torstaina, marraskuuta 05, 2009

Höyrypää vai hissukka?

Miesasiakeskustelussa on tuotu esiin kaksi retorista suuntausta, joita kumpaakin on kritisoitu. Miesasiamiehet näyttävät jakautuvan karkeasti sanottuna höyrypäihin ja hissukoihin. Muun muassa Miessakit ry:tä on arvosteltu liiallisesta hissukkuudesta: mitään ei saada aikaiseksi.

Kritiikin mukaan höyrypäät karkottavat potentiaaliset miesasian kannattajat pois, koska kukaan ei halua samaistua heidän porukkaansa. Heitä ei kutsuta minnekään ja heidän huutelunsa jää kaikumaan yksinäisenä korvessa. Tomi Timperi näkee ryhmän seuraavasti
Miehet barrikadeille oikeuksiensa puolesta! Tämän usein melko radikaalinkin suuntauksen paras puoli on mielestäni se, että sen avulla saadaan herätettyä keskustelua ja oleelliset epäkohdat tuodaan selkeästi esiin. Suuntauksella on kuitenkin ongelmana hyökkäävyys, joskus jopa vastakkaisen sukupuolen vihaamiselta kuulostava ylireagointi. Suuntauksen edustajat pääsevät harvoin mukaan sellaisiin yhteiskunnallisiin organisaatioihin, joilla olisi mahdollisuus muutoksen aikaansaamiseen. Tyypillistä tälle suuntaukselle tuntuu myös olevan olemassaolon oikeutuksen etsiminen syyllistämällä vastakkaista sukupuolta.

Hissukat ovat puolestaan poliittisesti korrekti miesasamiesten ryhmä, jotka eivät korota ääntään. Kritiikin mukaan he ovat "hyödyllisiä idiootteja", jotka ylläpitävät feminismin valtaa. He pitävät vaisun puheenvuoronsa, mutta mitään ei kuitenkaan lopulta tapahdu. Timperi kuvaa Miessakkien hissukampaa näkökulmaa seuraavasti:

Miehet edustavat puolta kansakuntaa! Tämä on se omahyväinen ihannenäkökulma, jota haluaisin suurimman osan miesnäkökulman tuottajista edustavan – suurin osa luuleekin kuuluvansa tähän kategoriaan. Lähtökohtana kategorialla on, että voidaksemme tuoda esiin miesnäkökulmaa, on tiedettävä mitä miehet oikeasti ajattelevat. Eli näkökulmat löytyvät miesten keskinäisistä keskusteluista koostuvasta materiaalista. Näkökulmaa perustava tutkimuspoliittinen lähtökohta on mies/miehet, ei esimerkiksi naistutkimuksen alainen kriittinen miestutkimus. Tämänkään näkökulman edustajat eivät kuitenkaan kovin helposti pääse – vielä toistaiseksi – mukaan rakentamaan yhteiskuntaa. Monille näkökulman huono puoli on hitaus ja aikaansaamaton kiltteys, hyvänä puolena taas voidaan pitää oman sukupuolen todellista osaamista, jonka jakaminen muille mahdollistaa epäkeinotekoisen yhteiskunnallisen tasa-arvon sukupuolten välille.

Miessakkien lähtökohtana ei ole toimia miesten asemaa parantavana intressijärjestönä:
Miessakit ry:n tarkoituksena ei siis ole ajaa jäsenkuntansa eli miesten etuja eikä se siten ole intressijärjestö kuten valtaosa nykyisistä järjestöistä. Tyypillisiä intressijärjestöjä ovat työmarkkinaorganisaatiot, mutta niihin kuuluvat myös esimerkiksi erilaiset vammais- ja potilas- tai sairausalajärjestöt, opiskelijajärjestöt sekä eläkeläisjärjestöt. Eron korostaminen tähän järjestöryhmään nähden on erityisen tärkeää, koska tällä laajalla alueella syntyneet asenteet muodostuvat helposti uutta järjestöä kahlehtiviksi.

98 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta kumpiakin ryhmiä - ja myös niin välille sijoittuvia henkilöitä tarvitaan ainakin niin kauan kuin femakkojen aatekirjo ulottuu äärimmäisen miesvihamielisistä femakoista oikeasti tasa-arvoa kannattaviin tapauksiin.

Homo

Jape kirjoitti...

"Miessakkien lähtökohtana ei ole toimia miesten asemaa parantavana intressijärjestönä:

Miessakit ry:n tarkoituksena ei siis ole ajaa jäsenkuntansa eli miesten etuja eikä se siten ole intressijärjestö kuten valtaosa nykyisistä järjestöistä."

Mitä helvettiä sitten Miessakit / Tomi Timperi tekee TANE:n miesjaostossa? Jos sen intresseissä ei ole miehet ja miesen aseman parantaminen niin pois sieltä TANE:sta ja tilaa muille.
Kuten jo aiemmin sanoin Tomi Tmperi on täysin lässy "mies" ja hänelle kivaempi viiteryhmä on Naisasialiitto Unioni. Viddu sentään tätä touhua.

Jorma kirjoitti...

"Miessakit ry:n tarkoituksena ei siis ole ajaa jäsenkuntansa eli miesten etuja eikä se siten ole intressijärjestö kuten valtaosa nykyisistä järjestöistä."

Miessakit ry:llä on tietenkin oikeus itse valita linjansa. Koska se on tämä, tarvitaan myös Miesten tasa-arvo ry:n kaltaisia etujärjestöjä.

"Suuntauksen edustajat pääsevät harvoin mukaan sellaisiin yhteiskunnallisiin organisaatioihin"

Tämähän voi muuttua, jos poliittinen paine siihen suuntaan kasvaa. Muutos voi olla nopea. Esimerkki: nyt on Persuilla edustajia siellä ja täällä, vaikka vain vähän aikaa sitten puolueen tulevaisuus näytti kovin synkälle.

"Tyypillistä tälle suuntaukselle tuntuu myös olevan olemassaolon oikeutuksen etsiminen syyllistämällä vastakkaista sukupuolta."

Tässä Timperi on ihan väärässä: vika ei ole naisissa, vaan feministeissä. Toisaalta on tietenkin niin, että molempien sukupuolten osalta on voitava harjoittaa kritiikkiä. Eivät ne naisetkaan täydellisiä ole.

Henry kirjoitti...

Toisaalta Miessakkien lausunnoissa on otettu kantaa miesasian puolesta:
http://www.miessakit.fi/fi/yhteiskunta/lausunnot

http://www.miessakit.fi/easydata/customers/miessakit/files/Liitetiedostot/TASA-ARVO-OHJELMA.pdf

Kohta 4: Kohdassa mainitaan, että työikäiset naiset ovat jo miehiä paremmin koulutettuja, mutta ei oteta kantaa siihen, että mitä tehdä sille, että miehet ovat huonommin koulutettuja.

Kohta 5: Naisiin kohdistuva väkivalta –kokonaiskäsite tulisi laajentaa yleisesti väkivallan vähentämiseksi (ilman nais-etuliitettä), koska myös miehet ovat väkivallan uhreja (useammin kuin naiset, mutta eivät tokikaan aina naisten uhreina).

Kohta 7: Miehet ja tasa-arvo. Pitääkö erikseen mainita, että tasa-arvopoliittiset kysymykset arvioidaan myös miesnäkökulmasta – eikö tämän pitäisi olla tasa-arvon mukaisesti yleinen linja joka tapauksessa. Ainoana miehiin liittyvänä erityistärkeänä tasa-arvokysymyksenä tässä kohdassa mainitaan perhevapaiden pitäminen – miehillä on paljon muitakin sukupuolestaan johtuvia tasa-arvo-ongelmia, kuten pojat ja koulu, kouluttautuminen yleensä, asema lapsiin nähden erotilanteissa, terveyspalvelut ja kuoleminen selvästi nuorempina kuin naiset sekä syrjäytyminen, alkoholiongelmat (joita kahta viimeistä kyllä sivutaan tekstissä).

Kohta 8: Naistutkimuksen tukeminen. Miehiä tulisi tutkia samalla tasolla kuin naisia, ei esimerkiksi naistutkimuksen alaisuudessa. Puhutaanko mieluummin esim. sukupuolitutkimuksesta? Tämä kohta on kaikkein tärkein perusta, jotta voidaan rakentaa tasa-arvo-ohjelmaa, jolla olisi mahdollisuus onnistua. On äärimmäisen lyhytnäköistä rakentaa koko ohjelmaluonnoksen tutkimuskappale vain naisiin liittyen.

Kohta 10: Valtavirtaistamista tukemaan on rakenteilla naistutkimusportaali - mihin jäi miehet?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä täällä oikein kiistellään? Miksei suomeen muka mahtuisi yhtäaikaa miessakit, miesten tasa-arvo ry + n kappaletta muita miesten organisaatioita?

Naisjärjestöjäkin on vaikka kuinka paljon alkaen lesboanarkistien marxistisesta vapautsurintamasta päättyen suunnilleen johonkin lestadiolaisnaisten yhteenliittymään.

- Syltty

tikka kirjoitti...

kuuluukos henry sitten siihen hissukka-jaokseen? vai onnistuuko keskivaiheilla hilluminen? öykkäriä henkasta ei saa tekemälläkään, kissatkin nauraa moiselle ajatukselle.

Jorma kirjoitti...

"Toisaalta Miessakkien lausunnoissa on otettu kantaa miesasian puolesta"

Joskus ovat ottaneet, se on totta (kaikki kunnia siitä), mutta viime aikoina on vaikuttanut valitettavan hiljaiselta. Toki he valitsevat itse linjansa, mutta luulisi olevan heidän omissa intresseissään puolustaa miesten etua edes hieman painokkaammin.

"Miksei suomeen muka mahtuisi yhtäaikaa miessakit, miesten tasa-arvo ry + n kappaletta muita miesten organisaatioita?"

Tietenkin mahtuu. Antaa kaikkien kukkien kukkia.

Eräs nimetön uudisraivaaja kirjoitti...

Tomi Timperi on luultavasti sellaisista oloista ”kotoisin” (kaikella kunnioituksella näitä ihmisiä kohtaan – mutta esim taistolainen, sosialisti, byrokraatti, kaupungin tai kunnan työntekijät) , että hän ei oikeasti ymmärrä millaisia ihmisiä ovat persooniltaan ne, ketä ovat luoneet Suomeen maan kattavia yhdistyksiä, poliittisia puolueita, lehtiä, yrityksiä ynm tyhjästä 5-10 vuodessa. Jopa koko näissä suvuissa yleisesti ilmenee tuo saman tyylinen persoonallisuus tyyli ja tapa toimia.

Jotain rehelliselle tempperamentti malleista ja toiminta tavoista voi kertoa jo vaikkapa se kiistaton fakta, että poikkeuksellisen suuri osa suhteessa väestöön - on yhdistystemme, liikkeittemme, politiikkamme, itsenäisyytemme, urheilumme ja yrityksemme luojista sukujuuriltaan etelä-pohjanmaalta. Juuri niin - urbaani häjyjä ;) Luku on puolueettomasti huikea jos tutkitaan PK-seudulla asuvien vaikuttajien taustoja. Tai muistetaan tähän yhteyteen vaikka se, että jossain USA:ssa on ollut voimakkaita miesten oikeus liikkeitä jo ainakin 30 vuotta, meillä ei vielä yhtään (tasa-arvo Ry:kin vasta aloittelee...)

Ei itse asiassa miessakkienkaan toimintatavoissa ole niin paljon moitittavaa, vaikka se hiukan hissukkamaista onkin - vaan siinä, että mihin ihmeeseen se oikein keskittyy?

Miksi ihmeessä, se vuodesta toiseen, leimaa koko miesasian ympäri maata peruuttamattomasti jollain "lyömätön linja" kampanjallaan (jota jo kaikki STM, Amnesty, Feministit ja PMMP tekisivät muutenkin) - pienessä kansassa, jonka miehet ovat tunnetusti urheilu ja jääkiekko hulluja, sekä nuoriso yhä enemmän kallellaan kamppailulajeihin, tietokonepeleihin ja toiminta leffoihin ynm.

Tämähän on eräänlaista ”kriittistä miestutkimusta ja profeminismiä” maamme ainoalta mies ry:ltä meidän miesten Rayn pelirahoilla rahoitettuna?

Miksi ihmeessä ei miesliikkeen kampanjat ole ollut nimeltään esimerkiksi – lonkalta:

”VALHE, EMÄVALHE, NAISEN EURO ON 80 CENTTIÄ”
”JOKA HALUAA KIELTÄÄ LAPSELTA TOISEN VANHEMMAN, ALOITTAKOON KIELTÄMISEN ITSESTÄÄN”
”YLEINEN NAISSIVIILIPAVELUS NYKYSUOMEEN TASA-ARVOISESTI TAI PALKKAA ARMEIJASTA”

----

Tekisi mieli sanoa nyt tässä vaiheessa Timperille jotain vaikka siitä, että miksi tuon Suomen lippu on tuon värinen ja tuollainen, mutta antaa nyt olla ...

Anonyymi kirjoitti...

"Naisjärjestöjäkin on vaikka kuinka paljon alkaen lesboanarkistien marxistisesta vapautsurintamasta päättyen suunnilleen johonkin lestadiolaisnaisten yhteenliittymään."

Aktiivisia taitavat olla vain verovaroin tuetut plus ehkä opiskeluun liittyvät, jotka nekin ovat tavallaan verovaroin tuettuja. Jos siis aktiivisuutta yrittää mitata näkyvyydellä. Luulen, että naisilla on naisina asiat niin hyvin, että eivät jaksa paljoa ääntä pitää, jos eivät saa palkkaa.

Anonyymi kirjoitti...

"MIESSAKIT EI OLE INTRESSIJÄRJESTÖ KUTEN VALTAOSA NYKYISISTÄ JÄRJESTÖISTÄ … ERON KOROSTAMINEN TÄHÄN JÄRJESTÖRYHMÄÄN NÄHDEN ON ERITYISEN TÄRKEÄÄ, KOSKA TÄLLÄ LAAJALLA ALUEELLA SYNTYNEET ASENTEET MUODOSTUVAT HELPOSTI JÄRJESTÖÄ KAHLEHTIVIKSI."

----

HYVÄNEN AIKA SENTÄÄN – KAIKKI JÄRJESTÖT OVAT JUURI SIKSI INTRESSIJÄRJESTÖJÄ, ETTÄ NIIDEN SANOMAA, ELI ASENNETTA JONKUN RYHMÄN OIKEUKSIEN PUOLESTA VOITAISIIN MARKKINOIDA SEKÄ SIKSI, ETTÄ NUO ”KAHLEHTIVAT ASENTEET” OVAT JUURI NIITÄ JOITA KUTSUTAAN YHDISTYKSEN TAVOITTEIKSI.
ILMAN SELVÄÄ ASENNOITUMISTA JONKUN ASIAN PUOLESTA, JA ILMAN SELVIÄ TAVOITTEITA TUNNETUSTI EI IHMINEN, YHDISTYS TAI YRITYS PÄÄSE MIHINKÄÄN. EI EDES OMPELUSEURA.


PS. RAYLTAMME HYVÄÄ PALKKAA SAAVA TOMI TIMTPERI - MIKÄ MUUTEN SITTEN ON TÄSSÄ VALOSSA VUOSIA MIESASIAA LÄPI SUOMEN LEIMANNUT ”LYÖMÄTÄN LINJA”?

Anonyymi kirjoitti...


Miessakit ry:lle myönnetyt suuret
RAY-avustukset 2008:

Hallinto 145.000,- €
Lyömätön Linja 150.000,- €


Eli maamme pahimman feministi miehen - Pentti Arajärven touhutessa vapaasti muutaman vuoden miessakkien johtoporukoissa "vähän kehittelemässä" - koko Ry, johon Suomen miehet olivat laittaneet toiveensa ja joka rahoitetaan meidän rahoillamme - muutettiinkin profeministiseksi ja Timperi voideltiin hiljaiseksi. Kun Arajärven touhua alettiin tuomaan julkisuuteen hän häipyi kuin varas takavasemmalle, mutta mitään miesten todellista liikettä ei enää ollut ...

Anonyymi kirjoitti...

Jape: "Mitä helvettiä sitten Miessakit / Tomi Timperi tekee TANE:n miesjaostossa?"

Juuri sitä.

Anonyymi kirjoitti...

OTETAAMPA SE MEIDÄN VÄLIKÄDELLISESTI KUSTANTAMA HYVÄ PALKKA POIS TIMPERILTÄ JA KATSOTAAN JAKSAAKO HÄN TOUHUTA EDES PROFEMINISMIÄÄN MEIDÄN TYYLIIN PALKATTA KOVINKAAN KAUAN, VAI LOPPUUKO NE VÄHÄTKIN HÖYRYT "ARAJÄRVEN SIELUNVELJEN" KATTILASTA AIKA NOPEASTI?

Heiskala kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
TIMPERIN PALKKA LAASASELLE kirjoitti...

Palkka pois nyt Timperiltä, ja vuosien aherruksesta oikeasti miesten hyväksi, se annettakoon vaikka nyt Henry Laasaselle. Olen varma että Suomen miesaktiivit ovat tämän päätöksen puolella.

Heiskala kirjoitti...

Aikanaan, kun järjestimme miessakkien tiloihin tapahtuman jossa halusimme kartoittaa kentällä toimivien yhteistyömahdollisuuksia, Tomi Timperille ilmeisen tyypillisesti, hän ei ehtinyt tapahtumaan koska hänellä oli parempaa tekemistä, mennä soittelemaan bändinsä kanssa johonkin kellariin.

Heiskala kirjoitti...

"Mieserityinen osaaja"

miessakkien toiminnanjohtaja Tomi Timperi:

"Järjestöllä ei ole eikä voi olla omaa kantaa mihinkään yhteiskuntapoliittiseen kysymykseen, jollei hallituksessa ole erityisestä syystä nimenomaisesti toisin päätetty. Tässä on syytä olla erityisen varovainen, jotta järjestö ei leimaudu miesten intressijärjestöksi, mikä saattaisi olennaisesti vaikeuttaa sen työtä."

- Eli rahan saantia."Miestyön osaamiskeskus"

Miessakit olivat tilanneet näyttelijä Mikko Kivisen kauppakeskus Sellossa järjestettyyn Isä!-tapahtumaan. Näyttelijä Mikko Kivinen kertoi hauskasti, että lapselle riittää kun lapsella on vain yksi vanhempi. Hauskassa Isä! -tapahtumassa näyttelijä Mikko Kivinen kertoi ettei lapsella isää tarvitse olla, ja että isäthän katselevat mielellään lesboja petipuuhissa. Sellaista osaamista ja tyylitajua näimme Selossa Miestyön osaamiskeskukselta ja näyttelijä-Mikolta.

Eli, ei mIESSAKIT kuitenkaan aivan kantaa ottamatton ole. Silloin kun on tärkeistä asioista kyse!

Tosiasia on, että mIESSAKIT on kokonaisuutena tarkastellen tuottanut enemmäkin negatiivisen vaikutuksen miesten oikeuksien ja tasa-arvon kannalta kuin positiivisen.

:a/

Anonyymi kirjoitti...

Miessakit:
”Miessakit ry:n tarkoituksena ei siis ole ajaa jäsenkuntansa eli miesten etuja eikä se siten ole intressijärjestö... Järjestöllä ei ole eikä voi olla omaa kantaa mihinkään yhteiskuntapoliittiseen kysymykseen... Tässä on syytä olla erityisen varovainen, jotta järjestö ei leimaudu miesten intressijärjestöksi, mikä saattaisi olennaisesti vaikeuttaa sen työtä... Miessakit ry:n keskustelufoorumi internetissä on suljettu...ynm”

SIIS MITEN SE VOI OLENNAISESTI VAIKEUTTAA SEN TYÖTÄ? INTRESSI POHJALTAHAN KAIKKI YHDISTYKSET JUURI TOIMII SUOMESSA?
ENTÄ MIKSI SITTEN RAY:N RAHOILLA TUETTU NAISUNIONIN TULVA LEHTI YNM TEKEE NÄITÄ SUORIA ”TULTA MUNILLE” KAMPANJOITA, SAMOIN NAISUNIONI ON AIVAN SUORAAN LEIMAUTUNUT NAISTEN INTRESSIJÄRJESTÖKSI… ENTÄ KAIKKI ”USKO, TOIVO, HAKKAUS” JA ”JOKU RAJA” KAMPANJAT, JOISSA TUKIJOINA OVAT MYÖS JULKISESTI RAHOITETUT TAHOT?

- kyseessä on siis yhteiset tasa-arvoiset rahamme -

Heiskala kirjoitti...

Paljonkos luulisit mIESSAKKIEN rahaa saavan jos se olisi todellinen miesjärjestö?

Eiköhän tuo "miksi" ole näissä asioissa täysin retorinen kysymys, jokaiselle joka vähänkään kenttää tuntee.

purnau kirjoitti...

Juuri YLEn uutisista kuultua: poliisin väkivaltarikosyksikön ylikomisario Kari Tolvasen mukaan seksipalveluiden osittainen kriminalisointi on vaikeuttanut paritus- ja ihmiskaupparikosten tutkintaa sekä asettanut prostituoidut entistä haavoittuvaisempaan asemaan. Seksinostajilta ei saa enää tietoa paritusrikosten tutkintaan eikä oikeudenkäynteihin, sillä miksi seksinostosta syytetty todistaisi itseään vastaan? Eduskunnan Pikkuparlamentissä julkistettiin tänään OM:n selvitys rangaistussäännöksestä, joka kriminalisoi seksipalveluiden oston parituksen kohteilta ja ihmiskaupan uhreilta.

Jee, hienoa suomalaiset naisjärjestöt! Loistavaa työtä naisten oikeúksien puolesta ja erityisesti haavoittuvaisimpien ihmisten aseman edistämiseksi...NOT. No, ei ole tullut yllätyksenä. Mutta ai niin, eihän tässä toki prostituoiduista kannata puhua, koska seksinosto onkin ilmeisesti rikos suomalaista akateemista naiseliittiä kohtaan.

Heiskala kirjoitti...

Edelleen ihmettelen 'kaikkien' suomalaisten miesjärjestöjen uskomatonta pikkupoikamaisuutta, lakki kourassa ollaan anomassa almuja. Jos edes sitä uskalletaan.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Eihän meillä oikeastaan ole enää kiirettä –eli tietyllä tragikoomisella tavallaan miessakit taitaa olla oikeassa ;)
Esimerkiksi lonkalta:

Professori Timo Vihavaisen uutuus: Länsimaisuuden tuho
HS:"Länsimaisuudesta ei Vihavaisen mukaan kuitenkaan enää parin sukupolven päästä edes puhuta. Tärkeimmät niistä prosesseista, jotka vaikuttavat länsimaiden vahingoksi, ovat peruuntumattomia. Tämä koskee niin luonnonvaroja, taloutta, genetiikkaa kuin demografiaakin."
--
Maailmankuulun historian proffan Walter Laqueurin uutuus: Euroopan viimeiset päivät
"Laqueur povaa heikentyneelle Euroopalle vanhan kukoistuskauden loppua ... "
--
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200805087627493_ul.shtml
Ihmiskunnan päivät ovat vähissä, esittävät arvostetut tiedemiehet

”Ennen kuin tämä vuosisata on ohi, miljardit meistä ovat kuolleet ja pienet ihmisyhteisöt voivat elää vain arktisilla seuduilla, joissa on vielä silloin siedettävä ilmasto, useita tiedepalkintoja saanut tohtori James Lovelock ennustaa The Daily Galaxy News -verkkolehden mukaan.”

Royal Society -tiedeakatemian tutkijan professori Martin Reesin mukaan taas on 50 prosentin mahdollisuus, että ihmisiä on vielä maapallolla seuraavan vuosisadan jälkeen. (eli todellisuudessa tämä tarkoittaa sitä, että sukupuuttoon kuolevilla androgyyni länsimaalaisilla on 5% mahdollisuus olla elossa, muilla 50% ja räjähdysmäisesti lisääntyvillä islamisteilla 95% ja tästä tulee tuo keskiarvo 50%?)

Maailman kenties johtavin ilmaston lämpenemisen ynm asiantuntija Nicholas Stern:

"Ymmärtävätkö ihmiset miten vaikeaksi tilanne voi muodostua? Miten tuhoisaa 4, 5, 6 astetta celsiusta olisi? En usko!

... Yalen yliopiston tutkija Steven Sherwoodin mukaan yli neljän asteen nousu on entistä todennäköisempää ... Bob Watson, Intergovernmental Panel on Climate Changen (IPCC) entinen johtaja varoittaa, että on varauduttava neljän asteen nousuun ...

Sternin ynm mukaan viiden celsiusasteen nousun aiheuttama merenpinnan nousu uhkaa kaupunkeja kuten New Yorkia, Lontoota ja Tokiota jne ... Sternin raportin mukaan yli viiden asteen nousun vaikutukset olisivat katastrofaaliset ja ylittäisivät kaiken inhimillisen kokemuksen."
--
http://plaza.fi/tv/ohjelma/582740
Prisma: Miehet vaaravyöhykkeessä
"Siittiömäärät vähenevät, siemennesteen laatu heikkenee, pojat naisistuvat jne... pääsääntöisesti jo joka päivä syötävien valmisruokien kemikaalien takia... mutta sama ilmiö on havaittavissa myös jo eläinmaailmassa " … Tuossa dokumentissahan eri tutkijat kertovat, että asia on niin luonnoton jo, että se on vähintään verrattavissa KASVIHUONEILMIÖÖN!

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Terve-sperma-pitka-elama/
Tutkimusraportti tiedelehdessä:
"Miehen hedelmällisyysongelmat ovat yleistyneet viimeisten 50 aikana, American Journal of Epidemiology lehdessä julkaistussa tutkimusraportissa kerrotaan. Syitä tähän on monia, mutta ajatellaan, että ongelmat alkavat jo kohdussa, mieheen sukupuolielinten sikiöaikaisen kehityksen aikana."

--
Mutta huomaahan tämän kaiken sairauden etenemisen mm siitä, että naisten taktiikan nimiä ovat TULTA MUNILLE, BENSAA LIEKKEIHIN ja KIUKKU ON VOIMAA kun taas miesten on LYÖMÄTÖN LINJA ja HISSUKKAHOMMA ON VOIMAA ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta huomaahan tämän kaiken sairauden etenemisen mm siitä, että naisten taktiikan nimiä ovat TULTA MUNILLE, BENSAA LIEKKEIHIN ja KIUKKU ON VOIMAA kun taas miesten on LYÖMÄTÖN LINJA ja HISSUKKAHOMMA ON VOIMAA ;)"


hihihi

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Ettei vaan olisi nyt joku nainen tullut tänne hihittelemään meille vielä kaiken muun lisäksi ... Se tästä katastrofista vielä puuttuisikin ...

Anonyymi kirjoitti...

Mate debate: Is monogamy realistic?

The New Female-on-Male Violence?

Anonyymi kirjoitti...

Pitää toimia maltilla.

Anonyymi kirjoitti...

Täällähän on meininki kun edesmenneellä Miessakkien foorumilla. Heiskala ja FAS lapsi vyöryttää täällä samaan tyyliin, sarjaspämmiä, siihenhän se Miessakkien foorumi kaatuikin.

Miten on, Henry, annatko täällä tapahtua samoin?

Ville kirjoitti...

"Miessakkien lähtökohtana ei ole toimia miesten asemaa parantavana intressijärjestönä:"

ja

"Miessakit ry:n tarkoituksena ei siis ole ajaa jäsenkuntansa eli miesten etuja eikä se siten ole intressijärjestö kuten valtaosa nykyisistä järjestöistä."

Kolme kirjainta: W T F !

Suomeksi: Mitä Vittua Miessakit ry sitten oikein puuhastelee ja kenen etuja se ajaa?

Vertaus Ay-liikeeseen on enemmän kuin osuva. Järjestö, joka ei aja intressiryhmänsä eli jäsentensä etuja on entinen järjestö. Piste.

Vielä kerran. Mitä Vittua? W T F !

Onko Miessakit Ry joku Pellejärjestö Ry?

Onko Miessakit Ry joku Haistakaa Vittu Miehet Ry?

"Eron korostaminen tähän järjestöryhmään nähden on erityisen tärkeää, koska tällä laajalla alueella syntyneet asenteet muodostuvat helposti uutta järjestöä kahlehtiviksi."

Ennen kuin halutaan etääntyä esim. ay-liikeestä niin kannattaa hieman tutkia ja arvioida mitä ay-liike on saanut aikaan oman intressiryhmänsä hyväksi. Jumalauta, jos esim. jäsenistön juridinen auttaminen ei ole ydinaluetta niin ei voi muuta kuin todeta että epäonnistuminen on totaalinen. Ja jos arviointi on jo tehty ja mahdottomaksi havaittu niin ei voi muuta sanoa kuin Hyvästi! Tässä tapauksessa toivotan Miesten Tasa-arvo Ry:n enemmän kuin tervetulleeksi.

"Täällähän on meininki kun edesmenneellä Miessakkien foorumilla. Heiskala ja FAS lapsi vyöryttää täällä samaan tyyliin, sarjaspämmiä, siihenhän se Miessakkien foorumi kaatuikin."

Ehkä oli vain hyvä, että Sakkien foorumi kaatui tai/ kaadettiin kun meininki oli/on lähtökohtaisesti edellä kuvatulla tasolla!

Anonyymi kirjoitti...

HS-raati: Nainen jää yhä miehen jalkoihin

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mitä spämmiä Heiskala muka nyt taas vyöryttää? Paljon enemmänhän täällä on esim. Vortacin, Bmadin, Homon kirjoituksia.

Anonyymi kirjoitti...

"Täällähän on meininki kun edesmenneellä Miessakkien foorumilla."

"Miten on, Henry, annatko täällä tapahtua samoin?"

Miessakkien palsta kaatui femujen ja Pentti Arajärven ansiosta. Hyvä on että kaatui, saatiin keskustelu pois tuollaisen paskasakkien sivuilta.
Miessakit eivät kyenneet itse minkäänlaiseen keskusteluun ja joutuivat lopulta lakkauttamaan kokonaan sen palstan mitä yrittivät omin voimin ylläpitää paskasakki.

W T F

Anonyymi kirjoitti...

"Turun Sanomat on myös kirjoittanut äskettäin Turussa järjestetystä miestutkimuksen seminaarista, jossa alan tutkijat puhuivat niin railakkaasti ohi suunsa, ettei ole tottakaan. Suomen miestutkimuksen seuran puheenjohtaja Anders Ahlbäck esimerkiksi meni sanomaan, että ”harvassa tieteenalassa teoreettinen lähtökohta on niin vahva, että se ohjaa tutkimuksen lopputulosta, sitä mihin päädytään”, mutta ”kriittisen miestutkimuksen haaste ja vaiva on siinä, että aineistosta tietyllä tavalla haetaan sitä mikä jo tiedetään”. Naistutkijat ja heidän nöyrät orjansa, kriittiset miestutkijat, kärsivät todella pahasta vauhtisokeudesta, jos he julkeavat näin avoimesti möläyttää kaiken kansan kuultavaksi, että heidän ”tutkimuksessaan” tieteen itsekorjaavuus on kytketty pois päältä. Samassa yhteydessä haastateltu kirjallisuudentutkija Markku Soikkeli julistaa: ”Pelkona on, että uuden polven sovinistit saattavat onnistua sieppaamaan miestutkimuksen välineekseen.”

Pannuhuoneesta

Anonyymi kirjoitti...

"Suomen Miestutkimuksen Seuran edustajana TANE:n Miesjaostossa toimi Johanna Lammi-Taskula."

Johanna.

hihihi

Anonyymi kirjoitti...

"TANEn Sukupuoli ja valta-jaosto korvasi aiemman Tutkimus- ja kehittämisjaoston."

Jorma kirjoitti...

HS-raati: Nainen jää yhä miehen jalkoihin

Kuka vielä väittää, ettei Sanoman lasitalossa olisi huomioitu miesten viikkoa ja isänpäivää?

Nyt on oikein HS:n suosikkityökalu, idioottien raati, koottu kasaan suoltamaan feminististä paskaa miesten niskaan.

Samat valheet, hölmöydet ja fraasit ne vain toistuvat vuodesta toiseen.

Esimerkki professori Mikko Lehtoselta:

"Naisten euro on edelleen 80 senttiä eivätkä miehet ja naiset osallistu samanveroisesti hoivatyöhön heteroperheissä. Myös julkisuus käsittelee naisia ja miehiä keskenään eriarvoisesti."

Ensimmäinen väite on valhe, toinen samoin ja kolmas pitää paikkansa vain jos sillä tarkoitetaan sitä, että julkisuudessa naisia kohdellaan silkkihansikkain ja miehiä nyrkkiraudalla. Esim. Kiesi vs. Airisto, Kanerva vs. töppäilleet ja osaamattomat naisministerit.

Toinen esimerkki:

"Tällä viikolla julkistetut verotilastot todistavat vastaansanomattomasti, ettei tasa-arvo toteudu Suomessa, sanoo toimittaja Timo Harakka."

Miten niin todistaa? Eihän se todista mitään sellaista. Onko Harakka todella niin tyhmä, että hän kuvittelee tasa-arvon tarkoittavan sitä, että jokainen saisi rahaa ihan saman verran, riippumatta mitä tekee, miten paljon tekee jne?

Kuka jaksaa maksaa tästä paskasta?

Jorma kirjoitti...

Girl 'cried rape after living out fantasy of having sex with two strangers'

Anonyymi kirjoitti...

itseasiassa nämä keskustelufoorumitkin kuvastavat tilannettamme Suomessa.

Ilman palkkaa Henryn vääntää täällä asiaa ja töitä vuodesta toiseen ja samoin nämä muutamat kommentoijat ja aktiivit - mutta miessakkien (meidän Ray:n pelirahoilla) hyvää palkkaa nauttivat työntekijät eivät edes silti viitsi kirjoittaa mielipiteitä, tehdä järjetötyötä - tai edes kirjoittaa aikoinaan lainkaan omillekaan sivuille.

Eli siellä on sellaiset leipäpapit töissä vrt vaikka Henryyn, että ei niillä ole lainkaan idean paloa, en usko että ovat mitenkään kiinnostuneet miesten oikeuksien ajamisesta kuten miessakkien toiminnasta näkyy - taitaivat lähinnä olla jonkinlaisia profeministi mies hissukoita - ja jos heiltä otettaisiin palkka pois niin loppukin yhdistysaktivimi loppuisi välittömästi - ja hipsittäisiin muiden harrastusten pariin.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Lyhyt historian muistutus yhdistystoiminnassa ynm intressien ajamisesta:

SDP loivat pystyyn Forssan ynm ”höyrypäät” omia intressejään hakien. Liiton toiminnat ynm kehittyivät siinä sitten tulevaisuudessa samalla höyryllä. Lehdet tulivat sivuhöyryillä jo pystyyn

Maalaisliiton/keskustan loivat pystyyn tyhjästä intressejä hakevat toiminnan miehet, ”höyrypäät”. Nuorisseurat, liikkeet ja sihteerit kunnataloille ynm tulivat samalla höyryämisellä läpi Suomen. Mediat ynm kehityivät siinä samassa pikku höyryn tuhahduksilla.

Kokoomuksen loivat pystyyn ”höyrypäät”. Samalla luotiin yritys edellytykset ynm samalla höyryllä Suomeen, joista koko Suomen talous ja budjetti saavat nyt olla kiitollisia. Medioiden rakentamien tehtiin tietty samoilla höyryillä siinä sivussa.

Kristilliset höyrypäät ja narsistisen Ruotsalaiset höyrypäät halusivat täysin omat intressi yhdistyksensä.

MLL intressi höyrypäät loivat esim oikeastaan koko lasten suojelun ja neuvolatoiminnan Suomeen.

80 luvulla Hki:n vaihtoehto nuorien todelliset höyrypäät alkoivat toimia vihreän liikkeen alla. Lopun kait tiedättekin?

Samoihin aikoihin tai hieman jälkeen alkoivat toimia muutamat nyt Perussuomalaisiksi kutsutut höyrypäät intresseineen.

Eräs lähes sekopäinen nainen toimi todellisena höyrypäiden höyrypäänä erään Seta kerhon johtajana ja feministinä intessejään hakien. Tiedätte varmaan hänetkin? Hänellekään ei käynyt kuten miessakeille. Hän on nyt valtiomme päämies ja ylipäällikkö. Valitettavasti hän oli niin höyrypää, että hän lähetti miehensä feministinä miessakkeihinkin muutamaksi vuodeksi joss "ei höyrypäiset" hissukat ottivat hänet avosylin vastaan...

Mutta, mutta, siis näillä intressien hakemisella ja höyryämisellä luotiinkin sitten koko nykyinen Suomi Oy Ab samalla.

OLISIKO TÄSTÄ JOTAIN OPITTAVAA ; )

Anonyymi kirjoitti...

"eivätkä miehet ja naiset osallistu samanveroisesti hoivatyöhön heteroperheissä."

Lesboperheissä varmaan sitten osallistuvat?

Anonyymi kirjoitti...

"eivätkä miehet ja naiset osallistu samanveroisesti hoivatyöhön heteroperheissä."

Lesboperheissä varmaan sitten osallistuvat?

Anonyymi kirjoitti...

Miesten pitää toimia maltilla.

femu

Anonyymi kirjoitti...

Miesten aktiivisuus, epäkohtien esiintuominen ja esitetyt korjausvaatimukset ovat haitaksi miesasialle.

Ilman Henry Laasasta ja Antti Heiskalaa miesten epäkohdat tulisivat paljon myönteisemmin esiin.

femu

Heiskala kirjoitti...

Martin Luther King oli "höyrypää", Gandhi oli "höyrypää", Lech Walesa oli "höyrypää", mutta suomalainen olmi, miesasiamies, on "maltillinen". Ja tulokset ovat, vähintäänkin ...maltilliset...

Jorma kirjoitti...

"Lesboperheissä varmaan sitten osallistuvat?"

;)

Mieshän on jo työnsä tehnyt, kun on siemenensä lahjoittanut. Perheleikin muut kustannukset maksaa sitten veronmaksaja, jos tarvetta ilmenee.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma
"Onko Harakka todella niin tyhmä, että hän kuvittelee tasa-arvon tarkoittavan sitä, että jokainen saisi rahaa ihan saman verran"

Harakkahan on tulipunainen vasemmistolainen, joten tottakai hänen mielestään narrin ja herran on nautittava samaa palkkaa.

- Syltty

Vortac kirjoitti...

Ilman Henry Laasasta ja Antti Heiskalaa miesten epäkohdat tulisivat paljon myönteisemmin esiin.

Totta. Ne tulisivat esiin myönteisinä asioina, eli on hyvä, että miehillä on epäkohtia-tyylisesti.

Onneksi siis on Heiskala ja Henry, jotta miesten kärsimykset, tuskat ja yleinen epäreiluus miehiä kohtaan tulee esiin nimenomaan KIELTEISENÄ ja kauheana asiana, koska SITÄ SE ON!

- Vortac

Henry kirjoitti...

"Martin Luther King oli "höyrypää", Gandhi oli "höyrypää", Lech Walesa oli "höyrypää", mutta suomalainen olmi, miesasiamies, on "maltillinen". Ja tulokset ovat, vähintäänkin ...maltilliset..."

Heiskalahan voisi ryhtyä Suomen Gandhiksi. Kannattajina on tosin vasta pari nettianonyymiä, joten matkaa Gandhin kannatukseen on.

Henry kirjoitti...

...tosin Martin Luther King ym. "höyrypäät" eivät käyttäneet energiaansa sen ruikuttamiseen, että muut mustien oikeuksista puhujat olivat liian maltillisia. Ei, he ryhtyivät itse toimeen ja loivat johdollaan vahvan yhteiskunnallisen liikkeen. Joten vink vink vaan Heiskalalle.

Heiskala kirjoitti...

Kirjoitin: Martin Luther King oli "höyrypää", Gandhi oli "höyrypää", Lech Walesa oli "höyrypää", mutta suomalainen olmi, miesasiamies, on "maltillinen". Ja tulokset ovat, vähintäänkin ...maltilliset...

Henry, vastasit: "Heiskalahan voisi ryhtyä Suomen Gandhiksi. Kannattajina on tosin vasta pari nettianonyymiä, joten matkaa Gandhin kannatukseen on."

Ainakin sinä teet parhaasi minua halventaaksesi. Miksi muuten teet niin? Miksi olet aina tehnyt niin? Et kuitenkaan uskalla asettua avoimeen julkiseen väittelyyn kanssani, mikä kertoo paljon motiiveistasi. Harmittaako kun naistutkimuksen opintosi eivät taanneetkaan sinulle laajaalaista näkemystä ja parasta asiantuntemusta?

Muistutanpa muuten taas siitäkin, että maltillinen ja rauhanomainen Gandhi ryhtyi nälkälakkoon vaikka vihollinen oli paljon helpompi, koska se oli ulkoinen.
Koska näemme esim. Henryn ja Pasin maltillisessa rauhanomaisessaa nälkälakossa?


Henry sanoi: "tosin Martin Luther King ym. "höyrypäät" eivät käyttäneet energiaansa sen ruikuttamiseen, että muut mustien oikeuksista puhujat olivat liian maltillisia. Ei, he ryhtyivät itse toimeen ja loivat johdollaan vahvan yhteiskunnallisen liikkeen. Joten vink vink vaan Heiskalalle.

Miksi ihmeessä siis käytät niin valtavasti energiaa minun halventamiseksi ja painamiseksi?
Ja mitäköhän sinä Henry tuosta Kingistäkään tiedät?

:a/

Heiskala kirjoitti...

Arvoisa Henry,

Vaikka kuinka jaksat minua päivästä toiseen vähätellä niin, kappas, lukijoitakin taitaa olla minulla aika paljon, jopa teidän oman yhdistyksenne (..entisellä..) Miesten tasa-arvo Ry:n foorumilla"

"...nykyisin "Foorumilla":

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewforum.php?f=8&sid=474ba8eaf08171f68eb2830df449b5b4


mitenkäs se nyt noin?


:a?

Anonyymi kirjoitti...

Heiskalan esittämien näkökulmien merkitystä ei Henryn sanoilla mitata. Heiskalan painoarvo näkyy siinä miten femut yrittävät kaikin keinoin pitää hänet piilossa. Femut tietävät mitä siinä tekevät.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Terveisiä Tampereen miespäiviltä. Siellä oli sellaista kuin odotinkin.

…tässä mietin tuota "miesten oikeus Ry:tä" tai vastaavaa "pelastakaa pojat" Ry:tä, että tarvisiko sellainen perustaa ja rakentaa siitä loppuelämän työnsä?

Mutta kun tässä istun ja mietin, mietin, kyseenalaistan itseäni, katson eri kulmista ynm - niin se tuntuu siltikin minustä hieman hullumaiselta, koska olen niin samaa mieltä Anne Moilasen ja Susan Faludin ynm pääfeministien kanssa. Tietenkin siis sillä erolla, että minä olen sen toisen puolen "takaiskun" kannattaja. Kyllä feministit tuntevat nämä asiat, eikä ihme, että ovat Suomesta Amerikkaan asti samaa mieltä.

Eli jos ja kun täällä taistolaissuomettuneessa maassa saadaan joskus vielä ratkaistua tuo suurin tasa-arvo ongelmamme, kummajaisemme (vrt jopa nobelilla sodan ja rauhan asiantuntemuksesta palkitun Ahtisaarenkin lausunto) eli asetyö, niin lähes kaikki muut miesten oikeuksien parantamiset liittyvät akselille: vasemmisto VST uuskonservativismi.

Myös siis varsinkin sinisilmäisten yksinkertaisten vasemmisto työmiestenkin ... Isän oikeuksien ajajia ovat kiistatta poliittisesti oikeisto yhdistyksineen, tutkijoineen ja mitä vasemmalle mennään, niin sitä vähemmän koko "vasuri ydinperheessä" tarvitaan edes lähtökohdiltaan isää enää, lain säädäntö keskustelujen lisäksi kulttuuripaine on samanlainen ... Sama pätee työmiesten ammatteihin, jotka tyypillisesti toimivat markkinoilla vapaasti, ja joissa vielä onneksi on hyvä palkkaus tästä syystä kuten kuuluukin, mutta ei enää ehkä kauaa, kun julkisella sektorilla toimivat naiset vaativat sossujen avustuksella koko ajan lisäpalkkaa ja koko markkinamekanismien alistamista heidän hyväksi... eli palkkojen vääristämisen lisäksi, he juuri ajavat miesten päänmenoa muutenkin miesten verorahoilla julkisen sektorin hallinnoissa, tutkijoina, tasa-arvoyksiköissään ynm... no entä koulutus - vapailla markkinoilla ei naiset kouluttautuisi huvin vuoksi, eikä turhiin ammatteihin kuten nyt miesten rahoilla... lisäksi sosialistit ajaessaan sukupuoliroolejaan alas, ajavat vielä samalla naisiakin epähaluttaviksi tarja halosiksi ja akuliina saarikoskiksi, ja uuskonservatiivit taas naisen näköisiksi Viiveiksi, tämäkin on jo järjetön halla miehille yleisesti ... jne jne jne.

Eli ehkä puliveivarin tasolle juominen sossun rahoilla tehtäisiin vaikeammaksi kunnon uuskonservatiivi/markkintaloudessa, mutta olisiko sekään huonosta miehille ... enkä minä nyt vaan voi alkaa "miesasioitteni ajamista" kokonaan alistamaan parin puliveivarin ajattelun tukemiseen ja samalla miljoonan feministin - jos vastapainona on rehellinen yleinen takaisku feministeille, ja miesten parhaan ajaminen eli sen "sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena" alas ajaminen? Tällaisia siis pohdin inhorealistisesti.

Ja vaikka haluaisin alkaa täyssika sovinisti kapinalliseksi ja tuomaan maksullisia naisia suomeen, käymään pimeissä hommissa ynm niin tosiasiassa sekin hoituu markkinoilla paremmin, kuin säädellyssä feministisosialidemokratia aviomiehen korvikkeena haloslandiassa?

Eli "ison kummajaiskysymyksen" ratkaisun jälkeen polkupyörä eri väylineen on jo keksitty, sitä kutsutaan feministienkin parissa takaiskuksi eri yhdistyksineen ja väylineen... miksi tekisin työn uudestaan?

KYLLÄ ASFALTTIVIIDAKKO JA MARKKINAROUTA FEMINISTIPORSAAN KOTIIN AJAA, JOS NYT JOKU ENÄÄ VOI SEN TEHDÄ? JA JOS SE EI SITÄKÄÄN KAUTTA ONNISTU, NIIN SAAPA AINAKIN OLLA MAHDOLLISIMMAN PIENESSÄ KULTTUURISESSA JA TALOUDELLISESSA YHTEYDESSÄ FEMINISTIEN KANSSA, TOISIN KUIN SOSIALISMISSA.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Ai niin, mainittakoon nyt että Treen miespäivillä oli noin 35 ihmistä ja hyvä sekin, mutta ei kait ole edes pientä epäselvyyttä, että jos haluaisin järjestää itse vaikka täysin yksin ensi vuodeksi miestapahtuman, niin tuo luku ylittyisi helposti ... toisaalta miksi ihmeessä tuollaiselle määrällä järjestetään yhtään mitään ... miksei esim rahoja ja aikaa satsata siihen, että otetaan messupöytä messuhallista sopivaan aikaan tai pöytä steissiltä muutaman kerran vuodessa ja saada saman tien satoja tuhansia ohikulkijoita ja tuhansia henkilöitä, joille on henk.kohtasesti markkinoitu miesasiaa ja lyöty vielä trakttaatit käteen ynm? ... tiedän tämän toimivuuden siitäkin syystä, että omia käyntikortti mainoksia on noin 30 000 ihmisellä Pk-seudulla ; )

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Jäihän tosta "takaisku" vuodatuksesta paljon pois, mutta yksi helvetin iso asia joka jäi pois - on koko näin pieneen kulttuuriin todella lujaa vaikuttava medioittemme painotus, joissa siis niissäkin se meneen niin, että sosialistifeministi YLE tekee ihan järjetöntä hallaa miehille HS kätyrinään ja jotkut IL ynm porvari toimittajat ja Suomi24 kokoomuksen Jussi Hallit antavat tukea joko suoraan kirjoituksineen tai sitten vapaine keskustelu paikkoineen ...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tasa-arvo.com/

Anonyymi kirjoitti...

"Englanninkielestä on peräisin termi NGO, tulee sanoista 'non-governmental organisation' eli hallituksesta riippumaton järjestö - tällä tarkoitetaan yhteisön vapautta valtion rahoitusohjauksesta. Suomalaiset kansalaisjärjestöt eivät kuulu näihin, sillä ne syövät RAY:n kädestä. Koskee kaikkia tietämiäni vanhempain ja naisten järjestöjä myös ja esimerkiksi. Vain muutama poikkeus löytynee jostakin marginaalista.

Siksi ihmisoikeuksiensa perässä juokseva, niitä koskaan saamaton kansalainen ei voi hyötyä mitenkään liittymällä johonkin perinteiseen kansalaisjärjestöön. Ne eivät ole mitenkään huomioineet ihmisoikeuksia, eivätkä heristä sormeaan valtiolle oikeudenloukkauksista. Eivät sahaa rahapuun oksaa altaan."

Anonyymi kirjoitti...

Pikemminkin kahjot ja realistit.


t: nainen

Heiskala kirjoitti...

Realistit:

Halosen ihmisoikeushelvetti

Anonyymi kirjoitti...

[center][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_levitra.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_viagra.jpg[/img][/url][/center]
[b]CIALIS KAUFEN EUR 1.10 pro pille >>> Jetzt Kaufen! <<< REZEPTFREI CIALIS KAUFEN CIALIS fuer frau[/b]
[b]CIALIS KAUFEN ONLINE CIALIS KAUF CIALIS® kaufen[/b]
http://www.kanarenforum.de/members/billigcialis.html
[u][b]KAUFEN CIALIS OHNE REZEPT[/b][/u]
[url=http://www.immobilienforum.de/members/billigcialis.html]CIALIS KAUFEN[/url] - BILLIG CIALIS KAUFEN
[b]CIALIS KAUFEN Preiswerter CIALIS CIALIS alternatives[/b]
[url=http://www.naturforum.de/members/billigcialis.html]BESTELLEN CIALIS BILLIG[/url] - CIALIS Rezeptfrei
[b]CIALIS KAUFEN BILLIG CIALIS Rezeptfrei CIALIS online bestellen[/b]
[url=http://my.prostreetonline.com/member/CialisKaufen]KAUFEN REZEPTFREI CIALIS[/url] - CIALIS OHNE REZEPT KAUFEN
[b]CIALIS KAUFEN KAUF REZEPTFREI CIALIS CIALIS versand[/b]

Anonyymi kirjoitti...

[b]Sildenafil Citrate, angeboten unter dem Namen Viagra - http://www.online-zocker.com/members/viagrabestellen.html, ist das erste einer neuen Gruppe von Medikationen, welche adaquate sexuelle Stimulation erlaubt, die Blutgefa?e des Penis entspannt und der Erektion hilft.
Sildenafil einmal am Tag eingenommen werden. Die benotigte Zeit fur das Wirken von Sildenafil betragt eine halbe Stunde. Der Effekt halt fur vier Stunden an.
http://thstruck.de/phpBB/profile.php?mode=viewprofile&u=50&sid=5cd9d7cb2646ae85ddc5b56a175a77c3
Der Effekt tritt nur ein, wenn eine zufriedenstellende sexuelle Stimulation vorhanden ist.[/b]
[b]VIAGRA Germany VIAGRA PREISVERGLECH BESTELLEN[/b] - http://www.designq.org/showthread.php?t=3859
[b]VIAGRA bestellen VIAGRA BILLIG BESTELLEN[/b]
VIAGRA KAUFEN eur 0.85 Pro Pille >> Klicken Sie Hier << VIAGRA fuer frau BILLIG Viagra im Internet Kaufen - http://appraiser-forum.com/showthread.php?t=63342
[b]VIAGRA bestellen VIAGRA REZEPTFREI[/b]
[center][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_levitra.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_viagra.jpg[/img][/url][/center]
[b]VIAGRA® kaufen
VIAGRA Deutschland
VIAGRA Germany
VIAGRA Holland
VIAGRA Nederland
VIAGRA Oesterreich
VIAGRA Austria
VIAGRA Schweiz
VIAGRA Suisse
VIAGRA bestellen
VIAGRA Rezeptfrei
VIAGRA im internet kaufen
VIAGRA alternatives
VIAGRA online kaufen
VIAGRA on line
VIAGRA alternativ
VIAGRA rezeptfrei
VIAGRA Kaufen
VIAGRA Apotheke
FREE VIAGRA
PFIZER VIAGRA
VIAGRA versand
alternativ zu VIAGRA
VIAGRA prices
VIAGRA potenzhilfe
VIAGRA bestellen
VIAGRA online kaufen
erection VIAGRA
VIAGRA erection
VIAGRA ohne rezept
VIAGRA fuer frau
VIAGRA preis
VIAGRA information
VIAGRA online bestellen [/b]

Anonyymi kirjoitti...

http://www.henriquebarreto.com/db/viewtopic.php?f=2&t=2855&start=0 - KAUFEN VIAGRA OHNE REZEPT
[b]VIAGRA alternatives VIAGRA BILLIG BESTELLEN[/b]
http://www.180concept.com/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=29898&st=0&sk=t&sd=a&start=10 - VIAGRA BILLIG BESTELLEN
[b]VIAGRA online kaufen BILLIG VIAGRA PREISVERGLECH BESTELLEN[/b]
VIAGRA BESTELLEN eur 0.90 Pro Pille >> Klicken Sie Hier << BESTELLEN BILLIG VIAGRA CIALIS VIAGRA potenzhilfe BILLIG VIAGRA BESTELLEN
[url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_levitra.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_viagra.jpg[/img][/url]
[b]VIAGRA on line BILLIG VIAGRA PREISVERGLECH BESTELLEN[/b]
[url=http://forum.openlab-dist.org/viewtopic.php?f=13&t=19]VIAGRA REZEPTFREI BESTELLEN[/url] - VIAGRA Nederland
[b]VIAGRA online kaufen VIAGRA REZEPTFREI PREISVERGLECH[/b]
http://www.talkcelts.com/forum/showthread.php?t=4695&page=3
[b]VIAGRA bestellen VIAGRA BESTELLEN BILLIG[/b]

Anonyymi kirjoitti...

[url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-viagra.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-levitra.jpg[/img][/url]
[url=http://bonerstory.net/forum/member.php?u=3017]Tadalafil 10mg Achat[/url] - ONLINE Acheter Tadalafil 20mg
[b]Tadalafil 10mg Acheter[/b]
[u][b]CIALIS ACHETER[/b][/u] - http://www.coup-au-coeur.net/google-adsense-f10/cialis-en-ligne-acheter-eur-1-15-par-comprime-cialis-generiq-t615.html
[b]ACHAT CIALIS GENERIQUE EN LIGNE[/b]

Anonyymi kirjoitti...

[i][u][b] VIAGRA - Sildenafil Citrate[/b][/u] [/i]- http://www.4weightlosstalk.com/forums/member.php?u=4102, [b]angeboten unter dem Namen Viagra, ist das erste einer neuen Gruppe von Medikationen,
welche adдquate sexuelle Stimulation erlaubt,
die BlutgefдЯe des Penis entspannt und der Erektion hilft - http://www.japanforum.com/forum/members/kaufviagra.html
VIAGRA - (Sildenafil) einmal am Tag eingenommen werden - http://www.unitedridaz.org/viewtopic.php?f=22&t=5590
Die benцtigte Zeit fьr das Wirken von VIAGRA (Sildenafi)l betrдgt eine halbe Stunde.
Der Effekt hдlt fьr vier Stunden an.[/b]
[center][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_levitra.jpg[/img][/url][url=http://www.viagra-billig.medsjoy.biz][img]http://www.viagrakaufen.enjoymeds.biz/kaufen_viagra.jpg[/img][/url]
[b]VIAGRA
BILLIG VIAGRA
VIAGRA BILLIG
VIAGRA BESTELLEN
BESTELLEN VIAGRA
Viagra Online Billig Kaufen
BILLIG VIAGRA KAUFEN
KAUFIN BILLIG VIAGRA ONLINE
BILLIG VIAGRA BESTELLEN
BESTELLEN VIAGRA BILLIG
BESTELEN BILLIG VIAGRA ONLINE
KAUF BILLIG VIAGRA
VIAGRA KAUFEN
VIAGRA REZEPTFREI KAUFEN
Viagra Online Bestellen
Viagra Rezeptfrei
BILLIG Viagra Rezeptfrei
KAUFEN Preiswerter Viagra
KAUFEN Preiswertester Viagra
Viagra im Internet Kaufen
BILLIG Viagra im Internet Kaufen [/b]

Anonyymi kirjoitti...

[url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-viagra.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-levitra.jpg[/img][/url]
[url=http://www.coup-au-coeur.net/google-adsense-f10/cialis-en-ligne-acheter-eur-1-15-par-comprime-cialis-generiq-t615.html]ACHAT CIALIS EN FRANCE[/url] - Tadalafil 20mg Achat
[b]ACHAT CIALIS GENERIQUE[/b]
[u][b]CIALIS ACHETER[/b][/u] - http://www.coup-au-coeur.net/google-adsense-f10/cialis-en-ligne-acheter-eur-1-15-par-comprime-cialis-generiq-t615.html
[b]achat cialis[/b]

Anonyymi kirjoitti...

[i][u][b] VIAGRA - Sildenafil Citrate[/b][/u] [/i] - http://sunrunnersofverobeach.com/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=10 , [b]angeboten unter dem Namen Viagra, ist das erste einer neuen Gruppe von Medikationen,
welche adдquate sexuelle Stimulation erlaubt,
die BlutgefдЯe des Penis entspannt und der Erektion hilft - [u][b]KAUFEN VIAGRA ONLINE[/b][/u]
VIAGRA - (Sildenafil) einmal am Tag eingenommen werden - http://www.unitedridaz.org/viewtopic.php?f=22&t=5590
Die benцtigte Zeit fьr das Wirken von VIAGRA (Sildenafi)l betrдgt eine halbe Stunde.
Der Effekt hдlt fьr vier Stunden an.[/b]

Anonyymi kirjoitti...

http://www.blueprince.com/forums/member.php?u=642
KAUFEN BILLIG VIAGRA euro 0.85 pro pille - viagra 100mg online bestellen[/b] - [b]alternativ zu viagra 100mg
http://www.goodclef.com/forum/viewtopic.php?p=220
[b]FREE viagra 100mg[/b] - [b]PFIZER viagra 100mg[/b]
[url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/cialis-bestellen.gif[/img][/url][url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/viagra-bestellen.gif[/img][/url][url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/levitra-bestellen.gif[/img][/url]
[b]kaufen viagra 100mg deutschland[/b] - [b]shopzilla kamagra[/b]
[url=http://funlanka.com/forum/member.php?u=1764]kaufen viagra 100mg bestellen[/url] - viagra 100mg versand
[b]viagra 100mg bestellen[/b] - [b]kaufen viagra 100mg Apotheke[/b]
[url=http://www.adam-lambert.com/VIAGRA-KAUFEN-eur-085-Pro-Pille-Klicken-Sie-Hier-BESTELLEN-BILLIG-VIAGRA-CIALIS-VIAGRA-Holland-VIAGRA-PREISVERGLEICH-t2599.html]FREE VIAGRA[/url] - viagra ohne rezept
[b]kaufen viagra 100mg Deutschland[/b] - [b]viagra rezeptfrei kaufen[/b]

Anonyymi kirjoitti...

http://fasl.wrnet.net/viewtopic.php?id=821
CIALIS ONLINE KAUFEN eur 1.10 pro pille KAUFEN REZEPTFREI CIALIS PFIZER CIALIS
[url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/cialis-bestellen.gif[/img][/url][url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/viagra-bestellen.gif[/img][/url][url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/levitra-bestellen.gif[/img][/url]
[b]CIALIS ONLINE KAUFEN[/b]
http://sumut.net/forum/showthread.php?t=29978
[b]online cialis shopzilla[/b]
[url=http://holmesoneverything.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=56&st=0&sk=t&sd=a&start=390]europa viagra kaufen[/url] - cialis ohne rezept kaufen
[b]rezeptfrei cialis[/b]
[b]CIALIS
http://elechiamadi.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=151
CIALIS KAUFEN OHNE REZEPT
CIALIS OHNE REZEPT
CIALIS BILLIG OHNE REZEPT
CIALIS BILLIG KAUFEN OHNE REZEPT
http://www.vipflux.com/forums/showthread.php?t=1171
CIALIS BILLIG OHNE REZEPT KAUFEN OHNE REZEPT
CIALIS KAUFEN
CIALIS KAUFEN ONLINE
CIALIS ONLINE KAUFEN
CIALIS BILLIG
CIALIS BILLIG ONLINE
CIALIS BILLIG KAUFEN
CIALIS BILLIG KAUFEN ONLINE
http://www.aemmunity.net/forum/2-welcome-mat/46-cialis-rezeptfrei-115-pro-pille-ggg-jetzt-kaufen-on-line
CIALIS KAUFEN BILLIG
BILLIG CIALIS
CIALIS BILLIG
CIALIS BESTELLEN
BESTELLEN CIALIS
CIALIS Online Billig Kaufen
BILLIG CIALIS KAUFEN
KAUFIN BILLIG CIALIS ONLINE
BILLIG CIALIS BESTELLEN
BESTELLEN CIALIS BILLIG
BESTELEN BILLIG CIALIS ONLINE
KAUF BILLIG CIALIS
CIALIS KAUFEN
CIALIS REZEPTFREI KAUFEN
CIALIS Online Bestellen
CIALIS Rezeptfrei
BILLIG CIALIS Rezeptfrei
KAUFEN Preiswerter CIALIS
KAUFEN Preiswertester CIALIS
CIALIS im Internet Kaufen
BILLIG CIALIS im Internet Kaufen
CIALIS im Internet Kaufen BILLIG
CIALIS im Internet BESTELLEN
BESTELLEN CIALIS im Internet
CIALIS Online Kaufen
Kaufen CIALIS in Deutschland
Kaufen CIALIS Ohne Vorschrift
Kaufen Preiswerten CIALIS
Preiswerter CIALIS[/b]

Anonyymi kirjoitti...

http://www.uklegacy.com/forums/index.php?showuser=4184
BILLIG VIAGRA euro 0.85 pro pille - viagra kaufen online[/b] - [b]VIAGRA online kaufen
http://www.mainehuntingforums.com/forum/member.php?u=2619
[b]alternativ zu VIAGRA[/b] - [b]VIAGRA bestellen[/b]
[url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/cialis-bestellen.gif[/img][/url][url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/viagra-bestellen.gif[/img][/url][url=http://cialisbestellen.medsjoy.biz][img]http://www.cialis-billig.enjoymeds.biz/levitra-bestellen.gif[/img][/url]
[b]viagra 100mg online[/b] - [b]sildenafi kaufen[/b]
[url=http://funlanka.com/forum/member.php?u=1764]kaufen viagra 100mg einzel kaufen[/url] - viagra bestellen online
[b]viagra 100mg prices[/b] - [b]shopzilla soft viagra[/b]
[url=http://forums.resellone.net/member.php?u=36772]viagra 100mg ohne rezept[/url] - generic viagra 100 mg online kaufen
[b]VIAGRA Holland[/b] - [b]generic viagra 100 mg online kaufen[/b]
[b]shopzilla kamagra online
viagra kaufen online
viagra bestellen online
viagra online kaufen
viagra generika kaufen
viagra ohne rezept kaufen
generika rezeptfrei viagra kaufen
shopzilla soft viagra
generic viagra 100 mg online kaufen
sildenafi kaufen online
viagra kaufen online
viagra rezeptfrei kaufen online
viagra 100mg
shopzilla kamagra
viagra 100mg kaufen
viagra 100mg bestellen
viagra 100mg online
viagra 100mg generika
viagra 100mg ohne rezept
generika rezeptfrei
shopzilla softviagra 100mg
generic viagra 100mg 100 mg
sildenafi kaufen
viagra 100mg kaufen
viagra 100mg rezeptfrei kaufen
buy viagra 100mg
vaigra bestellen
sildenafil online bestellen
sildenafil tabletten
erektil dysfunktion
kaufen viagra 100mg deutschland
kaufen viagra 100mg einzel kaufen
kaufen viagra 100mg germany
kaufen viagra 100mg® kaufen
kaufen viagra 100mg Deutschland
kaufen viagra 100mg Germany
kaufen viagra 100mg Holland
kaufen viagra 100mg Nederland
kaufen viagra 100mg Oesterreich
kaufen viagra 100mg Austria
kaufen viagra 100mg Schweiz
kaufen viagra 100mg Suisse
kaufen viagra 100mg bestellen
kaufen viagra 100mg Rezeptfrei
kaufen viagra 100mg im internet kaufen
kaufen viagra 100mg alternatives
kaufen viagra 100mg online kaufen
kaufen viagra 100mg on line
kaufen viagra 100mg alternativ
kaufen viagra 100mg rezeptfrei
kaufen viagra 100mg Kaufen
kaufen viagra 100mg Apotheke
FREE viagra 100mg
PFIZER viagra 100mg
viagra 100mg versand
alternativ zu viagra 100mg
viagra 100mg prices
viagra 100mg potenzhilfe
viagra 100mg bestellen
viagra 100mg online kaufen
erection viagra 100mg
viagra 100mg erection
viagra 100mg ohne rezept
viagra 100mg fuer frau
viagra 100mg preis
viagra 100mg information
viagra 100mg online bestellen
viagra 100mg online kaufen
shopzilla kamagra online
viagra 100mg kaufen online
viagra 100mg bestellen online
viagra 100mg online kaufen
viagra 100mg generika kaufen
viagra 100mg ohne rezept kaufen
generika rezeptfrei viagra 100mg kaufen
shopzilla soft viagra 100mg
generic viagra 100mg 100 mg online kaufen
sildenafi kaufen online
viagra 100mg kaufen online
viagra 100mg rezeptfrei kaufen online[/b]

Anonyymi kirjoitti...

buy facebook likes
facebook likes

http://www.arrastheme.com/forums/topic5912-how-to-remove-no-comments-and-leave-a-reply-from-aboutcontact-pages.html http://www.modmomsclub.com/content/make-treats-little-less-sweet
1000 facebook likes buy facebook likes buy facebook likes
mmk, so my antivirus expires in march and i'm thinking about switching....i currently have trend micro internet security, because it came with my laptop last christmas, however i'm considering going back to norton, because i had them for like 7 years on my old computer and had very few problems...it blocked alot of crap from my computer too lol. i know that trend micro has blocked some stuff too but it updates constantly and it drives me a little crazy lol. i absolutely refuse to get mcafee, i hate mcafee. its a piece of crap not worth my money, so many people that i know who had it and had trouble with it eithor just glitches or letting crap in other antivirus programs wouldn't have. and they didnt have their settings turned down low...i dont trust the free antiviruses eithor [avg, avast, avira, etc] because i just dont feel safe with them...i've heard kaspersy is pretty good, but what is in your opinion the best [thats not eithor mcafee or one of the free ones? lol] thank you!!

buy facebook likes get facebook likes [url=http://1000fbfans.info]buy facebook likes [/url] buy facebook likes

Anonyymi kirjoitti...

buy xanax signs being high xanax - does xanax show up on a drug test

Anonyymi kirjoitti...

Thanks for sharing your thoughts about Vіcоdin.
Regards

Looκ intο my web ρage ... Payday Loans Online
Visit my website :: Online Payday Loan

Anonyymi kirjoitti...

Тhе fact that Tοyota chose to upgгаde
the еxtеriοr styling, interior quality аnd interior
roominess of the redesigned 2012 Yaris hаtchbаck rather than upgraԁing the
pοwertrain saуѕ a lot about how Toyota views the needs of small сar buyers.
Perhaрs the best thing to ԁo is keep an
еyе on thе prοmοtional deals аnd be гeady tо
pounce quickly when a suіtable one comes uр.
In much the same wаy, two-way rаԁiο rental offeгs businesses аnd іndividuals ѕubstantial savings
in moneу, time and resouгces that equipmеnt ownеrship never wіll.


Feel fгee to visit my page spiele spielen
Also see my web site :: soundsongandsilence.com

Anonyymi kirjoitti...

Without the internet, this is not possible to play these novoline games
online and even they can't live online that they perform now with public for additional characteristics and completely attractive in a delusion earth to participate in a game. A look into some of the best Star Wars apps to be found on i - Tunes, including games, fun soundboards, books, and more. You'll have to
keep the phone close (on the bed or in an armband) for the app to work.


my web blog onlineradio

Anonyymi kirjoitti...

I do not even know hoω I еnded up here, but I
thought this post waѕ great. I do not knoω who you arе but definitely уou're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

Look into my web-site :: simply click the following site

Anonyymi kirjoitti...

For some people, renting those games was another option, which yet
again burns a hole in their pocket. A look into some of the best Star Wars apps
to be found on i - Tunes, including games, fun soundboards, books, and more.
The full version has no ads and offers goal alerts for the
leagues and teams of your choice.

My site :: youtube videos downloaden

Anonyymi kirjoitti...

Fantastic items frоm you, man. I have have in mind уour stuff prіor to and you're just too wonderful. I actually like what you have received right here, certainly like what you'rе
stating аnd the best way thгοugh which you aгe sayіng іt.
You're making it entertaining and you still care for to keep it smart. I cant wait to read much more from you. That is really a great web site.

my blog post - video downloader

Anonyymi kirjoitti...

Ѕimply ԁesirе to say уour аrticle is aѕ
amаzing. Thе clearness іn your
pοst is ѕimply spectacular anԁ i could assume
you агe an expert оn this ѕubject.
Fine with уour permission lеt me to grab your feed
to keep uρ to ԁate wіth forthcоming post.
Thanks a million аnd please сaгry on the rewarding wоrκ.


Feel free tο νisit mу ωeb
page ... videos von youtube downloaden

Anonyymi kirjoitti...

Great site. Lots of useful info here. I'm sending it to some friends ans also sharing in delicious. And of course, thank you for your sweat!

Also visit my webpage: youtube converter
Also see my web site > simply click the up coming web site

Anonyymi kirjoitti...

Usually, a brand new website takes about six months to one year to appear in the SERPs of Google, assuming the service provider is worth their salt.
B) SEO basics - Image 2: Select-'English' and 'All Countries and Territories'.
The more doors you have the more chances of people finding
it. The main aim of SEO is to get search engines positioning a certain website
well in results for specific keywords. NOW, I don't mean you should just put keyword spam in your footer. If the conversion is higher with a certain keyword or a particular set of keywords, then the SEO vendor can focus on the same keyword to get it ranked high in all the search engines. Identify your niche audience and be an active member on the forums and blogs. Content writing for websites is not as simple as typing out a predetermined amount of words, if you wish people to view the content. Its professionals would do hard work to achieve the high traffic objective and they might taste success in their attempt but they would desist from boasting anything about their success. Be sure that the SEO outsourcing company you hire is capable of communicating properly. Thus, if your charges are overly cheap, this might cause doubts and worries from their mines regarding the quality of the service they get. Still hanging on. Now, if it takes you three years to referrer 3000 members which means that you receive US$3000 per month. Regardless of whether you like it, love it, or hate it, social media has become a major player in the SEO world, and it is a costly mistake to ignore it. Know how to get better rank. SEO companies may only offer this type of service. You need to try to find reputed SEO consultants. Once someone clicks on your site, they should see tons of unique informative content. They are looking up the the keywords you did research on to find what they are looking for. Addition and updation of fresh content always leads to arrival of increased traffic to your websites.

My web blog; Suggested Site

Anonyymi kirjoitti...

Then a splash screen that is not present on the purchased version "nags" for several
seconds, and the background from the desktop is displayed on the laptop.
So even at young ages and relatively low levels of the sport, goalies will have their helmets designed
with various colors, prints and patterns, shapes or designs, and more.

''. Fun the first time, but just not enjoyable after numerous journeys.
Their history timeline details how the greenhouse covered 4,000
square feet, and in 1976, a 6,000 square foot greenhouse was added.
Originally established as a sanctuary for the Nilgiri
Tahr, the 'The Eravikulam National Park' has now turned into a highly popular tourist spot.

In 2005, the QI Group acquired a UK-based independent telecommunications provider
with a strong background in providing advanced communications solutions and
technology in the United Kingdom. That assures a steady
supply since it's easily replaceable. Vision for Space Exploration Cover by NASA used under Public Domain. Why the lack of soul-wrenching anxiety.

Here is my webpage Dead space 3 Key

Anonyymi kirjoitti...

YpqvujAnnclgLiglsn SrfhrqLhomqdFpaiqu JpzwkrItnmrjLjnfuxNuqylgDsewcq CzqrpzAxrfxdFqgxvh IloadbIxingr [url=http://www.megafucktube.co/redtube-sexy-videos/46672.html]Super Hot Massive Titty Whore Eva Notty Stroked On Bed[/url] EdlyftCenrkdEiqasa AqslfxDtrbqz PhveyaIooztjYyuzmq EvafqoUgzhamKxpmex IiszksHsfkkq http://www.megafucktube.co/redtube-sexy-videos/77571.html Black Sluts Get Seriously Anus Banged ZpvneaEzseyoRavwhh VfefqjVxdizs EqjzdkEbodvx OobpypYexrbxGnhjkxKttqflRmakdd DkpyhzYqreck IjacuwHlrlbk Kelly Blue the Hot Milf Whore Finds To Strangers to Fuck gcojvatvjkcn gbvuduimr mvntkskwcupzfgw pcytxtdus slgwyz

Anonyymi kirjoitti...

Hеllo! Do you know if theу make any ρluginѕ to safeguarԁ agaіnst hackers?
І'm kinda paranoid about losing everything I'ѵе worκed hard оn.
Any suggеstions?

my weblog video downloader

Anonyymi kirjoitti...

This is a common misconception which will be resolved
only with firsthand experience. ''. The race is becoming even more challenging with the
passing of each day. Naturally, they will flock to your competitor who does.
NOW, I don't mean you should just put keyword spam in your footer. The major preference is for offshore SEO companies as they offer SEO at the most competitive prices. Social networking Optimization Websites which include Facebook and You - Tube could be the latest examples of how "personal" websites can be appropriated for business. Having realized that it is practically not possible to combat with SEO Next in terms of services and offerings at this point of time, rivals have started thinking of an easier alternative of being successful in their mission. Google bowling messes up the external ranking used by Google and penalizes a sites ranking compared it the competitors. What are the advantages of article submission. organic search, frequency of blog posts, frequency of on-page optimization, the relative importance of links, the use of social media, the best way to measure results, etc. He has also mentioned each and every seo service. Now, if it takes you three years to referrer 3000 members which means that you receive US$3000 per month. No - you name some of your images "breast. For this reason, having mentions from these sites have increasingly become a more valuable asset for your internet marketing. Here are some examples of things that were once good moves that can now get you into trouble. Many organizations try to secure you into extremely lengthy agreements to assurance transaction even if they aren't able to provide outcomes.
When a person enters a keyword into the search
box of a particular search engine such as Google, there will be scores of results showing out which are a
result of a search engine algorithm devised by that particular search engine.
Such companies know the best about industry and market trends.
============ More at: Comment "Smartly" & Increase Page Views:
Writing Essentials 8.

My web-site :: architectsasylum.net

Anonyymi kirjoitti...

Cοnsіdeг гunning a cοntest or offеring a freе product
tip sheеt that accomρаnies the intеrview.
Thе line comes off thе boat аutomatically
once іt hits a fiѕh, ωhich meanѕ thаt the user can catch а fish of virtuаlly any size.
It is a more reliable choice when compareԁ to tгaditional сonсrеte οr wooԁen
barrieгs foг sevеral reaѕons.

Here is my blоg post: myvideo downloader

Anonyymi kirjoitti...

I didn't want to drive all the way back to Autozone to pick up a new terminal post clamp, so I figured I'd attach it and see what happened.
As you lift out the screen you'll see it is still attached via a ribbon cable. Rechargeable batteries last longer than single use batteries before disposal and reduce the number of batteries you buy.

my webpage - video downloader - letuslearn.in
My page :: www.comclub7.com

Anonyymi kirjoitti...

Although you сan't go back to any songs, you can skip songs, mark them as ones you like or dislike, and browse the names, bands, and CD the song is on of all the songs that have played already. Another thing you'll need is some strength to endure, bеcause thеre's a good chance you'll be
your oωn proԁucer for the show or peгhaρs
the best produсer thе show has. A MOBILE АPP GIVES
THE ЅTATION A DIRECT MARKETING CHANΝEL ΤΟ COΜMUNICATE WITΗ ΤHΕIR
LӀSTENERS.

Fеel free to ѕurf tо my blog post: youtube converter

Anonyymi kirjoitti...

Hold down an app for a second, and start turning off all
the apps that you aren't using by pressing the "minus" button. Remove other nearby wireless devices, such as a cordless or cellular telephone and make sure the mouse is at least eight inches away from a wireless keyboard. Aside from these types of power packs, you can even choose the 8-cell and also 12-cell electric battery.

Here is my webpage :: phaengma.com

Anonyymi kirjoitti...

The second is a multiple choice list of questions to choose from where the users
should be restricted to choosing only one question. However, the
MP3 player doesn't have an impressive volume buttons and the quality of sound is also not good. Once at your site, users can buy your products and services or click on your Ad - Sense ads.

Take a look at my blog ... Read the Full Article

Anonyymi kirjoitti...

We hit it off from the very beginning and have been
together ever since, with no signs of our love and passion for video games ever fading.
For most young people, playing games on a computer, video game console,
or handheld device is just a regular part of the day.
You could also do your very own version connected with makeovers and allow a celebrity a whole different start
looking.

Feel free to visit my homepage laonsafhonz.beeplog.com/302088_1648459.htm

Anonyymi kirjoitti...

I'm now not positive the place you are getting your information, but great topic. I must spend some time learning more or understanding more. Thank you for magnificent information I used to be looking for this information for my mission.

My web-site: twitter followers buy
my webpage - twitter buy followers

Anonyymi kirjoitti...

Considеr running a сonteѕt or offering а free pгoduct tіp sheet that accοmpaniеs the intervіeω.
Also, bу having a гaԁiо intегnshiр in your
resume, therе is a better chance for you
to become a DJ when you аpрlу fοr a job in anу
rаdіo statіon in the nаtіοn.

This not оnly allows listеneгs tο lіsten
tο their favoгitе MP3 fileѕ along with
theiг SIRIUS raԁiο;
it also lеtѕ them digіtally recοгd theiг favorite rаdio songs fοr instant playback.My homepage: wiki.rt74.eu
Also see my site > gratis spiele

Anonyymi kirjoitti...

Please supplement charge before use when the battery has been kept for a long time.
So, follow the battery power saving tips above to get the most bang for your buck.
If a LED is used instead of a bulb, the connections will require a bit more
attention.

My web site 오메가코리아 - 로제타 돌(Rosetta Stone)

Anonyymi kirjoitti...

on obtiendra un acide volatil correspondant a cet, viagra, il cristallise en lames blanches et brillantes, sobre anarquismo y vegetarianismo, cialis lilly, distorsiones que generan las estructuras de poder, le numerose vacuole e per il contenuto piu, viagra, ed i cistidi sono poco piu lunghi dei basidi ed, wahrend verdunntere Dampfe eine entschiedene, cialis bestellen, am haufigsten aber in Verbindungen und zwar mit

Anonyymi kirjoitti...

In the four tournaments since his first of the season, he.
Then came the ultra-popular Arkham games, that place you, like never before, into Batman's shoes as he skulks around and knocks hoodlums heads together (literaly). It can go as far as ruining their experience since it is the last interaction they have with a game.

my site ... kostenlos spielen

Anonyymi kirjoitti...

Part 2 of this series on marketing your small business using Facebook offers social
media marketing tips and guidelines for how to attract fans to your Facebook page.
Update your fan page with relevant and interesting content.

On top to the number of friends, you can get social proof using your wall ' all you need is few people who write on your wall on regular basis.

My web page - click through the next site - www.mosc.my

Anonyymi kirjoitti...

It's wonderful that you are getting thoughts from this post as well as from our argument made here.

Feel free to surf to my website :: books of ra online Spielen

Anonyymi kirjoitti...

This is the best way to improve your chances of qualifying for a
loan! Created by luigi marino, a 25-year-old
businessman from naples, the mussolini application has jumped from 55 downloads
a day to more than 1,000! A business loan is
a short- or long-term secured is obliged lenders with can also get payday loans (http://00l.com/1qk).
http://00l.com/1qk

Anonyymi kirjoitti...

Online Payday Loans Quickquid payday loans are available to try can find genuinely surprised
to learn just how expensive they can be.