lauantaina, lokakuuta 10, 2009

Mitä naiset haluavat

An outdated vision of women's work

More family-friendly employment policies are needed, as many women do not necessarily want to work full-time, a report has concluded.

What women want (PDF)

20 kommenttia:

tartsan kirjoitti...

Maria Lund puolustaa Audi-Kiesiä

"Omasta avioerostaan toipuva laulaja paljasti myös kannattavansa vanhanaikaisia käsityksiä miehen ja naisen rooleista.

"Pidän herrasmiehistä ja siitä ajatuksesta, että miehet on vahvoja ja naiset heikkoja ja että näillä rooleilla voi toki myös leikkiä."

http://www.iltalehti.fi/viihde/2009101010399418_vi.shtml

Turo kirjoitti...

Se niin voimakas tahtopolitiikka, jolla naisia ollaan ajamassa omien lasten luota työelämään, on luonteeltaan naisiin kohdistuvaa rakenteellista väkivaltaa.

Samalla se on rakenteellista väkivaltaa suomalaisia lapsia ja perhellisiä miehiä kohtaan.

Yhteiskunnan ei tulisi tällaisissa kansalaisten yksityisyyden piiriin kuuluvissa asioissa niin voimakkaasti ottaa kantaa "oikeiden ratkaisujen" puolesta, vaan luoda puitteet hyvin harkituille kansalaisten omista lähtökohdista käsin tehdyille päätöksille.

Anonyymi kirjoitti...

FEMAKKOLEHTI VIHAN ASIALLA

Anonyymi kirjoitti...

Heh, jokainen tiedotusväline, joka uutisoi sellaisista tasa-arvoasioista, jotka eivät teitä (blogin pitäjä ja suuri osa kommentoijista) miellytä, on heti automaattisesti "femakkolehtiä vihan asialla" tms. Oikeasti isoissa kuvioissa ja mediamaailmassa tällä blogilla ei ole mitään uskottavuutta.

Feministi/profeministi kirjoitti...

"Heh, jokainen tiedotusväline, joka uutisoi sellaisista tasa-arvoasioista, jotka eivät teitä (blogin pitäjä ja suuri osa kommentoijista) miellytä, on heti automaattisesti "femakkolehtiä vihan asialla" tms. Oikeasti isoissa kuvioissa ja mediamaailmassa tällä blogilla ei ole mitään uskottavuutta."

Terveisin,
Feministi/profeministi

tartsan kirjoitti...

ano klo 16:28 ja Feministi/profeministi,

ei IL minusta mikään femakkolehti ole, eikä tuo uutinen sinänsä mistään vihasta kerro. Olen siis sitä mieltä, että ano klo 12:28 on väärässä. jos näin väittää.

se ei kuitenkaan poissulje sitä, että mielestäni feminismi suomalaisena ilmiönä on helvetin sairas ja vahingollinen ideologia, ja profeministit ovat omaa sukupuoltaan inhoavia kusipäitä.

Vortac kirjoitti...

Yhteiskunnan ei tulisi tällaisissa kansalaisten yksityisyyden piiriin kuuluvissa asioissa niin voimakkaasti ottaa kantaa "oikeiden ratkaisujen" puolesta..

Olen samaa mieltä. Asiat ovat nykyisin kääntyneet päälaelleen; kansalaiset mielletään 'kuluttajiksi', jotka ovat olemassa ainoastaan yhteiskunnan (eli korporaatioiden, rikkaiden, vallanpitäjien) tarpeita varten.

Yhteiskuntahan muodostettiin alunperin, jotta yksilöllä olisi vähemmän työtä - 'yhteistyö on voimaa'-tyylisesti - ja että yksilöllä olisi muutenkin paremmat oltavat.

Yhteiskunta oli alunperin yksilöä varten, yksilö ei ole yhteiskuntaa varten.

Nykyisin ns. 'yhteiskunta' tekee juuri sitä, mitä amerikan perustuslain luojat eivät olisi koskaan halunneet - eli puuttuu kansalaistensa yksityisasioihin.

Tämä jos mikä on kuvottavaa, moraalitonta, epäoikeudenmukaista, epäreilua ja lähes epätodellista kaikessa poliisivaltiomaisuudessaan.

Yhteiskunnan (valtion, hallituksen, valtaapitävien, korporaatioiden, jne.) ei pitäisi puuttua ihmisten yksityisasioihin OLLENKAAN, ja valtion merkitys pitäisi olla ainoastaan pienenä sivumarginaalina, helpottamassa yksilöiden elämää mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi ja sujuvaksi, sekä sitten suojelemassa yksilöitä - EI korporaatioita!

Noh, sanoihan Stalinkin aikoinaan, että 'fasismi'-sana ei kuvaa tuota yhteiskuntajärjestystä niin hyvin kuin sana 'korporatismi' olisi kuvannut.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

profeministit ovat omaa sukupuoltaan inhoavia kusipäitä.

Hmm. Voisin joku päivä ehkä oikein pohtimalla miettiä tuota omituista niljaketta nimeltä 'profeministi' - mistä sellainen syntyy, mitkä tekijät altistavat sille, että miehestä tulee tuollainen, ja kuinka tietoisia he asioista ovat. Oikeastaan aika mielenkiintoinen aihe.

Tällä hetkellä en tiedä oikeastaan aiheesta muuta, kuin että heikkoluonteiset ihmiset, jotka uskovat viralliseen tahoon lujasti, uskovat myös helposti feminismiin ja nielevät kaiken, mitä feminismi toitottaa, jotta olisivat 'kunnollisempia' naisten silmissä, ja voisivat osoittaa, että vaikka tuntevatkin kauheasti syyllisyyttä siitä hirveästä synnistä, että ovat kehdanneetkin syntyä valkoihoisina penis haarovälissä, he ovat valmiita sosiaalisesti ja mentaalisesti kuohitsemaan itsensä, ostaakseen sillä sitten yhteiskunnan, ja eritoten feministien ja naisten yleensä hyväksynnän.

Kun sitten lopulta he havahtuvat siihen tosiseikkaan, ettei SEKÄÄN auttanut pillun saamisessa yhtään, vasta silloin he ehkä alkavat tajuta totuuden - tai sitten itsepintaisesti ylläpitävät sinnikästä toivoa, että kyllä se siitä kunhan jaksan vain toitottaa, että pallit ovat väärin ja penis on rikos ja että kaikki miehet ovat raiskaajia, vähintäänkin potentiaalisia.

En tosiaan tiedä - mutta olisi ehkä mielenkiintoista tutkia asiaa - kunhan vaan nuo limaniljaskat eivät olisi niin äärimmäisen rasittavia dogmaattisessa ja sokeassa, ristiriitaisessa valhe-uskossaan ja syyllisyys-identiteetissään, jonka uskovat olevan aito ja syvin Itsensä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hmm, joku MRA mainitsi jossain 'Wile E. Coyoten', ja nyt kun asiaa miettii, sehän aivan oiva rinnastus siihen, miten miehet yrittävät vaikka mitä, mutta maailma on niin totaalisesti heitä vastaan.

Roadrunner on varmasti naispuolinen.. ja sen saaminen 'päivälliseksi' on fyysisen tarpeen tyydyttämistä, mutta lapsille ymmärrettävämmässä muodossa kuin seksi. Niinpä tuosta voisi helposti rinnastaa siihen, että mies yrittää vaikka mitä omituisiakin kikkoja ja laittaa itsensä totaalisesti likoon, putoaa kallioilta ja on valmis ottamaan hirmuisia, kuolettavia riskejä vain saadakseen edes kerran tämän perustavan tarpeen tyydytetyksi. Mutta Roadrunner (nainen) vain juoksentelee härnäten miehen (ilkeä kojootti <- tällä tavallahan yhteiskunta miehen näkee) ympärillä, samalla kun koko maailma suojelee sitä miehen 'säälittäviltä yrityksiltä', ja yleisö saa nauraa, kun miestä mankeloidaan ja raavitaan verille, tiputetaan korkeilta paikoilta ja kaavitaan vielä hiekkaa silmille kaupan päälle.

En kyllä jaksa uskoa, että tuo olisi tarkoituksellista, mutta aika hämmästyttävä vertaus se kyllä miesten tilanteeseen on. Vai mitä ajattelette?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lisäksi nainen pilkkaa miestä niin hirvittävin sanankääntein, että ne on vieläpä pitänyt televisiosta sensuroida - kuunnelkaapa aina kun Roadrunner pilkkaa kojoottia, kuuluukin puheen sijasta vain sensuurin *BEEP* *BEEP*..

(-8

- Vortac

MikkoAP kirjoitti...

"Oikeasti isoissa kuvioissa ja mediamaailmassa tällä blogilla ei ole mitään uskottavuutta."

Lehtimaailmassa Suomessa "isoin" kuvio on Hesari. Ja luepas hs.fi keskustelupalstoja niin huomaat, ettei hesarin linjalla ole enää paljoa uskottavuutta edes omassa lukijakunnassaan. Mediamaailma on itse menettänyt uskottavuuttaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Voisin joku päivä ehkä oikein pohtimalla miettiä tuota omituista niljaketta nimeltä 'profeministi' - mistä sellainen syntyy, mitkä tekijät altistavat sille, että miehestä tulee tuollainen, ja kuinka tietoisia he asioista ovat. Oikeastaan aika mielenkiintoinen aihe. "

Eiköhän suuri
osa näistä profemakoista ole naisten ympäröimiä ihan markkina-arvoteoreettisista syistä. Kunnon profeministit harvemmin ovat puutteesta kiljujia.

Näille miehille on ehkä jossain lapsuudessa tai äidin kanssa pyöriskellessä tullut käsitys, että naiset ovat arvokkaita ja puhtaita ja tarvitsevat erityishuomiota, ja että heitä kuuluu kantaa kuin kukkaa kämmenellä. Koska naiset ovat antaneet vastalahjaksi ihailua ja seksiä, se on saanut nämä miehet uskomaan, että he tekevät juuri oikein: eli "kun minä otan siveltimen ja maalaan sillä naiselleni kuvan, saan naiselta suurenmoista rakkautta vastineeksi ja puolustan jälleen naista
henkeen ja vereen".

Profeminismi on noidankehä,
joka johtuu siitä, että kaikkialla ylijumaloidaan naista, ja pyritään samalla seksuaalisiin hyötyihin. Miehen on helppo asettua naisten palvojaksi varsinkin, jos profeminismi tuottaa sukupuolielämän alueella toivottuja tuloksia.

Hulluhan tuollainen asetelma
on, mutta kun mies tarpeeksi uskoo
tekevänsä hyvää naisille, ja nainen uskoo miehen kumartelun olevan perusteltua niin mihinkäs sitä ratas systeemistä irtoaisi?
Nainen ja mies yhdessä muodostavat profeminismin perustan, mikäli niin haluavat.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Olen samaa mieltä. Asiat ovat nykyisin kääntyneet päälaelleen; kansalaiset mielletään 'kuluttajiksi', jotka ovat olemassa ainoastaan yhteiskunnan (eli korporaatioiden, rikkaiden, vallanpitäjien) tarpeita varten."

Niin. Rahaa on niukasti, jos
ei ole itse hanojen äärellä.
Hintojen nostaminen on nykyisin huomattavasti helpompaa, kuin palkkojen. Väittäisin, että tuloerot alkavat kohta olemaan Suomessakin aika suuria.

Tuotteistuminen on mennyt
tällä vuosituhannella äärimmäisen pitkälle, ja on huvittavaa seurata miten se tapahtuu. Asiakkaita
kohdellaan isoissa kauppaketjuissa kuin maskotteja.

Ehkä vieläkin pidemmälle voitaisiin mennä, esimerkiksi
ABC-huoltoasemat, joilla "maskottiasiakaspalvelu" on huippuunsaviritettyä voisivat säästää kustannuksissaan ja syöttää ihmisille ruoat lattioissa olevista kupeista. Pöydät on heidän palvelussaan aivan turhia, sillä ihmiseksi ei ABC liikennemyymällässä itseään kukaan voi tuntea.

Juu, ja tämä oli palaute, sillä en mitään erillisiä palautelappuja ala kirjoittamaan, silloin kun moiseen roskaläjään päätän astua ja ihmettelemään omaa arvottomuuttani ja naureskelemaan henkilökunnan irvokkaalle kohteliaisuudelle ja paperihatuille.


Bmad

tympeäNörttö kirjoitti...

Vortac kirjoitti Kelju K. Kojootista ja Maantiekiitäjästä:
"En kyllä jaksa uskoa, että tuo olisi tarkoituksellista, mutta aika hämmästyttävä vertaus se kyllä miesten tilanteeseen on. Vai mitä ajattelette?"

Kyllä minä pidin jo lapsena selvänä että Maantiekiitäjä on nainen, vaikkei sitä kait missään vaiheessa erityisesti ilmennetä. Useinhan se jopa keimailee katsojien edessä, jos ei muuta. (Toisaalta muutenkin kait ajattelin "näitä asioita" muita lapsia enemmän, sillä jatkuvasti sain ihmetellä, miksei kukaan halunnut jutella aiheesta mitään, hmm.)

Vortac kirjoitti...

Eiköhän suuri
osa näistä profemakoista ole naisten ympäröimiä ihan markkina-arvoteoreettisista syistä
.

Eivät naiset ympyröi profemakoita - profemakot ympyröivät naisia, saamatta kuitenkaan mitään vastineeksi.

Tiedän profeministejä, jotka ovat joko neitsyitä tai lähes neitsyitä.. profeminismi EI ole tie naisen haarojen väliin, vaan naisen hyväksikäytettäväksi työkaluorjaksi naisten jumalatar-aseman kohottamiseksi ilman mitään palkintoja profemakoille. No, ehkä pari pääntaputusta ja kehua siellä täällä saa profemakot pysymään niljakkeina, joita ovat.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

BMad, olet kyllä väärillä jäljillä selittäessäsi, että nöyristelyllä ja selkärangattomuudella (profeminismi) saa pillua. Ei profeministi osaa naista puolustaa.

Alfat sensijaan kyllä puolustavat naisiaan, ja ovat valmiita väkivaltaan. Profeministi ei uskalla ryhtyä väkivaltaiseksi - hän on niellyt feministien 'kaikki miehet ovat väkivaltaisia vaimonhakkaajia'-mantrat liian syvästi voidakseen nousta ylös syyllisyyden kuopasta, johon feminismi on hänet ajanut.

Profeministi on selkärangaton niljake, joka myötäilee naisia ja feminismiä, ja kääntelee takkiaan samassa tahdissa feministien kanssa. Hänellä ei ole omaa tahtoa - paitsi tahto mielistellä naisia (saadakseen 'rakastelua', joksi tämä ällöttävä niljake seksiaktia kutsuu, koska naisetkin käyttävät tätä nimitystä - mutta tämähän ei toimi)..

Siis - profeministi on selkärangaton nilviäinen, joka nöyristelee naisia ja antaa feminismin aivopestä itsensä uskomaan ristiriitaisiin valheisiin, tarkoituksenaan ystävystyä naisten kanssa, jotta voi lopulta rakentaa jonkinlaisen lähemmän suhteen edes jonkun naisen kanssa. Tämä ei koskaan toimi, mikä takaa, että profeministi PYSYY profeministinä (jos profeministin taktiikka TOIMISI, hän voisi helpommin irrottautua profeminismistä, ja pitää sitä pelkkänä taktiikkana, ja keskittyä sitten höyläämään naisia ja muuntuisi kokemuksiensa ohjaamana lopulta alfaksi, joka ei paljon naisten oikeuksista piittaa).

Ja profeministejä riittää, koska heitä kylvetään kouluissa ja oppilaitoksissa aina ala-asteesta lähtien, ja liian suuri prosentti miespuolisista aina hurahtaa tuohon uskontoon, ja luulee sen olevan tie naisen pill..sydämeen, köh köh.

Kun yksittäinen profeministi sitten havahtuu totuuteen 50-vuotiaana neitsyenä, on jo liian myöhäistä - pari sukupolvea uusia profeministejä on jo ohjelmoitu toimintaan.. ja niin pieni pyörä pyörii.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Asiakkaita
kohdellaan isoissa kauppaketjuissa kuin maskotteja
.

Olen pointistasi samaa mieltä, mutta en ehkä tuosta sanavalinnasta - 'maskotteja'??

Maskotithan ovat yleensä esimerkiksi urheilujoukkueiden onneatuovia asioita, joita arvostetaan suuresti. Käsitinkö jotain väärin?

Ehkä tarkoitit jotain muuta?

Maskoteistahan nimenomaan pidetään hyvää huolta, ja niitä kunnioitetaan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Tiedän profeministejä, jotka ovat joko neitsyitä tai lähes neitsyitä.. profeminismi EI ole tie naisen haarojen väliin, vaan naisen hyväksikäytettäväksi työkaluorjaksi naisten jumalatar-aseman kohottamiseksi ilman mitään palkintoja profemakoille. No, ehkä pari pääntaputusta ja kehua siellä täällä saa profemakot pysymään niljakkeina, joita ovat. "

Minun havaintoni on, että monet profeministit käyvät naisten kutsuilla, ja mielellään viettävät paljon aikaa nimenomaan naisten
seurassa.

Ts. mies ihailee naista jumalolentona varauksettomasti ja nainen palkitsee miestä vastalahjuksilla.

Profeminismi tuskin vaikuttaa itsessään miehen haluttavuuteen mitenkään, eikä sillä voi myöskään nostaa omaa markkina-arvoaan.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Olen pointistasi samaa mieltä, mutta en ehkä tuosta sanavalinnasta - 'maskotteja'??"

Meidän sisäpiirissä
maskoteilla tarkoitetaan kaltoin kohdeltuja syöttöpotilaita tai lemmikkieläimiä.

Maailma on mennyt sellaiseksi,
että ihmisiä kohdellaan tavallisilla kauppa-asioilla, kuin heillä ei olisi omia aivoja.

Myyjät huutavat asiakkaille, eivätkä kuuntele mitä he sanovat. Myymälän esimies seurailee, ettei myyjät lipsauta mitään ala-arvoista asiakkaaan kuullen, ja samalla kannustavat objektisoimaan asiakkaita markkinatalouden pelinappuloina ja kohtelemaan heitä huonosti.

Ihme, että on olemassa nykyään
kaikenlaisia asiakaspalveluneuvojia
joille kannustetaan jättämään palautetta, jotta myyjät voisivat oikoa konemaista käyttäytymistä yhä enemmän ruotuun.

Miksiköhän huoltoasemilla
myyjät muuten seisovat korotetulla lattialla kuin sotilaat ja ylenkatsovat sieltä minne asiakkaan pää ei normaali asennossa yllä? Miksi muuten eräs huoltoaseman myyjä erotettiin, seksi että hän avasi yhden ylimääräisen majoneesipussin selvittämättä asiaa johtoportaalle, korjaan omalle esimiehelleen?

Mikä vitun maailma tämä on?
Mikä vitun sotilasliitto tämä on?
Miksi Shellin ja Nesteen myyjät käyttäytyvät niin kuin sotilaspoliisit? Miksi ABC:n myyjillä on paperihatut ja miksi he nöyristelevät ja samalla kaltoinkohtelevat asiakkaita? Miksi ABC:n liikennemyymälöiden ravintoloissa on pöydät, eikä koirankupit? Ottaisivat pois sen asiakaspalautetiskin sieltä,
ääliöt. Ei sellaisia ennenkään tarvittu, kun osattiin puhua ihmisten kesken.


Bmad

Annaleena kirjoitti...

http://annaleena.blogit.uusisuomi.fi/2009/10/07/nainenko-miehen-leikkikalu/