torstaina, elokuuta 27, 2009

Tasa-arvon asialla

Kevät Nousiainen tasa-arvon asialla
”Huomion kiinnittyminen miesten kokemiin ongelmiin ei ole uusi piirre suomalaisessa tasa-arvokeskustelussa. Miesten ongelmia kuten lyhyempi elinikä, alkoholinkäyttö, yliedustus rikoksista tuomituista, on nostettu esiin 1970-luvulta saakka. Nyt uutta on sen sijaan se, että uudet syrjintäperusteet ja miesten epäanalyyttisesti syrjinnäksi tulkittu huono-osaisuus asetetaan jonkinlaisten ”syrjintäolympialaisten” hengessä naisiin kohdistuvan tasa-arvopolitiikan vastapainoksi. Meille on syntynyt suurempi syrjintätietoisuus, mutta se ei ole lisännyt kykyä analysoida syrjinnän ja syrjäytymisen suhteita tai arvioida minkälaisia keinoja eriarvoisuuden poistamiseen kannattaa käyttää”.

Vihreä lanka sensuroi keskustelua feminismistä

53 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Nyt uutta on sen sijaan se, että uudet syrjintäperusteet ja miesten epäanalyyttisesti syrjinnäksi tulkittu huono-osaisuus asetetaan jonkinlaisten ”syrjintäolympialaisten” hengessä naisiin kohdistuvan tasa-arvopolitiikan vastapainoksi."

Ei. Nyt on vain ryhdytty vihdoin ja viimein vaatimaan tasa-arvoa tasa-arvopolitiikkaan. Sanoipa Kevät Nousiainen mitä hyvänsä, miehillä on oikeus tasa-arvoon siinä missä naisillakin. Niinpä myös miehiin kohdistuva sukupuolisyrjintä ja miesten tasa-arvo-ongelma on tasavertaisesti huomiotava tasa-arvopolitiikassa.

Kevät Nousiainen voisi feministikavereidensa kanssa pohtia, onko naisten väitetyissä ongelmissa oikeasti läheskään aina kyse syrjinnästä vai ei. Se analyysi heiltä on jäänyt täysin tekemättä.

Jorma kirjoitti...

"Nousiaisen mukaan suomalaisen naistutkimuksen piirissä oletetaan, että sukupuoli on vallan tuotetta, sosiaalisesti ja historiallisesti muuttuva asia."

Kyse on siis pseudotieteestä, joka yrittää kieltää biologisten tosisioiden olemassaolon.

Jorma kirjoitti...

"Hyvä esimerkki tässäkin on palkkasyrjintä, jota jakautuneilla työmarkkinoilla on vaikea havaita."

Analysoipa tarkemmin, Kevät Nousiainen, jos osaat, niin joudut tunnustamaan, että tämä johtuu siitä, ettei mitään palkkasyrjintää ole olemassakaan. Ei ainakaan naisten kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

"Nousiaisen mukaan suomalaisen naistutkimuksen piirissä oletetaan, että sukupuoli on vallan tuotetta, sosiaalisesti ja historiallisesti muuttuva asia."

Miksi sanoja pitää määritellä uudestaan?

Wikipedia: "Monet eliölajit jakautuvat sukupuoliin eli lajin lähes kaikki yksilöt voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin, joilla on erilaiset tehtävät lisääntymisessä. Naaraaksi kutsuttu sukupuoli munii tai synnyttää poikaset ja koiraaksi tai urokseksi kutsuttu sukupuoli luovuttaa omat sukusolunsa naaraan kehoon hedelmöitymisen tapahtumiseksi. Muuten sukupuolten tehtävät vaihtelevat suuresti lajeittain ja ihmisillä kulttuureittain. Tämän biologisen sukupuolen lisäksi ihmisillä puhutaan sosiaalisesta sukupuolesta, joka viittaa yksilön ja kulttuurin tulkintaan sukupuolesta."

Anonyymi kirjoitti...

"Hyvä esimerkki tässäkin on palkkasyrjintä, jota jakautuneilla työmarkkinoilla on vaikea havaita."

Sitä on varmasti todella äärimmäisen vaikea havaita, kun sitä ei tutkimuksissa edes näy.

Anonyymi kirjoitti...

Virosta saa naista sukkahousujen hinnalla

Sairaanhoitajat ja opiskelijat seksitöissä

Useimmat virolaiset seksityöntekijät ansaitsevat bisneksessä vain sivutuloa, kertoo prostituutiota tutkinut sosiologi Anna Kontula.

Suurimmalla osalla heistä on työpaikka sairaalassa tai kaupan kassalla. Mukana on myös paljon opiskelijoita.

- Valta osa seksiteollisuuden työntekijöistä on vironvenäläisiä, koska he ovat syrjitty ryhmä maan sisällä.
...
- Useimmat eivät kerro todellista ikäänsä ilmoituksissa. Yleensä iästä pudotetaan pari vuotta pois. Se ei ole pelkkää oman markkina-arvon korottamista, vaan myös turvallisuustekijä.

Virolaiset asiakkaat ovat tyypillisimmin vakiintumattomia nuoria miehiä, kun taas suomalainen asiakas on useimmiten naimisissa oleva nelikymppinen mies, Kontula kertoo.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Poikuus aina vaan tallella

"Olen 54-vuotias mies, jolla poikuus on vielä tallella. Olen hyväkuntoinen, pitkä, hoikka ja muutenkin normaalisti varusteltu mies. Mitä voisin tehdä?"

Anonyymi kirjoitti...

Miten tunnistan aidosti ihastuneen?

"Kysymys: Olen vuosia haaveillut omasta perheestä. Liikun paljon ja tapaan itsestäni kiinnostuneita miehiä. Noteeraan vain pelimiehet, jotka osaavat herättää Prinsessa Ruususen minussa. Mutta heistä ei ole perheen perustajiksi. Kuka haluaisi sellaisen aviopuolison, joka todennäköisesti pettää ennemmin tai myöhemmin? Vai voiko pelimies koskaan muuttua? Mistä tunnistan pelimiehen, joka voi muuttua luotettavaksi aviomieheksi ja isäksi?"

Anonyymi kirjoitti...

"Virosta saa naista sukkahousujen hinnalla"

Jos muualla länsimaissa prostituutio
olisi yhtä yleinen ja hyväksytty toimeentulonlähde putoaisivat hinnat täälläkin. Kahdensadan euron verottomat tuntipalkat ovat mukavia, mutta taustalla on kysymys siitä, miten kalliiksi ja vaikeaksi "naisen saaminen" on tullut. Tämä ei kosketa pelkästään Suomea. Kallista prostituutiota on monellakin puolella Eurooppaa.

Perusnainen ei Suomessa
anna helposti seksiä perusmiehelle, ja osasyynä on se, että seksi on huomattava taloudellinen etu sitä saavalle. Niinpä sitä kannattaa pantata ja miettiä tarkkaan antaako
vai ei. Koska sehän olisi sama kuin jos antaisi 200 euroa.


Bmad

Tomi kirjoitti...

Miesten ongelmia kuten lyhyempi elinikä, alkoholinkäyttö, yliedustus rikoksista tuomituista

Kuinka ollakaan, että Keväällä tuli miesten huono-osaisuuksista mieleen ryyppäily ja rötöstely? Kumma juttu, että tuon eliniänkin hän laittoi vähän niin kuin ryyppäily- ja tappelukontekstiin.

Olisiko Kevät umpioinnut itsensä hermeettiseen feministikuplaan, jonne ei kantaudu tietoja koulutuksesta, työttömyydestä, työsuhteiden epävarmuudesta, vaarallisista ja ällöttävistä töistä, syrjäytymisestä ja elämänhallinnasta, armeijasta, huoltajuuspäätöksistä, parisuhdeväkivallasta, päätösvallasta perheissä, valinnanvapaudesta, onnellisuudesta ja niin edelleen.

Tai, no, luultavasti hän vain oli päättänyt esittää asian mahdollisimman vittumaisesti niin, että miesten tasa-arvokysymykset näyttäisivät johtuvan miesten moraalisesta ala-arvoisuudesta. Näinhän se on tapana tehdä heikäläisten piireissä.

Anonyymi kirjoitti...

Virkkunen: Naiskiintiöt yhä tarpeen politiikassa

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kevät Nousiainen (kuva helvetti antaa noin kaheleita nimiä lapsilleen?) puhuu minusta varsin epämääräisesti tai vaikeaselkoisesti sanoessaan: "Todellisuudessa elämäntapa vaikuttaa sukupuolen taustalla riskin suuruuteen, mutta meillä asia on totuttu näkemään niin, että miehet nyt vaan elävät lyhyemmän mutta hurjemman elämän."

Mitäköhän Kevät yritti tuolla virkkeellään oikein täsmälleen ottaen ilmaista sanoessaan "elämäntapa vaikuttaa sukupuolen taustalla riskin suuruuteen"? Varmastikin sekä elämäntavoilla, että sukupuolella on tilastollista merkitystä erilaisiin riskeihin, mutta mitä tarkoittaa se, että elämäntapa vaikuttaa sukupuolen taustalla? Yrittikö Kevät kenties sanoa, että elämäntapa vaikuttaa sukupuolen ohella riskien suuruuteen? Miksi hän käytti näin epämääräistä ilmaisua?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Yrittikö Kevät kenties sanoa, että elämäntapa vaikuttaa sukupuolen ohella riskien suuruuteen? Miksi hän käytti näin epämääräistä ilmaisua?"

Kyllä syrjäytyneet ja naisten
rooliodotuksilla ladatut ihmemiehet
varmasti elävät hurjan elämän. Mutta eikös ne naiset ole niitä kaikkein hurjimpia ja halutuimpia, jotka panevat kaiken liikkeelle? Miksi he elävät sitten pidempään?
Siksi, että naisilla on keskimäärin parempi olla, eikä heidän tarvitse pinnistellä ja miettiä joka mutkassa.

Heiltä ei kulu ihan niin paljon voimia.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

13 signs he's dating a loser

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Novaseeker: Men hating on men

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on hieman vanha juttu ja varmaan tunnettekin se jo hyvin mutta muistinne virkistykseksi tässä osoite:

http://lehti.samizdat.info/2008/11/08/2592/

Kalle

Ps. erinomainen kirjoitus

Anonyymi kirjoitti...

Ihqua!

Anonyymi kirjoitti...

Satiiri onnistuisi paremmin, jos sen faktat olisivat kunnossa.

Altavastaajaa on helppo haukkua.

Onko Lehdessä juttuja feministeistä?

Anonyymi kirjoitti...

Reijo Mäki oppi uuden sanan: http://lehti.samizdat.info/2009/07/23/3471/

Naisasialiitto: “Rumat Suomalaiset -kilpailu syrjii rumia naisia”: http://lehti.samizdat.info/2004/11/11/765/

Nainen-loppuisista sanoista halutaan eroon: http://lehti.samizdat.info/2007/10/15/2095/

Anonyymi kirjoitti...

Syö aamupalaa, pysyt neitsyenä pidempään!

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Lehti 70 vuotta sitten: Hitler kehottaa suvaitsemaan myös suvaitsemattomia: http://lehti.samizdat.info/2009/08/12/3530/

Uusi äidinkielen ylioppilaskoe ei paranna poikien tuloksia: http://lehti.samizdat.info/2007/08/08/2066/

Pohjoisen pojat kaikista tyhmimpiä: http://lehti.samizdat.info/2004/09/03/587/

Aarno Laitinen unohti haukkua feministit kolumnissaan: http://lehti.samizdat.info/2006/06/18/1654/

Feministisen salaliittoteorian sisältävät sähkeet tiistaiksi: http://lehti.samizdat.info/2008/01/29/2166/

Jorma kirjoitti...

"Feministisen salaliittoteoria"

Ei feminiteillä ole mitään salaliittoa. Heidän vallankäyttönsä ja sortopolitiikkansa on täysin avointa ja julkista.

"Virkkunen: Naiskiintiöt yhä tarpeen politiikassa"

Niin varmaan, näille virkkusille. Ilman naiskiintiöitä kukaan ei olisi koskaan kuullutkaan heistä.

Anonyymi kirjoitti...

How to keep your wife happy from a man who knows

purnau kirjoitti...

En tiedä onko tämä jo linkattu tänne, mutta nuorten suosimassa IRC-Galleriassa on lähinnä tyttöjen yhteisö nimeltä "Poikaystävän pahoinpitely"
ja kuvauksena yhteisöstä

"*reps* lätsäri poskelle ja nyrkillä nenää..;D ..mut vahinko..;P"

(http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=1786421)

Ihan mielenkiintoista..

Mortimer kirjoitti...

Niin kauan kuin tasa-arvo-organisaatioissa viitataan kintaalla sukupuolikiintiöille, en näe mitään syytä tukea myöskään naisia suosivia kiintiöitä.

Naisten osuus > miesten osuus = tasa-arvoa, ei tarvitse tehdä mitään.
Miesten osuus > naisten osuus = syrjintää, kiintiöitä.


"Olisiko Kevät umpioinnut itsensä hermeettiseen feministikuplaan, jonne ei kantaudu tietoja koulutuksesta, työttömyydestä, työsuhteiden epävarmuudesta, vaarallisista ja ällöttävistä töistä, syrjäytymisestä ja elämänhallinnasta, armeijasta, huoltajuuspäätöksistä, parisuhdeväkivallasta, päätösvallasta perheissä, valinnanvapaudesta, onnellisuudesta ja niin edelleen.

Tai, no, luultavasti hän vain oli päättänyt esittää asian mahdollisimman vittumaisesti niin, että miesten tasa-arvokysymykset näyttäisivät johtuvan miesten moraalisesta ala-arvoisuudesta. Näinhän se on tapana tehdä heikäläisten piireissä."


Ainakin sinnepäin. Hän valitsi miesten ongelmista juuri ne, joista on hyvin vaikea sanoa kuinka suuri osuus ongelmista johtuu syrjinnästä ja kuinka suuri jostain muusta, ja muotoili ne vielä vähän siihen suuntaan, että rivien välistä voi lukea kuten sinäkin luit.


"En tiedä onko tämä jo linkattu tänne, mutta nuorten suosimassa IRC-Galleriassa on lähinnä tyttöjen yhteisö nimeltä "Poikaystävän pahoinpitely"
ja kuvauksena yhteisöstä

"*reps* lätsäri poskelle ja nyrkillä nenää..;D ..mut vahinko..;P"

(http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=1786421)

Ihan mielenkiintoista.."


Kokeilun vuoksi voisi perustaa "tyttöystävän pahoinpitely" -yhteisön, ja veikata kauanko kestää ennen kuin se poistetaan.

Jape kirjoitti...

"Miten tunnistan aidosti ihastuneen?"

Sofian vastauksesta poimintoja...

"Vaikka sinä huomaisit ympärilläsi myös kilttejä ja tavallisia miehiä - heitä nyt miehistä kuitenkin suurin osa on - he tuskin pystyisivät saamaan sinua kumppanikseen. Vielä."

Aivan. Prinsessahaaveilijat eivät tavallisia reiluja ja rehtejä miehiä huomaa (eikä ne edes kelpaa heille). Sitten he kirjoittelee sofioille, vaikka kyse on näiden prinsessojen oman käytöksen ja preferenssien muodostamasta ongelmasta. Pitää tarttua ongelmaan eikä jäädä voivottelemaan, vai mitä Riitta? Ei se tilanne rutisemalla parane.

"Toistaiseksi laitat voimakkaat eroottiset tunteet päällimmäisiksi valintaa tehdessäsi joko tietoisesti tai tiedostamatta. Sitten nopeasti huomaat taas olevasi pelimieheksi nimittämäsi hurmurin pauloissa."

Jep, haaveet ja todellisuus ei kohtaa, tai kohtaa ne. järkevässä tilassa ollesaaan prinsesa on kyennyt pusertamaan tämän kirjoituksensa Sofiale, mutta sen jälkeen kun hän menee "markkinoille" niin järki lähtee...

"Yleensä hurjimmatkin naissankarit rauhoittuvat iän myötä, mutta se tapahtuu vasta kuusikymppisenä."

Aivan. Prinsessan aknnattaisi katsella hieman vanhempia miehiä.

"Eli niin kauan et voi itse odotella."

Miksi ei voisi? Ja onhan noita 60 v. miehiä vapailla markkinoilla vaikka kuinka. Ei ongelmaa!

"Sinun on otettava riski ja valittava lapsiesi isäksi joku."

Jep, naisela on kyse vain valinnasta, kuin ostaisi karkkipatukan kaupasta.

"Kysy valinnastasi äidinkin mielipidettä."

Missä Riitta? Eivätkö naiset osaa itsenäistyä, vai miksi pitäisi äidiltä kysyä ohjeita?

"Niin kuin ei siitäkään, ettei mies joutuisi onnettomuuteen tai sairastuisi syöpään."

Tämähän on jopa todennäköistä että miehelle käy jotain, kun kaikki resurssit, mm. ennakoiva terveydenhuolto, on jaettu naisille, pääasiassa.

Jape kirjoitti...

Julkinen nöyryytys vaimon pettämisestä - katso kuvat!

Amerikkalaismies joutui kokemaan julkisen nöyryytyksen vaimonsa pettämisestä.

Mies joutui rangaistuksena seisomaan kyltti kaulassa vilkkaassa tienristeyksessä. Kyltissä luki: "Minä petin. Tämä on rangaistukseni."

Vaikka Yhdysvalloissa ollaankin, rangaistusta ei määrännyt oikeus vaan miehensä tekosista suuttunut vaimo.

Washingtonissa vilkkaan tienristeyksen laidalla kyltti kaulassa seissyt William Taylor sanoi, että hänen vaimonsa pakotti hänet kärsimään tallaisen nöyryytyksen. Vaimo oli keksinyt rangaistuksen, kun hän oli löytänyt miehen matkapuhelimesta todisteita pettämisestä.

- Aluksi luulin, että hän pilailee. Mutta hän oli täysin tosissaan. Ajattelin, että minun on tehtävä mitä minun on tehtävä, jotta saan virheeni hyvitettyä. Siksi olen tässä, Taylor sanoo Fox Newsin mukaan.


Tämä on just tätä.
Miten vaimo vain "löytää" todisteita miehensä matkapuhelimesta? Kysehän on viestintä rikoksesta. No ehkä rangaistus on ihan oikein Wlliamille kun on noin hölmö...

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Televisiossa perjantaina:

Valkoisen naisen lumo

28.08.2009 Pe YLE Teema Klo 21.55

" Yunnus Vallyn rehellinen kuvaus siitä, mikä valkoisessa naisessa kiinnostaa eteläafrikkalaista nuorta muslimimiestä "

Heiskala kirjoitti...

SYKSY LASKIAINEN

"Nousiaisen mukaan suomalaisen naistutkimuksen piirissä oletetaan, että sukupuoli on vallan tuotetta, sosiaalisesti ja historiallisesti muuttuva asia."

Hohhoijaa. Jos noin olisi, niin kaikkia kai valitsivat sukupuolensa aina sen mukaan mistä milloinkin eniten iloa ja hyötyä olisi. Kerrassaan järjetöntä puhetta tuo Kevät Nousiaisen puhe, mikä ei yllätä tälläkään kertaa. Mutta sellaisella pääsee uskomattoman pitkälle tässä uunottarien ja uunojen maassa.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Jape:"Jep, naisela on kyse vain valinnasta, kuin ostaisi karkkipatukan kaupasta."

Miehet nyt on ehdollistettu toimimaan olentoina, jotka valitaan vitriinistä kuin roikkuvat karkkipususkat.

"Tule ja syö minut, kaunis nainen", "tule ja ota minut... haluan painautua suuvärkkiisi..".:)

Naisenkaan ei tarvitse paljon aivoja käyttää niin kauan, kun miehet on hunajaäänisiä, sokerikuorrutettuja kilttejä, ja palvelualttiita leivoksia.

Tai ei mitään makeisia vastaan, mutta mikä tehtävä miehellä on olla joku tikkukaramelli, jonka nainen voi pistää poskeensa, jos sattuu pitämään sen raidallisesta seeprakuvioinnista?

HÄVETKÄÄ MIEHET. TEILLÄ ON
PITKÄ MATKA EDESSÄNNE. TEITÄ ON HYVÄKSIKÄYTETTY. TEISTÄ ON TULLUT OMAN SUKUPUOLENNE VANKEJA. TE ETTE OLE ENÄÄ IHMISIÄ. OLETTE ROBOTTEJA, OLETTE TAPPOKONEITA, OLETTE TIKKUKARAMELLEJA, NAISTEN KESTEISSÄ JA PÖKSYISSÄ.

Ugh. Hymyilkää. Ryhmäkuva.


Bmad

Ville kirjoitti...

""En tiedä onko tämä jo linkattu tänne, mutta nuorten suosimassa IRC-Galleriassa on lähinnä tyttöjen yhteisö nimeltä "Poikaystävän pahoinpitely"
ja kuvauksena yhteisöstä

"*reps* lätsäri poskelle ja nyrkillä nenää..;D ..mut vahinko..;P"

(http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=1786421)

Ihan mielenkiintoista.."

Kokeilun vuoksi voisi perustaa "tyttöystävän pahoinpitely" -yhteisön, ja veikata kauanko kestää ennen kuin se poistetaan."

Ja luokitteluna Harrastukset. Palautetta laitettu.

Siepattu tyttö löytyi 18 vuoden jälkeen

Kidnappauksesta on pidätetty pariskunta, jota vastaan nostettaneen syytteet tänään. Phillip ja Nancy Garridoa epäillään muun muassa kidnappauksesta ja raiskauksesta.

Hyvä veli ja patriarkaatti suojelemassa omiaan? Veli paljastaa: Tällainen sieppaaja on

Sieppaaja on veljen mukaan vaimoaan alistava "sekopää".

Äiti poistui hetkeksi - vauva hukkui kylpyammeeseen

9-kuukautinen tyttö putosi veteen kauhein seurauksin.

Englannin Gloucestershiressa asuva Elwira Moroz, 32, oli kylvettämässä 9-kuukautista Mia-tytärtään ja poistui muutamaksi minuutiksi tietokoneelle tehdäkseen miesystävälleen syntymäpäiväkortin, The Daily Mail -lehti kertoi.


Multitasking on ihan hyvä ominaisuus mutta järkeä pitäisi käyttää! Imukuppi-istuin altaan sisäreunassa ja jättää vauvan siihen istumaan! Ei kuullut kolahdusta ja loiskahdusta?

Seuraavaksi äiti varmaan haastaa istuimen valmistajan oikeuteen. Oikeasti äiti pitäisi tuomita huolimattomuudesta, kuolemantuottamuksesta ja typeryydestä.

Anonyymi kirjoitti...

"*reps* lätsäri poskelle ja nyrkillä nenää..;D ..mut vahinko..;P"

ÄÄRIMMÄISEN KIIHOTTAVAA. TEKEEKÖHÄN NOI TOTA SÄNGYSSÄKIN?


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Niin Jape - Sofian vastaus oli tosiaan aivan nuorelle naiselle. Nuori nainen - tai mies - usein seikkailee ja kokeilee ja mittailee viehätysvoimaansa.

Vuosien myötä arvomaailma syvenee ja hyvä ulkonäkö / asema kaveripiirissä / varallisuus ym. asiat menettävät merkitystään kumppanin kriteereinä.

Yksi ihminen sanoi kerran vitsinä, että alle 25-vuotiaiden naimisiinmeno pitäisi "kieltää lailla". Silloin ihminen on vielä niin raakile, että hänellä ei ole välttämättä potentiaalia päätyä naimisiin sellaisen ihmisen kanssa, kenen kanssa luonteet sopivat yhteen.

Aika huolestuttavaa muuten, jos mies kuusikymppiseksi asti ajattelee ensisijaisesti alapäällään...Sofia taisi vähän liioitella - haluan uskoa, että myös miehet voivat kehittyä.

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

Jape
"Miten vaimo vain "löytää" todisteita miehensä matkapuhelimesta? Kysehän on viestintä rikoksesta."

Se taitaapi kyllä olla asianomistajarikos. Lisäksi varmana Yhdysvalloissakin ihminen on syytön, kunnes oikeuden edessä toisin todistetaan.

- Syltty

Ville kirjoitti...

IRC-Gallerian poikaystävän pahoinpitely -yhteisöstä. Sivuston ylläpito vastasi ettei ole syytä poistaa, alla koko vastaus:

Kiitos viestistäsi. Tarkistimme linkittämäsi yhteisön ja totesimme, ettei yhteisöä poikaystävän pahoinpitely (Harrastukset) ole syytä poistaa. Kyseessä on selkeästi huumorimielessä luotu yhteisö ja myös yhteisön kommentointi on vaikutelmaltaan puhtaasti humoristista. Jos IRC-Gallerian ylläpito toteaa jonkin yhteisön selkeästi uhkaavaksi tai yhteisöstä tulisi ilmi, että yhteisön jäsenet ovat tosissaan toteuttamassa jotakin, yhteisö poistetaan välittömästi. Tässä tapauksessa edellämainitun kaltaista syytä yhteisön poistoon ei kuitenkaan ole.

Ystävällisin terveisin
*Naisen nimi poistettu*
IRC-Gallerian ylläpito


Eli siitä vaan sitä tyttöystävän pahoinpitely -yhteisöä perustamaan. Muistakaa kuitenkin olla huumorimielellä liikenteessä älkääkä uhkailko ketään nimeltä/nimimerkkiä tai sanoko että aiotte toteuttaa jotain, muuten se poistetaan. Perustakaa se myös Harrastuksiin, se tyttöystävän pahoinpitely -yhteisö. Sinnehän se ehdottomasti kuuluu, kuten myös poikaystävän pahoinpitely -yhteisö.

Jape kirjoitti...

Syltty: "Se taitaapi kyllä olla asianomistajarikos."

Näin varmaan on. William on hölmö kun ei käytä mahdollisuuttaan.

Syltty: " Lisäksi varmana Yhdysvalloissakin ihminen on syytön, kunnes oikeuden edessä toisin todistetaan."

Aivan. Siksi pidänkin ihmeellisenä että William suostui moiseen temppuiluun ilman oikeudenkäytiä. Lähtökohtaisestihan William on syytön kaikkeen.

Toisekeseen mikä lienee lehden lähde ja onko sillä todistusarvoa kun tiedettiin lehdssä kertoa että "vaimo löysi" todisteita miehen matkapuhelimesta.

Jape kirjoitti...

Riitta: "Aika huolestuttavaa muuten, jos mies kuusikymppiseksi asti ajattelee ensisijaisesti alapäällään...Sofia taisi vähän liioitella - haluan uskoa, että myös miehet voivat kehittyä."

Ymmärsit taas kerran väärin Riitta. Tässä ei ollut kysymys miesten kehittymisestä vaan tuon prinsessan jota Sofia ohjeisti. En tiedä mistä tähän vedit mukaan misten ajattelun ja viel 6kymppiseksi asti? Mitä se tähän kuuluu? Sillä prinsessallahan tässä oli ongelma. Hän ihastui vain pelimiehiin ja odotti että he uuttuisivat, vaikka prinsessan pitäiis muuttua ja muuttaa preferenssejään. On pajon kittejä ja luotettavia miehiä, ongelma vain on että nuo prinsessat eivät heitä kelputa - eivät ole riitävän jännitäviä tai jotain...

Siiinä olet että Sofia kyllä ylensä liioittelee tai antaa suoranaisesti ihan hanurista olevia ohjeita, mutta se kuuluu hänen feministiseen maailmankuvaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Sofia: "Yleensä hurjimmatkin naissankarit tasaantuvat iän myötä, mutta se tapahtuu vasta kuusikymppisenä."

Prinsessat yleensä kasvavat ulos roolistaan kun tulee lisää vuosia mittariin. Sama koskee miespuolisia prinsessan vastineita.

Nuoruuden seikkailut ja haihattelut kuuluvat elämään! Mieluummin hassunhauskoja kokemuksia nuorena kuin nuorena vakiintuneen epätoivoisia "viimeisiä virityksiä" silloin kun perhe on jo perustettu.

Jälkimmäisessä tapauksessa kärsijöitä saattaa olla monta ja seikkailun hinta - myös kuvainnollinen - hyvin korkea.

Riitta

tympeäNörttö kirjoitti...

Ville kirjoitti IRC-Gallerian poikaystävän pahoinpitely -yhteisöstä:
"Eli siitä vaan sitä tyttöystävän pahoinpitely -yhteisöä perustamaan. Muistakaa kuitenkin olla huumorimielellä liikenteessä älkääkä uhkailko ketään nimeltä/nimimerkkiä tai sanoko että aiotte toteuttaa jotain, muuten se poistetaan. Perustakaa se myös Harrastuksiin, se tyttöystävän pahoinpitely -yhteisö. Sinnehän se ehdottomasti kuuluu, kuten myös poikaystävän pahoinpitely -yhteisö."

Mutta sittenhän on päivänselvää, kuka tänne kirjoittelee, jos luo myös tuollaisen yhteisön, heh heh... Oli miten oli, tavallaan minua huvittaisi olla tuollaisten juttujen mannekiinina, jos siitä vaan olisi mitään etua/hyötyä. En tiedä onnistuivatko ne kaksi Lordiakaan, Boredom ja Celibasy, hyödyntämään mitenkään julkisuuttaan. Tosin kumpikaan ei kait myöskään uskaltanut pistää kaikkea peliin, plööh.

Anonyymi kirjoitti...

Riitta hei!

Olet täällä kohtuu tuoreen oloinen kommentoija.

Juttelemaan ei pysty seuraavien henkilöiden kanssa: Homo, Jape, Mikko, Seppo. Nämä nyt ainakin ovat pahimmasta päästä ja parhaimmillaan haukkuvat sinut ihan lyttyyn tai piilouhkaavat raiskauksella. Vaikka sanoisit ihan viattomasti, että:
"kukka" niin voit olla varma että tulee turpaan henkisesti tai sitä vähintäänkn yritetään tehdä.

He itse ovat kehuskelleet oikein nauttivansa siitä että voivat nuijia naisia ja harrastaneet
vähintäänkin häiriköintiä naisten blogeissa.

Joten tsemppiä sinulle niin pitkään kun jaksat näitä hourupäitä ja naisvihamielisiä tyyppejä kuunnella sekä kommentoida.

Itse tulin nyt vain huvikseni piipahtamaan täälläkin vanhoja muistellakseni ja ajattelin samalla sinua hieman valistaa..ihan
vain ystävällismielisesti vinkkinä tämä.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

Onko täällä joku Seppokin kirjoitellut? t. puolisatunnainen lukija

Jape kirjoitti...

Heh heh hee - surkea provokaatioyritelmä ystävältämme Fairylta. Oikein tuli levollinen mieli. Nyt voi viikonloppu kunnolla alkaa, asiat on taas järjestyksessä :D

Anonyymi kirjoitti...

"He itse ovat kehuskelleet oikein nauttivansa siitä että voivat nuijia naisia ja harrastaneet
vähintäänkin häiriköintiä naisten blogeissa."

Fairy, törkeää valehtelua, jokta tosin on feministeille tyypillistä. Mene sinä jatkamaan poika-/tyttöystäväsi nuijimista

MikkoAP kirjoitti...

"Heh heh hee - surkea provokaatioyritelmä ystävältämme Fairylta. Oikein tuli levollinen mieli. Nyt voi viikonloppu kunnolla alkaa, asiat on taas järjestyksessä :D"

Jep jep :D

Piilouhkaamme raiskauksella? :D :D

No okei, sanonpa sitten, että nuo Fairyn säälittävät provot ovat piilouhkauksia murhalla! :D

Anonyymi kirjoitti...

"Onko täällä joku Seppokin kirjoitellut? "


se on Matin ja Tepon veli

Anonyymi kirjoitti...

"Heh heh hee - surkea provokaatioyritelmä ystävältämme Fairylta. Oikein tuli levollinen mieli. Nyt voi viikonloppu kunnolla alkaa, asiat on taas järjestyksessä :D

Vissiin ollut ikävä minua, kun en ole täällä viime aikoina jaksanut käydä..hah haa ..no täällä taas ollaan jonkin aikaa. Ei teistä perkeleistä eroonkaan pääse.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

"Fairy, törkeää valehtelua, jokta tosin on feministeille tyypillistä. Mene sinä jatkamaan poika-/tyttöystäväsi nuijimista
"

Ja ei muuten ole valehtelua.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

"Ja ei muuten ole valehtelua.

Fairy"

Ei vaan valehtelun asuun puettua piilouhkailua murhalla! :D

MikkoAP kirjoitti...

"Ei teistä perkeleistä eroonkaan pääse."

Ihan hyvin pääsee. Lopetat vain kirjoittelun tänne . Ja todellakaan kukaan ei jää kaipaamaan.

"Vissiin ollut ikävä minua, kun en ole täällä viime aikoina jaksanut käydä"

Ei todellakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Fairy:
"Joten tsemppiä sinulle niin pitkään kun jaksat näitä hourupäitä ja naisvihamielisiä tyyppejä kuunnella sekä kommentoida. "

Naisissa ei ole mitään
vihattavaa sinällään. Heillä vaan on liian paljon valtaa, joka ensinnäkin passivoi heidät ja joka toisekseen johtuu mm. aliteholla pyörivästä seksuaalisuudesta, ja kolmannekseen asettaa miehet kilpailemaan toisiaan vastaan. Naiset valikoivat sitten parhaat pakasta. Ensin kilpailuttavat ja sitten valikoivat ilman suurempaa vastuuta itsestään ja vaikutuksesta ympäristöön.

Naiset on todenteolla ajettava nurkkaan PAKSUN KEPIN kanssa.Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Naisissa ei ole mitään
vihattavaa sinällään. Heillä vaan on liian paljon valtaa, joka ensinnäkin passivoi heidät ja joka toisekseen johtuu mm. aliteholla pyörivästä seksuaalisuudesta, ja kolmannekseen asettaa miehet kilpailemaan toisiaan vastaan. Naiset valikoivat sitten parhaat pakasta. Ensin kilpailuttavat ja sitten valikoivat ilman suurempaa vastuuta itsestään ja vaikutuksesta ympäristöön.

Naiset on todenteolla ajettava nurkkaan PAKSUN KEPIN kanssa."


1. Miehet itse haluaisivat ns. parhaat naiset, joten mitä vikaa on siinä että naiset haluavat parhaat miehet itselleen. Ne miehet EIVÄT kuitenkaan valikoidu palkkapussin mukaan. Itselläni esim. on huomattavasti huonommin rahallisesti ansaitseva mies, kuin minä. Ja hän on myös huomattavasti huonommin koulutettu kuin minä. Lisäksi vielä jonkin verran nuorempikin. Miehen valitsin intohimon ja vetovoiman mukaan ja olen erittäin tyytyväinen.

2. Mieheillä on MONESTI kummallinen luulo siitä, että heillä ON OIKEUS saada itseään huomattavan paljon tasokkaampi kumppani. Siihen ei ole oikeutta, niin tapahtuu jos on tapahtuakseen ja jos partneri on sopiva. Ongelmana on se, että ns. nämä huonommin koulutetut miehet ja paremmin koulutetut naiset eivät YLEENSÄ edes tapaa toisiaan. Piirit kun ovat toiset ja miehiä riittää ilman sitäkin että tarvitsee erityisesti etsiä. Se ei ole naisten vika, vaan miehiä on enemmän tarjolla kuin naisia ja se on luonnon laki.

3. Jos tarkoitit seksuaalistavaltaa, niin sitä ei ole koska Henryn sanojen mukaan PORNO voi korvata naisen. Siitä on ihan turha puhua. Ainoa valta mikä on todellisuudessa olemassa on taloudellinen, koska asiat mitataan rahassa käytännössä, jos ilmaisen tämän karkeasti niin näin se on.

4. Sinun kokemuksesi naisista ovat seksuaalisuuttaan alisuorittavat naiset. Täytyy nyt todeta ikävä kyllä se, että se SAATTAA johtua ihan sinusta itsestäsi. Sopivan partnerin kanssa ei todellakaan tarvitse alisuorittaa petipuuhussa. Se on faktaa.

Fairy

ps. Mikko. Suukkoja ja terkkuja. Muista nyt että en puhunutkaan SINUSTA.

Miss Midnight kirjoitti...

"Ne (parhaat) miehet EIVÄT kuitenkaan valikoidu palkkapussin mukaan."
"Ongelmana on se, että ns. nämä huonommin koulutetut miehet ja paremmin koulutetut naiset eivät YLEENSÄ edes tapaa toisiaan."

Tilipussilla ei ole väliä -- ja seuraavaan hengenvetoon todetaan, että miehistä ilman jäävät ne huonommin koulutetut. Kuinka se on mahdollista, jos kerran tilipussilla ei ole väliä?

Anonyymi kirjoitti...

Fairy:

"1. Miehet itse haluaisivat ns. parhaat naiset, joten mitä vikaa on siinä että naiset haluavat parhaat miehet itselleen."

"Parhaat" miehet ja naiset
määritellään eri tekijöiden mukaan.
Mies määritellään pitkälle ulkokultaisesti, nainen sisältönsä ja ulkonäkönsä kombinaationa.

Naisten osoittama haluaminen - voi sanoa - on usein sitäpaitsi aika varautunut kokemus noin itse koettuna. Moni nainen on itku kurkussa saanut lähteä, kun ei ole ollut kyllin kiihkeä.

"Ne miehet EIVÄT kuitenkaan valikoidu palkkapussin mukaan. "

Isolla palkkapussilla saa aika helposti naisen.

"Itselläni esim. on huomattavasti huonommin rahallisesti ansaitseva mies, kuin minä."

Sama meillä.

"2. Mieheillä on MONESTI kummallinen luulo siitä, että heillä ON OIKEUS saada itseään huomattavan paljon tasokkaampi kumppani. Siihen ei ole oikeutta, niin tapahtuu jos on tapahtuakseen ja jos partneri on sopiva."

Kyllähän kumppani pitää
aina tietenkin jollain tavalla ansaita. Itseä korkeampitasoisempi kumppani on ainakin minulle osunut, mutta totuus kuitenkin on, että itsellänikin on monenlaisia lahjoja ja erityisominaisuuksia, joita muilla ei ole.

"Ongelmana on se, että ns. nämä huonommin koulutetut miehet ja paremmin koulutetut naiset eivät YLEENSÄ edes tapaa toisiaan."

Hyvä pointti.


"Piirit kun ovat toiset ja miehiä riittää ilman sitäkin että tarvitsee erityisesti etsiä. Se ei ole naisten vika, vaan miehiä on enemmän tarjolla kuin naisia ja se on luonnon laki."

Ei se ole luonnonlaki, vaan
selkeästi kyse on siitä, että naisilla on vähemmän seksuaalisia haluja, jolloin heillä ei ole yhtä suurta aloitevoimaa.

"4. Sinun kokemuksesi naisista ovat seksuaalisuuttaan alisuorittavat naiset. Täytyy nyt todeta ikävä kyllä se, että se SAATTAA johtua ihan sinusta itsestäsi. Sopivan partnerin kanssa ei todellakaan tarvitse alisuorittaa petipuuhussa. Se on faktaa."

Siis... :PBmad