torstaina, elokuuta 27, 2009

Naiset tasa-arvoistuvat

Despite feminists' reputation, and contra my own individual reputation cultivated over five years of public opinion-making as a blogger, I am not a man-hater.

One in four boys fails writing test for seven-year-old pupils

Naisten humalajuominen on lisääntynyt rajusti

37 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

" I am not a man-hater."

HAHAHAHAHA!!!!!

Mutta taas kiva huomata, ettei feministinen skeida mene enää läpi monille Guardianinkaan lukijoille.

mies.asia kirjoitti...

Melissa McEwanin juttu on aika tyypillistä narsista (kyllä, naisellista, ehkä peräti naiserityistä) tilitystä.

Hän siis sanoo, että häntä on kohdeltu kaltoin miesten toimesta. Mutta, että hän ei kuitenkaan ole toki miesvihaaja, koska pitää joistakin miehistä. Häm ei vain yleisesti luota miehiin oletusarvoisesti.

Suurin osa koostuu valituksesta siitä, kuinka ikävää ja seksististä kielenkäyttöä hän on saanut kuulla. Ja valitusta muista ikävistä kokemuksista.

Melissa on herkkä kukkanen.

Se on täysin sallittua, mutta tuntuu silti tyypilliseltä "minä olen uhri" -position sisäistäneen feministin vaikerrukselta siitä, kuinka hirvittävän vaikeaa elämä hänelle onkaan.

Mikä kirjoituksen varsinainen pointti on, ei tule täysin selväksi.

Kyynisestä miesnäkökulmasta voisi vastineeksi sanoa, että naisiin ei todellakaan kannata luottaa ja joka niin tekee, vastaa itse seurauksista.

Ville kirjoitti...

Tuolla aiemmin oli puhetta mm. naisille suunnatuista terveyspalveluista, seulonnoista yms. tutkimuksista, joita miehille ei juuri ole. Tässä yksi lisää, eikä se ole mikään minitutkimus:

Optimistiset naiset elävät pitempään ja terveempinä

Optimistiset naiset sairastuvat harvemmin sydän- ja verisuonitauteihin ja syöpään ja kuolevat niihin harvemmin kuin pessimistisesti elämään suhtautuvat. Pessimistien lisäksi riskiryhmässä ovat kyyniset ja äkäiset naiset, tuore tutkimus osoittaa.

Yhdysvaltalaistutkimukseen osallistui yli 97 000 naista, mikä tekee siitä suurimman aiheesta tehdyn tutkimuksen. Naiset olivat 50–79-vuotiaita ja heitä seurattiin yli kahdeksan vuoden ajan.


Mitenköhän nuo tulokset aiotaan muuttaa konkreettiseksi hyödyksi? Onko miehille tehty vastaavaa?

Eläkeläisnainen tuhopoltti rakennuksen "rumana"

Tomi kirjoitti...

Jonkin verran egelsmannien kanssa puuhasteltuani väitän, että englantilaiseen kulttuuriin kuuluu aika suora sanankäyttö. Olen pitänyt sitä ihan hauskana piirteenä, koska sanailua ei ole yleensä tarkoitus ottaa tosissaan vaan antaa samalla mitalla takaisin. Yleensä sanailu päättyy yhteiseen myhäilyyn tai remakkaan nauruun. Olen ollut suorastaan kateellinen tuollaisesta sanailukulttuurista; lisää sellaista Suomeen!

Tuota juttua kun silmäili, tuli mieleen, että ehkä brittikuittailu ei sovikaan kaikille briteille. Voisiko olla peräti niin, että naiset ovat jotenkin heikommilla -- tai lihavat naiset erityisesti? Ainakin aika moni nainen siellä kiitteli Melissaa, että on pukenut sanoiksi heidän tuntemuksensa.

(Ulkomaankielinen on tietysti myös hiukan heikoilla, koska vierasta kieltä puhuessaan sitä on huomattavasti tyhmempi kuin äidinkielellään. Mielestäni britit kyllä ottavat sen sivistyneesti huomioon, eivätkä käytä hyväkseen toisen handicappiä.)

Suomessa sen sijaan en ole kuullut naisten valittavan, että miehet yleisesti heittäisivät naisvihamielistä herjaa, vaikka varmasti sellaisiakin on. Harvoin naisetkaan miesvihamielisesti herjaavat arkipäivässä. Eiköhän täällä sanota suoraan ja joskus aika vittumaisesti, ei kierosti ja huumorilla. Ehkä suomalaisessakin tavassa on puolensa.

Anonyymi kirjoitti...

Olikohan tuo Melissa McEwan läski jo ennen väitettyä raiskauksen kohteeksi joutumista? Jos oli, niin millainen raiskaaja viitsi raiskata jonkun sotanorsun? Herää epäilys, että onko kyseessä taas joku feministisen kilpailun lähes pakollinen kokemus, joka tarvittaessa tekaistaan, kuten ilmeisesti Andrea Dworkinin tapauksessa:

In June 2000, Dworkin published controversial articles in the New Statesman[75] and in the Guardian,[76] stating that one or more men had raped her in her hotel room in Paris the previous year, putting GHB in her drink to disable her. Her articles ignited public controversy when writers such as Catherine Bennett[77] and Julia Gracen[78] published doubts about her account, polarizing opinion between skeptics and supporters such as Catharine MacKinnon, Katharine Viner,[30] and Gloria Steinem. Her reference to the incident was later described by Charlotte Raven as a "widely disbelieved claim," better seen as "a kind of artistic housekeeping."[79] Emotionally fragile and in failing health, Dworkin mostly withdrew from public life for two years following the articles.[26][75][76][77][78][29][80][81][82]

Kuka tämänkin ryhävalaan olisi halunnut raiskata: Kuva

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mielenosoitus paljaiden rintojen puolesta

http://www.iltasanomat.fi/videot/ulkomaat/1723207

- tällä kertaa ei länsinaapurissa

MikkoAP kirjoitti...

"Kuka tämänkin ryhävalaan olisi halunnut raiskata: Kuva

Homo"

Dworkin vaan tuuletteli fantasioitaan!!

Melissalta:

I've been cat-called and cow-called from moving vehicles countless times, subjected to other forms of street harassment and sexually harassed at work, always by men. I have been sexually assaulted – if one includes rape, attempted rape, unsolicited touching of breasts, buttocks and/or genitals, nonconsensual frottage on public transportation and flashing – by dozens of people during my lifetime, some known to me, some strangers, all men."

Tuosta jää hieman epäselväksi, onko Melissa raiskattu ja yritetty raiskata, vai ovatko onko tuo vain luettelo asioista, jotka Melissan mielestä ovat seksuaalista häirintää. Onkohan tuosta raiskauksesta mitään todisteita? Toki siitä on ylipäätään vaikea saada todisteita, mutta tietääkö kukaan, onko Melissa yrittänyt viedä asiaa poliisille?

Kuvasta nyt ainakin voi päätellä, ettei kukaan Melissan perään "cat-callseja" ole lähetellyt, vaikka Melissa niin väittääkin!

MikkoAP kirjoitti...

Sen olen kyllä huomannut, kuten moni muukin, että fanaattisimmin miesten seksuaalisuuden väitetystä väkivaltaisesta luonteesta keuhkoavat feministit ovat ne, jotka kaikkein epätodennäköisimmin miesten seksuaalisen huomion kohteeksi joutuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Ja jos ei hetkeen tarkistele halua raiskata, niin kuinka moni olisi edes pystynyt saamaan erektion tuollaisen ryhävalaan kanssa? Viagrankin toimimiseen tarvitaan edes jonkin verran seksuaalisia haluja.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Homo: Voit sitten tykönäsi miettiä, kuka ihme viitsii raiskata vaikkapa jonkun mummon. Ottaen huomioon, että tätäkin tapahtuu, siinäpä sinulle pohdinnan sarkaa.

MikkoAP kirjoitti...

"Homo: Voit sitten tykönäsi miettiä, kuka ihme viitsii raiskata vaikkapa jonkun mummon. Ottaen huomioon, että tätäkin tapahtuu, siinäpä sinulle pohdinnan sarkaa."

Tietysti on ihmisiä, joilla on erikoisia fetissejä. Mutta uskotko todella, ettei hyvännäköisiä raiskata todennäköisemmin kuin rumia?

MikkoAP kirjoitti...

"Sen olen kyllä huomannut, kuten moni muukin, että fanaattisimmin miesten seksuaalisuuden väitetystä väkivaltaisesta luonteesta keuhkoavat feministit ovat ne, jotka kaikkein epätodennäköisimmin miesten seksuaalisen huomion kohteeksi joutuvat."

Olisikohan tässä taustaa sille feministien väitteelle, että raiskauksessa ei ole kyse seksistä, vaan vallasta. Jos näin nimittäin olisi, puoleensavetävyydellä ei olisi mitään yhteyttä raiskatuksi tulemisen riskiin.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn, mummeleiden raiskaukset ovat varsin harvinaisia poikkeuksia. Jostain kumman syystä läskit femakot tuntuvat erittäin usein väittävänsä joutuneen raiskatuiksi. Joko suurin osa heistä valehtelee tai sitten ilmeisesti raiskaus on tehnyt heistä femakoita, koska muuten ei selity miten niin suuri osa heistä olisi (muka) raiskattuja.

Andrea Dworkinin "raiskaustestakin tuli mieleen ensinnäkin, että:
1) Menikö hän poliisille? Jos meni, niin luulisi laboratoriokokeiden paljastavan edes sen, että oliko raiskaajia yksi vai useampia.
2) Jos hän ei mennyt poliisille, niin mistä hän tiesi tulleensa huumatuksi GHB:llä?
3) Esimerkiksi eilen tai toissapäivänä TV:ssä tulleesta huumeohjelmassa mainittiin, että raiskaushuumena kuuluisaksi tullutta GHB:tä käytetään oikeasti äärimmäisen harvoin tällaiseen tarkoitukseen.
4) Käsittääkseni tyrmäystippoja saaneiksi väitetyistä hyvin suuri osa ei tosiassa ole tutkimusten saanut mitään tyrmäystippoja - GHB:stä puhumattakaan, vaan yksinkertaisesti itse vain juoneet tms itsensä sammuksiin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

However cases of GHB being used as a date rape drug is quite rare, see the Date rape drug article for more information.

However, one study of 75 patients, mostly women, who told doctors their drinks had been tampered with in pubs or clubs, suggested they had not been given a surreptitious drug but had simply become intoxicated.[2]

Jos Andrea Workin ei tietoisesti valehdellut, niin mitä luultavammin hän sitten vain joi liikaa ja näki sitten jonkun sekiunen, jota luuli aidoksi raiskaukseksi.

Homo

mies.asia kirjoitti...

Olen muuten aika varma, että Melissa ja moni muu feministi pitäisi yllä olevaa kommenttiani törkeänä naisvihana, naissukupuolta koskevana yleistyksenä ja naisellisen kokemuksen halveksuntana. Juuri sellaisena, jota artikkeli käsittelee.

Mikä on hyväksyttävää ja jossakin mielessä pitää jopa paikkansa.

Toisaalta koko juttu on niin käsittämättömän subjektiivinen, itsesääliä sisältävä ja uhriutumista edistävä, että maskuliininen, patriarkaalinen ja etuoikeutettu näkökulmani maailmaan arvioi sen lähinnä yliherkäksi reagoinniksi ulkomaailmaan, joka ei kunnioita prinsessan kaikkia toiveita.

Anonyymi kirjoitti...

"Tuosta jää hieman epäselväksi, onko Melissa raiskattu ja yritetty raiskata, vai ovatko onko tuo vain luettelo asioista, jotka Melissan mielestä ovat seksuaalista häirintää. Onkohan tuosta raiskauksesta mitään todisteita? Toki siitä on ylipäätään vaikea saada todisteita, mutta tietääkö kukaan, onko Melissa yrittänyt viedä asiaa poliisille?"

Tuon ihmisen ollessa kyseessä, "raiskaus" voi tarkoittaa melkein mitä tahansa, eikä välttämättä sitä miten me muut sanan ymmärrämme. Miettikää vaikka sitä Melissan tv-kokki tarinaa.

Anonyymi kirjoitti...

An odd thing about this pathetic mixed-up creature is that if you read her Autobiography carefully, it becomes clear that her man-hating style was actually misdirected rage at her mother. As she relates, her father worked himself to the bone with three jobs to pay constant medical bills of her hypochondriac mother. Andrea had a good relationship with her father, whom she credits with introducing her to "the world of ideas" by never failing to watch and discuss Sunday morning talking head news shows with her. But when Andrea reached puberty she became locked in entrenched conflict with her mother. By her own account, she was obviously in competition with her mother for her father's attention.

When her father made clear that he wouldn't take Andrea's side against her mother, she ran away to New York City and became a prostitute. Far from being some kind of "progressive", her motivation for choosing this "profession" is a story as old as the hills. In her case it also appears to involve the woman's counterpart of the Oedipus Complex called the Electra Complex, where a woman sub-consciously wants to murder her mother and/or perhaps marry her father. It's hard to say whether she also did this to "punish" her father for not taking her side against her mother, or whether in some mixed up way she figured that if her mother had used sex to control her father, she'd find some other man and use sex to control him, and thus in some perverted way she might kill two birds with one stone and "even the score" with her mother, while also punishing her father.

Either way, running away to become a prostitute for any reason is such an obviously self-destructive course of action, that one can only conclude that the form of Electra Complex that Andrea fell into, also involved an element of self-hatred of herself as a woman, that in her case manifested itself as an outward persona of "man-hating" as a way of confusing herself about her own inner turmoil that she was unwilling to deal with. It's quite common among radical feminists as well as prostitutes, that they adopt an outward persona of "man-hating" as a way of deflecting their awareness of inner self-hatred of themselves as a woman. Also like Dworkin, many radical feminists deliberately wear dumpy clothes and otherwise make themselves ugly as a way of pretending to themselves and others that they don't care what men think. But few go as far as Dworkin's extreme of self-destructiveness, and stuff themselves until they weigh 300-400 pounds, which ironically probably also contributed to her early demise. Self-respecting women don't do such blatantly stupid things.

Anyway, when her stupid plan of becoming a prostitute didn't work out very well and she eventually came home, her father forgave her and went into debt to send her to Bennington College, where she did a lot of other stupid things like getting arrested at an anti-war protest at the United Nations. In the detention center after her arrest, her clever little pin-head mind figured out that if she told a pack of lies about the "indignity" of the way she was treated, she could attract attention. This plan worked so well, that one sees her repeating this pattern for the rest of her life.


'They took my body from me and used it'

Doubts about Dworkin

The anti-porn feminist's strange tale of drugged rape in a European hotel has even her allies wondering.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Pessimistisyys, kärttyisys ja kyynisyys lyhentävät varmasti elinikää sukupuolesta riippumatta. Puhumattakaan siitä millaiseksi ne tekevät oman ja läheisten elämän.

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

Miten feministi voi vähentää häiritseviä miesten katseita? Helposti.

Self-Loathing Attractive Feminists Cannot Wait To Be Unattractive

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP: "Tietysti on ihmisiä, joilla on erikoisia fetissejä. Mutta uskotko todella, ettei hyvännäköisiä raiskata todennäköisemmin kuin rumia?"

Itse asiassa uskon. Tai sanotaanko, että veikkaisin, etteivät raiskaajat ole älyttömän kranttuja ulkonäön suhteen, joskin veikkaan kyllä, että vanhusten raiskaaminen on harvinaisempaa (mutta sitäkin tapahtuu eikä kyse aina ole edes fetissistä vaan siitä, että vanhus nyt oli se nainen, joka osui paikalle).

Perustan näkemykseni useampaan seikkaan. Ensinnäkin ovat raiskaukset, jotka ovat tuttujen tekemiä ja joita on suurin osa raiskauksista. Ne ovat, oletan, suht spontaaneja ja suunnittelemattomia, esimerkiksi puolison raiskauksia ja varmaan iso osa näistä tapahtuu siten, että nainen kieltäytyy aloitteesta, mitä mies ei hyväksy vaan raiskaa. Eivät nämä miehet valikoi uhrejaan tällöin ulkonäön perusteella.

Toinen ovat puskaraiskurit, mutta ei heilläkään välttämättä usein ole suuria mahdollisuuksia ryhtyä valikoimaan kaunottaria. Määräävintä lienee se, kuka osuu väärään paikkaan väärään aikaan. Ja jos on esim. pimeää, eihän mies edes kauempaa näkisi, onko nainen kaunis vai ruma.

Mitä tulee "rumien" raiskaukseen, siinä voi olla vielä sekin aspekti, että miestä ehkä suututtaa ja loukkaa ruman torjunta paljon enemmän kuin kaunottaren - kaunotar on ehkä kaukana hänen yläpuolellaan, mutta jos rumiluskin kieltäytyy, mitä se kertookaan miehen tasosta?... Aggressiivinen miesyksilö ehkä humalassa sitten ei suostu kieltoja kuulemaan.

(Huomautan, etten ota mitään kantaa tässä siihen, onko femakkoja raiskattu vai ei.)

asdfg kirjoitti...

McEwan odottaa jonkinlaista täydellistä ja ehdotonta hyväksyntää omaksi viiteryhmäkseen mieltämälleen ihmisjoukolle. Koska McEwan on nainen, naisten pitkiä ostosmatkoja ei saisi pilkata. Sehän on naisvihaa sellainen. Myös se on naisvihaa, jos ei pyydä anteeksi, kun joku loukkaantuu sukupuoli-insensitiivisestä ("mankind" tai vaikka "postimies") kielenkäytöstä.

Tuollaisen tyypin ympäristössä on varmaan todella lystikästä elellä.

Itse muuten tunnen joitakin todella tyhmiä miehiä, enkä puhu nyt profeministeistä. Osa on melkein tappanutkin itsensä ihan vain tyhmyyttään ja varomattomuuttaan. Jumalauta mitä pällejä.

MikkoAP kirjoitti...

"Perustan näkemykseni useampaan seikkaan. Ensinnäkin ovat raiskaukset, jotka ovat tuttujen tekemiä ja joita on suurin osa raiskauksista. Ne ovat, oletan, suht spontaaneja ja suunnittelemattomia, esimerkiksi puolison raiskauksia ja varmaan iso osa näistä tapahtuu siten, että nainen kieltäytyy aloitteesta, mitä mies ei hyväksy vaan raiskaa. Eivät nämä miehet valikoi uhrejaan tällöin ulkonäön perusteella."

En usko tuota. Sillä uskon suurimman osan raiskauksista olevan sitä sorttia, jossa päihteiden vaikutuksen alaisena kähmintä (joka sekin toki on väärin) menee liian pitkälle. Esim baari-illan jälkeen. Jolloin uhrin ulkonäkö on ollut valintakriteeri. Ja toisaalta puolisonvalinnassakin miehelle yksi valintakriteeri on naisen ulkonäkö. Joten, vaikka raiskauksen ajankohtana nainen saattaakin olla jo "rupsahtanut", oli aiempi kauneus yksi syy, joka johti tilanteeseen, jossa nainen joutui raiskatuksi.

Puskaraiskaajat ja mummonraiskaajat ovat raiskaajien vähemmistöjä.

Lisäyksenä vielä: vastustan ehdottomasti feministien vaatimusta, jonka mukaan naisen sanan pitäisi riittää raisjaustuomioon. Mutta toisaalta tapauksissa, jossa raiskauksen voidaan pitävästi osoittaa tapahtuneen, kannatan nykyistä kovempia tuomioita. Ylipäätään väkivaltarikosten rankaiseminen on Suomessa mielestäni lepsua.

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP: "En usko tuota. Sillä uskon suurimman osan raiskauksista olevan sitä sorttia, jossa päihteiden vaikutuksen alaisena kähmintä (joka sekin toki on väärin) menee liian pitkälle. Esim baari-illan jälkeen. Jolloin uhrin ulkonäkö on ollut valintakriteeri."

Niin - mutta kummalle se satunnaisen seksikumppanin ulkonäkö olikaan tärkeämpää?...

"Joten, vaikka raiskauksen ajankohtana nainen saattaakin olla jo "rupsahtanut", oli aiempi kauneus yksi syy, joka johti tilanteeseen, jossa nainen joutui raiskatuksi."

No jaa. Kyllä ei-kauniitkin naiset selkeästi pääsevät naimisiin. Niin paljon heitä avioituneina näkee.

Anonyymi kirjoitti...

Warren Farrell took issue with the feminist idea that rape has nothing to do with sex by noting that (male-female) rape statistics show young and sexually attractive females are raped far more often than older, less sexually attractive females.[3]

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Korjattu linkki:

Self-Loathing Attractive Feminists Cannot Wait To Be Unattractive

Anonyymi kirjoitti...

Raiskaus on väkivaltaa.(ellei se satu olemaan kahden ihmisen välinen joku s-m leikki..mutta se on sitten jo ihan eri asia kuin varsinainen raiskaus ja se on luottamuksen ilmapiirissä tehty sopimus moisista leikeistä.)

Aika moni MIES kommentoija SANOI raiskauksen oleva seksuaalista halua ts. halua olla väkivaltainen ja raaka toiselle ihmiselle raiskatessaan. ELi tämä kertoo jälleen siitä MILLAISIA miehiä tässä blogissa vierailee. Raiskaus on nimittäin sitä, että toinen osapuoli EI OLE HALUKAS YHDYNTÄÄN ja toinen osa puoli hänet siihen tavalla tai toisella pakottaa.

Kalle

Anonyymi kirjoitti...

Olen erittäin feministi ja minusta on tullut femini´sti siksi että olen aina ollut miesten keskuudessä suosittu, jo hyvin nuoresta iästäni lähtien. Minut on valitettavsti raiskattu ja olen siitä vuosien saatossa päässyt jo ylikin. Raiskaamisensi ei ollut minu vikani vaan se oli aikuisen miehen tekemä itseni ollessa teini-ikäinen siis lapsi. En uskalatanut kertoa tapantuheesta vanhemmilleni tai kellekkään koska se aiheutti minussa valtavaa häpeaa ja itsesyytöksiä. Se on vaikuttanut minuun seksuaalisesti myöhemmällä iällä voimakkaasti ja siitä ylipääseminen on ollut erittäin vaikeaa. Nyt olen selvillä vesillä enkä enää pelkää tai vihaa miehiä.

erittäin kaunis nainen

MikkoAP kirjoitti...

"Aika moni MIES kommentoija SANOI raiskauksen oleva seksuaalista halua ts. halua olla väkivaltainen ja raaka toiselle ihmiselle raiskatessaan. ELi tämä kertoo jälleen siitä MILLAISIA miehiä tässä blogissa vierailee. Raiskaus on nimittäin sitä, että toinen osapuoli EI OLE HALUKAS YHDYNTÄÄN ja toinen osa puoli hänet siihen tavalla tai toisella pakottaa.

Kalle"

Sinun kommenttisi kertoo jälleen, ettet pysty loogiseen argumentointiin, feministi kun olet.

Tuohan on sitä feministien peruskamaa: jos kritisoit naisia vääristä raiskausilmoituksista, hyväksyt naisten raiskaamisen. Jos tuomitset naispedofiilit, hyväksyt miespedofilian jne. jne. jne.

Kukaan ei ole kieltänyt, että raiskaus on väkivaltaista ja väärin! Mutta, jos raiskauksessa ei olisi kyse myös seksistä, niin mies ei edes yrittäisi väkisinmaata, vaan hakkaisi!

Anonyymi kirjoitti...

Mikko: "Kukaan ei ole kieltänyt, että raiskaus on väkivaltaista ja väärin! Mutta, jos raiskauksessa ei olisi kyse myös seksistä, niin mies ei edes yrittäisi väkisinmaata, vaan hakkaisi!"

Asia ei ole aivan noin yksinkertainen. Muslimimaissa esimerkiksi joskus homoja kidutetaan siten, että heitä raiskataan. Tällöin kyse ei raiskaajalle todellakaan ole seksistä vaan tarkoitus on nöyryyttää uhria pahimmalla mahdollisella tavalla.

Toisin päin käännettynä monet sarjamurhaajat eivät raiskaa uhrejaan, vaikka kyse on "seksistä". Heille murha on eroottisesti kiihottava ja he kokevat kliimaksin - vaikka eivät seksuaalisesti kajoa uhreihinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Joop, mutta "raiskaus on vain valtaa ja alistamista" on naurettava feministinen väite.

Pääasiassa ja yleensä siinä on kyse ihan vain seksistä.

http://en.wikipedia.org/wiki/A_Natural_History_of_Rape

MikkoAP kirjoitti...

"Asia ei ole aivan noin yksinkertainen. Muslimimaissa esimerkiksi joskus homoja kidutetaan siten, että heitä raiskataan. Tällöin kyse ei raiskaajalle todellakaan ole seksistä vaan tarkoitus on nöyryyttää uhria pahimmalla mahdollisella tavalla."

Kyllä kaikkia väkivallan muotoja käytetään kohteen tahdon ja itsetunnon murtamiseen, eikä raiskaus ole poikkeus.

Mutta nuo tappamisesta kiihottuvat, kuten mummonraiskaajatkin ovat erittäin harvinaisia. Kyllä makuerojakin on valtava määrä, jotkut pitävät esim. erittäin lihavista naisista.

Mutta silti on pystytty osoittamaan, että on tiettyjä naisten kasvojen mittasuhteita, joita yleisesti ottaen kaikissa kulttuureissa pidetään kauniina. Ja samoin on tiettyjä naisen kehon mittasuhteita, joita miehet pitävät kiihottavina, sillä ne ovat merkki hedelmällisyydestä. Ja tietenkin nuoruus on kriteeri.Poikkeukset näistä normeista ovat juuri niitä: poikkeuksia. Ja noihin kauneusnormeihin hyvin sopivat ovat suuremmassa raiskatuksi tulemisen vaarassa, sillä he kiinnostavat seksuaalisessa mielessä suurempaa määrää miehiä.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Asia ei ole aivan noin yksinkertainen. Muslimimaissa esimerkiksi joskus homoja kidutetaan siten, että heitä raiskataan. Tällöin kyse ei raiskaajalle todellakaan ole seksistä vaan tarkoitus on nöyryyttää uhria pahimmalla mahdollisella tavalla."

Hmmm...no onko muslimimaissa muutama "sallittu" homo tuollaiseen kidutuskäyttöön? Vai muuttuuko kiduttaja homoksi raiskatessaan homon? Eikös hän syyllisty homoiluun joka on muslimimaissa kiellettyä?

Kirjain esimerkki kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Jape: "Hmmm...no onko muslimimaissa muutama "sallittu" homo tuollaiseen kidutuskäyttöön? Vai muuttuuko kiduttaja homoksi raiskatessaan homon? Eikös hän syyllisty homoiluun joka on muslimimaissa kiellettyä?"

Nämä ovat hyviä kysymyksiä... Miettivätköhän kiduttajat näitä koskaan? :P

Tässä esimerkki:
http://www.weaselzippers.net/blog/2008/07/iraq-islamists-punish-gay-menby-raping-them.html

Mikko AP: "Mutta nuo tappamisesta kiihottuvat, kuten mummonraiskaajatkin ovat erittäin harvinaisia. Kyllä makuerojakin on valtava määrä, jotkut pitävät esim. erittäin lihavista naisista."

Totta, mutta esimerkiksi fetissit eivät ole niin harvinaisia. Siis jostain muusta kuin itse seksistä/erotiikasta kiihottuminen.

"Ja noihin kauneusnormeihin hyvin sopivat ovat suuremmassa raiskatuksi tulemisen vaarassa, sillä he kiinnostavat seksuaalisessa mielessä suurempaa määrää miehiä."

Hmm. En vieläkään ehkä ole iiihan samaa mieltä... :)

Mutta se ei oikeastaan ole oleellinen pointti. Oleellista on, että MYÖS muita kuin hyvännäköisiä naisia raiskataan eli sikäli ei voi naisen ulkonäön perusteella esittää, ettei häntä olisi voitu raiskata, koska hän on niin ruma. Kuten täällä nyt on vähän vihjattu ja mihin kommenttini alun perin kohdistuikin.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Nämä ovat hyviä kysymyksiä... Miettivätköhän kiduttajat näitä koskaan? :P"

Niin ovat. En tiedä miettivätkö, mutta tuossahan pitäisi olla luonnon vstaisesta toiminnasta kyse. Ei heterotuosta vaan pamahda homoksi: "mä kokeilin vaan" ja palaa heteroksi.
On melkoinen ristiriita siinä että väitetysti heteromuslimi kykenisi vain rankaistakseen homoa raiskaamaan tämän peniksellään. Siis homohan tuo "heteromuslimi" on heti. Mutta ehkä muslimeilla uskonto sekoittaa niiden pään, eikä logiikka pelaa...
Onhan heidän laiessan, käytöksessän ja rangaistuksissan paljonkin ihmeellisyyksiä ja julmuksia.

MikkoAP kirjoitti...

"

Mutta se ei oikeastaan ole oleellinen pointti. Oleellista on, että MYÖS muita kuin hyvännäköisiä naisia raiskataan eli sikäli ei voi naisen ulkonäön perusteella esittää, ettei häntä olisi voitu raiskata, koska hän on niin ruma. Kuten täällä nyt on vähän vihjattu ja mihin kommenttini alun perin kohdistuikin."

Ei täällä ole vihjattu, ettei rumia naisia OLLENKAAN raiskata. Sinun pointtisi on ollut, ettei ulkonäkö ole minkäänlainen kriteeri raiskaajille. Että mummo, läski nainen ja nuori kaunotar ovat ihan yhtälailla riskialttiita. Ja sitä vastaan minä olen väitellyt.

Täällä olemme todenneet , että

a.) Feministeillä todistamattomat väitteet raiskatuksi tulemisesta ovat aika yleisiä

ja

b.) Kovaäänisimmin seksuaalisesta ahdistelusta , naisten "esineellistämisestä" ym. keuhkoavat feministit ovat sellaisia, etteivät itse näiden kohteeksi todellakaan joudu.

Ja siten todellakin epäilemme sekä Dworkinin, että McEwenin väitteiden paikkaansapitävyyttä.

MikkoAP kirjoitti...

"Niin ovat. En tiedä miettivätkö, mutta tuossahan pitäisi olla luonnon vstaisesta toiminnasta kyse. Ei heterotuosta vaan pamahda homoksi: "mä kokeilin vaan" ja palaa heteroksi.
On melkoinen ristiriita siinä että väitetysti heteromuslimi kykenisi vain rankaistakseen homoa raiskaamaan tämän peniksellään. Siis homohan tuo "heteromuslimi" on heti. Mutta ehkä muslimeilla uskonto sekoittaa niiden pään, eikä logiikka pelaa...
Onhan heidän laiessan, käytöksessän ja rangaistuksissan paljonkin ihmeellisyyksiä ja julmuksia."

Varmaan myös aika moni poikiin sekaantunut katolinen pappi on tosissaan uskonut homouden olevan synti.

Muslimeista vielä: käsittääkseni monen muslimivalloituksen yhteydessä seksuaalinen väkivalta on kohdistunut naisiin JA poikiin/nuoriin miehiin.

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP: "Ei täällä ole vihjattu, ettei rumia naisia OLLENKAAN raiskata. Sinun pointtisi on ollut, ettei ulkonäkö ole minkäänlainen kriteeri raiskaajille. Että mummo, läski nainen ja nuori kaunotar ovat ihan yhtälailla riskialttiita. Ja sitä vastaan minä olen väitellyt."

Jos vihjaus on jotain tyyliin "se väittää tulleensa raiskatuksi, mutta katsokaa nyt, kuinka ruma se on", minun korvaani kuulostaa siltä, että vihjataan, ettei rumia naisia raiskattaisi.

Homon kommenttihan oli tämänkaltainen: "Olikohan tuo Melissa McEwan läski jo ennen väitettyä raiskauksen kohteeksi joutumista? Jos oli, niin millainen raiskaaja viitsi raiskata jonkun sotanorsun? Herää epäilys, että onko kyseessä taas joku feministisen kilpailun lähes pakollinen kokemus, joka tarvittaessa tekaistaan, kuten ilmeisesti Andrea Dworkinin tapauksessa:"

Minun pirtaani tuossa epäillään raiskauksen todenmukaisuutta sillä perusteella, että uhri on ruma. Ja jos nyt ajateltaisiin, että rumiakin raiskataan, miksi epäillä moista? Eikö moinen epäily kumpua näkemyksestä, että rumia ei raiskata tai jos nyt joskus niin ainakin kyseessä ovat äärimmäiset poikkeustapaukset?

MikkoAP: "a.) Feministeillä todistamattomat väitteet raiskatuksi tulemisesta ovat aika yleisiä"

Ovatko? Ovatko muut kuin Dworkin ja tämä toinen mainittu väittäneet niin? (En sano, etteivätkö voisi olla - olen vain kiinnostunut, että onko tosiaan näin.)

"b.) Kovaäänisimmin seksuaalisesta ahdistelusta , naisten "esineellistämisestä" ym. keuhkoavat feministit ovat sellaisia, etteivät itse näiden kohteeksi todellakaan joudu."

Ehkä. Mutta vaikuttaako ulkonäkö tosiaan väitteiden paikkansapitävyyteen? Eikö teidän miesten pitäisi kyetä siihen neutraaliin näkökantaan, ettette anna väitteen/kommentin esittämän olemuksen ja ulkonäön vaikuttaa siihen, mitä mieltä siitä olette?

On varmaan niinkin, että monista yhteiskunnallisista epäkohdista rutisevat nimenomaan niiden uhrit. Tässä kohtaa rumat ovat uhreja tietysti siten, että he eivät edes hyödy tästä esineellistämisestä mitenkään. Merkitseekö se, että henkilön juttuja ei tarvitse ottaa vakavasti, jos hän kärsii jollain tapaa vahinkoa siitä asiasta, josta valittaa