lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Men's Lib

It's time for Men's Lib: Why we're witnessing the beginning of a men's movement

Harriet Harman's costly Equality Bill won't do anything for women


Totuuden hetki:
Onko sinulla ollut seksisuhde varatun suomalaisen rocktähden kanssa?

Vaaleatukkainen Santahaminan varuskunnan terveydenhoitaja Sari hymähti, mutta empi vain hetken MTV3:n Totuuden hetki -ohjelmassa perjantai-iltana.

- Kyllä, nainen vastasi.

Naisen tunnustuksia studiossa olivat kuuntelemassa hänen aviomiehensä Jari, joka työskentelee niinikään Santahaminan varuskunnassa majurina.

Seksisuhteen lisäksi Sari myönsi ohjelmassa, että hän on maksanut remonttipalveluja seksillä. Sarin myöntäessä tapauksen todeksi, hänen majurimiehensä pyöritteli päätään studiosohvalla.

Sarin viimeiseksi kysymykseksi jäi utelu aviorikoksesta.

- Oletko koskaan rikkonut Raamatun 6. käskyä: älä tee aviorikosta?

Vaalea nainen myönsi asian todeksi ja tienasi tällä 20 000 euroa. Hän päätti lopettaa leikin tähän ja pitää rahat.

- Tuntuu hyvältä, Sari kommentoi paljastuksen ja tienaamansa rahasumman jälkeen.

29 kommenttia:

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Vinkiksi vaan ... olen huomannut, että tiede lehden foorumilla käydään aika reipasta keskustelua näistä kaikista asioita ainakin "psykologia" sekä "vapaa sana" osastolla. Lukijamäärätkin ovat ihan kohtuullisia.

Itse heitin sitten aloituksen pari kolme päivää sitten ja siinä on jo nyt yli 300 vastausta ja vajaa 4000 luku kertaa -enkä siis ole itse aloituksen jälkeen vastannut sinne juuri lainkaan -paitsi äsken piruuttani ; )

Ville kirjoitti...

Totuuden hetki. Mitä vain rahan vuoksi, joko säästämisen tai saamisen takia ja hyvältä tuntuu. No pikkujuttuhan tuo myöntäminen on, ei tarvitse sanoa kuin joo ja rahaa tulee, noihin tekoihin verrattuna.

Kerrankin tasa-arvontapaista rikostuomioissa: 3 vuotta ehdotonta vs. 3v 4kk ehdotonta

IDA kirjoitti...

Se, että MTV3 tekee rahaa idioottien kustannuksella on tavallaan rikos.

Homo kirjoitti...

Mahtaa olla upseerilla hauskaa saada aisankannattajan maine.

Homo kirjoitti...

Tämä on ilmeisesti se Tiede-lehden keskustelupalsta.

Homo kirjoitti...

Suomalaiset papit tekivät poikakalenterin!

Syltty kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
brunologi kirjoitti...

Totuuden hetki

Alan klassikoita on tämä. Lopussa tulee melkein hauskin hetki.

Anonyymi kirjoitti...

Totuuden hetki. Mitä vain rahan vuoksi, joko säästämisen tai saamisen takia ja hyvältä tuntuu. No pikkujuttuhan tuo myöntäminen on, ei tarvitse sanoa kuin joo ja rahaa tulee, noihin tekoihin verrattuna.

No mutta pointtihan tossa onkin, että siitä tuntuu hyvältä, VAIKKA se on tehnyt noi teot, ja VAIKKA hänen valheellinen kaksinaismoralisminsa, joka sitten lopulta paljastuu, satuttaa hänen miestään. Kun on 20 tonnia taskussa, mitäpä miesten tuskasta, hyvältähän sellanen tuntuu juu. Naiset.. nuo demonien äpärälapset.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaa olla upseerilla hauskaa saada aisankannattajan maine.

Kuka tahansa mies, joka olettaa vaimonsa/naisensa olevan uskollinen vailla mitään syvempää todistusta tai aitoa ja intuitiivista, kokonaisvaltaista ihmistuntemusta*, on idiootti.

Nykynaiset EIVÄT ole uskollisia, eivätkä pidä uskollisuutta minään hyveenä, jos vaan voivat välttyä kiinnijäämiseltä. Tämä olisi kiireen vilkkaa teroitettava kaikille miehille - aisankannattajien lukumäärä on varmasti aivan hiivatisti suurempi kuin lähes kukaan uskaltaa kuvitellakaan, kaikista vähiten nämä miespolot itse.

- Vortac

* Tällä tarkoitan ihan tiettyä asiaa, jota nämä sanat eivät ihan kuvaa, mutta jota voin pyynnöstä koettaa selittää. Joten älkää takertuko sanoihin..

Pekka kirjoitti...

Eukon pahin pelko oli se, että ukko juoksentelee vieraissa ja tästä johtuen kyttää miehestä puhelutietoja myöten. Mutta itselleen kyllä sallii panokaverin.

Toivottavasti majuri tajuaa viskata akan pihalle.

Anonyymi kirjoitti...

Brunologi: joo, tuo lienee jokaisella MRA:lla jo ajat sitte tallennettu kovalevylle..

Sellanen kutosen ruma lehmä omistaa kuitenkin paljon seksuaalista valtaa (vaikka loogisesti ei pitäisi, mutta sellanen on tää maailma, kun miesten valta on miinuksella, naisten valta kohoaa äärettömyyksiin), ja sitte tuolla paljastaa olevansa totaalinen lutka-huora ja YTM-palvoja sekä kuolaaja, pettäneensä (tietenkin) vitusti nössömiestään (ATM), ja sit .. noh, en kerrokaan loppuratkasua, vaikka se onkin juuri erittäin tärkeä ydin koko asian kannalta, kun koettaa ymmärtää naisten ristiriitaista ajattelua..

Mutta sen verran voin sanoa, että tuosta näkee, että naiset valehtelevat jopa ITSELLEENKIN. Miten heiltä voisi siis odottaa rehellisyyttä muita kohtaan?

Jokainen joka tietää tämän mutta silti odottaa naisilta rehellisyyttä, on matkalla henkilökohtaiseen helvettiinsä.

- Vortac

Ville kirjoitti...

IDA: "Se, että MTV3 tekee rahaa idioottien kustannuksella on tavallaan rikos."

Tästä voisi vääntää useammankin version mutta laitan vain alla olevan. Ehkä joku jatkaa, katsotaan kuinka monta saadaan aikaiseksi?

***
Se, että MTV3 jakaa rahaa idiooteille on tavallaan rikos.
***

Ymmärsiköhän nainen mitä saa aikaan kun tunnusti levitelleen jalkojaan avioliiton ulkopuolella pariin eri kertaan? Onkohan heillä lapsia? Vanhemmat on varmaan ylpeitä?

Homo kirjoitti...

Pekka, jos majuri päättää ottaa eron seksuaalisesti vapautuneesta vaimostaan, saattaa seurauksena valitettavasti olla miehen omaisuuden huomattava hupeneminen naisen taskuun ja lasten menettäminen, jos sellaisia on. Suo siellä, vetelä täällä. Älkää menkö naimisiin ainakaan ilman avioehtoa.

Homo kirjoitti...

Tämä elämän valheellisuus oli minulle uusi tieto: Dominick Arduin

Homo kirjoitti...

Näköjään tämän Dominick-naparetkeilijättären lukemattomien kyseenalaisten tarinoiden ja selvien valheiden joukkoon kuului myös tämä:

Raiskaus ja kaksoset

...
Yksi tarina, jonka Domi kertoi Suomessa muutamalle ihmiselle, liittyy seksuaaliseen väkivaltaan. Hän oli kuulemma lenkillä Pariisissa (!), kun ”iso ja musta mies” hyökkäsi kimppuun ja raiskasi hänet puistossa. Mies saatiin oikeuteen, mutta häntä ei koskaan tuomittu teosta rangaistukseen. Domi kertoi työskennelleensä sen jälkeen vuoden paikallisessa feministijärjestössä, missä tehtävänä oli tukea muita raiskattuja naisia näiden omissa oikeudenkäynneissä.


Itsetunnon puolustusmekanismia vai valehtelua?
Kerran Domi lipsui. Hän kertoi huomaamattaan kaksi eri versiota Suomeen muuttamisen syistä.

Ensimmäisen mukaan hän pettyi raiskaustapauksen jälkeen niin pahasti ranskalaiseen oikeusjärjestelmään, ettei pystynyt enää asumaan maassa. Toisen version mukaan hän ajautui työttömänä asumaan kadulle ja sortui sekkipetoksiin. Lopulta hän pakeni Suomeen, josta ranskalainen poliisi löysi hänet myöhemmin. Asiaa ei koskaan viety oikeuteen. Domi maksoi sekit takaisin.

Domi satuili myös toiseen suuntaan. Ranskalaisille ystäville hän kertoi, että hänellä on Suomessa kaksoset! Koska entinen poikaystävä ei halunnut nähdä lapsia, Domin oli muka lähdettävä Suomeen voidakseen olla rauhassa lastensa kanssa. Lapsia ei ole olemassakaan.
...

Homo kirjoitti...

Valonpilkahdus SDP:n suunnaltakin:

Arja Alho pitää presidentti Halosen toimintaa lähes laittomana

Homo kirjoitti...

Tiger Woods joutui ruotsalaisen vaimonsa pahoinpitelemäksi?:

TZM-viihdesivusto kertoo, että Woodsin vammat olisivat syntyneet, kun hänen vaimonsa kynsi golfarin kasvoja, ja onnettomuus tapahtui kun Woods pakeni riitaa autollaan, ja vaimo hakkasi autoa golfmailalla.

Kaksi päivää ennen onnettomuutta National Enquirer -lehti oli julkaissut jutun, jonka mukaan Woods on tapaillut newyorkilaista klubiemäntää. Lehden mukaan kaksikko oli viettänyt aikaa yhdessä Melbournessa, kun Woods golfasi Australian Masters -kisassa. Nainen on julkisuudessa kiistänyt, että hänellä olisi suhde Woodsin kanssa.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Juuso Ernon osuva kirjoitus on muuten VKL Iltalehdessä, heti siinä Aarno Laitisen kolumnin vieressä. Eli nyt on näkyvyys ehkä suurinta mitä voi olla ja juuri oikealle kohderyhmälle. Lopussa on vielä mainittu näkyvin mustin kirjaimin miesten tasa-arvo Ry.

Miesten tasa-arvo Ry alkaa olla nyt jo aika tunnettu läpi Suomen.

Näin nuo hieman porvarillisemmat mediat toimii ; ) Omiakin kirjoituksiani on ollut niissä useampi parin vuoden aikana ; )

bmaad kirjoitti...

"Juuso Ernon osuva kirjoitus on muuten VKL Iltalehdessä, heti siinä Aarno Laitisen kolumnin vieressä. Eli nyt on näkyvyys ehkä suurinta mitä voi olla ja juuri oikealle kohderyhmälle. Lopussa on vielä mainittu näkyvin mustin kirjaimin miesten tasa-arvo Ry."

Kiitos Ernolle. Todella
älykäs tyyppi, joka on ansainnut ihailun. Luin ilolla
itsekin tuon pienen mielipidekirjoituksen, joka voi paremmin auttaa ihmisiä tekemään vertauksia Audimiehen ja Sofi Oksasen puheiden välillä.
Miesten ja naisten väliset tasa-arvoesteet ovat pitkälti sukupuolikentän ongelmia. On huolehdittava jatkossa siitä, että miehet eivät enää alistu naisten noinvain haukuttaviksi, jolloin naiset joutuvat nostamaan omaa tasoaan miesten hyväksi.

Sofi Oksasen kaltaisia
kirjailijoita ei tarvita, kun eivät miehetkään pysty rikastumaan samanlaisilla rohkeilla tempauksilla. Mitä useampi nainen ymmärtää irtautua naisten etuoikeuksia ajavien leireistä sitä vähemmän Sofin aivopieruilla tulee olemaan käyttöä. Kurittamismielessä olisi ihan kiva nähdä jos joku ajaisi Sofi Oksasen jalan yli Audilla. Tosin tämä nyt oli vaan ihan mielikuvitusleikki,
enkä provosoi ketään tekemään
niin.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tässä tosiaan nähdään aktivismin, ja oikeanlaisen markkinoinnin voima. Tuon kokoisen mainoksen laittaminen VKL Iltalehteen, miljoonan lukijan eteen, maksaisi tuhansia ja taas tuhansia euroa.

Hinta voisi olla jopa viisinumeroinen, koska juttu on kuvalla, ja otsikko erittäin suuri kokoisella "huutavalla fontilla". Aihe on vielä ajankohtainen ja valmiiksi kaikkien mielessä.

Lukijamäärä on lähes suurin mitä se voi olla koskaan Suomen mediassa yhdellä kertaa ... ja koska kirjoitus on juuri IL (eikä punafeministisessä Hesarissa, Pk seudulle vain keskittyen) ja siellä IL vielä juuri maamme tunnetuimman "miesaktiivin" Laitisen VKL kolumnin vieressä - sitä vilkaisee juuri ne sadat tuhannet "kohderyhmään kuuluvat".

Oikeastaan mitenkään ei yhdellä kertaa voisi tavoittaa suurempaa potentiaalista kohderyhmää miesasialle.

Tämä on oikeasti kova juttu markkinoinnin periaatteita tajuavalle.

Kuvastavaa on, että muistaakseni Ernon kanssa jutellessa tällä viikolla hän sanoi, ettei ollut pari juttua mennyt läpi viikon parin sisällä HS ja nyt hän yrittää IL ...

Eli nyt meni ... monestakin syystä. Hieno kirjoitus muutenkin.

bmaad kirjoitti...

"Kuvastavaa on, että muistaakseni Ernon kanssa jutellessa tällä viikolla hän sanoi, ettei ollut pari juttua mennyt läpi viikon parin sisällä HS ja nyt hän yrittää IL ..."

Näyttää nyt kuitenkin onneksi siltä, että osa miesasiaa käsittelevistä jutuista on pakko julkaista.

Feministisemmät toimittajatkin joutuvat miettimään jälkiserauksia, eli mitä vaikutusta voi olla sillä, mikäli lehtiin päästetään vain ja ainoastaan naisten vallanhimon ruokkimiseen tähtääviä tekstejä, mitä muuten huomattava osa jutuista on.

Nauratti vähän tänään IS:n
viikkoliitteesä, kun joku viihdemaailman kottarainen kehui miten raha ei vaikuta häneen muuten, kuin että nyt voi kävellä paremmissa kengissä. Kun tuollaisia "viihdejuttuja" julkaistaan aukeamakaupalla ei ole mikään ihme jos miehet eivät opi tajuamaan omaa arvoaan ja sitä miten heitä sokaistaan kaikenlaisella itserakkaalla naisellisella tuuballa.

Eli joo, naiset ensin, sitten vasta status.

Ja statuksen jälkeen ne, jotka voisivat tehdä itselleen jotain, ollakseen Miehiä. :)

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Nyt on tosiaan ainakin se yksi sata tuhatta "Laitisen miesnäkökulman kannattajaa" tietoisena , että on olemassa myös miesten tasa-arvo Ry niminen uusi yhdistys (jolleivat vielä tienneet) ... ja itseasiassa markkinointi mielessä tuo tasa-arvo Ry:n nimikin on sillä tavalla erikoinen perushemmoille, että se itsessään jo herättää kysymyksiä ja jää pyörimään mieleen ...

Hyvä tosiaan olisi näiden juttujen takia, että Ryn kotisivun osoite olisi vaikkapa muotoa www.miestentasa-arvo.fi ja se liitettäisiin kirjoitusten yhteyteen jos mahdollista ... ja sitten kun sivuille menisi ne tuhannet, tuhannet kiinnostuneet - sieltä hyppäisi aina eräänlainen "pop up" ikkuna ensimmäiseksi kuvaruudulle ja siinä tarjottaisiin ilmaista jäsenyyttä ...

Sen jälkeen kun jäseniä olisi vaikkapa yksi tuhat, niin heitä pitäisi lähestyä säännönmukaisesti "markkinointi ja tsemppaus kirjeillä" ja yllyttää perustamaan jaoksia omalle paikkakunnalleen, kirjoittelemaan paikallislehtiin, nettiin, hakemaan uusia jäseniä, järjestämään tapahtumia, jakamaan vaikkapa jotain kunniakirjoja jäsenillee tai paikallisille vaikuttajille jne ...

... Näin on toiminut mm naisjärjestöt, uudet puolueetkin (esim PS, Vihreät) ja naisjärjestöillä olikin omilla messuillaan 8000 ihmistä aika samaan aikaan kuin Treen miespäivillä oli se 20-30 miestä .... jäseniä naisjärjestöissä on satoja tuhansia jo ....

Jokaisen miesaktiivin tod kannattaisi miettiä että mitä on kohderyhmä markkinointi ja "uusasiakas hankinta" ... Ja missä paikoissa ja miten se onnistuu ja missä tehdään puoli turhaa työtä ... sanottakoon siis nyt vielä, että omissa "mukavissa pikku ompeluseuroissa" ei voi tehdä mitään uusien "asiakkaiden hankintaa" ... eikä myöskään silloin jos "tuote tai palvelu" puetaan epämyyvään muotoon ... tai jos myyntipuhe karkoittaa kohderyhmää ennemminkin kuin saa sitä kiinnostumaan ... eli vääränlainen joka suuntaan ampuva nettimorlokkina toimiminen on yhtä epäonnistunut strategia kuin se, että yritetään esim keskustella tai luoda jotain kummaa vuorovaikutusta täysin epäpotentiaalisen, vihoviimeisimmän kohderyhmän kanssa, eli esim feminististen naisten kanssa asiasta, aivan samoin kuin se että yritetään moniarvoisessa, kymmenien eri "kohderyhmien maassa" miellyttää näitä kaikkia korrektilla käytöksellä....

... markkinoilla siitä oman tuotteen näkyvyydestä ja uusista asioista taistellaan ... täytyy tietää että mikä on se potentiaalinen kohderyhmä ... sitä ei saa karkoittaa hyökkäämällä sen kimppuun ... eikä myöskään vastakohtaisesti unohtaaa esim omien "mukavuushaluisten tai uraa pönkittävien intressiensä" takia tai kaikkia miellyttääkseen ...

Tällasta kommenttiä vielä commulla ex tempore ... nyt lähden tekemään muuttoa rajuun, porvarilliseen, isäni ikäiseen, liikemiesporukkaan, joista heistäkin jokaista vituttaa feminismi melkein enemmän kuin meitä täällä...

Syltty kirjoitti...

Tuosta totuuden hetki-jaksosta jäi mieleen että kun näin alhaisilla rahatasoilla oli noinkin pahoja kysymyksiä, niin mitä luurankoja jäi vielä kaappeihin?

Yleensä näihin ohjelmiin valitaan vain sellaisia ihmisiä, joilla on jotain todella pahaa paljastettavanaan.

bmaad kirjoitti...

"Tällasta kommenttiä vielä commulla ex tempore ... nyt lähden tekemään muuttoa rajuun, porvarilliseen, isäni ikäiseen, liikemiesporukkaan, joista heistäkin jokaista vituttaa feminismi melkein enemmän kuin meitä täällä..."

Kyllä se minuakin vituttaa, brutukseni.

Minä olen femiinisen
miehekäs mies ja tarjoan olkapäätä alfauroille luottamuksella, joten pillitä vaan.

Ville kirjoitti...

Tartsa ja lautaset.

"Alho muistuttaa, että presidentille ei ole perustuslaissa rakennettu edes muodollista asemaa EU:n toimivaltaan kuuluvissa asioissa.

"Presidenttimme on vain tulkinnut asemaansa niin, eikä sitä ole kehdattu kyseenalaistaa. Mutta nyt jos presidentti pitää päänsä ja änkeää taas EU-kokoukseen, alkaa olla kyse laittomasta menosta. Siitä eivät suomalaiset yleensä ole pitäneet.""

Tarja on tulkinnut myös sitä, ettei hänen toimia ole kehdattu (uskallettu?) kyseenalaistaa ja hän on kutsunut itsensä aamiaiselle, brunssille, lounaalle, ip-kahville, päivälliselle, illalliselle ja jatkoille EU-huippukokouksiin.

Onko tämä ensimmäinen vai mones huomautus/varoitus asiasta?

Homo kirjoitti...

Ville, onneksi mokomasta känkkäränkästä päästää pian eroon, ellei hän sitä ennen ehdi SDP:n tuella järjestää jotain vallankaappausta ja nimityttää itsensä universumin iänkaikkiseksi ylivaltiattareksi.

Ville kirjoitti...

Eero varoittaa tekemästä vallankaappausta ja puolustaa "heikompaansa" kiusaamiselta. Ihmettelen että jälleen kerran SDP:n puoluejohto on hiljaa ja asialla on (hommaan nakitettu?) Iso-Eero eikä Verkkosukkis-Pienituloisen-palkka-alle-3000e-kk-Jutta.

Panu kirjoitti...

Naiset on huoria huhhahhei,
Papyloonin porttoja hurlumhei,
pillussa riehuvat väiveet ja täit,'
siellä myös kuppaisen haavauman näit.