torstaina, syyskuuta 03, 2009

Mielidevainottu Kiesi

Kiesiä kärrätään noitaroviolle
Mikä on se syy, miksi Kiesiin on sitten kohdistettu tämä noitavaino? Kiesi on joutunut tämän henkisen roskasakin kynsiin ja hampaisiin asiayhteydestä irti revittyjen (ja kuten sanottu, pienelle ryhmälle, tarkoitushakuisesti ja huumorimielessä kerrottujen) mielipiteidensä vuoksi.

On tuskin kovin kaukaa haettu, että Kiesiä vainotaan (ihmisoikeussopimuksen, Suomen perustuslain sekä voimassa olevan syrjintälainsäädännön vastaisesti) hänen mielipiteidensä vuoksi.

Luettuani jutun, minä aloin tuntea lähinnä myötähäpeää tämän seipäitään kalistelevan ja soihtujaan sytyttelevän – ja alinta henkistä rahvasta edustavan - lynkkausjoukon puolesta. Nämä näennäissuvaitsevaiset moralistit ovat valmiita naulaamaan ristille ja polttamaan julkisuuden noitarovioissa kaikki omasta näkökulmastaan toisinajattelevat ihmiset – etenkin, jos he ovat päässeet johonkin yhteiskunnalliseen asemaan.

Tasa-arvoisuudesta lain edessä
Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen on suivaantunut tapahtuneesta ja toteaa, että tällaiset kannanotot ovat halventavia.

Missä olivat Mustakallio ja Mäkinen, kun Anne Moilasta tutkittiin ja kun Akuliina Saarikoski viljeli valheitaan, loukkauksiaan ja uhkauksiaan? Omassa sopessaan, autuaan tietävinä tapahtuvasta ja onnellisia siitä, ettei esitutkintaa tehty. Ja miksi? Se lienee sanomattakin selvää: Kiesin miessovinistiset kannanotot eivät ole suotavia, mutta Moilasen vastaavat naissovinistiset kommentit kyllä. Käsi pystyyn jos näet ristiriidan; optikolle ja aivokirurgille jos et.

Sitten vielä kehdataan sanoa, että ihmiset ovat tasavertaisia virkamiesten silmissä tässä maassa. Sitä ihmiset eivät ole. Ellei ihmisiksi mielletä sitten vain naisia, feminististä järjenjuoksua noudattaen.

Onko nelikymppinen nainen menetetty tapaus?

Varo, audipomoja voi olla enemmänkin!
Kiesin lausunnot ovat Mustakallion mukaan arveluttavia Audin imagon, sisäisen ilmapiirin ja johtajuuden kannalta.

– Moinen käytös on kyseenalaista sekä yhteiskunnan hyväksymien pyrkimysten että lainsäädännön kannalta.

– Yksittäisissä keskusteluissa tällaisille kommenteille nauretaan, mutta painetussa sanassa ne ovat hyvin stereotyyppisiä, loukkaavia ja monessa suhteessa halventavia, Mäkinen sanoi Ilta-Sanomille.

Tasa-arvolaissa on säännös sukupuoleen perustuvasta häirinnästä. Mustakallion mukaan häirinnän ei tarvitse olla seksuaalista, vaan se tarkoittaa sellaista käyttäytymistä ja puhetta, jossa perusteettomasti halvennetaan toista sukupuolta.

– Jos johtaja sanoo, että naisten tehtävä on olla vain miehiä varten, hän voi miettiä, syyllistyykö hän sukupuoleen perustuvaan häirintään.

Audi-Esko ja kotitöiden politiikka

Audimies ja vihaiset naiset :D
Nimittäin kun mies kirjoittaa vastaavaa naisesta, niin se on sitten ihan sovinistinen paska jätkä. Katsokaas kun nykyään tasa-arvon aikana nainen on ihan helvetin paljon tasa-arvoisempi kuin mies ja jos vaikka joku keski-ikäinen lady olisi Anna-lehdessä tilittänyt haluavansa parisuhteeseen kiinteälihaisen ja treenatun nuoren miehen, joka haluaa vain tehdä naisen onnelliseksi ja tyytyväiseksi, niin EI KETÄÄN KIINNOSTAISI. Kyseinen lady olisi vaan ”moderni nainen”. Tajuatteko te mitä minä ajan takaa???

Jos tuo audimies ei tykkää lihavista naisista, niin onko se nyt sitten synti?

"Audi-miehen" hengessä tänään muutama linkki.
Minusta on jotenkin hauskaa se, että kun keski-ikäinen myyntimies kertoo että hyvä vaimo käyttää korkkareita ja silittää vaatteita, se on valtakunnantason juttu, jota varmaan hallituskin kohta joutuu kommentoimaan. Sensijaan, kun uskonnollinen johtaja kertoo, että hyvä vaimo on 13-vuotias, tässä ei ole mitään ihmeellistä.

20 kommenttia:

Timo kirjoitti...

http://www.metro.se/2009/09/02/79548/statliga-medel-bakom-hardporr-pa-film/

Feministinen pornofilmi - verovaroin tuettuna..

Anonyymi kirjoitti...

Yhtä lailla tuota kohua on täälläkin nostatettu.

Jorma kirjoitti...

Tapaus osoittaa, että ihmiset eivät ole muuttuneet miksikään noitavainojen päivistä. Kun joukkohysteria valtaa sopulilauman (toimittajat), niin sitä ei pitele mikään. Vasta kun lauman verenhimo on tyydytetty (potkut), rauha palaa hetkeksi maahan.

Todelliset epäkohdat, kuten tuo miehiin kohdistuva avoin ja lupamaksuvaroin tuettu seksismi, jää täysin huomiotta, kun yhtä autokauppiasta, joka ilmeisesti vain ilmaisi oman mielipiteensä, jahdataan kuin suurtakin rikollista.

Kiesin mielipiteet ovat ehkä osin hölmöjä, tai vähintäänkin huonosti muotoiltuja, mutta mitenkään poikkeuksellisina niitä ei voi pitää. Mielipiteitä ei vain muuteta tai poisteta sillä, että joidenkin esittäminen käytännössä vainoamalla kielletään. On vain osoitus koko poliittisesti korrektin systeemin mielettömyydestä ja hauraudesta, että yhden ihmisen näkemykset aiheuttavat tällaisen raivon. Kiesi osui ilmeisen arkaan paikkaan, kun hän arvosteli suomalaisen yhteiskunnan pyhää lehmää, naista.

Pohjat tässä jutussa taitaa juuri nyt vetää Kaleva, jonka pääkirjoituksen mukaan Audi-mies on häpäissyt kaikki miehet mielipiteillään (linkkiä ei valitettavasti ole). Näin vähäjärkiset ihmiset tämän maan tiedotusvälineitä pyörittävät.

Jorma kirjoitti...

"Yhtä lailla tuota kohua on täälläkin nostatettu."

Dream on, baby.

Jorma kirjoitti...

Kohua herättänyt Audi-johtaja irtisanoutui

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähdä rauhoittuuko teutaroiva femakkolauma kuinka nopeasti nyt kun Kiesi irtisanoutui.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Jaha kävi kuten arvasinkin; jos ei olisi eronnut vainoa olisi jatkettu niin kauan että kenkää olisi tullut. Vaan eihän sitä tiedä oliko nytkin kyseessä pakko"ero". Eniten harmittaa kuinka harvassa ovat ihmiset joilla on moraalista selkärankaa pysyä sanomisiensa takana, nytkin odotin kauhulla että Kiesi tulisi nöyristellen pyytämänn julkisuudessa anteeksi puhuitaan.

Jorma kirjoitti...

"nytkin odotin kauhulla että Kiesi tulisi nöyristellen pyytämänn julkisuudessa anteeksi puhuitaan."

Onneksi ei ole tullut, kun mitään anteeksipyydettävää ei ole. Mielipidettä kysyttiin ja se saatiin.

Anonyymi kirjoitti...

"hän voi miettiä, syyllistyykö hän sukupuoleen perustuvaan häirintään."

lue: eli me mietimme asian sinun puolestasi. viddu mitä uuskieltä!

Jorma kirjoitti...

Muistetaanpa tämä juttu ensi kerralla, kun taas taivastellaan suomalaisen miehen puhumattomuutta. Minusta on nykyisin yllättävää, jos yksikään suomalainen mies viitsi sanoa ainakaan suomalaisten naisten kuullen yhtään mitään. Ei ainakaan omia mielipiteitään kannata ääneen lausua.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Minusta tässä kohussa on hauskinta autokauppias nimeltä Kiesi. Eipä minulla muuta.

Jorma kirjoitti...

"On vain osoitus koko poliittisesti korrektin systeemin mielettömyydestä ja hauraudesta, että yhden ihmisen näkemykset aiheuttavat tällaisen raivon."

Toisin sanoen: erittäin monilla suomalaisnaisilla näyttää olevan todella heikko itsetunto, etenkin näillä femuilla.

Anonyymi kirjoitti...

Markkinointijohtajan pallilla olevan henkilön pitää lähtökohtaisesti ymmärtää, että myynnin edistämiseksi pitää potentiaalista asiakaskuntaa mielistellä liittämällä tuotteeseen positiivisia mielikuvia. Myöskin markkinoinnissa markkinoidaan brändiä tai tuotetta, ei markkinoijaa. Jos tällaiset peruskonseptit eivät ole hallussa, ja se näkyy toiminnasta, niin voidaan kyseenalaistaa, onko hommaa hoitamassa brändin, tuotteen tai yhtiön kannalta oikea henkilö. Kyllä nyt markkinointijohtajan pitäisi ammattinsa puolesta ymmärtää, miten media toimii ja osata toimia median kanssa omaksi ja tuotteensa eduksi. Vai?

FTP

Jorma kirjoitti...

"Markkinointijohtajan pallilla olevan henkilön pitää lähtökohtaisesti ymmärtää, että myynnin edistämiseksi pitää potentiaalista asiakaskuntaa mielistellä liittämällä tuotteeseen positiivisia mielikuvia."

Eli markkinointijohtajalla ei ole oikeutta ilmaista omia mielipiteitään, kun juuri niitä häneltä kysytään?

Positiivinen mielikuva ei synny mielistelemällä eikä nöyristelemällä, vaan rehellisyydellä ja suoraselkäisyydellä.

On se kumma, että lupamaksuvaroilla saa tuottaa seksististä ja miehiä halventavaa roskaa vuodesta toiseen ja poliittisesti merkittävissä asioissa olevat naiset saavat myös esittää mitä tahansa seksististä roskaa miehistä, ilman että heitä sen vuoksi ryhdyttäisiin vainoamaan, mutta yksittäinen autokauppias ei saa runollisesti ja kehuvaan sävyyn rinnastaa naista autoon.

Jorma kirjoitti...

Audin irtisanoutunut myyntijohtaja pyytää anteeksi

Tulihan sieltä se anteeksipyyntökin. Onneksi sentään vain aiheutettua mielipahaa, ei itse sanottua koskien.

Jorma kirjoitti...

Nyt on sitten Mikael "Dude" Jungner liittynyt tekopyhien ja kaksinaismoralististen hurkastelijoiden lynkkausjoukkoon.

"Nolottaa ajaa Audilla"

Joo, ihan se sama Mikael Jungner, jonka johtama Yleisradioyhtiö lähettää lupamaksuvaroilla Moilasen ja Saarikosken ohjelmia, joissa, kuten Zachris Haaparinne blogissaan terävästi totesi, miehiä on halvennettu ja seksistisesti herjattu viikosta toiseen.

Melkoisen niljakas ja jokseenkin tyyppi.

bmaad kirjoitti...

Ahaa, Audilla ajaminen on
siis tästä lähin seksiä naisen kanssa, ja lisää myös naisten yleistä kiinnostusta kuljettajasta. Mites, kun minä joudun ajamaan Ford Focuksella ja vaimoni pienitehoisella S-mersulla? Saanko siltikään koskaan kokea saman kun audikuljettajat?
Vai saanko syytteen raiskauksesta?

Heiskala kirjoitti...

Muutama maltillinen lause:

Vaatikaa Pirkko Mäkistä eroamaan, ellette halua olla hiljaa mukana ihmisoikeusrikoksia tukemassa.

Älkää maksako Ylen lupamaksuja, ellette halua olla mukana ihmisoikeusrikoksia agitoimassa.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma:
"Eli markkinointijohtajalla ei ole oikeutta ilmaista omia mielipiteitään, kun juuri niitä häneltä kysytään?"

Toki oikeus on ja ihan missä mediassa tahansa. Osoittaa kuitenkin markkinointiammattitaitoa, että harkitaan tarkkaan, missä mediassa sanotaan mitäkin, erityisesti silloin kun se liittyy omaan brändiin tai tuotteeseen.

FTP

Jorma kirjoitti...

"Osoittaa kuitenkin markkinointiammattitaitoa, että harkitaan tarkkaan"

Tässä teki mokan Kiesin pomo. Hänen olisi pitänyt vain todeta, että kyse on Kiesin henkilöhaastattelusta ja yksityisajattelusta, eikä yhtään mitään muuta.

Kiesin puolestaan olisi pitänyt pysyä sanojensa takana, ilman mitään anteeksipyytelyä. Katoamistemput ovat huono keino vastata kohuihin. Olisi heti pitänyt olla median käytettävissä ja todeta esim. näin: "Niin, minä rakastan autoja ja naisia. Onko se joku synti? Eikö minulla ole oikeutta ilmaista omia mielipiteitäni?". Hyökkäys on aina paras puolustus.

Nyt tästä episodista jäi huonon jälkihoidon vuoksi sellainen kuva, että ko. puulaaki on täynnä pelkureita, joista ei tositilanteessa ole mihinkään. Bisneskumppaneiksi en sellaista yritystä ja sellaisia tyyppejä huolisi.