maanantaina, syyskuuta 28, 2009

Keskustelua

The Male Brain: What's Really Going On in There

Men have groupies, women have stalkers

Miesten tasa-arvo ry järjestää keskustelutilaisuuden keskiviikkona 30.9.2009 kello 18.30 Helsingin Rautatieaseman Eliel -ravintolassa.

90 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naisversio Audi-pomosta: Anna Anka kuohuttaa Ruotsissa

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/naisversio-audi-pomosta-anna-anka-kuohuttaa-ruotsissa/157086Ruotsista kuuluu kummia :)


-Juki-

Anonyymi kirjoitti...

Hame kahlitsee liikaa

"Pukukulttuuri on murroksessa. Seurasin kiinnostuneena keskustelua Suomi24-keskustelusivustolla, jossa nuoret romaninaiset pohtivat sitä, miten painava perinteinen hame on, ja että sille täytyisi kyllä tehdä jotain."

Suomen romanien pukeutuminen on ainutlaatuinen ilmiö, missään muissa maissa ei ole syntynyt samanlaista pukukulttuuria. Tanner toteaa, että olisi sääli, jos kulttuuri katoaisi, mutta molempien naisten mielestä muutosta vaatetus kaipaa. Nykyisessä muodossaan raskas hame rajoittaa naisen elämää ja sitoo hänet helposti kotipiiriin.

Lind miettii, että hameet ovat ajan saatossa käyneet vain hankalammiksi. "Jos ajatellaan nykyisiä hameita, muutama vuosikymmen sitten useampi nainen saman katon alla pienissä tiloissa olisi ollut mahdottomuus. Eihän hameita olisi pystynyt edes pukemaan päälle häveliäisyyssääntöjä noudattaen, eikä niissä töitä olisi pystynyt tekemään."

Lindin mukaan pukeutumisesta on menossa romanikulttuurin sisällä kova vääntö, jossa vastakkain ovat nuoret ja vanhat.

"Ja tässä asiassa perinteitä valvovat vanhemmat naiset, eivät miehet", Lind sanoo.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Viialassa raiskattiin mies

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kai kaikki typerät nartut ovat huomanneet, että MTV3:lta tulee tänään klo 12:30 alkaen Astro-TV.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Päihdeäitien pakkohoito puhututti IRC-Galleriassa

Homo

Jape kirjoitti...

"Viialassa raiskattiin mies"

`Miten se menikään se feministien lausahdus? Miedtä ei voi raiskata?

Harvinaisen törkeä tapaus, ja vielä raukkmainen.

Noin 50-vuotias pirkanmaalainen mies oli ollut yhteydessä netin kautta Jaana- nimisen naisen kanssa. Yhteyttä oli pidetty useampaan kertaan ja viimein oli sovittu tapaaminen. Tapaamisen tarkoituksena oli ollut harrastaa miestä alistavaa seksiä keskenään.

Viime perjantai-iltana uhri oli mennyt sovittuun tapaamispaikkaan, missä häntä vastassa oli ollut n. 30-vuotias mies. Uhri oli tässä vaiheessa luullut, että kyseinen mies oli häntä vastaan lähetetty opastaja, kuten oli etukäteen sovittu. Opastaja kertoi myös "Jaanan" odottavan.

Miehet pääsivät perille yksityistilaan, missä opastaja kehotti uhria riisuuntumaan. Tämä riisuuntui ja tämän jälkeen opastaja laittoi hänelle sekä käsiin että jalkoihin käsiraudat. Uhri oli edelleen siinä luulossa, että kyse oli vain valmistautumisesta Jaanan kohtaamiseen.

Tämän jälkeen opastaja riisui myös omat housunsa ja raiskasi uhrinsa.


Tuollahan tosiaan harrastettiin miestä alistavaa seksiä.

Ehkä kannattaisi noiden BDSM-kuvioiden kanssa olla varovainen, kun ei tiedä millaisia ihmiset on. Antaa tuntemattoman kahlita itsensä...

Anonyymi kirjoitti...

"Kai kaikki typerät nartut ovat huomanneet, että MTV3:lta tulee tänään klo 12:30 alkaen Astro-TV."

Homo

Olet siis mitä ilmeisemmin "typerä narttu", kun olet noinkin mahtavan astro-tv havainnon tehnyt ja tänne asti tullut raportoimaan siitä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki paloautot ovat punaisia, mutta kaikki punainen ei ole paloautoa.

asdfg kirjoitti...

Oli muuten Förbomin Jussikin (nimi tällä kertaa oikein!) saanut alun maailmoja syleilevien nuoleskelukommenttien jälkeen pari totista palautetta.

Tässä vielä linkki kerran uusiksi: http://blogit.yleradio1.yle.fi/oikeuttaihmisille/viides_manifesti

"Ohjelmassa esitettiin väite, että parisuhde-, lähisuhde-, tai perheväkivaltaa tapahtuu tasaisesti kaikissa yhteiskuntaluokissa ja riippumatta esimerkiksi alkoholinkäytöstä.

Väite ei pidä paikkaansa millään tavoin.

[Viesti jatkuu Optulan tilastoilla.]"

"Ihmettelen, miksi aina toistetaan sitä myyttiä, että väkivaltaa tapahtuu tasaisesti kaikissa yhteiskuntaluokissa riippumatta alkoholinkäytöstä. Ei pidä paikkaansa.

[Tässä välissä tilastoja]

Näiden Optulan tulosten kiistäminen ainoastaan hankaloittaa väkivaltaa ennaltaehkäisevää työtä."

"Väkivallasta levitetään Suomessa jatkuvasti väärää tietoa. Mutta miksi juuri YLE on erikoistunut valheiden levittämiseen juuri tällä ohjelmapaikalla?

Suomessa ei oikeasti vallitse väkivallan kulttuuri vaan tämä maa on EU:n haastattelututkimuksen mukaan väkivallan suhteen keskikastia. Kadut ovat jopa Euroopan turvallisimpia. Kännistä kohellusta on tosin liikaa."

"Olisin kiinnostunut tietämään, että jos LOVE-yhdistyksen ("Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään") Aija Palomäki on aidosti huolestunut lapsiin kohdistuvasta väkivallasta, miksi hän ei kiinnitä mitään huomiota siihen, että lapsiin kohdistuvasta väkivallasta Suomessa ovat Oikeuspoliittisen tutkimuskeskuksen mukaan päävastuussa äidit? Ohjelmassa kun keskityttiin pelkästään isiin ja miehiin. Tässäpä todellinen yhteiskunnallinen tabu jokaisen mietittäväksi. [Linkki Optulan tutkimukseen]"

Sokerina pohjalla vielä tällainen helmi:

"- maahanmuuttajanaiset eristetään sekä sumalaisista etta alkuperäisestä yhteisöistään, pidetään peukalon alla ukhauksin ja väkivallan avulla, vaihdetaan puhelinkortti, luetaan = sensuroidaan kirjeet ja sähköpostit
- ne joiden virkansa puolesta pitäisi auttaa ja tukea heitä tulkisevat tilanteen rasistisin silmälasien läpi. Ajattelevat heitä huorina (kertovat tuttavilleen näin) ja tyyliin "miksi tulit tänne, olit pysynyt kotimaassaasi"

- Miten heitä voi auttaa, kun mies ei päästä edes kielikursseille? Viranomaiset ei kerro heidän oikeuksistaan eikä yleensä maahanmuuttajakursseillakaan kerrota heidäntodellisista oikeuksista.

- Tämä asenne kaikkialla liittyy yleiseen ja yleistyvämpään naisvihaan joka yhteiskunnassa vallitsee"

Niin, suomalaisten miesten maahanmuuttajavaimoistahan ne koostuvat ne turvakotien suhteettoman suuret maahanmuuttajaedustukset, ja kaiken taustalla on suomalaisen yhteiskunnan naisviha. Kirjoittaja väittää vielä olevansa sosiaalialan ammattilainen, että tällaisia asenteita siellä taas.

(Maahanmuuttajista turvakodeissa esim. http://www.rikoksentorjunta.fi/39313.htm )

asdfg kirjoitti...

Itse olen periaatteessa valmis tiettyyn ymmärtäväisyyteen sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka ovat itse kokeneet parisuhde- tai perheväkivaltaa ja tehneet siitä itselleen siksi mission, vaikka faktat nyt eivät olisi aina niin täysin kohdillaan. Esimerkiksi Aija Palomäen luotsaama yhdistys on ilmeisesti jokin hakattujen naisten terapiakerho, jonka kautta omia traumaattisia kokemuksia miehistä käydään omasta näkökulmasta ("mies hakkaa, vaimo enkeli") läpi.

Noita jussiförbomeja, johannakantoloita ja muita akateemisia ammattivalehtelijoita en sen sijaan kyllä siedä ollenkaan. Verrattuna eräisiin toisiin tyyppeihin, jotka myös harrastavat tilastojen valikoivaa käyttöä mustamaalaustarkoituksessa, heillä on hämmästyttävän korkea profiili julkisessa keskustelussa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Vaimo+vangittu+ep%C3%A4iltyn%C3%A4+ulvilalaismiehen+murhasta/1135249648372

Anonyymi kirjoitti...

Murha-infon keskustelusivulla kuvia tuosta poliisin nyt todennäköisin syin epäiltynä pidättämästä vaimosta liittyen miehen tappamiseen:

Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ulvilan tapaukseen liittyen:

Auer media

www.mammadieetti.net
www.kotiaidit.net

Homo

Argh kirjoitti...

"Tämä asenne kaikkialla liittyy yleiseen ja yleistyvämpään naisvihaan joka yhteiskunnassa vallitsee"

Mistähän tuokin yhä yleistyvä väite on oikein peräisin? Missään ei kuitenkaan näy mitään konkreettisia todisteita kasvavasta naisvihasta, eivätkä minkään valtakunnan tilastot tuota väitettä tue. Tämä lienee taas niitä lentäviä lauseita, joita tykätään toistella, vaikkei tiedetä niiden totuusarvoa tai alkuperää.

Toki typeriä feministiuskomuksia suoltava nainen voi nykyään saada tylyäkin kommenttia eri keskustelupalstoilla, tai jopa ihan kasvokkain. Se ei vaan todista mistään yleisestä naisvihasta vaan kertoo pikemminkin ihmisten kyllästymisestä yksisilmäiseen feministipropagandaan.

Ehkäpä nainen katsotaan nykyään sen verran vahvaksi toimijaksi, että hänelle voi antaa myös suoraa palautetta jos siihen on aihetta. Olisi melko typerää tulkita aiheellinen (tai edes aiheeton) palaute vihaksi, ainakaan ilman mitään muita todisteita.

Vai onko tulkintani kokonaan väärä? Missä se yhteiskunnan harjoittama naisviha oikein on?

Ville kirjoitti...

Ulvilan surmassa ratkaiseva käänne:
Murhatun vaimo vangittiin


Kolme vuotta!

Sen verran kesti, että katseet uskallettiin kääntää kumppaniin eli vaimoon ja naiseen. Sukupuolet toisin ja aviomies on automaattisesti pääepäilty. Heti.

Käsittämätöntä.

Nainen on ilmeisesti johtanut harhaan, huijannut, syyttänyt, valehdellut ja suoraan sanoen kusettanut poliisia kolme vuotta väittäen, että tämä "kookas mies" olisi teon tehnyt.

Uhreja ei ollut vain yksi vaan viisi.

Surmayönä talossa olivat avioparin lisäksi myös heidän neljä lastaan, joista nuorin oli tuolloin kaksivuotias ja vanhin yhdeksänvuotias.

Miltähän on mahtanut tuntua elää tappajaäidin kanssa?

Lapsi näki kaiken

Perheen neljä lasta oli kotona surmateon tapahtuessa. Heidät vietiin yöllä ensiksi sosiaaliviranomaisten hoitoon, mutta perjantain kuluessa he pääsivät lähiomaistensa huomaan.

- Lapset ovat nyt olleet äitinsä luona sairaalassa ja heille on annettu kriisiapua. Äidillä ei ole hengenvaaraa, joten hän pääsee todennäköisesti melko pian sairaalasta, mikä tietysti lasten kannalta on tärkeää, kertoo tutkinnanjohtaja Juha Joutsenlahti.

Joutsenlahden mukaan ainakin yksi lapsista näki koko veriteon kaameimmillaan. Tarkkaa tietoa siitä, mitä lapset ovat joutuneet todistamaan, ei ole.

- Tärkeintä on nyt se, että he voivat käydä läpi tätä kauheaa tapahtumaa ammattiauttajien kanssa.

Ville kirjoitti...

Eipä yllättänyt yhtään, että joku vetää insestikortin esiin ilman mitään perusteita tuolla murha.info ketjussa. Vielä vähemmän, että sen teki nainen, ainakin nimimerkin perusteella.

Anonyymi kirjoitti...

Ville, hesarin ketjussahan ehti puolestaan joku narttu jo arvella ilman mitään todisteita, että kyse on ollut itsepuolustustilanteesta, jossa avuton vaimo on puolustautunut veitsellä kauheaa väkivaltaista miestä vastaan.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Ulvilan jutusta on kyllä aikanaan mielenkiintoista toivon mukaan saada lisätietoja. Jos vaimo on tosiaan tappanut miehensä, niin olisi mielenkiintoista saada tietää mikä tämä aikanaan miestekijän verijäljeksi väitetty jälki on ja mikä sen selitys, sillä sen takiahan 700 henkilöä on DNA-testattu. Verijäljestähän pitäisi helpolla erottua sukupuoli.

Homo

tikka kirjoitti...

homo: "hesarin ketjussahan ehti puolestaan joku narttu jo arvella ilman mitään todisteita, että kyse on ollut itsepuolustustilanteesta, jossa avuton vaimo on puolustautunut veitsellä kauheaa väkivaltaista miestä vastaan"

ehkä epäilys johtui siitä, että muuten naisen on pitänyt pistää myös itseään puukolla lähes kuolettavasti. kaikki eivät varmaan pysty moiseen, etenkin kun sen jälkeen pitäisi mahdollisesti vielä hävittää todisteita. toinen vaihtoehto on, että joku ulkopuolinen kävi puukottamassa naista.

tämä kommentti (murhainfon ketjusta) sen sijaan provosoi kyllä minuakin:
"Ehkä tällä rouvalla ei sitten ollut muuta/parempaa mahdollisuutta tai vaihtoehtoa päästä pois siitä elämäntilanteesta (mikä ikinä se sitten on ollutkaan...), kuin tappaa miehensä..."

naurettavaa selittelyä.

m.a. kirjoitti...

The Spearhead

"This magazine is an expression of our growing voice, and combines the talents of some of the Anglosphere’s best bloggers on men’s issues."

Anonyymi kirjoitti...

minna!

Anonyymi kirjoitti...

Finger!

Anonyymi kirjoitti...

Suomen suurimmat silikonit!

Anonyymi kirjoitti...

Playboy-koekuvauksissa!

Anonyymi kirjoitti...

Lauri!

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkuäiti!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttelijä!

Anonyymi kirjoitti...

Pääministerin morsian!

Ville kirjoitti...

Anonyymi voisi lopettaa sen yksi-linkki-per-kommentti spämmäyksen!

homo: "hesarin ketjussahan ehti puolestaan joku narttu jo arvella ilman mitään todisteita, että kyse on ollut itsepuolustustilanteesta, jossa avuton vaimo on puolustautunut veitsellä kauheaa väkivaltaista miestä vastaan"

tikka: "ehkä epäilys johtui siitä, että muuten naisen on pitänyt pistää myös itseään puukolla lähes kuolettavasti. kaikki eivät varmaan pysty moiseen, etenkin kun sen jälkeen pitäisi mahdollisesti vielä hävittää todisteita. toinen vaihtoehto on, että joku ulkopuolinen kävi puukottamassa naista."

Outoa sinänsä nuo väitetyt itsepuolustukset sun muut. No, kaiketi kyse on vain tyypillisestä tavasta yrittää selittää naisen tappo/murha siten, että nainen on uhri ja mies syyllinen omaan murhaansa. Tämä, jos mikä on asenteellisuutta, halveksittavaa ja teon vähättelyä.

Nainenhan on vangittu todennäköisin syin epäiltynä murhasta, joka viittaa siihen, että teko on kaikinpuolin suunniteltu ja kokonaisuudessaan törkeä ja erityisen raaka.

Täytyy vielä kritisoida tuota, että "Vangitsemisistunto käytiin maanantaina Porin käräjäoikeudessa suljetuin ovin. Myös asiakirjat määrättiin salaisiksi syytteen nostamiseen saakka."

Kaksi aikuista, ei seksuaalista rikosta vaan pelkkä murhaepäily. Miten tämä eroaa niistä lukuisista muista vastaavista tapoista ja murhista, jotka on käsitelty avoimin ovin?

Anonyymi kirjoitti...

Sharon Taten murhaaja kuoli vankilassa

Entinen topless-tanssija tunnusti tappaneensa viimeisillään raskaana olevan Sharon Taten ja neljä tämän ystävää murtauduttuaan ohjaajan kotiin Los Angelesissa vuonna 1969.

Homo

asdfg kirjoitti...

"Outoa sinänsä nuo väitetyt itsepuolustukset sun muut. No, kaiketi kyse on vain tyypillisestä tavasta yrittää selittää naisen tappo/murha siten, että nainen on uhri ja mies syyllinen omaan murhaansa. Tämä, jos mikä on asenteellisuutta, halveksittavaa ja teon vähättelyä."

Kaikenlaiset systemaattiset "battered wife syndrome" -teoriat ovat nimen omaan juuri sitä, mitä feministit väittävät yhteiskunnan kohdistavan naisiin: Syyttämistä rikoksen uhriksi joutumisesta.

(Muistaen silti edelleen tilastot siitä, millaiset elämäntavat altistavat niin miehen kuin naisenkin väkivallan kohteeksi joutumiselle. Joskus kyse todellakin on siitä, kumpi ensiksi ehtii lyödä tappavan iskun.)

"Kaksi aikuista, ei seksuaalista rikosta vaan pelkkä murhaepäily. Miten tämä eroaa niistä lukuisista muista vastaavista tapoista ja murhista, jotka on käsitelty avoimin ovin?"

Veikkaanpa että tämä johtuu siitä, että kyseessä on vasta vangitsemisistunto. Varsinainen käsittely ja tuomio sitten erikseen.

Kyseessä siis ihan puhdas veikkaus.

Anonyymi kirjoitti...

the mother of a newborn went home with the wrong baby

Tällaisella merkityksettömällä virheellä ei pitäisi feministien ja lainsäätäjiemme mielestä olla mitään väliä.

Anonyymi kirjoitti...

ei se oo ihan noin.
täällä on jo esitetty 2 tapausta jotka ei oikeen täsmää:

ensin se homo-raiskaus joka ei oo
uskottava sillä miks masokisti
tuhlaisi parhaimman hetken,
sitomis-hetken, väärään sukupuoleen?(tuo sitomis-hetki on fantasian kuumin vaikka minä en siihen kykenisi tosielämässä sillä kehoni ei tottele mua vaan pelkää ja on ylpee)
ja miks se "raiskaaja" ei millään
lailla snuffannut todistajaa
kuten esim. Jammu-setä teki.
jos oot niin häikäilemätön että raiskaat,
niin tuskin raaskit säästää kurjaa kahlittua miespuolista uhriasi todistajaksi oikeuteen.
ehkä kyseessä sittenkin oli homosta
joka katkeroituneena suhteen katkeamisesta teki rikosilmoituksen?

ja nyt tääl esitettiin toi Ulvila-homma jossa nainen mukamas ois halunnut eroon tilanteesta ja mies täysin syytön. jos niin olisi niin
se nainen ois snuffannut sen miehen
ku se nukkui, ellei se sitt nukkunut jossain hälytys-komplex'in sisällä.
itse veikkaan että nainen yritteli ja yritteli antaa miehelle uuden ja uuden mahiksen että "ehkä sitt huomenna kaikki on hyvin".
mutta eräänä iltana mies oli kännissä ja niin uhkaava naista ja ehkä myös hänen lapsiaan kohtaan,
että naisen oli pakko tehdä ratkaisu heti, loukkaantumisenkin uhalla, yötä ja miehen nukahtamista ei voi odottaa, tilanne on akuutti, se on nyt mä tai hän.

Vortac kirjoitti...

Tämä asenne kaikkialla liittyy yleiseen ja yleistyvämpään naisvihaan joka yhteiskunnassa vallitsee..

Onko kukaan tai mikään taho oikeastaan osoittanut suurempaa naisvihaa kuin feminismi?

Sitä ei vain usein nähdä ihan niin, vaikka käytännössä feminismi ei sormeaan hetkauta koskaan tiettyjen naisten auttamiseksi ja hyväksy heidän oikeuksiaan, kuten maahanmuuttajanaiset, seksityöläiset, jne.

En kyllä ole nähnyt mitään naisvihaa varsinaisesti mistään muusta tahosta yhtä paljon tursuavan.

Miesvihaa sensijaan rönsyää joka paikassa mielin määrin, mutta se ei tunnu yhteiskuntaa tai mediaa paljon koskettavan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Toki typeriä feministiuskomuksia suoltava nainen voi nykyään saada tylyäkin kommenttia eri keskustelupalstoilla, tai jopa ihan kasvokkain. Se ei vaan todista mistään yleisestä naisvihasta vaan kertoo pikemminkin ihmisten kyllästymisestä yksisilmäiseen feministipropagandaan.

Niin. Luonnollinen reaktio miesvihaa kohtaan tulkitaan naisvihaksi. Tällä vääryydellä feminismi on saanut paljon pahaa aikaan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jos Ulvilan keississä olisi ollut oikeasti kyseessä itsepuolustus, niin varmaankin vaimo olisi heti siihen vedonnut.

Jos minä tapan jonkun vahingossa itsepuolustukseksi, niin kyllä vetoan ennemmin siihen kuin alan keksimään paikalle tuntemattomia murhamiehiä.

Joten minun mielestäni iItsepuolustusteoria on ainakin lehtitietojen valossa todennäköisesti feminististä scheisseä.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

> En kyllä ole nähnyt mitään
> naisvihaa varsinaisesti mistään
> muusta tahosta yhtä paljon
> tursuavan.

Hanu Pöglund.
etkö oo koskaan kuullut hänestä?
miespuolinen Arawn jolla
siippakin lohduttamassa
ja silti se jaksaa kirjotella
vuodesta toiseen yläaste-pissiksistä jotka tuntu silloin niin pahalta eikä voi mennä eteenpäin henkisesti ku tuntuu niiiin pahalta että!

Hanu Pöglund'in jokainen merkintä on EXPLISIITTISTÄ naisvihaa.

> Miesvihaa sensijaan rönsyää joka
> paikassa mielin määrin,

nå Arawn'eja sitt löytyy Hanu Pöglund'eja enemmän(esim. TURISTI jne.) johtuen siitä että akka saa jätkä'n vaikk ois kuin spede. kun taas se että Hanu Pöglund sai akan, ja vielä ääri-älykkään & vitun sexikkään(lääh! se kuva jossa mariakristiina on ratsastajan housuissa!), on MAAILMANHISTORIAN SUURIN IHME!

Anonyymi kirjoitti...

> yläaste-pissiksistä

Arawn tosin kirjoitti ALA-aste -pojista. :D
tuntui niiin pahalta kun eivät olleet kiinnostuneita ja tuntuu YHÄ niiiiin pahalta ETTÄ!

Anonyymi kirjoitti...

Miten joku saa Arawnista miesvihaajan? :O Sen vielä ymmärrän, jos joku näkee Turistin kirjoituksissa näin tulkittavia asioita, vaikka minusta Turisti on kyllä tasapuolisen kärkevä kumpaakin sukupuolta kohtaan aina kun sille päälle sattuu.

Anonyymi kirjoitti...

> Miten joku saa Arawnista
> miesvihaajan? :O

se käy lukemassa joka ikisen zätti-sivuston ja sitt se
"automaagisesti"-Arawn
mieltää jokaisen naista halveksuvan
kommentin aikuisen miehen kirjoittamaksi.
vaikka se on pelkkä TUNNETASON PROJEKTIO.
oikeesti se voi yhtähyvin,
toistan,
IHAN YHTÄ HYVIN,
olla kateellisen luokka-toveriTTAREN
kirjoittama kommentti.

> Sen vielä ymmärrän, jos joku
> näkee Turistin kirjoituksissa
> näin tulkittavia asioita,

Turisti on kyllä Arawn'ia pahempi.
johtuen siitä että Turisti ei oo absolutisti kuten Arawn,
ja alkoholi nostaa naisen testosteroni-arvoja joka lisää
aggressiota, erityisesti naisilla jotka ei oo tottuneet siihen hormoniin.
mä en aggressiivisiin naisiin
suhtaudu naisina.
ne ei hormonaalisesti ole naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn'ilta on tullut väkivaltaisen
aggressiivista tekstiä miehiä
kohtaan vain raiskaus -yhteydessä:

"jos mies väkisin olisi ottanut mut niin leikkaisin siltä pippelin irti. osaan käytellä veistä."-Arawn

"jos mieheni yrittäisi raiskata minut niin löisin häntä paistinpannulla päähän ja juoksisin karkuun." -Arawn

noita ei kuitenkaan pidä laskea epänaisellisiksi
tai ees
vähääkään aggressiivisiksi
sillä

#1: kaikilla naisilla(paitsi se huuliharppukostaja-elokuvan FIKTIIVINEN naispääosa) on neuroottinen suhtautuminen raiskaukseen. mieluummin nainen haluu että Nick Cave iskee isolla kivellä naiselta aivot ruusujen lannoitteeksi(viittaan tässä biisiin joka oli maailman suosituin biisi koko 90-luvun jälkipuoliskon ja soi KAIKKIEN ERI MAIDEN MTV-kanavilla jatkuvasti ja johon Kylie Minogue'kin, siihen aikaan suosituin laulajatar, halusi mukaan laulaa duettoa Nick Cave'n kanssa sillä se biisi on kaikkien naisten mielestä NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN IHHHHHKUUUUUUUUUUUU!
http://www.youtube.com/watch?v=8srgfw7GDkM
)
kuin että mies RAISKAA naisen ja jättää hänet elämään sen muiston kanssa.

#2: Arawn vain UHKAILI naisen neuroosistaan ahdistuneena. oikeessa tilanteessa Arawn varmaan
käyttäytyisi kuin nainen:
rationaalisesti ja tissusti kuten
Arokettu joka on ÄÄRI-NAINEN:
http://alopex.vuodatus.net/blog/673787/-ei-on-ehka-kylla-/

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä jos hankkisit apua itsellesi?

Anonyymi kirjoitti...

itseasiassa mull on
tapaaminen avohoitajattareni kanssa
ens torstaina.

jos sulta löytyy kaiken kaljoittelun jälkeen niin paljon aivoa että osaat ilmaista itteäsi perusteluksi asti,
niin sull on pari päivää aikaa ehdottaa puheen-aihetta mulle ja avohoitsulleni.

Anonyymi kirjoitti...

Ville: "Nainenhan on vangittu todennäköisin syin epäiltynä murhasta, joka viittaa siihen, että teko on kaikinpuolin suunniteltu ja kokonaisuudessaan törkeä ja erityisen raaka."

Finlexistä:

"Jos tappo tehdään

1) vakaasti harkiten,

2) erityisen raa'alla tai julmalla tavalla,

3) vakavaa yleistä vaaraa aiheuttaen tai

4) tappamalla virkamies hänen ollessaan virkansa puolesta ylläpitämässä järjestystä tai turvallisuutta taikka virkatoimen vuoksi

ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava murhasta vankeuteen elinkaudeksi."

Teko ei siis vaadi suunnitelmallisuutta, jotta se voidaan tuomita murhana, jos on tehty esim. erityisen julmalla ja raa'alla tavalla.

En tunne jutun yksityiskohtia, mutta jotenkin ei täällä ilmenneiden tietojen perusteella kuulosta uskottavalta, että vaimo olisi suunnitellut etukäteen tappavansa miehensä tuolla tavalla. Siinä on liikaa tekijöitä, jotka voivat mennä pieleen - ja harkitse surmaavat naiset sitä paitsi useimmiten käyttävät myrkkyä.

Anonyymille, joka olit ihmetellyt, miten minusta saa miesvihaisen: älä välitä tuosta toisesta anonyymista. En esim. ole kirjoittanut mitään sellaista, mitä hän väittää eikä tyypillä muutenkaan selkeästi ole kaikki palikat laatikossa.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn'illa taas ei oo kaikki MUISTI laatikossa.

sano yksi juttu jota et usko että enään saan kaivetuksi esiin joko google'lla tai kutsumalla todistajan
lausuntoa.

Anonyymi kirjoitti...

teit todistamisen jopa helpoksi
sillä kielsit KAIKEN käyttämällä
sanaa "mitään".
joten olen voitolla jos ees joku muu muistaa ees yhen.

Anonyymi kirjoitti...

mua ei kiinnosta valehdella.
ei se oo kivaa.

osoittaa myös epätoivoasi viittaamalla samassa lauseessani mielenterveyteeni. freudilaisena lipsahduksena kaikenlisäksi
viittasit mielenterveyteeni KIELIOPILLISESTI siten että itsekin myönsit ettei se tähän liity ja että kyllä muistan hyvin ja kyllä puhun totta kuten aina.

Anonyymi kirjoitti...

mua ei kiinnosta valehdella.
ei se oo kivaa.

osoittaa myös epätoivoasi viittaamalla samassa lauseessani mielenterveyteeni. freudilaisena lipsahduksena kaikenlisäksi
viittasit mielenterveyteeni KIELIOPILLISESTI siten että itsekin myönsit ettei se tähän liity ja että kyllä muistan hyvin ja kyllä puhun totta kuten aina.

Anonyymi kirjoitti...

öhh..
tarkoitin siis "lauseessaSi".
+ että toi tupla-postaus ei ollut mun syy.

"and who do you think they all believed?" -King Diamond

Anonyymi kirjoitti...

huomauttaisin vielä,
että sen lisäksi etten valehtele,
en myöskään rehtiys-syistä mainitse
mitään yksityis-keskustelu -juttuu(jollaista en Arawn'in kaa oo ees käynyt vaikka kylläkin yritin ;D
)
vaan kaikki on ainakin ollut julkisesti internet'issä.
noi muut oon ottanut Arawn'in blogista ja kommenttiosastoilta. kun taas toi veitsi-juttu on Krice'n päiviksen vastaus-osiosta.
sille löytyy varmasti paljon todistajia jotka ei oo Arawnia-nuolijoita.
toistan: Arawnhan kielsi KAIKEN.
joten helpoks menee jos se narttu viel kerran kehtaa kutsua mua valehtelijaksi.

Anonyymi kirjoitti...

"kommenttiosastoilta"

tuo oli monikossa siks
että Arawn on TUHONNUT vanhoja
kommenttiosastojaan tasaisin välein.
esim. kesällä 2005
AIOTKO KIELTÄÄ SENKIN OI SEXIKÄS ARAWN-TÄTI?

Anonyymi kirjoitti...

NIIN ja myös vuoden 2005 alussa
sexikäs Arawn-täti tuhosi kommentti-osastonsa.

helppo on nyt väittää mua valehtelijaksi kun kaikki
muut kommentoijat nuolee persettäs
lesbo-miiteissä joka viikonloppu,
ja oot tuhonnut kaikki todisteet.

Anonyymi kirjoitti...

niin, ja vuoden 2005 alkua
aiemmat blogi-jutut
Arawn-täti(lääh! lääh!)
on myös tuhonnut.
ilmeisesti Arawn-täti(lääh! lääh!)
oli silloin tyytymätön myös merkintöihinsä eikä vain kommenttiosastolla antamiinsa selittelyihin.

vai aikooko Arawn-täti(lääh! lääh!)
nyt kieltää senkin ettei oo kirjotellut mitään ennen helmikuuta2005?
senkin kiellon kaikki Arawn-tädin(lääh! lääh!) persettä antaumuksella nuolevat muu blogi-maailma nielee joten siitä vaan kieltämään sekin niin ei tartte selitellä miksi tuhosit nekin jäljet ja että sopiiko se jotenkin yhteen psykologisesti sen kaa että nyt kiellät kaiken ja väität mua valehtelijaksi.

Anonyymi kirjoitti...

"nyt kieltää senkin ettei oo kirjotellut mitään ennen helmikuuta2005?"

tossa on tupla-kielto.
tarkoitin:
nyt kieltää senkin että on kirjotellut jotain ennen helmikuuta2005?

Jape kirjoitti...

Minusta Henkan olisi syytä estää anonyymi kommnetointi taas, kun tuntuu tällä eräällä anonyymillä olevan nyt jotain pahasti vialla.

Ei ole tervettä tuollainen hyökkäily Arawnia kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jape> Ei ole tervettä tuollainen
Jape> hyökkäily Arawnia kohtaan.

ensinnäkin, idiootti, sun ois kuulunut sanoa "vastaan" eikä "kohtaan".

toisekseen naiset ei tykkää ritareista, varsinkaan TYHMISTÄ sellasista, joten oo hiljaa.

kolmanneksi Arawn on hyökännyt mua vastaan pahemmin, vaikkei pahasti, joten oon sen suhteen plussalla, mutta jatka vaan leikkii internet-ritaria idiootti-Jape, ja kohta oot yhtä "suosittu" naisten keskuudessa kuin Mikko Moilanen.

Anonyymi kirjoitti...

heh.heh.
kävin muuten Japen blogissa.
Japekin harrastaa valokuvausta kuten eräs
varsin säälittävä entinen tasaarvotaistelija
nykyinen katkera siitä ettei naiset hänen ritarillisuutta osannut arvostaa.

Japen suosikki-leffa on Blade Runner, hyvä valinta mutta varmasti väärästä syystä,
lyönpä vetoa ettei Jape tajuu
miks Rachael on schizofreenikko-sankaritar.
koska Japen aivot on 2-ulotteinen kuin valokuva.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, Mårteniika is back!

Mikä ilon päivä!

Anonyymi kirjoitti...

se on KAHDELLA åå'lla!

mutta saat anteeksi koska oot fanini. ;)

MikkoAP kirjoitti...

"Minusta Henkan olisi syytä estää anonyymi kommnetointi taas, kun tuntuu tällä eräällä anonyymillä olevan nyt jotain pahasti vialla.

Ei ole tervettä tuollainen hyökkäily Arawnia kohtaan."

Joo minustakin. Henkkahan sallii kärkkäätkin mielipiteet , mutta tuollainen henkilöä kohtaan suuntautuva hyökkäily/spämmäily/stalkkaus on asiatonta sellaisillakin foorumeilla (kuten tämä), joissa sana on muuten vapaa. Eiköhän olisi Henkan aika helppoa blokata se IP-osoite, joista nuo kommentit tulivat.

Anonyymi kirjoitti...

"se on KAHDELLA åå'lla!"

Eli Marttiko? Vai Martta?

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP> mutta tuollainen henkilöä
MikkoAP> kohtaan suuntautuva
MikkoAP> hyökkäily/spämmäily/stalkkaus
MikkoAP> on asiatonta
MikkoAP> sellaisillakin foorumeilla


Henkka tietysti päättää tän foorumin linjan , ei siinä mitään.
mutta muistan vieläkin kuinka Arawn'in mielestä oli täysin ok hyökkäillä mua vastaan hänen foorumillaan syksyllä 2002 joten nautin joka kerta kun saan perusteita mollailla Arawn'ii.

oon ehkä pitkävihainen neiti,
mutten voi sille mitään.
Arawn ei oo pyytänyt anteeksi vaikk
ehdotin hänelle sellaista syksyllä 2005.

> "se on KAHDELLA åå'lla!"
> Eli Marttiko? Vai Martta?

sun aivot on täysin kaaos.
sussa ei oo mitään järkee.
tyhmin koskaan lukemani kommentti.
osaat hengittää sillä se on RINNAKKAINEN järjestelmä.


ja mun nimi siis on Måårteniika.

Anonyymi kirjoitti...

se, mistä Arawn siis mun mielestä kuuluis pyytä anteeksi,
JOS
haluaa että alan kohdella häntä lempeästi,
on tämä:
http://www.freebok.net/books/Arawn/view.html?page=10

siihen anteeksipyyntöön saakka tuun suhtautuu Arawn'iin yhtä julmasti kuin Arawn tuolla vieraskirjassaan syksyllä 2002.

ja jos te vitun MikkoAPwhatever heikot hinttari-pojat haluutte tääl internetiss asiast ritarioilla, niin siitä vaan!
ette tajuu että puolustatte
TUNNEKYLMÄÄ
naista, joka ei ansaitse puolustamista
tunnekylmiltä kommenteilta.

en vihaa Arawn'ia vaan vihaan sitä miten se mua kohteli enkä tuu kohtelee Arawn'ia pätkääkään paremmin ennenkuin Arawn pyytää anteeksi.

hupsistahomoksi kirjoitti...

Pyydät kuvia kainalokarvoista ja kun toinen ei (ymmärrettävästi) halua sellaista antaa, niin kannat kaunaa seuaavat seitsemän vuotta?

Taidan liittyä Arawnia puolustavaan hinttaripoikien sakkiin...

MikkoAP kirjoitti...

"siihen anteeksipyyntöön saakka tuun suhtautuu Arawn'iin yhtä julmasti kuin Arawn tuolla vieraskirjassaan syksyllä 2002.

ja jos te vitun MikkoAPwhatever heikot hinttari-pojat haluutte tääl internetiss asiast ritarioilla, niin siitä vaan!"

No kuka helvetti jaksaa kantaa noin syvää kaunaa internet kommenteista SEITSEMÄN VUODEN TAKAA?!!! Ja tuota...


"oi Arawn, Jumalattareni.
jo aikoja sitten esitin Teille, Arawn, Jumalattareni,
nöyrimmän pyyntöni siitä että soisit tämän planeetan
raukoille mulqvisteille, kuten minulle, kuvia käsistäsi
ja pyllystäsi karvoineen kaikkineen."

Voi helvetti, ei tuollaiseen voi vastata kohteliaasti.

bmaad kirjoitti...

"Joo minustakin. Henkkahan sallii kärkkäätkin mielipiteet , mutta tuollainen henkilöä kohtaan suuntautuva hyökkäily/spämmäily/stalkkaus on asiatonta sellaisillakin foorumeilla (kuten tämä), joissa sana on muuten vapaa. Eiköhän olisi Henkan aika helppoa blokata se IP-osoite, joista nuo kommentit tulivat."

Tämän kyseisen kaverin
päämäärät ovat jossain yläkerran rappusissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Ei liiku enää." -Arawn

tolla kommentilla Arawn viittasi
siihen että oli blokannut mun IP'n
niin etten enää päässyt lukee mitään
Arawn'in koko kotareilta.
siis mä en ollut tervetullut,
mutta muut jotka mollas mua oli,
ja Arawn vielä yhtyi siihen mollaukseen
ja blokkas mun IP'n.

Arawn'illa on tietysti OIKEUS tehdä niin.
mutta nyt onkin kyse siitä että
MITEN VITUN HIENOTUNTEISESTI TE OIKEEN KUVITTELETTE ETTÄ MÄ TUUN TOLLASEN KOHTELUN JÄLKEEN SUHTAUTUU ARAWN'IIN???!!!

Arawn tietää mun olevan mitätön
haitta hänelle
joten ei jaksa pyytää anteeksi
koska siitä ois iloa vain mulle
sillä ainoita joita kiukkuni
tuntuu haittaavan on TÄMÄN blogin ritari-tolloja.
tai ehkä se ei heitäkään haittaa vaan nauttivat siitä kun vihdoin pääsevät pätemään ritarina.

Anonyymi kirjoitti...

Kuule Måååårtenika, ottaisivatkohan he sinut oikein sisälle mielisairaalaan, että lääkitys saataisiin kohdalleen? Heittelet sen verran skitsoa kommenttia, että avohoito ei taida olla sinulle tarpeeksi.

Toinen asia: pirkanmaalainen raiskaaja "Jaana" todettiin tänään Iltalehden sivulla 21 MIEHEKSI.

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

#1. oon skitso. erilaistumaton skitsofrenia.

#2. oon ollut miekkarissa pakkohoidossa toista vuotta.

#3. tää avohoito on vain jälkiseurantaa ettei tilanne pääse huonommaksi kuin se jo on.

#4. lääkkeet auttaa vain niitä skitsoja joilla ajatus-häiriöitä, sillä lääkkeet hidastaa aivo-toimintaa. mun skitsous ei johdu siitä. skitsous on OIRE. ja mulla syy on muu kuin ettei aivoni kestäis ylikellotusta. joten lääkkeet ei auta.

ajatus-häiriöt siis on se että
lauseet ei aja samaa asiaa vaan hajoovat.

mull ei myöskään oo aistiharhoja ja siksi ERILAISTUMATON skitsofrenia.

hupsistahomoksi kirjoitti...

Itsekin myönnät, että Arawnilla oli täysi oikeus tehdä kuten teki. Miksi pitäisi pyytää anteeksi, kun käyttäytyy, kuten on oikeus tehdä?

Ja millä perusteella kannat kaunaa, kun kerran sait ansiosi mukaan ja kuten oikeus oli?

Anonyymi kirjoitti...

Riitta> Toinen asia: pirkanmaalainen
Riitta> raiskaaja "Jaana" todettiin
Riitta> tänään Iltalehden sivulla 21
Riitta> MIEHEKSI.

voi Riitta, sä oot niin VITUN TYHMÄ!
tosin siihenkään ei löydy lääkettä.

jo vitun ekoista kommenteista
saakka on se ollut kaikkien tiedossa että se on mies.

siitä olen kyllä feministien kaa samaa mieltä ettei penistä voi raiskata kololla.
kuten ei naistenkaan raiskaus-fantasiat oo raiskauksia sillä ne tapahtuu heidän HALUAMIENSA miesten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

> Itsekin myönnät, että Arawnilla
> oli täysi oikeus tehdä kuten teki.
> Miksi pitäisi pyytää anteeksi, kun
> käyttäytyy, kuten on oikeus tehdä?

TE vaaditte mua kohtelee Arawnii HYVIN.
MÄ yritän kohdella Arawnii niin vittumaisesti että ArawnKIN alkaisi
haluta mua kohtelee häntä hyvin.
mikä johtaisi siihen että Arawn pyytäisi anteeksi.

mähän en alottamut valittaa,
eikä Arawnkaan,
VAAN TE RITARI-POJAT ALOITITTE.

+ että kirjoitan tätä taas.
tyhmät kun eivät ymmärrä lukemaansa.

Anonyymi kirjoitti...

"ja mun nimi siis on Måårteniika."

Eikä ole, vaan MÅRTEN Karl Axel SMEDS, tuttujen kesken Martta.

Anonyymi kirjoitti...

"mähän en alottamut valittaa,
eikä Arawnkaan,
VAAN TE RITARI-POJAT ALOITITTE."

Älä itke, Martta, meidän äiti tekee susta muusia. Niin!

Anonyymi kirjoitti...

Martta/Måårteniika:
"lupasin jo etten kirjoita
tänne enää.
mutta koska poistit lupaukseni
niin kirjoitan vielä tämän viestin:

mä siis en enää kirjoita tänne.
joten voit surutta poistaa
noi moderoinnit.

säälittää tollanen kun sulle
tää blogi on noin tärkee
ja sitt kukaan muukaan ei
enää kommentoi.

en halunnut pilata tätä blogiasi. :(

petyin siihen ettet koskaan
oikeen hyväksynyt minua
ystävättäreksesi

mutta se ei todellakaan tee
sinua yhtä huonoksi kuin muut.
ei kuitenkaan siltikään riittävän hyväksi.

hyvät jatkot."

Voi kun Martta on ollut rakastunut Arawniin...
Jotenkin söpöä

Anonyymi kirjoitti...

""ja mun nimi siis on Måårteniika."

Eikä ole, vaan MÅRTEN Karl Axel SMEDS, tuttujen kesken Martta."

Mikä tapaus hän on? Google ei juurikaan osannut kertoa.

hupsistahomoksi kirjoitti...

Kuule Martta, otapa onkeen kun selväjärkisempi sanoo: Mitä enemmän Arawnia perusteettomasti mollaat, sitä epätodennäköisemmäksi muuttuu kaiken aikaa se, että joskus saisit anteeksi. Tuo on vihoviimeinen tapa yrittää saada joku haluamaan, että pitäisit hänestä.

Enkä nyt ollenkaan ehdota, että sinun tulisi "kohdella häntä hyvin". Ehdotan, että unohdat koko ihmisen ja keskityt omaan tervehtymiseesi.

Anonyymi kirjoitti...

Måårteniika (menihän nyt oikein?), miten oonkaan kaivannut sua! Oon siis se yksi anonyymi.

Henkka on nykyään tiedemies joka kulkee pukupäällä esitelmöimässä yliopistoissa, radiossa, TV:ssä. Panusta on tullu kolumnisti joka lipittää ilmaista limpparia hienoilla kokkareilla. Birdy on kirjailija, ei jaksa päivittää nettiin ja röökaa enää kyltyrelleissä piireissä.

Lord Boredomista viimeinen havainto joskus kesällä, kun kommentoi jotain Suomi24-foorumilla.

Hilipari-Moelanen-Moilasesta ei ole kuulunut mitään.

Kecmannista vielä vähemmän.

Bmad-Esa innostuu enää harvoin runkkufantasioimaan ja tekee sen täällä, Henkan isännyyden alla.

Blogit on nykyään kuin karkkikauppa köyhälle. Toinen toistaan upeampia nuoria naisia esittelee itseään ja päivän asujaan. Asenne-naisia ei enää ole netissä, pelkästään söpöliinejä.

Mutta upeaa että sä olet taas täällä!

asdfg kirjoitti...

Minäkin kyllä kehottaisin Henkkaa harkitsemaan poikkeuksellisesti jonkinlaisia sensuuritoimia. Ihmissuhteet-blogin päivittäiset aiheet ovat muutenkin monille hankalia nieltäviä, ja se ei kyllä ainakaan auta asiaa, jos joku eksentrikko spammailee ja vainoaa ihmisiä kohta kaksinumeroiseen ikään pääsevän kaunan takia.

bmaad kirjoitti...

"Ihmissuhteet-blogin päivittäiset aiheet ovat muutenkin monille hankalia nieltäviä, ja se ei kyllä ainakaan auta asiaa, jos joku eksentrikko spammailee ja vainoaa ihmisiä kohta kaksinumeroiseen ikään pääsevän kaunan takia."

Kuten jokainen ymmärtää,
näiden "anonyymien" touhuissa ei ole mitään rayionaalista motiivia, vaan ideana on aiheuttaa sekasortoa ja syyllisyydentunteita. Nämä eivät välttämättä ole edes mitään mielisairaalapotilaita, vaan ihmisiä, jotka pitävät tällaisia keinoja tarpeellisina ja yhteisön tajuntaa laajentavina.

Nämä tyypit ovat selkeästi kehitelleet pimennossa hämäriä toimintatapoja (ovat ottaneet mallia kauhuelokuvista tai natsipsykologiasta), joilla pyrkivät häiritsemään ihmisiä, ja saamaan heitä raiteiltaan elämässä, ajamaan kolareita ja jäämään junien alle. Kaiken kunniaksi he ottavat maljan tai jättävät ottamatta.
Bannaaminen ja asian selvittely olisi tietysti tarpeellista, mutta kun ihmiset ajautuvat tuohon pisteeseen sille on vaikea tehdä mitään. Ehkä syväterapia, jossa käydään lapsuuden kokemuksia läpi voisi auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

> Kuule Martta,

et osaa ruåtsia ku et osaa sanoa Måårteniika.

> otapa onkeen kun
> selväjärkisempi sanoo:

järkesi on selvä kuin tyhjiö.

> Mitä enemmän Arawnia
> perusteettomasti mollaat,

Arawn tietää ettei perusteettomasti.
ja niin kauan kuin Arawn ei välitä mun tunteista en mäkään hänen.
te muut voitte itkeä siinä sivussa niin paljon kuin haluutte, pätkin teitä vain sitä mukaa ku tuutte IRL heiluu mulle.

> sitä epätodennäköisemmäksi muuttuu
> kaiken aikaa se, että joskus saisit anteeksi.

etkä myöskään suomea.

herää kysymys että
MITÄ KIELTÄ SÄ EES OSAAT?!

english?

vai pitääks tää vain laittaa tyhmyytesi piikkiin.
ei kenenkään tässä kuulu "saada anteeksi". vitun idiootti.

hupsistahomoksi kirjoitti...

Mårten-whatever

Olet oikeasti sairas. Hankkiudu takaisin hoitoon.

Anonyymi kirjoitti...

tiedän että olen sairas.

tiedän myös ettet sä osaa perustella sitä.

tiedän jopa ettet edes puhuisi siitä ellen ois sullet kertonut.
sun älykkyys-osamäärä on selkeästi Alice-bot'ia alempi:
http://alice.pandorabots.com/

mutta samaa kerta-luokkaa silti,
samoine ominaisuuksineen. joten et oo täysi n0lla.

Anonyymi kirjoitti...

Human: hi
ALICE: Hello there.
Human: what sex are you
ALICE: I am a female.
Human: do you have arms?
ALICE: My robot body is still under development.
Human: how far developed is it now?
ALICE: Oh. More than one million miles.hmh.
nå ehkä sä oot vain vähän tyhmempi.
sun kanssa keskustelu ois tyssännyt vielki nopeemmin.

Anonyymi kirjoitti...

> Hilipari-Moelanen-Moilasesta ei ole kuulunut mitään.

on olemassa 2 ei-makaaberia vaihtoehtoa:
se jätkä sai naisen.
se jätkä VIISASTUI.
noi 2 ylläolevaa ovat sitten toisensa poissulkevat.

Anonyymi kirjoitti...

hahhah!
näin iltiksen lööpit.
"poliisin teoria"
hahhah!

noita "poliisien teorioita" oli
myös Bodom'in murhista ja Tulilahden murhista.

Tulilahden murhan teki paikkakuntalainen joka tiesi
missä järven syvin kohta.
mistä lapio löytyy.
jolle koira ei haukkunut.
+ että metsästä muut retkeilijät kuuli kahden ei-hurrin puhuvan "etkö oo jo saanut tarpeeksi? sitäpaitsi toss teltan eessä on miesten pyörä."

mutta hurri-stalkkaaja haluttiin tuomita.
ja samalla kun hurri-stalkkaaja ISTUI VANKILASSA
niin samat tekijät halusivat näyttää että väärän ottivat ja tekivät Bodom'in surman jossa taas tyttöä käsiteltiin puukolla oikeen antaumuksella. sillä tekijät olivat ylpeitä siitä
että ovat "something wild"-ChildrenOfBodom
eikä mikään stalkkaava nörtti-hurri.

tosin kytät näki Bodom'issa vuonna 2004 teorian siitä että eräs EI-vankilassa istuva hurri ois sitten "tehnyt" sen Bodom'in vaikk se oli ihan selvästi sama tekijä(t) peräkkäisinä kesinä kuin Tulilahti.

oli semmonen "poliisien teoria"
joka perustui siihen että vasta käräjä-oikeudessa poliisit laitettiin niin ahtaalle että laboratorio-teknikot päästettiin myöntää oikeudelle että veri-jäljet todistavat että puukoniskujen tapahtuessa Nils makasi teltan pohjalla.

Anonyymi kirjoitti...

lööpit siis koski Ulvilan tapausta.

Anonyymi kirjoitti...

nåni!
jokaisen nörtin lohdutuspalkinto löytyi tålt ALICE-sivult!
http://www.virtualfem.com/

Vortac kirjoitti...

Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?

Tarkoitukseni oli vielä jatkaa tuota huomautustani siitä, miten feminismi tursuaa naisvihaa (Panu Höglund ei kylläkään ole koskaan naisvihaa ilmentänyt, kertonut lähinnä totuuden, joskus aika voimakkain sanankääntein, mikä on tietenkin aina plussaa) mainitsemalla siitä, että feminismi ikäänkuin 'hemmottelee' naisia vaatimalla aina valtiota ja hallitusta ja yhteiskuntaa apuun, siis ilmentäen, että naiset eivät itse osaa hoitaa ongelmiaan -- mutta enpä taidakaan tästä tämän enempää kirjoittaa, kun on sama kuin kirjoittaisi kaatopaikalle.. joku roskasi tämän alueen totaalisesti.

¨Tuo lienee viimeinen keino, jonka femakot jne. anopellet keksivät - kun ei solvailu ja puskahuutelu auta, eikä 'naisellisia temppuja' voi täällä käyttää, niin tuollainen flood-spammirevahka tietty blokkaa keskustelua aika tehokkaasti.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin nyt vaikuttaa siltä, että joku (ylikasvanut) teinipoitsu yrittää tekeytyä teinitytöksi? Juuri näin.

"Vai onko tulkintani kokonaan väärä? Missä se yhteiskunnan harjoittama naisviha oikein on?" En ole nähnyt. Enkä myöskään miesvihaa.