perjantaina, marraskuuta 06, 2009

Nainen tallotaan jalkoihin

HS-raati: Nainen jää yhä miehen jalkoihin
Mikko Lehtonen:Naisten euro on edelleen 80 senttiä eivätkä miehet ja naiset osallistu samanveroisesti hoivatyöhön heteroperheissä. Myös julkisuus käsittelee naisia ja miehiä keskenään eriarvoisesti.

Seppo Lampela: Miksi muuten naisen euro olisi 80 senttiä?

Matti Wiberg: Sukupuolten tasa-arvo on meillä jo toteutunut, mutta tosin eräät naiset eivät ole huomanneet sitä. Aika hyviä perusteita olisi väittää, että nainen on nykyään jopa ensimmäinen sukupuoli.

Johannes Koroma: De Beauvoirin pohdiskelu ja perustelu ei sytytä eikä vastaa tämän päivän todellisuutta, vaikka feministeillä onkin suuri tarve todistella oman ideologiansa merkitystä pyrkimällä osoittamaan, että de Beauvoirin ajatusten olevan yhä todellisuutta.

Mate debate: Is monogamy realistic?

Kaljut eivät saa naisia

He ostavat seksiä: 3 miestyyppiä


Humiliation for Harriet Harman as statisticians dismiss her claims on equal pay


Tavoitteena tasa-arvo. Suomalainen keskustelu rajat ylittävästä prostituutiosta

45 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"HS-raati: Nainen jää yhä miehen jalkoihin"

Femu-pravdan miestenviikon vietto sen kun jatkuu. Mitä lie on edessä isänpäivänä? Isiin kohdistettuja insestisyytöksiä, isiensä hylkäämiä lapsia vai lesboperheen lasten kiitoslauluja siitä, että ovat saaneet kasvaa ilman isää, tuota suurtaa saatanaa?

HS-raati ei koskaan petä: aina tietää jo ennalta, mitä saadaan. Nyt sitten saatiin oikein täyslaidallinen femu-valheita. Toki mukana oli, ikäänkuin suojana, pari täysjärkistäkin kommentoijaa. Millän muotoa ei voi sanoa, että raati olisi koostumustukseltaan jotenkin edustava tai tasapuolinen otos vaikuttajista, saatikka sitten kansasta.

Huipentuma on tietusti raadille esitetty kysymys: Onko nainen toinen sukupuoli? Mitä tähän nyt pitäisi vastata? Totta kai on. On aina ollut. Ja se toinen sukupuoli on mies, kuten aina ennenkin. Mutta miten siitä sitten vedetään johtopäätös, että naiset jäisivät muka miesten jalkoihin? Tämä on tuore esimerkki HS:n journalistisesta rappiosta.

Anonyymi kirjoitti...

HS-raadista puheenollen, kyllä ne on paljon fiksumpii ku espoolaiset:
(vaikka ite oonkin espoolainen mutten Arawninkaveri-urpo kuten muut täällä Riitta-"kaupungissa")

vinkki niille Arawn'in kavereille jotka jäitte ilman Arawn'ia niistä bileistä,
siis ennen kuin räjäytätte yleisö-tilaisuuden tai ammutte koululaiset tai puukotatte tytön:

"
Nimimerkki Nelli
Sukupuoli Nainen Oma ikä 21 vuotta
Haun kohde Mies Haettu ikä 16-50 vuotta
Kaupunki Helsinki
Luokitus Seksiseuraa
Jätetty 4.11.2009 klo 15:17


Black men

Looking for black and arab men. Send me a message =)
"

kaikki käy.
kuha ei oo halveksittava suomalainen profeministi ritari-toope.

joten nyt tiedätte miten saada akka.
pois feminismi-lälly.
feminismi on pelkkä naisten keksimä testi:
jos omaksut sen oot liian tyhmä naiselle. ja kuka nainen nyt haluaa tyhmän miehen(paitsi Riitta jonka mielestä pääasia on se että mies ei oo mielisairas, muuten se voi olla vaikkapa tällainen TYHMÄ:
sellanen ku ei pelota Riittaa:
"
Kävellessäni eläimen kanssa metsässä vastaan tuli sienestäjä. Eläin ryhtyi kaveriksi ja vaihdoimme pari sanaa.

-Joo, paljon on sieniä. Huomasin sienestäjän korissa seitikit ja kanttarellit iloisesti sekaisin. Asiaa varovasti hieman ihmeteltyäni äijä ärähti: En kai mä näitä ittelleni! Mä myyn nämä! Ja saapasteli takaisin pusikkoon.

Näin meillä Espoossa. Mä en kohta enää jaksa näitä urpoja. Ehkä on parasta muuttaa takas Helsinkiin.
"
-http://www.radiohelsinki.fi/arkisto/8441/mista-naita-sienia-oikein-tulee/#comment-14409

se oli varmaan se Riitan "ihana" aviomies. ;D tai joku muu Arawninkaveri joka harrastaa "keltti"-Arawn -keräilyä metsässä ja haluu myrkyttää Måårteniika't.

asdfg kirjoitti...

Onhan se nyt ihan selvää, että "älymystö" on kriittinen vain sellaisia väitteitä kohtaan, joista "älymystö" on ennalta sopinut, että niitä kohtaan saa olla kriittinen. Kahdeksankymmenen sentin väite ei ole sellainen.

Sekin on melko hauskaa, että joka viikko kysymyksestä riippumatta siinä moralismiin, hysteriaan ja alarmismiin ryhtymättömässä vähemmistössä ovat aina lähes samat nimet. Taantumuksellisia varmaankin.

Anonyymi kirjoitti...

Tarvisiko miessakkien ottaa tästäkin aivan sikalinjan asian ajosta julkisissa medioissa vihdoin jotain oppia?

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/artikkeli.shtml/934690

Tämä kalju juttukin todistaa tätä ”täysin turhaa ja jopa miesasialle haitallista” alfauros teoriosointia vastaan. Kyllä nimenomaan naiset hakevat nyt sellaista viihdyttäjä miestä, jolla ei ole omaa luonnetta ja joka ei vaan missään nimessä ainakaan kannata perinteisiä, konservatiivi ”takaisku” arvoja. Paljon ennen vaikka mitä rappiotakin ynm. Se sopii heidän isminsä tarkoituksiin erinomaisesti. Ja ihan tutkitustikin he ovat muuttaneet koko mieskuvan jo aivan ”bumtsi bumeiksi” tai 45 Kg DiCaprio toiminta tähdiksi tai Janne Kataja tyylisiksi pellehermanneiksi. Tätä mm yritin selvittää tuossa miesliikkeiden ideologia kohdassa.

http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/artikkeli.shtml/934690

Toisaalta feministi kyllä tekee juttujaankin hieman oman isminsä mukaan – koska samassa yhteydessä kerrotaan että miehet nyt taas pitäisivät aivan hirveästi kaljuista naisista?

Mutta anyway - menkääpäs Viroon miehisen konservatiivisen miehen näköisenä. Ero on kuin yö ja päivä Suomeen! Henryn oloiset hieman riskit perinteiset terveet miehet, pikkutakki päällä kulkevat shakin pelaajat ovat kovaa valuuttaa – taistolaishipit ja bumtisbumit eivät. Näin vinkiksi kaikille ;) Ja ne naisetkin ovat sitten hieman laadukkaampia ;)

----

Mutta, mutta lähdetääs nyt sitten katstomaan mitä ne ovat saaneet siellä Treen miespäivillä aikaiseksi ; )

Jorma kirjoitti...

"Taantumuksellisia varmaankin."

Hesarilla on näissä asioissa oma agendansa, tasa-arvokysymyksissä lähinnä raivokas äärifeminismi (eli miesviha ja tasa-arvon vastustaminen), ja raati on koottu sen mukaan, että saadaan takuuvarmasti ns. oikeita vastauksia. Toki kysymykset on muotoiltu , varmuuden välttämiseksi siten, että tulos on aina haluttu.

Ns. oikeinajattelijoina on lauma punavihreitä (elämän)taiteilijoita, jotka eivät ole eläissään tehneet rehellistä työtä, vaan käytännössä aina eläneet muiden siivellä. Tämän poliittisesti naiivin poppoon taloudellinen ja yhteiskunnallinen, historiallisesta nyt puhumattakaan, tietämys on täysin olematonta, tai vähintäänkin pintapuolista. Tutkijoiksi luokitellut mielipidekirjoittajat ovat korkealla todellisuuden yläpuolella norsunluutornissaan, toimittajat ovat laumasieluisia sopuleita, poliitikot ja järjestöjyrät anarkismia ihannoivia puunhalaajahörhöjä ja loput "taitelijat" punaviinipöhnäisiä taivaanrannanmaalareita.

Mieluummin minä lukisin vaikka jonkun rantojen miehen tai Pihtiputaan mummon yhteiskunnallista analyysia, kun jonkun never heard apurahataiteilijan, jonka "rajut" ja "radikaalit" ajatukset ovat juuri sitä samaa höttöä, kuin STM:n tasa-arvoyksikön ylipainoisten ja vähälahjaisten kukkahattutätien päivittäinen lässytyskin.

Anonyymi kirjoitti...

FEMINISMI = TUNNETUSTI PATRIARKAALIN, ALFAUROSTEN JA PERINTEISEN MIEHISEN VALLAN VASTUSTAJA NIIN PERHEISSÄ KUIN YHTEISKUNNASSA.

TAKAISKU/ALFAUROS = FEMINISMIEN MIELESTÄ SAATAVA POIS VALLASTA KAIKKIALLA, MUSTAMAALATTAVA YNM. ALFAUROKSET AJAVAT KAIKKIA MIEHIÄ PERHESUHTEISSA YNM AUTTAVIA MIESTEN ARVOJA/VALTA ASETELMAA FEMINISTIEN PYRKIMYKSIÄ VASTAAN "PARISUHDE MARKKINOILLA, VALTATAISTELUSSA".

FEMINISI = VALTAAN SAATAVA METROSEKSUAALIMIEHET YNM HYÖDYLLISET IDIOOTIT. MYÖS ITSE ITSEÄÄN TUHOAVAT, HÄLLÄ VÄLIÄ KALJAVIIHDE LIBERAALITKIN VAIKKA ENNEN VASEMMISTOMIESTEN YNM TAPAAN.

PROFEMINISTIT, MIESTEN VAPAUTUSLIIKE = HYÖDYLLISIÄ IDIOOTTEJA JOILLA ON SAMA PÄÄMÄÄRÄ VAPAUTTAA NAISET.

LOPPU = NARSISTINEN (MM E-PILLEREISTÄ JA PENISKATEUDESTA SEKAISIN OLEVA ISMI) AJAA HYÖDYLLISTEN IDIOOTTIEN KANSSA KOKO YHTEISKUNNAN TERVEEN LUONNONMUKAISEN MORAALIN RAPPIOLLE. ENITEN KÄRSII LOPPUPELEISSÄ LAPSET.

- EI OLE ENSIMMÄINEN NARSTISTINEN "KOHTALOKAS YLIMIELI", EPÄLUONNONMUKAINEN ISMI PROPAGANDOINEEN, JOKA ONNISTUU RAPPIOITTAMAAN KULTTUURIN -

Jorma kirjoitti...

Isäksi yllättäen: ”Mies on altavastaaja”

Isyydestä pitäisi voida myös kieltäytyä, jos vaikka ehkäisy pettää.

Henry kirjoitti...

En oikein ymmärrä Miessakkien mollaamista täällä kommenttiosastolla. Suomessahan voi perustaa millaisia järjestöjä haluaa. Miessakit on perustettu pääasiassa terapeuttiseksi miehiä auttavaksi järjestöksi. Sen tarkoituksena ei edes ole toimia miesten intressijärjestönä. En oikein ymmärrä, mitä pointtia on vaatia terapeuttista järjestöä muuttamaan toimintaansa. Jos henkilö ei ole tyytyväinen olemassaoleviin järjestöihin, niin silloin kannattaa perustaa oma järjestö, kuten miesten tasa-arvo ry on tehnyt.

Toinen asia on se, että miksi miessakeilla on edustuspaikka TANEn miesjaostossa, vaikka se ei ole miesten intressijärjestö. Luultavasti paikka on siksi, että muita järjestöjä ei edes ole ollut olemassa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut.

Mortimer kirjoitti...

Anna-Mari Vänskä: "...pojasta nimittäin kasvaa mies ympäristössä, jossa kiinnitetään huomiota nimenomaan hänen hyvinvointiinsa. "
:)

Anonyymi kirjoitti...

Rupeaa pikkuhiljaa kyllästyttämään tämä naisten-euron-on-80snt- keskustelu. Millä sen saisi käännettyä todellisiin ongelmiin?

Mielestäni on väärin samapalkkaistaa kaikki työ. Työn laatuja ja vaativuuksia on kuitenkin monia erilaisia.

Pelottaa ajatella miten käy kunnille, kun mm. sairaanhoitajat nostattavat palkkojaan entisestään. Näillä ihmisillä ei tunnu olevan järkeä talouden asioissa ollenkaan. Jostain ne palkankorotusrahat on saatava. Ehkä Naisille pitäisi tehdä sukupuoleen sidottu "kuntien tervehdyttämis vero kompensoimaan naisten omat valinnat". Kysehän on kuitenkin vain ammatinvalinnasta, jonka vuoksi ei minusta saisi rangaista normaaleja kansalaisia.

-Sau

Anonyymi kirjoitti...

Henry
"En oikein ymmärrä Miessakkien mollaamista täällä kommenttiosastolla."

Kun on todellisuudentaju hämärtynyt, kaikki toimijat joko 100% puolella tai sitten 100% vastaan. Koska miessakit eivät toimi änkyröiden haluamalla tavalla, se on suunilleen feministinen peitejärjestö.

Täällä alkaa olemaan aivan liikaa paatoksellisia miesasiaänkyreiden juttuja. Kyllähän sitä välillä voi vähän avautua ja meuhkatakin, mutta suoraan sanottuna tämä paatos on tunkenut jo pitkän aikaa ulos korvista.

Jorma
"Isyydestä pitäisi voida myös kieltäytyä, jos vaikka ehkäisy pettää."

Edhotat siis täydellistä vapaudut vastuusta-korttia alfauroksille? Eller hur? Mitä muita vaikutuksia tuolla voisi olla?

Jos vaikka paljastuu että mies ei ole biologinen isä, silloin pitäisi ehdottomasti olla mahdollista vapautua vanhemmuuden vastuusta ihan milloin vain.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Syltty:

""Isyydestä pitäisi voida myös kieltäytyä, jos vaikka ehkäisy pettää."

Edhotat siis täydellistä vapaudut vastuusta-korttia alfauroksille?"

No tällainen vastuuvapaushan naarailla jo onkin.

Jorma kirjoitti...

"Miessakit on perustettu pääasiassa terapeuttiseksi miehiä auttavaksi järjestöksi."

Tässä suhteessa Miessakit tekee varmasti hyvää ja arvokasta työtä, jolle on tarvetta. Tässä ei ole mitään huomauttamista.

Miessakit kuitenkin itse nostaa mm. verkkosivuillaan esille yhteiskunnallisen vaikuttamisen. Sen tehtävän osalta kritiikki on ihan paikallaan, sillä niin aktiivisuudessa kuin tuloksellisuudessa on jääty kauas siitä, mitä toivoisi.

Siksipä onkin hyvä, että tätä puutetta paikkaamaan on perustettu Miesten tasa-arvo ry.

"Edhotat siis täydellistä vapaudut vastuusta-korttia alfauroksille?"

En, vaan kaikille miehille. Koska kenenkään ei tarvitse ryhtyä äidiksi, jos ei halua, ei isäksikään saa joutua vasten tahtoaan.

"Mitä muita vaikutuksia tuolla voisi olla?"

Todennäköisesti perheen perustaminen perustuisi entistäkin vakaampaan harkintaan. Tasa-arvoa perheasioissa se lisäisi tuntuvasti.

"Jos vaikka paljastuu että mies ei ole biologinen isä, silloin pitäisi ehdottomasti olla mahdollista vapautua vanhemmuuden vastuusta ihan milloin vain."

Jokaisen syntyvän lapsen kohdalla pitäisi suorittaa automaattisesti dna-testaus.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla Pravda-raadin keskustelussa on ihan hyvää tavaraa. Kannattaa mennä sinne nuijimaan typeriä femakkoja.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

miessakeilla on miestä lyövä linja.

Jorma kirjoitti...

"Näillä ihmisillä ei tunnu olevan järkeä talouden asioissa ollenkaan. Jostain ne palkankorotusrahat on saatava."

Niin. Kunnat nostavat veroja, karsivat palveluita ja jättävät palkkaamatta uusia työntekijöitä. Lopputulos on se, että kaikki, varsinkin perustason hoitajat, kärsivät, kun muutaman jo nyt huomattavaa palkkaa nauttivan, terveyssektorin johtopampun pitää saada lisää liksaa.

Toivottavasti ahneilla on juuri sellainen loppu.

Ville kirjoitti...

Henry: "Miessakit on perustettu pääasiassa terapeuttiseksi miehiä auttavaksi järjestöksi. Sen tarkoituksena ei edes ole toimia miesten intressijärjestönä."

Eikö tuossa tule Miessakkien intressi hyvin selkeästi esiin? Miehiä auttava (terapeuttinen) järjestö.

On ristiriitaista, hämmentävää ja kysymyksiä herättävää kuitenkin lukea, että "Miessakit ry:n tarkoituksena ei siis ole ajaa jäsenkuntansa eli miesten etuja eikä se siten ole intressijärjestö kuten valtaosa nykyisistä järjestöistä." kun/jos heillä intressi (miesten auttaminen) kuitenkin on.

"Miessakkien lähtökohtana ei ole toimia miesten asemaa parantavana intressijärjestönä:"

Mitä nämä seuraavat otsikot Miessakkien sivuilla ja toimintana ovat jos eivät miesten etujen ajamista? Kenen asemaa näillä parannetaan (tai siis ei paranneta) jos ei miesten?

-Miesryhmätoiminta
-Lyömätön Linja
-Isyyden tueksi
-Erosta elossa
-Vieraasta veljeksi
-Miestyön osaamiskeskus
-Terapiapalvelut

Kuvitelkaapa jos joku naisjärjestö ilmaisee, ettei sen tarkoituksena ole ajaa naisten etuja tai ihmisoikeusjärjestön lähtökohta ei parantaa ihmisoikeuksia. Miksi järjestön nimessä on Mies, jos sen tarkoituksena ei ole ajaa jäsenkuntansa eli miesten etuja, miksei vain Sakit?

Hyvin sekavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Syltty
"Edhotat siis täydellistä vapaudut vastuusta-korttia alfauroksille?"

Jorma
"En, vaan kaikille miehille."

Niin, de jure tuo se koskisi kaikkia. Käytännössä se se koskisi kaikkia miehiä ihan samalla tavalla, kuten oikeus solmia parisuhteita koskee. Kaikilla on samat oikeudet, toisilla vain ei ole niille kummoistakaan käyttöä.

"Todennäköisesti perheen perustaminen perustuisi entistäkin vakaampaan harkintaan. Tasa-arvoa perheasioissa se lisäisi tuntuvasti."

Todennäköisesti tuo innostaisi lähinnä parhaimman naismenetyksen miehiä tekemään tekosiaan ilman huolta huomisesta kuin että perhesuunnittelu tehtäisiin harkitsevammin.

Minun mielestäni asiaa pitäisi lähteä ratkomaan ihan eri suunnasta, eli siitä että asianomaiset maksavat harrastuksena kulut ja siihen jaetaan rahaa vähemmän yhteisestä pussista.

Mikäli tuolle linjalle halutaan lähteä, niin ensimmäisenä pitäisi tuoda yksinhuoltajat rahanjaossa samalle viivalle ydinperheiden kanssa.

- Syltty

Vortac kirjoitti...

Kaljut eivät saa naisia? Hiuspehko? Hah, hah. Skinheadeilla vasta naisia aina onkin, katsokaa jotain nyrkkeilijöitä ja Tony Halmeita sun muita..

Entäpäs Style, maailman paras naisteniskijä? Kalju kuin biljardipallo.

Tuo on vain tuota outoa symmetriaprojisointia ja naisten parinvalintakriteerien peittelyä, tyypilliseen tapaan ottamalla miesten tavan katsoa naisia ja änkeämällä se sellaisenaan naisiin.

Biologiset asiat merkitsevät _HYVIN_VÄHÄN_ naisten iskennässä. Naiset eivät välitä miehessä BIOLOGISISTA PIIRTEISTÄ kuin erittäin minimaalisesti verrattuna muihin asioihin.

Ja ne muut asiat voisi tiivistää 'statukseksi' tavalla tai toisella.

Miehen ulkonäkö on naisen silmässä about yhtä suuri seksuaalinen kiihoke kuin naisen korkea koulutus tai suuri älykkyys on miehen silmissä.

Fyysisesti viehättävä nainen voi ehkä vaikuttaa vielä rippusen viehättävämmältä, jos hän on suurenmoista seuraa ja persoonaltaan mukava. Mutta sama sielu iljettävässä kehossa ei kyllä saa sitä kehon iljetystä häipymään pelkällä mukavuudella, koulutuksella, älyllä tai persoonallaan.

Sama asia kaljuuksien sun muiden biologisten juttujen kanssa naisen silmissä. Korkean statuksen mies voi olla ulkonäöltään ja biologialtaan mitä vain treenatun arskabodarin ja lihavan öglötyksen väliltä, mutta koska miehellä on korkea status, hän on naisen silmissä kiihottava.

Jo korkean statuksen miehessä sitten ilmenevä 'komea ulkonäkö' on naiselle sitten tietenkin plussaa, ja saattaa toimia pienenä lisäkiihokkeena. Mutta sama komeus ujon ja köyhän matalan statuksen miehen käyttämänä ei herätä naisen seksuaalimodulissa pientäkään värähdystä.

Yrittäisivät nyt ihmiset jumankvita nähdä totuuden, miten tämäkin perusasia on näin mahdotonta nähdä. Ja sitten vielä tulee näitä 80 sentin valheita siihen päälle.. on aika toivotonta päänsä seinään hakkaamista tämä totuuden kertominen tällä planeetalla kun mikään ei mene koskaan jakeluun, ja valheet vain itsepintaisesti pysyvät väärien käsitysten kanssa pinttyneesti kuin niljainen terva liimaläjässä.

- Vortac

Henry kirjoitti...

"Mitä nämä seuraavat otsikot Miessakkien sivuilla ja toimintana ovat jos eivät miesten etujen ajamista? Kenen asemaa näillä parannetaan (tai siis ei paranneta) jos ei miesten?"

http://en.wikipedia.org/wiki/Interest_group

An interest group (also advocacy group, lobby group, pressure group or special interest group) is an organization that seeks to influence political decisions. This can be done by explaining the benefits of a policy to the relevant politicians, by making financial contributions or incentives, or a combination of the two. Public and private corporations work with lobbyists to persuade public officials to act or vote according to group members’ interests.

Vortac kirjoitti...

Miessakit on perustettu pääasiassa terapeuttiseksi miehiä auttavaksi järjestöksi.

Tarkoitat kai miehiä syyllistäväksi järjestöksi..

Millähän tavalla miessakit miehiä AUTTAA? Auttaa miehiä siis tajuamaan, että heidän on alistuttava miehen rooliin ja naisen nyrkin alle kiltisti, maksumieheksi ja palkkaorjaksi, elatusmaksujen maksajaksi, isäksi, joka ei saa koskaan nähdä lapsiaan, jne..?

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Kaikilla on samat oikeudet, toisilla vain ei ole niille kummoistakaan käyttöä."

Minulle se riittää. Ihmisille pitää jättää tilaa oman elämänsä elämiseen.

"Todennäköisesti tuo innostaisi lähinnä parhaimman naismenetyksen miehiä tekemään tekosiaan ilman huolta huomisesta kuin että perhesuunnittelu tehtäisiin harkitsevammin."

Kyllähän se pistäisi naiset miettimään, mitä tekevät ja kenen kanssa, kun ei voisi enää luottaakaan siihen, että mies joutuisi väistämättä kantamaan vastuun.

"yksinhuoltajat rahanjaossa samalle viivalle ydinperheiden kanssa."

Mitä tarkoitat?

Anonyymi kirjoitti...

Taas pääsi yksi uusi narttu ratin taakse:

Eteläkorealainen läpäisi ajokorttikokeen 950. yrittämällä

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Pasi Malmia on haastateltu tämän päivän Suomen Kuvalehdessä.

- Syltty

Jape kirjoitti...

Henry: "Toinen asia on se, että miksi miessakeilla on edustuspaikka TANEn miesjaostossa, vaikka se ei ole miesten intressijärjestö. Luultavasti paikka on siksi, että muita järjestöjä ei edes ole ollut olemassa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut."

Siis mitä? Jos Miessakit on miesten terapiaryhmä (kuten sanoit Henry), niin mitä ihmettä se tekee TANE:n miesjaostossa? Miessakkien oikea viiteryhmä olisi joku Suomen Homeopatia liitto tai Suomen Kuumilla Kivillä Hierojat, jonk liitännäisryhmänä Miessakit voisi sitten terapoida miehiä.
Miessakit pois TANEsta, jossa pitäisi puolustaa miesasiaa.

Ei TANE:een pidä menen vain periaatteella: "Ne pyysi", jos ei ole kiinnostunut itse asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kauheaa, nyt naisetkin tallovat naisia jalkoihinsa:

Naisjalkapalloilijat kauhistuttavat törkeillä otteillaan nettivideolla

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Jos jollekulle on jäänyt epäselväksi Hesarin nettikeskustelun moderoinnin julkilausumattomat säännöt, tässä vähän vinkkiä, mitä saa kirjoittaa - ainakin naisena:

"Naisen uskottavuutta voisi lisätä aseella. Itse olisin valmis ampumaan kiukuttelevaa ihmistä - miestä tai naista- polvilumpioon, jos oma auktoriteettini sillä kasvaisi. Pelottavuuteenhan se miehekin auktoriteetti perustuu."

Anonyymi kirjoitti...

Katsotaan piruuttaan, meneekö vastine läpi. Jos ei mene, onhan kuolemattomat ajatukseni säilötty ainakin sitten tänne:

"Mahtaako olla joku vastaväite, jonka moderaattorit hyväksyivät tähän ampumisjuttuun? Luulen, että ei ole .. paitsi ehkä naisena saisi kertoa lisää muihin keskustelijoihin kohdistuvia väkivaltafantasioita.

Tai ehkä saa antaa lääketieteellisen neuvon: kun rupeat ammuskelemaan väärinajattelijoita, muista, että polven kautta kulkee laskimo, jonka katkeaminen aiheuttaa massiivisen verenvuodon ja varsin nopean kuoleman."

Anonyymi kirjoitti...

Nuori nainen vastusti kiinniottoa -
Poliisi sai avokämmenestä


Naisen euro kiri viime vuonna

Anonyymi kirjoitti...

KL:
"Helsingin Sanomat on viime vuosina menettänyt tasaisesti levikkiään. Viime vuoden lopulla tarkastettu levikki oli 412 000. Kymmenen vuotta aikaisemmin vuonna 1998 se oli 472 000.

Verkkolukijoiden määrä on toisaalta jatkanut kasvuaan. Sivuilla oli heinä-syyskuussa lähes 1,1 miljoonaa kävijää viikossa."

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Tämänkin vallossa täytyy sanoa, että miesaktiivien ei ihan oikeasti enää kannata aliarvioida kirjoituksia HS, IL ja SUOMI24 mahdollisimman näkyviin paikkoihin !

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"Rupeaa pikkuhiljaa kyllästyttämään tämä naisten-euron-on-80snt- keskustelu."

- huomisesta lauantaista lähtien se, joka todistaa naisen ansaitsevan vähemmän kuin mies Suomessa, ansaitsee itselleen 50 000 euroa. Ei tarvitse todistaa 80 sentin puolesta, vaan senttikin riittää.

Kiinnostuneita?

Jorma kirjoitti...

"Mikko Lehtonen"

Eikös tämäkin profemupelle ole Tampereen miespäivillä mukana, oksentamassa miesten niskaan?

Henry kirjoitti...

""Mikko Lehtonen"

Eikös tämäkin profemupelle ole Tampereen miespäivillä mukana, oksentamassa miesten niskaan?"

http://jokisipila.blogspot.com/2007/07/ijll-on-vaikeaa.html

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200803177399263_ko.shtml

"Mediakulttuurin professori Mikko Lehtonen esitti mielenkiintoisen teorian Helsingin Sanomissa (16.3.08) Kanervan äkkinoususta politiikan huipulle (mikä tosin lässähti tekstiviestiskandaaliin).

Hänen mukaansa kyseessä oli politiikan toimittajien ja Kanervan välille syttynyt homososiaalinen romanssi, jossa miehet tukivat miehiä, tiedostamatta. Kanervan maskuliininen saaga vaati kunnon loppunousun.

Lehtosen mukaan Kanervan anteeksipyynnön jälkeen tuohon romanssiin ovat liittyneet myös muut poliitikot. Kaikki haluavat antaa Kanervalle lisää peliaikaa olemalla hiljaa tai solidaarisia, vaikka hänet saatiin kiinni savuava ase kädessään.

- Jos tähän ei puututa, Kanervan menettely muuttuu yksityisasiaksi, hyväksyttäväksi... Nyt määritellään maan tapaa, Lehtonen arvioi ja varoitti, että naisrauhan rikkominen voidaan pian julistaa normaaliksi, täysin hyväksyttäväksi asiaksi.

Täytyy tunnustaa, että olin hämmentynyt vuosi sitten, kun suurin kuhina hallituksen muodostamispäivänä pyöri nimenomaan Kanervan ja Paavo Väyrysen ympärillä, vaikka hallitukseen tuli historiallinen naisenemmistö.

Nyt professori Lehtonen antoi kuhinalle selityksen. Homososiaalisen romanssin piti johtaa siihen, että pitkään jäähyllä olleet miehet pääsisivät taas pelikentille ja saisivat runsaasti peliaikaa. Maskuliininen saaga saa täyttymyksensä silloin, kun kukonpojasta tulee viimein kunnon mies."

Mortimer kirjoitti...

Yhdessä radio-ohjelmassa, mistä täälläkin aikanaan puhuttiin, Lehtonen väitti Kanervan "rikkoneen naisten itsemääräysoikeutta" lähettämällä ne viestit Tukiaiselle. Se pelkästään kertoo aika paljon Mikko Lehtosesta, kun ottaa huomioon että Kanervan ja Tukiaisen viestittely oli molemminpuolista.

Anonyymi kirjoitti...

"homososiaalinen romanssi", se noista miespäivistä ja miesten tasa-arvoyhdistyksistä tulee mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

"
Todennäköisesti tuo innostaisi lähinnä parhaimman naismenetyksen miehiä tekemään tekosiaan ilman huolta huomisesta kuin että perhesuunnittelu tehtäisiin harkitsevammin.

Minun mielestäni asiaa pitäisi lähteä ratkomaan ihan eri suunnasta, eli siitä että asianomaiset maksavat harrastuksena kulut ja siihen jaetaan rahaa vähemmän yhteisestä pussista.
" -Syltty

jotenkin tuli mieleen Afrikka.
mutta ei.
ei sellanen saa tulla mieleen.
joten joo.
olen samaa mieltä Syltyn kaa,
suomalaisten lisääntymistä pitää hankaloittaa entisestäänkin, eihän ne mocka-pippelit muuten tänne Suomeen mahdu.

Anonyymi kirjoitti...

Anon> "homososiaalinen romanssi", se noista miespäivistä ja miesten tasa-arvoyhdistyksistä tulee mieleen.


veikkaan että pari homookin siellä minglaa, pääasiassa kuitenkin järjen kamppailu vastaan sitä että
FEMINISTIT AJAA YHTEISKUNNAN ALAS!

feministin tunnistaa siitä että hän suhtautuu kaikkeen kriittisesti jonka ei oo kirjottanut
VIHREÄ NAINEN

vihreän naisen tunnistaa siitä että hän luulee olevansa älykkö koska suhtautuu kaikkeen kriittisesti jonka ei oo kirjottanut
VENÄLÄINEN ANARKISMI-FILOSOFI JOKA HALUAA AJAA ALAS YHTEISKUNNAN JOKA EI TOIMI.

Vortac kirjoitti...

Siis mitä? Jos Miessakit on miesten terapiaryhmä (kuten sanoit Henry), niin mitä ihmettä se tekee TANE:n miesjaostossa..?

Nimenomaan. Huono puu ei voi tuottaa hyvää hedelmää. On turha siis odottaa hyviä hedelmiä tyypeiltä, jotka veljeilevät TANEn kanssa tuolla tavalla.

Tämä on vähän sellainen asia, että joko olet tasa-arvon puolella, tai sitten olet feminismin puolella (tai sitten 'välinpitämätön' kummastakaan, jolloin automaattisesti tuet feminismiä, koska koko yhteiskunnan rakenteet ovat suunnitellut siten - naurat, kun elokuvassa miehiä hakataan ja potkitaan munille yms., ja kauhistut jos naiselle tapahtuu sama, jne..)

Et voi palvella samanaikaisesti kahta herraa, niinkuin sanotaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kauheaa, nyt naisetkin tallovat naisia jalkoihinsa..

Joo, ja se on miesten ja patriarkaatin syy!!.. öh.. jotenkin..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

No tällainen vastuuvapaushan naarailla jo onkin.

Niin, KAIKILLA naarailla, ja KAIKISTA asioista, jopa omista tunteistaankin.

Kukaan täällä tuskin omistaa niin villin mielikuvituksen, että pystyy edes kuvittelemaan maailmaa, jossa tällainen vapaus olisi miehillä(kin).. no, ehkäpä pystyy, mutta minun mielikuvitukseni ei siihen kyllä veny.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Julistan homososiaaliset Markku Soikkelin ja Arto Jokisen, Jouni Varangan ja Jeff Hearnin, Bert Bjarlandin ja Pasi Malmin pannaan!

Jorma kirjoitti...

" politiikan toimittajien ja Kanervan välille syttynyt homososiaalinen romanssi"

Melkoisen syvältä tämä analyysi. Säälittävää ja ala-arvoista. Lehtonen on siis ihan puhdas mielipidekirjoittelija. Muuhun ei substanssi riitä.

Anonyymi kirjoitti...

"Pelottaa ajatella miten käy kunnille, kun mm. sairaanhoitajat nostattavat palkkojaan entisestään. Näillä ihmisillä ei tunnu olevan järkeä talouden asioissa ollenkaan." -Sau

Et taida tietää mitään ko. alasta? Tuollahan ei ole juuri palkkoja koroteltu, mutta vaikkapa muilla aloilla palkkoja korotellaan joka vuosi -miesvaltaisilla aloilla! Lisäksi ylityökorvauksia ei käytännössä ole, koska ylityöt lasketaan pitemmältä aikaväliltä, jolloin harvoin enää onkaan tehty tarpeeksi ylitöitä vaikka niitä on jatkuvasti tehty. Normaalistihan saadaan jokaisesta ylityöajasta korvausta. Moni ei tiedä tätä ennen kuin ovat jo alalle kouluttautuneet. Ei tuosta huudella! Samoin pätkätöiden tähden lomat palavat jatkuvasti, koska näitä töitä ripotellaan sellaisissa pätkissä, että lomia ei voi pitää.

Kuitenkin sairaanhoitoala on sellainen, joiden palveluksia me kaikki tarvitsemme jokaisessa elämänvaiheessa.


"Jos vaikka paljastuu että mies ei ole biologinen isä, silloin pitäisi ehdottomasti olla mahdollista vapautua vanhemmuuden vastuusta ihan milloin vain."

- Syltty

Käsittääkseni oikeudessa voi purkaa isyydentunnustuksen, jos se on väärä ja dna tukee tätä väitettä. Toki tässä on se ongelma, että moni pitää poikaansa silti piokanansa, vaikkei biologisia isiä olekaan. Näin ollen moni ei halua purkaa tätä, koska menettää oikeutensa näin lapseensa, jota siis pitää lapsenaan kaikesta huolimatta.