ja seksi, aggressio ja erektio, raiskaus ja valta/vallankäyttö.. siis jotenkin kummallisesti naiset ajatellessaan seksiä, ilmeisesti ajattelevat kauheata aggressiivisuutta. Traci Lordskin koetti väittää, että hänen omituinen vikinä-voihkinansa tekemissään elokuvissa ei suinkaan ollut nautinnon voihkailua vaan piilotettua aggressiota ja vihaa.

Mikä hitto naisia vaivaa? Miksi naisten on niin vaikea tajuta etenkään asioita, jotka liittyvät miehen seksuaalisuuteen?

Aggressio kuuluu epäreiluuteen, väärinkohteluun, vihastumiseen ja järjettömyyteen - ei se automaattisesti SEKSIIN liity mitenkään. Himo, intohimo, rakkaus, halu, pano ja tyydytys - nämä kyllä voidaan liittää seksiin, mutta mistä tuo 'aggressio' siihen tulee? En kyllä käsitä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Samanlainen pitkän ajan kanpanjahan on ollut "läski on seksikästä"; johon nämä toiseudessa elävät ilmeisti mielessään ihan oikeasti uskovat.

bmaad kirjoitti...

"Aggressio kuuluu epäreiluuteen, väärinkohteluun, vihastumiseen ja järjettömyyteen - ei se automaattisesti SEKSIIN liity mitenkään. "

Kyllä aggressio on ihan
normaali ja tarpeellinen luonnon osanen, eikä se liity suoraan vihaan. Moni ihminen ei esimerkiksi harrastaisi liikuntaa, ellei kokisi tiettyjä aggressioita ja vallan tunteita, joita se väistämättä sisältää.

Seksiinkin liittyy aggressiota,
eikä sitä sovi kieltää.
Mutta aggressiot pitää osata erottaa vihasta. Ja en todellakaan väitä, etteikö nykyinen parisuhdekenttä olisi vihantäyteinen.

Vortac kirjoitti...

"Aggressio kuuluu epäreiluuteen, väärinkohteluun, vihastumiseen ja järjettömyyteen - ei se automaattisesti SEKSIIN liity mitenkään. "

Kyllä aggressio on ihan
normaali ja tarpeellinen luonnon osanen, eikä se liity suoraan vihaan
.

En ollut sanomassa, että se olisi luonnotonta. Lähinnä luettelin ikäänkuin aggression aiheuttamisen syitä, eikä se ollut mikään täydellinen lista. Se ei välttämättä liity AINA vihaan, mutta vihaava ihminen saattaa äityä helposti aggressiiviseksi.

Toki se liittyy myös korkeaan tempperamenttiinkin, eikä välttämättä ole mitenkään erityisen pahantahtoista.

Näkökulmani oli siis lähinnä siihen, että millaiset asiat voivat aiheuttaa aggressiota - seksi ei kylläkään kuulu niihin. Sen puute, ehkä (-8 (mutta ei kyllä yleensä oman kokemukseni ja tietämykseni mukaan)

Tupakan lopettaminen voi esimerkiksi aiheuttaa aggressiota, kuten olemme nähneet elokuvasta "Tup Akka Lakko" (Spede)

Eli saarnaat turhaan mulle, koska olen samaa mieltä kyllä - käsitit vain mut jotenkin väärin, mikä on kyllä helppoa tekstipohjaisessa formaatissa.

En muuten sanonut, että se liittyy 'vihaan', vaan 'vihastumiseen' (tämä on täysin eri asia).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Seksiinkin liittyy aggressiota,
eikä sitä sovi kieltää
.

No, en nyt puhunut pervo-kinky-hakkaus-marginaaliseksistä, vaan siis ihan normaalista seksistä, jota ihmiset yleensä harjoittavat.

Saahan aggression liitettyä vaikka pölynimurointiin, mutta ei se siihenkään AUTOMAATTISESTI liity.

Aggressio ja seksi eivät ole siis mitenkään automaattisissa kytköksissä keskenään, seksiin ei tarvitse liittyä (eikä normaalisti liitykään) mitään aggressiota. Kiihkoa, intohimoa, himoa, rakkautta, hellyyttä, ja ties mitä kaikkea, mutta ei aggressiota.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:"No, en nyt puhunut pervo-kinky-hakkaus-marginaaliseksistä, vaan siis ihan normaalista seksistä, jota ihmiset yleensä harjoittavat."

Minä en ajatellut mitään
seksin muotoa tuossa erityisesti.
Kovin marginaalista tuo kinkyseksi ei ole vaniljapiireissäkään.
10 eri tutkimuksen yhteenvetona n. 15% ihmisistä läpsii toisiaan pyllylle, vetää hiuksista tai käyttää käsirautoja normiseksin yhteydessä.

"Aggressio ja seksi eivät ole siis mitenkään automaattisissa kytköksissä keskenään, seksiin ei tarvitse liittyä (eikä normaalisti liitykään) mitään aggressiota. Kiihkoa, intohimoa, himoa, rakkautta, hellyyttä, ja ties mitä kaikkea, mutta ei aggressiota."

Aggressio on tekijä, jota
on mukana eri elämänalueilla. On
toki ihan 'kilttejäkin' ihmisiä, mutta suuri osa ihmisistä on ainakin himpun verran aggressiivisia.

Tavallinen seksi ei ole
monille vain himoa, vaan siihen liittyy
supreme-tunteita, halua koviin otteisiin jne. pelkästään hellää seksiä harrastaa vain osa ihmisistä. Ja sekin tulee huomioida, että seksuaalisuus on yleisesti vielä aggressiivisempaa
kuin itse seksi. Tuo aggressiivisuus on painottunut enemmän kulissitoimintaan (seuranhankinta ja suhteiden ylläpito), kuin itse seksiin. En sitten tiedä haluaisinko itse edes elää maailmassa, jossa kaikki "likainen" ja "aggressiivinen" olisi kiellettyä.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Tavallinen seksi ei ole
monille vain himoa, vaan siihen liittyy
supreme-tunteita, halua koviin otteisiin jne. pelkästään hellää seksiä harrastaa vain osa ihmisistä."

Miten niin? Onko tuosta tehty jokin tutkimus? (Oma käsitykseni on, että kovia otteita kaipaavat ovat aika marginaalinen ilmiö).

x

bmaad kirjoitti...

"Miten niin? Onko tuosta tehty jokin tutkimus? (Oma käsitykseni on, että kovia otteita kaipaavat ovat aika marginaalinen ilmiö)."

Ei ole. On yleistä,
että villi, raju seksi menee joskus jopa kivun puolelle. Täysin hellää seksiä harrastaa - luulisin - pienempi osa väestöstä.
Raiskausfantasiat elää.