tiistaina, elokuuta 11, 2009

Mies-nais hybridi

oikeesti nuo feministit menee liian pitkälle

Judging quality by price – of wine and men…

UNDERSTANDING SEX

Pregnant staff face new wave of bullying in recession

Boys fight for freedom!

Modern women are turning their husbands into 'male-female hybrids' by ordering them to do a rising number of domestic chores, a relationship counsellor claims.
Mrs Kaye, who counsels dozens of couples every week, says she is seeing more and more relationship difficulties stem from the way that women treat their other halves.

She claims that women are so used to being bossy and decisive in the office that they end up taking charge when they get home.

Her book, The Divorce Doctor, claims there has been a rise of masculine-like females taking on traditional manly roles at home such as booking holidays, paying the bills and calling the plumber out.

Mrs Kaye says many women return from the office and bully their husbands into doing the housework.

She added: 'It's not entirely our fault, because the demands of the workplace have changed us, and brought out our more masculine side.

'But unfortunately we're taking that home with us every evening into the domestic sphere, and often bullying our men into submission.

'Many of us are so focused, decisive and assertive, that the only role left for our husbands is one where they comply and let us take charge - traditionally feminine traits.

'But the irony is, we don't actually want men like that, and we end up eventually resenting them for not being more dominant and fearless.'

Feminists blame “culture of misogyny” for gym killer

Attention Gold-Diggers: The False Rape Accusations Must Stop

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rooshv: Older Women Refuse To Blame Themselves Or Face Reality

"Bartender-blogger-columnist Jack recently posted about a pair of ladies who criticized unmarried men over 30-years-old, a group I will be part of in under a year. The ladies have failed to realize that their snark could easily and brutally be spun back onto themselves. In fact, all they did was point out their own misgivings."

Anonyymi kirjoitti...

Rooshv: "Women need to understand that men don’t want independence and intelligence. Men want femininity, excellent sex, a hot body, homemaking skills, and compliance with minimal talk-back. Women need to stop deluding themselves that men what the same thing in a mate as themselves."

Anonyymi kirjoitti...

Never ever never believe a word what women say about masculinity! What they really want - and what is the truth - is almost always the opposite.

Kakka ois pitäny regata.

Anonyymi kirjoitti...

Seppälä sensuroi pedokarhun

Kannattaa lukea kommentit.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalista väkivaltaa kokeneille miehille ensimmäinen tukiryhmä Turkuun

...
Rikosuhripäivystyksen kyselyn mukaan miesten kokema seksuaalinen väkivalta on piilossa. Siitä kertomista vaikeuttavat usein voimakkaat häpeän tunteet ja kokemusta kuvaavien sanojen puute.

Viime aikoina on tullut ilmi lukuisia netin kautta tapahtuneita nuorten poikien hyväksikäyttöjä tai niiden yrityksiä. Äidit hyväksikäyttävät poikiaan, vanhempi nainen houkuttelee nuoremman pojan seksiin ja johtavaa asemaa saatetaan käyttää väärin työpaikoilla. Miehet kokevat seksuaalista väkivaltaa myös parisuhteessa.
...

Homo

bulbasaur kirjoitti...

Nojatuoliekonomistin ratkaisu urheilutähtien perättömiin raiskaussyytöksiin: rikoksissa, joista rangaistaan myös ehdottomalla vankilatuomiolla, ei vahingonkorvauksia tule mitoittaa syyllisen maksukykyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehti: Ajatteleeko naisesi pettämistä?

MikkoAP kirjoitti...

"Kun nainen on saavuttanut jonkin päämäärästään, esimerkiksi urallaan, hän miettii seuraavaa tavoitetta. Se saattaa kohdistua esimerkiksi parisuhteeseen. Työmenestyksen jälkeen hän voi olla motivoitunut saamaan muutkin osa-alueet elämästään oikeille raiteille.

Lisäksi: Mitä pulskempi lompakko naisella on, sitä todennäköisemmin hän pettää. Tällaiseen tulokseen tultiin Washingtonin yliopistossa.

Ratkaisu: Kehu puolisosi saavutuksia.

- Useimmat miehet tekevät sen virheen, etteivät anna tunnustusta tyttöystävänsä saavutuksista, psykiatrian professori Scott Haltzman Brownin yliopistosta toteaa.

- Jos ylistät häntä, hän tuntee olonsa arvostetuksi.

Toisin sanoen: Jos nainen tuntee parisuhteessa olevansa arvostettu, ei hänellä ole tarvetta etsiä tunnustusta toisen kainalosta."

No jopas on paskaa: jos nainen etenee urallaan ja mies kehuu häntä siitä, se vain vahvistaa naisen tuntemusta, ettei mies ole hänen arvoisensa. Tosin sama tapahtuu kehui mies häntä, tai ei. Jos nainen on urallaan pidemmällä kuin mies, suhde on käytännössä jo ohi.

MikkoAP kirjoitti...

"5. Hän ei saa tarpeeksi seksiä

Oksitosiinihormoni vaikuttaa voimakkaammin naisilla kuin miehillä, joten naiset kokevat seksin kautta syntyvän yhteyden voimakkaampana.

- Jos ette harrasta seksiä niin paljon kuin aiemmin, hän saattaa tulkita sen merkkinä siitä, ettet pidä häntä enää viehättävänä etkä rakasta häntä, Fischoff sanoo.

Keskinkertainen seksielämä voi myös aiheuttaa ongelmia. Moni on nimennyt sen syyksi pettämiseen.

Ratkaisu: Enemmän seksiä peliin."

Taas täysin naurettava neuvo: nainen ei ehkä tosiaankaan saa seksiä SELLAISELTA MIEHELTÄ, JOTA HÄN HALUAA!!! Ja sellainen on pitkä, komea, rikas ja isomunainen mies. Ja todennäköisesti mies ei näitä kriteerejä täytä. Jolloin nainen vain ärsyyntyy, kun riittämätön mies tarjoaa seksiä.

MikkoAP kirjoitti...

"Keskinkertainen seksielämä voi myös aiheuttaa ongelmia. Moni on nimennyt sen syyksi pettämiseen."

Tämähän se on kaikkien naisten mielipide: jos nainen pettää, se johtuu vain siitä, ettei mies tyydyttänyt häntä tarpeeksi hyvin.

Kaikki naiset, joiden partneri ei ole pitkä, komea, rikas ja isomunainen, pettävät.

MikkoAP kirjoitti...

"Kaikki naiset, joiden partneri ei ole pitkä, komea, rikas ja isomunainen, pettävät."

No okei, tuo oli liioiteltua. Oikea tapa sanoa olisi: kaikki naiset, joilla on mahiksia saada seksiä komeilta, rikkailta ja isomunaisilta mieheltä pettävät partnereitaan, jos heillä ei kaikkia noita ominaisuuksia ole.

Anonyymi kirjoitti...

Nicole Richie lähettää siippansa hakemaan hampurilaisia aamuöisin
Tiistai 11.8.2009 klo 14.44

Toista lastaan odottava Nicole Richie himoitsee öisin hampurilaisia, jotka hänelle noutaa kiltisti oma kulta Joel Madden.

- Ongelmana ei ole niinkään hänen halujensa hulluus vaan se, koska hän jotain haluaa. Yleensä hänen ruokahimonsa syttyvät kahden kolmen aikaan yöllä ja se koituu minun ongelmakseni, Good Charlotte -rokkari tilittää Female First -sivustolle.

- Minä olen se, jonka pitää alkaa tehdä hänelle voileipää tai lähteä ulos yöhön hakemaan hampurilaisia tai mitä hän milloinkin sattuu haluamaan.

Ensi kuussa odotettavissa oleva lapsi on parille jo toinen. Puolitoistavuotias Harlow saa sisaruksekseen toivotun lapsen.

- Olemme todella, todella siunattuja. Meillä on jo yksi terve lapsi ja se on kaikki, mitä vanhempana voi toivoa. Tämä raskaus on mennyt hyvin, Joel kiittelee.

IL

http://www.iltalehti.fi/viihde/2009081110063215_vi.shtml

- mitäs jos Joel sanoisikin vain, että "en hae keskellä yötä yhtään mitään"?

Miksi hän pomppii vaimonsa tällaisten mielihalujen mukaan?

Miksi miehet usein alentuvat pelleiksi erityisesti heidän naistensa ollessa raskaina?

Anonyymi kirjoitti...

Mies-nais-hybrideistä puheenollen:

Womyn-born-womyn

Homo

Vortac kirjoitti...

MikkoAP - sulla on hyviä postauksia, mutta tuo markkina-arvoteorian statuksellinen puoli miehessä on näemmä hiukkasen huonosti kalibroitu.

Siis ei se miehen KOMEUS ole naiselle yhtään mikään kriteeri, voit verrata sitä vaikka siihen, miten paljon miehiä kiinnostaa naisen AMMATTI.

Tietyissä tapauksissa sillä -voi- olla -jotain- väliä, mutta useimmiten se on aivan toissijainen seikka. Pituuskin jää kyllä 'karismaattisuuden' varjoon (tunnen lyhyitä alfoja, jotka panevat erittäin hyvännäköisiä naisia tuhkatiheeseen). Rikkauskaan ei ole välttämättömyys, mutta yksi statuksellinen tekijä (prätkäjengiläiset harvoin ovat rikkaita, mutta nuoria ja kauniita naisia heillä riittää enemmän kuin jaksaa panna).

Nämä asiat ovat niin vaikeita selittää juuri siksi, että miesten näkökulmasta se, mikä naisia kiihottaa miehissä, on niin kummallista ja hankalasti ymmärrettävää. Tämä tosin selittää, miksi naiset pitävät miesten pääasiassa ulkonäköön perustuvia kriteereitä jotenkin alhaisina ja yksinkertaisina.

Naisten mieskriteerit kun ovat astetta monimutkaisempia, mutta voitaneen kuitenkin kääräistä sanan 'status' alaisuuteen melko täysin.

Eli kun miehelle se kiihottava ja kiehtova asia on 'ulkonäkö' yhdistettynä 'nuoruuteen', niin naisille se on 'status' yhdistettynä 'karismaattisuuteen', kenties.

Fyysiset kriteerit tulevat vasta kaukana, kaukana jälkijunassa. Esim. ruma ja rikas turha julkkis saa enemmän kauniita naisia sänkyynsä kuin komea ja köyhä ujo nörtti.

- Vortac

JPL kirjoitti...

"Äitiyslomalta töihin palaavat kokevat syrjintää" otsikoi YLE ja kertoo naisiin kohdistuvasta työsyrjinnästä.

Yhdessä lauseessa kuitataan sukupuolijako: "Puolet syrjintätapauksista koskee naisia."


http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/08/aitiyslomalta_toihin_palaavat_kokevat_syrjintaa_921743.html

Jorma kirjoitti...

Juristipäivystäjiä

"Päivystäjiksi ja varapäivystäjiksi etsitään valmistuneita tai opintojensa loppuvaiheessa olevia naisjuristeja"

6 § Työnantajan velvollisuus edistää tasa-arvoa

"Jokaisen työnantajan tulee työelämässä edistää sukupuolten tasa-arvoa tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti.

Tasa-arvon edistämiseksi työelämässä työnantajan tulee, ottaen huomioon käytettävissä olevat voimavarat ja muut asiaan vaikuttavat seikat:

1) toimia siten, että avoinna oleviin tehtäviin hakeutuisi sekä naisia että miehiä"

Anonyymi kirjoitti...

Recibe los niños adiós. He estado aquí desde aquí un pequeño trozo de material de investigación. Muchas gracias!
No necesito que usted deje.

Fairy peor y mejor que la mitad de la mismo tiempo

Tomi kirjoitti...

Noi jutut alfoista ja niiden suosiosta taitaa olla ihan huuhaata. Jollain simpansseilla taitaa jotain tollasta ollakin.

Ihmiset sen sijaan naureskelee ja usein inhoavatkin sellaisia komentelevia ja juonittelevia "johtohahmoja". Tosin voihan sellainen olla hauska ohjelmanumero, kuhan ei tuntitolkulla kestä.

Naisetkin tykkää pääsääntöisesti "näkymättömimmistä" tyypeistä, siis sellaisista, jotka ei koko ajan yritä suuna päänä ottaa tilannetta haltuun. Nyhverö ei tietenkään saa olla.

Ns. herraviha on yksi osoitus ihmisten inhosta "alfoja" kohtaan. Tota on tutkittukin ja parhaita johtajia, sellaisia joihin ihmiset turvautuvat, on ne, jotka ei oikein haluaisi johtaa. Ihmiset haluavat, että johtaja on valmis häippäsemään, jos sukset menee ristiin.

Koskela Hämeestä, perkele, on Linnan yritys kuvata tuollainen hahmo, jolla on luontaista arvovaltaa. Mutta ei Koskela mikään "alfa" ollut missään apinamielessä.

Sitä siis en kiellä, että toisilla ihmisillä on karismaa enemmän kuin toisilla. Mutta ei kai se mitään "alfamaisuutta" tarkoita.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tuolla miehellä, joka hakee naiselleen hamppareita keskellä yötä, on erittäin paljon miellyttämishalua naistansa kohtaan. Ehkäpä tämä nainen tekee jotain muunlaisia juttuja sitten miehelle vastapainoksi?

Lisäksi emme oikeastaan tiedä heidän päivärytmistään mitään, voi olla että keskellä yötä on heille kuin meille vaikkapa keskellä päivää vapaapäivänä. (Vedoten siis naikkosen päihdetaustaan.)

Onko mies pelle, jos hän osoittaa kiintymystään kumppaniinsa? Ei mielestäni. Jos tämän miehen tyyli on hakea hamppareita, niin eihän me sille mitään voida. Olen minäkin eräänkin kerran hakenut krapulaiselle miehelleni ruokaa tms. kaupasta, kun jääkaapissa jo olevat eivät ole kelvanneet. En pidä itseäni pellenä, että haen jotain hänelle hyvää hyvyyttäni. Toki emme voi verrata krapulaa ja raskautta, mutta onhan noissa joitain samoja piirteitä mielihaluissa esimerkiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma sanoi...

Juristipäivystäjiä

"Päivystäjiksi ja varapäivystäjiksi etsitään valmistuneita tai opintojensa loppuvaiheessa olevia naisjuristeja"


- joo, Unioni Naisasialiittohan se tuossa hakee juristia. Liksa on 8,5 euroa/tunti. Ei taida olla ainakaan ihan juristien ammattiliiton mukainen suositusliksa eli aatteen voimalla elävää ihmistähän tuonne ollaan hakemassa.

Juristien ammattiliitolla voisi muuten olla huomautettavaa tuosta palkkauksesta, jos se saisi siitä vinkin.

Vortac kirjoitti...

Noi jutut alfoista ja niiden suosiosta taitaa olla ihan huuhaata. Jollain simpansseilla taitaa jotain tollasta ollakin.

Oletkohan ymmärtänyt koko käsitteen oikein? Alfauros on mies, joka toimii eläimellisten vaistojensa ajamina siten, että hän saavuttaa naisten keskuudessa suosiota, ei sen kummempaa. Siis 'sosiaalinen dominanssi' tai miten sen sanoisi; Alfa osoittaa olevansa miestenvälisessä hierarkiassa korkealla tasolla, alfa uskaltaa tehdä sellaista, mitä beta ei.

Alfa tekee aloitteita, kykenee olemaan röyhkeä, ja pystyy puolustamaan naistaan. Alfan mielestä väkivalta on ihan normaali tapa ratkoa asioita, eikä hän epäröi käyttää sitä täysin häikäilemättä, jopa pienissäkin konflikteissa.

Alfauros on siis mies, joka käyttäytyy siten, että naiset tuntevat luontaista vetoa häneen.

Eläinmaailmassa on oikeastaan vain yksi tapa olla korkean statuksen uros, ja se on nimenomaan alfa.

Ihmisten parissa kuitenkin on paljon monimutkaisuutta, ja niinpä myös naisten suosioon on muitakin teitä kuin olla 'luontainen alfa'. Voi myös 'opetella alfaksi' (PUA-skene perustuu tähän), sekä voi myös hankkia statusta (varallisuus, julkisuus, 'jännittävä kapinallisuus' kuten vaikkapa prätkäjengiläisyys, tms. jne.).

Statuksessa pääasiana on erottua lauman muista miehistä edukseen, eli olla tarpeeksi ison ryhmän miestenvälisessä hierarkiassa ykköspallilla, tai ainakin hyvin korkealla.

Suurin osa miehistä on siis ei-alfoja, ja statukseltaan suhteellisen matalalla - ATM/KTM-ilmiö siis. Näinpä alfat ja muut korkean statuksen urhot erottuvat helpommin joukosta. Jos kaikki olisivat alfoja, statusta mitattaisiin todennäköisesti pelkästään muilla keinoilla (joita jo aiemmin hieman luettelin).

Eli kyseessä ei ole huuhaa, mutta monimutkaisessa maailmassa monimutkaisten olioiden valtasuhteet ovat vaikeammin tarkasteltavia, eivätkä niin simppeleitä kuin eläinmaailmassa - mutta jos tarpeeksi tarkasti ja kauan tutkit, tulet kyllä huomaamaan niiden samojen lainalaisuuksien toimivan;

miespuoliset urokset kiinnostuvat nuorista ja hyvännäköisistä naaraista, joita kertyy lähinnä korkean statuksen (alfa tai muu) miehille..

naispuoliset naaraat kiinnostuvat siis korkean statuksen uroksista, joita on suhteellisen pieni määrä, ja josta kaikki muutkin naaraat ovat kiinnostuneita.

Suosittelen oikeasti lukemaan Henry Laasasen erittäin hyvin tätä perusasiaa valaisevan teoksen "Naisten Seksuaalinen Valta". Siinä ei juurikaan ole asioita, joista olisin täysin eri mieltä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tomi
> Naisetkin tykkää pääsääntöisesti "näkymättömimmistä" tyypeistä, siis sellaisista, jotka ei koko ajan yritä suuna päänä ottaa tilannetta haltuun.

Jotkut tykkäävät, mutta useimmat eivät. Kyllä supliikkimies aina syrjäänvetäytyjää paremmin pärjää. Ja nimenomaan sellainen, jolla on homma hallussa ja se tilanteen haltuunotto ei vain jää onnettomaksi yritykseksi. Yrittäähän toki voi heikoillakin eväillä.

> Ns. herraviha on yksi osoitus ihmisten inhosta "alfoja" kohtaan.

Enemmän se on sitä "happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista". Voidaanhan sitä duuniporukassa naureskella pomon uudelle ja kalliille autolle säälittävänä peninsjatkeena, mutta saunaillassa sitten yllättäen kovin jätkä on se joka juo eniten, on tehnyt vesurilla suurimman haavan jalkaansa tai kantanut eniten kiviä. Kun ei fyrkat riitä siihen urheiluautoon, päteminen tapahtuu vain toisella tavalla...

> Tota on tutkittukin ja parhaita johtajia, sellaisia joihin ihmiset turvautuvat, on ne, jotka ei oikein haluaisi johtaa.

No näin kyllä on ollut harvemmin omien kokemuksieni mukaan. Intissä ne johtajat, jotka eivät oikein haluaisi johtaa, olivat kaikkein surkeimpia kun heiltä puuttui motivaatio. Monesti pätevillä johtajilla on myös kunnianhimoa -> seuloituvat johtohommiin

> Ihmiset haluavat, että johtaja on valmis häippäsemään, jos sukset menee ristiin.

Ihmiset nyt haluavat paljon muutakin.

> Koskela Hämeestä, perkele, on Linnan yritys kuvata tuollainen hahmo, jolla on luontaista arvovaltaa. Mutta ei Koskela mikään "alfa" ollut missään apinamielessä.

Miten niin? Sehän löi marsin synttäriryyppäjäisissä lättyyn sitä yhtä saksalaismielistä upseeriakin. Jos tuo ei ole alfan käytöstä niin mikä sitten ;)

> Sitä siis en kiellä, että toisilla ihmisillä on karismaa enemmän kuin toisilla. Mutta ei kai se mitään "alfamaisuutta" tarkoita.

Taitaapi olla niin, että joku on vain keksinyt nimittää karsimaa uudella nimellä, joka on nyysitty biologiasta.

Ano
> Ehkä tuolla miehellä, joka hakee naiselleen hamppareita keskellä yötä, on erittäin paljon miellyttämishalua naistansa kohtaan.

No shit? Eikö tuo ole selvä todiste siitä miellyttämishalusta? Mies oikein tekee kaikkensa että näyttää lattiamatolta, jota vaimo ei varmasti arvosta + kaupan päälle varmistaan vaimon perseen maksimaalisen leveämisen raskauden aikana! Ja tuolla tyylillä ne lisäkilot eivät _varmasti_ katoa synnytyksen jälkeen.

Minkälainen nyhverö tuo äijä on?

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Syltty: Raskauden aikana ei kyllä pitäisi välttämättä ihan hirveästi katsoa kilojen perään. Jollei ole ennen raskautta laittanut kroppaansa sekaisin laihdutuksilla, syömishäiriöillä yms. niin kroppa kyllä tietää, mitä tarvitsee - raskauden aikana KUULUU syödä enemmän kuin ennen raskautta. Ok, jos ei ole nälkä, ei tarvitse pakottaa, mutta nälkää ei saisi nähdä. Ja jos tekee mieli hamppareita, sitten syö hamppareita. On vaikea uskoa, että joku Nicole Ritchie antaisi itsensä lihoa valtaisaksi ja toisaalta, jonkun perusnaisen kanssa oleva mies tuskin hakisi tälla keskellä yötä hampurilaisia... Ja monin paikoin niitä ei mistään saisikaan.

Onko se hirveää nyhveröyttä, jos tekee toiselle jotain kivaa, mitä tämä tahtoo? Eikö se nyt ole osittain parisuhteen idea, että molemmat tekevät kivoja juttuja toisilleen?...

Anonyymi kirjoitti...

> Onko se hirveää nyhveröyttä, jos tekee toiselle jotain kivaa, mitä tämä tahtoo?

Keskellä yötä hamppareiden hakeminen nyt vain menee sen rajan ylitse, jota minä pidän järkevän käytöksen rajana. Särkylääkkeet vielä ymmärtäisin ja ehkä jopa heräämisen tilaamaan pitsaa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Syltty: Minusta se riippuu aika voimakkaasti tilanteesta ja ihmisistä. Me emme esimerkiksi tunne tuon pariskunnan unirytmiä - jos mies kukkuu yhä valveilla yöllä, kun vaimo tahtoo hampparin ja lähellä on auki oleva paikka niin miksi ei?

Jape kirjoitti...

Arawn: "On vaikea uskoa, että joku Nicole Ritchie antaisi itsensä lihoa valtaisaksi ja toisaalta, jonkun perusnaisen kanssa oleva mies tuskin hakisi tälla keskellä yötä hampurilaisia... Ja monin paikoin niitä ei mistään saisikaan."

Mitä erikoista Nicole Richiessä on? Onko hän tehnyt jotain merkittävää tai erikoista? EI.
Nicole Richien ansiot on lähinnä bimboilun puolella. Hän on mielesäni jopa heikommalla tasolla kuin perusnainen. Nicole Richielle ei pidä hakea mitään hampurilaisia. Hakekon itse päiväällä vaikka kottikärryllisen ja lämmittäköön yöllä mikrossa sitten, jos ei ole vielä syönyt kaikkia ennen sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Jape: Nicolella on rahaa ja julkisuusarvoa. Hänen MA:nsa on varsin korkea, joten ei mieheltä ole mikään täysin typerä veto olla jossain määrin mieliksi. Kyllä Nicolelle ottajia riittäisi. Sinä et ehkä kelpuuttaisi, mutta moni mies kyllä...

Jape kirjoitti...

Arawn: "Nicolella on rahaa ja julkisuusarvoa."

Nicolella on isänsä antamaa rahaa ja julkisuusarvoa, ei omaa rahaa eikä julkisuusarvoa. Olen jopa erimieltä Nicolen MA:sta. Ei se kovin kova ole. Nicole on ollut jossain reality jutussa Pari Hiltonin kanssa ja muuten sekoillut pitkin maita ja mantuja käänissä tai huumepäissään -> ei sopiva äidiksi, eikä todellakaan mikään korkea MA, mielestäni.

Arawn: "Kyllä Nicolelle ottajia riittäisi. Sinä et ehkä kelpuuttaisi, mutta moni mies kyllä..."

Typeryksiä varmaan riittää, itse en tosiaan kelpuutaisi. En jotenkin ihannoi huumeiden kanssa pelanneita naisia. Ei pysty...

Anonyymi kirjoitti...

Jape: Ei sillä ole tässä kohtaa merkitystä, mistä Nicolen raha on peräisin. Ja julkisuusarvo on kyllä hänen omansa - jos hän ei olisi tehnyt mitään, kukaan ei edes tietäisi hänen olemassaolostaan juuri muuta kuin että Lionel Ritchiellä on Nicole-niminen tytär.

Eivät nämä MA-jutut ole sellaisia, että korkea MA määritellään sen mukaan, mikä sinua miellyttää. Useinhan MA-turinoissa joku naiskeskustelija tulee sanomaan, että HÄNEN mielestään jollain röpelöisellä linnakundilla on huono MA, ei HÄN ainakaan ottaisi ja hänet huudetaan kumoon argumenteilla "katso nyt, miten paljon naisia se linnakundi saa, sen MA on ihan superalfa!!"

Nicolen MA yksinkertaisesti on tällä hetkellä suhteellisen korkea. Sen voi todeta ihan seuraamalla hänen elämäänsä. Hän saisi epäilemättä aika alfoja uroksia pelkästään vinkkaamalla - eikö se ole merkki jo aika korkeasta MA:sta?

Jape kirjoitti...

Arawn: "Eivät nämä MA-jutut ole sellaisia, että korkea MA määritellään sen mukaan, mikä sinua miellyttää."

Heh heh hee - tasa-arvoisesti sanon: Eikä sinun määrittelyjesi ja mieltymysten mukaan myöskään :P

Sinähän Nicolelle annoit korkeaa MA:tä. Ilmaisin vain eriävän mielipiteeni.

Arawn: "Nicolen MA yksinkertaisesti on tällä hetkellä suhteellisen korkea. Sen voi todeta ihan seuraamalla hänen elämäänsä."

Niin, onko kyse MA:stä vai vain julkisuusarvosta? Tässä menee äkkiä käsitteet sekaisin...
Julkisuus ja lööppiarvoa Nicolella on (niin kuin kotoisella Tuksullamme) sen takia kun sekoilee kyseenalaisten asioiden parissa. Joku voi kyllä pitää tuollaista eloa hienona. Minä en pidä.

Arawn: "Hän saisi epäilemättä aika alfoja uroksia pelkästään vinkkaamalla - eikö se ole merkki jo aika korkeasta MA:sta?"

Epäilemättä saisi, p*skakasankin ympärillä on kuhinaa ja "miljoonia" (pers)kärpäsiä.

Anonyymi kirjoitti...

Jape: "Epäilemättä saisi, p*skakasankin ympärillä on kuhinaa ja "miljoonia" (pers)kärpäsiä."

Niin - mutta siitähän MA:ssa on kyse, eikö? Että kuinka tasokkaita puolisoita saa ja kuinka helposti. Jos kerran Nicole Ritchie oletettavasti saisi tasokkaita miehiä vain vinkkaamalla, eikö hänen MA:nsa ole varsin korkea?