sunnuntaina, elokuuta 23, 2009

Teekkarin ongelmat

Rahasta naineet

Vastentahtoinen selibaatti

Teekkarille nainen

Gender has no place on the sporting agenda

7 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

"Blogia kirjoitti miespuolinen teekkari, jonka elämä koostuu ulkomaalaisvihasta, puutteesta ja turhautumisesta vastakkaisen sukupuolen kanssa. Blogi ei ollut poikkeuksellinen, mutta mielenkiintoinen kyllä. Harmi, että LordSelibacy poisti bloginsa, koska pelkäsi persoonansa paljastuvan."

En ole lukenut tuota blogia, joten en tiedä pitääkö tuo syytös ulkomaalaisvihasta paikkansa. Mutta esim. sen tosiasian toteaminen, että suomalaisnaiselle vaikkapa välimeren alueelta, tai Saharan eteläpuoleisesta Afrikasta tuleva mies on suomalaisia jässiköitä kiihottavampi, ei ole muukalaisvihaa.

"Jos LordSelibacy jostain syystä jää ilman naista, niin ei se syypää löydy kuin peilistä."

Tämähän on aika standardi heitto. Eli naiselle ei at-mies kelpaa, muttei at-mies saisi todeta, ettei naiselle at-mies kelpaa, eikä ylipäätään puhua markkina-arvosta.

MikkoAP kirjoitti...

"En tiedä onko tästä perintöä, mutta naiset pariutuvat sellaisten miesten kanssa, joiden sosiaalinen asema on sama tai korkeampi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tyttö on ammattikorkeakouluopiskelija, niin se ei todennäköisesti tavallisen hitsaajan kanssa hengaile, vaan mieluummin joko amk- tai yliopistotason miehen kanssa.
"

KYllä, muttei kenen tahansa koulutetun miehen kanssa. Macho hitsari on naiselle haluttavampi kuin nössö Diplomi-insinööri. Toki hitsarin ja koulutetun naisen tulee kariutumaan naisen ollessa tyytymätön miehen tuloihin. Mutta se ei pääse edes alkamaan nössön inssin kanssa.

"Hyvää teekkaripojan kannalta tässä on se, että ne kaikkein surkeimmalla tasolla olevat ammattikoulupohjalta sätkivät pojat jäävät ilman ja toinen parittomaksi jäävä ryhmä on kaikkein parhaiten koulutetut naiset. Voila! Toistan tämän vielä. Kaikkein parhaiten koulutetut naiset ovat vielä vapaana. Ne ovat aivan samalla tavalla tuntevia, älykkäitä, mukavia ja fyysisesti puoleensa vetäviä kuin teekkarimiehet! Hihhei!"

Niin, mutta ei näillekään naisille kuka tahansa kelpaa. Naisten koulutustason kasvaessa kasvaa myös vaatimustaso. Ja parhaiten koulutetuilla naisilla vaatimustaso on sellainen, johon vain pieni prosentti koulutetuistakaan miehistä yltää.

Miehet taas öyhöttämässä kirjoitti...

Joukko miehiä hakkasi ohikulkeneen pariskunnan

MTV3.fi: 23.08.2009 10:46

Neljä nuorta miestä pahoinpiteli parikymppisen pariskunnan Kokkolan Citymarketin parkkipaikalla hieman ennen neljää aamulla.

Pariskunta oli kävellyt parkkipaikan ohi, jolloin parkissa olleesta autosta oli huudeltu heille. Pari oli mennyt kysymään, onko siellä jokin hätänä, jolloin autosta oli noussut ulos neljä noin 18–23-vuotiasta miestä.

Yksi miehistä oli paiskannut naisen maahan, jolloin miesystävä oli mennyt tilanteeseen väliin. Myös miehen kimppuun oli hyökätty ja häntä oli lyöty päähän useita kertoja.

Pahoinpidelty pariskunta vietiin ensiapuun vertavuotavien haavojen takia."

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan for the record: kyllä minäkin valitsisin sen saharan eteläpuolisesta afrikasta tai välimeren alueelta tulevan naisen, jos muut tekijät poistetaan. Tämä on käsittääkseni pelkkää biologiaa, mahdollisimman erilaisten perimien sekoittaminen on hyvä juttu lapselle. Lisäetuna tulisi vielä useampien kielien oppiminen lapsena.

Toinen havainto elämän varrelta. Aika harvojen naisten mielenkiinto on nykyään loppuen lopuksi rahasta tai koulutustasosta kiinni. Rahalla tai koulutuksella (yhtä hyvin pituudella, lihaksilla, jne. mikä nyt sitä nimenomaista naista sattuu hotsittamaan) voi päästä alkuun tai saada pientä etua, mutta loppuen lopuksi oma asenne itseen on se ratkaisevin tekijä.

Olen ollut elämäni aikana monenlaisessa yhteiskunnallisessa asemassa, iso- ja pienituloinen, on ollut kausia milloin naisista joutuu jo alkaa valitsemaan ja kausia jolloin ketään ei kiinnosta vaikka mitä tekisi, jne. Ja ainoa menestystä naisten kanssa selittävä tekijä on ollut kuinka hyvänä jätkänä itse itseäni oikeasti pidän. Tässä pitää vaan varoa sortumasta liiallisen itsetyytyväisyyden ansaan.

On silti tietysti päivän selvää, että amisjätkän ja tohtorisneidin suhteelle ei voi antaa kauhean hyvää pitkän aikavälin ennustetta. Tämän luulisi kuitenkin olevan täysin irrelevanttia todelliselle ATM:lle. Jos on ollut esim. kahdeksan vuotta ilman naista, luulisi yhden viikon kestävän suhteen johon kuulu suutelua olevan jo merkittävää edistystä. Tärkeintä olisi saada pallo niin sanotusti vyörymään, eli suhteita naisiin.

Todettakoon vielä, että olen havainnut, että on kahdenlaisia miehiä jotka lukevat itsensä ryhmään ATM. On tyyppejä, joilla on, esimerkiksi vakavan ujouden takia, oikeasti vaikeuksia solmia mitään yhteyksiä vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Ujous voi myös piiloutua liiallisen ylimielisyyden taakse. Sitten on tyyppejä, jotka syystä tai toisesta itseasiassa hinnoittelevat itsensä markkinoilta ulos. Toisin sanoen syyllistytään juuri siihen mistä naisia syytetään ja lopputulemana on kärjistynyt kohtaanto -ongelma parisuhdemarkkinoilla ja feministit vastaan miesasiamiehet huutokilpailu.

Tavallaan aika koomista muuten, entisaikoina mies ja nainen istuivat kotona. Mies sanoi: "anna eukko pesää", johon nainen: "anna ukko rahaa, eikä pesää muuten heru jos lyöt". Nykyään sama toteutetaan jengeillä internetissä. Oi aikoja, oi tapoja.

tympeäNörttö kirjoitti...

"Nykyään sama toteutetaan jengeillä internetissä. Oi aikoja, oi tapoja."

Siis missä pääsen pieksemään naisia, onko se jokin uusi nettipeli? Vai ymmärsinkö jotain väärin?

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärsit väärin.

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP
"KYllä, muttei kenen tahansa koulutetun miehen kanssa. Macho hitsari on naiselle haluttavampi kuin nössö Diplomi-insinööri."

Tilanteessa, jossa naiset enimmäkseen odottelevat aloitteita, mikä tahansa aloitteellisuuden muoto on parempi kuin nössöily.

Ihan puhtaasti kysymällä sadalta naiselta "annatko pillua?" pääsee todennäköisesti parempaan lopputulokseen, kuin kotona tai nurkkapöydässä istumalla.

- Syltty