lauantaina, marraskuuta 07, 2009

Minulla on seksikäs harraste

Pasi Malmi ei usko huru-ukkoiluun: ”Miesasia on seksikästä”:
”Pari vuotta sitten vain muutama nettikirjoittaja rohkeni puolustaa miehiä, ja vieläkin voidaan leimata huru-ukoksi, mutta tilanne on nopeasti muuttunut. Miesliikkeestä on tulossa vakavasti otettava poliittisen järjestelmän osa ja meillä on tiiviit ja asialliset yhteydet päättäjiin ja muihin tahoihin. Miesliikkeestä on tullut kunniallinen ja suorastaan seksikäs harraste.”

Koomikko vitsaili joukkoraiskauksesta

Wallin patistaa isiä vapaille

Tutkija: Yllättävä isyys saa miehen kantamaan vastuuta

40 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Miesliikkeestä on tullut kunniallinen ja suorastaan seksikäs harraste."

Näinhän se on.

Jorma kirjoitti...

Euron arvossa SK haukkaa paskaa, kuten niin monet muutkin. Alkeellinen virhe.

Jorma kirjoitti...

Vuoden isä on tukija Pekka Seppänen

"Mikäli isät pysyvät mukana lastensa elämässä myös eron jälkeen, on sillä suuri merkitys lasten hyvinvoinnin, kehityksen ja tulevien perhesuhteiden kannalta, korosti peruspalveluministeri Paula Risikko (kok.) palkintoa luovuttaessaan."

Mikä estää Risikkoa puuttumasta isiin kohdistuvaan sukupuolisyrjintään huoltajuuskiistoissa ja etävanhemman (eli isän) huonompaan asemaan?

Katsoisi peiliin, pelle.

Jorma kirjoitti...

Sukupuoli | Saako naista haukkua?


Tämä on wanha, mutta oliko tämä täällä jo?

Jorma kirjoitti...

otakantaa.fi

Tuolla voi ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin valtionhallinnon suuntaan. Esillä on mm. Lasten oikeuksien sopimus (Heiskalalle vinkiksi vaan).

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Nyt on Pasi Malmi lähtenyt juuri sille linjalle mitä tarvitaan - kyse on niin tärkeästä asiasta, poikalasten tulevaisuudesta, että sen ajamisessa tarvitaan nykyaikaista kevyttä populismia, markkinointia ja mediaseksikkyyttä! Ja aina viittaus siihen asetyöhön jos mahdollista ...T:treelta ;)

Heiskala kirjoitti...

"Nimetön nettiräksytys"Suomen kuvalehti: "Uskaltavatko suomalaiset miehet ajaa miesasiaa."

Pasi Malmi: ”Pari vuotta sitten vain muutama nettikirjoittaja rohkeni puolustaa miehiä."


Aivan, vain pari vuotta sitten vain muutama mies rohkeni puolustaa miehiä. Ja keitä nämä muutama olivatkaan?

Nämä muutama olivat:Aarno Laitinen,... Tarkkonen ja Antti Heiskala

Ja kuka muu?

Hannu T. Sepponen. Joskus. ( Omalla kuitenkin aivan liian kapealla sektorillaan ja aivan liian vähäisellä intensiteetillä ), muutama muu, joskus.


Suomen kuvalehti: "Mistä tuo muutos johtuu?"

Pasi Malmi: ”Suomeen on perustettu sekä puolueisiin että niiden ulkopuolelle jo useita miesjärjestöjä, jotka toimivat aktiivisesti ja avoimesti, joten asia ei ole enää nimettömän nettiräksytyksen varassa.”


"Nimettömän nettiräksytyksen"?

Mitä kummaa arvoisa Pasi tuolla tarkoitti?


Suomen kuvalehti: "Onko sinua syytetty sovinistiksi?”

Pasi Malmi:”Joskus, mutta ihmeelliseltä ja perusteettomalta se kuulostaa. On minut jossain luokiteltu myös ’yhdeksi Suomen neljästä vaarallisimmasta miehestä’.”

- Salli mun nauraa.

Pasi Malmista vielä pari sanaa.

Vielä "pari vuotta sitten", jouduimme muuten aika tavalla kaveria höykyttämään, vankasti profeminismiään julistanutta Pasi Malmia, että saatiin kaveri kääntämään takkinsa ainakin muodollisesti, käymään kaitaa polkua, oppotunisti.

Tyypillisesti, Pasi Malmi nyt sitten ensimmäisenä orrella keekoilemassa, raukka.


aaa

Anonyymi kirjoitti...

""Nimettömän nettiräksytyksen"?

Mitä kummaa arvoisa Pasi tuolla tarkoitti?"

Antti Heiskalaa ja muita tämä blogin sekopäitä tietysti.

Anonyymi kirjoitti...

Onko Antti Heiskalako ei ole nimeä?

Anonyymi kirjoitti...

Jos ette ole huomanneet, niin netissä on kyllä muitakin räksyttäjiä kuin Heiskala.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa mennä Suomen Kuvalehden keskusteluun mukaan, hyvä foorumi, hyvä mahdollisuus tuoda asiaa esiin.

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/pasi-malmi-ei-usko-huru-ukkoiluun-miesasia-on-seksikasta

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Niin tuota ... täällähän sitä kokoomusta ja porvarista mediaa solvattiin ihan tässä viikonkin sisälläkin ; ) ... katsokaas nyt aamulehteä tänään, taas IL ja Suomen kuvalehteä ja vrt sosialistiseen tulta munille yleen HS feministisenä auttajanaan - porvari lehtien siis, joiden toimittajien kanssa olen kyllä ainakin itse jo sukutaustojenikin ynm Pk seutuun liittyvän yritystoimintani ja järjestöaktivismini takia ollut yhteydessä hiiiieman kauemmin kuin 2 vuotta ; ) Onhan noita kirjojakin ilmestynyt jotain sentään jo hieman aiemmin kuin 2 vuotta sitten. Vilaristakin on hieman kauemmin ; )

Mutta ... jos ei Pasi Malmilla ole jotain erikoisyhteyttä jonka takia tämäkin haastattelu ollaan tehty (voi olla?) - mutta jos se siis ollaan tehty tyyliin, että miesten tasa-arvo Ry:hyn ollaan otettu yhteyttä - niin ei ole epäselvyyttäkään kenen ansiota tämä(kin) uutinen monien joukossa on ; ) ... miksi muuten niissä teidän sosialisti medioissanne ei näy muuta kuin feministi juttuja ; )

Tietysti mies joka on Lapista Hkiin muuttanut käsittääksen äskettäin etelään? ... niin ei tietenkään voi ihan kaikkea ymmärtääkään ....; )

Mutta so what, mistä johtuu - Joka tapauksessa hieno juttu lapin tohtorilta ja hyvä jätkä se on. Erittäin hyvä lähestymis tapa jo tällä kertaa tähän.

Tätä juuri tuolla hain tuolla sillä puheella Henryllekin, että miesten keskeisimmät TOP10 ONGELMAT tunnustaa moni mies ja jotkut niistä kaikki Suomalaiset miehet! Kunhan sinne ei mennä heittämäänn jotain naisten muuttamista miehekkäämmäksi, miesten neitimäisemmäksi ja taistolaisuutta - ja näitähän Pasi ei juuri tehnyt - vaan toi oikeita ongelmia esiin ja vielä "markkinoiden ja mediaseksikkäästi" - ja muisti mainita palkattoman asetyönkin!

---

Vinkiksi myös ja sana kiertämään - kokoomus tekisi varmasti helposti oman miesaktiivi ryhmänsä jos joku vain jaksaisi alkaa ... on siellä jo vaikka mitä muutakin laidasta laitaan ...

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden naisten uusi poliittinen ohjelma:
http://www.vihreatnaiset.fi/wp-content/uploads/syojatar_2_09_arkisto.pdf

Nopeasti kun silmäilee, perusteluissa on vähän tai ei ollenkaan suoranaisia valheita. Naisten miehiä huonompi asemakin esitetään mielipiteenä. Aika poikkeuksellista feministeiltä.

Onko suhteellinen täyspäisyys sitten hyvä asia feminismin vastustamisen kannalta?

Ehkä poliittisen johtopäätökset eivät ole ihan ehtineet mukaan. Miten perustella mittavia toimia naisten hyväksi, jos naisilla menee vain lievän tai ei ollenkaan huonosti?

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä ... ja siis näiden tuhansien telaketjujen taakse nämä muutama vihreä mies nyt yrittää saada Suomen miesaktiivi kenttää ja heidän ääniään - jotka tietenkin silloin päätyvät täysin feministien laariin / painovoimaksi ; )

http://www.vihreamiesliike.fi/

Tekikö muuten vihreitten lehti jutun nyt miespäivistä - toivotavasti, muutenhan on aivan absurdia, että täysin vapaat porvarilliset lehdet ... vihreään lankaan vrt iso levikkeinen aamulehti ja esim kirkko ja kaupunki teki jutut, mutta tekikö nyt vihreitten lehti jutun - entä se toinen feministien feministi puolue vasurit lehtineen ja "miesliikkeineen"? Toivottavasti? tottakai näissä puolueissa juuri tarvitaan erikseen miesliikkeet, koska on miljoona telaketjua pari piipittävää miestä vastaan, niin silloin tarvitaan jo joku pieni erillinen ääni miehillekin ;)

Anonyymi kirjoitti...

NYT LÄHTI SITTEN "MEDIASEKSIKÄS MUISTUTUS" MYÖS MUILLE PUOLUEILLE MIESJAOSTON PERUSTAMISESTA. ODOTELLAAS NYT SITTEN PARI KK KUN NE PÄÄSEE ASIASTA KÄRRYILLE ; ) JA HUOMAAVAT ETTÄ FEMINISTIPUOLUEET YRITÄVÄT VIEDÄ HEILTÄ ÄÄNIÄ ; )

Anonyymi kirjoitti...

"Onko suhteellinen täyspäisyys sitten hyvä asia feminismin vastustamisen kannalta?"

Pasi Malmiko täyspäinen?

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Joku kommentoi jo väliin, mutta sanottakoon vielä että markkinointipuhe oli oikeasti mediaseksikäs - se mm ohjasi suoraan noihin Henryn esitelmiin erilaisista miesliikkeistä.

Lisäksi pyysin lähettämään minulle tietoa ja muutamille miesasia sivustoille sekä julkisiin medioihin, jos ja kun tällaisia miesjaostoja syntyy. Eli jäädän odottamaan ; )

Kuten vielä tiedämme - ei puolueet helpolla halua olla "toistaan pahempia" ; )

Anonyymi kirjoitti...

Hissukan ei kannattasi paljoa rehennellä. Täällä "höyrypäiksi" pilkatut ovat joka tapauksessa ne, jotka ovat pakottaneet myös nämä muka "suhteellisen täyspäiset" tekemään edes jotain.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

VINK VINK

Mielestäni myös Vihreiden miesten ynm kannattaisi myös hieman piikitellä toisia puolueita ja edustajia tästä asiasta - tyyliin että "teitä ei oikein taida nuo miesten asiat kiinnostaa, toisin kuin tämmöistä vähän nykyaikaisempaa ja fiksumpaa puoluetta" ; )

Vaikka ne sitten tämänkin takia jo perustaisivat pakosta oman miesjaostonsa, niin se kaikki kuitenkin loppupeleissä kilahtaisi meidän Suomen miesaktiivien laariin. Näin naisliikkeilläkin on edustajansa joka puolueissa.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

LISÄ VINK VINK

Koska kaikki tiedämme miten puolueet kilpailevat toistensa kanssa, eivätkä halua jäädä missään toisistaan jälkeen - niin ketä vaan, aina kun näkee hiukankin poliittisia vaikuttajia - niin kannattaa "hieman vihjailla" että tuota "teillä ei sitten ole miesjaostoa puolueessanne kuten vihreillä, kuinkas nyt näin? kai jo on perusteilla sentään, pian elämme vuotta 2010?" ynm ;) ... tätä kun jatketaan kaikki tahoillamme muutama kk noiden kirjeiden ynm lisäksi, niin pian kaikilla puolueilla on omat jaostonsa ... Suomi on niin pieni maa että ... ; )

Anonyymi kirjoitti...

"miesten neitimäisemmäksi ja taistolaisuutta - ja näitähän Pasi ei juuri tehnyt - vaan toi oikeita ongelmia esiin ja vielä "markkinoiden ja mediaseksikkäästi"

FAS, nämäkö olivat miehekkäitä heittoja Pasilta:

"joissakin paikoissa miehille ei sallita shortseja mutta naisille sallitaan ja niin edelleen"

Tuo kommentti kertoo kaiken tietämisen arvoisen Pasi Malmin tasosta. Onkohan tuotakin asiaa muuten ”estimoitu” tieteellisin menetelmin ja päädytty tällaiseen johtopäätökseen. Varsinainen pasimalmi.

Miltäpä kuulostaisi ”joissain paikoissa juutalaisille ei sallittu shortseja, mutta arjalaisille sallittiin” Siinähän se olikin sitten holokaustin ydin hienosti tiivistettynä.

Anonyymi kirjoitti...

Syytettynä isä

Ari Jousmäki ja Liisa Kosonen (Teos 2009).


http://maaginenarkki.blogspot.com/2009/10/isien-ihmisoikeuksista.html


"Taas on tukka pystyssä, iho kananlihalla ja valtava häpeä oman sukupuolen johdosta.

Luin tosielämän kauhutarinoita otsikolla "Syytettynä isä", kirjoittajina Ari Jousmäki ja Liisa Kosonen (Teos 2009).

Kirja alkuosa koostuu viiden eronneen miehen tarinasta 2000-luvun Suomessa. Karmeaa luettavaa viranomaisten ja katkeruutta pursuavien äitien väsytystaisteluista isejä vastaan, jotka yrittävät saada edes tavata lastaan. Suomessa, tasa-arvon esimerkkimaassa, naisilla on suuresti valtaa ja sitä he osaavat myös käyttää sumeilematta hyväkseen. Peli menee törkeäksi, kun naiset alentuvat käyttämään lapsiaan nappuloina."
Siinä Pasille mallia jeesusteluiltaan, ja lisäksi se, että jotain omaakin olisi hyvä tekstissä olla. vink vink.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Yllättävä isyys saa miehen kantamaan vastuuta

Homo

Anonyymi kirjoitti...

En oikein jaksaisi puolustella itseäni selvissä asioissa.

Eli kuten tiedätkin - siis eivät ne mitään kovaa miesasian ydintä ollut, vaan tarkoitin sitä, että ei sentään alettu tiedätkö vaatimaan suoraan julkisessa paikassa naisten rumentamista ja miehistämistä, ja miesten naisistamista, jota on siis tapahtunut tälläkin palstalla ynm - ja joka todella karkoittaa kiinnostuneita miehiä radikaalisti asian parista pois välittömästi. Tätä ei siis tapahtunut ja hyvä niin. Myöskään selvää vasemmistolaista "miehiä karkottavaa" julkista asennoitumista ei nyt onneksi esiintynyt.

Eli kumpa edes nämä suorat teemat pysyisivät poissa julkisuudesta miesaktivismin alla liikkuvina = naiset rumiksi ja miehiseksi, ja miehet naisiksi, ja "me olemme sosialisteja".
. Se on sentään jo jotain Suomen miesaktiivi kentässä, ei täällä voi paljoja vaatia.

Oikeastaan jos rehellisiä ollaan niin Timo Vihavainen on oikeassa, Barberin pelot toteutuvat varmasti - Treen miespäivien jälkeen asia on enemmän kuin selvä Suomessakin - joten asiaa vain nopeuttaakseen, pitäydyn aika paljon aktivismissani siinä viimeisessä kansallisvaltion henkeä yllä pitävän rippeen hajottamisessa ... ja tässä käytän kaikki hyödylliset idiootit hyväkseni ...

Anonyymi kirjoitti...

Tiede ja ulkoiset auktoriteetit mm maailman johtavat sellaiset purevat tutkitusti mediaan ja päättäjiin paljon paremmin kuin omat runoilut ja fiilikset. Näin tietysti kuuluukin olla.

Runoja voi sitten kirjoitella omalla ajallaan ja ihastella niitä. Niillä ei ole virkaa tieteen, talouden, median ja poliitiikan virallisessa maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kevennykseksi voisi sanoa, että onneksi ei Malmi ollut treen miespäivillä jos hän ei usko huru-ukkoiluun - niitä kun oli pääsääntöisesti sekä katsomossa että lavalla ;)

Hyviä Öitä.

Anonyymi kirjoitti...

hihihi

Anonyymi kirjoitti...

"Miesliikkeestä on tullut kunniallinen ja suorastaan seksikäs harraste.”

Mikä pelle! Pasi ei petä itseään.

Anonyymi kirjoitti...

ATM tämäkin:

This Man Has the Largest Penis in the World: 13.5 in (34.29 cm) Erect!

Homo

Vortac kirjoitti...

"Miesliikkeestä on tullut kunniallinen ja suorastaan seksikäs harraste."

Seksikäs? Miksi 'seksikkyyttä' tungetaan joka paikkaan, ja mitä sillä oikeastaan tarkoitetaan?

Seksikkyyshän tarkoittaa seksuaalista vetovoimaisuutta vastakkaisen sukupuolen silmissä. Eli tässä tapauksessa voidaan tulkita, että taas alistutaan naisten säännöille - ja kun Pasi Malmi sen sanoo, niin ei kyllä ihmetytä.

Ollakseen 'seksikäs' naisen silmissä, miehen täytyy työskennellä kovasti. Miesliikkeessä toimivien taas ei pitäisi hittoakaan välittää siitä, miltä he näyttävät naisten silmissä, koska vain siten he voivat edistää miesasiaa naisten typeristä kotkotuksista ja 'mielipiteistä' välittämättä, ja vain sillä tavalla oikea tasa-arvo voidaan saada aikaiseksi. Jos aletaan jälleen mielistelemään naisia ja pyrkimään olemaan 'seksikkäitä', menetetään tämä vapaus, ja kaikki on hukassa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

ATM tämäkin:

This Man Has the Largest Penis in the World: 13.5 in (34.29 cm) Erect
..

No eipä ole ATM. Hänellähän on ollut lukuisia seksipartnereita ja on jopa bi. Mutta penis tekee hänestä ennemminkin friikin, jolloin kaikki haluavat hänen seuraansa päästäkseen näkemään sen hirmupeniksen, eikä hänen oman itsensä vuoksi.

Mutta sitähän naisetkin valittavat, kun he ovat suosittuja, niin se ei yhtäkkiä kelpaakaan eikä riitäkään, vaan 'seksiobjektina' oleminen on mukamas huono juttu, ja he haluaisivat tulla kohdelluksi ihmisinäkin joskus. Juupajuu, koetapa kohdella joskus nuorta bilehilebimbonaista nimenomaan ihmisenä, ja katso hänen järkyttynyttä ilmettään sen jälkeen.

Eli tuo on kuin ex-ATM, joka on päässyt maistamaan sitä, millaista on olla seksiobjekti - eli sitä elämää, jota naiset voivat aina viettää, kunnes rupsahtavat.

Naisilla on se helpotus, että heidän rupsahtaessaan, osa heistä järkiintyy ja voi luopua seksuaalisen valtansa äärimmäisestä väärinkäytöstä ja muuttua anonyymiksi ihmiseksi muiden joukossa, jota kukaan ei enää huomaakaan..- mutta tuo heppu tuskin koskaan pääsee eroon seksiobjektiudesta, koska penishän nyt ei varmaankaan vanhetessaan lähde kutistumaan..

Silti, miksi juuri hänen pitäisi saada tyttöystävä, joka näkee hänet ihmisenä, kun eipä kukaan ATM:kään sellaista saa (sikäli kuin sellaisia naisia edes on, jotka kykenevät näemään miehen muuna kuin statusobjektina tai lompakkona - ATM:thän eivät ole edes heille ihmisiä tai miehiä, vaan jotain outoja olioita, joita voi hyväksikäyttää kaikin mahdollisin tavoin ilman huonoa omatunta)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:"(sikäli kuin sellaisia naisia edes on, jotka kykenevät näemään miehen muuna kuin statusobjektina tai lompakkona - "

Sellaisiakin naisia tosiaan on.

"ATM:thän eivät ole edes heille ihmisiä tai miehiä, vaan jotain outoja olioita, joita voi hyväksikäyttää kaikin mahdollisin tavoin ilman huonoa omatunta)"

Naisethan ovat kaikkien
miespuolisten syöttöporsaita,
etulyönti-ihmisiä
ja jos heitä ei syötä, he ovat varsin vihaisia. Herrasmiehet taas pitävät huolen siitä, että yleinen syöttösuhde toimii hyvin, siten, ettei naisten tarvitse olla huolissaan syöttöporsaan asemasta.

Mies voi lumota naisen
seksiin yleensä *vain kilpailemalla TAI tappelemalla toista miestä vastaan*. Jos mies ei tässä onnistu (hyvin) hänelle jää vain syöttäjän rooli. Naista ei kiinnosta mies, joka tappelee vain itsensä kanssa.

Eli ATM syöttää naista.
KTM syöttää naista ja YTM syöttää
naista.

YTM voi kuitenkin lumota naisen totaalisesti järjestämällä naisille muutamia taistelunäytöksiä muita miehiä vastaan. Tällöin voi käydä jopa niinkin hullusti, että nainen ryhtyy miehen elättäjäksi, mikäli YTM sattuu olemaan työttömyystuella ja nainen varakkaampi. Koska muita miehiä sortavassa miehessä on potentiaalia
VAIKKA AMMATTISOTILAAKSI.

Eläköön naiset - kotirintama voi hyvin!

(Nostakaa hattua, miehet).


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Miesliikkeessä toimivien taas ei pitäisi hittoakaan välittää siitä, miltä he näyttävät naisten silmissä, koska vain siten he voivat edistää miesasiaa naisten typeristä kotkotuksista ja 'mielipiteistä' välittämättä, ja vain sillä tavalla oikea tasa-arvo voidaan saada aikaiseksi. Jos aletaan jälleen mielistelemään naisia ja pyrkimään olemaan 'seksikkäitä', menetetään tämä vapaus, ja kaikki on hukassa. "

Jokainen miesaktivi
(joka elää jonkinlaista "sukupuolielämää") varmaan pyrkii olemaan objektiivisestikin hiukan seksikäs,
edes hieman... :)

Kyllä miesaktiivien
näkeminen seksikkäinä olisi oikeastaan aika hyvä juttu, mutta en usko yleisesti menevän läpi. Mutta uskoisin, ettei niin kauan kuin nykyinen markkina-arvojärjestelmä on käytössä seksikkäänä voidakaan pitää kuin niitä ns. alfauroksia. Jos alfauroksella on miesasiamiesmäisiä ajatuksia niin tuskinpa ne paljon haittaavat. Naisia lähinnä kiinnostaa se kuinka korkealla sosiaalisessa hierarkiassa miehet ovat. Myös hyvin fiksut ja älykkäät miehet voivat tulla naisten ympäröimiksi, muttei naisissa heidän fiksuutensa kiinnosta vaan se, että he näkevät heissä markkina-arvoa, kuten kultaiset sulat ja hopeiset
silmäripset.Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa settiä jälleen Suomen kuvalehden Pasi Malmi -jutussa!

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/pasi-malmi-ei-usko-huru-ukkoiluun-miesasia-on-seksikasta

Vortac kirjoitti...

Sellaisiakin naisia tosiaan on.

Tekisi mieleni sanoa, että 'todista', mutta juu.. olen minäkin sieltä täältä heitä erittäin harvakseltani sattunut joskus tapaamaan. Olisikohan jopa kaksi yksilöä koko elämäni aikana kokonais(heh)saldo tässä asiassa.

He ovat kuitenkin niin harvinaisia, että iso joukko miehiä ei tule viehättävässä ja nuoressa pakkauksessa sellaista naista koskaan tapaamaan. Joten olen kyllä pohjimmiltani oikeassa, tuollaisen naisen löytäminen on elämänmittainen projekti, johon on uhrattava huomattava määrä resursseja, aikaa, vaivaa, hikeä ja uurastusta - ja siltikään lopputuloksesta ei voi koskaan olla täysin varma (monet naiset ovat hyviä sosiaalisia pelaajia ja näyttelevät sellaista naista jonka mies naisen haluaa olevan, kunnes saa sen timangin sormeensa jolloin alkaakin ryöstökalastus..)

Eli sanoisin, että faktuaalisesti olet oikeassa, mutta argumenttina tuo on hieman heiveröinen, koska se on vähän sama kuin puhuttaisiin köyhistä ja sanottaisiin että on niitä lottovoittajiakin olemassa..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jokainen miesaktivi
(joka elää jonkinlaista "sukupuolielämää") varmaan pyrkii olemaan objektiivisestikin hiukan seksikäs,
edes hieman..
.

Mitä on 'sukupuolielämä'? Ilmeisesti minä en sitä elä, koska en ymmärrä, miten ihmisolento voi edes olla 'objektiivisesti seksikäs'..

Seksikkyyshän on aina sidottu seksuaalisuuteen, seksiin ja siihen, että on jokin taho, joka havainnoi ihmisen seksikkäänä.

On aika omituista ja keinotekoista siis liittää tällaista sanaa elämättömiin objekteihin, saati abstrakteihin asioihin. Ei auto voi olla 'seksikäs', koska sitä yleisesti ottaen ei voi panna. Voihan se aiheuttaa samantapaista hurmosta kuin seksuaalinen kiihotus, mutta nämä asiat pitäisi erottaa.

Harva mies masturboi katsellen ferrarinkuvia ja lamborghineja. Kyllä ne naisen muodot miehelle sen 'onpas tuo seksikäs'-moodin luovat.

Mutta sinä ja seksi - ei pitäisi teitä kahta koskaan edes sekoittaa samaan keskusteluun, koska lopputulos on vähän sama kuin heittäisi random-generaattoriin mahdollisimman outoja ja perverssejä termejä ja käsityksiä ja sitten pistäisi sen rakentamaan niistä 5 lauseen pötköjä.

"Objektiivinen seksikkyys", no such thing.

Minulla esimerkiksi ei ole mitään tarvetta mihinkään 'seksikkyyteen', enkä tarvitse 'seksiä' tai 'sukupuolielämää' yhtään mihinkään normaalissa elämässäni. Ainoastaan masturbaation hetkellä ajattelen seksiä ja pidän sitä jonkinlaisena todellisena asiana, mutta normitilassa ..

Mielestäni ihmisellä on hieman pakkomielle seksiin, jos hänen täytyy ajatella sitä silloinkin kun ei ole välittömästi harrastamassa sitä muodossa tai toisessa. Siispä kaikenlainen ylenpalttinen 'seksikkyyden' ja 'seksin' tuominen joka HIIVATIN asiaan kertoo paljon yhteiskuntamme ja ihmisten yleisestä sairaudesta.

Tämä on toki nivottavissa miesten seksuaaliseen niukkuuteen, jota naiset pitävät yllä, joten näin siinä käy kun antaa naisille valtaa ja antaa naisten määrätä, millainen maailman tulee olla; aivan silmittömän surkea planeetta siitä on lopputuloksena.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

kuvalehden "seksikäs miesasia"-juttu.

Eipä näytä miesten tasa-arvo ry:llä olevan paljoa sanottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Tekisi mieleni sanoa, että 'todista', mutta juu.."

Kyllä niitä on.

"olen minäkin sieltä täältä heitä erittäin harvakseltani sattunut joskus tapaamaan. Olisikohan jopa kaksi yksilöä koko elämäni aikana kokonais(heh)saldo tässä asiassa. "

Itse olen ollut vuosia
vahvassa läheissuhteessa kahden täyspäisen "hypernaaraan" kanssa, mutta enemmänhän noita olisi (ainakin ollut) jos olisin armelias ja katsoisin pilaantuneemmatkin naisyksilöt läpi sormien.

Se nyt vain ei käy.

Nykyisin sitä on ennemmin ilman jonkin seuraa, kuin viettää aikansa
huonossa seurassa, jota tällä planeetalla riittää. Ennemmin sitä nauraa vierestä ja yrittää epätoivoisesti selitellä vieraille naisille yksinliikkuessa, että oma nainen työskentelee eurosupedmodel
toimistolla Manner-Euroopassa.

"Eli sanoisin, että faktuaalisesti olet oikeassa, mutta argumenttina tuo on hieman heiveröinen, koska se on vähän sama kuin puhuttaisiin köyhistä ja sanottaisiin että on niitä lottovoittajiakin olemassa.. "

No ehkä todennäköisyys on
sama kuin saada lotossa 5+1 oikein.
:) Itse olen kuumeiselta hakemiselta välttynyt ja saanut
nenän eteen niin paljon
loistoa että se on monia miehiä (kanssakilpailijoita) jopa kismittänyt, koska tuntuuhan se kestä tahansa miehestä varsin hyvältä painautua valioluokan naisvartaloon. Ottaen huomioon, että alfaurosystäväpiiri on toiminut apuna naisseuran saamiseksi minulle, minulle, jonka MAT ei ole riittävä, OTTAEN HUOMIOON, että kaikki seksikokemukseni
ovat hyvänäköisten naisten kanssa
(siinä missä rumemmat naiset ovat ihmetelleet perään ja alkaneet epäillä omaa kauneuttaan).

"On aika omituista ja keinotekoista siis liittää tällaista sanaa elämättömiin objekteihin, saati abstrakteihin asioihin. Ei auto voi olla 'seksikäs', koska sitä yleisesti ottaen ei voi panna. Voihan se aiheuttaa samantapaista hurmosta kuin seksuaalinen kiihotus, mutta nämä asiat pitäisi erottaa."

No sinä olet seksuaalisesti
vajaaviettinen.
Meidän seksuaalisuutemme käyttäytyvät niin eri tavalla. Jos nyt sanotaan härskisti, niin ehkä isoäitini seksuaalisuus oli lähempänä sinun seksuaalisuutta, kuin omani.

"Harva mies masturboi katsellen ferrarinkuvia ja lamborghineja. Kyllä ne naisen muodot miehelle sen 'onpas tuo seksikäs'-moodin luovat."

Joo, lamborghinella kuitenkin saa aikaan seksuaalisia tilanteita. ´:) Tai no en minä saisi, mutta ehkä Rytsölällä oli toiset ajatukset.

"Mutta sinä ja seksi - ei pitäisi teitä kahta koskaan edes sekoittaa samaan keskusteluun, koska lopputulos on vähän sama kuin heittäisi random-generaattoriin mahdollisimman outoja ja perverssejä termejä ja käsityksiä ja sitten pistäisi sen rakentamaan niistä 5 lauseen pötköjä. "

Päinvastoin minä olen
aktiivinen seksuaalisesti, sinä olet aktiivisempi joillain muilla maallisten toimintojen tasoilla.

"Tämä on toki nivottavissa miesten seksuaaliseen niukkuuteen, jota naiset pitävät yllä, joten näin siinä käy kun antaa naisille valtaa ja antaa naisten määrätä, millainen maailman tulee olla; aivan silmittömän surkea planeetta siitä on lopputuloksena. "

En minä ainakaan pokkana
pysty keskustelemaan "muista asioista" naisen kanssa, jonka huomaan pitävän minua "seksuaalisesti yrjöttävänä pikkupoikana".


Bmad

Heiskala kirjoitti...

Halosen ihmisoikeushelvetti

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä? Nyt kun olisi taas hyvä tilaisuus tuoda asioita esiin: Suomen Kuvalehti, niin keskitytään vain ruikuttamaan täällä joutavia.