tiistaina, syyskuuta 01, 2009

Hanna Onwen-Huma

Miesten entistä laajempi työttömyys ei ole ilon aihe
”Kesäkuun lopussa kaikista Suomen työttömistä työnhakijoista 56 prosenttia oli miehiä. Vielä vuosi sitten kesäkuussa enemmistö työttömistä työnhakijoista – 52 prosenttia – oli naisia. Naisia oli työttömänä miehiä enemmän myös kaksi vuotta sitten.”

Sukupuolitietoinen budjetointi parantaa kaikkien hyvinvointia
Työ- ja elinkeinoministeriö on nostanut esiin ensi vuoden talousarvioesityksessä nuorten miesten ja naisten työttömyysasteen suuren eron. Nuorten naisten työttömyysaste oli maaliskuussa 14,3 prosenttia ja miesten 29,4 prosenttia. Tilastotieto on peruste sille, että toiminnassa ja määrärahojen suuntaamisessa edistetään nuorten miesten nykyistä parempaa kiinnittymistä opiskeluun ja työelämään.

"Sukupuolten tasa-arvoa ei edistetä tuomalla esiin pelkästään naisten asioita tai sukupuolineutraalisti kohtelemalla miehiä ja naisia samalla tavalla. Tasa-arvon edistäminen edellyttää, että miesten ja naisten erot tuodaan näkyville. Erot pitää ensin tunnistaa ja sitten tunnustaa", Hanna Onwen-Huma sanoo.

Suomalaisnaiset ovat vetäytyviä hiiriä

41 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Women staying in mini-skirts for longer: report

Healthy habits prevent breast cancer: study

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiainen: Lööppijulkkis-lauluni loukkaa minua

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Seksin ei tarvitse kestää pitkään

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Uusi yritys: Seksin ei tarvitse kestää pitkään

Toivottavasti tämä ei ole jo ollut täällä: Miehiä syrjitään vuokramarkkinoilla

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Seksivideo tyypillisestä nartun seksikäyttäytymisestä

Homo

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvon edistäminen edellyttää, että miesten ja naisten erot tuodaan näkyville. Erot pitää ensin tunnistaa ja sitten tunnustaa"

Loppuiko sukupuolten välisten biologisten erojen kieltäminen tähän?

Tuskin.

Anonyymi kirjoitti...

Why can't a woman be more like a lady?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Vastatkaahan tyypit siihen kysymykseen, ettiätuota miksi naiset eivät hanki elantoaan soittamalla bändeissä. Joksus joku laulaja on nainen mutta tuskin koskaan soittaja. Puhumattakaan naisilla kokonaan miehitetyistä bändeistä. Eiku naisitetuista. Tytöt kuitenkin kai harrastaa enemmän musisointia kuin pojat.

Mitäs muita ammatteja on, joihin naiset ei koske pitkällä tikullakaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa suurena yllätyksenä, että TikTakin, Gimmelin, Janen ja Indican jäsenet onkin olleet poikia :O
Mua on sahattu silmään...

Anonyymi kirjoitti...

"Tulipa suurena yllätyksenä, että TikTakin, Gimmelin, Janen ja Indican jäsenet onkin olleet poikia :O"

Kysymykseni oli epätarkka, mikä johtunee siitä, että se syntyi Ruotsin-laivalla. Tarkoitin näitä musiikin perusduunareita, jotka kiertävät kaikenmaailman tanssilavoja ja isabelloja.

Ei sen puoleen, että noissa rokkibändeissäkään naisia pilvin pimein olisi. Varmaan ale prosentti.

Nimimerkillä Jokunen lava on itsekin tullut kierrettyä

Anonyymi kirjoitti...

" Mitäs muita ammatteja on, joihin naiset ei koske pitkällä tikullakaan?"

Niitä on paaaaljon...
mutta tietääkö joku naistaikurin?

Anonyymi kirjoitti...

"Vastatkaahan tyypit siihen kysymykseen, ettiätuota miksi naiset eivät hanki elantoaan soittamalla bändeissä."

Tietoa ei ole, mutta voisin kuvitella, että se lavoilla ravaaminen on rankkaa puuhaa ja että rahaa suurempi kimmoke tehdä työtä saattaa nuorilla miehillä olla se, että soittajat saa pillua. Nuorilla naisillahan vastaavaa kimmoketta samaan työhön ei ole. Sitten kun on nuoresta pitäen päässyt kyseisen työn makuun, sillä hommalla tienaamista jatkaa vielä vanhempanakin, vaikka vakiintuisi. (On tuttu bändi, on valmis ohjelmisto, on suhteet luotuina lavojen omistajiin jne. niin mikäs siinä jatkaessa.)

Toinen syy (johon on jopa jonkinasteista tietoa, kun tunnen yhden konservatorion opettajan) on se, että jos musikaalinen poika haluaa siirtyä klassiselta puolelta rokkipuolelle, hän myös tekee sen. Kasvuikäisille tytöille vanhempien mielipide merkitsee niin paljon, että sitten vaan opiskellaan nöyrästi sitä pianoa tai viulua, vaikka mieli palaisi päästä sähkökitaran varteen. Ja sitten kun teinikapina iskee kunnolla, niin reaktio onkin se, että musiikki jää kokonaan pois.

Anonyymi kirjoitti...

Taas löytyy vikaa: "olet hiirulainen, sinussa on jotain vialla!" Ja näin ongelmat alkavat, jossakin täytyy olla vikaa kun en olekaa onnellinen :( patriarkin syytä kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

Hah hah se on rumien kukkoilua kun pitää vetää tuollaiset kuteet päälle kuin Saagimillakin on. Näin se on. Ei niitä miehiä saadakseen tarvitse loistaa kuin katulamppu. Iltalehti on täällä vähän kuin raamattu. Sitä kun siteerataan harvasen päivä. Itse pidän ennemmin jostain oikeasta sanomalehdestä, enkä tuollaisesta puolijuorulehdestä. Ja vielä sanotaan että mihet ei muka juoruihin usko. No uskoo ken mitä tahtoo. Täällä on todistettu toisin.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

Naisen kanssa -sarjakuvasta animaatiosarja

1.9.2009 19:49
A A

HS

Suositusta Naisen kanssa -parisuhdesarjakuvasta on valmistunut animaatiosarja. Noin minuutin mittaiset animaatiot esitetään Nelosella osana Maria!-talkshow'ta.

Animaatiot on tuottanut tietokonegrafiikkaan erikoistunut graafikko Jussi Fredriksson, ja ne on suunniteltu yhteistyössä sarjakuvan käsikirjoittajien Mikael Gyllingin ja Teppo Sillantauksen kanssa.

Naisen kanssa on ilmestynyt eri lehdissä vuodesta 1995 lähtien. Tällä hetkellä uusia jaksoja julkaisee englanniksi Finnairin Blue Wings -lehti.

Nelonen esittää kymmenosaisen animaatiosarjan syksyn mittaan kokonaisuudessaan.

Huomenna keskiviikkona Maria!-show'ssa nähtävä ensimmäinen jakso on nimeltään Roolit seksin aikana, ja animaatiosta on keskustelemassa muun muassa Imatran entinen kirkkoherra Marja-Sisko Aalto.

Anonyymi kirjoitti...

Amerikkalaisnaisten rattijuopumukset lisääntyneet "hätkähdyttävästi"

...
Miehet johtavat rattijuopumustilastoja yhä selvästi. Amerikkalaismiesten kärähdykset ratista ovat kuitenkin olleet viime aikoina hienoisessa mutta selvässä laskussa.

Ongelma nousi esille tiedotusvälineissä heinäkuun lopulla kun naispuolisen rattijuopon aiheuttamassa onnettomuudessa kuoli peräti kahdeksan ihmistä.
...
"Poliisi havaitsee yhä useammin naisia, jotka ajavat autoa juovuksissa, ja varsin usein heillä on lapsia autossaan", selitti New Yorkin Westchesterin piirikunnan poliisipäällikkö Thomas Belfiore tiedotusvälineille pian onnettomuuden jälkeen.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Marja-Liisa Kirvesniemi joutui sukupuolitestiin uransa aikana

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Ei niitä miehiä saadakseen tarvitse loistaa kuin katulamppu."

No eipä tietenkään tarvitse, mutta syytä olisi. Jos aina panet itsesi halvimmalla hinnalla mikä menee läpi kärsit sen elämän laadussa.

Sano vaan Pirkka, kun haluat miestä.


Bmad

Vortac kirjoitti...

"Ei niitä miehiä saadakseen tarvitse loistaa kuin katulamppu."

No se me kyllä jo tiedetään, että naisen ei yleensäkään 'tarvitse' miehiä saadakseen. Pelkkä olemassaolo riittää. Ehkä joskus joutuu vääntäytymään jonnekin ulkoilmoihin tai chattimaan netissä jopa kaksikin sekuntia, mutta tuo on kyllä juuri niitä asioita, jotka luovat suurta epätasa-arvoa sukupuolten välille.

Naisten ei tarvitse siis tehdä mitään tai olla mitään kovin erikoista saadakseen miehiä, seksiä, läheisyyttä ja rakkautta sekä hellyyttä.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Naisten ei tarvitse siis tehdä mitään tai olla mitään kovin erikoista saadakseen miehiä, seksiä, läheisyyttä ja rakkautta sekä hellyyttä."

Sen takia naisilta ei kannata kovin tasokasta seksiä odottaakaan, kun luulevat että se pelkkä seksiin ryhtyminen on jo sellainen lahja, ettei paremmasta väliä.

Minunlaiseni ihminen, joka
on tottunut tasokkaaseen seksiin joutuukin tilapäisen haaskapartnerin kanssa hämmentävään tilanteeseen, kun tämä ei onnistu tyydytämään minua
kunnolla.

Koomista kyllä nämä haaskatkaan eivät yleensä minulle anna... koska en ole sen vetoketjun avaamisen arvoinen...

Häslä kirjoitti...

Minusta suomalaisnaisen hiiruaisuuteen löytyy syy suomalaisnaisten keskinäisestä epätasa-arvosta, epäsolidaarisuudesta tai eriarvoisuudesta tai - en oikein edes tiedä miksi sitä kutsuisin? Vaiko ehkä tuoksi kaikeksi?

Naiset huorittelevat herkästi toisiaan, ovat kateellisia milloin mistäkin, mustamaalaavat, juonivat, keksivät tarinoita, juoruja ja pahansuopia vertauksia - ja yksi loukkaavimpia juttuja taitaa nykyisin olla se, että sen kerran kun olet kauniiksi laittautunut niin tulet verratuksi "ryssähuoriin" tai viron ilolintuihin - tai vaikkapa Anu Saagimiin. (Joskus näitä nimityksiä VALITETTAVASTI ilmaisee myös suomalainen mies, mutta väittäisin kyllä että hyvin usein kuitenkin suomalainen nainen.)

No miksi sitten on niin kamalaa tulla verratuksi ryssiin yms.? No kai sekin on suominaisen jyräämä juttu; vahvat, tuulipukuiset keskikaljakertut saavat herkemmät minihamerinsessat tuntemaan kuittauksillaan olonsa aika haljuksi - ja lieneekö asiaan vaikutusta myös liki ikiaikaisella, vielä vuosikymmeniä sodan jälkeenkin äitienmaidoista imetyllä ryssänvihalla ylipäätään... Eli mitävaan kunhan ei ryssä, hui.

Toisaalta, arvostavatkohan suomalaismiehetkään sitten kuitenkaan niitä venäläisvaimoja ja -tyttöystäviä, joita jossain puskakatalogissa suomalaisakkoja säyseämmiksi, kuuliaisemmiksi ja jopa tiukkapilluisemmiksikin mainostetaan. Kuinka moni Matti + Natalia -suhde on kuitenkaan kestänyt eliniän? (en siis tiedä, siksi kysyn) - Etenkin kun se Natalia kuitenkin on äitynyt emansipoitumaan jo muutaman vuoden yhteiselon jälkeen... _Josta kaikesta_ siis seuraa että Mattia ehkä vituttaa aivan armottomasti ja se katkerana tilittää kuinka venäläisämmät on vieläkin vittumaisempia kuin suomalaiset... _Josta_ siis seuraa että suomalaisnainen ei siksiKÄÄN halua tulla verratuksi venäläistypsyihin.

Tällaisia juttujakaan ei montaa tartte kuulua Herkkis-Liisan korviin, jolta on erehdytty kysymään kerran pari jotta kolkka stoi, ja siihen lisänä ne tuulipukutanttojen kommentit naistentansseissa niin... Johan unohtuu hameet ja korkkarit, ja kas vain kuin onkin helpompaa elää harmaana hiirulaisena.

Häslä kirjoitti...

Naisen kanssa -sarjakuva on muuten AIVAN loistava!! :D

Mielenkiinnolla ja hienoisella varauksella odotan kuinka sitten taipunee animaatioksi...

Vortac kirjoitti...

Naisen kanssa -sarjakuva on muuten AIVAN loistava!!

Oman näkemykseni mukaan se oli alussa aika hyvä, mutta pehmeni siitä sitten pikkuhiljaa samalla kun se abstraktoitui ja sekavoitui, joten lopputulos oli melkoista mössöä, vaikka alku olikin lupaavahko.

Kuitenkin oma ongelmani tuon sarjiksen suhteen on se, että siinä ikäänkuin opetetaan mies alistumaan naisten oikkuihin, opetetaan miestä kuinka olla naista mielistelevä hampaaton lammas. Eikä nainen oikeasti voi kunnioittaa sellaista miestä, vaan kenkää tulee niin että pötkähtää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

BMad, en tiedä mitä vastaisin teikäläiselle muuten kuin ehkäpä kertomalla oivalluksestani, jonka juuri sain juttujasi lukiessani.

Minulle seksi on aika mitätön ja merkityksetön asia - samassa sarjassa kuin vessassa käynti tai ruokailu. Ikäänkuin 'biologinen pakko', joka on hoidettava aina pois tavalla tai toisella. Monet tietenkin pitävät ruokailuakin elämää suurempana asiana, ja uppoutuvat siihen koko olemuksellaan kymmeniksi vuosiksi - heitä kai kutsutaan 'kulinaristeiksi'.

Mutta ruokailu on vain lyhyt toimitus, joka on toistettava silloin tällöin kehon energiatarpeiden ylläpitämiseksi.

Seksi on tarkoitettu lisääntymistä varten, ja kun katsoo miten kauan eläimet siihen käyttävät yleensä aikaa, sen voi mitata useinkin sekunneissa.

Seksi siis merkitsee minulle vain kehon alimpien, jatkuvasti toistuvien tarpeiden tyydytystä, ei juuri sen kummempaa.

Tämä kulttuuri tosin on tehnyt seksistä ja seksuaalisuudesta pakkomielteen ja elämäntavan. Delfiinit käsittääkseni käyttävät seksiaktiin noin 11 sekuntia, ja sekin on jo pitkä aika heille. Heillä on siis jotain paljon tärkeämpää, johon käyttää loppuaika; sisäinen elämä.

Tätä on hyvin hankala selittää, mutta minusta näyttäisi, kuin sinä olisit ikäänkuin seksin-tärkeys-asteikon vallan toisessa päässä kuin minä. Sinulle seksi on pyhin asia koko olemassaolossa, se on elämä, tie ja totuus ja henki ja ties mitä kaikkea muuta. Teikäläisiä kai sanotaan pervertikoiksi.

Jätän nyt kokonaan huomioimatta tässä kirjoituksessa sen, että 'ruoka on elintärkeää' (niin, tai ruoan puutteen välttäminen mahdollistaa elämän mukavammissa puitteissa, kuinka vain), tai että 'seksi on elintärkeää' (toisaalta tässä maailmassa lienee jo ihan tarpeeksi ihmisiä)..

Joka tapauksessa - samalla tavalla kuin seksi merkitsee minulle mitättömän vähän, seksi merkitsee sinulle taas suunnattoman paljon. Se lienee meidän perustavin eromme, ja siksi et voine koskaan käsittää, miten iljettävää minusta on kun aina lesoilet noilla sadomasobisneksilläsi ja perversioillasi, ja teet joka kirjoituksessasi seksistä jonkin ukko ylijumalan - samoin kuin minä en voi koskaan käsittää, miten suuri tarve sinulle on huokua tuota perversiotasi joka helkkarin sepustukseen, vaikka se liittyisi alunperin saturnuksen kuihin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Joka tapauksessa - samalla tavalla kuin seksi merkitsee minulle mitättömän vähän, seksi merkitsee sinulle taas suunnattoman paljon."

Kerran nuoruudessa minulla
oli aika jolloin yritin ihannoida selibaattia ja seksittömyyttä, ja myöskin kasvissyöntiä. Koin seksiasiat jotenkin rasittavina ja uhaksi henkiselle kululle. Sittemmin huomasin, että seksillä on mielenkiintoisia ulottuvuuksia, ja että sillä voi saavuttaa todellista tietoa, parempaa elämää ja vapaampaa energiaa.

Itse asiassa kaikessa mitä teemme - syömisessä ja suihkussakäymisessä on omat ulottuvuutensa, kiitos Castanedan jakaman tietouden aloin ymmärtää intohimon merkitystä jokapäiväisessä elämässäni vielä kun olin nuoruuden alkuvoimissani.

Kun yritämme arkipäiväisesti ajatella tekemistemme olevan vain osa biologista elämänlankaa- tai linjaa
(niin kuin sinulle on käynyt) katkomme syvyyssuhteen
ja yhteydet moniin esoteerisiin tasoihin, jotka ovat meille loppupeleissä tärkeitä. Odotamme vain seuraavaa inkarnaatiota, jotta kehittyisimme johonkin suuntaan, mutta emme keskity esim. seksiin. Ihmisen vertaaminen eläinten pikapanoihin on jotain, mitä en sinunkaltaiseltasi herralta tohdi käsittää. Tuollaiset pikaiset toimitukset, panot, eivät ole kovinkaan antoisia. Jos elämisen tarkoitus on toteuttaa vain vietit pois tieltä niin se siitä.

Kokemuksesta voin kuitenkin vakuuttaa, että seksi ei ole vain seksiä, ellemme siitä sellaista tee.

Seksi antaa ihmiselle mahdollisuuden kokea maailmaa, ja mitä parempaa seksiä sen parempi lähentyminen. Jos se on vain pikainen toimitus, häviämme seksin antaman TIEDON.

"Se lienee meidän perustavin eromme, ja siksi et voine koskaan käsittää, miten iljettävää minusta on kun aina lesoilet noilla sadomasobisneksilläsi ja perversioillasi, ja teet joka kirjoituksessasi seksistä jonkin ukko ylijumalan - samoin kuin minä en voi koskaan käsittää, miten suuri tarve sinulle on huokua tuota perversiotasi joka helkkarin sepustukseen, vaikka se liittyisi alunperin saturnuksen kuihin. "

Saturnuksen kuut ovat
kiehtovia ja niihin suhtautuminen intohimoisesti on tärkeää. Aivan samoin seksiin ja ihmisten välisiin valtasuhteisiin voi suhtautua innolla. Sadomasokistinen seksi avaa mahdollisuuden tutkia läheisyyden tasolla näitä valtarooleja, antaa mahdollisuuden nauttia vallantunteesta. Suosittelen kaikille, joilla on aggressioita ja alistautuneisuuden tunteita sadomasokistista seksiä. Siinä on mahdollisuus ottaa häviäjän ja voittajan roolit myönteisessä mielessä. Saada orgasmi siitä, kun toinen lyö. Ah...


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Marja-Liisa Kirvesniemi joutui sukupuolitestiin uransa aikana
01.09.2009 16:44

Marja-Liisa Kirvesniemi oli 1991 synnyttänyt kaksi lasta, kun hän joutui kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n määräyksestä sukupuolitestiin Val di Fiemmen MM-hiihdoissa.

Oliko näin, Marja-Liisa Kirvesniemi?

- Kyllä, 5 km:n hopean jälkeen. Lapset olivat kisoissakin mukana, Anita vasta vauva. Tulin dopingtestistä perheen luo, kun tuli käsky jatkaa sukupuolitestiin. Se oli kaikille ihan täydellinen järkytys, enkä ole antanut sitä anteeksi.

- Olin antanut mielestäni kaksi vahvaa näyttöä naiseudestani synnytyssalissa."

Miten niin "nainen", arvoisat uudet "sukupuolentutkijat"?

hetero

tympeäNörttö kirjoitti...

Bmad kirjoitteli:
"Suosittelen kaikille, joilla on aggressioita ja alistautuneisuuden tunteita sadomasokistista seksiä."

Ja minä suosittelen kaikille lottomiljonäärin uraa. Sekä toivon että Vortac vielä joskus tulee ulos kaapista, ja pukee hameen päällensä ylpeydellä.

Mutta hei, tuleeko tapahtumaan? Doubtful. Seksilesoilut eivät ole iljettäviä, vaan turhauttavia. Eliittien klubi johon AT-miehillä ei ole mitään saumaa. :(

Anonyymi kirjoitti...

"Seksilesoilut eivät ole iljettäviä, vaan turhauttavia."

Mun mielestä on ihan
hauska lesoilla seksikokemuksilla,
varsinkin kun ne ovat parempia kuin yleensä muilla, eikä myöskään mitään imaginäärisen ponnistelun tuotteita.

Maailma jossa kaikki
leveilisivät seksin tasolla, eikä määrällä/saantihelppoudella/pikapanoilla olisi huomattavasti parempi paikka elää.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Pitää siis lesoilla irtosuhteilla tai muilla vastaavilla, kun ei ole muussa elämässä juuri kehumista? Veikkaan, että tuo ei kovin moneen tee vaikutusta.

Yleisemmin lesoillaan koulutuksella, työpaikalla tai vaikkapa omalla perhe-elämällä. Toki on ihan virkistävää vaihtelua lesoilla seksillä, mutta kun et voi koskaan tietää mikä on toisen mielestä hyvää seksiä..niin mennään vaan mielipiteillä kinasteluun.

Pienempää joukkoa kiinnostaa harrastaa seksiä sen saman sukupuolen kanssa, varsinkin jos puhutaan miehistä. Joten aika harva ehkä yhtyy tämän kaltaisten tyyppien kanssa siihen, että heidän seksielämänsä olisi jotenkin tavoiteltavaa. Luulen, että hälytyskellot ovat jo ajat sitten soineet sen kanssa, että he pitäisivät tällaista seksielämää lesoilun arvoisena. Niin se vain menee.

tympeäNörttö kirjoitti...

"Pitää siis lesoilla irtosuhteilla tai muilla vastaavilla, kun ei ole muussa elämässä juuri kehumista? Veikkaan, että tuo ei kovin moneen tee vaikutusta. Yleisemmin lesoillaan koulutuksella, työpaikalla tai vaikkapa omalla perhe-elämällä."

Näkökulmani on AT-miehen, joten tähän voisi heittää, että yhtä heikosti heillä/meillä on yhteyttä koulutukseen, työpaikkaan, perhe-elämään varsinkaan... Ja toisinpäinkin voisi ajatella: edes seksi voisi olla ilmaista, siitä voisivat päästä nauttimaan jopa työttömät luuserit! Todellisuudessa se ei sitä kuitenkaan ole, joten on edes jollain tapaa mielekästä tai ymmärrettävää lesoilla jos saa (laatuseksiä).

Perusjannuja muutenkin kiinnostaa enemmän "pää täyteen" -meininki, ei mielen rajojen purkaminen. Väitän jopa että mitä enemmän on maallista mammonaa, sitä helpompaa on yrittää oikeuttaa sillä alkoholismiaan...

Anonyymi kirjoitti...

"Pitää siis lesoilla irtosuhteilla tai muilla vastaavilla, kun ei ole muussa elämässä juuri kehumista? "

Olen avioliitossa mallin kanssa ja elämäni on muutenkin aika hyvää.

"Veikkaan, että tuo ei kovin moneen tee vaikutusta."

On tehnyt, varsinkin livenä ihmiset ovat olleet pakokauhuisia ja yrittäneet varovasti selvittää onko upea naisystäväni todellakin minun kanssani tekemisissä, vai olemmeko vain kavereita.:)

"Yleisemmin lesoillaan koulutuksella, työpaikalla tai vaikkapa omalla perhe-elämällä. "

Niin, usein ihmisellä on joku noista, mutta hyvä seksi silti puuttuu.

"Toki on ihan virkistävää vaihtelua lesoilla seksillä, mutta kun et voi koskaan tietää mikä on toisen mielestä hyvää seksiä..niin mennään vaan mielipiteillä kinasteluun. "

Ei ole netin ulkopuolella
tarvinnut kinastella. Ihmiset ovat vakuuttuneet, että saan maailman parasta seksiä.

"Pienempää joukkoa kiinnostaa harrastaa seksiä sen saman sukupuolen kanssa, varsinkin jos puhutaan miehistä. Joten aika harva ehkä yhtyy tämän kaltaisten tyyppien kanssa siihen, että heidän seksielämänsä olisi jotenkin tavoiteltavaa."

Helppohan tuohon ajatukseen
on tuudittautua. Olen ihan naisten kanssa seksiä harrastanut. Toki myös miesten, mutta siitä on aikaa. Eka kerta mulla oli toisen miehen kanssa.


Bmad

bmaad kirjoitti...

"Todellisuudessa se ei sitä kuitenkaan ole, joten on edes jollain tapaa mielekästä tai ymmärrettävää lesoilla jos saa (laatuseksiä)."

Ihmiset ovat tottuneet
seksuaaliseen niukkuuteen, joten laatuseksi on usein vieras käsite niillekin, jotka seksiä harjoittavat. Seksin saamisesta on tullut nyky-yhteiskunnassa niin tärkeää, että laadulla ei olekaan enää niin väliä. Jos itse pääsisin päivittäin harrastamaan seksiä satunnaisen sivupartnerin kanssa, varmaan lähes joka tapauksessa jättäisin hommat kesken seksin heikon esoteerisen tason vuoksi. Mutta siitä huolimatta, että minulta saa vitun hyvää seksiä vastavuoroisesti en ole naisten mielestä yleisesti vetoketjun avaamisen arvoinen, koska en täytä jotain kukkokriteereitä.

Anonyymi kirjoitti...

Anu Saagim:
- Tallinnassa näkee paljon enemmän suomalaismiehiä kuin naisia. Onhan se ymmärrettävää, sillä suomalaisnaiset tuntevat takuulla alemmuuden tunnetta kauniita ja näyttäviä paikallisia kohtaan, Saagim toteaa.

Kannattaisi Anunkin muistaa, ettei hänkään ole mikään täydellisyyttä hipova kaunotar. Ei lähellekään. Ihan hyvännäköinen nainen, nätti, mutta ei todellakaan mikään maailmanluokan kaunotar. Ei lähellekään mikään Aishwarya Rai tms. Tuollaiseen Anun näyttävyyteen yltää moni ihan meikkaamalla jne. Aishwaryan näyttävyyteen taas ei, mikä onkin ihan eri luokkaa.

Ja ehkäpä se Virokin vielä jonain päivänä tunnetaan jossakin. Nythän siellä on sama meno mikä Suomessa joskus 50-luvulla: kun maalla ei ole paljon mitään muita krediittejä mistä se tunnettaisiin maailmalla, kuten kuuluisat urheilijat, niin keksitään että meilläpä on maailman kauneimmat naiset. Ja jospa se Anunkin itsetunto vielä nousee, niin ei tarvitse kadehtia sitä, että Suomi sentään tunnetaan jotenkin, toisinkuin Viro.

Realisti

Vortac kirjoitti...

"Poliisi havaitsee yhä useammin naisia, jotka ajavat autoa juovuksissa, ja varsin usein heillä on lapsia autossaan"

Kuvastaa hyvin, miten välinpitämättömiä nämä 'jalot ja pyhät äiti-ihmiset' ovat lapsiensa suhteen. Olen nähnyt aika häiritseviä kuvia, joissa nainen poseeraa römpsäänsä kameralle samalla kun lapsen pää näkyy kuvan laidassa - myös kuva, jossa nainen harrastaa seksiä miehen kanssa autossa samalla kun takapenkiltä kuikuilee pienen lapsen pää, on myöskin hämmennystä ja iljetystä herättävä.

Naiset voivat olla todella erittäin vastuuttomia. Niin toki miehetkin. Mutta olettaisin että on harvinaisempaa, että miehet rattijuoppoilevat lapset kyydissä.

Korjatkaa, jos olen väärässä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Hah hah se on rumien kukkoilua kun pitää vetää tuollaiset kuteet päälle kuin Saagimillakin on. Näin se on. Ei niitä miehiä saadakseen tarvitse loistaa kuin katulamppu. Iltalehti on täällä vähän kuin raamattu. Sitä kun siteerataan harvasen päivä. Itse pidän ennemmin jostain oikeasta sanomalehdestä, enkä tuollaisesta puolijuorulehdestä. Ja vielä sanotaan että mihet ei muka juoruihin usko. No uskoo ken mitä tahtoo. Täällä on todistettu toisin.

Fairy

Juu, Anun tyylikkyys on lähinnä vitsi. Raukkaparka kuvittelee olevansa niin hot, kun vetää pääleen tuollaiset Fiorellasta ostetun näköiset halvanoloiset rytkyt. Naisellinen voi olla paljon tyylikkäämmälläkin pukeutumisella. Raukkaparka kuvittelee olevansa joku Miss Universum, joka on valittu maailman tyylikkäimmäksi naiseksi. Ja yrittää myös todella epätoivoisesti näyttää parikymppiseltä noiden vaatteiden avulla, ei onnaa ei.

Realisti

Vortac kirjoitti...

Kerran nuoruudessa minulla
oli aika jolloin yritin ihannoida selibaattia ja seksittömyyttä, ja myöskin kasvissyöntiä. Koin seksiasiat jotenkin rasittavina ja uhaksi henkiselle kululle. Sittemmin huomasin, että seksillä on mielenkiintoisia ulottuvuuksia, ja että sillä voi saavuttaa todellista tietoa, parempaa elämää ja vapaampaa energiaa.

Itse asiassa kaikessa mitä teemme - syömisessä ja suihkussakäymisessä on omat ulottuvuutensa
..

Osaat kirjoittaa kauniisti antautumisesta aistillisiin nautintoihin ja omien himojesi orjaksi.

Tottakai kaikessa on 'omat ulottuvuutensa', olen kokenut pienen Zen-elämyksen, joten tiedän tarkalleen, mitä tarkoittaa se, että tiskaus voi olla jumalallista euforiaa, ja syvempää kuin mikään, mitä ihmiset normaalisti kokevat.

Se ei kuitenkaan mitenkään itsestäänselvästi liity seksiin, joka yleisesti ottaen stimuloi alinta chakraa, ja perversio sekä seksin yliarvostus yleensä tekee tästä chakrasta yliaktiivisen ja epämuodostuneella tavalla muihin chakroihin nähden laajentuneen.

Castaneda ei suinkaan ole antanut sinulle tietoa, vaan pelkkää huumehuuruilua, taikauskoa, alaspäinvievää materialismia ja hedonismia, sekä suoranaisia valheita ja paikkansapitämättömiä hulluja väitteitä.

Castaneda oli huijari - muu maailma tietää sen, mikset sinä?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sekä toivon että Vortac vielä joskus tulee ulos kaapista, ja pukee hameen päällensä ylpeydellä.

Heh. En ole mitenkään kaapissa, vaan olen kyllä ihan hetero. Ongelmani onkin se, että heteromies ei saa olla yhtä monivalintainen kuin heteronainen - siis miehelle ei anneta valinnan mahdollisuutta moneenkaan asiaan, hame vs. housut on yksi niistä.

Hame ei toisi minulle mitään ylpeyttä, se nyt on vain vaatekappale muiden vaatekappaleiden joukossa - miksi siihen pitäisi liittää mitään sen kummallisempia ideologioita tai tuntemuksia?

Jos asuisimme yhteiskunnassa, jossa olisi edes suhteellisen 'normaalia' miehillekin käyttää hametta (muinaiset roomalaiset, samurait, skottilaiset, kreikkalaiset (no, tooga jne. ei oikeastaan ole varsinaisesti hame kait), jne jne jne), kyllä sellaista mielelläni käyttäisin, mutta vaatetus ei varsinaisesti ole kovin suuri prioriteetti minulle.

Jos olisi edes tarpeeksi värikkäitä vaatteita, ettei tarvitse verhota itseäni synkistävään ja mustaan kankaaseen, mikä tekee huonoa energiajärjestelmälle ja chakroille, olisin suhteellisen tyytyväinen. Tuo koko hame-juttu on lähinnä yksi ongelma muiden ongelmien joukossa - eivät miehet saa tykätä kauniista väreistä tai herkkyydestäkään missään muodossa. Sanalla sanoen, miesten feminiinisyys on tässä maailmassa täysin tukahdutettu ja kielletty, vaikka sen pitäisi olla puolet ihmisyydestä, sekä miehissä että naisissa.

Naisten maskuliinisuus sensijaan saa rehottaa täysin vapaasti, ilman että se edes vaikuttaa heidän parisuhde- tai seksimenestykseensä.

Sen voin kyllä myöntää, etten uskaltaisi käyttää hametta paikassa, jossa voi olla tai on ventovieraita ihmisiä, joten en jaksa vaivautua mitään sellaista hankkimaankaan.

En myöskään haluaisi, että hameesta tulee 'erillinen äijäversio', kuten esim. 'äijäjooga'. Se on varsin ristiriitaista, ensin naiset haluavat miehet mukaan joogaan (eli herkempään energiajärjestelmämanipulaatioon), mutta kuitenkin haluavat heidän pysyvän 'äijinä' - miksi sitten edes pyytää heitä joogaan?

Vastenmielisiä tuollaiset erilliset 'äijä'-versiot asioista, ikäänkuin miehen olisi PAKKO samaistua sukupuoleensa voidakseen harrastaa jotain.

Tässä on helppo tuntea itsensä vanhan ajan tummaihoiseksi, joille oli omat osastonsa busseissa ja omat vessansa ja siis täysin eristettyjä siitä mitä 'arvokkaampi' väestö saa ja voi helposti harrastaa.

Koetan vielä hieman selventää; kärsin siis enemmänkin siitä, että miehiltä on tämä(kin) asia kielletty (siis hameiden käyttö), kuin siitä, etten käytännössä itse voi käyttää hametta missään ilman vastareaktioita.

Kyse on siis enemmänkin OIKEUDESTA käyttää hametta täysin luonnollisena vaatekappaleita siinä kuin vaikka takkiakin, kuin siitä, että erityisesti himoaisin juuri hameen käyttöä. Pistää kuitenkin miettimään, miksi vain MIES voi olla 'transvestiitti', mutta nainen ei?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Väitän jopa että mitä enemmän on maallista mammonaa, sitä helpompaa on yrittää oikeuttaa sillä alkoholismiaan...

Bruce Lee muotoili asian hieman toisin, mutta kyse lienee jostain samankaltaisesta kuitenkin;

"The poorer we are inwardly, the more we try to enrich ourselves outwardly" - Bruce Lee

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:"Osaat kirjoittaa kauniisti antautumisesta aistillisiin nautintoihin ja omien himojesi orjaksi."

Askeesin näkökulmassa himot osoittautuvat haitoiksi, mutta minä pyrin viihtymään niiden monien asioiden keskellä, joita elämässäni on ja vetämään "kivirekeäni" antaumuksella. Se on myöskin osa sitä prosessia, jolla raivaan tilaa uudelle: tekemällä asiat alta hyvin ja intohimoisesti saan johdatuksen seuraavaan tehtävään.

"Se ei kuitenkaan mitenkään itsestäänselvästi liity seksiin, joka yleisesti ottaen stimuloi alinta chakraa, ja perversio sekä seksin yliarvostus yleensä tekee tästä chakrasta yliaktiivisen ja epämuodostuneella tavalla muihin chakroihin nähden laajentuneen."

Tuo näkemys on uskonnollinen.
Minä lähden siitä, että on olemassa
sekä alhaista, että ylevää seksiä. Tämä perustuu havaintoihini, joiden mukaan ihmisten seksin tasolla on vaikutusta muuhun elämään. Rakentamalla laadukkaan seksielämän pelkän kliinisen viettien purkamisen sijaan on sillä myönteisiä heijastumia myös korkeammille tasoille. Tietenkään sellainen elämä, jossa seksi on kaikkein tärkeintä ei ole hyväksi kenellekään. Väittämäsi, että minulle seksi olisi tärkein, onkin varsin koominen. Se vaan on yksi niistä asioista, jotka ovat tässä läsnä - kokoajan. Seksi on yksi väylä saavuttaa tietoa.

Vielä kerran: seksi ei ole
mikään alhainen valitettava vietti, vaan se on tehty valjastettavaksi, loppuun hiottasvaksi ja ilman tasokasta seksiä ei ihminen, joka seksiä tarvitsee pitkälle pötki. Hän se vasta materialisti on ja irrallaan onnellisuudesta.

"Castaneda ei suinkaan ole antanut sinulle tietoa, vaan pelkkää huumehuuruilua, taikauskoa, alaspäinvievää materialismia ja hedonismia, sekä suoranaisia valheita ja paikkansapitämättömiä hulluja väitteitä. "

Tuo latelusi osoittaa sen,
ettet ole kyseisiä kirjoja edes kunnolla lukenut. Castanedan kirjat on selkeimpiä esoteerisia oppaita mitä on koskaan tehty. Jos seuraat Don Juanin henkilöhahmoa ja kuvausten johdonmukaisuutta ymmärrät myöskin, että siitä on fiktiivisyys kaukana.

Castanedan kaksi ensimmäistä kirjaa käsittelivät huumeita, mutta varsinainen opetus alkaa kirjasta "Matka Ixtlaniin". Kirjat ovat erittäin selkeitä kuvauksia tästä maailmasta. Kaikki todisteet löytyvät ympäriltäsi jos vain viitsit avata tuntosarvesi. Olen itse kohdannut tuon kyseisen todellisuuden ja nähnyt kirjassa kuvailtuja asioita livenä sen verran, että kyseisten kirjojen pitäminen huijauksena olisi vallan mahdotonta. Castanedan kirjat ovat suurella todennäköisyydellä loppuun asti arvokas lahja ihmiskunnalle ja harvoja
todellisia kuvauksia äärimmäisen mielen selkeyden tiestä, jonne ihmiset eivät yleensä näe (koska ovat niin sokerikuorrutettuja ja elämässään hajonneita). Kannattaisi vähän liikuskella ulkona ja katsella ympärilleen, sillä maailma on juuri sentyyppinen kuin noissa kirjoissa on kuvattu. Lopullista vahvistusta kirjojen autenttisuudelle en tietenkään voi antaa.

Yleensä huijaus edellyttää
huijausta. Mutta noista kirjoista sitä ei tahdo löytyä. Jos ihmiskunta ei näe jotain se ei tietenkään halua uskoa siihen, koska se uskoo, että se mitä se näkee on kaikki.

Aivan kuten oletat minun ajattelevan seksistä.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Helppohan tuohon ajatukseen
on tuudittautua. Olen ihan naisten kanssa seksiä harrastanut. Toki myös miesten, mutta siitä on aikaa. Eka kerta mulla oli toisen miehen kanssa." -Bmad

Mutta nimenomaan olet näistä kokemuksistasi kertonut erittäin paljon. Ei varmasti tee positiivista mielikuvaa miehiin, anteeksi vain. Naisiin se voisi tehdäkin. Ja jos olet kerta paljon kertonut miesseksikokemuksistasi, niin moni mies varmaan ajattelee, että sun hyvän seksin käsitys on muutenkin ihan jotain muuta kuin heidän (=ei heidän mielestään hyvää seksiä). Tätä yritin sanoa tuossa.

"Yleisemmin lesoillaan koulutuksella, työpaikalla tai vaikkapa omalla perhe-elämällä. "-anonyymi

"Niin, usein ihmisellä on joku noista, mutta hyvä seksi silti puuttuu." -bmad

No miksi se sulla on hyvää, mutta muilta se puuttuisi? Olet ennakkoluuloinen. Suomalaiset eivät puhu paljon mistään muustakaan, saatika siitä mitä tehtiin eilen vaimon kanssa.

"Todellisuudessa se ei sitä kuitenkaan ole, joten on edes jollain tapaa mielekästä tai ymmärrettävää lesoilla jos saa (laatuseksiä)." -joku

Aivan, mutta jotenkin huvittaa että tämmöisessä homokauhuisessa paikassa kehuskellaan miesten välisellä seksillä. En usko, että se tekee tietyllä tapaa positiivista vaikutusta miehiin. Kyllä tällä palstalla aika moni saa, mutta siitä ei tehdä numeroa. Edelleen tuo tekisi vaikutuksen pikemminkin femakkopalstoilla.

Siksi nostan tuon miesten välisen läheisyyden, koska sen jälkeen varmasti moni mies ei oikeasti katso toisen seksifantasioita samanlaisiksi ja ei täten ehkä pidä sitä toisen seksiä niin laadukkaana. Ja kaikki miehet, jotka itse tunnen, eivät tosiaan oikein hyvällä katso miesten välistä seksiä. Paitsi yksi homo, jonka tiedän. Naisten käsityksissä tämä taas on usein positiivista ja naisiin tällä voi tehdä vaikutuksen.

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta nimenomaan olet näistä kokemuksistasi kertonut erittäin paljon."

En kyllä ole. Olenhan melkeinpä perushetero. En ole liiemmin innostunut miesten välisestä seksistä, vaikka olen kokenut joskus sitäkin
ja voin sanoa jopa nauttivani siitä aistiärsykkeenä, kun pitämäni mies työntää melansa anaaliini.

Kokonaisvaltaista tyydytystä en homoilusta saa ja suurelta osin voin jopa sanoa inhoavani sitä. Keskityn mieluiten nykyiseen heteroseksuaaliseen tarjontaan, siihenkin nykyisin vain sadomasokismin
muodossa.

"Ei varmasti tee positiivista mielikuvaa miehiin, anteeksi vain. "

Ehkä miehiä hävettää
vaan myöntää, että toisen miehen anaaliin työntyminen tekee tautisen gutaa ja on siksi niin sopimatonta. :) Onhan toki paljon
tyttöjäkin, jotka moralisoivat anaaliseksiä. No, itse en hirveästi saa irti nykyisin mistään työntymisseksistä. Pidän seksissä enemmän luovuudesta, kuin pelkästä erogeenisten kenttien stimuloinnista.

"No miksi se sulla on hyvää, mutta muilta se puuttuisi?"

No kyllähän se puuttuu, kun
ihmisillä ei useinkaan ole sitä onnellisuutta jonka hyvä seksi tuo mukanaan.

"Olet ennakkoluuloinen."

En vaan huolissani ihmisten seksiongelmista.

"Suomalaiset eivät puhu paljon mistään muustakaan, saatika siitä mitä tehtiin eilen vaimon kanssa. "

Eivätpä niin. Mutta ei asian hautaaminen peitä tosiasiaa, että hyvää seksiä harjoitetaan todella vähän.

"Kyllä tällä palstalla aika moni saa, mutta siitä ei tehdä numeroa. "

Aivan, saamista korostetaan
liikaa. Luullaan, että kun saa sitten pitää nöyrästi vaan ottaa ja tyytyä osaansa. Minun mielestäni seksin saaminen ei merkitse mitään. Se, että on joku partneri sekään ei merkitse mitään. Tärkeintä on miten kauaskantoisella tasolla seksiä ja elämää muutenkin harjoitetaan olipa se seksi sitten minkämuotoista tahansa.

Miehet eivät katso hyvällä miesten välistä seksiä? Ei, he katsovat ennemmin lesboilua.
Ja kuulemma naisetkin... Hajotkaa dogmeihinne.

Tai ottakaa viisauteni vastaan...

Bmad