maanantaina, marraskuuta 09, 2009

Lasikatto roskakoriin

Naisjohtajien arvoa ei ole tajuttu
Vaikuttaa siis siltä, että naispuolisiin esimiehiin ollaan ylipäätään tyytyväisempiä kuin miespuolisiin ja aivan erityisen tyytyväisiä ovat naisesimiehen alaisuudessa olevat miehet.

Tutkimustulokset antavat aihetta selvästi myönteisempään kuvaan naisjohtajuudesta kuin tähän asti käydyssä tasa-arvokeskustelussa on esitetty. Voitaisiinko jo vähitellen lakata vaikeroimasta, että "lasikatto" estää naisten etenemisen työurallaan?

MUSTALISTA

The future of the sexual marketplace

Women are their own worst enemies:
Women were more likely than men to discriminate against a female employee on the grounds of gender. "Women are the biggest offenders. Women know about women," he said. "They think to themselves, she's young, she's attractive, she's going to get a boyfriend, what's going to happen. Women think about it more than men, in my opinion."

40 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Voitaisiinko jo vähitellen lakata vaikeroimasta, että "lasikatto" estää naisten etenemisen työurallaan?"

Voitaisiin. En vain ymmärrä, miksi naisjohtajia pitää näin hehkuttaa?

Anonyymi kirjoitti...

Naisilla on lasikatto asevelvollisuus ja siviilipalvelus työssä.

Asiaan on saatava muutos laittamalla 50% naiskiintiö ase ja sivari töihin.

Mieten palkattoman armeijan, armeijaa käymätön, huippupalkkainen nais ylipäällikkö Tarja Halonen ja ex nais puolustusministeri Elisabeth Rehn myös varmasti kannattavat tätä?

Naisilla on myös "itse asennettu" lasikatto perinteisessä kovissa ja huonoissa oloissa tehdyissä töittä esim rakennus, metalli, lvi. metsä ynm aloilla. Naiset ovat tähän asti halunneet vain noiden alojen johtokuntiin naiskiintiöllä, mutta nyt heille pitää antaa se 50% naiskiintiö myös noiden alojen perustöihinkin, jotta tasa-arvo alkaa toteutumaan.

Jorma kirjoitti...

Claims of sex abuse by women grow

Turo kirjoitti...

Britanniassa naisten pedofilia kasvussa

julkaistu tänään klo 08:45

Naiset käyttävät entistä useammin lapsia seksuaalisesti hyväkseen Britanniassa. Lastensuojelujärjestön auttavaan puhelimeen soittaneista lapsista peräti 13 prosenttia kertoi joutuneensa naispuolisen henkilön hyväksikäyttämäksi, uutisoi Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Naisten hyväksikäytön kohteeksi joutuneiden määrä on kasvanut muutamassa vuodessa puolitoistakertaisesti. Useimmiten tekijänä oli lapsen tai nuoren oma äiti. Lastensuojelujärjestön mukaan kasvua selittänee se, että yhä suurempi osa soittajista on poikia.

Lastensuojelujärjestön mielestä sosiaalialan ammattilaisten on syytä pureutua ongelmaan nykyistä pontevammin. Naisten harjoittama pedofilia on vaiettu ongelma, jonka olemassaoloa osa asiantuntijoista ei ole halunnut edes myöntää, paukauttaa auttavan puhelimen johtaja Sue Minto.

YLE Uutiset

Muualla netissä:

* BBC: Claims of sex abuse by women grow

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/11/britanniassa_naisten_pedofilia_kasvussa_1145240.html

Antti Sinnemäki kirjoitti...

Juhlivat nykynaiset käyttävät "lasten oikeutta terveeseen elämään" törkeästi hyväkseen - tehtailemma jo 600 FAS lasta ja 3000 lieviä oireita saanutta lasta vuosittain.

Feminismi vapauttaa. Miesten vapautusliikekin tukee tätä (masturboidessaan yksinäisyydessään kotonaan masentuneena sinkkuna tai lapsistaan vain maksumieheksi erotetuna)

Vortac kirjoitti...

Vaikuttaa siis siltä, että naispuolisiin esimiehiin ollaan ylipäätään tyytyväisempiä kuin miespuolisiin ja aivan erityisen tyytyväisiä ovat naisesimiehen alaisuudessa olevat miehet.

Jorma, naisjohtajia pitää hehkuttaa tällä tavalla, koska he eivät hehku yksinään.

Naisjohtajiin ollaan nimenomaan erityisen tyytymättömiä, ja he tekevät todella huonoa työtä. Naiset eivät sovi johtajiksi, pelkästään naisten miehittämät (heh) yritykset ovat lähes järjestään kaatuneet omaan mahdottomuuteensa.

Naiset ovat pinnallisia pikkuasioista kinastelijoita ja kärpäsestä härkäsen tekijöitä, jotka eivät halua nöyrästi paiskia niska limassa hommia pienellä palkalla, koska aina on vaihtoehtojakin (kiitos naisen seksuaalisen vallan ja feminismin, joka on häikäilemättä sitä hyödyntänyt aivopestessään ihmisiä)..

Naiset puivat ihmissuhdesotkujaan, kotiasioitaan, ja kanojenvälistä hierarkiaa työpaikoilla, ja ovat koko ajan kiusaamassa toisiaan. Naiset eivät ymmärrä sitä, että työpaikalle tullaan tekemään TÖITÄ, ja kaikki henkilökohtainen jätetään hieman sivummalle, eikä sillä ole niin suurta merkitystä.

Naisjohtajia pitää tällä tavalla valheellisesti hehkuttaa ja valehdella päin ihmisten naamoja, koska totuus on niin erilainen kuin femakot ja valtaapitävät haluaisivat sen olevan, että jos näin ei tehtäisi, se voisi pikkuhiljaa valjeta ihmisille.

Silloin ihmiset voisivat kyseenalaistaa monta muutakin dogmaa, joka heihin on totuutena syötetty..

Mitä suurempi valhe, sen helpommin se uskotaan, niinkuin sanotaan. No tämä naisjohtajien hehkutus on mitä suurin valhe, miesjohtajat ovat johtaneet menestyksekkäästi firmoja, yhteisöjä, yrityksiä, ja kaikenlaisia ihmisporukoita kautta historian - nyt kun joku akka on päässyt korkeaan asemaan yrityksessä, sitä sitten hehkutetaan jonkinlaisena mullistavana uutuutena, joka vihdoinkin tuo hyvän johtamisen maailmaan, kun miehethän eivät TOKI ole koskaan voineet johtaa mitään hyvin.

Jokaisen pitäisi kyllä nähdä tällaisen femakka-propaganda-bullshitin läpi. Tämä on ne keisarinnan näkymättömät vaatteet.

Olisko tämä just esim. tissiliivit. Aijuu, mutta femakathan polttivat tissiliivit joskus 60-luvulla. Sekö mahtaa selittää sen, miten paljon nykyään tissivaot pullistelevat, kun ei ole enää järkevää keinoa pitää nuo vuolaat ryntäät aisoissa..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Feminismi vapauttaa. Miesten vapautusliikekin tukee tätä..

Tämä kommentti oli ilmeisen sarkastinen, joten meni vähän monimutkaiseksi tajuta pointti. Sarkasmi ei toimi kovin hyvin pelkässä tekstimoodissa, tuntemattomien ihmisten kesken (jos tietää, että joku on koko ajan sarkastinen, häneltä voi sellaista odottaa). Suosittelen, että tekstipohjaisissa keskusteluissa puhuttaisiin niin suorasti ja yksiselitteisesti kuin mahdollista, koska tässä tulee niin helposti väärinkäsityksiä muutenkin, sävyjen puutteesta johtuen.

Myönnän kyllä itsekin joskus syyllistyneeni sarkasmiin, kun en ole keksinyt muutakaan keinoa vastata äärimmäiseen typeryyteen (jota kana-akat täällä niin usein suoltavat)..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Feministit muuten polttivat tunnetusti niitä rintaliivejä USAN missikisojen ja mallien takia ... tämä vain näin sivuvihjeenä taas "miesten vapautusliikeen" suuntaan, joka tukee naisten vapautumista naisellisuudesta ja sukupuolirooleista - ja toimii muiden maiden takaisku mentaliteettia vastaan.

Vortac kirjoitti...

Feminismi vapauttaa. Miesten vapautusliikekin tukee tätä...

Niin, pitikin vielä kysyä, että mitä muuten oikein tällä tarkoitat? Siis MIKÄ tukee feminismiä, ei ainakaan mikään olematon 'miesten vapautusliike'.

Sellaista liikettä ei taida olla olemassa, mutta on kyllä olemassa yhä kasvavaa liikehdintää aidon tasa-arvon suuntaan; miehet alkavat olla tyytymättömiä orjan osaansa, ja alkavat nähdä naisten olevan hemmoteltuja prinsessoja pumpulimaailmoineen ja lasilattioineen, eivätkä hyväksy enää kolmannen luokan kansalaisen roolia.

Mutta 'vapautusliike'.. mitä oikein sillä tarkoitat?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Miessakkeja, Treen miespäiviä ynm.

Anonyymi kirjoitti...

Pahin mahdollinen ”miesaktiivi tyyppi” on tällainen Antti Eskola/Treen miespäivät/Miessakit , joka tyrmää kaikki isän oikeudet, naisen naisellisuuden sukupuolettomuudellaan, ja sivujuonteena naisten antamisenkin tällöin, neitiyttää miehiä luopumaan voimaroistaan ja oikeuksistaan ja sitten läväyttää vielä, että on kuitenkin tyypillisen Suomalaisen sosialisti miesaktiivin tapaan asevelvollisuuden kannattaja.

Tämä on pahin mahdollinen kombinaatio, mutta valitettavan yleinen.

Anonyymi kirjoitti...

Kun asevelvollisuus saadaan purettua pois - niin miesten parasta saadaan ajamalla rajua liberaali/uuskonservatiivista politiikka joissa nainen jää "häviölle" sekä taloudellisesti, että muuten.

Anne Moilanen:
"Hyvinvointi valtio on feministin paras ystävä" - "Kokoomus on naisen paskin ystävä"

Tällöin saadaankin "valtion arvomaailma devalvoitumaan" - kellumaan ilmaan eri alakultuurien maailmaan.

Tähän kuuluu jopa erilaisten miesten machomallisten roolien lisääminen kaikissa alakulttuuri muodoissaan - takaikus uuskonservativismista vaikkapa HD porukoihin. Sekä vaatiminen naisilta mahdollisimman naismaista käytöstä ja seksuaalista sukupuoliroolitettua käytöstä.

Korkokenkät ja minihameet nyt vaan päälle vaikka 20 asteen pakkasessa mukulakivikadulla - ei mitään Akuliina Saarikoskia ja Tarja Halosia, eikä hippi Antti Eskoloita tai naminami Bjurstromeja.

----

Älkää lukeko netistä liika usalaista miesaktivimismia koska elämme (vielä) täysin erilaisessa talousmallissa ja maassa.

Katsotaan sitten sitä, kun elämme asevelvollisuudesta vapaassa liberaalissa urbaanissa asfalttiviidakossa ilman "sosialisti valtio aviomiehen korvikkeena" maailmaa.

Nyt olemme kaukana siitä.

Jorma kirjoitti...

"Antti Eskola"

Tyyppi oli pihalla kuin lumiukko jo 1970-luvulla, eikä ole onnistunut löytämään tietään sisälle sen koommin. Ketä muka kinnostaa hänen mielipiteensä?

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti (meidät pois lukien) koko Suomen ns miesaktiivi kenttää, koska miessakit ja Treen miespäivän järjestäjät olivat käskeneet hänet pääpuhujakseen.

Itse asiassa he hunja suusta valuen alustivat Eskolan tuloa lavalle kertomalla miten he olivat useasti kosiskeleet ja anoneet Eskolaa ennenkuin tämä "heidän mahtimiehensä" oli vasta suostunut.

Linja on myös hyvin yleinen niin miessakeissa, Treen miespäivien taustajoukoissa kuin vasemmiston ja vihreiden ns miesliikkeissä.

---

"ERI MIEHISTEN VAPAIDEN ALAKULTTUUIEN JA SEKSIKKÄIDEN NAISTEN ASFALTTIVIIDAKKO LIBERAALI VEROTUKSINEEN vst SE FEMINISTIEN SUKUPUOLEton HYVINVOINTIVALTIO VEROTUKSINEEN AVIOMIEHEN KORVIKKEENA"

Anonyymi kirjoitti...

Eroaalto kirkosta jatkuu Imatralla

...
- Kirkkoherra Marja-Sisko Aallon työhön paluusta alkanut joukkopako Imatran seurakunnassa ei näytä laantuvan. Onko Imatralla menossa jokin laajempi protesti Aaltoa ja koko kirkkoa vastaan?, ihmettelee eroakirkosta.fi tiedottaja Petri Karisma.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Siis koomisen asiasta tekeekin juuri se, että Antti Eskola kyllä alussa aikalailla heitti siihen suuntaan, että itse oli vastustellut koska ei mielestään ollut sopiva puhuja miespäiville .. mutta meidän Suomen ns miesaktiivit olivat siis hänestäkin vielä profeministisemmällä linjalla kosiskellessaan, ja kosiskellessaan kieltäytyvää Eskolaa ... mitähän he muuten ovat joutuneet pääfeministi Harakirillemme selittelemään ynm Arto Jokisille, feministiteologeille ja partaradikaaleille ... varman jotain samaa logiikkaa kuin silloin kun ovat muuttaneet miessakit lyömättämäksi linjaksi ... ja meidän miesten eli Ray:n, srk ja kuntaverotuksen rahoilla tämä kaikki miespäivistä miessakkiin ... ei ihme että perus suomen mies tämän about 20 vuoden rummutuksen jälkeen katsoo vinoon koko miesasiaa ...

Anonyymi kirjoitti...

Oliko niillä Tampereen miespäivillä yhtään kuulemisen arvoista esitystä, vai oliko kaikki esitykset tuollaista kuohitkaamme itsemme ja pyytäkää anteeksi olemassaoloamme, testamentatkaa rahat radikaalifeminismille ennen kuin kohotamme yhteisesti syanidimaljan -tasoisia?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tuli virhepainallus kiireessä, eli piti kirjoittaman että about 10 vuoden rummutuksen jälkeen ... mutta oli se vaikka 5 vuotta näin pienessä kulttuurissa, niin jumalauta sitä on vaikea mennä korjaamaan ... tarvittaisin hiukan rayn eli meidän mainosmarkkoja/euroja ; ) ... juuri kinasin tuossa 5-10 nuoren miehen kanssa siitä, että ei perkele miesasia tarkoita samaa kuin profeminismi ... ja kauhistutti kyllä se, että kuinka moni muu perusmies on jossain tällaisessa luulossa ...

Anonyymi kirjoitti...

Mitä muuten tulee tuollaisen Treen miespäivien järjestämiseen joka on sitten loppujen lopuksi auditoriossa - niin siihen ei tarvittaisi kyllä yhtään euroa sitä varten Tanen rahoja - ja sitten yritystä selittää, että sen takia tämä on feministien tukitilaisuuss kun muuten rahoitusta ei tulisi.

Se on about 10 soittoa tuosta, niin tuollainen auditorio tai joku tila löytyy kunnilta, kaupungeilta, srk, liikemiehiltä ynm ... ja älkää vaan enäöä menkö kertomaan, että te olette maksaneet näille Harakireille ... kun ilmaisiakin miesten asemaa ajavia miesaktiiveja ynm on tämä Henrynkin blogi täynnä sekä kaiken maailman Nina Mikkosia on ynm ...

Anonyymi kirjoitti...

Kohutut feministiset pornoelokuvat tuodaan Helsingissä elokuvateatteriin

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Homo - ehkä se loppupaneeli olisi voinut olla hyvä, jos keskustelusta olisi eri tahojen välillä tullut räväkämpi ... tämä Mäntymaakin jota en tuntenut oli siis käsittääksen joku viherfemininiinen ympäristötaiteilija ...

jos näille puhujille vaan ollaan vielä maksettu meidän Ray:n rahoilla ja treen miesten kunnan ja srk verotuloilla ... niin teko on pahempi kuin Anne Moilasen tulta munille teko ylellä ... sillä nämä "pukit kaalimaan vartijoina" ovat, eli miesasia miehinä esiintyvät miesaktiivit ovat vielä pahempi halla miehille kuin suorat rehelliset feministit - siksi käynkin hieman kierroksilla.

Oikeastaan ne ovat helvetisti pahempi halla.

Anonyymi kirjoitti...

piti siis kirjoittaman ... miesasia miehinä esiintyvät pro feministimiesaktiivit ...

Jorma kirjoitti...

"Ilmeisesti (meidät pois lukien) koko Suomen ns miesaktiivi kenttää, koska miessakit ja Treen miespäivän järjestäjät olivat käskeneet hänet pääpuhujakseen."

Aamulehdessä (ei linkkiä) sunnuntaina haastateltu Jokisen Artsi pahoitteli sitä, ettei Miespäiville löydy runsaammin yleisöä. Ehkäpä päivien ohjelmaa voisi yrittää muokata miehiä kiinnostavampaan suuntaan?

Henry kirjoitti...

"Jokisen Artsi pahoitteli sitä, ettei Miespäiville löydy runsaammin yleisöä."

Tänä vuonna yleisöä kuitenkin oli itse asiassa poikkeuksellisen paljon verran muihin vuosiin.

Ville kirjoitti...

Kirja Syytettynä isä, Syyllinen kunnes toisin todistetaan

Jorma kirjoitti...

"Tänä vuonna yleisöä kuitenkin oli itse asiassa poikkeuksellisen paljon verran muihin vuosiin."

Tämä todettiin jutussa. Naistoimittaja vain teki vertailua johonkin naistenpäivään(ilmeisesti Naisday), jossa porukkaa oli kuulemma pilvin pimein. Siinä sitten Jokisen kanssa surkuttelivat kilpaa miesten saamattomuutta.

Naisday:n ohjelma oli kyllä aika lailla erilainen kuin Miestenpäivien, joten vertailu on aika hanurista.

MikkoAP kirjoitti...

Tuo "The future of the sexual marketplace" on hyvä kirjoitus. Feministit ovat aina miesten sikamaisuuteen vedoten hyökänneet niitä miehiä vastaan, jotka vähiten todennäköisesti sikamaisuuteen syyllistyvät

Nyt he alkavat jo avoimesti hinkua alfojen haaremiorjiksi, mutta merkit olivat selvät jo aiemmin.

Se kuinka he ihannoivat Muslimimiehiä jne., mutta käyttävät samalla juuri niiden miesten naisiin kohdistamaa sortoa aseena syyllistäessään kilttejä suomalaismiehiä.

Samoin esim. brittikaupunkien slummeissa sinkkuäitien kasvattamat pojat ovat usein äärimachoja jengiläisiä, jotka käyttävät tyttöjä apuna aseiden ja huumeiden salakuljetuksessa ja käyttävät tyttöjä seksuaalisesti hyväkseen. Ja tytöt ovat myös sinkkuäitien kasvattamia ja usein hankkiuvat jo teini-iässä raskaaksi ja itse sinkkuäideiksi. Feministien ajaman politiikan seurauksena.

Feministien ajama politiikka on johtanut naisiin kohdistuvan TODELLISEN sorron kasvuun samalla , kun on julistanut eniten vihaa niitä miehiä kohtaan, jotka eivät sortoa harjoita!

Anonyymi kirjoitti...

Olitko Henry sinä siellä 2 päivänä ... vai näinkö väärin ...

Henry kirjoitti...

"Olitko Henry sinä siellä 2 päivänä ... vai näinkö väärin ..."

En ollut, mutta kuulin, että kävijäitä oli ollut enemmän kuin ennen.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Ok ... no anyway ... tuollaiset päiväthän voisi kyllä helposti tehdä toiset vaikka hkiin ja saada sinne isommankin määrän porukkaa ... ja ilman mitään tanen tukia ... nuo puheetkin siis kun pääsääntöisesti olivat sellaisia, että aluksi puhuttiin vaikkapa puoli tuntia ja sitten keskusteltiin ... eli samalla logiikalla olisi helppo saada puhujia ... jokainenhan nyt meistäkin osaa lonkalta tehdä jonkunlaisen sitten vaikkapa 15-45 minuutin puheen ja loppu sitten yleisökeskustelua ... mutta toisaalta kyllä minä olen aika toivoni menettänyt Suomen miesaktiivien suhteen ... eli turha on kait alkaa taistelemaan tuuli myllyjä vastaan, jos ns miesaktiiveistakin 90% on profeministejä tietämättään tai tiedostaen ... mutta kun nyt hypähti mieleen, niin on kai päivän selvä, että ottamalla jo sopivan pöydän sopivalta messuilta tai hkin steissiltä ja tekemällä ison räväkän ständin ja paaaaljon iskeviä traktaatteja sekä mainossloganeita ohi kulkevalle massalle ... saadaan tehokkaampi vaikutus ... ;)

Jorma kirjoitti...

"tuollaiset päiväthän voisi kyllä helposti tehdä toiset vaikka hkiin"

Ihan hyvä idea. Nyt jos aloittaisi painamaan duunia, voisi keväällä, vaikka tasa-arvon päivänä, räjäyttää pankin.

Valovoimaisia esiintyjiä tarvittaisiin silti, muuten ketään ei kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

No joo - jos Treella oli eka päivänä 30 miestä ja niistäkin puolet järjestäjiä, niin ei tarvitse kyllä olla mikään "nero tai adhd tehotoimija yrittäjä", että pystyy vastaavat järjestämään ... mutta se on tietysti sitten suurempi kysymys, että mitä tälle Suomen hommalle enää voi tehdä ... onko se niin, että jos saadaan armeija vielä alas, niin ei ole enää mitään kansallisvaltiota tai kulttuuria nimeltä Suomi, eikä pienintäkään mahdollisuutta palata siihen ... on vain joku fennosskandinen, ylikansallinen, epäyhtenäinen monikulttuurinen ja yhä invidualistisempikin alue jossain tuolla, jota joidenkin määreiden mukaan kutsutaan myös esim suomeksikin ... eli että Benjamin Barber, Timo Vihavainen ja Walter Laqueurin ovat oikeassa uutuus kirjoissaan? ... silloin on kyllä aika turha toimia minkään muun eteen kuin sen, että vapautetaan miehet puolustamasta (ainakin ilman palkaa, epätasa-arvoisesti) tällaista monikulttuurista feminististä fennosskandista aluetta ...

bmaad kirjoitti...

"Aamulehdessä (ei linkkiä) sunnuntaina haastateltu Jokisen Artsi pahoitteli sitä, ettei Miespäiville löydy runsaammin yleisöä. Ehkäpä päivien ohjelmaa voisi yrittää muokata miehiä kiinnostavampaan suuntaan?"

Miehet on siroteltu
feministien vankileireille eri puolin Suomea, eikä sieltä helposti ryömitä miesasiatapahtumiin valittamaan sitä kun joutuu harrastamaan seksiä feministien
kanssa.

Heiskala kirjoitti...

"Aamulehdessä (ei linkkiä) sunnuntaina haastateltu Jokisen Artsi pahoitteli sitä, ettei Miespäiville löydy runsaammin yleisöä. Ehkäpä päivien ohjelmaa voisi yrittää muokata miehiä kiinnostavampaan suuntaan?"

Mikäli Jokisen Artsia haastatellaan enää yhtään kertaa, missään, luulen ettei Tampereen iespäiville tulee enää yhtään miestä, ei vaikka minä kuinka heitä yrittäisin heitä sinne Sepon päiville houkutell:aP

Anonyymi kirjoitti...

"Miessakkeja, Treen miespäiviä ynm."

Kuinka vaikea on nähdä miten haitallisia nuo ovat miesten kannalta.

Anonyymi kirjoitti...

"toisaalta kyllä minä olen aika toivoni menettänyt Suomen miesaktiivien suhteen ... eli turha on kait alkaa taistelemaan tuuli myllyjä vastaan, jos ns miesaktiiveistakin 90% on profeministejä tietämättään tai tiedostaen"

Juuri noin. Miesten tasa-arvoisten oikeuksien ajamisessa noista 90%:sta on vain suuresti haittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, tiedän kyllä monia naisjohtajia, jotka ovat saaneet työpaikan todellakin tuottamaan. Ihan turha lähteä sanomaan jotain stereotypioita, koska naisjohtajat ovat erilaisia kuin yleensä ottaen vaikkapa keskimääräinen nainen on. Heillä on ihan erilainen riskinotto ja taito, kuin sellaisella, jota siihen ei ole koulutettu ja joka ei siihen asemaan ole päässyt eikä ehkä edes halunnutkaan.

Monesta miehestä ei ole johtajaksi. Monesta naisesta ei ole johtajaksi. Ja ikävä kyllä kummassakin porukassa on niitä, jotka toimivat johtajina, mutta jotka ovat täysin pätemättömiä siihen hommaan. Eikö tutkimusten mukaan nimenomaan miehet lähde ennemmin mukaan "kokeilemaan" uuteen työpaikkaan, kun taas naiset lähtevät vasta sitten, kun tietävät pärjäävänsä ja olevansa hyviä? Tässähän on tuloksessakin sitten suoraan iso ero.

Anonyymi kirjoitti...

Heiskala: "Mikäli Jokisen Artsia haastatellaan enää yhtään kertaa, missään, luulen ettei Tampereen iespäiville tulee enää yhtään miestä, ei vaikka minä kuinka heitä yrittäisin heitä sinne Sepon päiville houkutell:aP"

Jokisen Artsihan on asiantuntija, miesten alistamisessa, tahraamisessa ja ihmisoikeudellisen aseman heikentämisessä, sellainen vaan passaa hyvin TANE:lle ja Hannu Sepposelle.

Vortac kirjoitti...

Feministien ajama politiikka on johtanut naisiin kohdistuvan TODELLISEN sorron kasvuun samalla , kun on julistanut eniten vihaa niitä miehiä kohtaan, jotka eivät sortoa harjoita!

Nohnoh, ei feministeille TODELLISUUDELLA ole niin suurta painoarvoa kuin IDEOLOGIALLA ja sen lieveilmiöillä, kuten miesvihalla jne. Mitä väliä sillä, mitä feminismi on AIHEUTTANUT, he ajattelevat, pääasia että ihmiset saadaan vihaamaan miehiä ja ideologia pysyy ristiriitaisena ja tolkuttomana.

Mikään olio ei ole enemmän irti todellisuudesta ja omien tekojensa seurauksista sekä vastuusta (paitsi filosofisena konseptina, josta on kiva yrttiteen ääressä puhua siskoliturgiaa viljellen, ja miesten päälle sälytettynä) kuin feministi.. hyvänä kakkosena keskiverto nainen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vortac, tiedän kyllä monia naisjohtajia, jotka ovat saaneet työpaikan todellakin tuottamaan.

Anonyymi, jos valitsisit nimimerkin, voisimme kenties käydä dialogia. Nyt emme voi.

Kuinka monia tiedät? Emme puhuneet "työpaikan" tuottavuudesta vaan yrityksen menestymisestä.

Toisekseen, voitko luetella heitä vaikkapa nimeltä? On aina helppo heittää anonyyminä että "tiedän monia" ja "kyllä miehetkin".. mutta heitäpä vähän faktaa tai statistiikkaa mukaan.

Montako menestyvää miesjohtajaa ihmiskunnan historian aikana on ollut olemassa? Vertaa siitä sitten naisjohtajiin.

Tai jos ajattelet feministisesti, että naisia on aina sorrettu ja blaablaa, niin aloittakaamme vaikka siitä lähtien kun ensimmäinen naisjohtaja päätyi jonkin yrityksen johtoon.

Kun tarkastelemme näitä 'menestyviä naisjohtajia', voimme heittää kokeellisen ennusteen; mahtavatko he olla 'naisellisia' ja kauniita, nuoria, tavallisia naisia, vai maskuliinisia, vanhoja ja kurpsahtaneita, siis miehekkäitä ja iljettävän näköisiä otuksia..?

Ne harvat naiset, jotka pystyvät lähes siihen, mihin tavalliset miehet kykenevät, ovat lähes poikkeuksetta jyrän alle jääneen bulgarialaisen kuulantyöntäjä-rekkakuskilesbon näköisiä.

Lisäksi.. mitä tarkoitetaan 'tuottamisella'? Kun erittelisimme asian läpikotaisin läpi tapauskohtaisine esimerkkeineen, olen aika varma, että tuo väitteesi on lopultakin suurimmaksi osaksi pelkkää ilmaa ja liioittelua. Joku hupakko jossain sihteerinvirassa saanut jonkun diilin firmalle ottamalla poskeen toisen firman pääjohtajalta... juu, tämän voin kyllä helposti mieltää todennäköiseksi.

- Vortac