torstaina, marraskuuta 19, 2009

Feministien vaatimuksia

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen päivä.

EU: Naisten osallistuminen tieteelliseen tutkimukseen (pdf):
3. panee merkille, että erittäin suuri osa naistutkijoista luopuu vuosien kuluessa tiedeurastaan; katsoo, että tätä ilmiötä, jota kuvataan usein ”vuotava putki”-mallina (leaking pipeline), olisi analysoitava erilaisten mallien perusteella, veto–työntö-malli (push and pull factors model) mukaan luettuna

6. pitää valitettavana, että naisten tutkijanurassaan perhesyiden vuoksi pitämät tauot vaikuttavat kielteisesti heidän uramahdollisuuksiinsa, sillä useimmat miespuoliset tutkijat eivät pidä taukoja ja voivat siten saavuttaa jo nuorempana paremman aseman ja saada etumatkaa tuleviin uranäkymiin nähden; vaatii siten, että tarkasteltaessa ikää huippuosaamisen kriteerinä huomioon otetaan tutkijan perhetilanne ja huollettavien perheenjäsenten määrä

16. katsoo, että EU:n tavoite saada julkisen sektorin johtaviin tutkijantehtäviin naisia 25 prosenttia onkunnianhimoton ja riittämätön; muistuttaa komissiolle ja jäsenvaltioille, että sukupuolten tasa-arvo tarkoittaa sitä, että naisia on vähintään 40 prosenttia;

20. uskoo vakaasti, että on otettava käyttöön erityisiä rekrytointia, koulutusta ja suhdetoimintaa koskevia toimenpiteitä, jotta edistettäisiin ja rohkaistaisiin naisia osallistumaan esimerkiksi teknologian, fysiikan, tekniikan ja tietojenkäsittelyn aloille;

23. pyytää komissiolta ja jäsenvaltioilta naistutkijoille suunnattuja tutkimusrahastoja naistutkijoiden rahoitusvajeeseen vastaamiseksi;

26. kiinnittää huomiota siihen, että yliopistoissa tarvitaan erityisiä ohjelmia, joilla lisätään nuorten tyttöjen ja naisten kiinnostusta tieteellistä uraa kohtaan;

10 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Ulkoministeri Stubb: Perhe ajaa EU-huippuviran edelle

Homo kirjoitti...

Taas YH-äidin kasvatustaidot koetuksella?:

Poliisi tainnutti 10-vuotiaan tytön etälamauttimella

Jorma kirjoitti...

"naisten tutkijanurassaan perhesyiden vuoksi pitämät tauot vaikuttavat kielteisesti heidän uramahdollisuuksiinsa, sillä useimmat miespuoliset tutkijat eivät pidä taukoja"

En ole koskaan ymmärtänyt enkä hyväksynyt sitä ajatusta, että miehiä pitäisi jotenkin rangaista siitä, että vain naiset tulevat raskaaksi, synnyttävät ja imettävät. Käytännössä nämä biologiset syyt aiheuttavat väistämättä jonkinlaisen katkoksen työuraan, aika merkittävänkin, jos homman aikoo hoitaa kunnolla.

Miksi miehiä pitäisi rangaista siitä, että he ovat biologisesti erilaisia, eivätkä noita taukoja tarvitse? Onhan naisten syrjintä yksiselitteisesti kielletty synnytyksestä tai raskaudesta johtuvasta syystä, niinpä sen tulee olla kiellettyä myös miesten kohdalla.

Jorma kirjoitti...

Aritmetiikasta algebraan -
Muutoksia osaamisessa peruskoulun
päättöluokalla 20 vuoden aikana


"Taustamuuttujista peruskoulun päättöluokkalaisten matematiikan todistusarvosanojen keskiarvoissa
todettiin tilastollisesti erittäin merkitseviä eroja ajallisessa tarkastelussa tyttöjen hyväksi
samalla kun pojilla todettiin parempi osaamisen taso."

Ja milläs sitä jatko-opintoinin pyrittiin? Peruskoulun päättöarvosanoilla tietysti.

Pekka kirjoitti...

Nainen hakkasi 13-vuotiaan tytön

Anonyymi kirjoitti...

Tuo naisen hakkaama tyttö.. noh, teinejä molemmat.. mutta silti aika ilkeätä, että 'taustoista ei kerrota tietoja', mutta antaapa olla, jos kyseessä olisi mies!

Olisi valokuva pärstästä monesta eri kuvakulmasta, ja alla teksti "Pertti Pöntikäinen Siikajoelta, osoitteesta Kakkulakuja 1 hakkasi lapsen, kuohitkaa tämä mies tavattaessa!"..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jorma, se on sitä kieroutunutta femakkalogiikkaa, jota miesten ei ole tarkoituskaan ymmärtää. Olet erittäin epäkoulutettu, jos et tajua, miten se toimii, sanoisi femakka.

Minulle on tullut englanniksi juuri tuollaista "I find you very uneducated" (ja sitten banni keskustelualueelta), kun otin aiheeksi sen, että naiset selviävät oikeusjärjestelmässä murhastakin pienemmällä rangaistuksella.

Tuo 'education' siis femakalla ei tarkoita samaa kuin se tarkoittaa tavallisilla ihmisilä - se tarkoittaa heillä dogmaattista, systemaattista indoktrinaatiota, ehdollistusta ja aivopesua uskomaan ristiriitaisiin valheisiin ja feministisiin mantroihin.

Jokainen 'uneducated' saa olla siis ylpeä itsestään!

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Suomalaistytöistä lähes puolet turvautuu väkivaltaan

Anonyymi kirjoitti...

Naisiin kohdistuvasta väkivallasta tulikin mieleeni, että vihdoinkin löysin pelin, jossa saa ampua naisia! Tosin siinä pitää ampua miehiäkin, mutta peli on siten kerrassaan tasa-arvoinen - KAIKKIA pitää räiskiä.

Pelin nimi on 'Crazy Fight', ja se on vanha kolikkopeli jostain 90-luvulta tms.

Tässä kuva siitä..

http://www.aijaa.com/v.php?i=5291068.png

On muuten erinomaista hupia ammuskella etenkin niitä 'viattomia', jotka sanoo 'don't kill me', ja katsoa heidän räjähtäneitä ilmeitään kun eukot eivät voi uskoa, että joku mies kehtasikin ampua heitä, heh heh..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Niin, naiset ovat siis huolissaan siitä, että murhavarusteet eivät ole yksilöllisen sopivan kokoisia ja -oloisia.

Miehiä ei kuitenkaan koeteta mitenkään houkutella nöyristelemällä murhaamaan, vaan heidät pakotetaan siihen sivarin ja vankilan uhalla (sivarikeskuksessa vietetty vuosi on kyllä aika lähellä vankilaolosuhteita).

Ovatko nämä naiset sitten ajatelleet sitä, että kenties taistelun tiimellyksessä he saattaisivat haavoittua tai kuolla jotenkin väärin tai liian miehekkäästi, jos luodit eivät ole tarpeeksi pieniä ja naisellisia?

Kenties naiset haluavat vielä määritellä toisten armeijojen luoti- ja ammusvarastotkin mieleiseksensä - eihän se nyt ole reilua, että naiset pakotetaan kuolemaan harmaisiin, vihreisiin, ruskeisiin tai värittömiin kranaatteihin, kyllä heidän pitää itse saada päättää, millä tavalla pommit on värjätty ennenkuin niihin suostuvat kuolemaan.

Sotakin on näemmä naisille vain sellaista femakkaleikkiä, jossa voidaan maailma vääntää oman pikku narttutahdon mukaiseksi. Prinsessat käyvät 'vapaaehtoisina' leikkimässä sotilasta armeijassa, koska haluavat päteä, mutta kuitenkin kitisevät jokaisesta yksityiskohdasta ja väittävät, että näitä prinsessoja olisi enemmän tuossa totisessa ja sairaassa tuho- ja murhakoneistossa, jos vain tappoaseet ja -varusteet olisivat nimenomaan -naisille- suunnatut.

Juupa juu, siitähän se vain on kiinni, niinpä niin. Naisethan oikein HALUAVAT sydämensä kyllyydestä päästä räjähtämään palasiksi sotakentille ja uhrautumaan miesten puolesta! Se on vain kiväärien koosta kiinni!

Tällaisessa kommentoinnissa, kuten huomaatte, on niin paljon tekopyhiä kulmia, joista huomauttaa, että minulla loppuvat pinkit ammukset kesken.

Asiasta toiseen; on muuten taas mukavaa, kun ei tarvitse scrollata miljuunia rivejä spammia jotta näkee jotain järkevää tekstiäkin välillä. Mahtaapa puska-spämmääjiä ja noita pissis-femakoita viiksettää, kun eivät nyt uskallakaan tulla tänne kommentoimaan, kun nyt se on liian teknistä ja vaativaa..

Ensinnäkään eiväthän he mitään blogger/googletunnusta osaa omin avuin luoda. Toisekseen, ei heillä ole mielikuvitusta, jolla keksiä jokin nimimerkki. Kolmannekseen, he eivät tykkää ajatuksesta, että heidän pitäisi olla 'consistent', eli pysyä jossakin nimimerkissä koko ajan, kun ovat tottuneet siihen, että he voivat kääntää takkia joka sekunti ja olettaa ympäristön sopeutuvan heidän uuteen asenteeseensa aivan normaalina. Ajatus 'pysyvyydestä' varmasti suorastaan hirvittää heitä.

Ja tietenkin sitten vielä se seikka, etteivät he nyt pysty suorittamaan näitä naiskoordinoituja 'hit+run'-hyökkäyksiään - he eivät voi nyt vain nopeasti lasauttaa jotain klisettä tai ad hominemia ja sitten juosta pakoon.. nyt heidän pitäisi nähdä paljon vaivaa saadakseen tällaista aikaiseksi.

Eivätkä he tule koskaan uskaltamaan edes itsekeksityllä nimimerkillä kirjoitella, koska jostain oudosta femakkalogiikan syystä he kuvittelevat heidän 'todellisen' henkilöllisyytensä sillä tavalla olevan jotenkin mystisesti helpompi selvittää.. talk about paranoia!

Mutta kaikki tämä tekeekin täälläolosta paljon mukavampaa. Nyt tämä on niinkuin kerho, johon päästetään vain vähän vaivaanäkevämpiä ihmisiä monen mutkan kautta, eikä ketä tahansa kassi-almaa kadulta röyhkeyksiä huutelemaan ja pöydille oksentelemaan kesken sivistyneen aterioinnin.

Mahtaa manginoita ja noita akkoja viiksettää tosissaan.. (:

Niin, siis noita femakka-noita-akkoja tarkoitin tietenkin.

- Vortac