perjantaina, lokakuuta 09, 2009

Syrjintää

8.10. Taustapeili puhuu miesten syrjinnästä:
Naiset tunnistavat sukupuolisyrjinnän paremmin kuin miehet silloinkin, kun syrjinnän kohteena on mies. Näin kertoo konsultti, tutkija Pasi Malmi, joka on väitellyt miesten syrjinnästä.

Hänen mukaansa miesten pitäisi oppia tunnistamaan syrjivät tilanteet nykyistä paremmin; vain näin asioita voidaan parantaa.

Viimeksi Malmia on närästänyt televisiossa pyörivä Atrian mainos, jossa nainen unelmoi itseään selvästi nuoremman miehen viettelystä. Jos sukupuoliroolit olisivat toisin päin, älähtäisikö joku? Miksi miehelle saa tehdä toisin kuin naiselle?

Nai koulutettu nainen, elät pidempään

Tiedon valtaväylää kuluttaessa voi päätyä käsitykseen, että maamme kahden pääsukupuolen välillä on käynnissä raudanmakuinen linnoitustaistelu.

47 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Naiset tunnistavat sukupuolisyrjinnän paremmin kuin miehet silloinkin, kun syrjinnän kohteena on mies."

Näinköhän. Miten tämä muka ilmenee käytännössä?

Henry kirjoitti...

""Naiset tunnistavat sukupuolisyrjinnän paremmin kuin miehet silloinkin, kun syrjinnän kohteena on mies."

Näinköhän. Miten tämä muka ilmenee käytännössä?"

Tarkoittanee sitä, että naiset loukkaantuvat naisten objektivoinnista, syrjinnästä ja halventamisesta paljon helpommin kuin miehet.

Jorma kirjoitti...

"E-nokittelu

Perttu Häkkinen ei tajua, että siinä missä tasa-arvoa puolustavien miesten kohdalla voidaan korkeintaan viitata vain joihinkin yksittäisiin ylilyönteihin nettikirjoittelussa, on feministisen "tasa-arvo"koneiston harjoittama sukupuolisyrjinä ja -sorto päivittäistä todellisuutta jokaisen suomalaisen elämässä. Näiden esittäminen jotenkin yhteismitallisina asioina on osoitus täydellisestä todellisuudentajun puutteesta ja asiantuntemattomuudesta.

No, mitäpä muuta sitä voi Hesarin toimittajalta odottaa? Järjenkäyttö ei heiltä vain yksinkertaisesti onnistu.

Jorma kirjoitti...

"Tiedon valtaväylää kuluttaessa voi päätyä käsitykseen, että maamme kahden pääsukupuolen välillä on käynnissä raudanmakuinen linnoitustaistelu."

Pääsukupuoli? Onko niitä muitakin? Montako sivusukupuolta löytyy, Perttu Häkkinen?

Anonyymi kirjoitti...

""Naiset tunnistavat sukupuolisyrjinnän paremmin kuin miehet silloinkin, kun syrjinnän kohteena on mies."

Näinköhän. Miten tämä muka ilmenee käytännössä?"

Tarkoittanee sitä, että naiset loukkaantuvat naisten objektivoinnista, syrjinnästä ja halventamisesta paljon helpommin kuin miehet."

Vai tarkoittaneeko sitä, että naiset loukkaantuvat miehen puolesta silloin, kun mies itse ei ole pikku leikinlaskusta millänsäkään.

Jorma kirjoitti...

"Vai tarkoittaneeko sitä, että naiset loukkaantuvat miehen puolesta"

Ei tällaista tapahdu oikeasti.

Ville kirjoitti...

Tunnista tilanteet, joissa nainen pettää

Naisten puolustukseksi: useimmat naiset ovat uskollisia.

Miksi pitää puolustella ja nöyristellä, melkein anteeksi pyytää, tekstiä pettävistä naisista? Eikö se ole selvää, että nyt kirjoitetaan pettävistä naisista, eikä naisista yleensä? Kuinka tyhmänä (nais)lukijaa pidetään. Vai eikö se ole muuten selvää?

Kuollut mies on syyllinen, korvauket vaaditaan kuolleen omaisilta. Kuolleelle miehelle sakot käräjiltä

Tuomion antanut käräjäoikeuden notaari teki tuomiovirhekantelun Helsingin hovioikeuteen huomattuaan, että tuomittu on kuollut vajaa viikko ennen tuomiota.

Hovioikeus poisti rikostuomion mutta jätti korvaukset voimaan.

Hovioikeuden mukaan notaarilla ei ollut oikeutta vaatia muutosta korvaustuomioon, koska korvauksia voisi vaatia myös kuolleen omaisilta.


Äidin pikku sadisti, psykopaatti ja sarjamurhaajan alku.

Teinityttö myrkytti koiransa - opiskelee eläintenhoitajaksi

Ensimmäinen koira kuoli syyskuussa 2007 tytön ollessa 15-vuotias.
...
Epäilykset nuorta koiranomistajaa kohtaan heräsivät, kun myös hänen toinen koiransa sai vakavia myrkytysoireita. Siinä vaiheessa tyttö oli muuttanut Kannukseen ja aloittanut opintonsa eläintenhoitajan koulutusohjelmassa.


Näkeekö kukaan suht selkeää kaavaa tytön käyttäytymisessä? Okei, tyttöä ei tuomittu 1. koiran kuolemasta riittävän näytön puuttuessa.

Jorma kirjoitti...

"korvauksia voisi vaatia myös kuolleen omaisilta."

Tämä ei sentään taida onnistua. Eri juttu, jos kuolinpesästä saadaan perittyä korvaukset pois.

Anonyymi kirjoitti...

Kammottava tuo eläinhoitajaksi haluavan teinitytön tekemä koiran ja mahdollisesti useammankin koiran myrkytys. Näin etenkin, kun kyse oli syövittävistä aineista ja koirien tuskat olivat valtavat.

Kieltämättä minullekin tuli mieleen, ewttä toivottavasti teinityttö ei päätä vielä hakeutua ihmishoitajaksi. Tosin kyllähän joku niistä edellisistäkin insuliinihoitajista väitti uutisissa halunneensa vain autta... Ja tämäkin teinityttö yritti väittää myrkyttäjäksi jotain ulkopuolista.

Tämäkin on mielenkiintoinen kohta: "Samalle koiralle oli sattunut outoja vahinkoja aiemminkin. Myrkytystä edeltäneenä päivänä koira oli sukeltanut kesämökkilaiturilta veteen ja ollut vähällä hukkua. Kertomansa mukaan tyttö oli pelastanut lemmikkinsä veden alta ja saanut sen virkoamaan."

Oliko tyttö yrittänyt selitellä aiempia myrkytyskokeiluja melkein hukjkumisella? Vai olisiko tyttö voinut yrittää hukuttaa koiraa ja pelastaa viime hetkellä päästäkseen esittämään sankaria? Tällainen käyttäytymiskaavahan on tyypillistä Münchausen syndrome by proxy :ssa, jota esiintyy ilmeisesti pääosin vain naisilla. Siinähän mm. äidit silmän välttäessä mm. tukehduttavat pikkulapsiaan, lyövät vasaralla luita poikki, ruiskuttavat ulosteita lapsen verenkiertoon yms. Ja lääkärille sitten esitetään kirkkain silmin uhrautuvaista ja poikkeuksellisen huolehtivaista sankariäitiä, jonka lasta vaivaa mystinen sairaus, josta lääkärit ovat aivan ymmällään.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Järkyttävää sadismia tosiaan:

Eläintenhoitajaksi opiskeleva 17-vuotias tyttö myrkytti koiransa syövyttävällä aineella. Kovista tuskista kärsinyt sileäkarvainen noutaja jouduttiin lopettamaan useita päiviä jatkuneiden kärsimysten jälkeen.
...
Tutkimuksissa selvisi, että koira oli saanut suuhunsa suuren määrän syövyttävää ainetta. Sen ruokatorvi, nielu, suuontelo ja kielen limakalvo olivat kuolioituneet, irronneet ja tulehtuneet. Asiantuntijoiden arvion mukaan koira ei ole voinut nauttia ainetta omatoimisesti.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään tuo Münchausen syndrome by proxy -linkki oli rikki. Tässä toimiva linkki.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään Wikipedian artikkelissa mainitaan vielä erityisesti:

Medical literature describes a subset of MSbP caretakers, where the proxy is a pet rather than another person. These cases are labeled Münchausen syndrome by proxy: pet (MSbP:P). In these cases, pet owners correspond to caretakers in traditional MSbP presentations involving human proxies.[13] No extensive survey has yet been made of the extant literature, and there has been no speculation as to how closely MSbP:P tracks with human MSbP.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Voi te Jormat ja Laasaset... Lukekaa omia tekstejänne ja naurakaa yhtä makeasti kuin me kaikki muutkin!

Arawn kirjoitti...

Homo: Eläinrääkkäyksestä ei Suomessa muutenkaan saa kyllin kovia tuomioita. Okei, myönnän, ettei koiran tappaminen ole mielestäni yhtä kovan luokan asia kuin ihmisen, mutta silti on jotenkin hirveää, jos eläville luontokappaleille hirvittävän tuskan ja kuoleman tuottamisesta selviää pelkillä sakoilla.

juki kirjoitti...

Ano siis naureskelee eläinrääkkäykselle? Way to go, bro/sis!

Anonyymi kirjoitti...

Anon

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan feminismiä

Ville kirjoitti...

Mistä näitä naispedofiilejä oikein tulee? IL nosti otsikkoon "suosikkimuusikon", jonka tuomio on lyhin. Suosikkimuusikolle tuomio pedofiliasta

Rinkiin keskeisesti kuulunut keskisuomalainen äiti tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankeuteen kahdesta törkeästä raiskauksesta ja kuudesta eriasteisesta hyväksikäytöstä.

Pedofiiliringin uhreina oli useita alaikäisiä lapsia. Syyttäjä luonnehti tapausta uransa rankimmaksi lapsiin kohdistuneeksi seksirikosvyyhdiksi.


IS:n uutinen: Kuudelle vankeutta lasten hyväksikäytöstä

Huhtikuussa oikeus antoi välituomion ja lähetti syytettynä olleen naisen mielentilatutkimukseen. Mielentilatutkimuksen mukaan nainen on alentuneesti syyntakeinen.

Jostainhan se naisalennus, pienikin, on haettava. Miksei miehiä lähetetty mielentilaan tai eivätkö he pyytäneet sitä?

Ville kirjoitti...

Lisäys edelliseen. HS: Lasten hyväksikäytöstä kymmenen vuoden vankeustuomio

Ei niin yllättäen HS teki vain tynkäuutisen, kertoen miehen saaneen 10 vuoden tuomion lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, uhreina viisi tyttöä, nuorin vähän yli vuoden. Sopivasti HS "unohti" mainita, että tuomittujen pedofiilien joukossa oli myös nainen ja äiti. Muut viisi tuomittua olivat "vain" ihmisiä.

Varsin tarkoitushakuista uutisointia.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä joku uusi villitys, että vapaaottelijat transuilevat? Muutama päivä sittenhän oli sen jonkun naisjulkkiksen vapaaottelijapoikaystävän transuilusta juttu ja nyt sitten tämä:

Drag queenit laittoivat humalaiset nippuun

Asiasta seitsemänteen: Sekopää Janice Dickinsonilla on nuori poikaystävä

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Täällä oli sitten se toinen trainsuilu-uutinen joitain päiviä sitten:

Povipommi Katie "Jordan" Pricen poikaystävä Alex Reid on raju vapaaottelija, mutta hän tykkää pukeutua myös naisten vaatteisiin.

Huvinsa kullakin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Viimeksi Malmia on närästänyt televisiossa pyörivä Atrian mainos, jossa nainen unelmoi itseään selvästi nuoremman miehen viettelystä. Jos sukupuoliroolit olisivat toisin päin, älähtäisikö joku? Miksi miehelle saa tehdä toisin kuin naiselle?
"

Aika naurettavaa..suorastaan vitsikästä..kannattaisi katsoa televisiota vähän tarkemmin ja mainontaa erityisesti tälläkin hetkellä esim. potenssilääkke mainoksessa vanha papparainen tarvii potenssin kohotusta siksi että hänellä on selvästi itseään nuorempi nainen keittiössä ruokaa laittamssa (perinteinen malli huom. ja vetoaa miehiin erityisesti)..ja siitä ei ole älähtätnyt kukaan..joten höpö höpö moiseille mainos jutuille. Tuo mainoshan on tehty ihan siksi että se kiinnittää huomiota sekäärsyttää joitakuita ja nimenomaan vain siksi ..sitä kas kun kukaan ei huomio sitä mitenkään että potenssilääkettä mainostetaan ihan samoilla perusteilla..sitä pidetään ihan normaalina että vanhat mies-kääkät haluaa itselleen nuorempia naisia. En ole ikinä alentuntu moiseen.

Fairyn pahempi puoli

Anonyymi kirjoitti...

Minua muuten ärsyttää että Malmin jutut näytetään salakavalasti yhdessä tv. ohjelmassa..suorastaan probakandaa..yhdenkin kerran Malmi (hintelä veikko näköjään) oli vitsin varjolla vinkumassa ahdistelusta kun ei oikein tiedä mikä on sopivaa ja mikä ei..juupa juu sen kyllänormaali ihminen jolla on käytöstapoja tietää.

Anonyymi kirjoitti...

Näistä murha.infon keskusteluissa taitaa selvitä myrkytettyjen koirien omistajan nimi ja kuinka omistaja oli laatinut oikein muistokirjoituksen myrkytetystä koirastaan.

Mielenkiintoinen on myös jonkun kirjoittajan kommentti toisesta naisesta:

Tunsin aikanaan ihmisen, jonka kaikki lemmikit, rotista kissoihin ja koiriin, tuntuivat kärsivän ennenaikaisen kuoleman; milloin muuten vain, milloin "joku" oli ampunut, milloin "kolarissa" jne. Epäilin jo silloin, kun tämä tyttö muutenkaan ei ollut niitä kellotornin normaaleimpia lepakoita, ettei voi olla enää oikein mahdollista, että liian hurjaa sattumaa...

Myöhemmin samainen likka avioitui ja sai lapsen. Vauva kuoli kätkytkuoleman mielestäni aika myöhäisessä vaiheessa, eli ns. liian vanhana kätkytkuolemiseen. Mitään todisteita ei toki ole, mutta hieman jäi mietityttämään se sitten...

Homo

Jape kirjoitti...

Hieman kevennystä perjantaille... :)

YouTube: Keskustan Vaalirahoitus :D

Anonyymi kirjoitti...RYP kasvattajaryhmä
Ryhmän kuvake

Ryhmä: Jäsen
Viestejä: 1934
Liittynyt: 22.12. -04
Jäsen nro: 3102
Lähdit aivan liian pian. Sinnittelit kovasti kaksi viikkoa, vaan et enää jaksanut.

Su 19.8. Iitu meinasi hukkua. Luulimme sen sukeltaneen liian pitkän matkaa. Päivystävällä sait nesteytystä ja lääkkeitä. Kuitenkin tästä selvisit.

Ma 20.9. Ahneuksissasi nälän yllättäessä söit makkaraa puskasta, huomasin, yritin auttaa, mutta liian möyhään. Selvisit kuitenkin pitkälle.

Ti 21.8. Menimme omalle lääkärillemme, antoi lääkkeitä ja nesteytystä. Illalla n. klo 19 aikaan tilanne muuttui, oksentelit verta ja menit veltoksi. Päivystävä auttoi.

Ke 22.8- pe 24.8. joka päivä lääkärissä. Tilanne näytti jo aika hyvältä.

Ma 27.8 taas lääkäriin, tarkastus.

Ke 29.8. ja pe 31.8. sama juttu.

Painosi oli tänä aikana laskenut 32kilosta 23... Karvatkin lähtivät. Mutta olit jo melkein terveen kirjoissa... Sunnuntaina kuitenkin voimasi pettivät. Olit kipeä, mutta kävelit vastaanotolle. Sitkeästi hoitojen jälkeen yritit nousta pystyyn... cray.gif Mutta sitä ei enää suotu... Oli aika päästää irti... crybaby.gif

Monet jäivät sinua kaipaamaan...

Koiratta

Koiratta olen kuonoa ja kahtakorvaa yksinäisempi.
Yö on toista hengitystä vajaa.
En pelkää.
Ikävöin.

-Eeva Kilpi


Osanottoni myös muille koiransa menettäneille! rip.gif

Emmi


Emmin koko nimellä tuntuu Googlella löytyvän aika paljon osumia...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Nyt voidaan jäädä odottelemaan, jos vaikka Emmi pääsisi jollain tavalla uutisiin uudestaan tulevina vuosina.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään Emmi on yrittänyt poistaa osoitteen ja puhelinnumeron netissä olevista tiedoista, vaikka ne löytyvätkin edelleen välimuistista. Mistäköhän syystä moinen - pelkääköhän kettutyttöjen kostoa...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista keskustelua täälläkin ennen tämänpäiväistä uutista, kuten:

Niinpä, mutta tämä Dicapa lopetettiin kun oli sisuskalut palanu. Noh, ruumiinavauksessa selviää mikä se "oikea" syy oli.
Itselläni on myös koira ja se syö kyllä ihan mitä vaan kiinni saa, mutta siksipä en jätä mitään koskaan sellaisiin paikkoihin, josta koira ne saa.

Se mikä tässä jutussa on mielenkiintoista on se, että kun Iitu kuoli (lopetettiin), ei tuntunu missään ja otettiin melkein heti uusi koira. No nyt uusi koirakin on montussa ja mitä olen kuullut, on jo taas katsottu valmiiksi uusi pentu jostain kauempaa.

Niin ja miettikääpäs sitä, että jos se nyt on jotain emäksistä/hapokasta ainetta mikä ne sisuskalut on polttanu ni eikö ole aika sattuma!?!

Olen myös kuullut ja lukenut kuinka omistaja aikoinaan haukkui Iitua ja onpa sama tapahtunut Dicankin kohdalla.
Niin ja harrastaminen ei satu tälle ihmiselle, koska aina pitää vain voittaa. Jos menee huonosti on se koiran vika.

Että näin, mutta edelleenkään en halua syyllistää ketään mihinkään, haluan vain tuoda esille sen, että kaikki ei ole niin mustavalkoista kuin mille se näyttää. dry.gif


Homo

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Animalia tms tarttuu asiaan. Tarvittaisiin oikeutta eläimille.

Homo

Vortac kirjoitti...

""Naiset tunnistavat sukupuolisyrjinnän paremmin kuin miehet silloinkin, kun syrjinnän kohteena on mies."

Näinköhän. Miten tämä muka ilmenee käytännössä?"

Tarkoittanee sitä, että naiset loukkaantuvat naisten objektivoinnista, syrjinnästä ja halventamisesta paljon helpommin kuin miehet
.

Tämä ei selitä sitä ihan tarkalleen, meinaan tuossahan sanotaan 'kun syrjinnän kohteena ovat miehet' -- eli jotain jää nyt selittämättä..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Perttu Häkkinen ei tajua, että siinä missä tasa-arvoa puolustavien miesten kohdalla voidaan korkeintaan viitata vain joihinkin yksittäisiin ylilyönteihin nettikirjoittelussa, on feministisen "tasa-arvo"koneiston harjoittama sukupuolisyrjinä ja -sorto päivittäistä todellisuutta jokaisen suomalaisen elämässä.

Olet oikeassa, Jorma. Feminismin ylilyönti on jatkuvaa ja rakenteellista, miesliikkeen ylilyönnit ovat yksittäisiä, harvoja pisaroita feministisen jatkuvan ylilyönnin meressä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Vai tarkoittaneeko sitä, että naiset loukkaantuvat miehen puolesta"

Ei tällaista tapahdu oikeasti
.

No, aika harvoin ainakin. Itselleni tulee mieleen fiktiossakin lähinnä "Curb Your Enthusiasm"-nimisen televisiosarjan kuudennen tuotantokauden viimeinen jakso, jossa Larry Davidin uusi tummaihoinen tyttöystävä puolustaa Larryä ihan loppupuolella toista naista vastaan.

Suosittelen sitä kaikille, minulle siitä tuli hyvä olo, ja kaipuu nähdä lisää vastaavaa edes fiktiivisessä mediassa (eli nainen puolustamassa miestä tilanteissa, joissa mieheltä on viety kynnet ja hampaat, eli esimerkiksi toista naista vastaan) ..

Mielestäni on vain kohtuullista, että jos mies joutuu uhraamaan henkensä puolustaakseen tyttöystäväänsä/vaimoaan toisilta miehiltä, niin silloin myös nainen joutuisi uhraamaan edes jotakin puolustaakseen poikaystäväänsä/miestään toisilta naisilta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eikö se ole selvää, että nyt kirjoitetaan pettävistä naisista, eikä naisista yleensä?

Tämä on lähes sama asia. Ainakin sanoisin, että suurin osa betamiesten kanssa avioituneista naisista on pettänyt, pettää, suunnittelee pettämistä tai tulee pettämään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sopivasti HS "unohti" mainita, että tuomittujen pedofiilien joukossa oli myös nainen ja äiti. Muut viisi tuomittua olivat "vain" ihmisiä.

Tämä on nykyistä feminististä, tarkoituksellista uutisointia, jolla ylläpidetään status quota.

Kun ryhmä naisia kuolee, se uutisoidaan 'naisina' tai 'tyttöinä'. Kun ryhmä miehiä kuolee, he eivät koskaan ole miehiä, eivätkä välttämättä edes ihmisiä, vaan esimerkiksi 'kaivostyöläisiä' tai 'sotilaita', 'poliiseja' jne.

Tämä on ollut länsimaissa jo pitkään vakio tapa käsitellä eri sukupuolten uutisia - tarkoituksena mitä ilmeisimmin hävittää miehen ja mieheyden arvo, jotta ihmiset eivät välittäisi kun miehiä kuolee, ja lisäksi voivat väittää, että miehiähän ei edes kuole, vaan 'sotilaita' ja 'kaivostyöläisiä' vaan..

Jossain oli aiheesta hyvä esimerkki; jos sanot miespuoliselle poliisille, että kaikki poliisit ovat typeriä tumpeloita, poliisi todennäköisesti ei oikein tykkää siitä lausahduksesta ja närkästyy. Mutta jos samalle poliisille sanot, että kaikki miehet ovat typeriä tumpeloita, hän todennäköisesti naurahtaa ja on samaa mieltä asiasta.

Syy on siinä, että hän ei katso kuuluvansa 'miehiin', vaan 'poliiseihin'..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "Eläinrääkkäyksestä ei Suomessa muutenkaan saa kyllin kovia tuomioita. Okei, myönnän, ettei koiran tappaminen ole mielestäni yhtä kovan luokan asia kuin ihmisen, mutta silti on jotenkin hirveää, jos eläville luontokappaleille hirvittävän tuskan ja kuoleman tuottamisesta selviää pelkillä sakoilla."

Tämä ei koske esimerkiksi turkistarhausta tai broilerin tuotantoa, vaikka silkkaa eläinrääkkäystä ja tappamista nekin ovat. Tässä piilee kummallinen kaksoisstandardi miten lemmikkieläimet nauttivat suurempaa lainsuojaa kuin muut eläimet. Jos laitat lemmikkikoirasi häkkiin koko elämäkseen, sakkoja tulee, mutta jos laitat koiran sukulaisen ja määrittelet sen tuotantoeläimeksi, on toiminta täysin laillista.

Ville kirjoitti...

Homo: "Näköjään Emmi on yrittänyt poistaa osoitteen ja puhelinnumeron netissä olevista tiedoista, vaikka ne löytyvätkin edelleen välimuistista. Mistäköhän syystä moinen - pelkääköhän kettutyttöjen kostoa..."

Ihan rohkeasti vain suoraa linkkiä välimuistiin :)

Ville kirjoitti...

Fairyn pahempi puoli: "erityisesti tälläkin hetkellä esim. potenssilääkke mainoksessa vanha papparainen tarvii potenssin kohotusta siksi että hänellä on selvästi itseään nuorempi nainen keittiössä ruokaa laittamssa (perinteinen malli huom. ja vetoaa miehiin erityisesti)..ja siitä ei ole älähtätnyt kukaan"

Tämä "papparainen" on noin 50v ja nainen noin 40v. Perinteinen naismalli, 20-30v., on tästä hyvin kaukana. Hyvin perinteinen ikäero siis, jos ajatellaan vuosikymmen-pari-kolme taaksepäin. Ei siis mitään erityistä kohderyhmän osalta. Kuka hyötyy? Se mainoksen kohderyhmän toisiinsa kiintynyt pariskunta. Miestään rakastava ja haluava nainen saa ehkä pitkään kaipaamaansa vipinää makuukamariin ja mies saa mieskuntonsa ja sitä kautta ehkä myös itsetuntonsa takaisin. Missään mainoksen vaiheessahan nainen ei ole haluton, vaan mies, joka painaa epätoivoisena päänsä käsiensä väliin, jos oikein muistan. Joten missä vika?

Anonyymi kirjoitti...

Oraakkeli kertoo, etsi Googlella tämä:

flatti-iitu

Anonyymi kirjoitti...

Toinen hyvä hakusana on:

flatti-iitu phone

Anonyymi kirjoitti...

Iitu on yksi näistä ikävällä tavalla päivänsä päättäneistä koirista:

Salasana Virginia Water "Iitu", 22.7.-04 --- 2.9.-07

RIP

Anonyymi kirjoitti...

Tällainenkin tuli vastaan:

Jännä että noita terapiakoiria on varmasti muitakin, mutta silti Länsi-Uusimaa, Me Naiset ja vielä Kodin Kuvalehti tekee just tästä eläinrääkkäystuomionkin saaneesta koiratappeludokkarin naisesta jotain kehänkiillotusjuttua... Sattumaako??

Homo

Vortac kirjoitti...

Yhdeksän eri tyttöystävätyyppiä..

http://www.fussy.org/girlfriends.jpg

Groening kyllä osaa, täytyy sanoa. Tuossa on harvinaisen paljon totta, mutta siitä kyllä puuttuu nykyaikaan nähden muutamia..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Terapiakoira palauttaa pilkkeen silmään

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Syy on siinä, että hän ei katso kuuluvansa 'miehiin', vaan 'poliiseihin'.. "

Miehellä ei ole todellakaan
arvoa. Aina kun ihmisen asiantuntija-apua kaivataan haetaan naisen seuraa. Kun nainen haluaa harrastaa seksiä vaihteeksi ihmisen kanssa, hän alkaa hakea naista.

Miehet nähdään epäonnistuneina luojan luomuksina, jotka
voivat saada jotain pientä aikaan suorittamalla. Naiset palkitsevat suorituksia. Miehiä sellaisinaan he pelkäävät tosissaan. (Siis ei nyt ihan kaikki naiset, mutta about kuitenkin... ) :)

Bmad

Vortac kirjoitti...

BMad, nyt kyllä puhuit harvinaisen paljon totta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Joku mieshän joutui joskus vastuuseen koiransa pahoinpitelystä ja raa'asta tappamisesta. Oli siis jonkin sortin mielisairas ja yks kaks tappoi hakaten koiransa. Ja päätyi kirjoittamaan tästä blogiinsa, josta sitten lähti lukijoilta ilmoitus eteenpäin...ja varmaan sai siitä sitten jotain ehdollista. En vain muista yhtään, milloin tämä tapahtui.

Lavertelemalla voi siis oikeasti vaikuttaa, ees jollain tapaa. Eihän tuolla eläintenpitokiellolla ole juuri mitään merkitystäk yllä.