lauantaina, elokuuta 29, 2009

Onko feminismi on iloinen asia?

Feminismi on iloinen sana! ja Fiksu, filmaattinen ja feministi
Minulle feminismi on iloinen asia, positiivinen voimavara ja selkeä kannanotto tasa-arvon puolesta. Kyse ei ole miesten alistamisesta tai naisten ylivallan tavoittelusta, vaan yksinkertaisesti inhimilliseen tasa-arvoon pyrkimisestä. Siitä, että kaikkia kohdellaan ihmisinä. Toiset kutsuvat sitä tasa-arvon kannattamiseksi, toiset feminismiksi. Minulle ne ovat synonyymeja, ja minusta jokainen fiksu ihminen on feministi.

Vaimoa ei voi raiskata

Pelastakaa lapset varoittaa vanhempia lasten kuvien jakelusta netissä
Kommentteja - Minä en oikein ymmärrä, miten valokuvaa voi käyttää sillä lailla väärin, että se vahingoittaa kohdettaan. Erityisesti, jos valokuvattu henkilö tai kukaan hänen lähipiiristään ei tiedä että kuva on joutunut "vääriin käsiin" tai "väärään käyttöön"

- Yhteiskunnassamme on mm. kouluja, katuja, päiväkoteja, uimahalleja, jne. joissa lapsia liikkuu käytännössä vapaasti katseltavina! Miksei tästä varoiteta missään? Miksei puhuta siitä, että kadulla jokainen vastaantulija voi olla pedofiili, murhaaja, sotarikollinen tai muuten vaan epäilyttävä? Eikö olisi korkea aika kieltää aitojen lasten liikkuminen julkisilla paikoilla kokonaan?

- Tuntuu olevan ihan hyväksyttävää taikauskoinen suhtautuminen valokuviin - jos valokuvaa sattuisikin joku promillen murto-osa sen katsojista väärinkäyttämään, niin onko siitä suoranaista haittaa valokuvassa esiintyvälle?

Estetiikan ja perverssiyden välinen ero

45 kommenttia:

Argh kirjoitti...

Minua jaksaa ihmetyttää tuo ikuinen tarve feminismi -nimityksen profiilin nostoon. Se on vähän sama kuin yrittäisi väkisin tehdä paskapääksi nimittelystä positiivisen asian.

Jos tosiaan haluaa, niin voi toki näinkin tehdä. Onhan paskapää yleensä se, joka huomauttaa epäkohdista vaikka se loukkaisikin toisen tunteita. Paskapää pitää omista oikeuksistaan huolta, eikä suostu kynnysmatoksi. Paskapäisyys nostattaa voimakkaita tunteita ja tuo esiin uusia keskustelun aiheita. Paskapäisyys on positiivinen voimavara ja selkeä kannanotto omien oikeuksien puolesta. Toiset kutsuvat sitä omanarvontunnoksi ja toiset vain silkaksi paskapäisyydeksi.

Tuolta kantilta katsottuna paskapäisyys on tosiaankin iloinen sana.

Mutta kyllä minä silti ihmettelen tuota käsitteiden ja tosiasioiden vääntelyn vimmaa.

Ville kirjoitti...

Vuoden esteettinen teko 2007 -palkinto Mimosa Palen Mobile Female Monument -teos on siis saattanut syyllistyä rikokseen.

Helsingin poliisin mukaan penis on saattanut käyttäytymisestään riippuen syyllistyä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaan tekoon tai yleisen järjestyksen häirintään. Poliisi ei kuitenkaan ollut paikalla seuraamassa tapahtumia, joten se ei osaa tarkemmin ottaa asiaan kantaa.

Joten miksi vagina olisi erityisasemassa? Siksi, että se on esittävinään taidetta kunhan keksii vain sopivat selitykset?

Palen teos on nimensä mukaisesti feminiininen monumentti, joka haastaa julkisen kuvanveiston maskuliinisen perinteen. Paikallaan pysyvän erektiivisen kivipaaden vastapooliksi asettuu pehmeä ja paikkaansa vaihtava teos.

Ei hemmetti. Kivipaasi on siis erektiivinen, koska se on tehty vertikaaliseen asentoon. Pitäisikö ihmisistä tehdä sitten selällään olevia kivipaaseja? Vaikka Palen teoksen nimessä on Monument, on sekin erektiivinen, sehän on pystyssä ja siten maskuliininen, eikä yhtään poikkea niistä teoksista, joiden "vastapooliksi" se on muka tehty. Taiteilija itsekin on erektiivinen noissa kuvissa.

Ville kirjoitti...

"Kyse ei ole miesten alistamisesta tai naisten ylivallan tavoittelusta, vaan yksinkertaisesti inhimilliseen tasa-arvoon pyrkimisestä. ... Toiset kutsuvat sitä tasa-arvon kannattamiseksi, toiset feminismiksi. Minulle ne ovat synonyymeja, ja minusta jokainen fiksu ihminen on feministi."

Jälleen kerran vaatimus esitetty. Kirjoittaja arvottaa ja luokittelee ihmisiä sen mukaan, ovatko he feministejä vai eivät. Se siitä tasa-arvosta. Jos ei julistaudu feministiksi, on vain ihminen, tai mikä nyt onkaan fiksun vastakohta.

Minusta kenenkään ei tarvitse olla feministi kannattaakseen tasa-arvoa.

Miss Midnight kirjoitti...

"Joten miksi vagina olisi erityisasemassa? Siksi, että se on esittävinään taidetta kunhan keksii vain sopivat selitykset?"

Eiköhän vaginan erityisasema ole ollut vain sen toimittajan pääkopassa, joka katsoi tarpeelliseksi kysyä poliisilta, oliko penis syyllistynyt rikokseen vai ei. Rikokseen syyllistyminen puolestaan riippuu käytöksestä -- ja kun ilmoituksia ei kerran ole tehty, niin eiköhän penis käyttäytynyt ihan yhtä asiallisesti kuin vaginaedeltäjänsäkin.

Mirka kirjoitti...

Voi ei... älkää nyt hyvät ihmiset olko noin tosikkoja! Lukiko teistä kukaan postaustani? Siinä ei mitään vaatimuksia esitellä ja se on positiivisesti kirjoitettu. Se on iloinen kirjoitus. Feminismiä ei todellakaan voi verrata mihinkään paskapäänä olemiseen, anteeksi vaan. Tervetuloa tutustumaan blogiini ja huomaamaan, etteivät kaikki feministit = tasa-arvon kannattajat ole vihollisia! Ihan kivaa sakkia jopa moni. :)

Peace!

Måårteniika kirjoitti...

feminismi on iloinen asia vain naisille sillä kaikki naiset haluu ja saa aina tätä:

"
Fantasialle ottajaa

Olen pukeutunut sexyyn minimekkoon, sukkiin ja korkokenkiin. Sä viet mut syömään johonkin ihanaan paikkaan. Sä olet todellinen herrasmies, sä pidät mua kädestä, sä tarjoilet mulle viiniä. Poistumme ravintolasta sun luo, suutelet minua ja kysyt haluanko vielä jotain juotavaa. Sä laitat sun kämppäsi verhot ikkunoiden eteen. Sitten sä käytät mua törkeästi hyväksesi, sä pakotat mut polvistumaan eteesi, pidät lujaa hiuksistani kiinni ja pakotat mut ottamaan sulta suihin. Imen kyrpääsi ja tunnen kuinka otteesi hiuksistani kovenee, voihkit ja käsket minua ottamaan lastisi vastaan. Tunnen kuinka sykkivä kyrpäsi laukeaa suuhuni ja minun on pakko niellä spermasi, etten sotke mekkoani. Pienen tauon jälkeen, pakotat minut imemään sinun ihanan ison kyrpäsi uuteen erektioon. Pakotat minut sohvalle/pöydälle ja työnnät kyrpäsi märkään pilluuni ja alat panna mua takaapäin. Panet mua takaapäin, vedät hiuksistani vartaloni kaarelle, puret kaulaani, käsket minua pyörittämään pilluani kalusi ympärillä, voihkin, huokailen ja laukean (haluan saada ihanan orgasmin). Panet minua yhä kiihtyvään tahtiin kunnest laukeat sisälleni, riisut minut ja menemme yhdessä suihkuun.
"

kun taas mies kärsii suunnattomasti koska joutuu kieltää ittensä ja olee Gere-mies,
tai sitt mies on sellanen kuin
minä joka on mieluummin ilman ellei saa tätä:

http://www.arrivistepress.com/images/NotoriousBettiePage-2497.jp.jpg


LÄÄ-ÄHH!
parin viime viikon aikana en oo ruiskuttanut ku tolle..
tosin tein siit version jossa hanskojen kämmen-osien pikku reikä on paikattu mustall.
perfectomundo, läähh..

hanskoissa kiehtoo se ku ei kunnon
nainen haluu niiku oikeesti koskee,
ja läähh silti just ja just kädet riittävän
paljaat ylhäältä. läähhh..

Anonyymi kirjoitti...

Mirka: "Feminismiä ei todellakaan voi verrata mihinkään paskapäänä olemiseen, anteeksi vaan. Tervetuloa tutustumaan blogiini ja huomaamaan, etteivät kaikki feministit = tasa-arvon kannattajat ole vihollisia! Ihan kivaa sakkia jopa moni.

Joopa joo, "feministit = tasa-arvon kannattajat"

Aivan yhtä hyvin voisi kirjoittaa "natsit = tasa-arvon kannattajat"

Heiskala kirjoitti...

Jättihäpy seikkailee ja palkitaan

:a]

Heiskala kirjoitti...

Ehdotus muistomerkiksi kunnioitelulle presidentillemme

:a?

Heiskala kirjoitti...

Jättipeniskö palkittiin Vuoden esteettiseksi teoksi?

Seksuaalista häirintää ja Vuoden estettinen teko

-jos linkki ei toimi niin tässä sen osoite:

http://www.lapsenoikeus.info/seksuaalista-hairintaa-niinisto-vanhanen-halonen-karpela.html

:ap

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kaimani Anonyymi, sinulla on syvät taskut. Harvoin kestää natsikortin kaivaminen yli 2,5 tuntia :)

suolihuuhtelu kirjoitti...

Game/PUA piireissä on aika yleinen se käsitys että vaimon raiskaus on hyväksyttävää.

Heiskala kirjoitti...

kas näin, Taidetta koteihin

Anonyymi kirjoitti...

suolihuuhtelu sanoi...
"Game/PUA piireissä on aika yleinen se käsitys että vaimon raiskaus on hyväksyttävää."

- mitäs ne tämmöiset piirit ovat?

Anonyymi kirjoitti...

Aha, PUA=pick up artist.

Siis onko näillä pelimiehillä vaimoja? ja löytyykö Suomesta todella jonkun mielestä ihmisiä, joiden mielestä vaimon raiskaaminen olisi ok?

Epäilen vahvasti

suolihuuhtelu kirjoitti...

Suomesta en tiedä, mutta kansainvälisesti kyllä löytyy, esim. Yhdysvalloista.

Anonyymi kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä, mies ei voi raiskata vaimoaan sen enempää kuin synnyttää lapsia.

Jorma kirjoitti...

"Kyse ei ole miesten alistamisesta tai naisten ylivallan tavoittelusta"

Siitä nimenomaan on feminismissä kyse. Feminsitien teot ja puheet todistavat, että asia on juuri näin.

"Toiset kutsuvat sitä tasa-arvon kannattamiseksi, toiset feminismiksi."

Nämä eivät ole synonyymeja. Feminismi viittaa, jo ihan sanana, yksinomaan naisukupuoleen, joten feminismin väittäminen tasa-arvon kannattamisen synonyymiksi on jo itsessään miehiä loukkaavaa ja halventavaa käytöstä.

Jorma kirjoitti...

"Tervetuloa tutustumaan blogiini ja huomaamaan, etteivät kaikki feministit = tasa-arvon kannattajat ole vihollisia!"

Feministit ovat meidän tasa-arvon kannattajien vihollisia, sillä feministit vastustavat sukupuolten välistä tasa-arvoa ja kannattavat miehiin kohdistuvaa sukupuolisyrjintää.

Anonyymi kirjoitti...

Kulkaapas paukapaat..korjaan yhden tärkeän asian joka on se : Mimosan Vagina on jo VANHA TEOS ja se herätti IHAN SAMAA keskustelua aikoinaan kuin nyt tuo JÄTTI KYRPÄ, jonka tekijä pysyy tuntemattomana. Jättikyrpä ei ole vain ihan vielä ehtinyt kaikkia sanaisia arkkujaan aukaista julkisesti.

Toisin sanoen on ihan eriasia vetää vaunuissa PERÄSSÄÄN omalla nimellään esiintyen vagina kärryä kuin esiintyä nimettömänä KYRPÄNÄ julkisesti.

Joten tässä asiassa ei ole mitään salaista kyrvän vihaamis menttaliteettiä ja epämyhkäistä peniksen viha operaatiota menossa. Joten tsot tsot ja
sormet pois peraukosta. Sitä ei muuten ole vielä julkisena pyörinyt vaikkapa sosiologian laitoksen edessä väitöstilaisuuksien ollessa käynnissä.

taiteilija

Anonyymi kirjoitti...

"Olen täysin samaa mieltä, mies ei voi raiskata vaimoaan sen enempää kuin synnyttää lapsia."

Sitten vaimokaan ei voi raiskata miestään, vaikka käyttääkin puolimetristä dildoa häneen?

suolihuuhtelu kirjoitti...

Anonyymi
Olen täysin samaa mieltä, mies ei voi raiskata vaimoaan sen enempää kuin synnyttää lapsia.

Toivon vilpittömästi että jäät ensi viikolla junan alle.

Anonyymi kirjoitti...

"taiteilija": "Toisin sanoen on ihan eriasia vetää vaunuissa PERÄSSÄÄN omalla nimellään esiintyen vagina kärryä kuin esiintyä nimettömänä KYRPÄNÄ julkisesti."

Vittu joo, mikä idiootti.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi, "taiteilija", esiinnyt nimettömänä kyrpänä?

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi, "taiteilija", esiinnyt nimettömänä kyrpänä?"

Miksi sinä esiinnyt anonyyminä? Blogistaniassa se on tapana.

Mutta sen puolesta joka esiintyi kyrpänä voisin analysoida seuraavaa:
Nimetön kyrpä representoi miehen halua säilyttää hyväntahtoisen vietti-elämänsä maailmassa joka asettaa sen osittain jopa kyseenalaiseksi. Kyrpänä esiintyminen asettaa esille miehisyyden herkän ja haavoittuvan pulolen ja tämä kyrpä haluaa lähestyä tosta sukupuolta huumorin varjolla herättääkseen kysymyksen miehen miehisyydestä ja sen haavoittuvaisuudesta. jne ja jne. mutta ei helmiä sioille tämän enempää niinkuin sanotaan.

taiteilija

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=9hLwMOL_yjY&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=82EV4KBIsNk&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

"taiteilija" kirjoitti:
"Nimetön kyrpä representoi miehen halua säilyttää hyväntahtoisen vietti-elämänsä maailmassa joka asettaa sen osittain jopa kyseenalaiseksi. Kyrpänä esiintyminen asettaa esille miehisyyden herkän ja haavoittuvan pulolen ja tämä kyrpä haluaa lähestyä tosta sukupuolta huumorin varjolla herättääkseen kysymyksen miehen miehisyydestä ja sen haavoittuvaisuudesta."

"Taiteilija", olet valinnut aivan väärän alan niin puisevaa ja mielenkiinnotonta, tyhjää, kirjoituksesi on, representoit vain tyhmää pelleä.

Anonyymi kirjoitti...

"Taiteilija", olet valinnut aivan väärän alan niin puisevaa ja mielenkiinnotonta, tyhjää, kirjoituksesi on, representoit vain tyhmää pelleä.
"

Mistäs sinä tiedät millä alalla olen? Et yhtään mistään. Idiootti.

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh, onpa taas laadukasta keskustelua.

Anonyymi kirjoitti...

Kyrpäteos puhutteli. Alistetun sukupuolen seksuaalisuuden häpeilemätön esittäminen ottaa kantaa herkkään miehisyyteen julkisuuden ahdingossa - uskaltaako nykyään olla seksuaalinen mies? Rohkea teos kirvoittaa ajattelemaan raikkaasti sukupuolten asemasta ja ongelmista. Hienoa. Senaatintori paikanvalintana performanssille - ilmaistaanko tässä kirkon mulkkuutta vai kirkkoa mulkkujen suojelijana?

Anonyymi kirjoitti...

NUORTEN RIKOSKÄYTTÄYTYMINEN JA UHRIKOKEMUKSET

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kyrpäteos puhutteli. Alistetun sukupuolen seksuaalisuuden häpeilemätön esittäminen ottaa kantaa herkkään miehisyyteen julkisuuden ahdingossa - uskaltaako nykyään olla seksuaalinen mies? Rohkea teos kirvoittaa ajattelemaan raikkaasti sukupuolten asemasta ja ongelmista. Hienoa. Senaatintori paikanvalintana performanssille - ilmaistaanko tässä kirkon mulkkuutta vai kirkkoa mulkkujen suojelijana?

Niin..mutta todennäköisesti Akiksen opiskelijan tekemä. Löytyyhän sieltä ihan kivaa ja mukavaa mutta ei kauhean kyspsää ja pitkälle vietyä tekemistä. Silti olen samaa mieltä..mutta teos on ainoastaan hellyyttävä sen takia ettei siinä sitten ollut mitään koviin ihmeellistä sanomaa. Mutta olisihan tuota kyrpää voinut silittää jos viereen olisi tullut.

Taiteilija

Anonyymi kirjoitti...

Kyrvän voi todellakin tulkita esim. mainitsemallasi tavalla. Se on kuitenkin vain sinun tulkintasi. Johon sinulla on oikeus tietenkin.

Sellainen teos jota itse pidän vakavasti otettavana ANTAA minulle jotain muuta näkökulmaa kuin omani. Se tietenkin myös vaatii kykyä tulkita taidetta muustakin näkövinkkelistä kuin oma.
On taitolaji tekijänä osata sanoa riittävästi, jotta sanoo jotain ns.uutta mutta pitää sen kuitenkin tarpeeksi avoimena, että teos ei sulje katosjaa ulos sen takia ettei katsoja pysty siihen samaistumaan mitenkään.
Tämä teos oli avoin mutta ei sanonut oikein mitään juuri em. asian takia. Ei siis kovin taitavaa. Ilmaisuhan oli varsin humoristista ja hellyyttävää. Siinä ei ollut särmää oikeastaan ollenkaan. Pehmeä ja vetelä muoto kylläkin vekkulissa paketissa. Söpöä oli ja hellyyttävää kuten sanottu.

Kyrpäteos ei ottanut näin ollen vakavissaan sinun edellä mainistsemiasi seikkoja esiin. Se kylläkin voi johdatella ajattelemaan asioita. Todennäköisesti se kuitenkin unohdetaan pian sillä se oli sekä ilmaisultaan että teknisesti ottaen kompelö. Mutta pisteet sille joka pisti sen päälleen ja halusi näin hieman herätellä.

Anonyymi kirjoitti...

Miten Mimosa Palen vittu-teos sitten?

Jaaha kirjoitti...

Muuten, sinällään mielenkiintoinen juttu tuolta Muskelotin blogikeskustelusta feminismin määritelmästä. Hirveä oli taas tuska Muskelotilla ja mukaan hypänneellä Myytinmurtajalla (joka taitaa olla vähän hemmoteltu tyyppi), kun miehet kehtasivat väittää feminismin katsovan tasa-arvokysymyksiä lähinnä naisnäkökulmasta.

No, keskustelu jatkui, tasa-arvoa kaikille, jankuti jankuti, löysätkää kravattia, tulkaa 2000-luvulle, feminismi on myös fiksujen miesten juttu jne.

Sitten Myytinmurtaja teki taas vanhan bravuurinsa, eli "Katsokaa idiootit täältä edes feminismin alkeet" ja antoi linkin:

http://finallyfeminism101.wordpress.com/

No, kävin tuolla. Etusivulla komeilee kissankokoisin kirjaimin,

Feminism:
The advocacy of women`s rights on the grounds of sexual equality (OED)

...eli naisten oikeudethan siinä enemmän kiinnostaa. Just niin kuin Myytinmurtajalle ja Muskelotille koitettiin väittää, mutta nämä kielsivät kädet korville ettei ole noin lällälläällälääläää!!! :D

AVUTONTA!! :D

Kommentoin vielä tuosta epäloogisuudesta ketjuun, mutten jaksa uskoa että Muskelotti sitä julkaisee.

Jorma kirjoitti...

"Kommentoin vielä tuosta epäloogisuudesta ketjuun, mutten jaksa uskoa että Muskelotti sitä julkaisee."

Looginen ajattelu on feministeille myrkkyä, sillä se menee heiltä yli hilseen.

Anonyymi kirjoitti...

"Miten Mimosa Palen vittu-teos sitten?"

Mimosa Palen Vittu teos: NO siinä on eroja huomattavan paljonkin tähän kyrpä teokseen. Sillä Palen työ oli /on ihan rehellisesti sanottuna paremmin tehty ja ajateltu pitemmälle kuin ko. kyrpä teos. Näin lyhyesti sanottuna.

Mutta minua ei jaksa innostaa ihan hirveästi nämä opiskelijoiden tai juuri valmistuneiden opiskelijoiden töiden analysointi.

Niillä on paikkansa ja niissä on hienoa innostusta jne. jne. mutta hyvin pitkälle viety ajatus puuttuu. MOLEMMISTA. JA se voi olla syy siihen miksi ne ovat mediajulkisuuden kohteena, sillä ne on helppo ja nopea ymmärtää, myös suuren yleisön. (Tämä ei ole kannanotto puolesta eikä vastaan sen että pitääkö taideteos ymmärtää helposti ja nopeasti vaiko ei.) Kumpikin ovat tästä esimerkkejä. Palen työ oli vain PAREMPI.

Mutta kyrpiä on kyllä tehty HUOMATTAVASTI paremminkin kuin ko. vittu teos oli, vaikka se olikin parempi kuin ko. kyrpä. esim. sellainen henkilö kuin Louise Bourgeois on tehnyt aivan loistavan miehen sukupuolielimen. Kaunis ja suorastaan jumalainen. Pitkälle ajateltu monellakin tavalla. Valitettavsti minulla ei ole aikaa siitä etsiä kuvaa mistään. Mutta se oli esilla kyllä Hesassakin muistakseni 2001-02 tai jotain sinne päin. Jumalainen lateksipenis. Kuulostaa vaikka mille, mutta jos sen näkee niin herranjeesus sentään mitkä tunnelmat.

Anonyymi kirjoitti...

ja tuo Bourgeousin työ sain ansaitsemaansa huomiota runsaasti. Nimenomaan positiivista sellaista.

brunologi kirjoitti...

"Valitettavsti minulla ei ole aikaa siitä etsiä kuvaa mistään."

Parempaa asennetta viestintään. Nimimerkki näkyviin. Ja Googlen kuvahaun käyttö kestää yhtä kauan kuin paririvisen viestin naputtelu.

Onko kyseessä tämä Porvarillinen kyrpä?

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole. Ikävä kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti kaikkien töiden kuvaa ei löydy netistä ja en löytänyt pienellä etsimiselläkään ko. työtä jota tarkoitin. Se ei muuten olen ihan yksinkertainen juttu löytää kuvaa jostain tietystä työstä niinkään kuuluisalta kuin Buurgeous on. Saati sitten muilta. Jottas Burnologi sen tiedät.

Anonyymi kirjoitti...

"'Miten Mimosa Palen vittu-teos sitten?'

Mimosa Palen Vittu teos: NO siinä on eroja huomattavan paljonkin tähän kyrpä teokseen."

Niin toisessa näytettiin pippeliä ja toisessa pimppaa. Pimppa tuntuu mukavammalta, mielestäni.

Anonyymi kirjoitti...

"Niin toisessa näytettiin pippeliä ja toisessa pimppaa. Pimppa tuntuu mukavammalta, mielestäni.
"

Sepä mukavaa. ONNEKSI OLKOON. Kummastakin on siis kokemuksia?

brunologi kirjoitti...

"Se ei muuten olen ihan yksinkertainen juttu löytää kuvaa..."

...joten eipä sillä nimimerkilläkään niin väliä.

Harmi ja kumma joka tapauksessa, ettei kuvaa löydy. Toki kiinnostaisi nähdä aivan loistava, kaunis ja suorastaan jumalainen lateksipenis.