torstaina, marraskuuta 05, 2009

Lasikatto tökkää

Naiset häviävät edelleen huipputuloissa reilusti miehille

HS: Kumpi meistä kärsii?
Eihän tässä mitään uutta ole. Näin voi taas huokaista, kun vertailee naisten ja miesten ansiotuloeroja.

Pitäisikö kutsua tasa-arvovaltuutettu apuun? Missä ovat Naisasialiitto Unionin aktiivit? Heti barrikadeille. Vai olisiko akateemisesti koulutettujen Akavan tartuttava ongelmaan? Sen riveistähän monet huippupalkoille viimein pääsevät naiset usein ponnistavat.

Kymmenen vuoden verotilasto kertoo karua kieltä. Naiset eivät ole edenneet pätkääkään vuodesta 1999.

Kannattaisiko naisten katsoa peiliin? Aina väitetään, että naiset eivät edes havittele johtopaikoille.

Naisten päällä on edelleen lasikatto, johon on aika ajoin yritetty puhkoa reikiä.

Mitkään tasa-arvosuunnitelmat ja päätökset hallitusten naisistumisesta eivät näytä auttavan.

Miesnäkökulmasta taas voi kysyä, miksi miehen vuosi on vain 11 kuukautta.

Miehet nimittäin kuolevat sen verran naista varhemmin, että kaikkia työeläkesäästöjä ei saa takaisin koskaan. Miesten palkoista siis siirtyy naisille rahaa, kun ehtoopuoli koittaa.

Kannattaako myös miesten katsoa peiliin?

Miehet itse voivat vaikuttaa siihen, että koko eläkesäästö tulee käytettyä. Pitää vain elää pitempään ja tylsempää elämää.

Pois viina, tupakka, rasvainen makkara ja muu kiva!

Tulevaisuudessa naisilla on ehkä toivoa paremmista palkoista. Lukioissa on tyttövalta. Naiset myös usein opiskelevat korkeammille tasoille kuin miehet.

Jopa juristikunta, tuo etenkin liike-elämässä hyvin pärjäävä ammattiryhmä, on naisistumassa. Naisten pitäisi valita entistä enemmän pitkää matematiikkaa, fysiikkaa ja kemiaa, jotta ovet teknillisiin opintoihin avautuisivat.

Insinöörijohtaminen saattaa tosin olla katoavaa kansanperinnettä, joten ehkä tulevaisuuden yritysjohtajat haetaankin hoitoalalta.

Ehkä se on myös miesten etu.

MARTTA NIEMINEN, TUOMO PIETILÄINEN

Kaapin paikka: Isyyttä rakentamassa
Minkälainen merkitys isyys- ja vanhempainlomalla ja niistä käydyillä keskusteluilla on ollut isyydelle? Isyyslomaa on jälleen tänä syksynä pidennetty, vanhempainvapaista valtaosan käyttävät yhä äidit. Kaapin paikka mittaa yhteiskunnan rakenteita, mukana keskustelussa on vihreän miesliikkeen puheenjohtaja Jukka Relander sekä professori Riitta Jallinoja. Toimittajana Emilia Cronvall.

Gender Inconsistencies (hyvä juttu)

33 kommenttia:

STT UUTISIA kirjoitti...

UUTISVUOTO:

Naisilla on selvästi lasikatto asevelvollisuudessa ja siviilipalvelus työssä. Tähän asiaan pitää alkaa heti vaatimaan 50% naiskiintiötä. Huippupalkkainen nais ylipäällikkömme Tarja Halonen on myös ilmoittanut olevansa samaa mieltä.

Samoin naisille pitää alkaa nyt heti vaatimaan metalli, rakennus, metsä ynm aloille perustöiden tasolle 50% naiskiintiötä, eikä pelkästään näiden alojen johtokuntaan kuten tähän asti.

Miehillä taas on huomattu olevan "pieni" lasikatto tasa-arvo yksikköömme pääsemisessä

asdfg kirjoitti...

Eräs minun tuntemani feministi meuhkasi tuosta palkka-/lasikattoasiasta äskettäin lähiympäristössäni. On se kumma kun sen rikkaimman kymmenen prosentin asioista ollaan niin huolissaan. Toivottavasti pärjäävät, ressukat, kun on niitä hidatetöyssyjäkin elämää vaikeuttamassa.

Suhteellisuudentaju lentää vasemmistolaiseltakin feministiltä kaaressa roskiin, jos mikä tahansa tilasto, kuinka vähäpätöinen ja heikosti edustava tahansa, osoittaa jonkin asian menevän miesten eduksi. Kirjaimellisesti samat tyypit, jotka pyörittelevät päätään johtajien järjettömille palkoille, haluaisivat heti seuraavassa lauseessa enemmän naisia niiden järjettömien palkkojen piiriin.

Anonyymi kirjoitti...

Huippujohtajien palkkoihin tuijottaminen tasa-arvomielessä on aika typerää puuhaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1749306

Raiskauksesta vain ehdollista! Nyt odotamme feministiblogaajien valtavaa närkästystä! No, wait...

Jape kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jape kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi naisille insinöörialoja, humanistisilla yliopistoaloilla ei ole tulevaisuutta.
Lisäksi, jos nainen tykkää tehdä käsillä ja halajaa kohtalaisen hyville ansioille, suosittelen ammattikoulun putkimieslinjaa tai levyseppähitsarin ammatia. Ammattinaiselle on aina töitä. Pitää vain muistaa, että ei sairastele liikaa. Siitä tulee heti lovi tienesteihin, eli se oman kehon kuuntelu hieman vähemmälle tai säätö epäherkkemmälle.

Jorma kirjoitti...

"Miehet itse voivat vaikuttaa siihen, että koko eläkesäästö tulee käytettyä.´"

Niin naisetkin voivat itse vaikuttaa palkkoihinsa. Ei naistutkimusta, vaan jotain järkevää ja hyödyllistä.

Miksi kirjoittajat eivät vaadi hallituksilta ohjelmia ja toimia miesten eli-iän parantamiseksi, kun he vaativat, tehokkaita sellaisia, naisten palkkojen korottamiseksi?

Se, että he eivät ilmeisesti ole kuulleet miesjärjestöistä, ei yllätä. Sen verran hyvään maaperään on palkkapropagandakin näköjään uponnut.

Jorma kirjoitti...

"joten ehkä tulevaisuuden yritysjohtajat haetaankin hoitoalalta."

Helvetin hienosti ovatkin hoitoalan edustajat johtaneet vaikka sairaanhoitopiireissä: tehottomuutta, jonoja ja johtajien kestitystä.

Jorma kirjoitti...

Humiliation for Harriet Harman as statisticians dismiss her claims on equal pay

Koskas Suomessa päästään tähän?

Herätys siellä tilastokeskuksessa!

Jorma kirjoitti...

He ostavat seksiä: 3 miestyyppiä

Miksi seksiä ostavia naisia ei tutkittu?

Anonyymi kirjoitti...

Tuli epätodellinen olo, kun Hesari oli laittanut feminististen kommenttien sekaan järkeviä ajatuksia. Olisiko niin, että toimituksessa on vihdoin järki voittamassa? Kuinka moni mies on peruuttanut tilauksensa feministien valheiden ja vihanlietsonnan takia? Meikäläiselle oli viimeinen pisara tähän isänpäivään ja miesten viikkoon liittynyt valhe- ja vihakampanja.

Ville kirjoitti...

Humiliation for Harriet Harman as statisticians dismiss her claims on equal pay

"During the summer, watchdog Sir Michael Scholar, head of the UK Statistics Authority, wrote twice to Miss Harman's department warning of misleading use of gender gap data."

Nais- ja tasa-arvoministeri Harriet Harman näköjään luotti siihen, ettei hänen asemassaan olevaa uskalleta näpäyttää. Väärässä oli ja hyvä niin. Kaksi varoitusta annettiin, kolmatta ei enää tullut vaan sen sijaan julkinen nöyryytys. Tuo on osoitus siitä, että Harman on kuvitellut itsensä olevan teflonista ja kaiken arvostelun yläpuolella ja että mopo on karannut jo pitkälle metsään mutta itsepäisesti pidetään vieläkin sarvista kiinni. Typeryydeksikin tuota voisi kuvailla.

He told the Equalities Minister in the spring that her interpretation of state earnings surveys could 'confuse the general public' and 'undermine public trust in official statistics'."

Sama olisi syytä tehdä meilläkin, kuten Jorma totesit. Sormia kyllä riittää, joita pitäisi näpäyttää ja suita pestä, tilastojen vääristelystä ja harhaanjohtamisesta ellei peräti törkeästä valehtelusta. Alkaen Halosesta tasa-arvoministeriin jne., lista on erittäin pitkä. Jos/kun ei muuten opita niin toimisiko julkinen nöyryytys?

Luulisi olevan Tilastokeskuksen velvollisuus valvoa, ettei sen materiaalia käytetä ihan miten tahansa. Tosin sen omassa toiminnassakin olisi ehkä parantamisen varaa siinä, millaisia tilastoja se tuottaa.

"The Government's equality watchdog, the Equality and Human Rights Commission, said the ONS report was 'important' but insisted it should also have compared the pay of full-time men with part-time women - which gives a 39.9 per cent pay gap in men's favour."

Jösses sentään, pitäisi vertailla kokoaikaisten miesten ja osa-aikaisten naisten palkkoja!

Jaaha kirjoitti...

Tuo Pelle Billingin "Gender inconsistencies" -lista on aika mainio.

Se pitäisi varmaan postittaa Myytinmurtajan blogikommentteihin - hänhän ilmoittaa korskeasti otsikossaan, että häntä kiinnostaa sukupuoleen liittyvät epäjohdonmukaisuudet.

Tekisin sen itse, mutta kun tiedän ettei mene läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Osaksi narttujen urasuunnittelua:

DNA fertility test warns women how long they have left to start a family

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Is There Anything Good About Men?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Yhteiskuntatieteen opiskelijoilta ymmärrystä luomisopille

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee tuohon poliittikkojen ynm päättäjien nöyryyttämiseen samaan tyyliin mitä yläasteella teimme opettajille ivatassamme -niin sillä ei ole mitään muuta vaikutusta mutta kuin se, että he ehkä pistävät sivusilmällä nimen/asian mieleen ja ovat seuraavassa tilanteessa valmiiksi täysin kuolletettuja asialle -katsokaas nyt kuinka lehdet ja tv heitä höykyttää ja ei tunnut juuri missään -he ovat ammattillaisia -ei provottavissa. Vahnanenkin näytää ikään kuin tulevan vain voimakkaammaksi tästä kaikesta järkyttävästä höykytyksestä missä hän on ollut 2-3 vuotta jatkumolla ruususten ja vaalisotkujen ynm vuoksi.

Se linja ei toimi. Se tekee hallaa miesasialle. Ei poliitikot ainakaan sillä ala myönteiseksi miesasia suuntaan. Se antaa "taas jotain joidenkin hörhöboheemien aktivismia" kuvan miesaktiivista.

Lisäksi pitää muistaa, että vaikka 15% kansan edustajista määrittelikin itsensä feministiseksi -niin se on kääntäen, että 85% ei ole feministejä -ja se voipi olla että ainakin tuo sama 15% löytyy sellaisia jotka ovat enemmän miesten asian puolella. Mutta he eivät ikinä ala toimimaan sellaisten tahojen kanssa jotka solvaavat heidän puolueensa johtohahmoja. Eli halla on tällöin suuri.

Säästettäköön se feministeille ja ihan selvästi näistä asioista vastaaville feministi poliitikoille esim walliinille.

Anonyymi kirjoitti...

"Naisilla on selvästi lasikatto asevelvollisuudessa ja siviilipalvelus työssä. Tähän asiaan pitää alkaa heti vaatimaan 50% naiskiintiötä. Huippupalkkainen nais ylipäällikkömme Tarja Halonen on myös ilmoittanut olevansa samaa mieltä."

Oi, kun Ylipäällikömmekin on tuolla tavalla alkanut tasa-arvon asialle!

Jorma kirjoitti...

"Mutta he eivät ikinä ala toimimaan sellaisten tahojen kanssa jotka solvaavat heidän puolueensa johtohahmoja."

Vaikka olenkin osittain samaa mieltä, niin pitää muistaa, että viime kädessä hyvin suuri osa poliitikoista on vallanhimoisia, narsistisia, häikäilemättömiä ja kyynisiä opportunisteja. Ei heitä kiinnosta kuin oma menestys. Jos puoluejohtajan palli heiluu kunnolla, omat puukottavat ensimmäisenä selkään. Tämähän on nähty.

Henkilöön kohdistuvien hyökkäysten sijasta kannattaa kuitenkin suosia julkisen paineen lisäämistä. Ilman kohua vaalirahoitusta koskevia sääntöjä ei olisi edes yritetty kiristää, sen tietää jokainen.

Vaikka poliitikkoja saa ja pitääkin kritisoida ja pilkata, niin asioiden muuttamisen kannalta olennaisinta on saada aikaan riittävä julkinen paine sellaisen tahtotilan synnyttämiseksi, että muutoksia alkaa tulla.

Vortac kirjoitti...

Kirjaimellisesti samat tyypit, jotka pyörittelevät päätään johtajien järjettömille palkoille, haluaisivat heti seuraavassa lauseessa enemmän naisia niiden järjettömien palkkojen piiriin.

Maailman sorretuimmalla ihmisryhmällähän menee todella surkeasti, ja sen tärkein merkki on juuri se, ettei näitä sorrettuja yksilöitä ole kovin paljon kaikista korkeapalkkaisimmilla palleilla.

Näkeekö joku feministi joskus tässä jonkin omituisuuden..? Lyön 50 senttiä vetoa, että ei.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miehet itse voivat vaikuttaa siihen, että koko eläkesäästö tulee käytettyä.

Juuri tämä lause on osa ongelmaa; tällainen "miesten on vain selvittävä kaikesta ja osattava elää oikein"-vastuullistaminen vastuullistamisen jälkeenkin stressaa miehiä, ja stressi lyhentää elinikää.

Miesten lyhyempi elinikä ei kyllä todellakaan johdu noista luetelluista asioista, eivätkä ole täysimittaisesti sellasia asioita, joille miehet voivat itse tehdäkin jotain. Yhteiskunta on kertakaikkiaan rakennettu niin, ettei täällä miehen kehossa pysty elämään stressaamatta vähän väliä jostakin aivan ylimääräisestä, ja joutumatta suorittamaan ja halveksutuksi, jos ei suorita, jne.. miehelle ei ole 'kelpo ihmisen' tietä, jossa hän VOISI huolehtia terveydestään, tulematta pilkatuksi ja hyljeksityksi naisten taholta.

Helppo se on sieltä miljardöörin pedistä hokea läppäriinsä että tekisivät nyt köyhät ITSE asioilleen jotain, samalla kun siemailee 500 euron pullosta shampanjaa sekä maahantuotua kaviaaria.

"Let them eat cake", vähän julmemmassa ja vielä typerämmässä muodossa vaan .. aina uudelleen kohtaamme tämän.

Kun miehellä on ongelma, tulee lauma lihavia ja rumia kanakotkottajia sormi pystyssä tekoviisaan näköisenä räyhäämään, että kuulkaas nyt miehet, voitte ihan ITSE tehdä asioille jotain! (aivan kuin tämä olisi asia, jota kukaan mies ei koskaan olisi tullut ajatelleeksi - mitä MUUTA miehille toitotetaan pienestä pitäen kuin itsenäisyyttä ja itse asioille jonkin tekemistä?)

Ja kun naisilla on täysin heidän OMISTA VALINNOISTAAN johtuvia elitistisiä pseudo-'ongelmia', aletaan heti huutaa yhteiskuntaa, poliisia, miehiä, misasiamiehiä, naisia, naisasianaisia, feministejä, tarja halosta, marimekkoa ja kalapuikkoviiksiä apuun! Eihän se sovi, että naisen katkaistua omalla toilailullaan kyntensä, sitä ei heti ryntää koko yhteiskunta korjaamaan ja pyytämään anteeksi, että kehtasi mahdollistaa tuon Itsenäisen Naarasleijonan kouhkaamisen niinkin kauheaan lopputulokseen asti.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miksi seksiä ostavia naisia ei tutkittu?

Tai sitä myyviä.. naisen seksuaalisuus on jaloa enkelitouhua, miehen seksuaalisuus rappioitunutta demonitouhua, siinä lienee koko asian ydin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Olisi hienoa jos ihmiset laittaisivat tänne esille ne kirjoittamansa palautteet, jotka ovat asioista eteenpäin laittaneet. Näin saisimme jonkinlaisen käsityksen mitä asioita on esiin nostettu ja minne.

Ville kirjoitti...

"Se linja ei toimi. Se tekee hallaa miesasialle. Ei poliitikot ainakaan sillä ala myönteiseksi miesasia suuntaan."

En tainnut ottaa kantaa siihen, että juuri miesasian parissa toimivien pitäisi tuoda asia esiin, vaan ihan kenen tahansa. Mieluiten sen laitoksen, jonka aineistoa käytetään harhaanjohtavasti tarkoituksella. Eikä tuo tilastojen harhaanjohtavan käytön estäminen "oman ideologian ajamiseksi, faktoista ei niin väliä" ole vain miesasia, jos ollenkaan. Luulisi että myös naisia kiinnostaa tai he haluaisivat tietää jos/kun heitä kauniisti sanottuna viilataan linssiin ja manipuloidaan naisen euro... -väitteillä.

Tuo Jorman jo mainitseman mallin käyttöä suoraan uutisesta, jossa valtion laitoksen johtava tilastoihminen oli huomauttanut ensin kahdesti ja sitten julkisesti tilastojen harhaanjohtavasta käytöstä, voisi kokeilla täälläkin.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Näinhän se menee paljon Vortac ynm ... huomaatteko myös, että hyvin harvoin, jos koskaan nainen arvostelee toista naista ...esim rikastakaan naista ... toisin kuin me miehet ... vaikka tosiasiassa vauras nainen on tämän feministimaailman aivan kiistatonta eliittiä ... rikkaalla miehellä, kun on aivan samat perusongelmat mitä meillä elämän tärkeimmissä asioissa eli vaimo voi lähteä, vaimo voi viedä lapset, tehdä miehestä maksumiehen, alkaa tekemään nykynaisen sikatemppuja mustamaalamisineen, joka onkin erittäin paha juttu jollekin hieman korkeammassa asemassa olevalle miehelle, jota jo muutenkin solvataan jatkumolla kapitalistisiaksi toisin kuin rikasta naista, joka on vain saavuttanut hienon aseman patriarkaalisessa yhteiskunnassa miesten lasikatoista huolimatta jne ... ja joka saa varmasti seksiä helposti sen mitä fysiologia vaatii kuten jopa köyhäkin nainen .... itseasiassa köyhäkin kohtalaisen näköinen nainen on paremmassa asemassa kuin rikas mies, jos otetaan rehellisesti mukaan viettipohjaisten tarpeiden erilaisuus ja niiden tyydyttyminen nykyisessä feministi kulttuurissa ... naiset alkavat olla pääsääntöisesti täysin etuoikeutetussa asemassa suhteessa kaikkiin miehiin - ja tämä johtuu paljolti siitä, että feministi yhteiskunta yrittää uskotella meille, että me olemme ihan samanlaisia ... vaikka teknisessä älyssämme sekä saavutuksissamme ja seksuaalisissa tarpeissamme on huikea ero ... vaihtokauppa ei nyt todella toimi miesten kannalta suomessa. ... - tällasta suoraa ajatusten virtaa ilman korjailuja nyt ex tempore communicatorilla -tuli varmaan aika sekavaa ; )

Anonyymi kirjoitti...

Elämää lasilattian alapuolella:

Tutkimus: Vangeilla usein takanaan ankea lapsuus

Vankien elämä alkaa luisua sivuraiteelle usein jo lapsena. Torstaina julkaistun tutkimuksen mukaan vangeilla on ollut usein vaikeuksia muun muassa koulussa ja myöhemmin työpaikan ja asunnon saamisessa.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...


Kotiäiti lavasti oman sieppauksensa


Lorelei maksaa opintonsa esiintymällä pornoleffoissa

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis kaikki naiset, kaikkien naisten mielestä ovat olleet alistettuja hyväntekijöitä ja uhrautujia naisten historiassa ja miesten ainoat mainittavat saavutukset historiassa ovat patriarkaalinen naisten alistaminen - valitettavasti jopa monen miesaktiivien mielestä, kun kriittinen miestutkimus propaganda ja profeministinen vapautusliike on heidätkin näin aivopessyt ...

Miten me olemmekaan tuollaisten konservatiivi patriarkaalisten miesten hallitessa koko yhteiskuntaa ja sanellessa sen säännöt - samaan aikaan kehittyneet alkeellisesta luolamies yhteisöstä, luonnon armottomien vastavoimien alla, tällaiseksi avaruusajan tekniseksi hyvinvointi yhteiskunnaksi? Erikoinen yhtälö vai mitä feministit ja kriittisen miestutkijat?

Jorma kirjoitti...

"samaan aikaan kehittyneet alkeellisesta luolamies yhteisöstä, luonnon armottomien vastavoimien alla, tällaiseksi avaruusajan tekniseksi hyvinvointi yhteiskunnaksi?"

Niinpä. Miksi näistä ansioista ei koskaan puhuta mitään?

Vortac kirjoitti...

FAS, sanoisin että ei rikas nainen ole niin suurta eliittiä kuin hyvännäköinen nainen. Ruma ja rikas nainen ei omista seksuaalista valtaa niin paljon kuin köyhä ja viehättävä nuori nainen.

Mutta olet oikeassa pääpointissasi, että naisen on erittäin helppo riistää varakkaaltakin mieheltä kaikki omaisuus (tai lähes kaikki), kun taas miehen on lähes mahdotonta tehdä samoin naiselle (ja varakas nainen haluaa yleensä vielä varakkaamman miehen joka tapauksessa)..

Varakkaat miehet taas kelpuuttavat köyhiä naisia, koska miehen seksimoduliin vetoaa nimenomaan fyysinen keho ja nuoruus, naisen seksimoduliin taas status ja yhteiskunnallinen asema.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"samaan aikaan kehittyneet alkeellisesta luolamies yhteisöstä, luonnon armottomien vastavoimien alla, tällaiseksi avaruusajan tekniseksi hyvinvointi yhteiskunnaksi?"

Niinpä. Miksi näistä ansioista ei koskaan puhuta mitään
?

Anonyymi, voisitko valita nimimerkin, haluaisin käydä dialogia kanssasi, vaikutat meinaan fiksulta.

Jorma, olet oikeassa, tämä on erittäin huolestuttavaa, jopa hälyttävää. Niinhän se menee, että mies keksii naiselle pesukoneen, ettei naisen tarvitse pestä pyykkejä tai astioita käsin, ja sitten nainen käyttää sitä miehen surmaamiseen.. tai mies keksii naiselle kahvinkeittimen, niin nainen käyttää sitä lyöntivälineenä miestä vastaan.

Naiset ovat kiittämättömiä paskiaisia, jotka eivät voisi elää tuota ylellistä pissis-elämäänsä kännyköineen ja läppäreineen, ilman että hikinörttiset insinöörimiehet ovat ne heille suunnitelleet, ja ylipäätään ilman, että miehet ovat rakentaneet koko infrastruktuurin kännykkätorneineen ja kaivaneet malmit syvistä tunneleista maan sisältä uhraten usein henkensäkin, jotta nämä kännykät voidaan valmistaa.

Ja nämä pissikset sitten kuluttavat näitä suunnattomia saavutuksia haukkumalla miehiä toisilleen kännyköiden, internetin ja läppäreiden välityksellä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuli tuosta omasta kommentistani mieleen, että nämä rikkaat naisethan koettavat ostaa seksuaalista valtaa itselleen takaisin, ja ovat vihaisia ja ymmällään, kun se ei toimi. Mutta tässä seksuaalisen niukkuuden miehisessä maailmassa toisaalta vähän rumempikin nainen pystyy silti vokottelemaan itselleen jopa ihan korkeammankin statuksen miehiltä seksiä.

Jos edes TUO kohta tasapainottuisi hieman.. joko niin, että VAIN todella kauniit naiset voisivat saada seksiä helposti korkean statuksen miehiltä, tai sitten niin, että vähän ujommat MIEHETKIN pystyisivät joskus saamaan jopa tosi hyvännäköiseltäkin naiselta seksiä..

.. niin silloin eläisimme edes jotakuinkin lähes-siedettävässä maailmassa, mitä seksuaaliseen tasa-arvoon tulee.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Gender Inconsistencies..

Tämä on aivan mittaamattoman hyvä juttu!

Tosin tuossa isyys-jutussa oli vähän omituista.. odotin, että siinä mainittaisiin, että mies maksaa joka tapauksessa, vaikka nainen päättää, hankitaanko lapsia, jne..

- Vortac