tiistaina, lokakuuta 06, 2009

MA-teoriaa

Hullu juttu: Kun "sinkkuäiti" etsii "sulhasta", onko varaa ronklata? Yh-äidin mahkut. (loppupuolisko ohjelmasta. Kannattaa katsoa!)

Feminism As Sexual Selection Strategy

Equally prepared for life? HOW 15-YEAR-OLD BOYS AND GIRLS PERFORM IN SCHOOL (PDF)
Using data from the OECD’s programme for international student assessment (pisa), this report addresses the following questions:
• why do female and male students perform differently?
• what drives gender differences?
• is there a need for gender-specifc policies?
• are there specifc policies that would improve male or female student performance?

Kuin kaksi marjaa

19 kommenttia:

brunologi kirjoitti...

Oliko siis MA-teoriaa tulkittu väärin Hullussa jutussa? Ei taida näkyä tuo ohjelma netin kautta kuin Suomessa (sama harmi monen ohjelman kanssa).

Anonyymi kirjoitti...

> Oliko siis MA-teoriaa tulkittu
> väärin Hullussa jutussa?

Ei ollut, vaan harvinaisen suoraa puhetta. Siellä naispuolinen sosiologi Väestöliitosta selitti ihmisen hierarkisuutta ja siitä johdettavia preferenssejä parinvalinnassa...

Ohjemassa esiintyi 43 v. yh-äiti (3 lasta, eri isät), joka asuu kaupungin vuokratalossa, elättää perheensä yhteiskunnan tuilla ja odottelee työkyvyttymyyseläkkeelle pääsyä. Hän kertoi toiveistaan ja kokemuksistaan miehen etsinnässä.

Ko. nainen itsekin totesi olevansa liian kranttu, ja sanoi, että näin jälkikäteen ajatelleen sopivia miehiä olisi ollut muutamankin, mutta hän hylkäsi heidät hyvin nopesti, pitäen liian "tylsinä".

Nainen kävi ohjelmassa treffeillä neljän eri "tason" miehen (ilm. näyteltyjä hahmoja) kanssa:
- ex-narkkis ex-rikollinen, jolla hepatiitti kuitenkin hallinnassa. Treffit terassilla, nainen maksoi oluet.
- äitinsä kanssa 80-luvun alusta asti asunut kiinteistöhoitaja, joka rakentelee intohimoisesti pienoismalleja. Treffit miehen kotona, pikaisesti, kun äiti oli käymässä vierailulla muualla.
- rento ja melko siistin oloinen, mutta seksuaalisesti päällekäypä ja exäänsä kovasti kaipaileja pelimies. Treffit ruokaravintolassa (Rossossa tms), pizzaa ja keittöä, mies otti pöydän yli ahkerasti kontaktia.
- fiksu, siisti, komea ja ruskettunut "dressmann"-tyyppinen, menestyvä ohjelmistotoimiston rento johtaja, jolla on hyvä välit exäänsä, ei lapsia mutta pitää lapsista kovasti, herrasmiehen elkeet ja rahaa ja aikaa harrasteille; tarjosi shamppanjaa ja vadelmia purjeveneellään.

Näistä miekkosista vain paras olisi kelvannut
naisele - vaikka nainen itsekin epäili, ettei itse mm. sosiaalisen taustansa takia olisi yhteensopiva parhaan miehen kanssa...

Anonyymi kirjoitti...

"Näistä miekkosista vain paras olisi kelvannut "

Onko tuo nyt ihme? Kolme edellistä olisivat huonoja valintoja. Ensimmäinen oli narkkari, toinen äidin helmoissa asuva ja kolmantena pelkkää panoa etsivä exässä kiinnioleva mies. Ei tuollaisten kanssa voi parisuhdetta rakentaa. Sitten viimeinen mies oli aivan ylivoimaisesti omassa luokassaan.

Kyllä olisi joukossa pitänyt olla joku ihan tavallinenkin mies, jolla on elämä muuten järjestyksessä.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Mietin ensin samaa kuin Syltty, että kolmessa muussa miehessä oli liian selkeitä vikoja. Mutta toisaalta... 45-vuotias, yhteiskunnan tuilla elävä, työkyvyttömyyseläkettä odotteleva yh-äiti, jolla ei ole omaisuutta ja jonka kolmella lapsilla on kaikilla eri isät... Olihan niitä aika selkeitä vikoja naisessa itsessäänkin.

hexa kirjoitti...

Ja mitkä ovat tuollaisen mahdollisuudet hyvään parisuhteeseen miesten kanssa, joissa on niin ilmeisiä vikoja kuin kolmessa ensimmäisessä?

En tajua, miten joku voi pitää nirsoutena sitä, että hän on mieluummin sitten ilman. Minusta se on pelkkää järkevyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

"En tajua, miten joku voi pitää nirsoutena sitä, että hän on mieluummin sitten ilman. Minusta se on pelkkää järkevyyttä."

Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä. Jos ei ole valmis sietämään toisessa mitään vikaa, niin ehkä on paras yksin. Mutta järkevyyttä se ei ole.

Jorma kirjoitti...

"Kuin kaksi marjaa"

Eipä HS näytä osaavan päättää, miten asia oikein on. Pitäisikö luottaa tosiasioihin, vai feministiseen propagandaan.

Jorma kirjoitti...

"En tajua, miten joku voi pitää nirsoutena sitä, että hän on mieluummin sitten ilman."

Eihän siinä mitään, kunhan vain pitää sitten turpansa kiinni, eikä valita.

Henry kirjoitti...

"En tajua, miten joku voi pitää nirsoutena sitä, että hän on mieluummin sitten ilman."

Koska nirso sanana tarkoittaa sitä, että "mikä tahansa ei kelpaa". Pariutumisessa voisi sanoa, että jos oman tasoinen ei kelpaa, niin silloin on nirso.

Nirsous voi tosiaan olla samanaikaisesti myös järkevää.

Henry kirjoitti...

"Oliko siis MA-teoriaa tulkittu väärin Hullussa jutussa?"

Aika hyvin oli tulkittu päällisin puolin. Tosin miesstereotyyppien asettelu ma-järjestykseen oli hatusta repäisty. Luuseri elämässä ei välttämättä ole luuseri pariutumisessa.

Anonyymi kirjoitti...

Syltty> Ensimmäinen oli narkkari,
Syltty> toinen äidin helmoissa
Syltty> asuva ja kolmantena
Syltty> pelkkää panoa etsivä
Syltty> exässä kiinnioleva mies.
Syltty> Ei tuollaisten kanssa voi
Syltty> parisuhdetta rakentaa.
Syltty> Sitten viimeinen mies oli
Syltty> aivan ylivoimaisesti
Syltty> omassa luokassaan.

vittu ootsä joku feministi?
sen viel tajuun jos nainen nyt vain ei satu samastuu
PamelaAnderson -white-Trash -ihanteeseen
eikä haluu mitään neuloilla milloin huumeisiin mutta nykyisin kuulemma vain tatskoihin laittavaa miestä.

MUTTA MITÄ VITUN VIKAA OLI SIIN PERÄKAMARI-POJASS?!
MITÄ _VITTUU_ TOLLANEN AIR-HEAD YH-ÄITI OIKEEN KUVITTELEE ITTESTÄÄN? ETTÄ ON PRINSSI HARRY'N SEINÄLLÄ JULISTEENA?! GET REAL!

yks on tietysti jos tyytyy elämäänsä yh-äitinä. tavotteena oli se pikkutytön unelma että aikuisena saa lapsen jota hoitaa
kuin mylittlepony'a.

mutt ku toi ei tyytynyt vaan väävättää ja vielä julkisesti tv'ssä!

feminismi johtaa harhaisuuteen.

ja jos ällöö peräkamari-poikia joissa ei oo mitään HAASTETTA
niin miksei ryhtynyt käännyttää sen pelimiehen mielenkiintoa itseensä?!

"mutt ku aina pitää saada se paras. ja uskon että se vielä tulee mun luokse kukkakimpun kaa. lapseni syövät kukat ja me pidetään hauskaa sen omistaman firman työpöydällä!"

asdfg kirjoitti...

"Ei ollut, vaan harvinaisen suoraa puhetta. Siellä naispuolinen sosiologi Väestöliitosta selitti ihmisen hierarkisuutta ja siitä johdettavia preferenssejä parinvalinnassa..."

Katselukokemus oli suorastaan surrealistinen, sillä kaikki stereotyyppisen MA-teoreetikon ominaisuudet (miehuus, nörtteys, katkeruus) loistivat poissaolollaan.

Pieni itseironia sallittakoon? :)

"Kyllä olisi joukossa pitänyt olla joku ihan tavallinenkin mies, jolla on elämä muuten järjestyksessä."

Olen samaa mieltä. Stereotyypeillä leikkiminen on tietysti viihteellistä.

"En tajua, miten joku voi pitää nirsoutena sitä, että hän on mieluummin sitten ilman. Minusta se on pelkkää järkevyyttä."

Kyllä se on nirsoutta, jos se tule työttömältä kolmen lapsen yh:lta. Oma taso ja niin edelleen. Korostan kuitenkin: Nirsoudessa ei ole mitään moraalisesti väärää.

Anonyymi kirjoitti...

> työkyvyttömyyseläkettä odotteleva yh-äiti

ei Jeesus..
yks asia jos akka ei oo töissä,
mutta että ihan virallisesti niin paska ettei kykene lääkärin mukaan mihinkään työntekoon.
jei!
paras mies tolle!

Anonyymi kirjoitti...

"Ja mitkä ovat tuollaisen mahdollisuudet hyvään parisuhteeseen miesten kanssa, joissa on niin ilmeisiä vikoja kuin kolmessa ensimmäisessä?

En tajua, miten joku voi pitää nirsoutena sitä, että hän on mieluummin sitten ilman. Minusta se on pelkkää järkevyyttä."

Henryn osoittaman videon
loppupuolella huomioitavaa on se, miten nainen ikäänkuin määrittelee tilannetta.

Lähtökohtaisesti tuo keski-ikäinen nainen, joka on itse melko lattea korppi on kuitenkin nokka pystyssä ja ylläpitää seksuaalista valtaa, käsitystä siitä, että on itse kovatasoisempi. Miehet (4 kpl) ovat erityyppisiä kuin hän, nöyristelevät naista, mikä on virhe heidän puoleltaan. Naisen oletettu kypsyys saa painoarvoa valinnoissa.

Itse en ole koskaan
naisia nöyristellyt ensitreffeillä.
En ole pitänyt mitään anteeksipyytävää esitelmää itsestäni. Enkä tuollaiselle korpille muutenkaan tarjoaisi mitään mahdollisuuksia mihinkään.
Se olis ehdoton turnoff. Olkoon akka vaan lastensa kanssa.


Bmad

Vortac kirjoitti...

Itse en ole koskaan
naisia nöyristellyt ensitreffeillä
.

Toivottavasti muistat sanoneesti tämän seuraavan kerran, kun mielesi tekee väittää olleesi joskus tai olevasi edelleenkin ATM/KTM.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Toivottavasti muistat sanoneesti tämän seuraavan kerran, kun mielesi tekee väittää olleesi joskus tai olevasi edelleenkin ATM/KTM."

Sinänsä tuo oli minulta
harkitsemattomasti sanottu, että olen perinteisillä treffeillä ollut elämäni aikana vain muutaman kerran. Mutta joo, en siis nöyristelisi ainakaan paljon, ehkä vahingossa naisen edessä voi niin käydäkin.

Ensimmäisen kerran n.
12-vuotiaana tapasin nurmijärveläisen tytön, jonka kanssa kiertelin Helsinkiä. Vaikka ekat treffit lopulta menivät muusiksi ne kestivät sentään 3-4 tuntia, sain pitää tyttöä ILMAISEKSI kädestä kiinni ja pientä piristystä päivään. :-) Nöyristelyni silloinkin, jos sitä oli oli varsin vähäistä, vaikka varmasti minua harmitti, etten ansainnut kyseisen ruskeaan nahkatakkiin sonnustautuneen tytön täydellistä arvostusta. Eli huonolta näytti.

Noiden miesten nöyristely,
joita tuossa Henryn osoittamalla videolla (sen loppupuolella) nyt esiintyi, oli kyllä sentasoista "huumoria", että minä en koskaan suosittele toimimaan naisen kanssa noin. Saa muuten väärät lähtökohdat suhde heti alkuunsa, ja feminismi pääsee jaloilleen. Naiselta on riistettävä heti ensitreffeillä oikeus kanailla. Naiseen on tehtävä vaikutus sillä, että osaa pysäyttää kanailun. Tuollainen nöyristely on juuri sitä kommunistista bullshittiä, jota naiset ovat tottuneet odottamaan miehiltä, ja joka antaa heille mahdollisuuden kilpailuttaa miehiä toisiaan vastaan.

Nuo kaikki 4 miestä, jotka kuuluivat erilaisiin markkina-arvo -kategorioihin tekivät samaa virhettä, elikä nöyristelivät naista julmetusti. Kuitenkaan nainen ei hylännyt heitä nöyristelyn vaan jonkun muun syyn vuoksi, mutta anyway, naista ei pidä nöyristellä paljon, jos ei halua altistua feminismille.

Huomattavasti
esoteerisempi tyyli minulla on ollut, vaikka olenkin KTM-ryhmän alakulmaan kuuluva.
Kun tutustun naiseen niin menen esimerkiksi samaan pöytään istumaan, jos se on jonkun muun ystäväni kautta tulossa. Katselen häntä näennäisen välinpitämättömästi, kuin ilmaa (tämä on yleinen tapani naisten kanssa, vaikken sitä oikeasti tarkoita). Yleensä en hirveästi puhu mitään, vaan pidättelen hengitystä, puhettani, kuuntelen mitä nainen sanoo tai keskustelee muiden kanssa. Joskus läsnä on täydellinen hiljaisuus, eikä kukaan sano mitään.
Sitten alan vaivihkaa tehdä tapani
mukaisia härskejä ja omituisia, mutta rakentavia huomautuksia elämästä ja asioista, ja katsoa innostuuko nainen juttuun mukaan. Jos nainen pääsee niihin mukaan niin aika usein seuraavassa vaiheessa olemmekin jo makuukamarin puolella, eikä tule mitään nöyristelysuhdetta jatkossakaan. Olemme tasavertaisia ja huomaan, että nainen on kiinnostunut juuri minun seurastani, sellaisenaan... Tämä siis on ollut se yleinen kuvio. Varsinaisen rakastajattareni tulo oli sitten hieman toisenlainen, koska nainen oli jo alussa hullumpi
kuin minä. :-)


Bmad

Mussukka kirjoitti...

Henry:

"Aika hyvin oli tulkittu päällisin puolin. Tosin miesstereotyyppien asettelu ma-järjestykseen oli hatusta repäisty. Luuseri elämässä ei välttämättä ole luuseri pariutumisessa."

Jep, ajattelin aivan samaa.

Ekasta miehestä tuli mieleen että kyllähän tuollainen jännä renttu naista saa vaikka mihin tarkoitukseen jos vain haluaa. Ei ehkä ollut kyseisen naisen mieleen, mutta näin yleisesti. Toisekseen, tuskin tyhminkään naisenjanoinen jätkä kertoo heti ekoilla treffeillä vieroitushoidoistaan ja hepatiiteistaan.
Ekaksi mieheksi olisi pitänyt valkata joku ihan oikeasti moniongelmainen sillan alla paloviinaa latkiva deeku.

Myös janan keskivaiheille sijoitettu mies oli mun mielestä jotain aivan muuta kuin mitä mun omat kokemukset ja havainnot kertoo. Ukkohan oli limainen ja törkeä kuin mikä ja tosiaan ihan selvästi ihmissuhdevammainen ja tiukasti kiinni entisessä naisessaan. Täysin tyylitajutonkin vielä. Ei todellakaan mun mielikuva tavallisesta ja keskiverrosta suomalaismiehestä.

Mutta joo, ihan hauska katseluvinkki.

Anonyymi kirjoitti...

Bmad> Naiselta on riistettävä heti
Bmad> ensitreffeillä oikeus
Bmad> kanailla.
Bmad> Naiseen on tehtävä vaikutus
Bmad> sillä, että osaa pysäyttää
Bmad> kanailun.

Kungen talar!
noin se siis toimii!

hyvä tietää.
ens-treffeillä, jos sellast viel tulee,
aionkin kokeilla tota stailii,
ja todelliset karvani paljastan naiselle vasta sitt ku on allekirjottanut vihkisopimuksen.
sitt mä alan nöyristelee akalle ihan sikana eikä akka sopimusrikon takia voi enää ku haikailla tosi-miesten perään.

tosin veikkaan ettei noin tuu käymään sillä en jaksa ravaa jatkuvasti treffeillä esittämällä tosi-miestä joten ihan laiskuus-syistä suoritan esi-karsintaa paljastamalla sinkku-ilmoitus-osoitteeni jossa video musta ja jossa paljastan haluuvani olla naisen palvelija-tyttö.

tähän asti kaikki vastanneet ovat korkeentaan jaksaneet kattoo videon mutta viimestään luettuaan elämäntarinani niin he katkaisivat muhun yhteyden.
oon ehkä liiankin laiska.
mutta ainahan mull on Henka'n blogi jossa hengailla ainoiden kavereideni kaa.

aionkin siis kokeilla Bmad-tyyliä vain jos joku akka tulee juttelee mun kaa ilman että tietää karvani.
ja todelliset karvani siis paljastan vasta ku akka on allekirjottanut vihkisopimuksen.
tietysti ellei kehoni paljasta mua ensin naiselle alistuvalla ruumiin-eleillään, kuten varmaankin käy,
joten taitaa jäädä se vihkisopimus taas kerran allekirjoittamatta joten Fantasio suuttuu ku joudun taas vain fantasio-imaan.

Bmad> Tuollainen nöyristely on
Bmad> juuri sitä kommunistista
Bmad> bullshittiä, jota naiset
Bmad> ovat tottuneet odottamaan

Bmad> miehiltä,

siis SUOMALAISILTA miehiltä.
ja siksi ulkkarit tuntuu niin "jänniltä"-Arawn
ja saa kaikki naiset.

Anonyymi kirjoitti...

mutt ku toi ei tyytynyt vaan väävättää ja vielä julkisesti tv'ssä!

feminismi johtaa harhaisuuteen.

ja jos ällöö peräkamari-poikia joissa ei oo mitään HAASTETTA
niin miksei ryhtynyt käännyttää sen pelimiehen mielenkiintoa itseensä?!

"mutt ku aina pitää saada se paras. ja uskon että se vielä tulee mun luokse kukkakimpun kaa. lapseni syövät kukat ja me pidetään hauskaa sen omistaman firman työpöydällä!"

Miehet oli NÄYTTELIJÖITÄ, jos et sattunut huomaamaan..niin tuliko mieleen että nainenkin VOI OLLA NÄYTTELIJÄ joka näyttelee stereotyyppistä rooliaan.