sunnuntaina, marraskuuta 08, 2009

Sukupuolten tasa-arvo

Stefan Wallin: "Sukupuolten tasa-arvon tulisi näkyä myös eroissa"

Vihreiden naisten ohjelma (pdf)

Men’s Rights Groups “Frightening” Feminists

Lähes 70 prosentilla kuntien työntekijöistä lähin esimies on nainen

Rovaniemen naisautoilija (Youtube)

108 kommenttia:

Vortac kirjoitti...

Noi naisautoiluvideot kyllä kertovat naisista enemmän kuin tuhat feministiä yhteensä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kommenteissa tosta videosta on aika paljon näitä 'herrasmies olisi auttanut'-kommentteja.

Mitäs jos mies olisi törttöillyt samalla tavalla? Montako 'herrasnainen olisi auttanut'-tyylistä kehotusta kommenteissa olisi ollut?

Vain feministi voi vastata tähän kysymykseen millään muulla numerolla kuin nollalla.

Tämä vanha kunnon "Käännäpä sukupuolet ja mieti olisiko ihmisten suhtautuminen eri"-temppu toimii aika valaisevasti aina.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Oikein odotan femakkojen ja manginoiden symmetriayrityksiä nyt.. "Kyllä miehetki!!11"..

Ja muistutus, miten miehet (naisten ylläpitämän 'miehen rooli'odotuksen takia) tekevät enemmän kolareita ja onnettomuuksia.. niinpä niin, kun miehet AJAVATKIN hitosti enemmän.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mutta olipa siellä kommenteissa yksi hauska chauvinistinen vitsi;

"K: Mikä on viisainta mikä naisen päässä on liikkunut?
V: Albert Einsteinin mulkku "

Heh, heh.

- Vortac

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Näitä wallineita tarkoitin sillä, että jos tehdään tuohon se "TOP10" miesten ongelmista, niin iso osa Suomen miehistä on samoilla linjoilla ja kaikki allekirjoittavat siitä pari kohtaa. Jopa Ruotasalainen femininisti mies ; )

Ja vaikka vähän toistankin itseäni - niin sanottakoon nyt vielä, että tämän wallinin kaltainen txt on ihan peruskauraa jonkun kokoomuksen ja keskustan miesten parissa.

PS ja KD miehet sanovat jo peruspoliitiikassaankin isien oikeuksien puolesta paljon räväkämmin kuin nyt wallin sekä arvostelevat suoraan feminismiä julkisesti. Toisaalta myönnän kyllä, että PS on tämä sosialisteilta periytynyt Suomettunut tapa pitää yllä maailman viimeistä tällaista asetyömallia - ja he eivät helpolla taivu muiden sivistysmaitten uuskonservatiiviseen ratkaisuun (eli nato + valikoiva palkka-armeija)... KD onkin sitten jo paljon enemmän tämänkin, lähes ainoan realistisen ratkaisun kannalla isien oikeuksien puolustamisen lisäksi.

----

Toisaalta tässä näkyy Wallinin heikko luonne ja politisointi:
"Pidän itse tasa-arvopoliittisesti tärkeänä, että kaikilla on aito mahdollisuus tehdä elämässään sukupuolen rajoittamatta itseään koskevia valintoja."

Miksei hän sitten voinut ihan rehellisesti sanoa esim kokoomuslaisten tapaan tässä yhteydessä, että asevelvollisuus on iso ongelma ja sen takia kannatankin muiden sivistysmaitten ratkaisua eli Natoa turvaamaan maata, ja sen voimalla valikoivaa palkka-armeija.

--

Vielä tässä runoillessa isänpäivän aaamusti - vilpittömästi haluan vielä kiteyttää oman kuvani miesaktivismista.
Sen jälkeen kun tuo yksi "virtahepo tasa-arvossa" saadaan ratkaistua, niin Suomen miesten ongelmat liittyvät paljon enemmän OIKEUKSIEN HAKEMISEEN kuin MIEHEN VAPAUTTAMISEEN.

Ja mitä tarkoitan tällä:
- Jos miesaktiivit puhuvat kuin Antti Eskola julkisissa kannanotoissaan, että ydinperhettä ei tarvita, se voi olla yhtä hyvin vaikka lauma naisia ... niin hehän tekevät suoraa hallaa miesten suurimmalle tasa-arvo ongelmalle, wallininkin mainitsemalle huoltajuus kiista probleemalle, ja sille että yhä useampi mies kärsii siitä että ei ole suvunjatketta. Ja valitettavasti juuri näin toimii todella moni Suomen miesaktiivi huomaamattaan. On eriskummallista markkinoida lujaa toisella kädellä isättömiä ”ei ydin” perhemalleja ja toisella kauhistella huoltajuuskiistoja ja isien oikeuksien murenemista?

Lääke tähän olisi ydinperheen ja isän oikeuksien korostaminen. Mieheltä se siemennestekin vaan aina tulee jne. Sekä samalla uuskonservatiivisesti sen korostaminen, että miehellä on OIKEUS naiseen, OIKEUS suvunsa jatkumiseen, OIKEUS omaan jo syntyneeseen lapseen eroissakin - koska hän tekee sosialistisen verotuksen kauttakin 12 miljardia tuolonsiirtoa naisille ynm syistä.

- En oikeastaan tiedä mihin kovinkaan paljon tuon ”ison kysymyksen” jälkeen miesten tarvitsee enää vapautua? Mielestäni juuri feministien ja kaikenmaailman hippien vaatiman vapautumisen myötä miehet ovat aivan sekaisin jo nyt sukupuoli identiteettinsä kanssa, lapsettomia, lapsistaan erotettuja… ja yksinäisyydestä ja epäkonservatiivisista roolimalleista johtuen masentunteita, alkoholisoituneita ynm?

Lisäksi tämä vapauttaminen koskee helposti naisia ja mikä kauheinta, sitä ei mikään hinta korvaa, jos meillä on yhä enemmän Viivien sijaan nuoria Tarja Halosia ja Akuliina Saarikoskia ylipäälliköimässä kadut täynnä ... ja sosialistinen verotus vielä tukee tätä "sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena" ilmiötä.

Kuka ihme keksi, että mies ei muka ole kotonaan terveessä maskuliinisuudessa, johon kuuluu selvä, ahdistusta sitova identiteetti ja terveet miehekkäät elämäntavat ynm? Kriittinen miestutkimus?

juki kirjoitti...

Olihan toi tietenkin aika alta lipan -touhua tuo poikien kuvaaminen ja naureskelu. Toisaalta enpä ole ikinä missään tilanteessa nähnyt vastaavaa mieskuskia, että naureskelu lienee aivan oikeutettua. Vaikutti, että nainen istui ratissa mutta ei ajatellut yhtään mitä teki. Lähinnä vaan imitoi ajamista siltä pohjalta, mitä oli nähnyt muiden tekevän: eteen-taakse, pää ulos ja tähystys, vilkut edestaas, auto käyntiin, auto pysähdyksiin jne. Enkä ole nähnyt edes kenenkään tekevän tällaista ajaessaan.

Muutama vuosi sitten oli otsikoita lehtiä ja telkkaria myöten: "Nainen on parempi kuski"

"Ohan se varma."
(Öövin, Katsastus)

FA kirjoitti...

Ja kun tiedekin kertoo tätä - eikä suinkaan testotasojen nousua luonnottoman korkeaksi, täysin päinvastoin:

http://plaza.fi/tv/ohjelma/582740

Prisma: Miehet vaaravyöhykkeessä

"Siittiömäärät vähenevät, siemennesteen laatu heikkenee, pojat naisistuvat jne... pääsääntöisesti jo joka päivä syötävien valmisruokien kemikaalien takia... mutta sama ilmiö on havaittavissa myös jo eläinmaailmassa "

Tuossa dokumentissahan eri tutkijat kertovat, että asia on niin luonnoton jo, että se on vähintään verrattavissa KASVIHUONEILMIÖÖN!

ESIM.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/E-pillereiden+estrogeeni+tappaa+pikkukaloja/1135234691639

Tutkijaryhmä Yhdysvaltain tiedeviikolla:
"Pienetkin määrät lääkkeiden synteettistä estrogeenia ovat vaaraksi kaloille, totesi Karen Kidd New Brunswickin yliopistosta Yhdysvaltojen tiedeviikolla...ja ennestään tiedetään, että aine muuttaa koiraskaloja naisellisiksi ja hidastaa naaraskalojen kehitystä."

ESIM.
http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Terve-sperma-pitka-elama/

Tutkimusraportti tiedelehdessä:

"Miehen hedelmällisyysongelmat ovat yleistyneet viimeisten 50 aikana, American Journal of Epidemiology lehdessä julkaistussa tutkimusraportissa kerrotaan. Syitä tähän on monia, mutta ajatellaan, että ongelmat alkavat jo kohdussa, mieheen sukupuolielinten sikiöaikaisen kehityksen aikana." (ne nuorten naisten e-pillerit, yhtäkkinen juominen, valmisruokien kemikaalit, tupakin tulo, e-pillerien erittyminen pohjavesiin länsimaissa...)

Anonyymi kirjoitti...

"Vihreän liiton feminismipaneelissa Vantaalla korostui, että vihreiden arvomaailmaa yhdistävät feminismi ja myönteisyys seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Homo- ja feminismimyönteisyys ovat vihreiden arvomaailmassa korostuneessa asemassa. Vihreän miesten johtaja Jukka Relander halusikin laajentaa feminismin käsitettä "laajaksi yhdenvertaisuuspolitiikaksi".

http://www.vihreamiesliike.fi/
http://www.vihreamiesliike.fi/?cat=1

Emme pidä miesten eli isäin perinteistä asemaa etuoikeutena ...purkautuvan isien eli miesvallan tilalle haluamme kaikkien yksilöiden tasa-arvoista kumppanuutta kaikilla elämänalueilla. ... ja heti perään (tämä logiikka toistuu useilta kantilta) ... miesten asema huoltajuuskiistoissa on naisia heikompi ja on näyttöä siitä, että oikeuskäytännössä miehiä kohdellaan naisia ankarammin.”

"Vihreä miesliike ilmoittaa, että on miehekästä lähteä Vihreän liiton puheenjohtajakisaan ja Vihreän miesliikkeen hallitus asettuu yksimielisesti tukemaan Anni Sinnemäkeä puolueen puheenjohtajaksi."

Eli tunnettua radikaalifeministiä ;)

- HELVETIN HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ VAAN SUOMESSA V 2009 -

PS. Ja suomen isien ja poikalasten edestä totean vain ääneen, että jos tämä linja vaan alkaa tulla esiin miesten tasa-arvo Ry:ssäkin, niin on vain fakta että silloin meillä ei ole vieläkään yhtään miesliikettä Suomessa vaan vain profeministi liikkeitä.

Anonyymi kirjoitti...

"me vapautamme isät oikeuksistaan ja miehet naisellisista naisista ja kulttuuri vallastaan - me olemme miesten vapautusliike - sivujuonteena estämme vielä armeija asiaakaan ratkeamasta muiden sivistysmaiden tapaan - ja sanomattakin on selvää, että toki myös tuemme ihan suoraan feministien oikeuksien kasvua ja johtajuutta"

Turo kirjoitti...

Inhimillinen tekijä

TV2 Klo: 21.00 Pvm: 08.11.2009

Isä mielessäni. Kun poika kasvaa ilman isää, tuleeko hänestä macho, nössö vai ihan kunnon mies? Anne Flinkkilän vieraina laulaja Joel Hallikainen, toimittaja Asta Leppä ja lastenpsykiatri Jari Sinkkonen.

Anonyymi kirjoitti...

Juki, Youtubehan on täynnä noita nainen ratissa -videoita ympäri maailmaa, aina arabimaista lähtien. Osa on ongelmia liikkeellelähdössä, osa parkkeerauksessa, osassa menee vähän kaasu ja jarru sekaisin, osassa auto päätyy yllättäen katolleen, ajellaan väärään suuntaan yksisuuntaista katoa yms. Täällä esimerkiksi joitain.

Auttaisikohan tuollaisia naiskuskeja, jos niille kävisi muutaman mituukin kuluttua karjaisemassa, että eikö se auto nyt vihdoin lähde liikkeelle tms - vai pillahtaisiko nainen naiserityiseen tapaan itkuun.

Homo

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Men’s Rights Groups “Frightening” Feminists"

No ihan syystäkin. Esim. Spearheadin kirjoittajat ja kommentoijat puolustavat avoimesti naisten raiskaamista, tai antavat sille hiljaisen hyväksyntänsä (erään mukaan naisen saa raiskata jos olet hänen aviomies tai poikaystävä, tai jos olet treffeillä hänen kanssaan tai jos hän on jollain muulla tavalla suostunut olemaan kanssasi), tosin jos kehtaat osoittaa että he tekevät näin, he kieltävät kaiken ja bannaavat sinut. Aivan kuten feministitkin.

Myös muilla vastaavilla sivuilla voi lukea samanlaisia kannanottoja. MRA-liike on jopa pahempi kuin feminismi, mikä on jo melkoinen saavutus. Jos he saisivat päättää asioista, Yhdysvallat muistuttaisi yllättävän paljon Saudi Arabiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kaikki joukolla puolustamaan Juttaa, jotta SDP saa pidettyä arvoisensa puheenjohtajan. Hyviä keskusteluteemoja voisi olla vaikka naisten syyllistäminen siitä, että kuinka he eivät hyväksy, että joku toinen nainen nousee johtoasemaa:

Sdp:n Urpilaiselle ei kannatusta edes omilta

...
Hieman yllättäen Urpilainen on hieman suositumpi miesten kuin naisten keskuudessa.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Esim. Spearheadin kirjoittajat ja kommentoijat puolustavat avoimesti naisten raiskaamista"

Jaaha, näyttöä?

Ja varmaankin ihan kaikki puolustavat, huoh? Ovat varmaan ihan natsejakin?

Törkeää leimaamista.

juki kirjoitti...

Ok, pitääpä tutustua linkkiin. Ei homo satu olemaan erään suuren eteläsuomalaisen kaupungin filosofeja? Jos totaalisen off topic -kysymys sallitaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Spearhead ei kuulosta minulle kovin tutulta, mutta ilmeisesti löysin niiden www-sivut. Iloisena yllätyksena siellä on, että MRA-asioissa tuntuu terveellisen ruuan (ja elintapojen) edistäminen nostavan päätään:

Black Bean Soup: Food for Healthy Men

Homo

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Ja varmaankin ihan kaikki puolustavat, huoh? Ovat varmaan ihan natsejakin?"

Sen lisäksi että vähintään yksi kirjoittaja on puolustellut raiskaamista, sivuston ylläpitäjät ja muut käyttäjät eivät reagoi mitenkään jos joku alkaa selittämään että naisten raiskaaminen on ihan ok touhua. Sen sijaan he kyllä bannaavat käyttäjän jos hän huomauttaa että sivustolla puolustellaan raiskaamista. Oletettavasti kysymyksessä on jokin Tyler Durden juttu jossa yksi personaallisuus ei tiedä mitä toinen tekee (tai kirjoittaa netissä).

"Törkeää leimaamista."

Itse he puolustavat raiskaamista. Jos he eivät halua että heidät "leimataan," heidän kannattaisi ehkä lopettaa raiskaamisen puolustelu.

Anonyymi kirjoitti...

"Sen lisäksi että vähintään yksi kirjoittaja on puolustellut raiskaamista"

Missä?

"Itse he puolustavat raiskaamista."

Vähintään yksi = he?

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Missä?"

Spearhead.

"Vähintään yksi = he?"

Jos muut eivät kannata raiskaamista, miksi ko. kirjoittaa ei ole erotettu? Miksi käyttäjä voi huoletta puolustella raiskaamista ilman että häntä bannataan tai edes kritisoidaan?

Vortac kirjoitti...

Youtubehan on täynnä noita nainen ratissa -videoita ympäri maailmaa, aina arabimaista lähtien.

Niin, tähän aiheeseen tulikin mieleeni heittää hieman perspektiiviä mukaan;

Jos lähtisimme tuosta Rovaniemen nainen-videosta liikkeelle, ja alkaisimme etsimään tismalleen yhtä köpelöä ja kaikin tavoin vastaavaa miestä, saisimme varmasti etsiä kuukausia, ennenkuin löytyy, ja sekin olisi varmasti enimmäkseen tuuria.

Mutta vastaavia naisia löytyisi jo samana päivänä roppakaupalla.

Eli se niistä symmetriayrityksistä - miehet ja naiset OVAT erilaisia, naisilla yleisesti ottaen OVAT huonommat ajo- ja kuskintaidot, ja huonompi avaruudellinen hahmottamiskyky sekä ongelmanratkaisukyky, tietojen soveltamisen kyky uusissa tilanteissa, jne.

Logiikasta nyt puhumattakaan..

- Vortac

Mortimer kirjoitti...

Syöjätär:

Avioerossa pitkään kotona
ollut äiti voi jäädä taloudellisesti heikoille, jos työuraa
ei ole eikä eläkettäkään ole kertynyt, mutta
harvoin siitäkään huolimatta miestä määrätään
maksamaan entiselle vaimolleen elatusmaksua.[...]
Jo joka viides pariskunta elää avoliitossa
Suomessa. vihreät naiset kiirehtii lainsäädännön
korjaamista avoparien oikeudenmukaisen
kohtelun varmistamiseksi yhteistalouden purkautuessa.[...]Vaadimme: lainsäädännön korjaamista avoparien oikeudenmukaisen
kohtelun varmistamiseksi
yhteistalouden purkautuessa.Kammottavaa tekstiä. Ei av(i)oliiton tarkoitus ole tuottaa vastikkeettomia tulonsiirtoja miehiltä naisille. Varsinkin nykyään kun yhä useampi liitto päätyy eroon, pitäisi tulonsiirtoja pikemminkin karsia kuin lisätä.

Jos nainen jää pois työelämästä, niin se on hänen oma valintansa. Miksi miehen pitäisi sen takia maksaa naiselle ikuisuuksiin asti jotain elatusmaksua siitä hyvästä, että sai olla pari vuotta aviossa naisen kanssa?

Vihreiden naisten käsitys oikeudenmukaisuudesta on aika... hyytävä. Todettakoon että lehdellä on sangen kuvaava nimi.

Anonyymi kirjoitti...

Miten YLE voi lähettää TULTA MUNILLE juttuja virallisella yleisellä kanavalla miesten pakotetuilla verorahoilla?

Entä Akuliina Saarikosken "me ryöstämme ja tapamme kaikki heteroseksuaalisen näytelmän näyttelijät" ohjelmia?

Eikä kukaan bannaa - päinvastoin , vaikka on kyse yleisradiostamme?

Entä miksi feministit niin mielellään puolustavat islamilaisia "maahanmuuttajia" verorahoillamme - vaikka koraani selvästi sanoo että käyää vainiolle mielenne mukaan....

Anonyymi kirjoitti...

""Missä?"

Spearhead.""

Olisi kiinnostavaa saada tarkka pointteri, mistä kohtaa tämän raiskauksen hyväksynnän voisi löytää.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Sinun tapauksessasi ei yhtään mistään, koska kiellät sen olemassaolon kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Harpyijat ovat nostaneet ruman päänsä kivenkolosta

Anonyymi kirjoitti...

Mortimer, sääliksi käy etenkin heteromiehiä, vaikka varmaan tuolla perusteella kohta varakkaat homomiehetkin saavat pelätä omaisuutensa puolesta. Ja varmaan köyhemmän ilmaiseksi asumista ei mitenkään huomioida, mutta hyvin vähäinenkin ja pyytämättä köyhän tekemä kotityö huomioidaan (mutta ei suurempaa rikkaamman tekemään kotityömäärää).

Minusta heteromiesten eritoten kannattaisi mahdollisimman pian 30-vuotta täytettyään teettä sterilaatio (tai sitä nuorempana ulkomailla) ja visusti olla muuttamatta kenenkään nartun kanssa yhteen asumaan. Parempi paneskella irtohoitoja niin kauan kuin tarjolla olevat irtohoidot eivät ole liian rupsahtaneita.

Kuka hullu haluaa joutua menettämään puoelt omaisuudestaan ja lapsien/kotona loisineen tapauksessa enemmänkin jollekin rupsahtaneelle ex-hoidolle?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"TV2 Klo: 21.00 Pvm: 08.11.2009

Isä mielessäni. Kun poika kasvaa ilman isää, tuleeko hänestä macho, nössö vai ihan kunnon mies? Anne Flinkkilän vieraina laulaja Joel Hallikainen, toimittaja Asta Leppä ja lastenpsykiatri Jari Sinkkonen."


Ainakin hänestä tulee ahdistunut ja tavalla tai toisella väkivaltainen, oli hän sitten nössö tai kompensoiva macho.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, että nuo syöjättäriksi itseään kutsuvat oksennuksen vihreät ilmeisesti haikailevat Suomeen jotain keski-eurooppalaista kotiäitiyhteiskuntaa. Ilmeisesti työelämässä ei ollutkaan niin kivaa...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Samoin, vaikak syöjättäret varmastikin vastustavat kovaan ääneen katuprostituutiota (enemmän tai alitajuisena pelkona kartellihintojen poljennasta), niin naisiin evoluution muokkaava huoraava perusluonne nostaa taas päätään. Kyllä mies kertakaikkiaan pitää pistää maksamaan siitä, että on saanut nauttia naisen seurasta, kun nainen on loisinut vuositolkulla miehen kukkarolla.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

The Onion: If I'm So Crazy, Then Why Do People Keep Having Sex With Me?

Anonyymi kirjoitti...

Henry voisi myös heittää tänne välillä näitä uuskonservatiivi naisten kolumneja, niin voisimme vertailla niitä rehellisesti sosialistinaisten "tulta munille" linjaan ja treen miespäivien kaarina harakirien kolumneihin linjaan:

http://blogit.iltasanomat.fi/suoratsanat/pahin-tulppa/324

Pahin tulppa

Miesten viikko on syytä aloittaa totuuden sanoin. Monen nykynaisen mielestä mies tuntuu olevan syynä lähes kaikkeen. Sotaan. Saasteeseen. Sateeseen. Heitä on liikaakin. He eivät kuole nykyään tarpeeksi ajoissa eikä heiltä siten vapaudu riittävästi johtavia paikkoja Heitä Paremmille Ihmisille. Jos mies ei ole nyt ihan syyllinen, niin hänen syytään on joka tapauksessa se, jos ja kun joku menee vikaan.

Suuriin ikäluokkiin kuuluvat miehet ovat pahin tulppa tasa-arvon leviämiselle. He eivät tunne, itke, ajattele, toimi eivätkä ilmaise itseään tasa-arvoisesti, kuin kunnon ihmiset! He eivät kuuntele eivätkä ymmärrä etenkään naista. He välttelevät keskustelu- ja vertaisryhmiä sekä naislääkäreitä, joille sisäinen kauneus on ykkösasia. Heitä ei saa lattialle piiriin makaamaan ja hengittämään rauhallisesti sisään ja ulos. Eikä heitä edes nainen saa saarnatuolin alle istumaan. Väittävät kuulevansa naisten saarnoja jo kotonakin tai median tunkiessa tajuntaan. Kaikkien itseään kunnioittavien valtakunnallisten pääkanavien, entisten ja tulevien ohjelmapomothan ovat naisia. Puntit siis ovat tasan. Miesten on turha inistä, jos stailaus, kokkaus tai elämäntyyliarviointi ei kiinnosta. Heille on sentään pyhitetty pari omaa digikanavaa, Tekniikan maailma ja pari työkalukuvastoa.

Pahinta miehissä on se, etteivät he hyvistä yrityksistä ja neuvoista huolimatta toimi ja ajattele kuin naiset. Tasa-arvo ja rauhanomainen rakkaus ovat naisille paitsi sydämenasia myös sisäänrakennettuja hyveitä. Joitakin vähemmän testosteronia sisältäviä miehiä kannattaa tietysti yrittää kouluttaa. Heistä saa kovalla väännöllä pukinpartaisia kasvissyöjiä tai kiltisti perässä tallustavia mykkiä kassinkantajia. Kepillä ja porkkanoilla pahinkin uros taipuu jos on taipuakseen. Kun nainen sulkee tiiviisti reitensä yhteen, niin siinä paraskin uros putoaa kummasti polvilleen, ainakin se oma mies. Jos ei, niin turha on kuitenkaan omaa naista syyttää, jos vieras nainen alkaa ukkoa kiinnostaa. Miehen on terveellisintä katsoa kiltisti peiliin ja myöntää niin omat kuin naisen osoittamat virheet tosiksi.

Miehen pahin vika on se, ettei hän ymmärrä naista, joka taas aina ymmärtää miestä ja joka aina ilmiselvästi antaa ymmärtää, jos ei tosin välttämättä sano selvästi, mitä hän haluaa, pyytää ja odottaa mieheltä. Miehen on ymmärrettävä naisen asiat sanomatta. Miehet eivät osaa verkottua yhteiskunnassa rakentavasti. Kyllähän sitä miesuhoa riittää omissa porukoissa, mutta annas olla kun nainen sanoo viimeisen sanan. Jopa sotilaallinen organisaatio taipuu naisylipäällikön lujan sanan edessä. Sama se, onko kersantti vai kenraali, komppania vai koko armeija. Eihän naisylipäällikön tarvitse niitä erottaa toisistaan. Hänen ei tasa-arvon nimissä tarvitse!

Miehet eivät ymmärrä, että elämänmenon naisistuminen on heille vain hyväksi sylivauvasta vaariin. Mies ei ole yhtään mitään ilman naista. Johan se nyt on näytetty, että se on maajussi, joka tarvitsee morsiamen eikä kyläkään pyöri, jos naiset eivät ole ohjaksissa.

Maailmassa kaikki olisi hyvin, kunhan mies siis vain ymmärtäisi tehdä, tai olla, niin kuin nainen. Mies, tuo mitään ymmärtämätön ja mistään tietämätön, on piikki kaikkitietävälle, -osaavalle ja -vaativalle naiselle. Miessakit eivät ymmärrä taputtaa ja kumartaa, että nyt marraskuussa on omistettu isänpäivän alla heille oikein oma viikko – tasapuolisesti äitienpäivän ja noin 50 muun naistenviikon lomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Naisjohtaja valitsee naisalaisen?:

Kuusamon käräjäoikeudessa työskentelee laamanni päällikkötuomarina, kaksi käräjätuomaria, tuomioistuinharjoittelua suorittavia notaareja, kaksi haastemiestä ja yhdeksän vakinaista kansliahenkilökuntaan kuuluvaa työntekijää.

YVIPÄÄLLIKKÖ kirjoitti...

Tässä on vielä heti seuraavan viikon, eli tämän päiväinen, perus uuskonservatiivi naisen kolumni tuon viikko sitten julkaistun perään.

Sanon ihan suoraan, että melkein jo nämä Nina Mikkosen kymmenet kolumnit miljoonalle ihmiselle ovat vaikuttaneet suureen massaan enemmän isän, miesten ja poikalasten arvostuksen hyväksi kuin koko "miesten vapautusliikkeen" kaikki aikaan saannokset yhteensä. Vilpittömästi siis.

Ja ähäkutti - katsokaas nyt ylempänä miten Nina pistää nykyistä asevelvollisuuttammekin pahimmalla mahdollisella tavalla halvalla - ja samalla ylipäällikköämme ; ) vieläkö kun hänen upseeri miehensä astuisi julkisuuteen (kuten ruotsissa ynm eräät upseerit teki) tehtiin ja vaatisi asiaan muutosta - vaikka sitten sitä natoa + valikoivaa palkka armeijaa - niin voisin oikeastaan kirjoittaa kaikki asiat heidän kanssaan - suomen miesten ja poikalasten parhaaksi.

Tietenkin tähän kaikkeen voi vaikuttaa se, että nyt puhutaan sellaisesta pariskunnasta jolle olenkin sitten jo kirjoittanut ihan vanhan ajan postitse kirjeitä, koska olen niin samoilla linjoilla heidän kanssaan monista asioista .. mistähän muuten tuo ylipäällikkö piruilu nyt tuohon ylempään ilmestyikään ; ) lupaamiani suklaata ja ruusuja tulee pian myrskylän suuntaan anyway ;)

Eli :

Yvipäällikkö / mies vailla tasa-arvoa / fas lapsi ja sitä rataa ; ) kirjoitti...

Hyvää isänpäivää!

Alun perin Yhdysvalloista peräisin oleva isänpäivä on tuontitavaraa, kuten moni muukin hyvä idea. Vuonna 1949 ruotsalaiset kauppiaat ehdottivat sitä käytännöksi muihinkin Pohjoismaihin. Lippu tosin nostettiin suomalaisten kunniaksi salkoon ensimmäistä kertaa vasta 1979.

Joskus kuulee naisten väittävän, etteivät miehet sitoudu eivätkä osaa kasvattaa lapsia. Sellaisia miehiä, kuten naisiakin varmasti on, mutta väite saattaa perustua muuhunkin kuin tietoon ja kokemukseen. Mediassa nostetaan harvemmin esille ansioituneita isiä. Sankariäitejä Tasavallan presidentti kyllä palkitsee näyttävin menoin aina toukokuussa. Olisikohan jo aika alkaa palkita myös isiä ja sellaisia mieskasvattajia, jotka ovat antaneet miehen mallin lapsille ja nuorille, joilla ei sellaista ole ennen ollut?

Hyvä esimerkki on mm. kolmen pienen lapsen isä, joka teki pitkää työpäivää. Äiti ahersi aamusta iltaan ja aamuunkin kotona peräjälkeen syntyneiden pienten lasten kanssa. Sitten äidillä löydettiin aggressiivinen aivokasvain, johon tämä menehtyi neljässä kuukaudessa toteamisesta. Isä oli täysin tuntemattoman ja odottamattoman tilanteen edessä.

Eräänä yösydännä isään iski uskonpuute, kun hän yritti tuuditella sairaita lapsiaan vuoronperään uneen. Miten hän selviää kaikesta yksin – univelan, vaimonsa kaipuun ja ikävän sekä kaiken kasvatusvastuun keskellä? Mies oli aikoinaan luvannut vaimolleen rakastaa tätä niin hyvinä kuin huonoina aikoina, niin myötä kuin vastamäessäkin. Kolme lasta olivat syntyneet rakkaudesta. Kuka heidän eteensä jaksaisi, jos ei nyt hän, heidän oma isänsä? Tuolla isällä ei ollut helppoa, mutta hän oli sitoutunut ja omilleen omistautunut arjen pyörittäjä. Pitääkseen niin omat lapsensa kuin itsensä kaidalla tiellä, hän otti kasvatusvastuuta myös muutamasta isättömästä pojasta vetämällä kolme kertaa viikossa erilaisia harrasteiltoja. Näin hän antoi parhaasta päästä miehenmallia nuorille miehenaluille, jotka näkivät, että mies voi ja osaa rakastaa ja kasvattaa siinä missä nainenkin. Mies ei ole automaattisesti reppana, joka sortuu heti pulloon, kun vaikeudet astuvat elämään!

Mediasta haetaan yhä enemmän miehen mallia, koska yksinhuoltajissa on yhä enemmän naisia. Median tarjoamat mallit eivät vain ole välttämättä terveitä eivätkä henkisesti kypsiä. Poika saattaa miettiä, että ”ai tommoiseksiko sitä nyt sitten pitäisi ruveta ollakseen oikeanlainen”… Poika alkaa kännätä, jotta uskaltaa puhua ja lähestyä tyttöä. Harrastelehdet ja tietokonepelit täyttävät pojan maailman, kun oikea miehen malli puuttuu.

Onneksi meillä on Suomessa edelleen paljon isän ja kasvattajan malliksi kelpaavia omia ja vaikka naapurin isiä. TV1 mm. esitti juuri Ville ja Ilkka Turkan kolmetoista vuotta sitten perustaman ”Icehearts” -jääkiekkojoukkueen tarinan. Ydinajatus oli ja on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tarjota etenkin yksinhuoltajaäitien pojille mielekästä tekemistä. Moisesta sietäisi saada välittävien ja rakastavien isien ja mieskasvattajien mitali vaikkapa Tasavallan Presidentin kädestä. Kun aihetta on, nainen voi, ja hänen pitää tasa-arvoisesti myös kumartaa, miehelle. Hyville isille voi, ihan tavalliselle suomalaiselle perusperheen isillekin.

Anonyymi kirjoitti...

Linkki keskusteluihin oli siis tuossa

http://blogit.iltasanomat.fi/suoratsanat/hyvaa-isanpaivaa/326

T:Yvipäällikkö / mies vailla tasa-arvoa / Fas lapsi tulevaisuudesta / naisten seksuaalinen valta / 7 mieskansanedustajaa / tasa-arvo valtuutettu jne ; ) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkakohan muuttuu ääni kellossa, kun tukee avioero:

Tanja Karpelan perheellä onnellinen isänpäivä

Homo

Yvipäällikkö kirjoitti...

"voisin oikeastaan kirjoittaa kaikki asiat heidän kanssaan - suomen miesten ja poikalasten parhaaksi..."

Korjattakoon siis ALLEkirjoittaa, ettei joku nyt sentään luule että olen kirjoittanut jotain Mikkosten hienoja txt:jä ; ) olen siis "vain" kirjoittanut heille muuten, koska pidän heistä, vaikka en ehkä? olekaan samalla linjalla Timo TA kanssa asevelvollisuudesta (ellei hän sitten satu olemaan nato + palkka-armeija kannattaja) - hieno, ryhdikäs isä hän ainakin näytti olevan pojillleen ja hieno naisellisen näkäöinen ja naisellinen mielipiteiltäänkin oleva naisen hänellä on ... melkein kateeksi käy ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta raiskausjutusta...

teknisestihän ainakin USA:ssa useimmat miehet raiskaavat naisensa aika usein, jos eivät esim. pyydä kirjallista lupaa.

En ihmettele, että suositellaan miehille videokameroita makuuhuoneeseen, ettei joudu vankilaan naisen muutettua mieltään.

Anonyymi kirjoitti...

RADAR

Why Women’s Shelters Are Hotbeds of Misandry

Homo

Yvipäällikkö kirjoitti...

NÄMÄ NINA MIKKOSEN MILJOONALLE IHMISELLE PER KERTA, VIIKKO TOISENSA JÄLKEEN TEHDYT KOLUMNIT - ISIEN ASEMAA PERHEISSÄ, EROISSA YNM HUOLTAJUUSKIISTOISSA PARANTAVAT JA POIKALAPSIEN HYVÄÄ LAPSUUTTA PUOLTAVAT, SEKÄ FEMINISMIÄ ALAS AJAVAT "MAINOKSET" - OVAT NYT ESIMERKKI SIITÄ FEMINISTIENKIN MÄÄRITTELEMÄSTÄ TAKAISKUSTA - JOTA SUOMEN MIESAKTIIVIT EIVÄT OIKEIN TAHDO OIVALTAA ; )

TUOHON SITTEN KUN LISÄÄ PÄÄLLE SEN AINOAN REALISTISEN VAIHTOEHDON ASEORJATYÖN PURKAMISEEN, ELI SEN LÄHES KAIKKIEN SIVISTYSMAITTEN VALITSEMAN, SUOMESSAKIN UUSKONSERVATIIVIEN KANNATTAMAN, NATO + PALKKA-ARMEIJA KOMBINAATION SEKÄ VIELÄ PÄÄLLE UUSKONSERVATIIVISEN VEROTUSSYSTEEMIN, JOKA SUOSII MIEHIÄ JA PIENENTÄÄ "SOSIALTISVALTIO AVIOMIEHEN KORVIKKKEENA" ILMIÖTÄ, NIIN ... HÄMMÄSTYTTÄÄ, KUMMASTUTTAA ...

Jorma kirjoitti...

"On tärkeätä, että tasa-arvotyössä keskitytään edelleen naisten aseman parantamiseen."

Ei. Ei se silloin ole tasa-arvotyötä. Tasa-arvotyössä tehdään töitä molempien sukupuolten aseman parantamiseksi. Tätä Stefan Wallin, tasa-arvon vastustajana, ei kykene tajuamaan.

"Tällä saralla onkin työ vielä pahasti kesken, mitä tulee esimerkiksi samapalkkaisuuteen, työelämän eriytymiseen tai naisiin kohdistuvaan väkivaltaan."

Itse asiassa ei ole. Samapalkkaisuus toteutuu, työelämän eriytyminen tai naisiin kohdistuva väkivalta, sikäli kuin niistä pitää tasa-arvopolitiikan kohdalla puhua lainkaan, ovat asioita, joiden kohdalla on huomiota yhtä lailla myös miesten oikeudet, asema ja tarpeet.

Tätähän se sukupuolisimälasien käyttö edellyttäisi, mutta kun ei niin ei.

"On kuitenkin tullut aika todeta, että naisten aseman parantamisen ohella meidän tulee huomioida myös miesten tasavertaiset tarpeet."

Tämä aika oli ja meni. Nyt,Stefan, sinä saamaton vätys, olisi vihdoin tekojen aika.

"Pidän itse tasa-arvopoliittisesti tärkeänä, että kaikilla on aito mahdollisuus tehdä elämässään sukupuolen rajoittamatta itseään koskevia valintoja."

Ethän pidä. Sinä olet yhdessä koko hallituksen kanssa ollut sitä vastaan, että ihmiset saisivat itse vapaasti valita esim. sen mitä opiskelevat ja millä alalla työskentelevät. Ne valinnat eivät teille kelpaa. Te haluatte pakottaa ihmiset valitsemaan toisen. Se on puhdasta fasismia.

"Sosiaali- ja terveysministeriö on tarttunut asiaan ja aikoo Euroopan sosiaalirahaston varojen avulla kouluttaa huoltajuusasioiden kanssa työskenteleviä sosiaalityöntekijöitä."

Sen kun saatana näkisi, että mitään tapahtuu.

"Yhtenä keinona on perheasioiden sovittelu."

Oikeutta tässä tarvitaan, eikä mitään muuta.

"Miehillä on vaikeuksia erityisesti asioissa, jotka vaativat kykyä ja rohkeutta itsetutkiskeluun ja omien tuntemusten sanoittamiseen."

Niin, niin. Miesten syytä on taas kaikki. Miesten pitäisi olla juuri samanlaisia kuin naiset, se on Wallinin pellen ainut sanoma.

"Miehiä koskevat ongelmat näkyvät syrjäytymistä, yksinäisyyttä, asunnottomuutta, itsemurhia ja eliniänodotetta koskevissa tilastoissa. Jo koulussa osa pojista oireilee."

Mitä sinä, Stefan Wallin olettehnyt yhdellekään näistä tasa-arvo-ongelmista? Et yhtään mitään.

"Yksi tapa vaikuttaa tähän on, että miehet hoitaisivat lapsiaan nykyistä enemmän jo pikkulapsivaiheessa."

Lässyn lässyn , Stefu. Taas siirrät vastuun syrjinnästä syrjittyjen niskoille.

"Miesten kiinnostus lisääntyy, kun keskustelua käydään myös heille tärkeistä asioista."

Mikä estää? Miksi mistään näistä asioista ei tasa-arvo-ohjelmassa mainita sanaakaan?

"Tähän asti tehty työ on ollut merkityksellistä."

Tähän asti ei ole tehty yhtään mitään. Ja tästä kirjoituksesta voi päätellä, että mitään ei aiota tehdä jatkossakaan.

Ainoa konkreettinen esitys on suoraan Miesten tasa-arvo ry:ltä kopioitu, ei STM:n ma esitys.

Jorma kirjoitti...

"Lähes 70 prosentilla kuntien työntekijöistä lähin esimies on nainen"

Miksi feministit eivät vaadi tähän korjausta?

Yvipäällikkö kirjoitti...

Henry konservatiivisuudesta aluksi:
Minä arvelen, että konservatiivisella miesliikkeellä ei olisi mitään mahdollisuuksia. Se naurettaisiin ulos nopeammin kuin ehtii sanoa "Esko Kiesi".
Vastaukseni:
"Se voi olla niin "meidän ulkopuolella" että näille nykyisille miesaktiiveille nauraa useampi Suomalainen perusmies, kuin perinteisille, konservatiivisille arvoille."
Henryn vastaus:
Toki nauraa. Miesten puolustaminen on naurettavaa miesten enemmistön mielestä.

”Mitä tarkoitat muuten antiseksistisyydellä?"
Henryn vastaus:
”Sitä oletusta, että sukupuolet ovat suhteellisen samankaltaisiasiten sukupuolirooleja ei voida pitää perusteltuna vaatimuksena.”

Avaukseni:
Hyvähän olisi esim muistaa, että monella poliittisella puolueella on jo jonkinlainen mies ja nais Ry:nsä ..."
Henryn vastaus:
”Ei konservatiiveilla ole mitään mies ry:tä. Se olisi konservatiiveista naurettavaa ja akkamaista.
… Miesten etuna voidaan pitää sitä, että miehillä on mahdollisimman vähän velvollisuuksia, mutta mahdollisiimman paljon oikeuksia. Siinä tavoitteessa konservatismista ei ole apua.”


Kommenttini
"Näin siis esimerkkinä. Voi tosiaan olla että suuri massa arvostaa enemmän Soineja ja Aarno Laitisia kuin muutavia nysvääviä profeministi androgyyni miesaktiiveja?"
Henryn vastaus:
”Toki arvostaa. Soinia arvostetaan osaltaan juuri siksi, että hän ei puhu miesten puolesta.”

----

Mielestäni olet Henry fiksu ja älykäs mies mutta tämä puheesi on kyllä lähes käsittämätöntä. Ja se on sitä meistä riippumattomista, puolueettomista tahoista, jotka tuntevat feminismin historian ja poliittiset voimat sekä tuntevat sen vastavoimat. Kysykääpä nyt vaikka Faludilta tai Moilaselta TAKAISKU teorioineen? Tai Nina Mikkoselta tai Aarno Laitiselta?

----

Ja sitten ihmettelet kuitenkin Henry heti alempana:
” Miesasian ajossa ei ole oikeastaan kukaan toistaiseksi onnistunut. Ja vaikeaa se onkin, kun feministit ja konservatiivit ovat vastassa.”
”Antiseksistisellä miesliikkeellä on paljon parempi asema kamppailussa, jos se vain saisi sijaa jossakin merkittävllä areenalla.”

---

SIIS SEN TAKIA PISTIN TÄMÄN LÄHIAIKOINA TAPAHTUNEEN ITSEÄNI HÄMMENTÄVÄN KESKUSTELUN VIELÄ TÄHÄN, ETTÄ LUKISIT NYT HENRY YNM VAIKKAPA NUO KONSERVATIIVI NINA MIKKOSEN KOLUMNIT LÄPI, JOISTA JOKAINEN PAMAHTAA AINA ABOUT MILJOONAAN IHMISEN ETEEN - JA VERTAISITTE NIITÄ SOSIALISTISIIN ANNE MOILASIIN, AKULIINA SAARIKOSKIIN, HALOSIIN, SINNEMÄKEIHIN JA VAIKKA PERÄTI ANTTI ESKOLAAN NAISJOUKKO YDINPERHE KÄSITYKSINEEN ;) KAIKELLA KUNNOITUKSELLA, KYSE ON VAAN NIIN TÄRKEISTÄ SUUNTA VIIVOISTA NÄIN PIENESSÄ MAASSA.

- Ugh, olen puhunut, taas, koettakaa kestää ;) -

Anonyymi kirjoitti...

Miksi feministi ovat niin usein moraalittomia idiootteja?

Entisen radikaalifeministi Tammy Brucen kirjassa The Death of Right and Wrong on mielenkiintoinen näkemys: Naisasialiike alkoi joskus 70-luvulla vetää puoleensa tavalla tai toisella miessuhteissaan traumatisoituneita naisia. Pian liike muuttui eräänlaiseksi dysfunktionaalliseksi ryhmterapiaksi. Yhä suurempi osa naisista käytti liikkeen kokouksia ja muita välineitä traumojensa läpikäymiseen. Mutta liikkeen dynamiikka ei suinkaan pyrkinyt traumojen purkamiseen ja parantumiseen vaan pikemmin traumat vain vahvistuivat samanmielisten lietsoessa toisiaan yhä kiehuvampaan vihaan.

Pian liike oli hyvin vihaisten ja henkisesti häiriintyneiden naisten johtama. Terveet naiset yrittivät ensin taistella vastaan mutta vetäytyivät sitten aseettomina. Jotkut varmasti myös omaksuivat noita epäterveitä ajatusmalleja sulautuakseen joukkoon.

Kuvaus siis koskee lähinnä kai USA:n NOW:ta, eikä tarvitse paljon tutustu jenkkien feministisiin keskusteluihin varmistuakseen, että pääkonttorissa ei ole kaikki valot päällä. Mutta miksei se voisi olla totta muuallakin?

Siihen nähden Vihreiden naisten ohjelma on todella yllättävän järkevä. Ohjelma ei käsittääkseni sisällä ainuttakaan valheisiin perustuvaa vihakampanjaa. Ikään kuin siellä olisi onnistuttu heivaamaan pöpit sivuraiteille tai ehkä peräti hoitoon.

Vai pystyvätkö pöpit näyttelemään järkeviä?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, kyllä siinä viheroksennusten lärpäkkeessäkin oli vähintään rivien välissä miesvihamielisyyttä. Esimerkiksi ongelmana ei pidetty miesten pientä määrää Vihreissä, mutta se oli ongelma, että nämä vähemmistömiehet olivat liikaa ääneessä suhteessa enemmistönaisiin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisi vähän uskonnollisempi niin alkaisi jo uskoa että nämä suomen feministi noita-akat ovat jotenkin kirottuja ynm ; ) ...näin pieni kansa maailmassa ja juuri tuli vähän aikaa sitten miten suomalainen telaketju tantta pistää koko Italian historian sekaisin nalkuttamalla krusifikseista ja äsken aika pian tuli perään että nyt on Ruotsin kirkko tehnyt historiallisen päätöksen - nainen piispaksi - ja awhat ... sielläkin oli Suomalainen telaketju tantta piispan keppi kourassaan ja kaverinaan toinen naispiispaksi vihittävä - joka on tunnettu julkisesti lesbosuhteessa elävä telaketju femakko, joka puolisoineen, kirjoineen, on ajamassa pyhään kolminaisuuteen neljättä feminiinistä persoonaa...

Mitähän joku aito kristillinen mahtaakaan ajatella tästä kaikesta ; ) huhuh ... Jotenkin siis ymmärrän heitä ... Muutosvauhti on aivan älyttömän nopea historiallisesti ...

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisi vähän uskonnollisempi niin alkaisi jo uskoa että nämä suomen feministi noita-akat ovat jotenkin kirottuja ynm ; ) ...näin pieni kansa maailmassa ja juuri tuli vähän aikaa sitten miten suomalainen telaketju tantta pistää koko Italian historian sekaisin nalkuttamalla krusifikseista ja äsken aika pian tuli perään että nyt on Ruotsin kirkko tehnyt historiallisen päätöksen - nainen piispaksi - ja awhat ... sielläkin oli Suomalainen telaketju tantta piispan keppi kourassaan ja kaverinaan toinen naispiispaksi vihittävä - joka on tunnettu julkisesti lesbosuhteessa elävä telaketju femakko, joka puolisoineen, kirjoineen, on ajamassa pyhään kolminaisuuteen neljättä feminiinistä persoonaa...

Mitähän joku aito kristillinen mahtaakaan ajatella tästä kaikesta ; ) huhuh ... Jotenkin siis ymmärrän heitä ... Muutosvauhti on aivan älyttömän nopea historiallisesti ...

Anonyymi kirjoitti...

Ohooo lähtu 2 kertaaaa ...

Anonyymi kirjoitti...

Mopoautolla liikkunut tyttö törmäili humalassa

suolihuuhtelu kirjoitti...

Voi vittu, meinasin pudota tuolilta kun kävin Spearheadissä ja näin että heillä on artikkeli valheellisista raiskaussyytöksistä.

Siis tyypit avoimesti puolustavat raiskaamista, ja sitten valittavat että miehiä syytetään valheellisesti raiskauksista.

Vaikea sanoa ketkä ovat mielenvikaisempia, feministit vai miesasia-aktivistit.

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu, laittaisitko jonkun linkin, joka tutkisi väitettäsi siitä, että Spearheadissa puolustetaan raiskaamista, jottei tarvitsisi luottaa pelkästään sinun sanaasi asiasta?

Homo

suolihuuhtelu kirjoitti...

Jos se nyt kerran niin vaikeaa on huomata jotain tällaista...

http://www.the-spearhead.com/2009/10/31/the-biological-context-of-sexuality-and-mating/

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu, luin tuon tekstin (mutten niitä yli 200 kommenttia siihen), mutta mikä siinä muka oli niin kauheaa?

Vaikka ajatukset olisi voinut jäsennellä vähän paremmin, painottaa hieman toisin, en ehkä jostain yksityiskohdista ollut ainakaan varauksetta samaa mieltä, niin ei se minusta ollut myöskään mikään hirveä teksti, jossa käskettäisiin raiskaamaan naiset.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tekstin perussävy oli aika toisenlainen, jos esimerkiksi viimeinen kappala antaa melko hyvän näytteen:

Male sexuality is extremely undervalued, just as female sexuality is extremely overvalued. In this culture men are conditioned to believe that their only source of intimacy and love is the woman who is their mate and the only means they have to get female sexuality, intimacy, and love is to purchase it with their performance and their economic assets. This impoverishes both men and woman because it destroys the trust and faith in each other that is essential to intimacy. Men need to reclaim the value of their sexuality, if necessary by refusing to have sex with any woman who does not value his as highly as he values hers and by making it an absolute condition that she respects and honors his needs, rather that telling him what they “should” be.

Toisaalta, onhan femakkojen mielestä Newtonin kuuluista Philosophiae Naturalis Principia Mathematicakin raiskausopas...

Homo

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Suolihuuhtelu, luin tuon tekstin (mutten niitä yli 200 kommenttia siihen), mutta mikä siinä muka oli niin kauheaa?"

Regardless of all this, there still ain’t nothin’ happening unless the female is receptive (except maybe a rape charge when the male reacts in the way nature intended to the cues which are being sent dishonestly).

Many rapes are the result of a man experiencing just one too many times the anger and humiliation of being led on, used, manipulated, and exploited based on the promise of having his sexual needs met, only to have the woman change her mind or raise the price at the last minute. In two celebrated rape trials of a few years ago, those of Mike Tyson and William Kennedy Smith, both instances were rich and powerful men who invited beautiful young women to their quarters and provided them with expensive entertainment with the predictable expectation that they would be rewarded with sex. When they called the debt, the women cried “foul.”

Ja kommenteissa:

There is no such thing as rape... ...any female who consents to being with a man cannot be raped and this would include husbands, boyfriends and anyone they go with on a date.

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu, mikä tuon alkuperäisen kirjoituksen lainaamissasi kohdissa muka oli niin väärin?

Jos luet sen "Regardless of all this, there still ain’t nothin’ happening unless the female is receptive (except maybe a rape charge when the male reacts in the way nature intended to the cues which are being sent dishonestly)."-lainauksen ympäröivän kontekstin, niin se käsittelee sitä kuinka ihmisnaaraatkin antavat erilaisia seksuaalisia signaaleja (kenties tiedostamattaan) ja toisaalta nämä signaalit herättävät miehissä erilaisia reaktioita, kuten kiihottumista, muutoksia hormonitoiminnassa jne.

Käsittääkseni tämänkaltaisten havaintojen sanomisessa ei ole mitään kiistanalaista. Olikohan viikonloppuna kun tuli YLE Teemalta Älä kuole nuorena -dokumenttiohjelman jakso, jossa naislääkäri (?) käsitteli samaa aihetta kertomalla kahdesta tutkimuksesta. Ensimmäisessä niistä oli havaittu, että jostain syystä stripparinaiset saivat asiakkailta huomattavasti enemmän tippejä niinä päivinä kuukautiskierrossaan kun olivat hedelmällisimpiä kuin silloin kun he olivat vähemmän hedelmällisessä vaiheessa. Toisessa tutkimuksissa oli havaittu, että kun tavallisista naisista oli otettu kovia vastaavissa kuukautiskierron vaiheissa, niin sekä miehet, että naiset arvioivat hedelmällisemmä vaiheessa olevien naisten olevan hieman useammin seksikkäästi pukeutuneita.

Ja siinäkään ei luulisi olevan mitään ihmeellistä, että toteaa ettei useimmiten näistä ärsykkeistä ja niistä aiheutuvasta kiihottumisesta yms huolimatta mies tee mitään konkreettista, ellei sitten aivojen evoluutiossa varhaisemmat kerrokset saa ylivaltaa jostain syystä kulttuurievoluution muokkaamilta myöhemmiltä aivojen osilta ja mies raiskaa naista.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu, mitä tulee toiseen kappaleeseen, niin en näe siinäkään erityisempää vikaa. Varmasti osassa raiskauksissa on mukana sellaisia piirteitä, että ääriesimerkiksi nainen on esimerkiksi hypännyt jo miehen kanssa alasti sänkyyn, jossa on molemminpuolisesti hyväilty, kenties aloitettu yhdyntäkin - ja sitten kesken kaiken nainen sanoo EI.

Kuten feministit niin mielellään korostavat, niin naisella on toki oikeus tässäkin vaiheessa lopettaa seksi kesken kaiken. Mutta noin pitkälle johdatelluista miehistä kaikki eivät välttämättä ehkä enää maltakaan lopettaa rynkyttämistä, etenkin jos orgasmi on enää muutaman vedon päässä.

Vaikka naisella olisikin oikeus hölmöilyyn, niin riskialttiita tilanteita kannattaa silti välttää. Jos tietää jo alusta lähti, ettei aio harrastaa seksiä, niin silloin ei kannata lähteä humalassa ventovieraan miehen kanssa baarista, eikä etenkään vielä jatkaa touhuja hyväilemällä tätä alastomana.

Samoin ns. viharaiskaaja (anger retaliation), joita raiskauksista on varsin suuri osa, on saattanut hyvinkin kehittyä henkilökohtaisten huonojen naiskokemusten kautta. Kyseessähän on raiskaajatyyppi, joka haluaa kostaa ja satuttaa. Ja mikä olisikaan sen suurempi syy haluta kostaa, kuin se, että on itse joutunut naisten kaltoinkohtelemaksi. 80 prosenttia heistä on kasvanut YH-perheessä, yli puolella on kokemuksia kaltoinkohtelusta lapsena, Mielenkiintoisesti tämä raiskaajatyyppi ei kuitenkaan edellisen lähteeni mukaan pahoinpitele vaimoaan, vaikka vihaakin naisia yleisesti.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sitten tulee tuohon "There is no such thing as rape... ...any female who consents to being with a man cannot be raped and this would include husbands, boyfriends and anyone they go with on a date.", niin en pistäisi kovin paljon painoa tuollaiselle kirjoitukseen lähetetylle yhdelle kommentille yli 200 kommentin joukossa. Kaikenlaisia sekopäitä kun aina mahtuu kommentoijien joukkoon, kuten on tälläkin palstalla saatu nähdä kaiken maailman purnauskis, mårtenliikka tjsp tapausten kanssa nähdä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mitä suolihuuhtelu (arto jokinen?) sanoo siihen, että puoluuttomaksi tarkoitettu ylemme lähettää meidän miesten rahoilla meille tulta munille propagandaa, jossa meitä nimitellään ja uhkaillaan? Entä Saarikosken "me ryöstämme ja tapamme kaikki heteroseksuaalisen näytelmän näyttelijät" oma ohjelma ylellä?

JA NYT OLLAAN SIIS SUOMESSA, JA VIRALLISELLA PUOLELLA, EI USAN NETTIKIRJOITTELUISSA.

Vortac kirjoitti...

Ei av(i)oliiton tarkoitus ole tuottaa vastikkeettomia tulonsiirtoja miehiltä naisille.

Kyllä se naisten mielestä on. On naisille järkyttävää edes ajatella toisin. Valta turmelee, ja naisten seksuaalinen valta turmelee erittäin kierolla tavalla..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Niin se on nykyään.

Vielä pari vuosikymmentä sitten mies sai ottaa vaimon väkisin lain mukaan Suomessakin ja sai myös komentaa rajustikin vaimoaan. 30-40 luvulla vielä lain mukaan erossa automaattisesti isä "omisti lapset" ja säi päättää lasten aseman täysin.

Mutta sitten alkoi Antti Eskolat, Tarja Haloset ja Anni Sinnemäet miestukijoineen "vapauttaa" miehiä moisista oikeuksista yksinään runkkaileviksi feministien työorjiksi.

Vortac kirjoitti...

Miksi miehen pitäisi sen takia maksaa naiselle ikuisuuksiin asti jotain elatusmaksua siitä hyvästä, että sai olla pari vuotta aviossa naisen kanssa..

Täysin järjetöntä ja epätasa-arvoistahan tuo onkin. En ole itse onneksi ihan joutunut naimisiin, vaikka läheltä on liipannut joskus nuoruudessa - niin en tiedä näistä tarkasti, mutta mielestäni röyhkeyden huippu on amerikkalaisen systeemin 'alimony', joka miehen pitää maksaa naiselle, vaikka ei olisi edes lapsia (elatusmaksu taas on 'child support') tai mitään järkevää syytä siihen.

Eli niinkuin Dick Masterson sanoi; "You are paying the whore to leave"..

Aivan järjetöntä että naisesta pitää maksaa, että hänen kanssaan joutuu tuohon ihmissuhdeorjuuteen (paljonkos ne timanttisormukset maksavatkaan, vaikka timantteja on oikeasti niin paljon maailmassa, ettei niiden hinnan pitäisi olla niin kallis, mutta niitä pidetään keinotekoisesti korkealla), sitten pitää maksaa, että naiselta saa seksiä, ja sitten pitää maksaa, kun nainen lähtee, että se pysyy poissa?

Missäs vaiheessa nainen maksaa miehelle edes jotain? Seksiä ei nyt lasketa tässä maksuksi, koska antaahan mieskin seksiä naiselle!

Tämä on erittäin kestämätön ja epätasa-arvoinen tilanne, jossa oli jotain järkeä ehkä vielä 50-luvulla heti sotien jälkeen, käytännön syistä - mutta joka nykymaailmassa, joka on niin tavoittelevinaan tasa-arvoa, ei kyllä ole ollenkaan enää millään tavoin perusteltavissa.

Homolla on erittäin nasevia kommentteja naisen DNA-koodiin ohjelmoidusta huoruudesta.. naisen on aina kannattanut heiveröisenä ja mitään-osaamattomana oliona vietellä seksuaalisesti vahva uros, joka häntä suojelee, mutta myös sitten pitää muita uroksia koko ajan saatavilla, jos tämä uros sitten ei vaikka onnistukaan aina suojelemaan.

Ei ole kivikautisista ajoista mihinkään naisten käytös ja koodi kyllä muuttunut.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuvaus siis koskee lähinnä kai USA:n NOW:ta, eikä tarvitse paljon tutustu jenkkien feministisiin keskusteluihin varmistuakseen, että pääkonttorissa ei ole kaikki valot päällä. Mutta miksei se voisi olla totta muuallakin..

Se on.

- Vortac

p.s. Arvostaisin, jos voisit valita nimimerkin ja pysyä siinä. Jokainen järkevä sielu on keskustelukumppaniuden arvoinen..

Vortac kirjoitti...

Poika alkaa kännätä, jotta uskaltaa puhua ja lähestyä tyttöä. Harrastelehdet ja tietokonepelit täyttävät pojan maailman, kun oikea miehen malli puuttuu.

Niin niin, miehen malli. Entäpä IHMISEN malli, onko sellaista kenelläkään? Onko kännäys todellakin 'mallin' puutetta, vai voisiko olla, että yhteiskunta on rakennettu niin, että kännäykseen ajautuu melkein väkisinkin?

Alfat kännäävät, koska se on vain sellainen cool alfojen juttu, ja naisia riittää joka tapauksessa, etenkin mitä känniläisempi on.

Betat kännäävät, koska se on ainoa tapa avata sanainen arkku ja ylipäätään lähestyä ketään naista - mutta taitojen puuttuessa he eivät kännissäkään naista saa.

Mitenkä miehen malli voisi tätä kuviota pelastaa?

Tarvittaisiin ennemminkin ihmisen malli, jossa kaikki voivat katsoa, miten Aito Tosi Ihminen elää. Muistaakseni viimeisimpiä tällaisia edustivat Jeesus Nasaretilainen, Lao-Tse, Gandhi (hän oli jopa vegaani) ja Äiti Teresa sekä Fransiskus Assisilainen.

Mutta harvoinpa Tosi Ihmiseen törmää arkipäivän elämässä, paikallisissa piireissä. Heistä voi vain lukea kirjoista ja haaveilla joskus tapaavansa sellaisen..

Miehen tai naisen malli on joka tapauksessa toissijainen ja väliaikainen - Ihmisen malli taas on sellainen, johon voi ikuisesti tukeutua. Lisäksi se olisi jonkinlainen kivinen perusta heille, joilla ei ole miehen tai naisen mallia - olisi joka tapauksessa ihmisen malli, joten sillä ei olisi niin väliäkään. Nykyisin ei ole sitten -mitään- mallia, jos ei ole sitä miehen tai naisen mallia, ja se on kaikista suurin ongelma.

Miehisyys ja naiseus on loppujenlopuksi toissijainen asia, ja Ihmisyys on se ensisijainen asia. Tämä ihmiskunta (vai pitäisikö sanoa mies/naiskunta, vai kenties apinakunta..) on sen autuaasti unohtanut, ja katso; raamatun ennustukset ovat käymässä toteen. Tulvia, sotia, mellakoita, veli nousee veljeä vastaan, nainen miestä vastaan, lapsi vanhempiaan vastaan.. maanjäristyksiä, uskonnollisten ihmisten vainoa, jne..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kaikenlaisia sekopäitä kun aina mahtuu kommentoijien joukkoon, kuten on tälläkin palstalla saatu nähdä kaiken maailman purnauskis, mårtenliikka tjsp tapausten kanssa nähdä..

Älähän nyt, TJSPhän on kirjoittanut varsin hyviäkin kirjoituksia, vaikka nykyään hän loistaakin poissaolollaan.

Hänen toinen nimensä oli muistaakseni 'Tohtori'.

Nojoo, käsitän kyllä mitä tarkoitat, mutta teen sen erittäin vastahakoisesti.. ;)

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Titanic-fani Stefan Wallin ja Aleksi Mäkelän valtionpalkinto

Eiköhän tämä kerro Stefan Wallinista kaiken tarvittavan.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, ei kirjoittaessani muistanutkaan, että täällä on joku TJSP-nimimerkkikn liikkunut, enkä edelleenkään muista mitä tämä nimimerkki on kirjoittanut. Tarkoituksenani oli tosiaan vain kirjoittaa yms/tms:n tilaan lyhennetty muoto tai jotain sinne päin :stä.

Homo

Henry kirjoitti...

"Kaikenlaisia sekopäitä kun aina mahtuu kommentoijien joukkoon..."

Tosin viime aikoina on joutunut miettimään pikemminkin sitä, mahtuuko kommentoijien joukkoon tervepäisiä...:-(

Anonyymi kirjoitti...

Homo> Kaikenlaisia sekopäitä kun
Homo> aina mahtuu kommentoijien
Homo> joukkoon,
Homo> kuten on tälläkin palstalla
Homo> saatu nähdä kaiken maailman
Homo> purnauskis, mårtenliikka
Homo> tjsp tapausten kanssa nähdä.

sä se sekasin oot ku käytät "nähdä" -sanaa noin jokapuolelle sekavasti hakkaillen.
mä oon skitsotar mutten sekopää.

mitä Purnau'hun tulee niin se on
ylivoimaisesti nerokkain nimimerkki koskaan,
ei se tyypitär voi olla tyhmä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tosin viime aikoina on joutunut miettimään pikemminkin sitä, mahtuuko kommentoijien joukkoon tervepäisiä...:-("

Etenkin englanninkielisten samaa aihepiiriä käsittelevien blogien kommentteihin ja laajempaan "blogosfääriin" verrattuna suomalainen skene on aika murheellinen. Mutta toivotaan että se kehittyy.

-- m.a.

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Jos luet sen "Regardless of all this, there still ain’t nothin’ happening unless the female is receptive (except maybe a rape charge when the male reacts in the way nature intended to the cues which are being sent dishonestly)."-lainauksen ympäröivän kontekstin, niin se käsittelee sitä kuinka ihmisnaaraatkin antavat erilaisia seksuaalisia signaaleja (kenties tiedostamattaan) ja toisaalta nämä signaalit herättävät miehissä erilaisia reaktioita, kuten kiihottumista, muutoksia hormonitoiminnassa jne."

Toisin sanottuna "eihän se nyt miehen vika ollut kun se nainen lähetteli 'signaaleja.'"

"Suolihuuhtelu, mitä tulee toiseen kappaleeseen, niin en näe siinäkään erityisempää vikaa. Varmasti osassa raiskauksissa on mukana sellaisia piirteitä, että ääriesimerkiksi nainen on esimerkiksi hypännyt jo miehen kanssa alasti sänkyyn, jossa on molemminpuolisesti hyväilty, kenties aloitettu yhdyntäkin - ja sitten kesken kaiken nainen sanoo EI."

Toisin sanottuna "saatanan huora ei antanut pillua vaikka ostin juotavaa, eihän se nyt minun vikani ollut että minun piti raiskata hänet."

"Mitä sitten tulee tuohon... niin en pistäisi kovin paljon painoa tuollaiselle kirjoitukseen lähetetylle yhdelle kommentille yli 200 kommentin joukossa."

Ja kuitenkaan kommentti ei herättänyt juuri minkäänlaista reaktiota, siinä missä sivustolta lähtee välittömästi banaanisaarille mikäli osoittaa että sivuston kirjoittajat ja käyttäjät puolustelevat raiskaamista. Myös toisella MRA-sivustolla on tapahtunut sama juttu.

Anonyymi: "Mitä suolihuuhtelu (arto jokinen?) sanoo siihen, että puoluuttomaksi tarkoitettu ylemme lähettää meidän miesten rahoilla meille tulta munille propagandaa, jossa meitä nimitellään ja uhkaillaan?"

Sanon siihen että tälläinen itkeminen on yleinen taktiikka MRA-sivuilla. Jos tuodaan vaikka esille se seikka että raiskaus on väärin, he alkavat heti vaihtamaan aihetta ja puhumaan jostain täysin asiaan liittymättömistä jutuista, yleensä jotain tyyliin "no mutta kun feministit sortaa meitä (joten kai raiskaus on sitten ihan ok)." Ja kuka helvetti on Arto Jokinen?

Henry kirjoitti...

"Etenkin englanninkielisten samaa aihepiiriä käsittelevien blogien kommentteihin ja laajempaan "blogosfääriin" verrattuna suomalainen skene on aika murheellinen."

Juu, melkein itku pääsee, kun vertailee englanninkielisiä MRA-analyysejä suomalaiseen.

"Mutta toivotaan että se kehittyy"

Tai toivotaan, että se ei taannu enää paljon enempää...

Henry kirjoitti...

"Ja kuitenkaan kommentti ei herättänyt juuri minkäänlaista reaktiota, siinä missä sivustolta lähtee välittömästi banaanisaarille mikäli osoittaa että sivuston kirjoittajat ja käyttäjät puolustelevat raiskaamista. Myös toisella MRA-sivustolla on tapahtunut sama juttu."

MRA-toiminnallahan on nimensä mukaisesti tarkoituksena edistää miesten oikeuksia suhteessa naisiin. Siinä missä feministit yrittävät saada raiskauksen tulkintaa laajennettua, MRA-aktivistit korostavat vääriä raiskaussyytöksiä ja naisten vastuullista käytöstä. Kyse on siten kamppailusta siitä, miten edullinen tai epäedullinen raiskauslainsäädäntö on miesten kannalta.

Esim. feministien mukaan olisi varmaan ihan hyvä, jos naisen sanaa uskottaisiin raiskausilmoituksissa ja todistusvastuu syyttömyydestä olisi miehillä. Vastaavasti MRA-aktisvistit vaativat, että pelkkä naisen sana ei saa riittää tuomioon, koska vääriä raiskaussyytöksiä on niin paljon.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Siis Henry hyvä -sinullahan olisi markkinat, jos vain osaisit ja haluaisit käyttää niitä.

Heitä helvettiin filosofiastasi kaikki "naiset miehisemmäksi ja miehet naisisemmaksi" sekä pienetkin vihjaukset vihreihin tai vasureihin - ja ala myös mainostamaan toimintaasi tästä käsin.

Painota sitä koko miesasian MAT ydintä, että me miehet teemme 12 miljardia naisille pakotettuna tuloja per vuosi, lähes kaikki kovat työt josta syystä kuolemmekin paljon nuorempana ja silti vain me joudumme pakolla käymään palkattoman asetyön valtiolle - silti ei meille ole mitään takuuta enää päivättäisestä naisen seksuaalisuudesta, eikä mitään takua sukumme jatkumisesta, eikä siitä etteikö nainen veisi lapsiamme ja tee meistä vain maksumiehiä.

LÄHES KAIKKI MIEHET ALLEKIRJOITTAVAT OIKEIN ESITETTYNÄ TÄMÄN REALISTISEN "NYMYMIEHISYYDEN KRIISIN".

PS. Ja muista nyt siis että vihreitä ei varmaan äänestäkään realifaktana, mutta kuin ne about 5 vihreän miesliikkeen edustajaa - ja muut suomen miehet saavat allergisia oireita kuullessaan koko telaketju feministisen termin. Hyvin lähellä on myös vasemmistolaisuus - varsinkin sellaisten miesten joukossa jotka oikeasti tekevät jotain asioille.

Mielestäni voisit keskittymällä tuohon "VAIHTOKAUPPA EI TOIMI" asiaan pistää vaikka heti mainoksen esim kokoomuksen lehteen ja saisit paljon kannattajia.

Ymmärrätkö ollenkaan mitä haen takaa näin nopeasti esitettynä? Älä lue liikaa niitä 300 miljoonan ihmisen usa sivustoja - sieltä löytyy kyllä marginaali sepittämisillekin oma toimiva yleisönsä, ei meiltä pikkuriikkisestä junntilasta.

Sinulla on toimiva tuote, tuo se oikein esiin laajalle yleisölle?

Henry kirjoitti...

"Ymmärrätkö ollenkaan mitä haen takaa näin nopeasti esitettynä?"

Enpä juuri.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Miten Henry ymmärrät kulttuuriset paineet ja niiden luomisen? Esimerkiksi mainontahan tai yhdistysaktivismi vain muuttaa kulttuuria paljolti ilman mitatattavuutta?

Miksi - sanotaanpa nyt vaikka lonkalta esim Kreikassa on isän asema parempi kuin Suomessa vaikka lain säädäntö mahdollistaa eron kuten Suomessakin?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä yläpuolinen liittyy myös tuonne laittamaasi mainosjuttuun.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Henry, niin mutta kun tuo asia ei liity yhtään mitenkään siihen että onko raiskaus hyväksyttävää vai ei, tai pitäisikö sitä puolustella vai ei. On hyvin epäilyttävää yrittää yhdistää nuo aiheet toisiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskaus tuntuu olevan niin arka aihe, että naiset näkevät punaista ihan riippumatta siitä, miten varovasti siitä puhutaan, jos mennään feministisen KAIKKI MIEHET ON RAISKAAJIA! -linjan ulkopuolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu, ilmeisesti projisoit jotain omia ajatuksia ja olet lukevinasi Sperheadin kirjoituksessa jotain sellaista, mitä siinä ei ole sanottu. Eihän siinä kohtaa, kun mainittiin naisten lähettävän miehiin vaikuttavia signaaleja otettu mitään moraalista kantaa asiaan, vaan kyse oli vain kylmistä tosiasioiden toteamisesta.

Ja mitä tulee viime hetkellä tai kesken seksin EI:n sanomiseen, niin sellainen oikeus tosiaan on nykylainsäädännössä. Samoin esimerkiksi minulla on oikeus jättää esimerkiksi arvoesineet autoon ja ovet sepposen selälleen, eikä niitä saisi varastaa, mutta tosiasiassa tällaisten riskien ottaminen ei ole järkevää, koska se lisää tarpeettomasti riskiä joutua rikoksen uhriksi.

En jaksa yli 200 viestin kommenttiketjuun ottaa kantaa, koska sen viestiketkun perkaaminen veisi tolkuttomasti aikaa. Luultavasti edes moni siihen ketjuun kirjoitelleista ei ole edes jaksanut lukea kaikkia viestejä. Ja selvimmät sekopääviestit jätetään helposti joka tapauksessa kommentoimasta. En minäkään täällä ala pahimpien kaistapäiden kanssa keskustelemaan.

Eikä minusta siinä, että trollit heitetään hevon vittuun palstalta, ole mitään hirveän kummallista. Ja trollaukseksi minusta voi katsoa esimerkiksi tahallisen riidanlietsonnan, jossa valheellisesti väitetään esim. mainitunlaisen Spearheadin kirjoituksen muka puolustavan raiskaamista.

Homo

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Eihän siinä kohtaa, kun mainittiin naisten lähettävän miehiin vaikuttavia signaaleja otettu mitään moraalista kantaa asiaan, vaan kyse oli vain kylmistä tosiasioiden toteamisesta."

Ei, vaan siinä nimenomaan keksittiin tekosyitä.

"Ja mitä tulee viime hetkellä tai kesken seksin EI:n sanomiseen, niin sellainen oikeus tosiaan on nykylainsäädännössä. Samoin esimerkiksi minulla on oikeus jättää esimerkiksi arvoesineet autoon ja ovet sepposen selälleen, eikä niitä saisi varastaa, mutta tosiasiassa tällaisten riskien ottaminen ei ole järkevää, koska se lisää tarpeettomasti riskiä joutua rikoksen uhriksi."

Miten tämä liittyy aiheeseen?

"Ja trollaukseksi minusta voi katsoa esimerkiksi tahallisen riidanlietsonnan, jossa valheellisesti väitetään esim. mainitunlaisen Spearheadin kirjoituksen muka puolustavan raiskaamista."

Se ei ole trollausta vaan tosiasioiden esille tuomista.

Anonyymi kirjoitti...

"Juu, melkein itku pääsee, kun vertailee englanninkielisiä MRA-analyysejä suomalaiseen."

Kieltämättä näin on, kun analyysejäsi lukee.

Anonyymi kirjoitti...

"Tosin viime aikoina on joutunut miettimään pikemminkin sitä, mahtuuko kommentoijien joukkoon tervepäisiä...:-("

Henry on ignorantti ja arrogantti. Nöyrempi asenne ei olisi tuollaiselle keskinkertaisuudelle pahitteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Ainoa konkreettinen esitys on suoraan Miesten tasa-arvo ry:ltä kopioitu, ei STM:n ma esitys."

Joka sekin oli kopioitu muualta.

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu, joko olet trolli joka yrittää vääntää täysin keinotekoiseksi muka joksikin raiskausten puolusteluksi ja sillä tavalla kylvää riittaa - tai sitten olet nainen, joilta tuppaa loogisen ajattelun rippeetkin sulkeutumaan aivotoiminnasta, kun he kuulevat sanan raiskaus tai raiskausriskin pienentäminen. Niin tai näin, on tuskin mielekästä jatkaa jankkaamista aiheesta kanssasi, sillä kaiken olennaisen aiheesta olen jo sanonut.

Homo

MikkoAP kirjoitti...

Suolihuuhtelu on joka kerta täällä kommentoidessaan hyökännyt miesasiaa vastaan. Eikä ole nimennyt ensimmäistäkään asiaa, jossa olisi feministien kanssa eri mieltä, vaikka innokkaasti feministejä väittää vastustavansakin. Kaikki suolihuuhtelin tänne laittamat miesliikkeisiin kohdistuneita hyökkäyksiä tyypillisellä shaming language:lla ryyditettynä. Trolli mikä trolli

suolihuuhtelu kirjoitti...

Anonyymi: "Suolihuuhtelu, joko olet trolli joka yrittää vääntää täysin keinotekoiseksi muka joksikin raiskausten puolusteluksi ja sillä tavalla kylvää riittaa - tai sitten olet nainen, joilta tuppaa loogisen ajattelun rippeetkin sulkeutumaan aivotoiminnasta, kun he kuulevat sanan raiskaus tai raiskausriskin pienentäminen. Niin tai näin, on tuskin mielekästä jatkaa jankkaamista aiheesta kanssasi, sillä kaiken olennaisen aiheesta olen jo sanonut."

Huvittavaa miten usein saan kuulla olevani nainen vain siitä syystä että vastustan raiskausta. Ilmeisesti miehet eivät voi sitä vastustaa.

MikkoAP: "Suolihuuhtelu on joka kerta täällä kommentoidessaan hyökännyt miesasiaa vastaan. Eikä ole nimennyt ensimmäistäkään asiaa, jossa olisi feministien kanssa eri mieltä, vaikka innokkaasti feministejä väittää vastustavansakin."

Ei minun tarvitse erikseen esittää mitään satunnaisia kannanottoja feminismistä.


"Kaikki suolihuuhtelin tänne laittamat miesliikkeisiin kohdistuneita hyökkäyksiä tyypillisellä shaming language:lla ryyditettynä. Trolli mikä trolli"

Perusteeton trollauksesta syyttäminen on trollausta. Eli sinä olet trolli. Onneksi olkoon.

MikkoAP kirjoitti...

"Ei minun tarvitse erikseen esittää mitään satunnaisia kannanottoja feminismistä."

Et esitä mitään kannanottoja feminismistä. Se, että kirjoittaa miesliikettä vastustavia kommentteja ja väittää vastustavansa feminismiä ilman, että esittää ensimmäistäkään feministien kannanotoista eroavaa mielipidettä, ei ole feminismin vastustamista

Olet edelleen pelkkä trolli

MikkoAP kirjoitti...

Homo: tuossa aiemmin kesällä kysyin useaan otteeseen väittelyissä, miten suolihuuhtelun näkemykset eroavat feministien näkemyksistä. Hänen vastauksensa oli joka kerta vain kieltäytyä ja esittää uusi hyökkäys miesliikettä kohtaan, vaikka on melkoisen helppoa löytää feministien mielipiteisä eroava mielipide, edes yksi, jos sellaisia oikeasti on.

Trolli mikä trolli

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP, täytynee alkaa ylläpitää listaa eri nimimerkeistä. Suolihuuhtelu pääsee sinne ensimmäisenä varustettuna femakkotrolli-kaneetilla.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Raiskaus tuntuu olevan niin arka aihe, että naiset näkevät punaista ihan riippumatta siitä, miten varovasti siitä puhutaan, jos mennään feministisen KAIKKI MIEHET ON RAISKAAJIA! -linjan ulkopuolelle."

Ei se olisi niin arka aihe,
jos naiset olisivat myöntyväisempiä seksiin perusmiesten kanssa. Nainen voi hyvin helposti kokea hyväksikäytöksi tai raiskaukseksi minkä tahansa elkeen, jonka vähemmän statusta omaava mies häntä kohtaan osoittaa.

Raiskaus on silti
rikos, elikä pahoinpitely
(ei toivottu), eikä siinä pitäisi olla mitään puolusteltavaa. Sen sijaan tavallista seksikontaktia tai vaatimusta naisia avautumaan muillekin kuin alfauroksille on turha pitää raiskauksen
yrityksenä.

Yhteinen maailma, jossa on yhteiset naiset pitää olla yhteiset miehetkin. Kaikki pakolla panemaan.

Seksiyhteiskunta tulee kuin sukkula käsivarren takaa.


Bmad

suolihuuhtelu kirjoitti...

MikkoAP: "Et esitä mitään kannanottoja feminismistä. Se, että kirjoittaa miesliikettä vastustavia kommentteja ja väittää vastustavansa feminismiä ilman, että esittää ensimmäistäkään feministien kannanotoista eroavaa mielipidettä, ei ole feminismin vastustamista"

Ei minun tarvitse esittää mitään kannanottoja feminismistä.

"Olet edelleen pelkkä trolli"

Sinähän se tässä trollaat, eli sinä olet trolli.

"Homo: tuossa aiemmin kesällä kysyin useaan otteeseen väittelyissä, miten suolihuuhtelun näkemykset eroavat feministien näkemyksistä. Hänen vastauksensa oli joka kerta vain kieltäytyä ja esittää uusi hyökkäys miesliikettä kohtaan, vaikka on melkoisen helppoa löytää feministien mielipiteisä eroava mielipide, edes yksi, jos sellaisia oikeasti on."

Ei minun tarvitse selittää miten näkemykseni eroavat feminismistä.

Anonyymi: "MikkoAP, täytynee alkaa ylläpitää listaa eri nimimerkeistä. Suolihuuhtelu pääsee sinne ensimmäisenä varustettuna femakkotrolli-kaneetilla."

Kuten hyvin tiedämme, raiskauksen vastustaminen tarkoittaa sitä että henkilö on sekä feministi että trolli, sillä eihän nyt kukaan tosimies raiskausta vastusta.

Miesasialiike tukee raiskaamista joka käänteessä ja syyllistää kaikkia jotka sitä vastustavat. Edes feminismi ei ole yhtä kuvottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Miesasialiike tukee raiskaamista joka käänteessä ja syyllistää kaikkia jotka sitä vastustavat. Edes feminismi ei ole yhtä kuvottavaa."

Profeminisit ovat juuri tuollaisia sikoja.

MikkoAP kirjoitti...

"Kuten hyvin tiedämme, raiskauksen vastustaminen tarkoittaa sitä että henkilö on sekä feministi että trolli, sillä eihän nyt kukaan tosimies raiskausta vastusta.

Miesasialiike tukee raiskaamista joka käänteessä ja syyllistää kaikkia jotka sitä vastustavat. Edes feminismi ei ole yhtä kuvottavaa"

Homo, näköjään suolihuuhtelu on feministinen måårteniikka. Skitso, joka toitottaa äärifeministien mielipiteitä uskoen silti, ettei itse ole feministi! :)

No on hänellä sentään komedia-arvoa.

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Profeminisit ovat juuri tuollaisia sikoja."

Ai miesasialiike on nyt pro-feministinenkin?

"Homo, näköjään suolihuuhtelu on feministinen måårteniikka. Skitso, joka toitottaa äärifeministien mielipiteitä uskoen silti, ettei itse ole feministi! :)"

Eli raiskauksen vastustaminen ei ole pelkästään feminististä, vaan äärifeminististä.

Tehän tässä skitsoja olette. Väitätte että ette kannata raiskausta, ja silti puolustatte sitä koko ajan.

MikkoAP kirjoitti...

Hahaa, lisää komediaa suolesta. Toki voitaisiin selostaa, miten miesliike ei tosiaankaan kannata raiskausta.

Mutta suolinkaispökäle on jo aikoja sitten osoittanut, ettei hän kiinitä tuolaisiin kannanottoihin huomiota.

Joten nyt on tullut selväksi, että lapamato toistaa äärifeministien väitteitä, vaikka perusteettomasti väittääkin olevansa kriittinen feminismiä kohtaan

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Hahaa, lisää komediaa suolesta. Toki voitaisiin selostaa, miten miesliike ei tosiaankaan kannata raiskausta."

Ja kuitenkin joka kerta kun joku sanoo että raiskaus ei ole hyväksyttävää, alkaa älytön selvittäminen feminismistä ja valheellisista raiskaussyytöksistä ja lainsäädännöstä ja ties mitä epäolennaisesta. Ei pystytä suoralta kädeltä sanomaan että tietenkään se ei ole hyväksyttävää, vaan aina kierrellään ja kaarrellaan. Ja totta kai kuka tahansa joka vastustaa voimakkaasti raiskausta on aina tietenkin feministi.

"Joten nyt on tullut selväksi, että lapamato toistaa äärifeministien väitteitä, vaikka perusteettomasti väittääkin olevansa kriittinen feminismiä kohtaan"

Ja siinä se taas tulee: raiskauksen vastustaminen on äärifeminismiä. Koska sinä vastustat äärifeminismiä, vastustat myös raiskauksen vastustamista.

Anonyymi kirjoitti...

Feministit kannustavat miesten raiskaamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

suolihuuhtelu.

Anonyymi kirjoitti...

Olen menettänyt vanhemmuuteni. Lapseni on nyt menettänyt isän ja isänpuolisen suvun ainiaaksi. Tästä episodista lähtien minulla ei ole enää valtiota, jonka laillisuuden tunnustaisin.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Ja siinä oli taas lisää kiertelyä ja kaartelua.

Anonyymi kirjoitti...

Fas lapsi tulevaisuudesta. Saanen nyt muistuttaa, että me naiset olemme täysin syyttömiä miesten armeijan käyntiin. Ihan itse olette miehet sen päättäneet, että haluatte pakottaa poikanne armeijaan. Ei naisilla ole tässä ollut osaa eikä arpaa. Miksi naisten pitäisi nyt sitten tästä ottaa syyt niskoillensa, kun itse näin olette halunneet? Eikö pitäisi hiillostaa noita poliitikkjoa, varsinkin naisia joilla ymmärrystä olisi, armeijan muokkaamiseen kun se häiritsee? Ei sillä mitään tee, että naisille kostatte sen, mitä olette miehinä halunneet ajaa. Hyvin monet miehet eivät hyväksy ajatusta, että armeijan pakkomuotoa muokattaisi mitenkään. Saatika, että naisiakin pakotettaisiin sinne. En tiedä mistä se johtuu.

On aika typerää lähteä ajattelemaan, että kaikki ongelmat ovat nyt sen toisen sukupuolen vika. Vähintäänkin naurettavaa. Kyllä omista teoista pitää vastuu ottaa ja osallistua kansalaistoimintaan, muutenkin kuin ruikuttamalla täällä palstalla, jos haluaa muutosta.

Haluasitko Fas lapsi tulevaisuudesta ihan tosi kieltää e-pillerit? Sen tyylistä juttua tulee. Olisitko itse valmis vaikka kymmenen lapsen isäksi? Äitihän olisi käytännössä aika ison osan työelämästä kotona, koska ei voisi jatkuvien vauvalomien tähden missään töissä käydä. Kyllä siinä olisi Suomen miehillä vieläkin enemmän elatusvastuuta, rankempia töitä ja köyhempää. Kannattaa vähän miettiä tuolta kantilta.

p.s. Siittiöiden laatuun vaikuttaa mm. tiukat pikkupöksyt, että vaihtaapa vaikka boksereihin.

Anonyymi kirjoitti...

"Fas lapsi tulevaisuudesta. Saanen nyt muistuttaa, että me naiset olemme täysin syyttömiä miesten armeijan käyntiin. Ihan itse olette miehet sen päättäneet, että haluatte pakottaa poikanne armeijaan. Ei naisilla ole tässä ollut osaa eikä arpaa."

Et viitsisi sentään jauhaa aivan täyttä paskaa, äänestäjien enemmistö on naisia, ja he asian viime kädessä päättävät.

Tällä hetkellä myös enemmistö ministereistä on naisia ja armeijan ylipäällikkö on nainen.

Anonyymi kirjoitti...

Feministit raiskaavat miehiä, päivittäin.

"Olen menettänyt vanhemmuuteni. Lapseni on nyt menettänyt isän ja isänpuolisen suvun ainiaaksi. Tästä episodista lähtien minulla ei ole enää valtiota, jonka laillisuuden tunnustaisin."

Anonyymi kirjoitti...

Halosen ihmisoikeushelvetti

Heiskala kirjoitti...

TARJA ja BERLIININ MUURI

Vähän nauratti, ja vitutti, yhtäaikaa, kun katselin TV-uutisista Berliinin muurin murtumisen 20-vuotisjuhlia ja Tarja Halonen oli paikalla, mutta TV-uutiset ei sentää kehdannut DDR-muoria enää edes haastatella!

hahahaha:a]!

suolihuuhtelu kirjoitti...

"Feministit raiskaavat miehiä, päivittäin."

Tässä on hieman harvemmin nähty mutta silti tutuksi tullut strategia: vähätellään raiskausta muuttamalla sen määritelmä niin että melkein mikä tahansa on "raiskaus." Tämän jälkeen oikeita raiskauksia ei tarvitse ottaa vakavasti.

Anonyymi kirjoitti...

> Tehän tässä skitsoja olette.

skitsous ei liity epäyhdenmukaisuuteen mitenkään.

> Väitätte että ette kannata raiskausta,
> ja silti puolustatte sitä koko ajan.

sitä täällä tosiaankin tehdään.
jos feministit hurraa KAIKELLE mikä ajaa heidän hulluuttaan,
niin MRA'n ei kannata alentua moiseen vaan puolustaa hyvä-jätkä -naisia.