keskiviikkona, marraskuuta 11, 2009

Johtajuus

HS: Pelkkä sukupuoli ei tee johtajasta hyvää
Anna-Maija Lehto (HS 9. 11.) toivoi naisille tyypillisen johtamisen yleistyvän työelämässä. Hän viittasi tutkimuksiin, joiden mukaan naiset ovat parempia johtajia kuin miehet erityisesti niissä asioissa, joita nykyisin töissä tarvitaan.

En kiistä tutkimuksen tuloksia, mutta johtamisen tutkijana ja työyhteisöjen kehittäjänä kavahdan sen tulkitsemista näin yksioikoisesti.

Johtamiseen voi vaikuttaa sukupuolikin, mutta siitä ei pitäisi tarkoitushakuisesti tehdä niin tärkeää kriteeriä kuin joillakin on houkutus tehdä.

Eroja johtamisen tuloksissa saadaan helposti tutkimalla iän, rodun, työkokemuksen, koulutuksen, vakaumuksen tai vaikka horoskooppimerkin vaikutusta tuloksiin.

Voi olla, että nuoret eivät ole yhtä kokeneita johtajia kuin vanhat, pohjalaiset ovat sitkeämpiä kuin savolaiset tai ateistit ahneempia tuloksille kuin uskovaiset, mutta miten tämä tieto auttaa kohentamaan johtamista?

Persoonalla on iso merkitys, mutta mitä ja kenen tarkoitusta palvelee pelkän sukupuolen nostaminen keskeiseksi kriteeriksi?

Naisten nousu on tuonut paljon hyvää työelämään. Toivon hartaasti hyvän johtamisen yleistyvän, mutta sukupuoli ei tee johtajasta hyvää tai huonoa.

Armeijassa opittu hierarkkinen pomotus ei kaikkien onneksi enää ole ainoa tai hallitseva johtamisoppi.

Työyhteisöissä pitäisi kaikin tavoin huomioida se, että kaikenlaiset ihmiset voivat käyttää ja kehittää kykyjään. Siksi pidän vastuuttomana työpaikkojen näkemistä sukupuolitaistelun tantereena.

Toiminnan kehittäminen edellyttää ihmisten moninaisuuden hyödyntämistä ja onnistuu vain, kun jokainen osapuoli on valmis avoimesti tutkimaan omaa toimintaa ja oletuksiaan.

HEIKKI PELTOLA työyhteisövalmentaja

Miksi miehet eivät hyväksy naisjohtajaa?

MANN reader observes: "Look at what soldiers go through

The Ultimate Shit Test: Marriage

Many progressive young men are rejecting traditional and toxic notions of masculinity. But they're still figuring out what should replace it.

Good Point...

32 kommenttia:

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Valitettavasti Suomen miehet ovat hyväksyneet itselleen radikaalifeministin naispuolisen armeijan ylipäällikön ja maailman ensimmäisen (ex) naispuolisen puolustusministerin - Elisabeth Rehnin.

Ja vielä maassa jossa on sivistysmaitten viimeisenä tämän laajuinen aseorjatyö.

Tervee, ei alistuneet, voimakkaat miehet eivät tällaista menoa ja johtajuutta hyväksyisi. Eikä sitä kyllä hyväksytäkkään tosiaan enää missään sivistysmaassa - vaikka unohtaisi vielä pois nuo nais johtajatkin.

Joku ei toimi nyt luonnollisesti enää Suomen miesten bioologiasssa ja psyykeessä?

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

SOSIALISTI FEMINISTI TAAS JULKISESTI:

Naisjohtajia keskimääräistä vähemmän

Suomessa on naisjohtajia alle EU:n keskiarvon ...

ENTÄ SITTEN TÄMÄ?

http://www.uusisuomi.fi/raha/69661-suomi-on-naispomouden-edellakavija

"Vuoden 2008 työolotutkimuksen mukaan naisia on esimiehinä Suomessa enemmän kuin muissa Euroopan maissa. Suomalaispalkansaajista 40 prosentilla on naisesimies. Kuntasektorin palkansaajilla naisesimies on noin kahdella kolmesta, kertoo Tilastokeskus."

Sekä meillä tosiaan on koko maan päämiehenä ja armeijan ylipäällikkönä nainen sekä oli nainen (ex) puolustusministerinä maailman ensimmäisenä.

Ministereistämmekin on 12/20 naisia ja Eu edustajistamme 8/13. Kumpakin ovat ME lukuja.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä sinä Henry olet YTM ja muutenkin - onko tämä jo suoraa julkista, jatkuvaa valehtelua? Mitä muuta tuosta voisi päätellä?

Ja jos on niin, miten tähän voisi virallisesti puuttua?

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitan siis tätä (taas) tämänkin naisen, poliitikonkin, julkista suoraa valehtelua tilastoja vastaan mediassa - miehiä syyllistäen ?

Jorma kirjoitti...

"kenen tarkoitusta palvelee pelkän sukupuolen nostaminen keskeiseksi kriteeriksi?"

Femujen.

brunologi kirjoitti...

Myös game-bloggaaja RooshV kirjoitti koskettavan hätähuudon isyyden puolesta:

Single Women Who Purposefully Have Children Are Commiting Crimes Against Humanity

Anonyymi kirjoitti...

Tilanne alkaa olla Suomessa jo niin huono miesten kannalta, että tähän tarvittaisiin suunnilleen supersankareita jotta asiaan saataisiin todellista muutosta ...

http://www.youtube.com/watch?v=hw4jFlqtpv4&feature=related

... Mutta siinähän sitä onkin itse mustanaamio ja teräsmies (huomatkaa virallinen Ruotsinkielinen linja - siitä tasa-arvoministerimme Stefan Wallinkin pitää ; )

Anonyymi kirjoitti...

Urheilutähdet tarvitaan nyt myös viemään pikku hiljaa Suomen miesten huomioita pois huonontuvasta tilastaan - ja siinähän niitä on - hiihtäjiä ja mäkihyppääjiä.

http://www.youtube.com/watch?v=7dTmW3VAy5w&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

Ja muistakaa kaikki Suomen tohvelisankarit tehdä töitä, elää kunnolla ja suorittaa palkattomat asevelvollisuusorjan työt - jotta feministivaltio saa verorahoja.

http://www.youtube.com/watch?v=6TXpiLWvkWw&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

Ja tästä kaikki siis johtuu, yksi kauneimmista videoista?

KAIKEN TAKANA ON NAINEN
http://www.youtube.com/watch?v=u-__mePlh_c&feature=related


PS. mutta se tästä päivän musiikki annista

Anonyymi kirjoitti...

Henryn olisi aika tehdä jo jotain, kun kymmenestä tätä viestiä ennen kirjatusta kommentista 8 on FAS lapsen spämmiä...

Henry kirjoitti...

"Henryn olisi aika tehdä jo jotain, kun kymmenestä tätä viestiä ennen kirjatusta kommentista 8 on FAS lapsen spämmiä..."

Minusta Fas-lapsen pitäisi perustaa oma blogi, kun asiaa tuntuu riittävän. Tämmöisen blogin perustaa 3 minuutissa. Tänne kommenttiosastolle sopivat tosiaan paremmin blogispostauksiin sopivat kommentit kuin omat agendat ja ajatuksenvirrat.

Anonyymi kirjoitti...

Asiat ovat muuttuneet sellaisiksi, että pienen miesvähemmistön toilailut ja öykkäröinnit tulkitaan mielellään miehisyyden keskeisimmiksi piirteiksi. Kyseessä on tosin näkyvä vähemmistö -- mutta kai juuri siksi niin näkyvä, että heidän toimintansa herättää poikkeuksellisuutensa takia suurta huomiota.

Muistan ajan, kun miehiä ei vielä demonisoitu joskus 70-luvulla. Kun vielä vanhempia kirjoja lukee, näkee jopa miehisiksi ajateltujen piirteiden ihannointia. Ajatelkaa vaikka Väinö Linnan kirjoja. Silloinkin oli öykkäreitä, mutta heitä pidettiin oikeasta miehisyydestä sivuraiteille ajautuneina säälittävinä tai halveksittavina poikkeuksina.

Miten tässä näin mahtoi käydä? En usko, että joku naistutkimus tai feminismi yksinään selittävät ilmiön.

Anonyymi kirjoitti...

"Minusta Fas-lapsen pitäisi perustaa oma blogi, kun asiaa tuntuu riittävän. Tämmöisen blogin perustaa 3 minuutissa. Tänne kommenttiosastolle sopivat tosiaan paremmin blogispostauksiin sopivat kommentit kuin omat agendat ja ajatuksenvirrat."

Keskustelu voisi olla
asiallisempaakin, mutta silti alueen jättäminen pelkille "kuivakirjoittajille" tuskin itsessään nostaa keskustelun tasoa.

FAS lapsi toistaa viesteissä samaa teemaa "konservatiiviset
miehet kunniaan ja naiselliset naiset takaisin..." aika suuressakin määrin, minkä takia keskusteluun tulee turhanpäiväistä ylibuustia (osittain varmaan olemme kaikki samaa mieltä siitä, että sukupuolten pitäisi ilmentää myös itseään).


Bmad

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Huomautin myös tuolla kyllä jo ennen, että en tule tätä jatkamaankaan mutta kuin sen ajan "että saadaan tähän jotain lisäselvyyttä" ...

Täytyy miettiä mitä teen nyt, kun vain noin reilu viikon olen miesten viikon yhteydessä yrittänyt saada täällä blogilla järkeeni, että mitä helvettiä te Suomen ns miesaktiivit touhuatte taistolaisuuksinenne ja feminisneinne tietyllä tapaa Suomen Miesten ”auktoriteettia ja miesasian” nimeä käyttäen, sekä sössien kenties samalla Suomen poikalasten tulevaisuutta hyvään elämään - ; )

Tätä Henryn blogia täytyy nyt sentään kiittää siitä, että tätä eriskummallista toimintaa ei sentään hoideta meidän miesten vero ja Ray rahoilla, kuten kaikkea muuta vastaavaa toimintaanne eli ”taistolaista herravihaista ja kriittistä miestutkimustanne” … mutta, mutta, siis aikalailla tämä kommentointikin tänne lähti tuolta miesten tapahtumien yhteydestä olevista keskusteluista - varsinkin siitä, kun siellä te vasurit aloitte heti tyrmäämään täysin fiksua ehdotusta konservatiivisesta perus länsimaalaisesta miesliikkeestä, ja kertomaan miten Kokoomuksista, uuskonservatiivi arvoista, äijistä, Soineista ja muista ei ole kuin haittaa miesasialle. Eli ainakaan käytöstavoista ei tämän esityksen perusteella kannata tämän Suomen ns miesaktiivien alkaa puhumaan kyllä mitään minulle ; ) Eikä kyllä miesten vihreän tasa-arvo Ryn muunkaan taistolaispoppoon … terveisiä vaan sinnekin … Edes perus vuorovaikutus käytöstavat kun eivät ole hanskassa vihervasuri nörteillämme ynm.

Kannattaisi kuitenkin muistaa tähän yhteyteen, että tuo aiemmin yllä mainittu poliittinen porukka, ja median väki kuitenkin Suomessa on kaiken todellisen työn tehnyt koko Suomen miesten hyväksi. Sosialisti vapauttajat ovat sitten tehneet vastapainoksi tätä ylen ”tulta munille”, ja kaikki naiset Tarja Halosen näköisiksi ”vapautus” toimintaansa. Jo joku tuollainen yksi Nina Mikkosen kolumni miljoonalle ihmiselle tai Laitisen kolumni on tehnyt jo sen vaikutuksen kulttuuriin, kuin koko tämä poppoo profeminismillään yhteensä. Siis liioittelematta ja ilman piruilua. Tietysti vielä hullumaisemmaksi menee se, että oikeastaan se profeministinen halla mitä tosiasiassa teette paljolti Suomen poikalapsille "miesten nimissä" mm sukupuolettomuus ihanteinenne, toisaalta raiskausjuttuinenne ja vapautus/moraalin rappio aatteineen – on tosiaan usein maksettu perusmiehen rahoista ;)

... tosiaan - hyvä kun olen ennen noin 1-2 viikkoa kirjoittanut tänne lainkaan, korkeintaan kerran kuukaudessa, jos oikeastaan sitäkään ; ) Sitä vastoin kaikenmaailman selvästi sekaisin olevat huumeveikkonne ja homot ovat kirjoittaneet melkein tällä aikaakin jo enemmän kuin minä (homo nimimerkin txt täytyy kyllä sanoa että ne ovat ihan yes tämän poppoon tasolla mitattuna) – mutta kelläänhän täällä ei ole ollut kyllä valitettavasti lähellekään mitään rakentavaa vuorovaikutusta, kuten kaikki tiedämme. Ja kuten tiedämme Henry ja voimme taaempaa lukeakin – sinua ärsyttää txt:ni se, että olet selvästi ja vielä aika vahvasti vasemmistolainen. Voisin melkein veikata, että koko perhetaustasi on jo tällainen (toivottavasti ei nyt vaan sekin vielä kaikkien muiden tapaan joku taistolainen ;)

Mutta, mutta se siitä – tosiaan täytyy nyt alkaa miettimään, että mitäpä tässä tekisi kun asioiden laita on valjennut minulle. Siitä kun ei ole epäselvyyttäkään, että 2/3 osaa Suomen miehistä ei allekirjoita alkuunkaan visioitanne, ne kun ovat miesfeminismiä ja miesliikkeeseen verhottua, kovin tuttua taistolaista kulttuurivallankumousta kuten tunnetusti vihreä liikekin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oli taas niin osuva analyysi maailmankaikkeuden tilasta, että toivottavasti FASKA ei lopeta vaan pikemmin kirjoittaa saman asian mikäli mahdollista vielä laveammin ja mielellään toisetkin tuhat kertaa. Samat viestit voisi myös lähettää useampaan kertaan, koska turhahan se on samaa asiaa sanoa aina uusin sanoin ja tuskin noita kukaan muu kummiskaan lukee. Mutta minä ainakin olen jo aika vakuuttunut, että suomalaiset ovat kommunisteja lukuun ottamatta FASKAA ja Mikkosia. Mikä tuoreudessaan piristävä ajatus!

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Lisäyksenä - siis ihan vilpittömästi, uhrautuvana ja aktivisti luonteena olen tämän viikon tänne kirjoitellut myös senkin takia, että olen toivinut että ehkäpä tälle lähes sekopäiselle, päämäärättömälle "naisten halveksunnalle" ja "ampumiselle sinne sun tänne" kritiikille ilman logiikkaa - tulisi jokin järjellinen "teoria ja toimintamalli" taustalle...tämä on ollut myös siis se toinen syy, näin miesten viikon tienoilla kirjoitelessa vähän enemmän. Toinen on ollut se onnistunut yritys pumpata teiltä esiin todellisia motivaatioitanne ja visioitanne.

Näin infoksi joka nörtille tasa-arvoisesti ;)

Henry kirjoitti...

Kesäkuussa kommenttiosasto oli pullollaan hörhöjä, jotka väittivät miesliikettä äärioikeistolaiseksi. Nyt väitetään taistolaiseksi. No, vaihtelu virkistää.

"Aika jännä juttu muuten, miten miesliike on saanut koottua riveihinsä kaikkein äärioikeistolaisimmat miehet, ja eniten seksuaalisia ja etnisiä vähemmistöjä vihaavat. Ilmeisesti tämä johtuu siitä, että liikkeellä ei ole omaa agendaa, liike ei ole minkään asian puolesta vaan jotakin (feminismiä) vastaan."

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2009/06/onko-miesliike-oikeistolainen.html

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2009/06/heratkaa-vasemmisto.html

Anonyymi kirjoitti...

Kun nämä Faskan kirjoitukset edustavat kuulemma hänen loogista puoltaan, on lähes pelottavaa kuvitella, miltä hänen tajunnanvirtansa näyttäisi.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Hermostuneen profeministi vasurin, Akuliina Saarikosen Faska kommentit jätän nyt ihan omaan arvoonsa ; ) Palaappa nyt sinne YLELLE ;)

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Niin he väittivät varmaankin näin kesällä Henry, koska oletetusti luulivat että edustatte toimivaa, normaalia miesaktivismia ; )

Muistutukseksi vielä viikon ajalta:
--
http://nsvalta.blogspot.com/
”Vaihtoteoreettinen tarkastelu ennustaa, että sukupuoliroolien muuttaminen ei onnistu vain asenteisiin ja tietoisuuteen vaikuttamalla. Jotta miehet vapautuisivat käyttäytymään ei-maskuliinisesti, tulisi kyetä poistamaan ne naisten parinvalintapreferenssit, jotka suosivat sellaisia resursseja hallitsevia miehiä, joiden hankinnassa maskuliiniset ominaisuudet ovat eduksi. Samalla tavalla, jos naisiin kohdistuvia vaatimuksia feminiinisen ulkonäön ylläpitämiseksi halutaan vähentää, miesten parinvalintapreferenssejä tulisi kyetä muuttamaan."
+
”Mitä tarkoitat muuten Henry antiseksistisyydellä?"
Henryn vastaus:
”Sitä oletusta, että sukupuolet ovat suhteellisen samankaltaisia ja siten sukupuolirooleja ei voida pitää perusteltuna vaatimuksena
+
”Voi tosiaan Henry olla, että suuri massa arvostaa enemmän Soineja ja Aarno Laitisia kuin muutavia nysvääviä profeministi androgyyni miesaktiiveja?"

Ja Henryn vastauksia:
”Toki arvostaa. Soinia arvostetaan osaltaan juuri siksi, että hän ei puhu miesten puolesta.”
”Ei konservatiiveilla ole mitään mies ry:tä. Se olisi konservatiiveista naurettavaa ja akkamaista.”
” Miesasian ajossa ei ole oikeastaan kukaan toistaiseksi onnistunut. Ja vaikeaa se onkin, kun feministit ja konservatiivit ovat vastassa.”
” Kokoomuksen ja kirkon peruspremissihän on naisten suojelemisessa ja miesten patriarkaalisten velvollisuuksien ylläpitämisessä … miehille oikeuksia vaativan liikkeen on hankala asettua ylläpitämään miesten velvollisuuksia.”

----

Niin siis kokoomuksen haukkuminen, tai uuskonservatiivien haukkuminen , tai vaikka jopa sen Soininkin, sekä ns äijien solvaaminen ynm ovat jotain marginaali asioita ja kohderyhmiä miesasialleko ; ) ... sanoinkin jo tuolla heti kun se alkoi viikko sitten, että voi olla, että te olette täysin marginaali ryhmiä Suomessa näiden voimien rinnalla. Ja niin te olette ;)

- "Varsinainen toisen aallon feminismi rantautui Suomeen vasta verrattain myöhään, 1970-luvulla. Vuonna 1973 perustettu Puna-akat/Rödkärringarna sulautui 1974 järjestöön nimeltä Marxist-Feministerna.”
-"Anne Moilanen manifesteissään ynm :”Kokoomus on naisten paskin ystävä” ja ”sdp paras”
- *Ja esim Susan Faludin ”takaisku” feministi raamattu pitää uuskonservativismia pahempana feminismin vihollisena kuin jopa miesliikkeitä.”

Tämähän on aivan täysin kuin teidän txt.iä, miesfeministit?

Henry kirjoitti...

"Muistutukseksi vielä viikon ajalta:"

Tuo oli noin 20 kerta, kun postaat tuon saman tekstin.

Anonyymi kirjoitti...

Tyyppi ei edes tiedä, mitä on uuskonservatismi.

Henry kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Uuskonservatismi

Uuskonservatismi (neokonservatismi) kuvaa etenkin Yhdysvalloissa vaikuttavia "uusia konservatiiveja", joita luonnehtii haukkamainen ulkopolitiikka, valtion koon kasvattaminen "pieni valtio" -linjan vastaisesti ja rajoitukset sosiaalimenoissa. Uutuus viittaa konservatismin "uuteen aaltoon", joka viime aikoina on saanut eritoten pontta.

Uuskonservatismi on yhdistetty Reaganin talouspolitiikkaan ja myöhemmin George W. Bushin talous- ja ulkopolitiikkaan.

Monet USA:ssa valtaan päässeistä uuskonservatiiveista niin sanotuista "neokonservatiiveistä" (engl. slang neocons) ovat juuriltaan entisiä itäeuroopppalaisia emigrantteja tai heidän jälkeläisiään. Osan tausta on kommunistinen, trotskilainen tai ammattiyhdistysliikkeessä. Loikkarit tyypillisesti ovat pettyneet 1960-luvun sosialistisiin unelmiin ja sosiaalisiin parannusyrityksiin.

USA:n vanhemman polven konservatiivit eli niin sanotut paleokonservatiivit tuntevat uuden polven neokonservatiivit ja heidän aatepohjansa osin vieraiksi. Konservatiivit USA:ssa katsovat vastuun kuuluvan yksilölle niin, että kaikilla on sama lähtökohta, mutta yksilön itsensä aikuisena täytyy pitää huolta siitä, että menestyy.

Neokonservatiivit ovat vapaakaupan kannattajina innokkaampia kuin vanhat paleokonservatiivit, jotka taas ovat tahtoneet yleensä pystyttää tullimuureja etenkin teräs-, paperi- ja lentokoneteollisuuden suojaksi.

Neokonservatiivit 60-luvun "sosialisminsa" aikoina pettyivät lakeihin ja säädöksiin sekä keskushallintoon köyhyyden ja epäkohtien poistajana ja alkoivat 1980- ja 1990-luvuilla korostaa sisäisen uudistumisen merkitystä ja individualismia, joskus jopa uskoontulon kautta. Keskusvaltapettymyksensä he edelleen saattaavat peilata valtion ja maapallon tasolle. He voivat katsoa etteivät YK:n ja muiden kansanvälisten elimien säädökset ja päätökset, kuten Kioton ilmastosopimus, auta vaan valtioiden on vapaaehtoisesti uudistuttava.

Sen sijaan uuskonservatiivit eivät vastusta sitä, että sisäisiä vallankumouksia autetaan diktatuureissa tai jopa "tuodaan demokratia" ulkoapäin sotilaallisesti "roistovaltioihin". Irakin miehitystä on pidetty uuskonservatisimin ulkopoliittisena huippusaavutuksena. Laajemmin pyrkimys on hahmotettu The Project for the New American Century -hankkeessa.

Tällä käsitteistöllä on huomattavan samansuuntaisia yhteneväisyyksiä USA:n kasvaneen uskonnollisen oikeiston käsitteistön kanssa (kuten henkilökohtainen uskoontulo, uudelleen syntyminen) ja USA:n uuskonservatiivit ovatkin lyöttäytyneet yhteistyöhön uskonnollisen siiven kanssa. Useat uuskonservatiivit toisaalta ovat juutalaisia.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

No mahtoiko se nyt ihan 20 kerta olla? Jos olen kirjoittanut täällä reilu viikon -eikä se edes ole joka päivä txt:ssäni ollut ja ei kertaakaan juuri samalla tavoin kiteytettynä kuin tuossa ; ) Valheellisen kuvan antaminen kun täytyy vain oikaista ; ) Kuuluu sukupuolensa ja miehisyyden historian ylpeänä tunnustavan miehen toimintatapoihin …

Ja jos olisikin ollut "sen 20 krt", niin tuskin keskusserverin kovalevy nyt vielä tuli täyteen … ehkä ennemminkin kulttuurivallankumouksellisten korvien väli ; ) … Sillä näitä huumeitten käyttäjien ja homojen txt:jähän täällä on ollut sitten noin 200*kertaa enemmän. Ja siis aivan sekaisin olevia txt;jä , mutta nehän ei haittaa lainkaan - koska niissä ei vasuria menoa ja isminne teoriaa arvostella ;) Tyydytään vain mässäilemään esim raiskauksilla ynm? Eikö vain. Kyllähän me kaikki tämän logiikan ymmärrämme ;)

Mutta kuten sanottu, hyvä että tämä asiain laita tuli viikon sisällä esiin, että se ei vaan olisi tullut vaikkapa jonkun vuoden sinisilmäisen "ilmaisen mainonta ja toimintajakson jälkeen" , tai hankkiessani rahoittajia ja jäseniä uuskonservatiivi tyylisistä porukoista vihreälle tasa-arvo Ry:lle ... silloin olisi vituttanut tosissaan ... toisaalta olen kyllä aika paljon jo nyt toiminut ilmaisena mainosmiehenä ja mannekiinina tälle asialle, eli senkin takia hiukan vituttaa jo nyt nuo "hölmötetyt tahot", jotka pääsääntöisesti juuri koostuvat noista kokoomuslaisista ynm samankaltaisista tahoista ...täytyypä oikaista asioita … mutta toisaalta tällainen nörttien marginaaliräpellys ei onneksi saa "tuulta siipiensä" alle, ei ainakaan se sen pohjalla oleva ”sukupuoleton maailma” teorisointi, joka perustuu joko jonkinasteiseen sosiopatiaan tai itsetuhoiseen valintaan ... joten kyllä nämä Laitiset ja Mikkoset ynm sukupuolten ja isien oikeuksien konservatiiviset puolustajat mediassa, puolueissakin ynm hoitavat asian oikealla tavalla suurelle massalle ... ja lopusta pitää huolen biologiaan perustuva sukupuolemme, evoluutio ja luonnonlait ; ) Vaihtoehtona on tietysti Vihavaisen ynm visioima ”länsimaiden tuho”, mutta ei koskaan onneksi sellaista maailmaa mitä tämä teorianne hakee … siksi voi olla huoleti, toisaalta vähän säälin turhaa työtänne väärään suuntaan ... mutta saahan sitä päätänsä seinään hakata ;)

Tämä viikko riittää täällä, mutta varmastikin saan tuoda asioiden laitaa esiin hieman pidemmän aikaa muilla tahoilla ; )

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Enemmän kuin tuttua kauraa nämä uuskonservativismit ynm, tuossa on nenän edessä asiasta koko kirja - ja on muuten tuossa noin 5 metrin päässä tuo Faludinkin TAKAISKU kirja ... mutta, mutta kyllä uuskonservativismi sanaa käytetään ihan jo yleisesti kuvaamaan aatesuuntaa, jossa kannatetaan konservatiivisia arvoja ja vapaata markkinataloutta. Tai varsinkin silloin kun "niihin arvoihin ollaan ikäänkuin palattu".

Eiköhän se juuri pienentäisi sitä "sosialistivaltiotasi aviomiehen korvikkeena" ? Eikä se palkallinen, vapaaehtoinen armeijakaan huono tasa-arvo asia kait olisi? Eikä kulttuurinen arvomaailman paine naisellisiin kauniisiin avioon pyrkiviin naisiin, ja isän oikeuksiin perheissä? Mutta nämä käsiteltiin jo muutaman kerran.

Vaikka oletkin nyt Henry peräti YTM, niin en ota sinulta poliittista neuvontaa - koska kun viikko sitten aloimme keskustelemaan tästä ja kysyin jotain poliitiikasta, niin vastauksesi oli tällainen (vähän niin kuin siis ekaluokkalaisella):

"Oliko se sitten niin, että sinäkin olet Henry vasemmistolainen lähtökohdiltasi?"

En ole kauheasti sellaisia miettinyt. Tasa-arvopuhehan on jo sinällään vasemmistolaista.

Eli en nyt jaksa kyllä tosiaan änkätä sellaisten ihmisten kanssa, joiden kait olisi tarkoitus vaikuttaa miesten asioiden ajamiseen Suomessa, eiväkä edes ole rakentaneet vielä omaa poliittista kantaansa, puhumattakaan tällöin miesasian ajamiseen tarvittavia poliittisia "rakennelmia ja suuntaviivoja" – poliitikanhan kautta todelliset, realistiset muutokset tehdään.

Soronoo!

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta minä ainakin olen jo aika vakuuttunut, että suomalaiset ovat kommunisteja lukuun ottamatta FASKAA ja Mikkosia. Mikä tuoreudessaan piristävä ajatus!"

FAS lapsi puhuu miehistä
ja naisista omina yksikköinä, muttei tarkenna siitä, tulisiko sukupuolten ahtautua liäksi roolimalleihin vai haluaako hän vain sukupuolet tuotavan paremmin esiin.

Minä kannatan kyllä sitä, että femiinisiä puolia omaavaa miestäkin voitaisiin arvostaa nimenomaan miehenä, eikä häntä nimiteltäisi neidiksi. Ainakin minä olisin iloinen jos saisin kerrankin tuntea olevani mies, enkä
poikanen/neiti suuren yleisön keskuudessa.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Maria!

"Danny - 45 vuotta huipulla, mutta veikö Armi katu-uskottavuuden?" :)

Nelonen 22.00-23.00

Heiskala kirjoitti...

"Vuoden 2008 työolotutkimuksen mukaan naisia on esimiehinä Suomessa enemmän kuin muissa Euroopan maissa. Suomalaispalkansaajista 40 prosentilla on naisesimies. Kuntasektorin palkansaajilla naisesimies on noin kahdella kolmesta, kertoo Tilastokeskus."

"Tarkoitan siis tätä (taas) tämänkin naisen, poliitikonkin, julkista suoraa valehtelua tilastoja vastaan mediassa - miehiä syyllistäen ?"


- viddu eiku maltillisesti vaa!


Ei, kyllä minä katson suurella ilolla. kun jollain virtaa energiaa suonissaan, ehtii ummehtuneita vesiäkin hämmentää. Olkoonkin ettei onnistuminen, ihan joka kerta, ole täysin varmaa.
FAS on kuitenkin selkeästi teitä muita virkeämpi ja vapaampi ja, mitä tulette purnaamaan vaikka totta se on: syvällisempi sielu.

breathe
:A>

Jorma kirjoitti...

"te Suomen ns miesaktiivit touhuatte taistolaisuuksinenne ja feminisneinne"

Tämä on kyllä melkoisen omituinen ja katteeton väite. Sekö tekee kaikista tasa-arvoa myös miehille vaativista aktiiveista taistolaisia ja feministejä, että feministisen Tane:n, maltillisten Miessakkien, Tampereen kaupungin, SAK:n, kirkon, Pirkamaan ammattikorkeakoulun, Ensi- ja turvakodin, työväenopiston ja Väestöliiton, joista yksikään ei ole varsinaisesti miesten tasa-arvoa aktiivisesti ajava taho, järjestämillä miespäivillä esiintyi puhujia, jotka eivät ole miesten tasa-arvon puolestapuhujia, vaan taistolaisia ja feministejä? Tuolla logiikalla Israel on ääri-islamilainen ja antisemitistinen valtio, kun sen edustajat ovat mukana YK:ssa, vaikka siellä virtaa kaikenmaailman ahmadinezadeja puhumassa.

Se, että vaaditaan miehille vapautta toteuttaa itseään haluamallaan tavalla, vapaana ahdistavista, konservatiivisista rooliodotuksista, ja oikeuksien sekä velvollisuuksien tasa-jakoa yhteiskunnassa sukupuolten kesken, on radikaali ajatus.

Tuollaisen kannattaminen ei tietenkään millään muotoa ole ristiriidassa sen kanssa, että ihminen olisi itse poliittisesti oikealla. Päinvastoin. Perinteisten arvojen kunnioittamisen ja vapaan markkinatalouden arvostamisen voi mainiosti yhdistää yksilön vapauksien puolustamiseen, kuten vaikkapa Yhdysvalloissa tehdään.

Anonyymi kirjoitti...

"Sekö tekee kaikista tasa-arvoa myös miehille vaativista aktiiveista taistolaisia ja feministejä, että feministisen Tane:n, maltillisten Miessakkien, Tampereen kaupungin, SAK:n, kirkon, Pirkamaan ammattikorkeakoulun, Ensi- ja turvakodin, työväenopiston ja Väestöliiton, joista yksikään ei ole varsinaisesti miesten tasa-arvoa aktiivisesti ajava taho, järjestämillä miespäivillä esiintyi puhujia, jotka eivät ole miesten tasa-arvon puolestapuhujia, vaan taistolaisia ja feministejä? Tuolla logiikalla Israel on ääri-islamilainen ja antisemitistinen valtio, kun sen edustajat ovat mukana YK:ssa, vaikka siellä virtaa kaikenmaailman ahmadinezadeja puhumassa."


Jorma, logiikkasi menee pahasti metsään. Tilanne miesten tasa-arvo ry -ryhmän ja miespäivien kanssa vastaa sitä että jos Israel tilaisi Israel-päiville kaikenmaailman ahmadinezadeja ja hamaksen väkeä puhumaan Israelista.

Jorma kirjoitti...

"Tilanne miesten tasa-arvo ry -ryhmän ja miespäivien kanssa vastaa sitä että jos Israel tilaisi Israel-päiville kaikenmaailman ahmadinezadeja ja hamaksen väkeä puhumaan Israelista."

Eihän se mene yhtään metsään.

Ei Miesten tasa-arvo ry:llä ole mitään tekemistä Tampereen miespäivien kanssa. Miespäivien järjestelyistä vastaavat ihan toiset organisaaatiot.

Ihan yhtä vähän Israel on Hamasin heppuja tai ahmadinezadeja tilannut puhumaan mitään minnekään.