tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Raiskaus

Nainen haluaa tulla raiskatuksi

Promiscuous men more likely to rape
"We can see from the results that sexually experienced men are more likely to coerce women in sexual situations; even more so if they believe the women to be sexually experienced."

Men Blame Rape Victims More Than Women

The Telegraph's Pro-Rape Agenda

51 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö toi Melissa McEwan ollut se sama, jonka mielestä joku tv-kokki tunnusti raiskauksen tv-ohjelmassa. Oikeasti mieheltä oli kysytty: "miten viettelet naisen?", ja mies vastasi:"Ensin kaadan hänelle viiniä, samalla kun valmistan herkullista ateriaa, ja sitten siirryn seuraavalle tasolle..." Melissasta tuo oli ihan selvä raiskaus. Mies juotti naiselta tajun pois ja raiskasi.

Henry Laasanen kirjoitti...

Tuolla Yhdysvalloissa feministiblogeissa on ollut pitkään keskustelua "raiskauskulttuurista", jossa myös sitä, että syötetään ja juotetaan naista seksin toivossa on osa raiskauskulttuuria.

Saa nähdä, milloin sama puheenparsi päätyy tänne asti.

Anonyymi kirjoitti...

Tyypillistä brittien roskajournalismia, jota suomalaislehdetkin innokkaasti seuraavat. Erityisesti jos tutkimuksessa ei ole mitään raflaavaa, niin media keksii sitä vaikka väkisin vääristelemällä asioita ja tekemällä omia tulkintojaan. Täälläkin paljon siteerattu Daily Mail tunnetaan myös nimellä Daily Fail. Koska lehtiin ei voi luottaa, aina pitäisi tarkistaa alkuperäisestä lähteestä mitä tutkijat oikeasti sanoivatkaan.

Henry Laasanen kirjoitti...

Kyllä suomi-lehdetkin osaavat tutkimusten uutisoinnin

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Hyv%C3%A4t+tanssijat+ovat+parhaita+puolisoita/1135247603211

"Tuoreen tutkimuksen mukaan geneettisesti laadukkaimmat miehet tanssivat parhaiten.

Moni mies on tanssinut tiensä naisen sydämeen – ja syystä. Saksalaisen tutkimuksen mukaan miehet mainostavat geneettistä laatuaan tanssimalla, ja laadukkaimmat miehet tanssivat parhaiten.

Göttingenin yliopiston tutkimuksessa oli mukana neljäkymmentä heteroseksuaalista miestä. Kaikki miehet puettiin valkoisiin haalareihin ja heidät pantiin tanssimaan Robbie Williamsin Let Me Entertain You -kappaleen tahtiin. Miehet kuvattiin videokameralla, mutta heidän kasvonsa häivytettiin.

Tämän jälkeen naiset arvioivat miesten tanssia videokuvasta. Naiset jaettiin kahteen ryhmään, joista toiset arvioivat miehen viehättävyyttä ja toiset tanssitaitoa. Arvio perustui täysin tanssijan liikkeeseen, sillä kaikki muut yksityiskohdat oli häivytetty kuvasta pois.

Tulokset osoittivat, että parhaiten tanssivat miehet koettiin myös viehättävimmiksi.

Tämän jälkeen miehille tehtiin jatkotutkimuksia, joissa mitattiin heidän fyysistä voimaansa. Nämä tulokset kertoivat, että parhaiten tanssivat miehet olivat myös fyysisesti vahvimpia. Näin hyvä tanssitaito saattaa olla yksi merkki, jolla miehet mainostavat omaa geneettistä erikoislaatuaan.

Tutkimus julkaistiin sarjassa Personality and Individual Difference."

Anonyymi kirjoitti...

"Tuolla Yhdysvalloissa feministiblogeissa on ollut pitkään keskustelua "raiskauskulttuurista", jossa myös sitä, että syötetään ja juotetaan naista seksin toivossa on osa raiskauskulttuuria."

Miten ihmisten sitten pitäisi tutustua ja pariutua, jos kaikki normaali kanssakäyminen on raiskauskulttuuria? Vai eikö pitäisi ylipäätään? Sekö on lopullinen päämäärä? Miten noi Teaspoonin heteroparit on mahtaneet löytää toisensa?

Jape kirjoitti...

naisen euro ja insinöörin euro :)

Turo kirjoitti...

Jordan: Peter rukoili minulta ryhmäseksiä
Tiistai 14.7.2009 klo 10.39

Povipommi Jordan jatkaa asumuserossa asuvan miehensä Peter Andren mustamaalaamista.
Peter Andren ja Katie Pricen eli Jordanin avioero saa yhä rumempia piirteitä.

Jordan esitti hurjia syytöksiään brittiläisen tv-kanavan haastattelussa.

Povipommin syytöksiä pidettiin kuitenkin liian pöyristyttävinä lähetettäväksi, joten pahimmat niistä leikattiin pois ohjelmasta, kertoo Female First -sivusto. Glamourmalli ei aio kuitenkaan pysyä hiljaa.

- Katie tekee kaikkensa voittaakseen PR-sodan. Hän on valmis kertomaan, että Pete halusi epätoivoisesti harrastaa kolmen kimppaa Katien ja toisen naisen kanssa, ja kärtti sitä melkein avioliiton alusta asti. Katie kieltäytyi ehdotuksesta joka kerta, mutta Pete ei antanut periksi. Hän väittää, että Peten suurin fantasia oli katsella häntä peuhaamassa toisen naisen kanssa, lähde kujertaa.

Jordan syyttää Peteriä myös 7-vuotiaalle Harvey-pojalleen tapahtuneesta onnettomuudesta.

- Peter on kyllästynyt mustamaalaamiseen ja huonoksi vanhemmaksi syyttämiseen, lähde kertoo.

Parilla on kaksi yhteistä lasta, 4-vuotias Junior ja 2-vuotias Princess Tiaamii.

IL


Miksi en ole koskaan kuullut, että miehet levittelisivät juttuja (ex-)naiskumppaneidensa seksuaalisista mieltymyksistä julkisuudessa?

Vortac kirjoitti...

Miksi en ole koskaan kuullut, että miehet levittelisivät juttuja (ex-)naiskumppaneidensa seksuaalisista mieltymyksistä julkisuudessa?

Varmaan siksi, että olet Patriarkaatin sokaisema, etkä näe asioita tarpeeksi feministisestä näkökulmasta.

- Vortac

Jape kirjoitti...

"lähde kujertaa"

Kun lähde kujertaa on lähde tai lehti tai molemmat hyvin kevyttä tasoa.

Sinänsä on kyllä totta, että naiset syyllistyvät näihin hyvin kyseenalaisiin kostotoimenpiteisiin yleensä silloin, jos mies ehtii ensin ja kehtaa jättää naisen.

Tomi kirjoitti...

Anna Kortelaisen liki tunnin haastattelu Syntymäpäiväsankari-sarjassa. Jossain 30 minuutin kohdalla aletaan puhua feminismistä (välissä on turhan pitkä ja sekava puhelinsoitto). 45 minuutin kohdilla toimittaja Konttinen "puolileikillään" kiivastuu: "kyllähän nyt naiset miehiä sortaa". Aikaisemmin jo taitaa huomauttaa, että ovathan naiset hyväosaisempia.

Kortelainen on ehkä ihan symppis tyyppi eikä suinkaan aina tyhmä, mutta kyllä tuosta haastattelusta kuulee, miten hataralla pohjalla feminismin suhteen liikutaan.

Olisiko ainoa konkreettinen esimerkki naisten "sorrosta", jonka feministimme keksii, se, kun naisopettajan lehmälle annettiin vähemmän heiniä? Arvata saattaa, että tämä ei tapahtunut ihan äsken.

Tyypillisen feministin tapaan Kortelainen väittää -- ja taitaa tosissaan luulla -- että joku muu kuin työn tuottavuus määrää palkat, joku salaseura varmaankin, ehkä patriarkaattimuurarit. Joka tapauksessa miehille kuulemma maksetaan parempaa palkkaa, koska heidän oletetaan elättävän perhe. Kiesus, jotain tämän tapaista tapahtui viimeksi varmaan joskus ennen sotia ja silloinkin se onnistui vain siksi, että työmarkkinata eivät olleet kunnolla avoinna naisille. Nykyäänhän paremman palkan metsästys on naisille yhtä tai lähes yhtä helppoa kuin miehelle. Se taas takaa, että palkka vastaa tuottavuutta. Salaseurat eivät pysty asiaan puuttumaan vaikka haluaisivat.

http://areena-beta.yle.fi/ohjelma/d1807b834c91a074389d69b9c2d6e8c8

Anonyymi kirjoitti...

Eikös muuten Suomessa ollut joitain vuosia sitten tutkimus, jonka mukaan naissyyttäjien ja naistuomarien tapauksissa tuomiot raiskaajille olivat lievempiä kuin miessyyttäjillä ja miestuomareilla.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tässä hieman samantapaisesta aiheesta uutiskeskustelua nais- ja miestuomareista.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Joku laittoi jo aiemman päivän keskustelussa tekstimuodossa linkin tähän, joka mielestäni ansaitsee oikean linkin. Koskakohan saadaan tasa-arvon nimissä eturauhassyöpien seulonta tai rintasyöpien seulonta lopetetaan:

Tänään Tukholman EAU-kokouksessa julkaistiin ensimmäiset tulokset eurooppalaisesta eturauhassyövän (PSA) seulontatutkimuksesta. Tutkimuksen mukaan PSA-seulonta vähentää kuolleisuutta eturauhassyöpään noin 20%. Tulokset ovat samaa suuruusluokkaa kuin esimerkiksi rintasyövän seulonnassa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Henry: "Tuolla Yhdysvalloissa feministiblogeissa on ollut pitkään keskustelua "raiskauskulttuurista", jossa myös sitä, että syötetään ja juotetaan naista seksin toivossa on osa raiskauskulttuuria. "

Minusta se on sitä vain, jos juotetaan naista siinä toivossa, että tämä sammuu/humaltuu niin pahaan kuntoon, ettei kykene laittamaan vastaan.

Turo: "Miksi en ole koskaan kuullut, että miehet levittelisivät juttuja (ex-)naiskumppaneidensa seksuaalisista mieltymyksistä julkisuudessa?"

Sitä ei pidettäisi uskottavana. Sen sijaan miehet saattavat hyvinkin syyttää ex-vaimojaan julkisuudessa seksuaalisesta kylmyydestä ja pihtaamisesta. Joskus harvoin ehkä nymfomaniasta.

Anonyymi kirjoitti...

"Sen sijaan miehet saattavat hyvinkin syyttää ex-vaimojaan julkisuudessa seksuaalisesta kylmyydestä ja pihtaamisesta."

Juu, näitähän on iltapäivälehdissä jatkuvasti: "Jätin vaimoni, kun se ei antanut, kertoo tangolaulaja". Älä viitsi!

Itse veikkaan (on veikattava, kun niin vähän eli ei ollenkaan noita seiskoja lukee), että, jos ei "herrasmiesmäisyys" niin, itsesuojeluvaisto estää haukkumasta exää kovin paljon. Siinä menee maine, kuten ymmärtääkseni joiltain on mennyt (hämärästi muistuu mieleen eräs puolituttu laulaja ...) kun on lähtenyt vinkumaan lehtien palstoille.

Henry Laasanen kirjoitti...

http://shakespearessister.blogspot.com/2009/01/rape-culture-hells-kitchen-edition.html

"Does anyone here watch Hell's Kitchen, Fox's garish, ugly take on Top Chef? Season Five premiered last night and we were introduced to the Tool Academics that are this year's contestants. It's your typical crew of self-important, deluded gourmet wanna-bes and as per usual there are at least a couple (or three, or four, or twelve) misogynists in the bunch. And right off the bat we're introduced to a real winner. Giovanni, an executive chef from Florida, in his little get-to-know-me moment confesses he has quite the way with the ladies:

When I first started cooking, it was an easy way to get a girl to my house. Instead of taking 'em out to dinner, I could get 'em home—food is an aphrodisiac, then you pour a little wine onto that, and then you go on to the next [pause; smarmy grin] level.

And there it is, about five minutes into the episode, and we've a man practically admitting he rapes women, and it is presented unquestioningly, unblinkingly, as if it were the most normal thing in the world. It should be shocking and surprising to me, to everyone really, but it isn't. Rape culture: you're cooking in it."

Anonyymi kirjoitti...


Miten ihmisten sitten pitäisi tutustua ja pariutua, jos kaikki normaali kanssakäyminen on raiskauskulttuuria? Vai eikö pitäisi ylipäätään? Sekö on lopullinen päämäärä? Miten noi Teaspoonin heteroparit on mahtaneet löytää toisensa
?

Fministit ovat lesboja, joten tavoite on nimenomaan että naiset eivät pariutuisi miesten kanssa. Naiset ovat luonnostaan biseksuaaleja joten tämä kääntyy lesbojen eduksi.

Vortac kirjoitti...

Eikös muuten Suomessa ollut joitain vuosia sitten tutkimus, jonka mukaan naissyyttäjien ja naistuomarien tapauksissa tuomiot raiskaajille olivat lievempiä kuin miessyyttäjillä ja miestuomareilla.

Tietäen naisten taipumuksen raiskausfantasioihin ja 'pahojen poikien' himoamiseen, tämä ei yllätä minua ollenkaan.

Se on ne kiltit nörtit, joita naiset eniten vihaavat, halveksuvat ja pelkäävät.

- Vortac

Tomi kirjoitti...

Jossain YLE:n ohjelmassa feministit jutteli ja vastaili yleisön puheluihin. Taisi olla näitä Istalan ohjelmia.

Paheksuttiin -- ei, inhottiin muun muassa Ilkka Kanervan tekstiviestejä viattomalle neidolle. Häirintää!

Muutenkin teema oli flirttailla juuri tuollaisen "viettely on raiskaus" -ajattelun kanssa vaikka ei sitä tietenkään suoraan sanottu eikä ehkä osattu ajatellakaan niin pitkälle.

Ohjelmaan soitti sitten vanhempi mies, kertoili mitä kertoili ja sanoi sitten sivulauseessa hyvin rehellisen oloisesti: "koskaan en ole naista yrittänyt vikitellä (en muista tarkasti, mitä sanaa hän käytti)". Ilmeisesti hän ajatteli näin todistavansa kunnollisuutensa; olihan ohjelmassa jo inhottu kaikenlaisia ällöttävyyksiä, joihin miehet sortuvat.

Välittömästi lausahduksen jälkeen toinen naisvieraista sanoi hyvin spontaanisti: "Pelottava ajatus". ja sitten vielä uudestaan: "Todella pelottava ajatus".

Ota noista sitten selvää ...

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Homo,

se olin minä, nimetön Ano, jota sinulla on tapana kutsua joko nartuksi tai trolliksi, ja jota hakutaan tässä laatublogissa vaihtelevasti milloin miksikin, esimerkiksi feminatsiksi tai feministiksi. Siis se, joka sen uutisen eturauhasseulonnasta laittoi.

Tässä on ilmeisesti juttu samasta tutkimuksesta:
http://www.sciencedaily.com/releases/2009/03/090318140524.htm

Seulonnat eivät kai ole ihan heti alkamassa:

"However, the ERSPC is also near to completing additional studies on quality of life and cost-effectiveness and these must be assessed before making a decision about the appropriateness of a national prostate screening policy."

Tomi kirjoitti...

"ota hakutaan tässä laatublogissa vaihtelevasti milloin miksikin"

Ei sinua voi haukkua, jos olet anonyymi. Vain tekstejäsi voi arvioidaja niitäkin jokaista erikseen, ei kokonaisuutena.

Ymmärrätkö? Sinua ei _pysty_ haukkumaan, koska kukaan ei tiedä _sinusta_ mitään.

Juuri tuohon ilmeisesti pyrit, koska tiedät feministisen ajattelusi heppoisuuden.

On helvetin paksua ruveta sitten tulla tänne näyttelemään uhria vaikka olisi kuinka feministi ja nauttisi uhrina olemisesta.

Anonyymi kirjoitti...

TANEn juhlapuhujaksi kutsuma ja eduskuntaankin monasti kutsuttu feministiasiantuntija Sheila Jeffreys:

In 1979, Jeffreys helped write Love Your Enemy? The Debate Between Heterosexual Feminism and Political Lesbianism, a pamphlet that offered a definition of a political lesbian: "We do think... that all feminists can and should be lesbians. Our definition of a political lesbian is a woman-identified woman who does not fuck men. It does not mean compulsory sexual activity with women."

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Antti Heiskalan sivulla vähän enemmän tietoa Sheilasta. Tosin kaikkea likapyykkiä sieltäkään ei tunnuta mainittavan.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Miten ihmisten sitten pitäisi tutustua ja pariutua, jos kaikki normaali kanssakäyminen on raiskauskulttuuria? Vai eikö pitäisi ylipäätään?"

Eipä sille mitään voi, että
miehen työntyminen naisen sisään - tai edes alastoman naisen näkeminen - assosioidaan raiskauksen kaltaiseen seksuaalisesti loukkaavaan tekoon, jos mies ei ole tarpeeksi attraktiivinen.

Valitettavasti nämä ovat aika kokemusperäisiä juttuja, ja
naisten päihin sisäänrakennettu markkina-arvojärjestelmä saattaa aiheuttaa tuloksen, jonka mukaan ujon miehen kanssa sekstaileminen onkin ollut arvoa alentavaa ja tuottanut raiskauksen.

Jos miehellä ei ole asiaa useimpien naisten sisään pitäisi kuitenkin voida merkata esimerkiksi henkilöpaperin alalaitaan "ATM", niin sitä voitaisiin käyttää sitten raskauttavana
oikedessa ja henkilö itsekin tietäisi olevansa seksuaalisesti syrjitty tai ei-haluttu. On aika hassua, kun nykyisin raiskaaja ei saa edes itse tietää olevansa raiskaaja. Mutta se liene osa peliä.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"
Ymmärrätkö? Sinua ei _pysty_ haukkumaan, koska kukaan ei tiedä _sinusta_ mitään.

Juuri tuohon ilmeisesti pyrit, koska tiedät feministisen ajattelusi heppoisuuden. "

Ilmeisen helposti se haukkuminen teiltä on käynyt, jokaisessa keskustelussa. Nimimerkit Jorma ja Homo ovat törkeämmästä päästä.

Syy, miksi en halua keskustella edes nimimerkillä kanssanne on se, että toisilla palstoilla joko te tai teidän hengenheimolaisenne ovat esiintyneet niin uhkaavasti.

Kerran yritin ottaa täällä nimimerkin, ja eikös heti alettu isolla joukolla haukkumaan, ja arvuuttelemaan (asiaankuulumattomasti) identiteettiäni, ja päädytty että minun on pakko olla joku Jouko (vai mikä se oli). Paras(!) osoitus tästä oli, että kielsin olevani nimeltäni Jouko. Ja nämä sitten väittävät olevan rationaalisia ja loogisia.

Anonyymi kirjoitti...

Välillä femakkokekoja on syytä sohaista kepillä, niin näkee kuinka kusiaiset vaauhkoontuvat.

Homo

Tomi kirjoitti...

"Syy, miksi en halua keskustella edes nimimerkillä kanssanne on se, että toisilla palstoilla joko te tai teidän hengenheimolaisenne ovat esiintyneet niin uhkaavasti."

Ilmeisesti siis ajattelet, että Laasanen saa tietää IP:si (tietokoneesi osoitteen), selvittää hyväveliverkoston kautta sijaintisi ja ilmoittaa sen sitten eteenpäin henkilöille, jotka uhkaavat sinua. Tätäkö siis pelkäät? Muutenhan tuossa ei ole mitään järkeä.

Jos sinua on kohdeltu huonosti nimimerkillä, ilmoita, minä päivänä. Blogin historia nimittäin lienee kokonaisuudessaan selailtavissa. Takaan, että saat ainakin minulta myötätuntoa, jos jotkut idiootit ovat ryhtyneet uhkailemaan.

Jos seni sijaan olet vain muuten hermostunut miesten edessä, ensimmäinen tie parantumisen tiellä on unohtaa miesten demonisointi ja ymmärtää, että miehet ovat ihan ihmisiä siinä kuin naisetkin.

Perusmies ei yritä vahingoittaa sinua vaan luultavasti on valmis jopa vaarantamaan henkensä suojellakseen sinua.

bmaad kirjoitti...

Tomi:"Jos seni sijaan olet vain muuten hermostunut miesten edessä, ensimmäinen tie parantumisen tiellä on unohtaa miesten demonisointi ja ymmärtää, että miehet ovat ihan ihmisiä siinä kuin naisetkin. "

Naisilta (ja profeministeiltä)puuttuu usein lähtökohtaisesti halu tiedostaa, että mies vaikka haluaisi olla jotain ihmisen kaltaista, joka ei pullistele ja öyhötä alituisen herrasmiestemppuilunsa lomassa.

Miesten keskuudessa on niin kiivas kilpailu naisista, ettei naisilla ole noin markkinalähtöisesti syytä muuttaa toimintatapojaan, esim. lisätä seksin tarjontaa, joka saisi miehet käyttäytymään huomattavasti nykyistä rennommin.

Jorma on tasa-arvon partaveitsi, joten en ymmärrä miksi joku tervejärkinen haluaa riitaantua hänen kanssa pelkän tyylin vuoksi.

Turo kirjoitti...

Arawn sanoi...
"... miehet saattavat hyvinkin syyttää ex-vaimojaan julkisuudessa seksuaalisesta kylmyydestä ja pihtaamisesta. Joskus harvoin ehkä nymfomaniasta."

- kovin tutulta ei tällainenkaan miesten toiminta tunnu. Onko tällainen Arawn sinun mielestäsi kovinkin yleistä?

Tomi kirjoitti...

Anne Moilanen kertoi Kodin kuvalehden haastattelussa, miten hän oivalsi jo lapsena miesten ja naisten erilaisuuden. Hän itse leikki kivoja kotileikkejä. Samaan aikaan pojat remusivat metsissä tappamassa toisiaan sotaleikeissä.

Moilasen mukaan tämä kertoi hyvin selvästi kumpi sukupuoli on moraalisesti laadukkaampi.

Pikkutyttö ei voinut ymmärtää, miksi ne pojat siellä metsässä harjoittelee väkivaltaa -- pelkäämistä ja uskaltamista.

Pojat tietää sen viimeistään armeijassa. Puolustusvoimissa.

Anonyymi kirjoitti...

72-vuotias brittinainen haluaa äidiksi

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kuristetun nyrkkeilijän avioelämä: väkivaltaa, rahastusta, murhasuunnitelmia...
14.07.2009 14:29, päivitetty 14.07. 20:44

Kanadalaislähteet tietävät kertoa, että viikonloppuna kuristetuksi joutuneen ex-nyrkkeilijän ja Arturo Gattin avioelämä oli kaukana onnellisesta. Poliisi epäileekin nyt murhasta entisen maailmanmestarin 23-vuotiasta vaimoa Amanda Rodriguesia.

Poliisi epäilee vaimon kuristaneen miehensä käsilaukun hihnalla. Rodrigues on paraikaa tutkintavankeudessa. Oikeus käsittelee hänen mahdollista vapauttamistaan aikaisintaan keskiviikkona.

Poliisin edustaja Milena Saraiva kertoi uutistoimisto AP:lle, että toistaiseksi Rodrigues on kuitenkin murhan ainoa epäilty ja että teko saattoi olla harkittu. Rodrigues saattoi yllyttää miestään juomaan liikaa alkoholia, jotta hän pystyisi myöhemmin toteuttamaan aikeensa.

- Gatti oli todella humalassa, ja se helpotti vaimon urakkaa. Gatti nukkui, kun hänet tapettiin. Vaimo odotti, että mies oli tarpeeksi humalassa, jotta pystyi kuristamaan tämän, Saraiva kertoi ja alleviivasti, että kyse on tietenkin vain yhdestä teoriasta.

Ottawa Sunin mukaan 37-vuotiaan Gattin ja tämän nuoren vaimon arki oli kaukana romanttisesta avioelämästä. Vaimo on aiemmin syyttänyt Gattia muun muassa perheväkivallasta. Pariskunnan yhteiselämän uskottiin olevan katkeamispisteessä.

Kuolleen nyrkkeilijän sisko Anna-Maria Gatti sen sijaan iski kälynsä kimppuun vieläkin rajummin syytöksin kanadalaisen LCN-kanavan haastattelussa. Sunin mukaan sisko uskoi Rodriguesin suunnitelleen jopa miehensä murhaamista.

Sen lisäksi sisko väittää nuoren vaimon olleen Arturon kanssa vain tämän rahojen takia.

- Hän ei ole puhunut muusta kuin rahasta! Hän käytti veljeäni vain rahastukseen! Anna-Maria syytti ja kertoi saaneensa tiedon kuolemasta suoraan Rodriguesilta.

- Hän soitti ja sanoi, että jotain kauheaa on tapahtunut: veljesi on kuollut. Hän vaikutti todella kylmältä sen sanoessaan. Pidin sitä ensin vitsinä.

Vaimo itse on toistellut syyttömyyttään, mutta ei pysty selittämään, miten tuli viettäneeksi miehensä ruumiin kanssa peräti 10 tuntia samassa huoneessa.

Henkirikoksen sattuessa pariskunta oli lomailemassa Porto de Galinhasissa, Pernambucon osavaltiossa Brasiliassa. He olivat vuokranneet merenrantakohteesta huoneiston viettääkseen toista kuherruskuukauttaan. Pariskunnalla oli mukanaan myös heidän 10-kuukautinen poikansa, joka on nyt hoidossa vaimon perheen luona.

IS-AP

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1710521

Lue myös:

Uusi mysteerikuolema järkytti urheilupiirejä

Tutkinta etenee - verinen murha-ase löydetty

Vaimo syytteeseen nyrkkeilijämiehensä kuolemasta

Vaimo pidätettiin Gattin murhasta epäiltynä

Jape kirjoitti...

Naiset tienaavat jopa 10 prosenttia miehiä vähemmän

Paljonko se naisen euro feministien mukaan olikaan?

Mielenkiintoista, että taas on käytetty termiä "tienaavat". Tuohonhan sisältyy kaikki ylityöt jne.

"Toimihenkilöunionin mukaan palkkauksessa on eroja, joita ei voi selittää pätevyyteen tai muihin tekijöihin liittyen."

Aivan, ei ole kysymys pätevyydestä vaan siitä kuka tekee enemmän tuntimääräisesti töitä, ylitöitä ja on vähemmän töistä sairastelun takia pois.

Tomi kirjoitti...

Tutkimuksessa kysyttiin TU:n jäsenten kokonaisansiota joulukuussa 2008. Palkkaerojen selittämistä varten kyselyssä tiedusteltiin taustatietoina työkokemusta, koulutusta, työviikon pituutta, esimiesasemaa ja työnkuvaa ylipäätään laajasti.

- Tulosten tilastollisessa analyysissa jäljelle jääneen sukupuolten välisen palkkaeron selitys supistuu asioihin, jotka eivät enää ole edellä mainittujen tekijöiden vaikutuksia. Tämä tarkoittaa, että yrityksissä samoista töistä maksetaan toimihenkilönaisille yhä satoja euroja vähemmän kuin miehille ilman työn tekemiseen liittyvää perustetta, Palmu toteaa.

...

- Katkot naisten työurassa antavat miehille etumatkaa uralla etenemisessä ja tämän myötä ansioiden kehittymisessä. Lisäksi esimiehiksi ja vaativampiin asiantuntijatehtäviin nostettaessa naiseus saattaa yhä olla rasite työnantajan silmissä muun muassa perhevapaiden vuoksi. Jokaisen palkanmaksupäätöksen takana on aina joku ihminen näkemyksineen, arvoineen ja asenteineen, Palmu pohdiskelee.

(Täh! Äskenhän juuri selitit, että kokemus yms. oli tuloksissa vakioitu.)

Hän huomauttaa, että on monia syitä, jotka jäävät tässäkin aineistossa selittämättä, mutta joihin varmasti on olemassa hyviä arvauksia.

- Yksi voi olla, etteivät naiset uskalla tai osaa palkkaneuvotteluissa kertoa työn todellisesta vaativuudesta ja vaatia parempaa palkkaa.

(Naisethan eivät kyselyjen arvosta palkkaa niin korkealle kuin miehet. Se vaikuttaa tietysti palkkoihin alentavasti monellakin tapaa: naisaloilla ei ole tapeltu palkkoja ylemmäs yhtä päättäväisesti kun miesaloilla, yksittäiset naiset eivät keskimäärin "hinnoittele itseään" työmarkkinoilla eli vaihda tai uhkaa vaihtaa työpaikkaa yhtä usein kuin miehet. Naisten arvostama työn turvallisuus sen sijaan korostuu ainakin julkisen puolen "naistyöpaikoissa". Ikävä kyllä työn turvallisuutta ei arvoteta yksiselitteisesti. Muuten voisi sanoa, että miehen turvaeuro on 80 turvasenttiä. Toim. huom.)

Vortac kirjoitti...

Naisilta (ja profeministeiltä)puuttuu usein lähtökohtaisesti halu tiedostaa, että mies vaikka haluaisi olla jotain ihmisen kaltaista, joka ei pullistele ja öyhötä alituisen herrasmiestemppuilunsa lomassa.

Totta. Tämä on hyvin yleistä - miehiä ei nähdä ihmisyyteen kykenevinä tuntevina ja monimutkaisina ja -muotoisina olentoina, vaan jonain outoina koneina, joita voi käskyttää miten vaan ja joille voi latoa mitä tahansa odotuksia.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Ymmärrätkö? Sinua ei _pysty_ haukkumaan, koska kukaan ei tiedä _sinusta_ mitään.

Juuri tuohon ilmeisesti pyrit, koska tiedät feministisen ajattelusi heppoisuuden.

On helvetin paksua ruveta sitten tulla tänne näyttelemään uhria vaikka olisi kuinka feministi ja nauttisi uhrina olemisesta.
"

Höpöp höpöp täällä haukutaan kaikki jotka KEHTAAVAT olla eri mieltä. Juuri sen takia ei voi keskustella.

"Välillä femakkokekoja on syytä sohaista kepillä, niin näkee kuinka kusiaiset vaauhkoontuvat.

Homo"

Kuule sinä olet ihan just niitä naisvihamielisiä homoja, joita MYÖS toiset HOMOT inhoaa. Sen tiedän varmalla. Sinun kaltaisten "paritumis"markkinanne ovat todella pienet just siksi ja taidat tietää sen itsekkin.

EFministit ovat lesboja, joten tavoite on nimenomaan että naiset eivät pariutuisi miesten kanssa. Naiset ovat luonnostaan biseksuaaleja joten tämä kääntyy lesbojen eduksi."

Taidat olla jotenkin vähä järkinen pornon tuijottaja, jos kerran kuvittelet tuollaista. Muista pitää rukkaset kädessä ettei tule känsiä.

"Jos sinua on kohdeltu huonosti nimimerkillä, ilmoita, minä päivänä. Blogin historia nimittäin lienee kokonaisuudessaan selailtavissa. Takaan, että saat ainakin minulta myötätuntoa, jos jotkut idiootit ovat ryhtyneet uhkailemaan."

Voi kuule Tomi se on tässä blogissa IHAN yleistä ja normaali käytäntö.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

"Voi kuule Tomi se on tässä blogissa IHAN yleistä ja normaali käytäntö.

Fairy"

Fairyn kanssa eri mieltä oleminen = uhkaus Fairya kohtaan

MikkoAP kirjoitti...

"Kuule sinä olet ihan just niitä naisvihamielisiä homoja, joita MYÖS toiset HOMOT inhoaa. Sen tiedän varmalla. Sinun kaltaisten "paritumis"markkinanne ovat todella pienet just siksi ja taidat tietää sen itsekkin."

:D :D :D :D :D

Fairy on siis homojen pariutumismarkkinoiden asiantuntija?

Anonyymi kirjoitti...

...
Vortac:"Totta. Tämä on hyvin yleistä - miehiä ei nähdä ihmisyyteen kykenevinä tuntevina ja monimutkaisina ja -muotoisina olentoina, vaan jonain outoina koneina, joita voi käskyttää miten vaan ja joille voi latoa mitä tahansa odotuksia. "

Jos mies kärsii esim.
syrjäytymisestä niin se ei ole koskaan muiden vika, vaan silloin pitää kannustaa ko. miestä muuttumaan ja tulemaan
sellaiseksi kuin miehen pitää kanalauman mielestä olla. Ja jos rupeaa kanalaumalle selittämään, että ei kiinnosta teidän perseennuoleminen niin seuraavana päivänä oletkin jo seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai häpäisystä epäiltynä.

Naisen subjektiivisella
hyvällä ololla on yleensä ihan toisenlainen arvo. Jos nainen kiemurtelee tuskissaan ja masennuksissaan ja sitä ei yritetä muuttaa niin on se vaan pirunmoinen virhe, jota ei olisi pitänyt koskaan sattua.
Ja jos siihen löytyy vielä joku syyllinenkin, niin perkele siltä lähtee henki!

Mutta mies - se mies, joka
ei ole kuin irrallinen kävelevä MASKULIINEN ROOLIODOTUS, parhaimmillaan. Ei sen
tunnoilla ole merkitystä, vaikka yhteiskunta kärsisi tämän vuoksi miljoonatappiot verotulojen menetyksinä ja hoitokuluina. Se vaan on niin, se on biologiaa ja miehen biologinen tehtävä on kärsiä ja tulla palkituksi öyhö piirteistä. Piiiste.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Fairy-trolli, omien kokemusteni perusteella väittäisin kyllä, että ensinnäkään useimmat homot eivät ole kovin kiinnostuneita siitä että mitä mieltä toinen homo naisista, joita homopiireissä kutsutaan muuten usein esimerkiksi sanoilla rahkasäkki, hiivavittu tai jollain muilla suunnilleen yhtä tuttavallisilla ilmauksilla. Asian huomaat esimerkiksi helposti siitäkin, että katsot netistä homojen seuranhakuilmoituksista, että millaisia tietoja itsestä kerrotaan ja millaisia ominaisuuksia haetaan. Eikä minultakaan ole kukaan asiasta tiedustellut ja jos nartut ovat ylipäätään tulleet puheeksi, niin kyseessä tuskin on ollut kovin positiivinen asia. Ja ainakaan toistaiseksi seuran saamisessa ei ole minulle ollut ongelmia, mutta voi hyvinkin olla että vuosien varrella ikää tulee niin paljon, että se voi vaikeuttaa asiaa - mutta tuskin silloinkaan mielipiteillä nartuista tulee olemaan merkitystä.

Toisekseen, vaikka homoissa on pieni ryhmä kikattelevia naisten kanssa meikki- ja puuterihuiskaostoksilla kävijöitä, joille naiset ovat parhaita ystäviä, niin kyseessä on varsin pieni marginaaliryhmä ja nimenomaan tämäntyyppiset tapaukset eivät ole monenkaan makuun. Ei tosin erityisemmin juuri sen takia, etteivät he ole naisvastaisia, vaan koska he ovat kokonaisuudessaan monin tavoin vääräntyyppisiä.

Kolmanneksi, omien havaintojeni mukaan varsin moni homo valittaa esimerkiksi siitä kuinka esimerkiksi monissa homojuottoloissa naisten määrä on kasvanut aivan turhan suureksi. Kuvaava esimerkki tästä oli eräässä baarissa, kun jotain hupakoita tuli käsilaukut ojossa baariin, jolloin baarimikko huusi tahallaan niin kovaa, että nartut varmasti kuulivat jotain tyyliin (oikeat muodot olivat paljon töykeämpiä, mutten enää muista kovin hyvin): "Katso että onko noilla pissiksillä ikää vähintään x vuotta ja jos ei ole, niin heitä ne pissikset vittuun täältä". Ja kontekstista tuli hyvin selvästi ilme, ettei ongelmana ollut pelkästään arvelut siitä, että kyseessä saattaisivat olla alaikäiset nartut.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"

Syy, miksi en halua keskustella edes nimimerkillä kanssanne on se, että toisilla palstoilla joko te tai teidän hengenheimolaisenne ovat esiintyneet niin uhkaavasti.
"

Tarkennuksena vielä, "toisilla palstoilla" tarkoitin toisia keskustelufoorumeita, en tätä Henryn blogia. Joillakin foorumeilla antifeministien käännytystyö on saanut varsin epämiellyttäviä piirteitä, esimerkiksi uhkailuja.

Tomi kirjoitti...

Ihan älytöntä kirjoittaa anonyymina ja sitten viittailla itseensä ja muihin tänne tai muualle kirjoittamiinsa viesteihin.

Jos jostain kummasta syystä et viitsi nimimerkkiä laittaa, lopeta nyt kumminkin tuo "keskustelu" itsestäsi. Kukaan ei voi tietää, kuka se "minä" on, joka on viestiesi takana luuraamassa.

Ja en ollenkaan ymmärrä, miten joskus jossain koetut uhkailut pyyhkisivät identiteettisi pois. Jos joku vaikka tiuskaisi, että painu helvettiin, kulkisit kai loppu elämäsi naamio kasvoillasi.

Anonyymi kirjoitti...

En keskustele itsestäni, vaan ns. miesliikkeen ylilyönneistä ja siitä, miksi niin monet naiset eivät uskalla käyttää edes nimimerkkiä keskustellessaan kanssanne.

Uhkailut = raiskaus- pahoinpitely- ja murhauhkailut, ei siis mitään tiuskaisuja.

Noilla muilla keskustelufoorumeilla esiintyy samoja henkilöitä kuin täällä, vaikkakaan tunnistettavat, omalla nimellään kirjoittavat eivät tietääkseni ole syyllistyneet uhkailuihin. Sama porukka usuttaa toisiaan eri keskustelupalstoille kirjoittamaan. Seuraamalla omalla nimellää kirjoittavia löytää samat tekstit kopioituina tai lähes identtisesti toistettuna. Usein mukana on jokin mätämuna, joka pilaa miesliikkeen maineen vetämällä naisvihansa överiksi, esimerkiksi em. uhkailuilla. Sääli sinänsä, koska teillä voisi olla joitakin oikeastikin esiintuomisen arvoisia tasa-arvonäkökohtia.

MikkoAP kirjoitti...

"Uhkailut = raiskaus- pahoinpitely- ja murhauhkailut, ei siis mitään tiuskaisuja. "

Turha tänne on tulla anonyymisti valittamaan siitä, mitä joku muu jossain muualla oman väitteesi mukaan on sinulle sanonut.

Vortac kirjoitti...

Fairy on siis homojen pariutumismarkkinoiden asiantuntija?

Nimimerkki ainakin viittaa homoon. Käsittääkseni ainakin 70-luvulla termi oli hyvin yleinen viitatessa homppeleihin.

Mutta muuten sanoisin kyllä että "Uusi riittoisa Fairy - kuplia piisaa ja hetken juttelu hänen kanssaan riittää pitämään aivot poskenpehmeinä koko päivän!"..

- Vortac

MikkoAP kirjoitti...

"Nimimerkki ainakin viittaa homoon."

Tuon tiesin, mutta olin saanut sen käsityksen, että kyseessä on nainen.

Vortac kirjoitti...

Ja ainakaan toistaiseksi seuran saamisessa ei ole minulle ollut ongelmia..

Surullista, miten kaikenmaailman typerät kanat saavat jopa homot puolustelemaan sitä, miten kykeneviä seuranhakuun he ovat.

Tämä toki osoittaa vain sen, että kanojen maailmassa ihmisellä ei ole mitään arvoa, jos hän ei pysty nussimaan joka päivä eri tyyppiä, ja niinpä tätä käytetään sitten kauheana halveeraus-aseena miehiä kohtaan. Mutta että se tepsii jopa homoihin? Voi ei.

Se on vain tyypillinen kanarefleksi, ei siihen tule reagoida sen kummemmin kuin röyhtäisyyn tai perseen raaputukseen. Ei kana sille itse mitään voi.

Myönnetään, että joskus nuo kanat voivat olla niin manipulatiivisia ja kieroja, että saavat suurimmankin alfauroksen joskus mainitsemaan, että eipä hänellä seurasta ole puutetta. Mutta jotenkin surullista katsella tällaista päältä..

Olen tuntenut miehiä, jotka eivät ole koskaan saaneet ketään naista itse iskettyä (suurten onnenopotkausten ja isojen järjestelyjen kautta heille on kuitenkin saatu muutama kokemus plakkariin, mutta se ei oikeastaan kuulu tähän), ja he ovat olleet mielenkiintoisia sieluja, erittäin älykkäitä ja ajattelevaisia, hyvinkin mielikuvituksellisia ja jopa luovia.

He ovat olleet hyvää seuraa, he ovat pystyneet olemaan aitoja, reiluja ja hyviä ystäviä, ja heillä on ollut hersyvän hyvä huumorintaju.

Naisille he eivät ole kelvanneet kuitenkaan esimerkiksi ujoutensa vuoksi.

Siksi mikään naisten halveksuntakeino ei ole pätevä; jos nainen halveksuu miestä ja koettaa väittää, että "sinä nyt et ainakaan seksiseuraa pysty itsellesi hankkimaan", niin se osoittaa vain, että kyseessä on kana, joka pystyy arvostamaan vain yhtä pientä ominaisuutta ihmisessä koko sen valtaisan kirjon sijasta, jonka älykkäämpi ja viisaampi olento kykenee ihmisessä havaitsemaan ja arvostamaan.

Yleensä juuri tyypit, joiden oli helppo saada naisseuraa, ovat olleet latta-aivoisempia, ennalta-arvattavampia, apinamaisempia ja tylsempiä - harmaampia ja köyhempiä sisäisesti.

Mutta nainen ei tätä näe, koska nainen ei näe ihmisiä, jotka eivät 'pysty hankkimaan seksiseuraa', mitenkään tutustumisen, saati ihailemisen arvoisina olentoina. Ja taatusti yhdelläkään tällaisella kotkottavalla kanarobotilla ei ole koskaan ollut sellaista, laajasti arvostettavaa moniulotteista sielua ystävänään.

Joten heidän kommenttinsa osoittaa vain heidän puutteitaan, ja heidän arvostuksensa näkökentän kapeuden - se on pelkkää manipulaatiota, jonka on tarkoitus saada vastapuoli takajaloilleen ja puolustuskannalle. Kannattaa olla valppaana näiden kanojen kanssa, ja katsoa, mihin he koettavat hätäpäissään nokkia, ettei vaan tarvitsisi itse perustella mitään (siis tyyliin 'hyökkäys on paras puolustus').

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Katso että onko noilla pissiksillä ikää vähintään x vuotta ja jos ei ole, niin heitä ne pissikset vittuun täältä". Ja kontekstista tuli hyvin selvästi ilme, ettei ongelmana ollut pelkästään arvelut siitä, että kyseessä saattaisivat olla alaikäiset nartut.

Miten sitten kävi? Heitettiinkö heidät, vai älysivätkö lähteä itse? Menivätkö akat muina miehinä baarijakkaralle tilaamaan juomaa vai mitä siinä oikein tapahtui? Nostivatko he feministityyliin hirveän älämölön siitä miten naisella on oikeus ja naisten oikeuksia ei saa polkea jne.?

Ihan uteliaisuudesta kiinnostaisi tietää tarinan loppukin (:

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuon tiesin, mutta olin saanut sen käsityksen, että kyseessä on nainen.

Juu, no homot eivät vaikuta yhtä sekavilta ja ristiriitaisilta kuin naiset. Ilmeisesti homoillakin on kuitenkin miehen loogiset aivot.

Eli oletan kyllä naiseksi tuon tapauksen minäkin - ehkä se yksilö on vain jotenkin kateellinen homoille tai kenties haluaa homoja ystävikseen, kukapa tietää.

Naisten motiiveista heidän nimimerkkivalinnoissaan ei kyllä aina ota pirukaan selvää. Sikäli kun heitä edes saa koskaan valitsemaan nimimerkkejä, siinä määrin kanaparvihenkeä suosivia he vaikuttavat netissä olevan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen nainen ja osaan kommentoida tuohon oikeastaan vain enimmäkseen omasta kulmastani, joten jään odottamaan josko sinulla olisi tuosta enemmän sanottavaa.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, nartut nappasivat käsilaukkunsa ja häpyivät nopeasti samaa reittiä kun olivat tulleetkin.

Homo