tiistaina, marraskuuta 10, 2009

Libertinia

Slouching Towards Libertinia

Can it be true that male doctors earn an average of £15,000 more a year than their female colleagues?

Iski naisia Facebookista - tuloksena 12 raskautta

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Libertinia-artikkeli oli valaiseva ja suositeltavaa luettavaa.

Facebook-uutinen puolestaan kuvaava käytännön esimerkki.

-- m.a.

Anonyymi kirjoitti...

HS: Ruotsalaiset ja norjalaiset hyvin edustettuina "kauniiden deittisivustolla"

HS: Tutkimus: Kurvikas nainen on myös älykäs

Anonyymi kirjoitti...

"HS: Tutkimus: Kurvikas nainen on myös älykäs "

Pitänee vieläpä paikkansa,
mitä omaan kokemukseeni tulee.
Olen ollut partnerina vain ja ainoastaan (ainakin varsin) hyvännäköisille naisille ja pannut toistuvasti merkille heidän erityislahjansa- potentiaalinsa- ja kykynsä, joita tylsemmän näköisiltä perusnaisilta ei tunnu samoissa suhteissa löytyvän.

Kun ostat hyvännäköiselle
naiselle torven se oppii nopeasti soittamaan sillä. Kun pistät hyvännäköisen naisen taistelulajeihin se oppii siellä nopeasti, kun pistät hyvännäköisen naisen tekemään ruokaa, se tekee parasta ruokaa ikinä, jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Ehkä salaisuus on siinä, että mitä muotoutuneempi kroppa sitä muotoutuneemmat aivotkin.

Toisaalta kannattaa muistaa sekin tosiasia, että hyvännäköiset naiset jäävät yleensä korkean markkina-arvonsa ansaan, eivätkä ole kovin persoja soveltamaan
taitojaan.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

HS: Tutkimus: Kurvikas nainen on myös älykäs

+

Maskuliinen mies on älykäs tutkitusti

+

He saavat tutkitusti terveimmät lapset

=

Miettikääs nyt unisexiksi ja metroseksuaaliksi mennyttä Suomea ja erolukujamme, lasten yhtäkkisiä allergioita, diapeteksia, heikkouksia ynm

Anonyymi kirjoitti...

JA he eivät siis pelkästään saa geenien ynm takia terveimpiä lapsia, vaan jostain syystä viihtyvät myös suhteissa pisimpään.

Anonyymi kirjoitti...

"Tutkijat ovat pitkään arvelleet ehkäisypillereiden aiheuttavan hämminkiä naisten parinvalintaan. Claus Wedekind Bernin yliopistosta laittoi naiset haistelemaan miesten käytettyjä t-paitoja. Naisia miellyttivät eniten paidat, joiden omistajien MHC-antigeenit, eli vastustuskykyyn vaikuttavat ominaisuudet, olivat mahdollisimman erilaiset kuin heillä itsellään. Ainoastaan e-pillereitä syövät naiset valitsivat omaa perimäänsä muistuttavia miehiä. Craig Roberts Liverpoolin yliopistosta väittää pillereiden hämäävän naisen luontaista kykyä valita perimältään erilainen kumppani. Geeneiltään erilaiset onnistuvat lastenteossa paremmin, saavat terveempiä ja vastustuskykyisempiä lapsia, eivätkä kyllästy toisiinsa niin helposti."

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

"Englannissa, Yhdysvalloissa ja Suomessa äidilliset naiset ja kiltit miehet pääsevät naimisiin. Muuten parinvalinta on yhtä rulettia."

+


http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2009100810388317_se.shtml

Ehkäisypilleri muuttanut miesihannetta!

"Ihannemies on kokenut kovan mullistuksen ... 1960-luvulla ihailtiin maskuliinisia uroksia, joiden rintakarvat ryöpsähtivät esiin toimintaelokuvien taistelukohtauksissa. Nykyisin valkokankaalla nähdään Leonardo DiCaprion ja Jude Lawn kaltaisia poikamaisia vesseleitä."

----

Tätä tarkoitin sillä, että kuinka paljon tosiaan miesaktivismissa kannattaa keskittyä johonkin alfauros teorisointiin? Ottaen huomioon vielä, että ne alfaurokset kun nykyään pääsee avioon ovat aikalailla niitä Jorma Olliloita, jotka eivät vie kuin sen yhden naisen markkinoilta ...

HYVÄÄ YÖTÄ ANYWAY.

brunologi kirjoitti...

- Dominic pitäisi sulkea Facebookista. Hän tekee naiset raskaaksi ajattelematta seurauksia, sanoo Kerry Martin.

Naisena elämínen mahtaa olla jännittävää, kun sinulle saattaa sattua ja tapahtua kaikenlaista, ihan mitä tahansa yllättävää. Koskaan et voi tietää, miten käy!

brunologi kirjoitti...

Dominicille juttu on luultavasti vain hyvää mainosta. Julkisen preselectionin myötä Facebook-naisia riittänee jatkossa ilman omia aloitteita.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisikohan joku kommentoida Katriina Kajanneksen juttua "Miksi miehet eivät hyväksy naisjohtajaa?".

http://katriinakajannes.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/10/miksi-miehet-eivat-hyvaksy-naisjohtajaa/

Anonyymi kirjoitti...

Astronautti sai vuoden ehdonalaista kolmiodraamatapauksesta

suolihuuhtelu kirjoitti...

En ymmärrä tätä jatkuvaa Spearheadiin linkittämistä. Sivusto on suunnilleen samaa luokkaa kuin Stormfront.

Anonyymi kirjoitti...

"Conversely, Guttentage and Secord show that feminism has historically arisen during periods of low sex ratio (more men than women). Given their greater numbers and discomfort with misogynistic social behavior, women gather to act against society."

"feminism has historically arisen during periods of low sex ratio"

Really? And how long have we had this feminism?

Henry kirjoitti...

"En ymmärrä tätä jatkuvaa Spearheadiin linkittämistä. Sivusto on suunnilleen samaa luokkaa kuin Stormfront."

Juu, mutta kommenttiosasto on siellä kymmenen kertaa parempi kuin tässä blogissa...¨:-(

Anonyymi kirjoitti...

"Stormfront (website), a white nationalist and supremacist neo-Nazi internet forum"

Vau, millä tavalla Stormfront on samaa luokkaa suolisuuhtelun ja Henryn mielestä?

Henry kirjoitti...

"Vau, millä tavalla Stormfront on samaa luokkaa suolisuuhtelun ja Henryn mielestä?"

En ole Stormfronttia lukenut, joten olen siinä asiassa suolihuuhtelun arvion varassa. Sen sijaan olen lukenut Spearhedin ja tämän blogin kommnettiosastoja ja siinä asiassa Spearhead vie kyllä voiton 10-0.

Anonyymi kirjoitti...

Olen Henryn kanssa samaa mieltä. Henryn kommentit ovat nollan arvoisia. ;)

Anonyymi kirjoitti...

"HS: Tutkimus: Kurvikas nainen on myös älykäs

+

Maskuliinen mies on älykäs tutkitusti"

Tuksu ja Tony "Viikinki" Halme esimerkiksi...

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Eiköhän meidän tutkimuksia kannata uskoa.

Mutta toisaalta mainittakoon nyt kun tuli puheeksi, että silloin kun kansanedustajia valittiin joskus Halmen valinnan aikoihin - niin 5 kansanedustajaa eri puolueista kutsuttiin älykkyystestiin erääseen lehteen - jostain kumman syystä ihan viime metreillä kaikki muut peruivat paitsi Halme.

Halme meni testeihin, huonosti valmistuneena krapuloissaan ja sai aikalailla saman tuloksen mitä keskiverto tohtorilla on mensan laajojen tutkimusten mukaan ; ) Mensan Gaussin vanhan jakautumaa käyttäen se tulos oli jotain 120-130 välissä.

Mitäpä sitten jos Halme olisi treenannut, kuten keskiverto tri tekee kyllä tuollaiseen testiin mentäessä - ja joka tutkitusti nostaa niiden tulosta selkeästi?

----

Yleensäkin keskiverto korkeakoulutettuja korkeammat ÄO ovat luovilla ihmisillä, eli esimerkiksi yrittäjillä ja klassisen musiinkin taitajille. Ja sen kyllä huomaa.

NUKKUESSANI, KESKELLÄ YÖTÄ HERÄTTÄESSÄ, VEDÄN AINA KORKEAMMAN TULOKSEN NOISTA TESTEISTÄ MITÄ ON LAAJOISSA TUTKIMUKSISSA TODETTU TRIEN KESKI ÄO:KSI. SE ON OLLUT PARHAIMMISSAKIN TUTKIMUKSISSA KESKIVERROSTI TUOLLA 130-140 VÄLISSÄ, MUTTA HUOMATTAVASTI ALEMPIAKIN TUTKIMUKSIA ON PALJON ; ) LISÄKSI ITSELLÄNI ON LAHJAKKUUS TESTEISSÄ KAIKKI ERI LAHJAKKUUS ALUEET YLI KESKIVERRON, KUTEN YRITTÄJILLÄ USEIN ONKIN, EI VAIN JOKU YKSI ALUE KEHITTYNYT KUTEN NÖRTEILLÄ ; ) KATSOKAA MAAILMAA, YRITTÄJÄT, LUOVAT TEKNISET KEHITTÄJÄT JA MARKKINTALOUS SITÄ OIKEASTI PYÖRITTÄÄ - EIKÄ IHME ;)

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Ja ennen kuin joku näsäviisas saivartelee jotain lisää ÄO – niin nyt ei puhuttu mistään sairauden tasolla olevasta testotasoista, jotka voivat johtaa jo rikollisuuteen ynm – mutta keskiverrosti hieman keskitasoa korkeammalla olevat testotasot lisäävät ihmisen älykkyyttä ja lahjakkuuttaan ... ja kuten HS näkee - naiselliset naiset ovat älykkäämpiä ja lahjakkaampia. Kauheaa mutta totta e-pilleri huumeissaan oleville androgyyni femakoille ;)

Ja Kaikkein hirveintä on se, että on paljon tutkimuksia että älykkyyden kehittyminen onkin paljon kulttuurisidonnaista – ja sitä mukaa mitä länsimaalaisen porvarimiehen luoma kulttuurimalli viedään kehittymättömimpiin kulttuureihin, niiden ÄO nousee tavalla mitä ei voi alkuunkaan selittää evoluutiolla.
Tämä vasta aivan kamala asia on kriittisille miestutkijoille ja patriarkaalia vihaaville feministeille ; )

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2009090310183316_lz.shtml

Tutkijoiden mukaan älykkyys ja mieskunto kulkevat käsi kädessä.
”…heidän spermansa on tutkimusten mukaan lisäksi huippulaatuista…”