maanantaina, marraskuuta 09, 2009

Taas syrjitään

Seksuaalivähemmistöt eivät kiinnosta mainostajia
Televisiomainonnan heterokuvien tuottamista tutkinut Rossi ihmettelee mainosten varovaisuutta, kun suomalaiset kuitenkin katsovat parhaisiin katseluaikoihin L-koodin ja Will & Gracen kaltaisia ohjelmia.

"Miksi ohjelman välissä heteroydinperhe tulee kertomaan, mitä tuotteita kannattaa hankkia? Olisi ihmeellistä, jos yleisö jäykistyisi mainosten kohdalla konservatiiviseksi. En ole vielä nähnyt yhtään mainosta, jossa olisi kahden äidin ja lapsen perhe."

137 kommenttia:

juki kirjoitti...

Rossi, mainostajat eivät ole tyhmiä. Suurin osa kuluttajista on heteroita (niin se paha heteronormatiivisuus). Eiköhän tämä selitä asian. "Hei, miksei mainostajat käytä eskimoita suomalaisissa mainoksissa, tai mongoleja? Hei, miksi? En ole nähnyt vielä yhtään mainosta, jossa olisi kahden mongolin ja eskimolapsen perhe."

Anonyymi kirjoitti...

Miesten vapautusliike ideologia näyttää taas, kuinka se ajaa yhtä suurinta perusmiesten tasa-arvo ongelmaa "paremmaksi, eli kasvavien huoltajuus kiistojen ongelmaa, isän oikeuksien vähentämistä, miehen oikeutta suvunjatkumiseen ynm?

Ja tämä oli siis sarkasmia ;)

juki kirjoitti...

Miksi?

" Jätetty rakastajatar sai muhkean rahakorvauksen"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009110910569365_ul.shtml

Arvaatkaapa kerran, mitä sukupuolta maksaja oli ja mitä hyödyn vastaanottaja. Ette ikinä arvaa!

Henry kirjoitti...

"Miesten vapautusliike ideologia näyttää taas, kuinka se ajaa yhtä suurinta perusmiesten tasa-arvo ongelmaa "paremmaksi, eli kasvavien huoltajuus kiistojen ongelmaa, isän oikeuksien vähentämistä, miehen oikeutta suvunjatkumiseen ynm?

Ja tämä oli siis sarkasmia ;)"

En ymmärtänyt pointtia

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko TV:stä vielä Will & Grace tai L-koodi? Yritin aikanaan katsoa kumpaakin edes 1-2 jaksoa, mutta en jaksanut koskaan katsoa kokonaista jaksoa läpi. Sen verran tylsiltä ne vaikuttivat.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan aika jo yhteiskunnan nostaa kädet pystyyn tällaisten itsetuhoisten tapausten kanssa - vai pitäisikö vielä yrittää kalliisti perustaa vaikka leikkaussali kotioloihin?:

Maailman lihavin mies lihonut?

Se vielä puuttuisi, että kesken helikopterikuljetuksen tulisi joku onnettomuus ja puoli tonnia läskiä tippuisi esimerkiksi jonkun ihmisen päälle tai tuhoaisi jonkun rakennuksen.

Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

No olisiko Henry sinusta hyvä miehille, että mainoksissakin (joilla on suunnaton kulttuurinen voima -siksi niistä maksetaan miljoonia) pyörisi tosiaan 2 naisen perheitä muovaamassa Suomen jo valmiiksi feminististä kulttuuria?

----

Mehän olemme jo pian siinä tilassa, että miehet tekevät sen 12 miljardia naisille rahaa pakosta ja vain he joutuvat pakosta palkatta puolustamaan aseorjatöihin naisia ... ja pian "kaikki naiset" ovat jotain sinkkuja, YH tai lesbopareja. Isää eli miestä ei tarvita mihinkään muuhun enää kuin tuohon 12 miljardiin ja aseorjaksi.

----

Olen kuullut että myös joku viisas Jyväskylän suunnalla asuva yhteiskunta teoreetikko itse on todennut, että pian me olemme siinä tilassa Suomessa, että nainen tarvitsee miestä yhtä vähän kuin kala polkupyörää?

---


Lonkalta hypähti mieleen vielä tällainen - olisiko se niin (en tiedä), että Henry YTM:nä ja esim Pasi Malmi hallintotieteiden tri:na ei oikein osaa keskittyä näihin "ei mitattaviin, ei yksittäisiin" valtaviin kulttuurivaikuttajiin... minkä siis poliitikot, yhdistysaktiivit, lobbaajat ja mainosmiehet ymmärtävät paremmin? en siis tiedä, vaan aivan ajatuksen virtana heitin ilmaan ...

Henry kirjoitti...

Minua tuolla L-koodissa häirisi se, että niillä sarjan naisilla ei näyttänyt olevan juuri mitään yhteisiä piirteitä oikean elämän naistutkimuksen lesbojen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Henry, eli eivät siis olleet susirumia, läskejä, siilitukkaisia, flanellipaitoihin ja nahkaliiveihin pukeutuneita, humalassa riehuvia - vai jäikö jotain mainitsematta?-)

Homo

Henry kirjoitti...

Minusta paras linja edistää miesasiaa on se, mikä Miesten tasa-arvo ry:llä on - olemassa olevat resurssit huomioiden. Monet muut linjat eivät mielestäni saisi juuri minkäänlaista hyväksymisenarvoisuutta ihmisten silmissä.

Mistä minä tiedän sen? No, minähän olen jonkilainen miesliikkeiden, niiden ideogioiden ja tasa-arvopolitiikan tutkija. Täällä kommenttiosastolla minua kuitenkin yrittävät neuvoa henkilöt, jotka eivät ole perehtyneet aiheseen, vaikka omasta ja äitinsä mielestä ovatkin experttejä.

Jos joku kuitenkin on omasta mielestään parempi asiantuntija, niin, kuten olen sanonut, omia projekteja saa perustaa halujensa ja kykyjensä mukaan.

Henry kirjoitti...

"Henry, eli eivät siis olleet susirumia, läskejä, siilitukkaisia, flanellipaitoihin ja nahkaliiveihin pukeutuneita, humalassa riehuvia - vai jäikö jotain mainitsematta?-)"

Voihan sen noinkin tiivistää. Itse asiassa hain kuitenkin sitä, että L-koodin lesbot olivat hyvin feminiisiä perusilmeiltään, kun reaalilesboissa on usein epäfeminiinisyyttä. Ovathan tv-homotkin usein vastavia kuin tosielämän naismaiset stereotyypit, kuten BB-Ninot ja Nikot. Miksei lesbotkin voisi vastaavalla tavalla miesmäisiä, kuin homot esitetään neiteinä.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Tutkijat eivät kyllä ole minkään sortin experttejä yhdistysaktivismissa, lobaamisessa, politiittisessa aktivimissa ja mediavaikuttamisessa - eiköhän heitä juuri pidetä täysin päinvastaisena yleisesti ;)

Itsehän sinä Henry ihmettelit tuolla, että Suomen miesaktivismi ei ole saanut mitään aikaiseksi. Ei siinä ole mitään ihmettelemistä, jos nörtit sosialisti tutkijat yrittää (jos edes yrittää) leikkiä vapaassa markkinataloudessa mainosmiestä.

Kuinka monessa markkinointi projektissa tai eri yritysen pystyttämisessä olet ollut mukana? entä lapin hallinotieteiden mies Pasi Malmi?

Voin vain arvailla ...

Anonyymi kirjoitti...

Miksiköhän Suomen diilissä ei ole lainkaan tutkija nörttejä ; )

Anonyymi kirjoitti...

Muuten äitini oli pakittu, tunnettu yhdistysaktiivi ; ) ja kokoomus politiikko myös ;) samoin kuin veljeni, siskoni on toimittaja ; ) kaikki siis mukana yhdistystoiminnassa ja poliitiikassa ;)

Henry kirjoitti...

"Muuten äitini oli pakittu, tunnettu yhdistysaktiivi ; ) ja kokoomus politiikko myös ;) samoin kuin veljeni, siskoni on toimittaja ; ) kaikki siis mukana yhdistystoiminnassa ja poliitiikassa ;)"

Sittenhän sinun kannattaa aloittaa oma projekti miesasian ajamiseksi.

Jorma kirjoitti...

"En ole vielä nähnyt yhtään mainosta, jossa olisi kahden äidin ja lapsen perhe"

Minulla on kyllä sellainen muistikuva, että jossain tämmöinenkin olisi ollut. Tosin se saattoi olla jonkun HS:n tai vastaavan mainos.

Miksei tämmöistä voisi käyttää, huomioarvonkin vuoksi, jossain ihan tavallisen päivittäistavaran mainoksessa, mutta noin pidemmän päälle se ei välttämättä kuitenkaan olisi paras mahdollinen ratkaisu. Tuskin sillä kaljaa tai makkaraa myytäisin enemmän.

Kahden isän ja lapsen perhe ei tietenkään ole mahdollinen edes Leena-Maija Rossin mielikuvituksessa.

Anonyymi kirjoitti...

hiukan kauemmas kun mennään ylöspäin niin ollaan perustettu tyhjästä nykyisin Suomen suurimpia puolueita, tunnetuimpia medioita ja koko Suomen kattavia yhdistyksiä, jotka ovat keskeisiä vaikuttajia Suomessa ; )

Itse olen ollut melkoinen vauhtiveikko yhdistysten, poliitikan ja eri elämäntapa katsomusten parissa jo 15 vuotiaasta - samoin ollut mukana noin 10 eri yritysten pystytys projektissa joista omia on ollut noin 5 ulkomaita myöten ;)

Sen verran mitä Treen miespäivillä oli väkeä eka päivänä - kykenen hankkimaan omalle pihalleni ensi viikolopuksi yksinäni, omilla varoillani ja liitoittelematta ;) Mutta niin pystyy kyllä aika moni muukin yrittäjä henkinen - uskoisin että tuollaiset Sarasvuon diili kilpailijat hankkisivat sinne kymmenkertaisen määrän ;)

Henry kirjoitti...

"Itsehän sinä Henry ihmettelit tuolla, että Suomen miesaktivismi ei ole saanut mitään aikaiseksi. Ei siinä ole mitään ihmettelemistä, jos nörtit sosialisti tutkijat yrittää (jos edes yrittää) leikkiä vapaassa markkinataloudessa mainosmiestä."

Minähän en ole mikään aktivisti, eli ole missään toiminnassa mukana. Minä rakennan teoriaa ja sanon käsitykseni, jos tilaisuus tulee.
Tiedän kyllä miten miesasiaa kannattaa ajaa, vaikka en itse viitsi sellaiseen projektiin ryhtyä, mutta kuin teorian kehittelyn muodossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän noita vaihteohtokulttuureja ja homoseksuaalisuuttakin käytetään mainoksissa, mutta vähän eri lailla.

Siinä yhdessäkin mainoksessa kertoja eksyy vahingossa homobaariin. Kekemusta hän luonnehtii pimeäksi tms.

- Syltty

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

No täytyy sanoa Henry, että teorian käytännön toimivuudesta en olisi enää niin varma viime aikoisten keskustelujen myötä, mutta nämä nettisivut ovat jo hyvä juttu ...

Ja sitten kun tosiaan mennään muuhun Suomen ns miesaktivismiin, niin ... sen takia en kyllä ala itsekään taistelemaan tuulimyllyjä vastaan / "uhrautumaan" profeministi miesten takia -nettiin nyt voin kirjoitella, tuttuja ynm toimittajia ja poliitikkoja "lobata" ... mutta muuten on järkevämpi vaikkapa muuttaa Viroon, elää vapaa herrana maksamatta pennin jeniä veroja Suomen feministivaltiolle ja kirjoitella sieltä pirullisia txt feministien pään menoksi samalla, kun joku blondi kehrää kainalossa ... tai jotain vastaavaa ... siihen olen alkanut päätyä ...

----

Voitko avata minulle vielä sen verran, että miten teoriassasi ajetaan poikalapsien kaikkein tärkeintä, elintärkeää naisellista äitisuhdetta imettämisineen ynm ja poikalapsen oikeutta varmuudella terveeseen, miehiseen isään eli heteroa ydinperhettä ilman turhia eroiluja - tai voisiko joku vihreä miesaktiivi vastata - mitä kulttuurista voimaa edustatte?

Anonyymi kirjoitti...

Onko Rossi siis tehnyt markkinatutkimuksen ja havainnut, että lesbot mainoksissa lisäävät tuotteiden myyntiä heteroja paremmin? Itse olisin veikannut, että tuo olisi ollut totta vain jossain aika rajatuissa asiakaspiireissä kuten vaikkapa pornomessuilla. No, oppia ikä kaikki. Toivottavasti Rossi ehtii itse rahastaa suuren oivalluksensa avulla ennen kuin joku mainostoimisto kekkaa totuuden.

Tuomo kirjoitti...

Leena-Maija Rossin aiheeseen liittyvä kirja on nimeltään Heterotehdas. Se käsittelee sukupuolikuvastoa suomalaisessa televisiomainonnassa aika laajasti je perusteellisesti. Luin sen tässä juuri vastikään ja suosittelen muillekin.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko nyt löydetty selitys katteettomille raiskausilmoituksille.
http://www.uusisuomi.fi/viihde/76385-seksilla-outo-seuraus-naiselta-meni-muisti

Henry kirjoitti...

"Voitko avata minulle vielä sen verran, että miten teoriassasi ajetaan poikalapsien kaikkein tärkeintä, elintärkeää naisellista äitisuhdetta imettämisineen ynm ja poikalapsen oikeutta varmuudella terveeseen, miehiseen isään eli heteroa ydinperhettä ilman turhia eroiluja"

Sitä on hankala ajaa asettumatta tasa-arvoa vastaan. Ja tasa-arvoa vastaan asettuminen on vihoviimeinen strategia onnistuakseen.

1960-luvullahan tuo konservatiivinen näkökulma oli valtion virallinen näkökulma, joka on vuosikymmenien saatossa purettu kokonaan pois (ja jota Esko Kiesi yritti sivumennen puolustaa vähemmän hyvällä menestyksellä.) Kannattaa lukea kirja "Roolien murtajat", josta selviää tasa-arvopolitiikan alkuvaiheet. Eli miten tähän on tultu.

http://www.minna.fi/minna/artikkelit/Yhdistys9Mickwitz.htm

" Yhdistys 9:n päämääränä oli sen sääntöjen mukaisesti muuttaa yhteiskunnassa vallitsevaa sukupuolten välistä rooli- ja työnjakoa silloista oikeudenmukaisemmaksi ja tarkoituksenmukaisemmaksi. Sääntöjen mukaan tavoitteisiin pyrittiin muun muassa ”edistämällä sukupuoliroolien tutkimista” ja ”pyrkimällä muuttamaan yhteiskuntaa siten, että sukupuoleen perustuva roolijako häviää niiltä alueilta, joilla se ei ole tarkoituksenmukainen”. Yhdistys 9 perusti toimintansa niin sanottuun radikaaliin sukupuolirooli-ideologiaan, jonka mukaan sekä naisella että miehellä on kaksi roolia; ansiorooli ja perherooli, ainoan ratkaisevan eron ollessa se, että nainen synnyttää. Yhdistys 9 kyseenalaisti sukupuoliroolien tarkoituksenmukaisuuden. Se oli ensimmäinen suomalainen järjestö, joka kiinnitti huomiota perinteiseen miehen rooliin ja kyseenalaisti sen. Yhdistys 9 pyrki siten muuttamaan yhteiskunnassa vallitsevia, sekä naisia että miehiä koskevia perusasenteita . Näin ollen ei voida varsinaisesti puhua naisasiajärjestöstä, vaikka pyrkimykset liittyivät myös naisten aseman parantamiseen.

kuten yhdistyksen puheenjohtaja Holger Rotkirch totesi puheessaan Yhdistys 9:n aivoriihessä 1.4.1967:

”…[M]iehen rooliin on kiinnitettävä huomattavasti enemmän huomiota kuin tähän asti. Naisten perinteellinen rooli on muuttunut kaksoisrooliksi, uusien tehtävien lisäksi vanhat ovat säilyneet miltei entisellään… mieheen kohdistuvat rooliodotukset ovat säilyneet samanlaisina kuin ennenkin. Mieheltä edellytetään etupäässä suorituksia työssä, ei kotona, aloitteita ja aktiivisuutta kaikkialla muualla paitsi kotona ja lastenkasvatuksessa. Edelleen miehen rooliin kuuluu velvollisuus olla kunnianhimoinen ja kova sekä tunteiden peitteleminen, jota syystä on pidetty negatiivisena ilmiönä ja esteenä rikkaimmille ihmissuhteille. Mielestäni meidän pitäisi keskittyä keskustelemaan siitä, miten voitaisiin murtaa ne asenteet, jotka nyt luovat tällaisen rajoitetun ja yksipuolisen roolin miehelle. Ilman tällaista muutosta ei naiselle liene koskaan mahdollista vapautua kaksinkertaisesta työtaakastaan. Kummallakin aviopuolisolla pitäisi siten olla oikeus ja velvollisuus kahteen rooliin, toiseen perheen sisällä ja toiseen sen ulkopuolella.” (Rotkirch 1967)

Yhdistyksen 9:n tavoitteita ei ymmärretty tai ei haluttu ymmärtää. Holger Rotkirch kuvasi tilannetta seuraavasti:

”…[A]setelma, ettei (yhdistyksen) pääpyrkimyksenä ole sopeuttaa naista miesyhteiskuntaan ja helpottaa hänen mahdollisuuksiaan toimia siinä, vaan todella pyrkiä muuttamaan koko yhteiskunnan rakennetta niin, että sekä miehillä että naisilla olisi mahdollisuus toteuttaa itseään kykyjensä mukaan ja yhdistää läheinen perhesuhde ansiotyössä käymiseen, oli ilmeisesti se uusi ulottuvuus, joka alussa aiheutti niin paljon närkästystä varsinkin naisjärjestöjen taholta.” (Rotkirch 1968, 66.)"

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Sanotaan nyt suoraan lonkalta ( koska käytät tätä samaa esimerkkiä taas), että tuo Esko Kiesin käyttäminen terveiden sukupuoliroolien, isien oikeuksien ja uuskonservatiivisten "takaisku" voimien symbolina on tapa joka sopii feministien propagandaan paremmin kuin miesaktiiville. Se on mustamaalaava, eikä sillä ole mitään tekemistä todellisten toiminta tapojen, väylien ja ajatusten kanssa.

Lisäksi Audin myynti vain nousi tuon jälkeen. Sekin kertoo jotain kuitenkin ... Kiesi erosi luultavasti turhaan.

Toisaalta esim PS ilmiönä jo kertoo muutakin ... mutta nyt luen txt:si läpi ennen kuin sanon muuta ...

Anonyymi kirjoitti...

"Yhdistys 9 oli ensimmäisen aallon feministinen järjestö Suomessa. Se toimi 1966–1970. Yhdistyksen taustalla oli 1960-luvun radikaali vasemmistolainen liikehdintä. Perinteisten naiskysymysten sijasta se keskittyi sukupuolirooleihin. Yhdistys oli ennen kaikkea akateeminen ja opiskelijaliike, ja sen jäsenistä kolmasosa oli miehiä."

VITSIKSI LÄHINNÄ - TREEN MIESPÄIVIEN PÄÄPUHUJAMME ANTTI ESKOLA OLI KÄSITTÄÄKSENI KOKO FEMINISTI YHDISTYKSEN PÄÄJEHUJA ALKUAIKOINA?

Henry kirjoitti...

Yhdistyksen alkuaikoina tilanne oli se, että esim. Hesari ei suostunut julkaisemaan sukupuoliradikaalien kirjoituksia sukupuoliroolien murtamisesta. Hesari oli silloin konservatismin puolella ja mm. Kari Suomalainen pilkkasi sukupuoliradikaaleja. Paljon on muuttunut noista päivistä.

Henry kirjoitti...

http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=1&ag=5&t=114&a=1126

Anonyymi kirjoitti...

Tarvittaisiinkohan taas joku uusi tukimuoto nartuille:

Why Are Women Unhappier Than They Were 40 Years Ago?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tuomo, esiintyikö Rossin kirjassa mahdollisesti muuten Judith Butler, performatiivisuus tai heteroseksuaalinen matriisi?

Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Joo - Kari Suomalainen oli hyvä äijä - kirjoitti jo veljeni ollessa about 10 v naskali takaisin hänen lähettämiinsä kirjeisiinsä ja heitti julkisesti näitä suuria viisauksiaan : "naisen on parempi olla hiljaa sillä mies on keksinyt tamppooninkin hänen jalkojensa väliin" , "suomalainen nainen on sellainen että ei tiedä ollenkaan rajojaan...ynm"

Mutta mutta, siis:

FEMINISTI JÄRJESTÖJEN YDINTÄ:
Yhdistys 9 kyseenalaisti sukupuoliroolien tarkoituksenmukaisuuden. Se oli ensimmäinen suomalainen järjestö, joka kiinnitti huomiota perinteiseen miehen rooliin ja kyseenalaisti sen. Yhdistys 9 pyrki siten muuttamaan yhteiskunnassa vallitsevia, sekä naisia että miehiä koskevia perusasenteita.”

HENRY:
”Mitä tarkoitat muuten antiseksistisyydellä?"
Henryn vastaus:
”Sitä oletusta, että sukupuolet ovat suhteellisen samankaltaisia. Sukupuolirooleja ei voida pitää perusteltuna vaatimuksena.”

Anne Moisen, Akuuliina Saarikosen ja Tarja Halosen lauseita ”heterokulttuurin lopettamisesta” en viitsi tähän enää hakea ; )

---

Eli olet siis profeministi Henry? Oletko aivan varma, että itsekin esiin tuomistasi miesliikkeiden ideologioista se on parasta miehille ja poikalapsille? Kuka sen tällöin määrittelee ;)

Uskoisin, että minun lisäksi esim jollain USA:laisilla kollegoillasi, jotka edustavat konservatiivista ja oikeusliikkeen "takaisku" teoriaa olisi myös tähän pari sanaa sanottavanaan ? Ja sitten on ihan geenien, evoluution, piilotajunnan, luonnonlakien tuoma viisaus perusmiehelläkin vaikka ei nyt osaisikaan pukea sitä hienostelevaan teoreettiseen asuun.

----

Me emme nyt vaan saa miehelle kohtua 9 kk, emmekä päälle niitä rintoja 2 vuodeksi, mikä on se Who:n imetys suositus, lisäksi ei miehen juomien luo valtavaa FAS ja FAE epidemiaa Suomeen, ei e-pillerit sukupuoli helvettiä jne jne jne?
On myös aivan turha yrittää kieltää miehiltä fyysisiä töitä jotka eivät naisilta onnistu ja josta he eivät nauti miesten tapaan, evoluutio geeneineen, biologia ynm ovat tehneet tehtävänsä - eli on vaan järkevämpi pitää huoli, että näistä töistä maksetaan kunnolla ja niitä arvostetaan!

Miesten ongelmat ovatkin kenties juuri feminismistä/profeminismistä johtuva sukupuoli roolien häviäminen ja siitä johtuva äitisuhteen radikaali huonontuminen, isän puuttuminen ja aikuisuuden valtava yksinäisyys/erot/sukupuuttoon kuoleminen - ei mikään miehiset roolit esim töissä - lähes päinvastoin niissäkin ... ainakin uuskonservatiivi miesten malli olla urheilullinen, fressi, olla juomatta, rappiotumatta ynm estää paljon keskeisiä miesten ongelmia sekin ...

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

http://miestentasaarvory.wordpress.com/miesten-tasa-arvon-linkkeja/miesten-tasa-arvo-ongelmia/

Mainitsemaasi miesten tasa-arvo ryn listankin ongelmat voivatkin johtua juuri tuosta kaikesta yllä mainitusta ynm ... ja asevelvollisuudenkin ainoa realistinen, tästä maailmasta oleva ratkaisu on se mihin lähes 99% sivistysmaista on jo päätynyt - eli se uuskonservatiivien suosima Nato + palkka-armeija. Vihreät halutessaan lennätellä ihmisia sivareiksi pitkin afrikkaa verorahoilla, tekee vaan hallaa tämänkin asian ratkaisemiselle tuosta listasta.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

"... yhdistyksen pääpyrkimyksenä ei ole sopeuttaa naista miesyhteiskuntaan ja helpottaa hänen mahdollisuuksiaan toimia siinä, vaan todella pyrkiä muuttamaan koko yhteiskunnan rakennetta niin, että sekä miehillä että naisilla olisi mahdollisuus toteuttaa itseään kykyjensä mukaan ja yhdistää läheinen perhesuhde ansiotyössä käymiseen ..."

MAHTAAKO TÄMÄ OLLA ISMIEN TYYPILLISTÄ PROPAGANDAA, HÖLMÖTTÄMISTÄ JA SITÄ PELIÄ VALEHTELUINEEN MITÄ NAISET PELAA JO LUONNOSTAANKIN?

Miten niille eroluvuille sitten kävikään yhtäkkiä, räjähdysmäisesti?
Entä mikä on todellinen miesten halu naisten suuntaan, ja naisten miehen suuntaan seksuaalisesti, jos muuten ollaan vapaassa feministien haluamassa maailmassa noin niinkuin tieteellisestikin?

Luepa nyt vaikka tuosta nuo pari alempaa viestiä muistutukseksi:

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=270

Henry kirjoitti...

"Eli olet siis profeministi Henry? Oletko aivan varma, että itsekin esiin tuomistasi miesliikkeiden ideologioista se on parasta miehille ja poikalapsille? Kuka sen tällöin määrittelee ;)"

En ole profeministi. Profeministit ajattelevat, että dominoivat alistetussa olevia naisia ja että yhteiskunta on täynnä miesten etuoikeuksia. Ja siksi naisten asemaa pitää parantaa. Minä taas ajattelen, että miehet ovat huonossa asemassa yhteiskunnassa ja valta on naisilla. Ja siksi miesten asemaa tulee parantaa.

Henry kirjoitti...

Yleisenä periaatteena miesten edun ajamiseksi on hyvä lisätä miesten oikeuksia ja vähentää miesten velvollisuuksia. Siten konservatiivinen ajatus siitä, että miesten velvollisuus on toimia elättäjänä ja suojelijana ja tehdä miesten töitä on miesten edun vastainen. Toki niin voi toimia, jos haluaa, mutta minusta miesliikkeen tehtävä ei ole lisätä miesten velvollisuuksia, vaan purkaa niitä.

Tasa-arvoinen mies kieltäytyy miehen velvollisuuksista ja antaa naiselle mahdollisuuden kiivetä mökin katolle itse kiinnittämään sitä antennia.

Anonyymi kirjoitti...

Luonnolakeja, biologiaa ja fysiikkaamme vastaan asettuminen on vihoviimeinen strategia onnistuakseen - sitten loppupeleissä

Anonyymi kirjoitti...

9.11.2009

MOT : Ilmastokatastrofi peruutettu
YLE TV1 20.00 - 20.30

Raportti tieteestä, jolla ilmastokatastrofin uhkaa perustellaan. Toimittaja Martti Backman.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

” konservatiivinen ajatus siitä, että miesten velvollisuus on toimia elättäjänä ja suojelijana … tehdä miesten töitä on miesten edun vastainen.”

Sosialistien, feministien ja vihreidenhän ajatushan on, että miehen pitää toimia naisen elättäjänä – eikä edes valitsemansa naisen – vaan täysin vieraitten vittumaisten feministi naisten ynm elättäjänä pakotettuna.

Tätä he ajavat koko ajan ”sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena” verotus malleillaan liberaalin uuskonservatiivien veromallin vastaisesti, sekä torppaamalla uuskonservatiivien nato + valikoiva palkka-armeija ratkaisun, johon jo lähes kaikki muut sivistysmaat ovat päätyneet.

Anne Moilanen: "hyvinvointi valtio on feministin paras ystävä" + "kokoomus on naisen paskin ystävä"

Lisäksi tuo epärealistinen verotusmalli, kaiken muun lisäksi, pian pakottaa miehet pois ”ihan kohtalaisista, mukavista, stressiä purkavista” luontevista töistä konttorirotiksi ynm ballerinoiksi, koska se vie markkinamekanismin luoman hyvän, oikeutetun palkan pois noilta miesten aloilta.

Miesliike ideologiasi siis purkaa miesten oikeuksia. Vapautumisenne on miesten oikeuksien profeminististä purkamista ja lisäksi vielä kriittistä miestutkimusta joka syö miesten itsetuntoa ja historian saavutuksia

Anonyymi kirjoitti...

Lisäksi sanottakoon vielä, että se terävä uuskonservatiivi mieshän siitä katolle kiipeämisestä kieltäytyy ennen kuin "sukupuoleton, profeministi naminami mies" .. tai jos kiipee niin rahan eteen tai sitten vaati ennen seksiä palkkioksi ... tätä vaaraa ei tässäkään asiassa ole näillä "vapautuneilla, sukupuolittomilla" miehillä ;)

Toisaalta mitä sitä ottaa lainkaan miestä kun sosialistinen, uuskonservatiinen verotussysteemi on nostanut naisten palkat niin korkeaksi, että voi tilata miehen itselleen pistämään sen antennin keltaisilta sivuilta tai vähän nikkailla silmää naapurin äijälle "vapaassa maailmassa" ...

Henry kirjoitti...

Nykytilanne on seuraus feminismin ja konservatismin liitosta, jossa feminismi on purkanut naisten roolin, mutta konservatismi on ylläpitänyt miesten roolin.

1. Konservatismi, eli miehet ovat vaarallisissa töissä ja naiset ovat hellan ja nyrkin välissä. Tilanne on tasa-arvoinen siinä mielessä, että kumpikin sukupuoli on alistettu ahtaaseen rooliin.

2. Nykytilanne, eli konservatismin ja feminismin liitto. Mies on vaarallisissa töissä ja nainen tekee mitä haluaa. Nainen on vapautettu, mutta mies ei.

Nykytilanteelle pitäisi tehdä jotakin ja kohtaan 1. on mahdoton palata.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko bisneksessä olla uskottava, jos on kaunis?

Pitäisiköhän näiden naisten jo vähitellen päättää se, että onko ongelmana naisille johtajaksi nousemiselle se, että on liian hyvännäköinen vaiko se, että ei ole tarpeeksi hyvännäköinen...

Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

SYMBOLINEN KITEYTYS:

Vie siis "miljoona vuotta aikaa" kuroa kiinni naisen saamaa miljardien veroetua ja 7 vuotta pidempää elinikää - yrittämällä pakottaa miehiä luonnottomiksi, laiskoiksi, pahoinvoiviksi sukupuolettomiksi neiti töiden tekijöiksi riittävää määrää ... ja edes miljoonan vuodenkaan jälkeen ei ole varma tapahtuuko strategianne mukaan, vai teittekö ihan pelkästään feministeille suuren palveluksen ... joten kun aseorja työ on saatu ratkaistua, ei juurikaan mitään vapauksia tarvita enää lisää, vaan OIKEUKSIEN VAATIMISTA ... eli sitä, että se palkka pysyy miesten pitämissä (ja yhteiskunnalle elintärkeissä töissä) hyvänä ... sekä naisten palkka pienempänä, varsinkin siis se "sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena" palkkamuoto ... hieman vielä lisää maskuliinisuutta yhteiskuntaan äärimuodoissaankin ... niin kyllä markkina routa ja kainalon haku feministiporsaan kotiin ajaa, jos joku ajaa ... ja jollei aja niin voi ainakin olla terveenä "sukupuoli tallella" olevana miehenä, mahdollisimman pienessä pakotetussa yhteydessä itselle vieraisiin feministeihin, koska "sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena" on mahdollisimman purettu ...

Anonyymi kirjoitti...

FAS:ille täydet pisteet. Henry on nyt ihan metsässä analyysinsä kanssa.

Henry kirjoitti...

Eihän tuohon konservatismiin tarvita kuin hyvinvointivaltion romahtaminen, mikä on joidenkin ennustaja-ukkojen mukaan tulossakin lähivuosina. Naisethan tarvitsevat tasa-arvonsa ylläpitämiseen laajan hyvinvointivaltion koneiston.

Heiskala kirjoitti...

Kun yhteiskunta on "vapauttanut" naiset ja miehet "rooleistaan" - ja toisistaan, sekä "rajoittavasta roolistaan" vanhempana, isänä tai äitinä, miehenä tai naisena, on tästä nimenomaan seurannut se, että nyt Henrykin ( mahdollisilla veroillaan ) ylläpitää niin tahallisesti yksinhuoltajiksi ryhtyviä - lapselta isän kokonaan kieltäviä - "itsellisisiä" naisia kuin lesboparejakin ja heidän perheitään. Tätä Henry käytännössä itse näkemyksillään edistää, saamatta vastineeksi syöttiläiltään muuta kuin vittuilua.

Kunka metsässä sinä Henry analyyseinesi oikein oletkaan?

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Nykytilanne on seuraus feminismin ja sosialismin liitosta, jossa feminismi on purkanut naisten roolin ja "sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena" on taannut silti naisille miehen työn tuloksen.

1. Uuskonservatismissa, miehet ovat luonnollisissa töissä hyvää palkkaa vasten, yrittäjinä ynm vapaana, eivätkä kaikki pakotettuina luontonsa vastaisesti neideiksi huonolla palkalla naisten keskelle töihin, sekä maksamaan vieraillekin naisille verotuksen kautta , ja olemaan vielä heidän palkattomia aseorjiaankin. Naiset taas saavat pärjätä omillaan ja hieman pelätäkin maskuliinisuuden rajumpien muotojen lisääntyessä kaduilla ja kuppiloissa, sekä uuskonservativismin sekä äijäilyn painostaessa heitä naiselliseksi ja seksipommeiksi. Jopa maksulliset naiset lisääntyvät ylikansallisessa markkinahumussa.

2. Nykytilanne, eli sosialismin ja feminismin liitto. Mies on yhä enemmän (suht pitämissään) töissä luonnottoman huonolla palkalla, ja vielä samalla epänaisellisten feministien, lisääntyvien maahanmuuttajienkin ynm palkaton monikulttuuri feministimaan aseorja - ja nainen tekee mitä haluaa. Ei hänen tarvitsee välittää edes ulkonäöstään, koska sosialistivaltio toimii aviomiehen korvikkeena, ja feministit ja miesten vapautusliikkeen miehet tukevat häntä sukupuolettomuudessa. Nainen on vapautettu, mutta mies ei.

Nykytilanteelle pitäisi tehdä jotakin, ja ainoa realistisen askel eteenpäin (mikään ei tätä täysin ratkaise) on ajaa armeijaa alas kaikin tavoin – vaikka myöntymällä siihen muiden sivistysmaitten ratkaisuun, jos ja kun se on ainoa realistinen ratkaisu. Tämän jälkeen muistaa ajaa mahdollisimman liberaalia, kevyttä verotusta puheissaan ja äänestäessään. Sekä tukea jopa kaikkia rajujakin miehisen vapauden ilmauksia yhteiskunnassa, joka herättää pelkoa naisissa – ja pelko ajaa heitä miesten syliin. Sekä tukea myös kaikenlaisia Nina Mikkosia myöskin, koska ne luovat paineita naisille olla naisellisia, eli syyllistävät naisia heidän arimmasta kohtaa (ulkonäön lisäksi) eli huonosta äitiydestä, ja samalla halventavat puheissaan myös feminismin uskottavuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinvointivaltion romahtamista ainakin Anne Moilanen pelkää "jostain syystä" ... kuka meitä sitten enää määräisi omilla rahoillamme ;)

Anonyymi kirjoitti...

Uuskonservatismi oli sellainen pitkälti trotskilaisuudesta kehittynyt ajatussuunntaus, joka kehitteli ajatusta Amerikan ylivallasta.

Anonyymi kirjoitti...

Mennään vielä syvemmälle - tutkitusti yleisen asevelvollisuuden purkaminen on lisännyt rajusti euroopassa ja itäblokissa ääri ilmiöitä, nuorten miesten itsenäistä kapina henkeä, anarkioitakin (sitä feministien himoitsemaa hyvinvointi valtiota kohtaan) ... eli alatte varmaan hahmottaan mistä kaikesta syystä se on nro ykkönen "miesten asian ajamisessani" ...

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Uuskonservativismi on yleinen nimi läpi maailman, jossa yhdistyy konservatiivinen paine naiselle olla naisellisen näköinen, alistua miehelle ja olla miehen kanssa eroamatta, lapsia viemättä - sekä talous ideana "sosialistivaltio aviomiehen korvikkeena" vastainen liberaali markkintalous.

- Kyllä Anne, Tarja Halonen ja Susan Faludi tietää mistä puhuvat -

Anonyymi kirjoitti...

Yleensä se johtaa kyllä rajumpaan maailmaan mitä se kaunopuheissaan on, mutta tästä kärsii nimenomaan feministit. Miehet hyötyvät siitä monin tavoin nykysuomeen verrattuna.

Anonyymi kirjoitti...

VIROSSA MIEHILLÄ ON PAREMMIN ASIAT MONELLA KESKEISEMMÄLLÄ SEKTORILLA KUIN SUOMESSA, VAIKKA HE EIVÄT OLE PÄÄSSEETKÄÄN KEHITTÄMÄÄN VIELÄ MAATAAN YHTÄ RIKKAAKSI NL YNM TAKIA.

ASFALTTIVIIDAKKO ON MIEHILLE PAREMPI, KUIN TÄMÄ SUOMI/RUOTSI MALLI JA VARSINKIN PAAAALJON HUONOMPI FEMINISTEILLE.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Hnery - nuo ennustaja ukot ovat muuten aika kovia ukkoja, ei voi mutta kuin olisivat oikeassa - miesaktiivien kannalta ... mutta nyt lähden syömään ;)

Anonyymi kirjoitti...

muuta toivoa siis ...

Anonyymi kirjoitti...

FAS:"Nykytilanteelle pitäisi tehdä jotakin, ja ainoa realistisen askel eteenpäin (mikään ei tätä täysin ratkaise) on ajaa armeijaa alas kaikin tavoin – vaikka myöntymällä siihen muiden sivistysmaitten ratkaisuun, jos ja kun se on ainoa realistinen ratkaisu."

Oletko käynyt ulkomailla?
Euroopan maissa, joissa ei ole tällaista asevelvollisuutta, kuin meillä, harvemmin sielläkään näkee kovin kauniita, naisellisia naisia muiden kuin sporttisten alfauroiden kainaloissa.

Se, etteivät naiset halua
"yleismiehiä" ja tyytyvät lesbokokeiluihin ja satunnaisiin seurankipeisiin alfauroksiin on vähintäänkin maailmanlaajuinen ongelma.

Ongelma on ratkaistavissa
korostamalla ihmisyyttä ja
sukupuolielämän sivistämistä muun sivistyksen mukana.

No toki asevelvollisuuskin täytyy lakkauttaa.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis olen kyllä käynyt 15-20 maassa, mutta ei minun täydy mennä kuin tuohon hieman alemmas, jotta näen eron katuja myöten - jos ymmärrät - maahan, jossa muuten välittömästi tajuttiin NL irrotettua myös hypätä Natoonkin uuskonservatiivien neuvojen mukaan, ja armeijassakaan ei käy enää kuin 15% ikäluokasta ... ja jossa naisten palkka on paljon huonompi kuin miesten.

Espanjassa on 400 000 ilotyttöä, samoin kuin Italiassa ja tämä tekee sitten suhteutettuna Suomeen noin 50 000 ilotyttöä - ja niin sitä pakollista armeijaa siis ei ole ... ja aika samaa rataa mene muissakin sivistysmaissa ... PASKALLA ja pasolla on sentään suuri eronsa ...

----

"Ongelma on ratkaistavissa
korostamalla ihmisyyttä ja
sukupuolielämän sivistämistä muun sivistyksen mukana."

Tämä väite onkin sitten jo täysin vailla perusteita realimaailman luonnonlakien alaisuudessa - ja lähinnä feministien ja kriittisen miestutkimuksen aikaan saannoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä tuota ongelmaa ole Islamissa, eikä paljoakaan vielä Thaimaassa ynm Aasiassa. Eniten sitä on sosiaalidemokraattisissa Suomessa ja Ruotsissa maailmassa.

Meillä oli sivistysmaitten viimeisenä tämän laajuinen aseorjatyö, vain meiltä käytännössä puuttuu ilotytöt kaduilta ja kuppiloista, vain meillä voi olla radikaalifeministi jo toista kautta valtion päämiehenä ja armeijan ylipäällikkönä, olemme lisäksi maailman ykkösia kokonaan synnyttämättömien naisten määräässä (itse asiassa luku on 2 krt muihin pohjoismaihinkin verrattuna), olemme myös ykköskaartia eroissa ja vielä silläå piirteellä että nainen jättää, olemme ykköskaartia yhden ihmisten talouksien määrässä, meillä on miesten itasri luvut huikeita, samoin lähes suurin elinajanodote ero naisilla ja miehillä jne jne jne ...

Anonyymi kirjoitti...

Hieman huonosti toimivalla kaupalla ja TÄYSKONKURSILLA on eronsa ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Espanjassa on 400 000 ilotyttöä, samoin kuin Italiassa ja tämä tekee sitten suhteutettuna Suomeen noin 50 000 ilotyttöä - ja niin sitä pakollista armeijaa siis ei ole ... ja aika samaa rataa mene muissakin sivistysmaissa ... PASKALLA ja pasolla on sentään suuri eronsa ..."

Kaikki EU-maat ylittävät
Suomen hyvinvointitasossaan, sen olen huomannut, kyllä. Pointti oli kuitenkin, ettei armeijan lakkauttaminen itsessään siirrä naiskauneutta pois alfauroiden luota.

""Ongelma on ratkaistavissa
korostamalla ihmisyyttä ja
sukupuolielämän sivistämistä muun sivistyksen mukana.""
Tämä väite onkin sitten jo täysin vailla perusteita realimaailman luonnonlakien alaisuudessa - ja lähinnä feministien ja kriittisen miestutkimuksen aikaan saannoksia."

Ei, vaan täysin realistinen
väite siitä mitä mitää tapahtua jos halutaan asiat kuntoon. Pelkkä huorien ja hoitsujen lastaaminen maihin ei riitä, jos pyrkimyksenä on palauttaa arvo perusmiehelle.
Sivistys myös mulkulle, eiksjeh?


Bmad

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Niin siis alfaurosten avioeroprosentti on myös ihan niissä samoissa 50% avioliitoissa ja 90% avoliitoissa. Samoin alfaurosten syntyvyys/suvunjatke on myös romahtanut.

Ei ne naiset ole menneet mihinkään alfaurosten luokse olenkaan, vaan ne ovat lakanneet antamasta, ja alkaneet eroilemaan ja olemaan synnyttämättä - koska meno on mennyt epäluonnonmukaseiksi.

Itseasiassa patriarkaaliset alfaurokset ovat feministien itsensäkin mielestä heidän pahimpiaan vihollisia - ja siksi he ovatkin sen sijaan vielä kaiken muun lisäksi muuttaneet miesmakua täysin luonnottoman neitimäiseksi - eli tehneet aivan kaikkea muuta kuin menneet johonkin alfaurosten luokse.

Lues nyt. Se on valtio, ei alfauros miehen korvikkeena. Kiitos.

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=270

+

http://www.city.fi/artikkeli/Rakkaus+geenikartalla/2764/

Tutkijat ovat pitkään arvelleet ehkäisypillereiden aiheuttavan hämminkiä naisten parinvalintaan.

Ainoastaan e-pillereitä syövät naiset valitsivat omaa perimäänsä muistuttavia miehiä... Geeneiltään erilaiset onnistuvat lastenteossa paremmin, saavat terveempiä ja vastustuskykyisempiä lapsia, eivätkä kyllästy toisiinsa niin helposti.

(tästä on siis lukuisia tutkimuksia olemassa ... eli mahdollisimman maskuliininen mies ja naisellinen nainen viihtyvät pisimpään liitossa ja saavat terveimmät lapset... miksiköhän siis Suomessa me olemmekaan eroissa maailman ykkösiä... ja lapsilla on yhtäkkiä alkanut olla räjähdysmäisesti allergioita, autoimmuunisairauksia, hermoston heikkoutta ynm?)


Väärä miesvalinta? Syytä pillereitä:
http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Vaara-miesvalinta-Syyta-pillereita/

"“Geenien liiallinen samankaltaisuus voi lapsettomuusongelmien lisäksi johtaa parisuhteen kariutumiseen sen jälkeen, kun nainen lakkaa käyttämästä pillereitä”, tutkimusta Liverpoolin yliopistossa johtanut Craig Roberts sanoo."

+

http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2009100810388317_se.shtml

Ehkäisypilleri muuttanut miesihannetta!

"Ihannemies on kokenut kovan mullistuksen ... 1960-luvulla ihailtiin maskuliinisia uroksia, joiden rintakarvat ryöpsähtivät esiin toimintaelokuvien taistelukohtauksissa. Nykyisin valkokankaalla nähdään Leonardo DiCaprion ja Jude Lawn kaltaisia poikamaisia vesseleitä.

+

http://plaza.fi/tv/ohjelma/582740

Prisma: Miehet vaaravyöhykkeessä

"Siittiömäärät vähenevät, siemennesteen laatu heikkenee, pojat naisistuvat jne... pääsääntöisesti jo joka päivä syötävien valmisruokien kemikaalien takia... mutta sama ilmiö on havaittavissa myös jo eläinmaailmassa "

Tuossa dokumentissahan eri tutkijat kertovat, että asia on niin luonnoton jo, että se on vähintään verrattavissa KASVIHUONEILMIÖÖN

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Terve-sperma-pitka-elama/

Tutkimusraportti tiedelehdessä:
"Miehen hedelmällisyysongelmat ovat yleistyneet viimeisten 50 aikana, American Journal of Epidemiology lehdessä julkaistussa tutkimusraportissa kerrotaan. Syitä tähän on monia, mutta ajatellaan, että ongelmat alkavat jo kohdussa, mieheen sukupuolielinten sikiöaikaisen kehityksen aikana." (ne nuorten naisten e-pillerit, yhtäkkinen juominen, valmisruokien kemikaalit, e-pillerien erittyminen pohjavesiin länsimaissa...)


... Tämä teoriane toimii feministien hyödyksi ;)

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ehk%C3%A4isypillerit+voivat+kiusata+naista+huomaamatta/1135239428890

Ehkäisypillereistä luopuminen saattaa yllättää naisen: tutuksi tullut kiukutus loppuu yhtäkkiä.

"Hormoniehkäisyä käyttäviä varoitetaan epämääräisistä sivuoireista, kuten masennuksesta, ärtyneisyydestä ja seksuaalisesta haluttomuudesta. (sekä tunnetusti myös ylipainosta eli lihomisesta)

Moni nuorena ehkäisyn aloittanut ei kuitenkaan ehdi ennen lapsentekoikää kokea, millaista elämä on omilla hormoneilla. Tällöin pillereiden aiheuttamaa kiukkuisuutta voi erehtyä pitämään luonnollisena.

Kansanterveyslaitoksen vuoden 2004 tietojen mukaan 25-39 vuotiaista naisista lähes 90 prosenttia käyttää tai on jossain vaiheessa käyttänyt tablettiehkäisyä."

+

JA ESIM.

http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/kansanterveyslehti/lehdet_1996/10_1996/nainen_maskulinisoituu_alkoholin_myota/

Naisemme maskulinisoituvat lisäksi alkoholin myötä

Nainen siis lisäksi maskulinisoituu myös alkoholin myötä ja naisten alkoholinkäyttö onkin 5-7 kertaistunut vain 30 vuodessa feministisessä suomessa...

Miehillä taas käy päinvastoin, eli heidän testotasonsa laskevat, eikä tuo miestekään juominen vähentynyt ole.

http://www.vau.fi/Teemat/Teemakategoriat/Raskauden-suunnittelu/Baarin-antimet-tekevat-hallaa-siittioille/


(Eli olemmeko kuitenkin menossa sairaaseen, ei ihannoitavaan suuntaan sukupuolirooleissa? En tiedä mutta varmastihan pohdittava asiahan tämä on?)


ELI KOKONAISSAANTI ON ROMAHTANUT KAIKILLA AIKA TASA-ARVOISESTI "KULLAKIN SÄÄDYLLÄ".

bmaad kirjoitti...

"Niin siis alfaurosten avioeroprosentti on myös ihan niissä samoissa 50% avioliitoissa ja 90% avoliitoissa. Samoin alfaurosten syntyvyys/suvunjatke on myös romahtanut."

Alfauroksen ja naisen
välisessä liitossa eronottaja liene useammin alfauros, kuin muissa? ;)

"Ei ne naiset ole menneet mihinkään alfaurosten luokse olenkaan"

Ovat, selkeästi.

"vaan ne ovat lakanneet antamasta, ja alkaneet eroilemaan ja olemaan synnyttämättä - koska meno on mennyt epäluonnonmukaseiksi."

Uskoisin, että nykyisin
korkeintaan alfauros voi saada keskimääräisen tai paremman näköisen naisen vapailta markkinoilta, ellei ole erityistä onnea matkassa.

Tosin alfauroksenkin saanti on hieman vaikeutunut, mutta niille ne naiset kuitenkin vielä menevät.

"Itseasiassa patriarkaaliset alfaurokset ovat feministien itsensäkin mielestä heidän pahimpiaan vihollisia - ja siksi he ovatkin sen sijaan vielä kaiken muun lisäksi muuttaneet miesmakua täysin luonnottoman neitimäiseksi - eli tehneet aivan kaikkea muuta kuin menneet johonkin alfaurosten luokse."

Alfaurokset vetävät
naisia edelleen, eli neitimäiset miehet jäävät edelleen ilman.
Ja jos nainen jonnekin menee se menee alfauroksen luokse. No, ehkä nuorisopiireissä asia on vielä toisin. Mutta 25-35 vuotiaana aika harva nainen on kiinnostunut enää nörttimiehestä.

"Lues nyt. Se on valtio, ei alfauros miehen korvikkeena. Kiitos."

Jompsinkumpsin.

bmaad kirjoitti...

"Tutkijat ovat pitkään arvelleet ehkäisypillereiden aiheuttavan hämminkiä naisten parinvalintaan.
Ainoastaan e-pillereitä syövät naiset valitsivat omaa perimäänsä muistuttavia miehiä... Geeneiltään erilaiset onnistuvat lastenteossa paremmin, saavat terveempiä ja vastustuskykyisempiä lapsia, eivätkä kyllästy toisiinsa niin helposti. "

Koko hiton e-pillerirumbaa
ei tarvittaisi jos ihmiset lopettaisivat jokaöisen nussimisen ja alkaisivat tyytyä suihinottoihin ja käteenvetoihin.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Minäpä kerron teistä viisaimmille (taas osittain symbolisesti) erään kumoutumattoman, käsittämättömän ison, inhorealistisen gallupin tähän yhteyteen.

Sen länsimaan ehkä laajimman uuden inhorealistisen tutkimuksen nimi on PORNO.

Sen suunta ei ole ollut vähenemään päin, eikä sen suunta ole ollut pehnemään sivistyneeseen päin. Vaa voimakkaasti kumpikin suunta toisinpäin.

Ja sen kuluttajista lähes kaikki ovat tosiasiassa miehiä.

----

Löydättekö punaisen langan yhdistäessänne tämän yläpuolisiin?

Anne Moilanen: "Hyvinvointivaltio on naisen paras ystävä"

Se on, Anne on oikeassa, koska vaihtokaupan pitäisi mennä niin, että mies saa suuremmasta fyyisestä ja teknisestä älystään vaihtokaupaksi varmaa seksiä ja suvunjatketta. Ja siitä että ei käytä sitä naisia vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

"MOT : Ilmastokatastrofi peruutettu
YLE TV1 20.00 - 20.30

Raportti tieteestä, jolla ilmastokatastrofin uhkaa perustellaan. Toimittaja Martti Backman."


Katsokaa kun tulee uusintana!

Vihreät ovat kaikessa aivan hakoteillä.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Niin mitä vanhemmaksi nainen tulee sitä vähemmän se menee minnekään alfaurosten luokse, koska asia vain pahenee - sillä jo 40-50 vuotiaana monen naisten pienetkin himot loppuvat aivan kokonaan menopaussiin. Miehillä taas hyvin usein halut jatkuvat eläkeiässäkin vielä. Ristiriita halujen määrässä vain pahenee.

KOKONAISSAANTI JA KOKONAISANTI/ANTAMINEN ON ROMAHTANUT.
NE NAISET EIVÄT OLE VOINEET EDES TÄSSÄ MITTAKAAVASSA MENNEET JUURI TIPAN VERTAA MIHINKÄÄN ALFAUROSTEN LUOKSE. TILASTOISTAKIN SEN JOKAINEN TAJUAA, MUUTEN TÄMÄ MAA OLISI TÄYNNÄ HAAREMEJA JA MIEHIÄ JOILLA OLISI SATA VAIMOA JA TUHAT LASTA ; )
... EHKÄ JOPA PÄINVASTOIN, KUTEN YLEMPÄMÄ YRITIN SELVITTÄÄ. FEMINIINISEKSI, METROSEKSUALISTISEKSI SE MIESMAKU AINAKIN SUUREN MASSAN YNM MIELESTÄ ON KIISTATTA MUUTTUNUT. VOIMAKAS TAHTOINEN JA SUORAPUHEINEN, USEIN KONSERVATIIVINEN ALFAUROS ON KENTIES AIKA KUSESSA FEMINISTISTEN, YLTIÖ ITSENÄISTEN JA MIEHILTÄ TIES MITÄ VAATIVIEN, POMPOTTAVIEN NYKYNAISTEN KANSSA.
TAITAA OLLA EROPROSSA HEILLÄ SUUREMPI KUIN NÄILLÄ DICAPRIO, PROFEMINISTISESTI TOTTELEVILLA NÄTTIPOJILLA?

TÄSSÄ ON KYSE ISMISTÄ JA SUKUPUOLTEN VALTATAISTELUSTA.

ALAN TAJUAMAAN KUINKA PALJON OVATKAAN ENEMMÄN OIKEASSA MIESASIALIIKKEISSÄ NUO MIESTEN OIKEUSLIIKKEEN/KONSERVATIIVI SUUTANTAUKSEN MIEHET, NYT KUN TÄMÄ KOKONAISTEORIA ALKAA TOSISSAAN HAHMOTTUMAAN ...

Anonyymi kirjoitti...

Epäilen myös toisaalta, että juuri ne todelliset alfaurokset ovat hyvin yksiavioisia "Jorma Olliloita" useimmiten, joten ei heidän luokseen ole mennyt kuin se yksi nainen. Eivät he selitä noita yhtäkkiä radikaalisti muuttuneita tilastoja juuri pisaraakaan ... mielestäni tämä alfauros teorisointikin on kyllä ihan metsikössä, lähellä kriittistä miestutkimusta ja feministien miesten mustamaalaamista - paljon todenmukaisempaa on tuo IL ynm ihmettelevä ihanne miesten sairauteen asti naisistuminen ... tällainen mieshän on helposti feministi nykynaisten pompotettavissa ja erokin käy helpommin, elatusmaksutkin se maksaa kiltemmin, eikä tarvi antaakaan pillua parisuhteessam kun se dicaprio/jasper pääkkönen on kuitenkin enemmän kiinnostunut melkein toisistaan kuin naisesta ...

Anonyymi kirjoitti...

Epäilen myös toisaalta, että juuri ne todelliset alfaurokset ovat hyvin yksiavioisia "Jorma Olliloita" useimmiten, joten ei heidän luokseen ole mennyt kuin se yksi nainen. Eivät he selitä noita yhtäkkiä radikaalisti muuttuneita tilastoja juuri pisaraakaan ... mielestäni tämä alfauros teorisointikin on kyllä ihan metsikössä, lähellä kriittistä miestutkimusta ja feministien miesten mustamaalaamista - paljon todenmukaisempaa on tuo IL ynm ihmettelevä ihanne miesten sairauteen asti naisistuminen ... tällainen mieshän on helposti feministi nykynaisten pompotettavissa ja erokin käy helpommin, elatusmaksutkin se maksaa kiltemmin, eikä tarvi antaakaan pillua parisuhteessam kun se dicaprio/jasper pääkkönen on kuitenkin enemmän kiinnostunut melkein toisistaan kuin naisesta ...

Anonyymi kirjoitti...

Pahoittelen - lähti 2 kertaa ...

Anonyymi kirjoitti...

Eli jos ne sinkkunaiset sitten antavatkin asteen helpommin humalassa vaginaansa jollekin hiukan miehekkäämmälle miehelle - silloin kun antavat kerran 3 kk tai jotain, niin sillä ei ole kyllä mitään painavaa merkitystä rakentaessa ongelman ratkaisua ja reealipohjaa mies ideologioille.

Kyllä oikeusliike/konservatiivi liike on se toimiva tapa.

purnau kirjoitti...

"Yhdistyksen 9:n tavoitteita ei ymmärretty tai ei haluttu ymmärtää. Holger Rotkirch kuvasi tilannetta seuraavasti:

”…[A]setelma, ettei (yhdistyksen) pääpyrkimyksenä ole sopeuttaa naista miesyhteiskuntaan ja helpottaa hänen mahdollisuuksiaan toimia siinä, vaan todella pyrkiä muuttamaan koko yhteiskunnan rakennetta niin, että sekä miehillä että naisilla olisi mahdollisuus toteuttaa itseään kykyjensä mukaan ja yhdistää läheinen perhesuhde ansiotyössä käymiseen, oli ilmeisesti se uusi ulottuvuus, joka alussa aiheutti niin paljon närkästystä varsinkin naisjärjestöjen taholta.” (Rotkirch 1968, 66.)"" - Henry

Hauska analogia nykyiseen armeijakeskusteluun! Eipä ole paljon asiat muuttuneet.

Jorma kirjoitti...

Ministeriö toppuuttelee poikien ympärileikkauksesta noussutta keskustelua

"Helsingin rikospoliisi pitää tilannetta edelleen epäselvänä. Se katsoo olevansa lain mukaan velvoitettu esitutkintaan, jos sen tietoon tulee muista kuin lääketieteellisistä syistä tehty leikkaus. Rikosnimike on törkeä pahoinpitely.

”Lainsäätäjältä kaivataan yhä selvennystä siitä, onko kyseessä rikos. Jos ei, se pitää kirjata lakiin,” sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen.

Helsingin poliisi on tutkinut vuoden sisällä muutamaa kotona tehtyä ympärileikkausta. Ne ovat tulleet ilmi, kun vanhemmat ovat tuoneet komplikaatioita saaneen lapsen sairaalaan."

Kiitos KKO, STM ja Tuija Brax! Toivottavasti olette tyytyväisiä siitä kärsimyksestä, jota olette olleet edesauttamassa.

"Lääkäriliitto on ilmoittanut vastustavansa uskonnollisista syistä tehtäviä leikkauksia.

”Jokainen toimenpide on riski, eikä yhteiskunnan tule vahvistaa riittejä, jotka pitävät sisällään terveen ihmisruumiin silpomista”, sanoo liiton toiminnanjohtaja Heikki Pälve.

Hänen mukaansa yksityiset lääkärit pääsääntöisesti kieltäytyvät tekemästä ympärileikkauksia.

Lastensuojelun keskusliitto katsoo, että leikkaukset pitäisi kieltää lailla.

”Toimenpide loukkaa poikien terveyttä ja koskemattomuutta ja on tarpeeton”, perustelee liiton tutkija Heikki Sariola."

Juuri näin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ja kun pitää erotta uskovaiset pakanoista, "me" "toisista" mahdollisimman suurella todennäköisyydellä, pitää keksiä ikävä ja tuskallinenkin erottautumiskeino. Muuten kuka tahansa voisi valehdella kuuluvansa valittuun kansaan tms. Ympärileikkaus toimii myös kääntymisen vilpittömyyden testinä. Tai siis näin oli ennen vanhaan satoja ja tuhansia vuosia sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdistys 9 oli tunnettu, lähes radikaalifeministi taistolais/NL järjestö, jossa Treen miespäivien pääpuhujakin Eskola oli mukana (alkaa palaset loksahtelemaan paikalleen Treen miespäivien, miessakkien ynm teorioiden ja toiminnan suhteen ) ... ei se ihme, että olemme maailman feministisin kulttuuri, kun miesaktiivimmekin ovat sen ainakin about 10 vuotta yrittäneet (ollen täysin metsikössä) profeministi / kriittinen miestutkimus / alfauros vapauttamisteorioillaan muuttaa miehiä naisiksi, sukupuolettomiksi, itsetunnottomiksi neideiksi ynm - sen sijaan että olisivat keskittäneet voimansa ratkaisemaan miesten oikeuksiin liittyvä konkreettisia ongelmia, porvari ynm poliitikkojen kanssa yhteistyössä – avioerojen räjähdysmäistä kasvua, isän arvon alasajoa, terveen naisellisen äitisuhteen romahdusta, miehisyyden muuttumista metroseksuaaliseen sairaaksi (jo ilman heidänkin apua), naisten miehistymistä rumiksi päälliköiviksi Halosiksi ja Saarikoskeiksi, verotuksen vääristymää naisten hyväksi eli ”sosialisti valtiota aviomiehen korvikkeena” politiikkaa, sosialistisen ylen propagandan kahlitsemista sekä asevelvollisuuden muuttamista muiden sivistysmaitten malliseksi, miehille radikaalisti paremmaksi, uuskonservatiivien tahtomme mukaan.

Nämä ns sanotut miesaktiivithan ovat saaneet lähinnä haittaa tähän asti tukiessaan epäsuorasti feminismiä, taistolaisaatteitaan ja sairaita sukupuolirooleja, sekä leimaamalla pienessä kultuurissamme koko miesasian joksikin puolihomoksi ihme neitien hommailuksi.

Ei se ihme, että sitten itse ihmetellään, että miesaktivismi ei ole saanut mitään aikaiseksi, Kiitos vittu Luojan ettei ole saanut ajettua teorioitaan pidemmälle. Anteeksi nyt vaan, mutta näin alan ajattelemaan Suomen poikalasten takia.

Jotkut Nina Mikkoset ja Aarno Laitiset ynm porvari mediat ja poliitikot juttuineen ja lakialoitteineen ovat ne, ketkä tosiasiassa ovat tehneet samana aikana sen oikean miesten ja poikalasten paremman tulevaisuuden ajamisen, ja vaikuttaneet noihin esim miesten tasa-arvo ry:kin listan ongelmiin positiivisesti.

Hyvää yötä.

Anonyymi kirjoitti...

miessakit on surkeajoukko.

Anonyymi kirjoitti...

Julistan homososiaaliset Markku Soikkelin ja Arto Jokisen, Jouni Varangan ja Jeff Hearnin, Bert Bjarlandin ja Pasi Malmin pannaan!

Anonyymi kirjoitti...

Julistan myöskin homososiaaliset Tomi Timperin ja Pentti Arajärven pannaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tuli itsellekin mieleen että toivottavasti ei vaan taistolais ja seta "sukupuolettomuus" aktiivimme, miessakkien Timperi ja Arajärvi vaan ole ollut yhdistys 9 porukoissa jotenkin ... entä treen miespäivien pääjärkääjää sepponen joka kosiskelemalla oli kosiskellut, selvästi yli kaiken ihannoimaansa Eskolaa puhumaan...miksi? ... alkaa jo mietityttämään... tämä on pieni maa....ainakin halonen ja arajärvi ovat liikkuneet suoraan noissa samoissa porukoissa...

Anonyymi kirjoitti...

mistä saisi sen yhdistys 9 jäsenluettelon tai jotain juttua siitä 70 luvun vaihteesta...

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista juttua. En ehdi nyt kommentoimaan pitemmin enkä ehkä ole tarpeeksi perehtynyt aiempiin keskusteluihin, mutta lyhyesti: vaikuttaa siltä että te miehet uskotte että miehet jää täysin heitteille tilanteessa jossa naiset saa yhtä paljon palkkaa kuin miehet, on oikeudet hedelmöityshoitoihin, seksuaalinen vapaus jne. mutta ei se ole niin. Naiset rakastaa teitä silti.
t.Naikkonen

Anonyymi kirjoitti...

Niin tai näin, aina väärin päin:

Italian naisjärjestöt ärsyyntyneet television puputyttöihin

"...70-luvulle saakka Italiassa vaikutti vahva naisliike, mutta se syrjäytyi, osittain myös siksi, että sen aktiivisin osa keskittyi psykoanalyysiin ja väheksyi käytännön muutoksia..."

Voisivatkohan Suomen narttujärjestöt puolestaan hirttää itsensä vaikka Judith Butleriin ja sukupuolen performatiiviseen konstruktioon tjsp.

Minihameisen opiskelijan erottaminen yliopistosta kuohuttaa Brasiliaa

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, jäsenluettelon saaminen voi olla vaikeaa, ellei jollain avuliaalla henkilöllä satu olemaan kopiota siitä. Vaikka yhdistyksen jäsenillä on oikeus päästä tutustumaan jäsenrekisteriin, niin ulkopuolisilla henkilöillä ei tällaista oikeutta ole. Ja kun yhdistys on lakannut olemastakin lähes 40 vuotta sitten, ei ole mitään takeita siitä, että kukaan on jaksanut säästää jäsenrekisterin jotain versioita.

Toki on varsin mahdollista, että jollain vanhuksella olisi jotain tuollaisia papereita nurkkiinsa hautautuneena. Ehkä liikkeelle voisi päästä kaivelemalla erilaisista arkistoista tuon aikakauden lehdistä ja Googlella jotain yhdistysten aktiivijäsenten nimiä ja ottaa sitten näihin yhteyttä, jos nämä ovat vielä hengissä - osa varmastikin vielä on hengissä. Eri asia on, että kuinka yhteistyöhaluisia he ovat.

Hyvällä onnella yhdistyksen papereita on luovutettu arkistoitavaksi Kansallisarkistoon, josta voisi kysyä asiasta. Moni yhdistys on vastaavassa tilanteessa luovuttanut papereitaan arkistoitavaksi ainakin joiltain osin. Käsittääkseni tuollaisten arkistojen tilaaminen katseltavaksi tutkijasaliin on ilmaista, joten jos asia kiinnostaa, niin kannattaa ainakin kysyä Kansallisarkistosta, että olisiko heillä tuon yhdistyksen papereita.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Jutta on rohkeana valmis johdattamaan SDP:n viimeiseen taistoon:

Urpilainen haluaa yhä johtaa Sdp:n seuraaviin eduskuntavaaleihin

Luulenpa, että nimimerkki Profeministin täytyy hieman ylistää Juttaa...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Julistan Judith Butleriin ja sukupuolen performatiivisen konstruktion pannaan!

Anonyymi kirjoitti...

"Korkalainen sittemmin myös päätti, ettei lapselta ryövätä isää "suhteen ylläpitämiseksi." Sen sijaan 3 x 90 minuuttia vuodessa takaa isäsuhteen säilymisen lapsen aikuisuuteen saakka. Tämä oli Vaasan KäO:n näkemys jokaisen oikeudesta perhe-elämään, EIS 8 §.

Peruste on luettavissa 14-sivuisen päätöksen (Vaasan KäO 99/53) sivulla 10: vanhempien riitaisuus ei ole poistunut rajoitetuista tapaamisista huolimatta ja se tila rasittaa edelleen lasta – niinpä tapaamisia on yhäkin supistettava. Päätös perustettiin Vaasan sosiaalityön-tekijöiden lausumaan, Korkalainen nimesi nämä tapauksemme "asiantuntijoiksi", vaikka he eivät olleet nähneet minua koskaan.

Ihmisoikeusrikkomus lapseni ja itseni yhteistä oikeutta perhe-elämään vastaan oli nyt tosiasia, EIS 8. artikla."

Anonyymi kirjoitti...

Suomi Neitoa puolustamaan!

"Olen menettänyt vanhemmuuteni. Lapseni on nyt menettänyt isän ja isänpuolisen suvun ainiaaksi. Tästä episodista lähtien minulla ei ole enää valtiota, jonka laillisuuden tunnustaisin."

Anonyymi kirjoitti...

Rikollinen Arajävi

Lapseni äiti oli saanut kontaktin nykypresidentin anoppiin Terttu Arajärveen, joka kirjoitti lausuman oikeutta varten näkemättä ketään osapuolista. Rikollinen Arajärvi ansaitsee tulla niin tituloiduksi, sillä näkemättä minua lainkaan, tai lastakaan, hän suoraan ehdotti lapsen tapaamisen paikaksi äidin asuntoa, kunnes silloin kolmevuotias lapsi täyttäisi viisi vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

"Kuvatunlainen ryssintä ei ole mahdollista ilman laillisuusvalvonnan suostumista ja hiljaista hyväksyntää. Siksi Riitta-Leena Paunio ansaitsee nimensä lihavoinnin ja sitä vastaavan kategorian: rikollinen."

Anonyymi kirjoitti...

"Yrjöperskeles (Visitor)
http://yrjoperskeles.blogspot.com/
01.01.2009 @ 20:37:17

Olen itse töissä lastensuojelussa. Lastensuojelulaitoksessa siis, eli en päätä huostaanotoista enkä sijoituksista. Kokemusta yli 20 vuotta. Ja sen kokemuksen perusteella en voi sanoa muuta, kuin että kyllähän se valitettavan usein juuri noin menee. Mies eli isä on valitettavan usein luvallista riistaa, joka pitää tuhota, siksi, että hänet pitää tuhota.

Hyvin suuri osa asiakkaistani on yksinhuoltajaäitien lapsia. Väitän, että jos heidän elämässään olisi ollut (tai viranomaisten puolesta annettu olla) isä, ei suurinta osaa olisi koskaan tarvinnut sijoittaa mihinkään laitokseen.

En puolustele sinulle työtäni, enkä alaani. Se olisi hampaatonta lässyttämistä. Mutta voimia eloon toivotan. Olen samaa mieltä kanssasi. Niinkuin hyvin moni alani työntekijä. Jopa naispuolinenkin."

Anonyymi kirjoitti...

Asianajaja Maria Pöyhönen. Sinäpä vasta nainen, Helvetti irti Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Leena Muranen(Vastuullinen vapaus ry)

"Toimittajatuttavuuteni ilmoitti äsken valtakunnan häirikkö Leena Murasen (Vastuullinen vapaus ry) jääneen kiinni pakoiltuaan poliisia parisen vuotta. Akka otettiin säilöön istuntoa odottamaan. Murasta kohtaava syyte liittyy keväällä Toijalassa tuomittuun tapaukseen, jossa äiti oli syytellyt lapsensa isää insestistä perättömästi. Äidille rysähti rangaistus ja isän oikeudenkäyntikulut maksettavikseen. Kuluja oli noin 18 000 euroa muistini mukaan. Euromäärä ei ole olennainen, vaan se on, että tällaisista törkeyksistä tipahtelee tuomioita - edellytyksenä on asianomistajan vaatimus syytteeksi. Monet isät eivät ymmärrä joutuneensa rikoksen uhreiksi vastaavissa tapauksissa.

Äidin asiamiehenä toimi miesvihaaja eli reaalifeministi Leena Muranen, joka nyt menee tuomiolle. Murasella on entuudestaan yksi ehdollinen päällä, tuomioita on jo 7 kaikkiaan. Koska tämä viimeisin teko on sattunut ennen po. ehdollisen lankeamista, Muranen selvinnee toisella ehdollisella. Siis, nyt tuomittavan rikoksen olisi pitänyt sattua nykyisen tuomion koeaikana, jotta ehdoton voitaisiin tuomita tästä uusimmasta teosta.

Muranen on yrittänyt käydä kimppuuni kirjeellään Hyvinkään sosiaalivirastoon, ei onnistunut. Muranen istunee ennen pitkää ehdotonta, hän on itse kivennyt tiensä vankilaan."

Henry kirjoitti...

"mistä saisi sen yhdistys 9 jäsenluettelon tai jotain juttua siitä 70 luvun vaihteesta..."

Lainaa kirjastosta kirja "Roolien murtajat : tasa-arvokeskustelua 1960-luvulta 2000-luvulle"

http://www.gaudeamus.fi/?p=860

Sisällys

Margaretha Mickwitz, Agneta von Essen & Elisabeth Nordgren: Esipuhe
Margaretha Mickwitz: Tasa-arvotilanne 1960-luvulla

Yhdistys 9 ja sukupuoliroolikeskustelu
Katarina Eskola: Sukupuoliroolikeskustelu lehdistössä 1960-luvulla
Arvo Salo: Karin rooli
Holger Rotkirch: Tasa-arvoisuus lain edessä?
Leila Mélart: Yhdistys 9:n taistelu lasten päivähoidon puolesta
Leif Sundström: Sukupuoliroolit ja asuminen
Agneta von Essen: Kätketty väkivalta
Marina Pimenoff : Edistyksen kiertokulku
KlausTörnudd: Helvi Sipilän mukana Yhdistyneissä kansakunnissa

Keskusteluja ja haastatteluja:
Tellervo Koivisto ja Elina Haavio-Mannila / Risto Jaakkola ja Klaus Mäkelä / Kristina Dufholm / Ritva Grönick / Elina Haavio-Mannila / Kimmo Leppo / Marja-Leena Mikkola / Jutta Zilliacus

Elina Hytönen: Muistikuvia vaikuttamisen ajalta
Mirjam Kalland: Miksi tasa-arvo on tärkeää?
Kati Peltola: Näkymiä 2000-lukuun
Margaretha Mickwitz: Tutkijat ja Yhdistys 9
1960-2000 - mikä muuttui?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo jäsenluettelo yhdistys 9 oli enemmänkin heitto … ei kai siinä mitään jäsenluetteloja paljoa tarvita, jos vain miettii yhteen jo senkin kaiken mitä me jokainen julkisesti tiedämme … eli esim että taistolainen Pentti Arajärvi touhusi vuosia miessakeissa, Tomi Timperi on hänen vanha ystävänsä, ja nyt näki selvästi miten Treen miespäivien järjestäjät ihannoivat sosiaalisen vallankumouksen päätähteä Antti Eskolaa yli kaiken - ja olivat häntä pyytämällä pyydelleet puhumaan, vaikka radikaalifeministinen sosialistimme oli itsekin ymmärtänyt , että hän ei ole oikein sopiva puhuja miesten päiville … sitten vaan vähän miettii näitä kriittisiä keskusteluja täälläkin kokoomuksesta, konservatiivisuudesta, yhdistys 9 ja miettii vielä vaikka sitä, että miten ihmeessä jotkut Suomalaiset ”johtavat miesaktiivit” voivat valita itselleen puolueeksi juuri radikaalifeministisen vihreän liikkeen (esim Pasi Malmi jne), joista mm huippu poliitiikan asiantuntija ja feminismin kritisoija Suomessa - Aarno Laitinen on useasti kirjoittanut tyyliin, että se on taistolaisten ja DDR ihannoijien lasten perustama feministi yhdistys … ei kukaan normaali mies menisi sitä lähellekään , ei ainakaan rehellinen miesaktiivi …

Onko tämä suomen ns miesaktiivi setamaisine sukupuolista vapautumisineen, joku "herravihaisten" taistolaisten, koulukiusattujen kostonhimoisten nörttien ja feministimiesten yhteen liittymä - joka ollaan verhottu miesaktiivin nimelle. ELI ETTÄ LOGIIKKA ON LÄHES SAMA KUIN VIHREÄSSÄ LIIKKEESSÄ, TOSIAAN SAMA HERRAVIHA, KRIITTINEN MIESTUTKIMUS JA KULTTUURIVALLANKUMOUS JATKUU NYT FEMINISMIN JA VIHREITTEN LISÄKSI UUDESSA MUODOSSAAN MYÖS SUOMEN NS MIESAKTIVISMISSA.

TÄYTYYKÖ TÄSTÄ KOKO HOMMASTA TEHDÄ OMAN KOTISIVUT JA KIRJANEN? LUULISIN ETTÄ RAHOITTAJIAKIN LÖYTYY AIKA NOPEAAN KUN HE KÄSITTÄVÄT TÄMÄN - TAITAA JO JOKU MIKKONEN TAI LAITINEN LYÖDÄ PERSTASKUSTAAN RAHAT SELLAISEN PYSTYTTÄMISEEN?

Anonyymi kirjoitti...

Ensi isänpäivänä viimeistään ilmestyy uuutuus kirja nimeltään:

Suomalaisen miesaktivismin musta kirja.
"Taistolaisten herravihaisten, setan ja koulukiusattujen nörttien verhottu kosto Suomen miehille"

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

No olen Henry joskus lukenut tuon roolien murtajat - mutta on siitä sen verran aikaa, että voisihan sen lukaista asian tiimoilta vaikka uudestaan ... toisaalta kyllähän tämä peruskuvion kulku on aika monelle selvää ... nimittäin, että sosialismi ja feminismi on tuhonnut kulttuurimme terveet arvot - ja miehet, naiselliset naiset sekä lapset kärsii ... tyypilliseen marxilaisten ynm tapaan he kuitenkin yrittävät sitten tästä konservatiivisen, terveen moraalin romahtamisesta johtuvasta pahoinvoinnista syyttää "työoloja ja herroja" - vaikka työolomme ovat kiistatta maailman parhaat historiassa, työ kevyintä, viikko lyhin ja siitä saatu palkka/ostovoima ennennäkemätön. Kuninkaallakaan ei ollut mikroja, kännyköitä ja lentomatkoja etelään vielä vähän aikaa sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Ja se kasvava pahoinvointi siis johtuu pohjimmiltaan esim siitä, että äitisuhde imettämisineen ynm on romahtanut feminismin takia, isää/miehen mallia ei ole koska feministiäidit eroilevat minkä ehtivät - ja tämän päälle sitten tällaisen lapsuuden eläneet ihmiset, joutuvat vielä sukukypsinä aikuisuudessa elämään täysin sairaita, ennennäkemättömiä aikoja yksin, kokemaan taas perheensä hajoamisen eroissa kuten jo lapsuudessakin jne ...

Eli kyllä tässä liioittelematta on jo sellainen pieni maku, kuin oli NL tai natsisaksan ISMEISSÄ.

Niissäkin ISMIN kannattajat syyttivät uhrejaan niistä ongelmista mihin he itse olivat syyllisiä ja syyttivät "vihan projisoinnin kohteitaan" sellaisista luonteen piirteista ynm joka kuvasi heitä itseään paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

ESIM
Imetyskouluttaja ja kätilö Helinä Göös:
"Läheisyys on – tai ainakin sen pitäisi olla – puoli ruokaa. Aikuisinakin kaipaamme kosketusta ja läheisyyttä. Se on meissä syvä, inhimillinen tarve, jonka tarpeen tyydyttämisellä on erikoisen suuri merkitys elämämme alkumetreillä. Meidän kulttuurissamme tälle asialle ei kuitenkaan ole osattu antaa tarpeeksi suurta merkitystä...

Tutkimusten mukaan elämämme ensimmäisten vuosien kokemuksilla on suurin vaikutus vuorovaikutustaitoihimme. Tällöin luomme käsityksen omasta itsestämme ja arvostamme.

+


http://tv1.yle.fi/ohjelmat/dokumentit?page=1
- Suomessa imetetään Pohjoismaista vähiten. Imetys lopetetaan turhan aikaisin ja usein terveydenhoitajan "luvalla". Sanoo kätilöt tv-sarjan Pirjo Härmä. Suomen Kätilöliitto on valinnut Pirjo Härmän Vuoden 2009 kehittäjäkätilöksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän sitten vielä vähän tutkittua asiaa äitien raskausajan kemikaalien esim pienenkin alkoholimäärän, valmisruokien tupakin, e-pilleri jäämien vaikutuksesta nykyaikana lapseen, sekä muutenkin koventunut urakeskeinen, poissa oleva feministiäiti suhde ja usein isätön maailma, sekä kriittisen miestutkimuksen luoma yleinen "miehisyyttä ja miesten saavutuksia vähättelevä" maailma, koulu naisopettajineen ja "kriittisine mieshistoria näkökulmineen", joka musertaa loputkin poikalapsen itsetunnosta Suomessa, niin ...

.... ja siihen sitten yksinäisyyttä, erohelvettejä aikuisuudessa päälle ja "kriittisen miestutkimuksen, feminismin luomien ihanteiden ynm herravihaisten" takia jo kokonaan julkisuudestakin puuttuva terve konservatiivinen miehen malli, niin ...

Anonyymi kirjoitti...

”Mielenkiintoista juttua. En ehdi nyt kommentoimaan pitemmin enkä ehkä ole tarpeeksi perehtynyt aiempiin keskusteluihin, mutta lyhyesti: vaikuttaa siltä että te miehet uskotte että miehet jää täysin heitteille tilanteessa jossa naiset saa yhtä paljon palkkaa kuin miehet, on oikeudet hedelmöityshoitoihin, seksuaalinen vapaus jne. mutta ei se ole niin. Naiset rakastaa teitä silti.
t.Naikkonen”

---

NIIN ARVON PERUSBIMBO NAIKKOSEMME – TAIDAT KUULUA TUOHON YHDISTYS 9 ;) LUEPA NYT EDES NUO LÄPI:

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=225
http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=234

Anonyymi kirjoitti...

Tunnettu lastenpsykiatri Raisa Cacciatore epäilee, että elämme miesmyrkyllisessä yhteiskunnassa.

Mitä se on?
1. puuttuu miehille suunnitellut terveyspalvelut
2. sukupuolispesifi (erityinen) osaaminen kasvatuksessa puuttuu
3. koulut suunniteltu tytöille
4. miehet puuttuvat nuoren lapsuudesta ja nuoruudesta
5. poikien fysiologisen liikunnallisuuden tarvetta ei huomioida koulussa
6. suorituspaineet seksissä, parisuhteessa, perheen elatuksessa kovia
7. roolimallien kapeus median mieskuvassa, vain voittajat tai luuserit
8. mies kuvataan alkeellisena, aggressioissa ja seksuaalisuudessa hallitsemattomana
9. mies häpäistään - hän on sika kunnes toisin osoitetaan
10. väkivaltainen miehen uhka nostetaan aina näkyville
11. miehen tarve ja pakko suunnistaa “dominanssihierarkiassa” ei saa tukea nuoren kasvatuksessa
12. aggressiivisuuskasvatus puuttuu kokonaan
13. poikien seksuaalisuuskasvatus puuttuu melkein kokonaan
14. miesten ja poikien masennusoireet kriminalisoidaan - ei hoideta

Tiivistelmä: Hannu T. Sepponen
+
Miesten tasa-arvo-ongelmia
http://miestentasaarvory.wordpress.com/miesten-tasa-arvon-linkkeja/miesten-tasa-arvo-ongelmia/

=

Sanoisin, että lähes kaikkia noissa kummassakin listassa olevia ongelmia voidaan parantaa uuskonservatiivisella äitisuhteen parantamisella, porvari ydinperhe ihanteilla isineen, uuskonservatiivisella streitillä sporttisella miesihanteella taistolaiskaljakapinahippien sijaan, miehisyyden historiaa ja miehisyyttä arvostavalla ”itsetuntoa kohottavalla” konservatiivisuudella yleisestikin julkisuudessa - sekä se armeija ongelmakin olisi aikoja sitten ratkaistu meilläkin sillä samalla (ainoalla realistisella tavalla), mitä muissakin sivistysmaissa, jos olisimme kuunnelleet porvareita ; )


----

Sanoisin vielä oikein erikseen, että jos miesten puolelta löytyy syytä tähän tilanteeseen, niin se syy löytyy juuri tuolta noiden sosialistifeministien omista vasemmisto miesporukoistaan, jonka mieskuvan pohjalta he ovat sitten rakentaneet koko "kriittisen miestutkimuksensa" - heidän oman gendensä herravihaa ja hippi kapinahenkeään täynnä olevat juopottelevat duunariäijät ovat siis mustamaalanneet koko mieskuvaa ja sen saavutuksia. Ja lääke tähänkin olisi ollut kovempi, konservatiivisempi moraali.

Anonyymi kirjoitti...

UGH - OLEN PUHUNUT (TAAS) - SUOMEN POIKALASTEN TULEVAISUUDEN PUOLESTA.

Anonyymi kirjoitti...

"Henry, eli eivät siis olleet susirumia, läskejä, siilitukkaisia, flanellipaitoihin ja nahkaliiveihin pukeutuneita, humalassa riehuvia - vai jäikö jotain mainitsematta?-)" (lesbot L-koodissa)

Homo

No jos katsotaan sarjojen ja leffojen katuhuoria, niin miltä ne näyttävät? Ei niiläl ole mitään tekemistä todellisen elämän pirihuorien kanssa..joilla ei ole a)silikonirintoja b)hiustenpidennyksiä c)geelikynsiä d)kalliita vaatteita, kenkiä ja käsilaukkuja e) ulkonäkö muutenkaan kuosissaan.

Ainahan sitä pitää noita asioita pistää hieman paremmaksi. Jos me kuvataan kotiäitejä, niin eikö Täydellisten naisten juonikkaat kotiäidit nyt myy vähän paremmin? Ja lesbot voivat olla myös hyvännäköisiä, hoikkia, treenattuja ja itsestäänhuolehtivia. Nähty on. Samoin homot.

Anonyymi kirjoitti...

Ja ihan asiallista sarkamia heitti joku tuolla ylempänä. Kyllähän miesasialiike on enemmänkin profiloitunut siihen emättimeen kuin isien oikeuksiin. Ja on nyt eri asia valittaa jatkuvasti siitä, että ei saa tarpeeksi lukuisilta eri ihmisiltä seksiä, kuin että puhutaan vaikkapa isien oikeuksista -tai niiden puutteista. Tämä myös aika paljon vaikuttaa siihen, kuinka vakasti tätä miesasiaa käsitellään.

Onneksi on ollut myös näitä, jotka ovat puhuneet isien oikeuksista. Tai vaikka armeijasta ja epäkohdista.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksiköhän Suomen diilissä ei ole lainkaan tutkija nörttejä ; )" -anonyymi

No varmaan siksi, että sinne kaivataan myyjiä eikä tutkijoita? Oletko tutustunut konseptiin?

Sitä paitsi ne huippumyyjät jo oikeesit on palkattu, harva lähtee tuollaiseen rumbaan, vaikka siitä toki jotkut voivat voittaakin jotain. Esimerkkinä Antti. Toisaalta hävitä, kuten voisin kuvitella muutamalle käyvän, mitä tulee vakavastiotettavuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Rikollinen Klaus Mäkelä?

"Keskusteluja ja haastatteluja:

Tellervo Koivisto ja Elina Haavio-Mannila / Risto Jaakkola ja Klaus Mäkelä / Kristina Dufholm / Ritva Grönick / Elina Haavio-Mannila / Kimmo Leppo / Marja-Leena Mikkola / Jutta Zilliacus"

Tämä Klaus Mäkelä oli viimeksi esillä Hesarissa, pyrkien vakuuttaman päättäjiä siitä, että päihdeäitien pakkohoitoon ei ole tarvetta ja että se on liioiteltu toimi.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja on nyt eri asia valittaa jatkuvasti siitä, että ei saa tarpeeksi lukuisilta eri ihmisiltä seksiä, kuin että puhutaan vaikkapa isien oikeuksista -tai niiden puutteista."

Finninaamaisten poikasten hommaa.

"Tämä myös aika paljon vaikuttaa siihen, kuinka vakasti tätä miesasiaa käsitellään."

Ikävä kyllä, Suomessa ei toimi kuin kourallinen varteenotettavia miesten oikeuksien puolesta toimivia henkilöitä. Yhtään sellaista miesten yhdistystä, jolla olisi minkäänlaista merkitystä, ei ole vielä perustettu.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=4qKmtV4Bm34

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän se oli Tarja Halonen yhdistys 9 porukoissa, kuten siis miespäivien Antti Eskolakin ynm ...

Anonyymi kirjoitti...

... siis tuo yläpuolinen kirjoista varmistettuna ...

Anonyymi kirjoitti...

Tarja Halonen

Vortac kirjoitti...

Kumma juttu, että hyvinvointivaltiota eniten hehkuttavat ovat usein juuri niitä, jotka kaikkein suurimmalle innolla ovat ajamassa koko systeemiä konkurssiin.

Varmaan johtuu siitä, että turmeltuneen järjestelmän päälle ei oikein voi rakentaa oikeudenmukaista systeemiä.

Ensin on vanha systeemi tuhottava, ja rauniot sitten putsattava, jotta sitten puhtaalta pöydältä voidaan rakentaa se oikea hyvinvointiyhteiskunta eikä tätä kapitalistis-kommunistis-fasistista riistojärjestelmää, jossa kurjuus vain lisääntyy ja niukkuutta tuotetaan keinotekoisesti yltäkylläisessä maailmankaikkeudessa, jotta pienen eliitin egot, pankkitilit ja kontrolli kansasta saataisiin mahdollisimman suuriksi.

Koko pankkijärjestelmä perustuu huijaukselle, ja on yksityisten ihmisten omistama. Kukaan järkevä yksilö ei edes kuvittele rakentavansa sellaisen järjestelmän sisällä mitään toimivaa hyvinvointiyhteiskuntaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Taas joutui femu turvautumaan henkilöön kohdistuvaan hyökkäykseen, kun itse asiasta ei ole järkevää sanottavaa.

Näin on. Tämä on niin väsynyttä, niin tuttua, ja niin 'sitä itseään.

Aina vähän väliajoin sieltä tulee joku kiintiöfemakkapäivystäjä ja löppäsee parit "senkin työtön ja munaton luuseri-sossupummi-homo-neiti-vellihousu-peräkammarinpoika-nössö-jne-jne-jne"..

Kunhan saisi aikaiseksi, voisin alkaa opettelemaan sen värikoodiston tosiaan ulkoa, ja heittää sitten aina vaan värin jokaiseen tällaiseen shaming language- adhominemiin.

slah.. shaming-language-ad-hominem.. tolle olisi hyvä keksiä joku vähän järkevämpi termi ehkä, heh.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

pitäisi suurten ikäluokkien muuttuessa dementikoiksi..

Melkoista liioittelua. Eivät ikäluokat tuostavain muutu dementikoiksi - yksilöt dementoituvat, kun ovat eläneet huonoa ja epäterveellistä elämää.

Jos ihminen elää tervettä elämää koko ikänsä, dementia tuskin mistään yhtäkkiä iskee itsekseen.

On outo myytti ja mielikuva, että ihmisen vanhentuessa, hänen on pakko myös sairastua. Sehän olisi aivan järjetöntä, että ihmiskeho olisi niin typerästi suunniteltu. Mutta huonot elämäntavat luovat sairauksia, ja etenkin nykyvanhusten nuoruudessa ei paljon piitattu terveistä elämäntavoista.. ja niinpä nämäkin vanhukset ovat todennäköisesti mussuttaneet eläinparkojen ihmiskeholle luonnottomia lihaksia ruoakseen virtsahappoineen ja kolesteroleineen, ehkäpä jopa läskin ja majoneesin kera, polttaneet savukkeita ja tunkeneet kehoonsa viinaa ja ties mitä vielä.

Toki sitten kun ihminen vieläpä 'pääsee' vanhainkotiin, hänet tämän lisäksi pumpataan täyteen voimakkaita synteettisia kemiallisia yhdisteitä, jotka tekevät omaa vääjäämätöntä tuhoaan - ja joita myös "lääkkeiksi" jostain oudosta syystä kutsutaan tässä maailmassa.

Onko sitten ihme, jos tällaiseen porukkaan iskee sairaus toisensa jälkeen, kun kehoa tuolla tavalla raiskataan edestä ja takaa.

Lisäksi otaksuisin, että sellaisen ihmisen on helpompi sairastua dementiaan tai mihin hyvänsä, jolla ei ole elämässään mitään muuta odotettavaa kuin kuolema.. siis jos ei ole mitään hauskaa tai iloa koskaan. Sanotaan vaikka tietokonepelejä tms.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Feministien hallitsema pankkijärjestelmä ja turvajärjestelmä olemme me yksinkertaiset miehet - eli sosialistivaltio aviomiehen korviikkeena.

Vortac kirjoitti...

Esimerkiksi Liisa Hyssälä (kesk) ajeli lokakuussa kunnallisvaaleja ennen viikonloppuna kahdessa päivässä Varsinais-Suomessa taksilla 1662 eurolla.

Tässä kyllä vituttaa jo niin moni asia yhtaikaa, että jos yritän kommentoida, aivoni varmaankin menevät oikosulkuun. Voi helevetti.

Milloin kansa herää katsomaan, mitä nuo vesipäät tekevät sen rahoilla samalla kun se itse syö halpaa puuroa henkensä pitimiksi?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jaha, asdfg tietää jopa, mistä puhuu. Painakaa mieleen kaverin pointit.

Jokainen järkevä ihminen on laittanut mieleensä Asdfg:n pointit kyllä jo alusta lähtien noin yleisesti ottaen. Sinusta ei voi, Juki, sanoa ihan samaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Nörtti: "Lopettakaa perkeleen tissipumpsukat soittelemasta tänne! Minulla on algebran läksyt kesken ja kohta alkaa WoW-sessio".

Henry, hyvin sanottu!

Ei suurimmalla osalla miehistä ole valinnanvaraa; he eivät tiedä, millaisia naiset ovat, ennenkuin liian myöhään hyödyntääkseen tätä tietoa. Pieni joukko ryhtyy siinä vaiheessa PUA:ksi, ja vielä pienempi joukko kertomaan totuutta naisista ja koettamaan rakentaa tasa-arvoa yhteiskuntaan niin, että miehetkin pääsisivät tasa-arvosta osallisiksi.

Nörteille ei tosiaan soittele tissisimpsukat, eivätkä edes rumemmat kottaraiset (hekin saavat silloin tällöin alfoja, ja usein kuitenkin ainakin jotain nörttiä korkea-statuksisempaa).

Se ei siis kyllä varmasti johdu mistään OMASTA VALINNASTA.. naisille seksi on jokin strategiatyökalu, miehille rajattoman himon kohde, jota harjoitettaisiin vaikka kuinka paljon, jos sitä olisi vain saatavilla.

Eli miehille seksi on päämäärä, naisille työkalu. Miehet harjoittavat seksiä yleisesti ottaen tismalleen niin paljon kuin sitä suinkin saavat kahmittua, etenkin nuorempana (jolloin saldo jää yleensä laihaksi).

Naiset eivät tosiaan tajua miesten hormonitoimintaa ja himoja, seksuaalisuutta tai sitä, miten seksimarkkinat toimivat. Mutta miksipä rikkaan pitäisi tajutakaan köyhien ongelmia..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuleeko TV:stä vielä Will & Grace tai L-koodi? Yritin aikanaan katsoa kumpaakin edes 1-2 jaksoa, mutta en jaksanut koskaan katsoa kokonaista jaksoa läpi. Sen verran tylsiltä ne vaikuttivat.

Minä katsoin sitä alunperin joskus hiivatin kauan sitten ihan sen takia, kun siinä vaikutti olevan jotain henkistä juttua.. mutta sitten kun tajusin, että sarja on itseasiassa korni ja typerä, tylsä ja jaaritteleva, sekä henkisyys on sarjassa ainoastaan 'comic relief'in osassa, ja sillä voidaan kuitata hassutuksia ja hulluuksia, joita naikkonen tekee alati (ja joita ei mieheltä koskaan hyväksyttäisi).. ja kun alkoi käymään selväksi, että tuo on taas yksi sarja, jossa homoutta tuodaan esiin ikäänkuin ihan hyvänä vaihtoehtona heteroudelle, siis sellaisena, jota koko perhe voi harrastaa.. ikäänkuin siis hetero-bashingin muodossa..

Niin tajusin jättää sikseen.

Oli siinä yksi hyvä juttu, joka kuvastaa aika hyvin naisten naiiviutta yleensä..

En muista sitä tarkasti, mutta se akka sanoi jotain että maailmahan on Doggy-dog world - ja se mies siihen totesi, että ei se ole Doggy-dog-world vaan Dog-eat-dog-world.. se akka järkyttyi aivan hirveesti.. heh, heh.

Noh, ehkä se ei lopulta ollutkaan kovin erinomainen läpyskä nyt kun sitä tässä tarkastelee.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Epäilen myös toisaalta, että juuri ne todelliset alfaurokset ovat hyvin yksiavioisia "Jorma Olliloita" useimmiten, joten ei heidän luokseen ole mennyt kuin se yksi nainen."

Alfauros on johtajauros, eikä sinun pidä tulkita sanomiani miten sattuu. Kyllähän naisten seksuaalinen nuukuus on tiettävästi kokoajan ja edelleen lisääntymään päin ja alfauroksetkin on jaettavissa varsinaisiin YTM:iin ja sitten aYTM:iin (alemman tason ytm:t).
Sen sijaan keskiverto miehisiä piirteitä omaava jässikkä ei välttämättä ole alfauros, elikä siis nykypäivän johtaja.

Tässä maailmassa elää keskitetty joukko miehiä, joiden luo naiset jonottavat silloin kun ei ole dildon kanssa puuhastelemassa, lesboilemassa tai muuta tekemässä.
Muut miehet heitä ei kiinnosta ja noita jonotettuja miehiä kutsun alfauroksiksi.

Sen voin sanoa, että kovin
neitimäisiä miehiä nuo alfaurokset eivät ole poislukien ehkä jotkut rokkitähdet.

Itseäni voisin pitää neitimäisenä miehenä. Voi jopa sanoa, että olen aikalailla naisten kasvattama, enkä tarkoita
synnynperhettä, vaan naisia, joiden kanssa olen hässinyt ja vehdannut pitkän nuoruuteni.

Ja Jorma Ollilahan on
rikas tavallinen vanhoillinen mies, alfauros kuitenkin koska rahaa ja hartiavoimia löytyy samanaikaisesti, ilmiselvä johtaja myös Nokiassa joskus.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Eli miehille seksi on päämäärä, naisille työkalu. Miehet harjoittavat seksiä yleisesti ottaen tismalleen niin paljon kuin sitä suinkin saavat kahmittua, etenkin nuorempana (jolloin saldo jää yleensä laihaksi)."

Ja taas Vortac pääsi
sanomisillaan Guinessin viisaiden ennätystenkirjaan.

Ehkä naisille pitäisi
ostaa enemmän muita työkaluja, työkalupakki käteen naisille heti kun menevät peruskoulun ekalle ja rakentamaan uutta turvakotia
miehille. Siitä se naisihminen lähtee kasvamaan inhimmilliseen suuntaan ja 18 vuotta täytettyään voi ryhtyä vaikkapa hyväksi haltijaksi tuohon jo lapsena rakentamaansa feminisminvastaiseen
bordelliin. :)


Bmad

Vortac kirjoitti...

Miksei lesbotkin voisi vastaavalla tavalla miesmäisiä, kuin homot esitetään neiteinä.

Koska miesten seksuaalisuus on hyökkäyksen kohteena, ei naisten. Toisekseen, naisista annetaan muutenkin aina mediassa positiivisempi kuva kuin naiset oikeasti ovat. Kolmannekseen, ne tahot, jotka ylipäätään koettavat edistää homoutta ja etenkin lesboutta, koettavat tietenkin koristaa lesbojen pakkausta mediassa antaakseen koko lesboudelle 'mediaseksikkään' sekä 'seksikkään' ja haluttavan ilmeen.

Kun sitten ihmiset huomaavat, että heitä on petetty, onkin jo liian myöhäistä..

Tai näin otaksuisin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Ja ihan asiallista sarkamia heitti joku tuolla ylempänä. Kyllähän miesasialiike on enemmänkin profiloitunut siihen emättimeen kuin isien oikeuksiin. "

"Etpäs saanut seksiä, hähhähhää!" maailmassa on perin ikävä elää saavanakin osapuolena. Jos sinua kiinnostaa enemmän isien oikeudet ja asevelvollisuus, kuin naisten suhtautuminen miehiin yleensä niin et saa täältä hirveästi kakunjakajia.


Bmad

Vortac kirjoitti...

Pitäisiköhän näiden naisten jo vähitellen päättää se, että onko ongelmana naisille johtajaksi nousemiselle se, että on liian hyvännäköinen vaiko se, että ei ole tarpeeksi hyvännäköinen...

Naiset eivät halua tehdä lopullisia valintoja, koska niihin sisältyy myös lopullisen vastuun kauhea uhka. Niinpä naiset uskovat samanaikaisesti kaikkiin asioihin, ja käyttävät sitten mitä tahansa asiaa, joka juuri sillä hetkellä sattuu parhaiten vastaamaan hänen uhrirooliaan ja tarpeitaan, aseena miehiä vastaan.

Siksi on ihan turha pyytää naisia päättämään, haluavatko he tasa-arvoista kohtelua, vai että mies maksaa treffeillä - haluavatko he olla suojeltuja vai "päästä" miesten töihin, jne.. naiset haluavat sekä kotivaimoksi että menestyväksi uranaiseksi..

Eivät he tee valintoja, he luulevat voivansa rohmuta koko kakun kerralla suuhun ja sitten nielaistuaan suuttuvat, jos eivät voi tallettaa ja säästää sitä kakkua, vaan se onkin kadonnut 'johonkin' mystisesti..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

oli ilmeisesti se uusi ulottuvuus, joka alussa aiheutti niin paljon närkästystä varsinkin naisjärjestöjen taholta..

Niin.. jo silloin oli naisjärjestöJÄ... mitä vuonna 2009 on? Yksi hikinen yhdistys miesten puolella! (Miesten Tasa-Arvo Ry - Miessakkejien ei voi laskea olevan miesten puolella)

Eli jo 40 vuotta sitten naisilla oli enemmän valtaa, mahdollisuuksia ja vipuvoimaa kuin miehillä vielä nykyäänkään.. aika vaikealta näyttää tulevaisuuden tie.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kunka metsässä sinä Henry analyyseinesi oikein oletkaan?

Heiskala, haukut väärää puuta. Henry on tuottanut pelkästään hyviä hedelmiä. Käännä katseesi femakkoihin ja häiriköihin, epätasa-arvon kannattajiin, manginoihin ja profemakoihin.

Henry on erittäin naseva lausunnoissaan, jotka jo tallensinkin tulevaa silmäilyä varten. Erittäin upeat tiivistykset, joiden soisi joskus koristavan hesarin pääsivua ja televisiomainoksia, ajankohtaisdokumentteja ja uutisia.

Kerropa, herra Heiskala, että mikä Henryn lausahduksissa on niin 'metsässä'? Laitan ne lausahdukset tähän joltain osin:

"En ole profeministi. Profeministit ajattelevat, että dominoivat
alistetussa olevia naisia ja että yhteiskunta on täynnä miesten
etuoikeuksia. Ja siksi naisten asemaa pitää parantaa. Minä
taas ajattelen, että miehet ovat huonossa asemassa

yhteiskunnassa ja valta on naisilla. Ja siksi miesten asemaa
tulee parantaa.

Yleisenä periaatteena miesten edun ajamiseksi on hyvä lisätä
miesten oikeuksia ja vähentää miesten velvollisuuksia. Siten
konservatiivinen ajatus siitä, että miesten velvollisuus on
toimia elättäjänä ja suojelijana ja tehdä miesten töitä on

miesten edun vastainen. Toki niin voi toimia, jos haluaa,
mutta minusta miesliikkeen tehtävä ei ole lisätä miesten
velvollisuuksia, vaan purkaa niitä.

Tasa-arvoinen mies kieltäytyy miehen velvollisuuksista ja
antaa naiselle mahdollisuuden kiivetä mökin katolle itse
kiinnittämään sitä antennia.

Nykytilanne on seuraus feminismin ja konservatismin liitosta,
jossa feminismi on purkanut naisten roolin, mutta

konservatismi on ylläpitänyt miesten roolin.

1. Konservatismi, eli miehet ovat vaarallisissa töissä ja naiset
ovat hellan ja nyrkin välissä. Tilanne on tasa-arvoinen siinä

mielessä, että kumpikin sukupuoli on alistettu ahtaaseen
rooliin.

2. Nykytilanne, eli konservatismin ja feminismin liitto. Mies

on vaarallisissa töissä ja nainen tekee mitä haluaa. Nainen on
vapautettu, mutta mies ei.

Nykytilanteelle pitäisi tehdä jotakin ja kohtaan 1. on
mahdoton palata."

Jos voisit eritellä kohta kohdalta, missä mukamas mennään metsään? Mielestäni Henry puhuu täyttä asiaa ja erittäin hyvin, ja olen aina kunnioittanut häntä suuresti. Kunnioitukseni vain lisääntyy lukiessani hänen nykyisiä kirjoituksiaan ja kommenttejaan.

Heiskala, sinä olet taas jotenkin räjähtänyt rähjäämään veljillesi, jotka eivät koskaan ole tehneet mitään väärää sinulle eikä tasa-arvolle, saati miehille yleensä. Ja jätät sitten huomioimatta ne todelliset syylliset.

Soisin sinun korjaavan tähtäintäsi, se osoittaa vinoon.

En enää ihmettelisi, jos sinunkin suustasi alkaisi kajahtaa "Tulta Munille" yhdessä moilasen ja sen hullun akkalauman kanssa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

alfauroksetkin on jaettavissa varsinaisiin YTM:iin ja sitten aYTM:iin (alemman tason ytm:t).

Hmm, olisi ehkä mielekkäämpää ennemminkin jakaa YTM:t alfauroksiin ja 'muihin' YTM:iin. Hyvinkin nössö mies on YTM sillä sekunnilla kun saa lotosta 80 miljoonaa euroa. Alfauros hän ei silti ole.

Alfauros on niinsanottu 'luonnonlahjakkuus' siinä, mikä saa naiset syttymään - hänen ei tarvitse olla rikas (kts. prätkäjengiläiset ja muut rötöstelijät), mutta hän on johtajaluonne ja miestenvälisessä hierarkiassa korkealla (tai ainakin välittää sellaista vaikutelmaa kaikin tavoin naisen haisteltavaksi)

YTM voi olla niin moni muukin heppu kuin alfauros.. onko bill gates mukamas alfauroS? Ei ole. Hän on vain vitun rikas, ja siksi YTM.

Ota häneltä rahat pois, niin yksikään nainen ei haaveile enää hänestä (paitsi ehkä hänen julkkis-statuksensa kautta, ja sitähän nyt on aika mahdoton tappaa sen kerran synnyttyä)..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Hmm, olisi ehkä mielekkäämpää ennemminkin jakaa YTM:t alfauroksiin ja 'muihin' YTM:iin. Hyvinkin nössö mies on YTM sillä sekunnilla kun saa lotosta 80 miljoonaa euroa. Alfauros hän ei silti ole."

En tee tuollaisia jakoja,
koska mittaan vaan sillä, kuinka paljon seksuaalisesti kiinnostuneita naisia löytyy.
Havaitsemani pääryhmät: ATM, aKTM, yKTM, aYTM ja YTM. En tiedä sitten olisiko tuollaista ryhmää kuin yATM tai aATM, minun nähdäkseni ei taida olla, koska ATM on kokonaan
poispotkaistu.

aYTM on sellainen mies, joka voi olla aika haluttu, mutta on ehkä toisaaltapäin myös varsin vastustettu kummajainen. Aika usein nämä ovat sellaisia tyttömäisiä, hiukkasen arkoja alfauroita, mitä olen havainnut, kun norminainen haluaa kuitenkin sellaisen kypsän sällin tai
statuskaverin.

Myös mainitsemiasi nössö-YTM:iä on olemassa. Sekin on merkillepantavaa miten joltain nörtiltä voidaan vaatia enemmän ulkonäköä, siinä missä kaljamahainen lihaksikas kusipää saa naisia ilman laihdutteluakin.

"YTM voi olla niin moni muukin heppu kuin alfauros.. onko bill gates mukamas alfauroS? Ei ole. Hän on vain vitun rikas, ja siksi YTM."

Bill Gates on nettirunkkari?

"Ota häneltä rahat pois, niin yksikään nainen ei haaveile enää hänestä (paitsi ehkä hänen julkkis-statuksensa kautta, ja sitähän nyt on aika mahdoton tappaa sen kerran synnyttyä).."

No hyvä tekosyy nussia. Naiset tarvitsevat tekosyyn seksille yleensäkin, koska ilman tekosyytä (statusta) ei kannata miehen
kanssa olla.

Mies haluaa naista, mutta mitä tekee nainen? Miettii, miten saisi nostettua omaa arvoaan naisena...
Tyhmä sukupuoli, kertakaikkiaan.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Heiskala, sinä olet taas jotenkin räjähtänyt rähjäämään veljillesi, jotka eivät koskaan ole tehneet mitään väärää sinulle eikä tasa-arvolle, saati miehille yleensä. Ja jätät sitten huomioimatta ne todelliset syylliset. "

Heiskalaa on pyydetty
lopettamaan spammaus. Myös minä olen sitä pyytänyt. Spämmärillä ei voi olla kaikki kotona, koskaan.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Eivät he tee valintoja, he luulevat voivansa rohmuta koko kakun kerralla suuhun ja sitten nielaistuaan suuttuvat, jos eivät voi tallettaa ja säästää sitä kakkua, vaan se onkin kadonnut 'johonkin' mystisesti.."

Naisten pitäisi olla kakunjakajia parhaasta päästä. Mutta heistä on tullut sellaisia, etteivät anna maistaa edes
itseään.

Luuvitostakaan tuskin saa. Se henkinen on katsos tärkein.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Miksi Bmad ja Vortac spämmää täällä kaiket päivät yöt? En pidä siitä.

Anonyymi kirjoitti...

"Spämmärillä ei voi olla kaikki kotona, koskaan.

Bmad"

Bmad ja Vortac ovat spämmänneet Fas lapsen kanssa ylivoimaisesti eniten joka ainoassa ketjussa. Mutta Bmad hyökkäää palstan asiallisimman kommentoijan kimppuun. Tylsää meininkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä. Bmad voisi vähentää täysin turhan naisvihamielisen roskansa kirjoittamista.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä. Bmad voisi vähentää täysin turhan naisvihamielisen roskansa kirjoittamista.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi Bmad ja Vortac spämmää täällä kaiket päivät yöt? En pidä siitä."

En minä spämmää, vaan puhun
asiaa asiamuodossa sotkien mukaan normaalia jutustelua ja huumoria. Lisäksi minulla ei ole netti läheskään aina auki, kuten esimerkiksi Jormalla. Mutta ei hänkään spämmäile, vaan panee kerta toisensa jälkeen feministit rautoihin.

"Bmad ja Vortac ovat spämmänneet Fas lapsen kanssa ylivoimaisesti eniten joka ainoassa ketjussa. "

Fas lapselle voit kyllä
antaa huomautuksen.

Minä ja Vortac kirjoitetaan palstalle miesasiaa, muuten tällä palstalla olisi aika kuivaa, koska meillä on esoteerinen kehittynyt näkökyky.

Ajatelkaapa jos täällä
kirjoittaisi vain MikkoAP, Ville, Suolihuuhtelu ja pari anonyymiä Henryn lisäksi. Sisältö olisi toinen.

Ja ei se siitä ole kiinni. Minä voin lopettaa tänne kirjoittelun jos sopivan arvovaltainen tilanne tulee. Tai jos haluan itse niin
milloin tahansa. Olen monelta muultakin foorumilta poistunut ihan kunnialla.

"Mutta Bmad hyökkäää palstan asiallisimman kommentoijan kimppuun. Tylsää meininkiä."

Jos haluaa puhua asiaa mainosmuodossa niin kannattaa varmaan alkaa tekemään niitä mainoksia.

"Samaa mieltä. Bmad voisi vähentää täysin turhan naisvihamielisen roskansa kirjoittamista."

Kattia kanssa. Mä rakastan kissoja.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Henryn pintaa kun vähän rapsuttaa, paljastuu sen alta profeministimies.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä. Bmad voisi vähentää täysin turhan naisvihamielisen roskansa kirjoittamista.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitus ei ollut laittaa viestiä monesti. Kone oli asiasta toista mieltä. :)