sunnuntaina, syyskuuta 27, 2009

Cougar

Nuoria miehiä metsästävistä "puumista" tuli ilmiö Yhdysvalloissa
Meno ravintolassa kiihtyy. Ilma on täynnä flirttiä. Tapahtuma on myyty loppuun. Halukkaita – lähinnä miehiä – käännytetään ovelta. Heitä on paikalla ainakin kaksin verroin enemmän kuin naisia.

"Miehiä on liikaa naisiin nähden", Paul Smithiksi esittäytyvä mies parahtaa ravintolan ovella. Hän on ajanut puumakokoukseen parin tunnin matkan päästä "tavatakseen mukavan, vapaan ja hyvännäköisen naisen, minkä ikäisen tahansa".

Kommentti:
- Pöyristyttävää, miten seksistinen journalismi sallitaan, kunhan se on kirjoitettu feministisestä näkökulmasta. Koska Hesari tekee jutun nuoria pimuja metsästävistä miehistä, joita kuvaillaan jutussa itsenäisiksi, itsevarmoiksi ja jossa heitä luonnehditaan ylipäätään myönteisin määrein? Ehdotus: lähettäkää toimittaja yökerhoon, jossa varakkaat keski-ikäiset pukumiehet iskevät 19-vuotiaita opiskelijatyttöjä - ja kirjoittakaa yhtä ymmärtävä, kannustava juttu, jossa heidän toimintaansa hehkutetaan suorastaan sankarilliseksi. Mitä sanoo toimitus ehdotuksesta?

Jos Esko Kiesi kaipaa nuorten naisten seuraa, hän on sovinistisika. Nuoria miehiä himoitsevat naiset sen sijaan ovat feministisiä sankareita. Kuka selittäisi tyhjentävästi, miksei tämä ole tekopyhää? Eiköhän olisi aika jo teurastaa feminismi.

6 kommenttia:

Heiskala kirjoitti...

POSTIMIES LÄHETTÄÄ JOSKUS KAHDESTI:

Sent: Sunday, September 27, 2009 5:44 PM
Subject: TANE sekä Suomen 'Amnesty' : "Aivan liian usein annetaan tekijän kertoa, mitä muka on tapahtunut"


http://www.lapsenoikeus.info/suomen-amnesty-aivan-liian-usein-annetaan-tekijan-kertoa-mita-muka-on-tapahtunut-annesty-ja-valtio-karajille.html

aaa

Heiskala kirjoitti...

Korjasin vielä tämänpäiväisen paimenkirjeeni esittävän sivun osoitetta:

http://www.lapsenoikeus.info/TANE-seka-suomen-amnesty-aivan-liian-usein-annetaan-tekijan-kertoa-mita-muka-on-tapahtunut-suomen-amnesty-ja-suomen-valtio-karajille-ihmisoikeusrikoksista.html


aaa

Heiskala kirjoitti...

Tuossa edellisessäkin postissani sitä kuule Henry oli aikamoinen teurastus jo käynnissä, eih? - mukaan vaan joukkoon tummaan. Eikä sitten nynnyill:a] heti jos tulee vaikeuksia, eih?

aah!

Anonyymi kirjoitti...

YhteiskuntaTieteidenMaisteri Henkalle sellanen kysymys että miks tollanen kuva blogissas?
valkoinen kuningatar antautuneena(šakissa antautuminen osoitetaan kaatamalla oma kuningas makuu-asentoon), ja vastapuolen SININEN kuningas seisovana?
ei se yhteiskunnan menoon liity.
päinvastoin.
ja jos väreihin liitetään merkitys
niin ei käsittääkseni naiset täällä
kovinkaan suurissa määrin oseaanilaisille(olympia-renkaissahan sininen viittaa oseaniaan) lakoa varmaankin siksi että pysyttelevät australiassa kirjoittelemassa naisista niitä murder ballads'eja joita täällä
sitt VAIN OSTETAAN.

Jorma kirjoitti...

"Koska Hesari tekee jutun nuoria pimuja metsästävistä miehistä, joita kuvaillaan jutussa itsenäisiksi, itsevarmoiksi ja jossa heitä luonnehditaan ylipäätään myönteisin määrein?"

Ei koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep
it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later on. Cheers
My web site > grumpy cat