sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2009

Jotain rajaa

Birdy: Selibaattipäiväkirja eteen ja normit hanuriin

Joku raja!

Why most men tolerate feminist misandry

Schools launch drive to recruit male teachers

HS: Miksi tasa-arvoon ei voi pyrkiä yhdessä?

Esko Länsimies (HS 8. 7.) kaipasi mielipidekirjoituksessaan naisia mukaan tukemaan miehiä ongelmissaan. Mielestäni se on ainoa mahdollisuus tasa-arvoon pääsemisessä. Miehet ja naiset yhdessä määrittelevät ongelmat, ja yhdessä käyvät niitten kimppuun.

Nykyään tilanne on juuri kuten Marja-Liisa Harju-Khadr (HS 10. 7.) esittää: miesten ongelmat ovat heidän itsensä aiheuttamia, joten itse niistä myös selvitkööt.

Harju-Khadrin kirjoituksesta puuttui vain feministien perusdoktriini kokonaan: Miesten ongelmat ovat miesten itse tarkoituksellisesti valitsemia ja hankkimia, naisten ongelmat ovat yhteiskunnan tai vain miesten aiheuttamia. Naiset ovat patriarkaatin, lasikaton, maskuliinisuuden tai minkä milloinkin uhreja. Tekijä on aina ulkopuolinen.

Lisää Tulta munille! -tyyppisiä ohjelmia, ja pääsemme vielä kauemmaksi toisistamme, naiset ja miehet.

SEPPO KINNUNEN

46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antaapa aivan liian positiivisen kuvan tuosta sekopäästä.

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tuota kuvaa retusoitu jotenkin tai kyseessä todella vanha kuva? Muistelen jo useampi vuosi sitten olleissa kuvissa tuon lintunaisen näyttäneen paljon rupsahtaneemmalta.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mitä? Eikös sen pitänyt olla niin, että nimenomaan naiset kyttää ja arvostelee toinen toisensa ulkonäköä ja ylläpitävät mahdottomia ihanteita. Miehethän eivät koskaan tällaiseen syyllisty...

Henry Laasanen kirjoitti...

"Oliko tuota kuvaa retusoitu jotenkin tai kyseessä todella vanha kuva?"

Kyllä se on tod. näk. uusi kuva.

Anonyymi kirjoitti...

Tässäkin melko edustava kuva lintaunaisesta kolmen vuoden takaa, mutta sekin minusta selvästi rupsahtaneempi kuin tämä uusi:

Joku blogimerkintä

kuva suurempana

tässä ehkä parin vuoden takaa

Mutta ehkä niissä vielä vanhemmissa näkemissäni kuvissa on selityksenä ollut se, ettei kuvaaja ole ollut mikään ammattilainen ja käytössä kunnon täytevalaistusta yms kikkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tämä selittää jotain siitä, että miksi lintunaisella vanhenemisen ei vaikuta täysin monotoniselta, vaan aaltomaisemmalta:

Muutama vuosi sitten kehoni kehitti kroonisen nokkosrokon rinnalle jännän ihottumamuodon: tulipunaisen kasvotulehduksen. Viikon ajan naama on turvonnut, vihlovan arka kaikelle kosketukselle ja pu-nai-nen. Sitten lähtee pinnasta tunto, ihon syvempiin kerroksiin repeää arpia. Eikä auta kortisonivoide. Hiphei.

Sen piti olla UV-peräistä, mutta kun se tuli Pohjanmaalla helmikuussa, pilvisenä talvipäivänä ja se iskee myös sisätiloissa, jos innostuu liikaa.

Rajuin lasku maksettavaksi oli se, että viime keväänä menetin tulehduksen takia kulmakarvani. Ne hienot breshnevit, joista olin ylpeä ja jotka olivat lärvini kruunu. 85% niistä ei koskaan kasvanut takaisin. Hip v*tun hei. No, tuleepa opeteltua kulmien piirtämistä oikein urakalla. Kun nyt edes ripset pysyisivät. Tai ees tukka päässä, tängjuu.


Kenties luontaishoidoista, kuten vyöhyketerapiasta ja energiakivistä olisi apua, onhan lintunainen lukuisasti aiemminkin todennut ne paljon koululääketiedettä paremmin toimiviksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kot kot kot...

jo yläasteella ;P kirjoitti...

Aika halpamaista (ja miehistä!) käytöstä tulla haukkumaan ulkonäköä, kun henkilön ajatukset eivät miellytä. Jos teillä on jotain parempaa argumenttia tarjota kuin lapsellinen "sä oot ruma ja läski" -tyyli, niin ehkä sellaiset kommentit voisi ottaa hieman vakavammin kuin leikkikoulutason lällättelyn. Vai ettekö parempaan enää pysty?

Anonyymi kirjoitti...

"Harju-Khadrin kirjoituksesta puuttui vain feministien perusdoktriini kokonaan: Miesten ongelmat ovat miesten itse tarkoituksellisesti valitsemia ja hankkimia, naisten ongelmat ovat yhteiskunnan tai vain miesten aiheuttamia. Naiset ovat patriarkaatin, lasikaton, maskuliinisuuden tai minkä milloinkin uhreja. Tekijä on aina ulkopuolinen."

Miehet ovat itse maskuliinisen kulttuurin uhreja ja toivottavasti myös te riehujat osaatte huomioida juuri tuon sanan MASKULIININEN. Patriarkaatti on totta mutta tänä päivänä voisi olla hieman laajaalaisempaa käyttää sanaa maskuliinisuus.


"Aika halpamaista (ja miehistä!) käytöstä tulla haukkumaan ulkonäköä, kun henkilön ajatukset eivät miellytä. Jos teillä on jotain parempaa argumenttia tarjota kuin lapsellinen "sä oot ruma ja läski" -tyyli, niin ehkä sellaiset kommentit voisi ottaa hieman vakavammin kuin leikkikoulutason lällättelyn. Vai ettekö parempaan enää pysty?"

Ei ne pysty parempaan ja jos tuo ei tepsi niin ne voi käydä uhata sun kimppuun jossain pimeällä kujalla ja ennen sitä uhkata blogissa epäsuoraan raiskauksella. Sellasia ne on tässä blogissa. Se on aika huvittavaa toisaalta, kun sanat loppuu niin sitten alkaa just tuo perinteellinen uhoaminen tavalla tai toisella.

Ps. muuten tuosta miesten hedelmällisyydestä sen verran, jos joku ei satu tietämään, niin miesten sperman laatu huononee miehen vanhetessa ja kyky (sis. erektiokyvyn vrt. impotentit) ja pariutumishalu vähenee myös iän myötä, joten se ei kyllä mene suoraviivaisesti niin, että VAIN naiset menettävät(luojan kiitos siis siitä ettei sitten enää tarvitse pelätä tulevansa paksuksi)lisääntymiskykynsä kohtuu nuorina eli noin 55-vuotiaina vaihdevuosi ikään tullessaan. Mutta sitä ennen kiitoksia ehkäisylle. Pillereille ja kierukoille. Miesten potenssi nousee noin 20 kymppiin asti ja naisilla se nousee n.40-v asti, joten siinä olemme huomattavan paljon (20-vuotta) tehokkaampia kuin miehet. Halleluja evoluutio.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

Ps. joten Suomeksi jos ihan nuorena ei paneta niin panettaa sitten senkin edestä kaikkina niinä muina vuosina. SE varmaan on juuri evoluutiota.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

"Ei ne pysty parempaan ja jos tuo ei tepsi niin ne voi käydä uhata sun kimppuun jossain pimeällä kujalla ja ennen sitä uhkata blogissa epäsuoraan raiskauksella. Sellasia ne on tässä blogissa. Se on aika huvittavaa toisaalta, kun sanat loppuu niin sitten alkaa just tuo perinteellinen uhoaminen tavalla tai toisella."

:D

Epäsuora uhkaus raiskauksella? No sen määritelmähän on tietty feministien kanssa eri mieltä oleminen!

Anonyymi kirjoitti...

"Aika halpamaista (ja miehistä!) käytöstä tulla haukkumaan ulkonäköä, kun henkilön ajatukset eivät miellytä. Jos teillä on jotain parempaa argumenttia tarjota kuin lapsellinen "sä oot ruma ja läski" -tyyli, niin ehkä sellaiset kommentit voisi ottaa hieman vakavammin kuin leikkikoulutason lällättelyn. Vai ettekö parempaan enää pysty?"

Samanlaista läppää te feministit olette täällä käyttänyt mm. Henrylle. "Olet läski ja kampauksesikin on ruma".

"Ei ne pysty parempaan ja jos tuo ei tepsi niin ne voi käydä uhata sun kimppuun jossain pimeällä kujalla ja ennen sitä uhkata blogissa epäsuoraan raiskauksella. Sellasia ne on tässä blogissa. Se on aika huvittavaa toisaalta, kun sanat loppuu niin sitten alkaa just tuo perinteellinen uhoaminen tavalla tai toisella."

Koska ja kenen toimesta muka? Kuka on uhkaillut raiskauksella tai väkivallalla? Kannattaa muistaa että tämä on avoin ja moderoimaton blogi, johon kuka tahansa saa kirjoittaa, joten joskus voi joku hörhökin eksyä tänne.

"Miehet ovat itse maskuliinisen kulttuurin uhreja ja toivottavasti myös te riehujat osaatte huomioida juuri tuon sanan MASKULIININEN. Patriarkaatti on totta mutta tänä päivänä voisi olla hieman laajaalaisempaa käyttää sanaa maskuliinisuus."

Miehet ovat sellaisen kulttuurin uhreja, jossa miehiä eikä miehuutta arvosteta, eikä miehen henki ole yhtä arvokas kuin naisen. Jossa naiset voivat vaatia tasa-arvoa silloin kun se on naisen edun mukaista, tai heittäytyä heikommaksi astiaksi silloin kun se on naisen edun mukaista.

Anonyymi kirjoitti...

Fairy-trolli, mitä mahdat tarkoittaa naisen potenssilla. Tuskin ainakaan hedelmöllisyyttä, joka alkaa olla aika heikoissa kantimissa 40 vuoden iässä. Useimmilla miehillä siinä iässä ja vuosikymmeniä sen jälkeenkin, kun naisella on vaihdevuodet vienyt hedelmällisyyden kokonaan ja tehnyt naisista lisääntymismielessä kaatopaikkakamaa, on aivan hyvin mahdollista siittää lapsi. Tietenkin siittiöiden laatu on jonkinverran heikompi kuin nuoruusvuosina, mutta siittiötuotanto jatkuu normaalisti läpi aikuisiän.

Mitä sitten tulee erektiohäiriöihin, niin niissähän on suurelta osin kyse verenkiertoelimiston kunnon heikkenemisestä. Kyseessä ei näiltä osin ole mikään väistämätön vanhuuteen kuuluva muutos, vaan erektiohäiriöt pitäisi ottaa aina vakavana merkkinä siitä, että verenkiertoelimistön kunto on saattanut alkaa heikentyä vaarallisesti ja jo tästä syystä miesten terveydenhoitoon ennen kaikkea ennaltaehkäisevästi tulisikin satsata paljon nykyistä enemmän.

Sen sijaan testosteronipitoisuuden väheneminen on käsittääkseni suhteellisen normaali ikääntymismuutos, joka voi vaikuttaa seksuaalisiin haluihin ja kyvykkyyteenkin. Tosin olisi syytä tutkia sitä lisää, että milloin testosteronihoito olisi paikallaan ja kuinka turvallista se on.

Homo

mies.asia kirjoitti...

"Aika halpamaista (ja miehistä!) käytöstä tulla haukkumaan ulkonäköä, kun henkilön ajatukset eivät miellytä."

Hetkinen! Tässä jälleen vaihteeksi tehdään ennenaikaisia johtopäätöksiä, kun yritetään mustamaalata kaikkia tämän blogin keskustelijoita. "Rupsahtanut" voidaan nähdä laatusanana ja aikaisempiin kuviin verrattuna ko. henkilöstä YleX:n kuva todellakin näytti huomattavasti nuoremmalta.

Edellisessä viestiketjussa oli huvittavaa huomata joidenkin uusien "miesnimimerkkien" esiin tulo, jotka, ylläri, ylläri, olivatkin samaa mieltä kuin Fairy.

Yleisohjeena kaikille keskustelijoille: ei kannata provosoitua, kun provosoidaan.

Tämä blogi aivan varmasti aiheuttaa ideologisissa feministeissä itkupotkuraivareita; luokkavihollisethan siellä keskustelevat VÄÄRIN! Muttakun mulle on naistutkimuksessa opetettu että miehet on vastuussa kaikesta pahasta ja naisilla menee Suomessa todella huonosti jajaja...! (Kognitiivinen dissonanssi iskee, apua!)

"Patriarkaatti on totta..."

Perusteluita? Proof-by-assertion ei toimi. Feministisessä diskurssissa esiintyvä patriarkaatti on naurettava salaliittoteoria. Ja riehujat? Pientä suhteellisuudentajua olisi hyvä olla. Tosin on varmasti monelle naiselle (ja feministille) uutta tai harvinaista, että perusteettomia väitteitä ihan oikeasti KRITISOIDAAN.

Itse en koe olevani varsinaisesti "maskuliinisen kulttuurin uhri." Uhriutuminen on ennemminkin feministinen tapa suhtautua asioihin. Maailmassa on tasa-arvo-ongelmia, jotka kohdistuvat miehiin, ja niistä voidaan keskustella, ja niitä voidaan poistaa.

"Ei ne pysty parempaan ja jos tuo ei tepsi niin ne voi käydä uhata sun kimppuun jossain pimeällä kujalla ja ennen sitä uhkata blogissa suoraan raiskauksella."

Viittaan ensimmäiseen kommenttiini yllä. Täytyy sanoa, että tämän blogin sisältö varmasti on pahasti osunut hermoon, jos viattomasta ja pääosin asiapohjaisesta kritiikistä päästään jo paranoideihin raiskausfantasioihin.

Valitettavaa on, että monet naiskeskustelijat täällä ovat tällaisia: ei pystytä keskustelemaan asiallisesti tai tekemään järkevästi esitettyjä, kiihkottomia argumentteja. On tosin luonnollista, että jos maailmankuva on feministisen ideologian ja naistutkimuksesta peräisin olevien "faktojen" läpäisemä, niin lopputulos on tällainen. Sama kuin yrittäisi esittää kiihkokommunistille, että Pohjois-Koreassa tai entisessä Neuvostoliitossa tai DDR:ssä olisi jotakin vikaa. Ei voi olla! Mahdotonta! Valehteleva kansanvihollissika, kuuluisit työleirille!

"Ps. muuten tuosta miesten hedelmällisyydestä sen verran,"

Naisten hedelmällisyys lähtee rankkaan laskuun jo ennen 30 ikävuotta ja ennen vaihdevuosien tuloa monelle on jo hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta saada lapsia. Miehet voivat hankkia lapsia käytännössä koko ikänsä, joskin laskua tapahtuu myös; varsinaisesti potenssi ei kuitenkaan ole suoraan yhteydessä miesten kykyyn tuottaa siittiöitä.

Epäilen hyvin vahvasti, että naisilla todella seksuaalinen halukkuus nousee iän myötä; tästä on kaikenlaisia tutkimuksia, mutta siinä ei olisi juuri mitään järkeä ja useimpien mukaan naisten seksuaalinen halukkuus ja aktiivisuus vähentyy.

Tietysti iän myötä naisten testosteronitaso kasvaa ja miesten laskee, mutta joka tapauksessa miesten lähtötaso on paljon naisia korkeammalla, libido myös.

-- mies.asia

Anonyymi kirjoitti...

Nämä femakkojutut raiskauksista kannattaa nähdä senvalossa, että kymmenillä prosenteilla naisista on tutkimusten mukaan raiskausfantasioita. Jos raiskausta ei jo olisi keksitty, se olisi pakko keksiä feministien hyväksi viholliseksi, nyt kun nämä insestisyytökset ja lasten uhraaminen saatananpalvontamenoissa ovat jossain määrin lässähtäneet.

Homo

Tomi kirjoitti...

"kun nämä insestisyytökset ja lasten uhraaminen saatananpalvontamenoissa ovat jossain määrin lässähtäneet."

Kaarina Hazard sanoi jotain sellaista, että miesten demonisointi on mennyt niin pitkälle, että ei voi enää sanoa "setä" ilman, että mieleen tulee pedofiili. Siis Kaarina Hazard pahoitteli!

Että siltä osin tuo feministien demonisointiprojekti on viety onnistuneesti läpi. Varmaan on jo suunniteltu uudet kujeet. Ehkä tuo "kaikki miehet ovat Saatana palvojia, jotka syö pikkutyttöjä perversseissä menoissaan" otetaan taas asialistalle.

Nimimerkki mies.asian vastine oli muuten hienon maltillinen ja hyvin argumentoitu. Aiheuttaa varmaan lisää niitä itkupotkukohtauksia. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ano: "Samanlaista läppää te feministit olette täällä käyttänyt mm. Henrylle. "Olet läski ja kampauksesikin on ruma"."

Tämä on minusta jännä juttuja. Feministejä vihataan kuin syöpää ja heitä morkataan kaikesta mahdollisesta - ja sitten väen vängällä halutaan vajota heidän tasolleen.

En varmaan koskaan opi ymmärtämään, miksi se, että naapurini käyttäytyy kuin tolvana, tekisi minun tolvanuudestani jotenkin hyväksyttävää tai parempaa kuin naapurin tolvanuudesta. Tämän täytyy olla jokin mysteeri, jota en kykene selvittämään.

MikkoAP kirjoitti...

"Tämä on minusta jännä juttuja. Feministejä vihataan kuin syöpää ja heitä morkataan kaikesta mahdollisesta - ja sitten väen vängällä halutaan vajota heidän tasolleen."

Ihan ymmärrettäväähän se on. Jos vastaisimme kiltisti ja kohteliaasti noihin "olet munaton", "et ole tosi mies" jne. heittoihin, niin se vain rohkaisi feministejä. Silloin ei täällä juuri muuta olisikaan kuin anotrolleja, jotka tuollaisia kirjoittaisivat.

Anonyymi kirjoitti...

Kun asevelvollisuuden rajoittaminen vain miehiin perustellaan sillä että naiset synnyttävät, niin on aivan ymmärrettävää että suhtautuminen lastenhankinnasta ja perheen perustamisesta kieltäytymiviin naisiin on samankaltainen kuin totaalikieltäytyjiin.

Ehkä kannattaisi keskustella siitä, että pitäisikö vapaaehtoisesti lapsettomat naiset tuomita vankilaan?

Anonyymi kirjoitti...

"Ano: "Samanlaista läppää te feministit olette täällä käyttänyt mm. Henrylle. "Olet läski ja kampauksesikin on ruma"."

Tämä on minusta jännä juttuja. Feministejä vihataan kuin syöpää ja heitä morkataan kaikesta mahdollisesta - ja sitten väen vängällä halutaan vajota heidän tasolleen."

Halusin vain osoittaa ettei se ole ainoastaan "miehistä käyttäytymistä". Eikä nuo esimerkit ole verrattavissakaan. On eri asia kommentoida jonkun kolmannen osapuolen rupsahtamista, kuin tulla haukkumaan läskiksi päin naamaa henkilön omaan blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi-Seelanti on hieno maa:
Olympic hopeful opens NZ brothel

-Brothels allowed to operate

-Up to four prostitutes can set up collective as equal partners

-Advertising sale of sex legalised

-Brothels require certificate and registration by court

-Sex work subject to normal employment and health and safety standards

Paras kohta:
"Mum was hesitant but she met the girls, a couple came over to her house and she was sweet as. She realised they were just normal people supporting their kids and stuff."

jo yläasteella ;P kirjoitti...

"On eri asia kommentoida jonkun kolmannen osapuolen rupsahtamista, kuin tulla haukkumaan läskiksi päin naamaa henkilön omaan blogiin."

Ebnsin mainittu on vielä halpamaisempaa. Ei ole rohkeutta sanoa päin näköä, vaan pitää inistä selän takana.

Anonyymi kirjoitti...

Missä kohtaa tässä kukaan feministi haukkui Henrya? Kyllä lintunaisen ulkonäön mollaus lähti liikkeelle ihan ilman sitä.
Ja tosiaan mielenkiintoista, että kun puhutaan kustannuksista, joita naisilla on ulkonäkönsä ylläpitämisestä, täällä väitetään, että naiset aiheuttavat nämä kilpavarustelupaineet ihan itse. Että naiset laittautuvat toisiaan varten eivätkä miehiä varten. Sitten kuitenkin ruvetaan ruotimaan, että onpas jonkun naisen ulkonäkö rupsahtanut...

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymitrolli, turha lintunaisen on ainakaan minua varten yrittää tälläytyä tai taistella painovoimaa ja aikaa vastaan, sillä en ole kiinnostunut double-X-syndroomasta kärsivistä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymitrolli, sitä paitsi eihän meillä ole edes mitään tietoa siitä, että lintunainen edes kokisi painetta osallistua naisten väliseen ulkonäkötaisteluun miesten metsästämisessä. Mutta eihän siitä pääse mihinkään, että ikääntyminen väistämättä rupsahduttaa ainakin vuosikymmenten aikavälillä kaikkien ulkonäköä ja naisilla nopeammin kuin miehillä ainakin markkina-arvon kannalta.

Homo

mies.asia kirjoitti...

"Kyllä lintunaisen ulkonäön mollaus lähti liikkeelle ihan ilman sitä. "

Miten niin ulkonäköä on mollattu?

Rupsahtaminen on väistämätöntä, miehille ja naisille. Elämän tasiasioita. Jos ehkäpä poliittisesti epäkorrektin rupsahtamistermin käyttö aiheuttaa pahaa mieltä, se on voi voi.

Ikä tuottaa sitä ja verrattuna aikaisempaan kuvamateriaaliin tuo YleX:n kuva näyttää hämmästyttävän paljon paremmalta. Kai sitä saa ihmetellä?

Minusta tällaisten pikkuasioiden käsitteleminen on kuitenkin ajan tuhlausta, etenkin kun kyse on yhden henkilön yhdestä sanasta. Vaikka ulkonäkö ja ikä on naisille ymmärrettävästi hyvin herkkä paikka.

"Ja tosiaan mielenkiintoista, että kun puhutaan kustannuksista, joita naisilla on ulkonäkönsä ylläpitämisestä, täällä väitetään, että naiset aiheuttavat nämä kilpavarustelupaineet ihan itse. Että naiset laittautuvat toisiaan varten eivätkä miehiä varten."

Naiset aiheuttavat nämä ulkonäköpaineet samalla tavalla itse kuin miehet asettavat paineita taloudellisesta menestymisestä. Ulkonäköön panostaminen (meikkaus ym.) ja varallisuus ovat valuuttaa pariutumisessa. Enemmän = parempi. Jos tyytyy vähempään, hyvä.

Yleensä kuitenkin meikkauksen/pukeutumisen/jne. aiheuttamat hyödyt pätevät vain vähäisessä määrin ja samalla tasolla (ikä, ulkonäkö) oleviin naisiin: meikattu 40-vuotias ei pärjää itselleen au naturel 20-vuotiaana. Ikääntyminen on armotonta.

-- mies.asia

Anonyymi kirjoitti...

Isä kantelee lapsilisän epäämisestä EU:n oikeusasiamiehelle

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Uusi naistähti on syttynyt:

Tukiaisen megahitti livenä!

Homo

Jorma kirjoitti...

"Miehet ovat itse maskuliinisen kulttuurin uhreja ja toivottavasti myös te riehujat osaatte huomioida juuri tuon sanan MASKULIININEN."

FEMINISTISEN KULTTUURIN uhreja me olemme kaikki. Siitä kun pääsemme eroon, niin hyvä.

"En varmaan koskaan opi ymmärtämään, miksi se, että naapurini käyttäytyy kuin tolvana, tekisi minun tolvanuudestani jotenkin hyväksyttävää tai parempaa kuin naapurin tolvanuudesta."

Eihän se siitä hyväksyttävää tee. Turha on vain feministien itkeä, kun joskus saavat maistaa omaa lääkettään. Näkisipä sen päivän, että Arawn ja muut feministien puolustelijatr hyökkäisivät feministien kimppuun heidän sikailunsa vuoksi. Sellaista ei vaan koskaan tapahdu.

Anonyymi kirjoitti...

"Turha on vain feministien itkeä, kun joskus saavat maistaa omaa lääkettään."

Juuri tähän feministit vetoavat: Miehet ovat sortaneet vuosituhansia, nyt on välillä vuoro heidänkin maistaa omaa lääkettään.

Jos feministien ei ole hyväksyttävää vedota kostoon, miksi se on hyväksyttävää miesasiamiesten kohdalla?

Nils-Aslak kirjoitti...

Luin nuo molemmat jutut hesarista ja tuon Harju-Khadrin kirjoitus ärsytti suunnattomasti.Suomessa tiet,sillat,satamat,tehtaat,voimalat,kaivokset ja yleensä kaikki rakennukset ovat miltei kokonaan meidän miesten rakentamia,joten tuntui kohtuuttomalta väittämä,ettei "naisilla ole mitään syytä luopua hankkimastaan hyvästä asemasta".

Anonyymi kirjoitti...

Mistä naisten sitten pitäisi nimimerkki Nils-Aslakin mielestä luopua sillä perusteella, että miehet työskentelevät rakennusalalla?

Jape kirjoitti...

"Mistä naisten sitten pitäisi nimimerkki Nils-Aslakin mielestä luopua sillä perusteella, että miehet työskentelevät rakennusalalla?"

Naiset voisivat vaihtaa ne korkokengät ns. turvakenkiin, hameen / jakkupuvun haalareihin ja kainalossa olevan mapin lapioon ja ryhtyä rakentamaan tätä yhteiskuntaa sen sijaan että lymyilevät siisteissä toimistotöissä. Siinä alkua.
Lisäksi ihan aluksi naiset tietysti voisivat suorittaa asevelvollisuuden.

Jorma kirjoitti...

"Jos feministien ei ole hyväksyttävää vedota kostoon, miksi se on hyväksyttävää miesasiamiesten kohdalla?"

Minähän juuri kirjoitin, ettei se ole hyväksyttävää. Osaatko lukea ollenkaan?

Siksi toiseksi, sillä, mitä on tapahtunut historiassa, saatikka sillä mitä feministit kuvittelevat tapahtuneen historiassa (tosiasiassa suomalainen talonpoikaisperhe oli sisäisesti tasa-arvoinen), ei ole merkitystä nykypäivän kannalta. Eivät tämän päivän miehet ja naiset ole millään tavoin vastuussa asioista, jotka ovat tapahtuneet jo kauan ennenkuin he ovat edes syntyneet. Tämän pitäisi olla jokaiselle itsestäänselvää. Niinpä femujen argumentointi menee puihin heti kättelyssä.

Kokonaan toinen asia on se, että sitä saa, mitä tilaa. Kun femut solvaavat ja uhkailevat tasa-arvon puolustajia, on heidän turha itkeä, jos heille vastataan joskus takaisinkin. Ei pidä lähteä leikkimään tulella, jos ei sitten ole tosipaikan tullen itse valmis vastaamaan teoistaan.

Kuten todettua, minä en tällaista hyväksy, mutta kummastelen kyllä, miksi tityt tyypit ovat täällä kärppänä vaatimassa tasa-arvon puolustajilta täydellistä herrasmiesmäisyyttä, ja vaikenevat täysin, kun femut jatkavat sikailuaan. Miksei sitä rohkeutta koskaan löydy feministien toimien tuomitsemiseen?

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: "Näkisipä sen päivän, että Arawn ja muut feministien puolustelijatr hyökkäisivät feministien kimppuun heidän sikailunsa vuoksi. Sellaista ei vaan koskaan tapahdu."

Niin. Kun en jaksa lukea kenenkään feministin blogia.

Anonyymi kirjoitti...

Onko muuten feministeillä blogeja paljonkin? Onko jossain listaa?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Onko muuten feministeillä blogeja paljonkin? Onko jossain listaa?"

Suomenkielisiä ei ole oikeastaan yhtään, mutta englanniksi löytyy monia suosittuja.

Jorma kirjoitti...

"Kun en jaksa lukea kenenkään feministin blogia."

Voi sitä tasa-arvokeskusteluun kuuluvaa kritiikkiä esittää ihan täällä. Tilaisuuksia siihen ainakin on ollut, pilvin pimein. Kovin hiljaista vain on ollut.

Vortac kirjoitti...

Valitettavaa on, että monet naiskeskustelijat täällä ovat tällaisia: ei pystytä keskustelemaan asiallisesti tai tekemään järkevästi esitettyjä, kiihkottomia argumentteja.

Tämä on surullinen tosiasia.

Tosin en kyllä itsekään aina täysin kiihkottomana pysy, kun kasvoon syljetään valheita aina panettelujen ja väärinkäsitysten lomassa.

Pitäisikin nähdä, että aidan toisella puolella kiihko ja tunnekuohu on perusteltua, jostain perusteellisesta oikeasti johtuvaa, ja ymmärrettävää - kun taas toisella puolella lapsellista kiukkua, jolla ei ole perusteita, ja joka on täysin kontrolloimatonta ja pelkkinä asiattomina solvauksina yli äyräiden pursuavaa, sekä paljon suurempaa, vakavampaa, kärkevämpää ja henkilöön kohdistuvampaa.

Toisella osapuolella kun on VALTAA yhteiskunnassa, sosiaalisessa elämässä, yksityiselämässään, ja yleensäkin elämän kaikilla tasoilla - toisella osapuolella taas lähinnä VELVOLLISUUKSIA. On jokseenkin epäreilua sitten syyttää tätä riistettyä osapuolta kiihkosta, kun ensinnäkin se on täysin oletettavaa ja ymmärrettävääkin, ja toisekseen, kun nuo valtaapitävät ovat kiihkoilleet paljon pahemmin, laajemmin ja lapsellisemmin, kärkevämmin ja vailla mitään rajoja.

Epäreiluuden lisäksi tulee siis sellainen sana kuin 'tekopyhyys' mieleen. Se sana onkin ollut alusta alkaen naimisissa 'feminismi'-sanan kanssa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tämän blogin sisältö varmasti on pahasti osunut hermoon, jos viattomasta ja pääosin asiapohjaisesta kritiikistä päästään jo paranoideihin raiskausfantasioihin.

Naisilla on raiskausfantasiat aina jossain taka-alalla mukana. Itse en voi ymmärtää raiskausfantasiaa, ja samanaikaista raiskausten pitämistä maailman pahimpana asiana, jonka varjolla miehiä voi rauhassa vaikka kuohia.

Ei minulla esimerkiksi ole koskaan ollut murhatuksi tulemisen fantasiaa, mutta pidän murhaamista silti pahana asiana.

Ehkä kertoo juuri naisen skitsofreenisestä tai ainakin ristiriitaisesta mielestä, että voidaan haluta jotain asiaa, jota kuitenkin pidetään maailman pahimpana juttuna samanaikaisesti näkemättä siinä mitään kummallista.

Uudistankin kysymykseni ihan siksi, että oikeasti haluaisin ymmärtää tämän asian;

Jos raiskaus on niin paha asia, niin MIKSI sitten naiset fantasioivat siitä niin paljon?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuten todettua, minä en tällaista hyväksy, mutta kummastelen kyllä, miksi tityt tyypit ovat täällä kärppänä vaatimassa tasa-arvon puolustajilta täydellistä herrasmiesmäisyyttä, ja vaikenevat täysin, kun femut jatkavat sikailuaan.

Hyvä ja tärkeä huomio!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: "Voi sitä tasa-arvokeskusteluun kuuluvaa kritiikkiä esittää ihan täällä. Tilaisuuksia siihen ainakin on ollut, pilvin pimein. Kovin hiljaista vain on ollut."

Te esitätte jo niin paljon kritiikkiä (aiheellista ja aiheetonta, asiallista ja asiatonta), että kaikki pointit ovat tulleet esille. Enkä ole koskaan viitsinyt kirjoitella kommentteja, joiden ainoa sisältö on "samaa mieltä".

Joten ei, etpä tule täällä näkemään meikäläistä möykkäämässä feminismin kauheuksista. Esittäisin kritiikkini femujen blogeissa, mutta kun en jaksa niitä edes lukea, tulee märistyä aiheesta lähinnä kotona. (Tosin olen esim. poikien ympärileikkausjutusta avautunut omassa blogissani ja suominut siitä tiettyjä henkilöitä, feministejä kai ovat, mutta sitähän ei tietenkään voida laskea, koska Jorma ei meikäläisen blogia lue. Ja kun Jorma ei ole lukenut sitä, sitä ei oikeastaan ole olemassa.)

Mutta ei se mitään. Sinä päivänä, kun viitsin häiriintyä jonkun Jorman antipatioista, onkin aika jättää tämä julma maa.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Esittäisin kritiikkini femujen blogeissa, mutta kun en jaksa niitä edes lukea, tulee märistyä aiheesta lähinnä kotona."

Onko sinulla feministi kotona? :)

Miten hän on reagoinut "märinääsi"? :D

Anonyymi kirjoitti...

Jape: Ei, mutta märisen tällaisista jutuista miehelleni, jos olen esim. ärtynyt jostain. Sen on vaan kestettävä, kun se on mun mies. :)

Jorma kirjoitti...

"Joten ei, etpä tule täällä näkemään meikäläistä möykkäämässä feminismin kauheuksista."

Niinpä niin.

"Jorma ei meikäläisen blogia lue."

Miten niin? Aika vähiin se feministikritiikki on jäänyt sielläkin. Suorastaan olemattomiin.

"Sinä päivänä, kun viitsin häiriintyä jonkun Jorman antipatioista"

Ei tarvitse häiriintyä, varsinkaan kun kyse ei ole antipatioista (paitsi feministejä kohtaan), vaan ihan normaalista, kriittisestä havainnoinnista.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: Jos sitä kritiikkiä siellä blogissa on, se EI ole olematonta. Ja jos et sitä tiedä, et ole lukenut blogiani. Joten, valivali.