sunnuntaina, marraskuuta 29, 2009

Tiger Woods

Gender Double Standards at Work in Tiger Woods Incident

The Jobless Gender Gap

Top 20 Unfortunate Lessons Girls Learn From Twilight

On erittäin tärkeää, että jokaisessa oppilaitoksessa pohditaan tasa-arvoa ja sukupuolisensitiivistä kasvatusta laajasti ja mietitään konkreettisia toimenpiteitä sukupuolijakauman tasoittamiseksi ja koulutuksen segregaation purkamiseksi.

62 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

"On erittäin tärkeää, että jokaisessa oppilaitoksessa pohditaan tasa-arvoa ja sukupuolisensitiivistä kasvatusta laajasti ja mietitään konkreettisia toimenpiteitä sukupuolijakauman tasoittamiseksi ja koulutuksen segregaation purkamiseksi."

Miten olisi vaikkapa
miesten salliminen herkkinä olentoina, kuten sairaanhoitajina?
Ts. saako herkkä mies pillua
työn lisäksi?

Syltty kirjoitti...

bmaad:
"Miten olisi vaikkapa miesten salliminen herkkinä olentoina, kuten sairaanhoitajina? "

Kyllähän mieshoitsut hyväksytään tänäpäivänä. Vaikka kaikki eivät sitä teekään, olen varma että tuon ammatinvalinnan nettovaikutus saantiin ovat positiiviset.

Olen itseasiassa ihmetellyt, miksei miehiä hakeudu nykyistä enempää hoitsuopintoihin pelkästään vaimonhankkimissyistä. Naisvaltaisella alalla on aivan varmasti helpompi löytää itselleen kumppani kuin vaikkapa amkin autoinsinöörilinjalta.

bmaad kirjoitti...

"Kyllähän mieshoitsut hyväksytään tänäpäivänä."

En oikein usko tuohon. Jos hyväksyttäisiin heitä luultavasti olisi enemmän.

"Vaikka kaikki eivät sitä teekään, olen varma että tuon ammatinvalinnan nettovaikutus saantiin ovat positiiviset."

Eri asia on, joutuuko
mieshoitsu ylifeminisöitymään tuollaisessa työyhteisössä, jossa on liikaa naisia.

En oikein usko, että miehen terveen sukupuolielämän kannalta kannattaisi tämän päivän Suomessa ryhtyä hoitsuksi, ellei pidä friikkipiireistä ja naisista, jotka ihailevat naisiksi puettuja miehiä.

"Olen itseasiassa ihmetellyt, miksei miehiä hakeudu nykyistä enempää hoitsuopintoihin pelkästään vaimonhankkimissyistä. "

Sosiaalinen paine estää tällaisen edes kokeiluna. Miehen kannattaa hankkia hyvätuloisempi asema, kuin naisen. Lisäksi potilaat vierastavat mieshoitsuja siinä missä siivoojiakin (naisten vessoissa).

"Naisvaltaisella alalla on aivan varmasti helpompi löytää itselleen kumppani kuin vaikkapa amkin autoinsinöörilinjalta."

Ei välttämättä. Työpaikalta on suht vaikea löytää romanssia ilman statusta.

Ville kirjoitti...

"Eri asia on, joutuuko
mieshoitsu ylifeminisöitymään tuollaisessa työyhteisössä, jossa on liikaa naisia."

Täytyy vain miehen toivoa, että sattuu olemaan työpaikan suulaimman ja laumaa ottessaan pitävän matriarkan mieleen omana varmana itsenään. Muuten voi herkästi joutua juoruilun ja kiusaamisen kohteeksi yms., ennemmin vaikka ylifeministöityminen työaikana.

Jorma kirjoitti...

"Ei tule ottaa annettuna totuutena ja pitää tasa-arvona sitä, että koulussa on 80 % tyttöjä."

Hyvä, että tästä puhutaan. Irene Gröhn on oikealla asialla. Toivottavasti tätä kuullaan lisää, niin Vihreistä kuin muualtakin. Siihen velvoittaa jo hallituksen tasa-arvo-ohjelmakin.

falot kirjoitti...

bmaad:

En tiedä ammattikoulutason opinnoista, mutta ainakin AMK tason hoitohommissa miehet hyväksytään omien kokoemuksieni perusteella hyvin tänä päivänä. Itse opiskelen alalla tällä hetkellä.

"Ylifeminisöitymistä" en ole myöskään itse todistanut, ainakaan äkkiseltään miettien. Sen sijaan naisvaltaisessa työporukassa miehellä voi olla muita helpompaa koska ei kuulu "kanojen nokkimisjärjestykseen".

Lisäksi potilaiden suhtautuminen on ollut pääsääntöisesti positiivista, välillä neutraalia.

Sukupuolielämään miehen ammatinvalinta hoitohommien puolelta vaikuttaa mielestäni eniten sitä kautta, että omat sosiaaliset piirit sisältävät nopeasti paljon enemmän potentiaalisia kumppaneita. Hyöty mahdollisen partnerin etsimisen kannalta ei siis ole kovin suuri mikäli hengailee jo valmiiksi kohtalaisen naispainoitteisissa porukoissa, tai jos ei herätä kiinnostusta vastakaisessa sukupuolessa.

Homo kirjoitti...

Kahden hoitajan perheestä tuskin tulee kovin vaurasta. Ja kuka naislääkäri ottaisi miehekseen hoitajamiehen? Potilaiden kanssa pariutumista ei kai yleensä katsota hyvällä ja aika suuri osa potilaista (paikasta riippuen toki) on jo vähintään toinen jalka haudassa.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa ottaa muuten pattiin tuo tavallaan aika pieni asia; kun englanninkieliset kirjoittajat haluavat sanoa 'hän' geneerisessä mielessä, vaikka kyse olisi tietokonepeleistä tai muusta perinjuurin miesten harrastuksesta, he käyttävät sanaa "she" tai "her"!

Miksi? Eikö olisi loogisempaa käyttää sanaa 'he' tai 'his', etenkin kun aihe on tuollainen?

Tämä ärsyttävän laajalle levinnyt, joka paikkaan syöpynyt feministis-matriarkaalinen trendi alkaa todella ottamaan pattiin. Olisi todella virkistävää nähdä, että jollakulla olisi kerrankin rohkeutta käyttää sanaa 'he' tai 'his', etenkin kun puhutaan aiheista, joissa hyvin häviävän pieni vähemmistö on naispuolista populaa joka tapauksessa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän mieshoitsut hyväksytään tänäpäivänä. Vaikka kaikki eivät sitä teekään, olen varma että tuon ammatinvalinnan nettovaikutus saantiin ovat positiiviset.

Katso elokuva 'Meet the Parents' niin saat vähän erilaisen vastauksen tuohon asiaan. Hoiturius on erittäin feminiinistä toimintaa, eikä varmasti lisää miehen maskuliinisuus-imagoa yhtään enempää kuin homomaiset eleet ja äänenpainotukset, hoikkuus ja siisteys sekä pinkit vaatteet.

Ongelmana onkin se, että miesten ei sallita olla muuta kuin nimenomaan maskuliinisia, jos he römpsää haluavat (tai vaihtoehtoisesti rikkaita tai muuten ison statuksen miehiä).

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

En oikein usko tuohon. Jos hyväksyttäisiin heitä luultavasti olisi enemmän.

Vaikea kuvitella tosiaan, että joku Tonyhalme-tyyppinen kovismies puhuisi ylpeästi ja rinta kaarella olleensa hoitsu ja pyrkivänsä vielä nykyäänkin hoitsuksi, ja ottavansa tämän puheeksi aina kun haluaa tehdä naisiin vaikutuksen.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Okei, täällä puhutaan siitä, miten 'hoitsumiehet hyväksytään nykyisin'.

Hyväksytään MIHIN?

On vähän sama asia kuin 'homot hyväksytään nykyisin' tai 'ujot miehet ovat sööttejä'.

Kun fakta on, että hoitsumiehille, ujoille miehille ja homoille nauretaan heidän selkänsä takana (ja usein päin naamaakin) etenkin naisten toimesta, ja yksikään näistä ryhmistä ei pillua naisilta saa.

Eli mitä se 'hyväksyminen' sitten on.. sitä, että puhutaan miten mukava tuokin hoitsupoju on, mutta ei kuitenkaan KÄYTÄNNÖSSÄ anneta hänelle minkäänlaista seksuaalista läheisyyttä.

Kerronpa tässä hieman asiaa sivuavan anekdootin (tai miksi sitä pitäisi kutsua).

Katselin tuossa dokumenttia Rowan Atkinsonista; tuosta betamiehen geeneillä varustetusta ujosta ja introvertista nörtistä, josta tuli korkean statuksen mies beta-geeneineenkin, koska hänestä tuli komiikan kautta julkkis (komiikka onkin ala, jolla betamiehet ovat usein noustaneet statustaan pääsemällä nimenomaan sillä julkkikseksi - alfat ovat harvoin koomikkoja, sanoisin näin näppituntumalta, vaikka voivatkin olla naisten mielestä hauskaa seuraa baarissa).

Dokumentissa sitten joku kulahtanut ja rupsahtanut keski-ikäinen ruma ja lihava akka totesi Atkinsonista, että hän oli nuorena hyvin ujo ja saamaton naisten suhteen (ikäänkuin hieman halveksivaan sävyyn ja sisäisesti naureskellen, häntä muistellen) - mutta sitten selvästi muisti, että hei, hänellä on nykyisin korkea status ja hän on julkkis ja preselected ja muut naiset haluavat häntä jne - - - ja muutenkin ehkä tajusi meinaavansa paljastaa pelin juonen, niin hän KIIREHTI lisäämään:

"Which was of course totally ENDEARING!" hätäisesti sanottuna ja hieman lujempaan volumeen mainittuna, ikäänkuin pelkäisi ettei sitä lausahdusta ehdittäisi nauhoittaa tuohon dokumenttiin.

Tottakai se on 'endearing', mutta ei 'endearing'illa saa pillua. Tämän hän toki jätti kertomatta.

Tämänlainen sumutus on mielestäni aika törkeää - ujoille ja sosiaalisesti pelokkaille miehille tolkutetaan, että on tosi 'endearing' olla ujo ja hermostunut naisten seurassa, ja he päättelevät siitä että se on HYVÄ juttu. Naiset eivät koskaan sano suoraan, miten asiat ovat, eikä yhteiskunta tai mikään dokumenttikaan sitä tee.

Tässä taannoin oli vähän debaattia siitä, että naisten parinvalintapreferenssit ovat tuhoisia ja päättömiä, siinä missä miehen ovat loogisia ja harmittomia ja ihmiskuntaa kaunistavia.

Tässä taas huomaamme sen; eihän mr. Atkinson ole mikään ALFA, mutta koska hänellä on keinotekoisesti kohotettu status ('julkkis'), niin naiset ikäänkuin käsittävät hänet alfana, ja huutavat kilpaa, miten seksikäs tuo ruma mies on.

Jos hän olisi täysin tuntematon ja ujona ja epävarmana yrittäisi lähestyä hyvännäköisiä naisia baarissa, hän joutuisi elämään koko elämänsä selibaatissa.

Mutta nyt kun hänellä on julkkis-status, hän on 'sexy', tätä olen nähnyt naisten toitottavan.

Tästä näemme, että naisen parinvalintapreferensseillä ei ole mitään tekemistä itse miehen kanssa, saati hyvyyden - status riittää, ja nainen nussii vaikka minkälaista hitleriä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Piti vielä lisätä tuohon edelliseen postaukseeni, että tällä tavalla ne BETAmiesten geenitkin koko ajan lisääntyvät ja edistyvät, joten yhtä hyvin naiset voisivat suoraan nussia betamiehiä ja jättää röyhkeät ja ihmiskunnalle tuhoisat psykopaattiset alfat kokonaan väliin.

Kun ajatellaan esim. herra Atkinsonin tapausta; eihän HÄN ole varsinaisesti mitenkään muuttunut. Geenit ovat samat, keho on sama, sielu on sama, jne.

Mutta niin vain aluksi häntä hyljeksittiin ja sitten yhtäkkiä suursuosio, vain keinotekoisen status-muutoksen vuoksi.

Miksi joku nainen, joka aluksi hyljeksi häntä, alkoi myöhemmin tykätä hänestä? Koska hän -sai tiedon-, että hän on korkean statuksen mies.

Pystyisikö nainen ehkä antamaan itse itselleen vastaavan tiedon, eli toisinsanoen 'kuvitella' kuka tahansa ujo ATM-nörtti korkean statuksen mieheksi? Voisiko olla mahdollista, että koska asia on joka tapauksessa keinotekoinen, niin nainen voisi vain lähinnä muokata sitä kohtaa, jossa se keinotekoisuus tapahtuu - koska kyse on viime kädessä vain siitä, että naisen aivot vastaanottavat "tämän tiedon", ja silloin pilpero kostuu, niin ehkäpä nainen voisi itse antaa "tämän tiedon" omille aivoilleen?

Mies taas ei voi kuvitella hyvännäköistä naista rumaksi, mutta hänen parinvalintapreferenssinsä eivät olekaan tuhoisat ja vääristyneet ihmiskunnan kannalta.

Näillä esimerkeillä koetan lähinnä huomauttaa, että se, mikä toimi kivikaudella, ei toimi enää. Kivikaudella ei voinut saada korkeaa statusta olematta alfa, joten vain alfageenit pääsivät jatkoon (tosin ihmettelen, miksi betageenejä on aivan hirvittävä määrä nykyisin jaossa, jos tuo pitää paikkansa)..

Mutta nykyään vaikka millainen surkeageeninen kökköotus voi olla korkean statuksen mies, eikä naisen vagina tee eroa silloin alfan ja nörtin välilä, jos status on keinotekoisella tavalla riittävän korkea.

Tämä johtaa siihen, että naisten geenivalinnat ovat joka tapauksessa lähes randomia, joten he voisivat yhtä hyvin sitten tarjota sitä römpsäänsä muillekin kuin korkean statuksen miehille.

Noin siis biologian kannalta ajateltuna.

- Vortac

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Tästä jatkuvasta Spearheadiin linkittämisestä voidaan ilmeisesti päätellä että myös suomalainen "miesasialiike" on samanlainen naisia vihaava, väkivaltainen ääriliike kuin amerikkalainen "miesasialiike."

Järkevät välimuodot feminismin ja "miesasialiikkeen" välillä ovat kovin harvinaisia.

-suolihuuhtelu

Jorma kirjoitti...

"Tästä jatkuvasta Spearheadiin linkittämisestä voidaan ilmeisesti päätellä"

Mistäs likitykset Vihreisiin ja naisjärjestöihin yms. päin sitten kertovat? Miesasialiikkeen feministisyydestäkö? Ehkä ajatus onkin, että linkkejä ja niiden sisältämää tietoa voi myös arvioida kriittisesti, ihan omia aivoja käyttäen.

Homo kirjoitti...

Minusta tuntuu, että ainakin tämä joku femakkotrolli, joka kutsuu Spearheadia joksikin natsisivustoksi tms sotkee kaksi saittia keskenään:

Tämä miesasia-aiheinen, jossa jaetaan mm. reseptivinkkejä ja linkitetään tässä blogissa silloin tällöin on www.the-spearhead.com

Sen sijaan nimeltään tätä muistuttava www.spearhead.com on: "This is an archive site featuring a large number of articles which appeared in Spearhead magazine edited and produced by John Tyndall, founder and former Chairman of the British National party, who died on 19th July 2005. Mr Tyndall was an excellent writer, an uncompromising nationalist and tireless campaigner against mass immigration and the consequent threat to Anglo-Saxons and kindred people."

bmaad kirjoitti...

Vortac:"Miksi joku nainen, joka aluksi hyljeksi häntä, alkoi myöhemmin tykätä hänestä? Koska hän -sai tiedon-, että hän on korkean statuksen mies."

Hymyilyttää, taas.

Itse nimittäin jouduin
ollessani koulussa erään naisen henkisen vainon kohteeksi, koska olin se kaikista ujoin ja arin. Olin se suurin luuseri mitä koulu päällään kantaa.

Lopulta minäkuvani, joka
tuki tätä teoriaa alkoi vesittyä
sukukypsyyden myötä ja aloin saada
pientä suosiota luokkani tytöiltä, myös fyysiset muotoni lisääntyivät
kasvuvaiheessa. Minusta tuli tärkeämpi ihminen, joka on antanut monille paljon.

Luokkani naiset huomasivat nousevan lahjakkuuteni ja hienouteni. Siksipä juuri koulun loppumisvaiheessa tämä minua vainonnut tuli pyytämään anteeksi (tapahtumapaikka: Helsingin asemantunneli, paikalla muita tyttöjä) kun toiset luokkakaverini olivat selittäneet miten hieno ihminen olen. Minulla oli katsekontakteja, ja koulun kaunein tyttö alkoi moikata minua.

Statukseni oli noussut
sitkeän tiedottamisen kautta. Puskaradio oli kertonut, että olin kasvattanut ansiotani. No niin siinä sitten kuitenkin kävi, että tämä "statusräjähdys" irrotti minut pian kokonaan koulusta ja huomasin että minulla oli miespuolinen bestis ja mielttömän hyvännäköinen nainen käytettävissäni. Seurauksena haihduin viimeiseltä luokalta ja tentin itseni ulos. En jäänyt tuleen
makaamaan.

bmaad kirjoitti...

"En tiedä ammattikoulutason opinnoista, mutta ainakin AMK tason hoitohommissa miehet hyväksytään omien kokoemuksieni perusteella hyvin tänä päivänä. Itse opiskelen alalla tällä hetkellä."

Esim. benelux (ja miksei
muissakin maissa) palvelualoilla näkyy miehiä ja naisia
tasaisina, kunnianhimoisina massoina:
Suomessa miehelle kuitenkin tulee varmaan mieleen ennemmin YTV:n jätekuskin, kuin hoitsun ammatti.
Hyväksyntä ei siis liene ihan
vilpitöntä.

Itsellänihän ei sinällään ole
mitään nurkkakuntaisuutta vastaan jos sen tekee tyylillä. :)

""Ylifeminisöitymistä" en ole myöskään itse todistanut, ainakaan äkkiseltään miettien. Sen sijaan naisvaltaisessa työporukassa miehellä voi olla muita helpompaa koska ei kuulu "kanojen nokkimisjärjestykseen". "

No ei se helppoa koskaan
ole, jos joutuu vajaaälyisiä kotkotuksia kuuntelemaan. Koska niihin ei oikeastaan avita sanoa mitään järkevää edes: kotkotus ja päivitys jatkuu samana, vaikka kuinka yrität puhua järkeä tai
taivutella henkisesti. Kyllä se vaatii tytöltä niin paljon
olla järkevä, että moni tyttö sanoo suoraan "en minä halua nyt antaa periksi tässä asiassa, kotkotkotkot..."

"Lisäksi potilaiden suhtautuminen on ollut pääsääntöisesti positiivista, välillä neutraalia."

No ei sitä niin paljon auta
suuta louskuttaa ihmisen kanssa, joka piikittää aineita
suoneen.

"Sukupuolielämään miehen ammatinvalinta hoitohommien puolelta vaikuttaa mielestäni eniten sitä kautta, että omat sosiaaliset piirit sisältävät nopeasti paljon enemmän potentiaalisia kumppaneita. Hyöty mahdollisen partnerin etsimisen kannalta ei siis ole kovin suuri mikäli hengailee jo valmiiksi kohtalaisen naispainoitteisissa porukoissa, tai jos ei herätä kiinnostusta vastakaisessa sukupuolessa."

Ja ainahan voi pyytää tanssimaan työpaikan keskusradion
tahdissa jos ei naiset muuten tajua sisällä piilevää hienoutta.

Heh. Kaivakaa sisäinen sankarinne esiin nyt kun se Jari tekee konkurssia.

Homo kirjoitti...

Mietin, että mahtaako miespuolisten hoitajien kohtalona olla enemmänkin naispuolisten tanttojen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutuminen (syylänaamaiset sinikat puristelevat haaroista ja tivaavat kyrvän kokoa tms) kuin mikään hehkeiden hoitajanarttujen kanssa pariutuminen.

Omien havaintojeni mukaan sitä paitsi erittäin suurella osalla naishoitajista on ruuvit enemmän tai vähemmän löysällä päässä. Jos ei ole muuta vikaa, niin melkein poikkeuksetta on vähintään joku puolitonninen tunnesyöppö. Lahjakkaammat ja tasapainoisemmat yksilöt ovat hakeutuneet enemmän muille aloille.

Syltty kirjoitti...

Homo
"Kahden hoitajan perheestä tuskin tulee kovin vaurasta."

Siitä tulee täysin keskituloinen. Hoitsut taitavat keskimäärin tienata vähintään saman verran tai enemmän kuin useimmat miesten suosimat ammattikouluammatit.

"Ja kuka naislääkäri ottaisi miehekseen hoitajamiehen?"

Miksi ihmeessä hoitsumiehen tarvitsisi kalastella lääkäreitä?

Hoitsuista varmasti ainakin 80% naisia, siitä kyllä riittää miehelle kuin miehelle. Ja vaikka puolet naishoitsuista olisi sitä mieltä, että mieshoitsut ovat pelkästään ammattinsa puolesta liian [keksi itse jotain], silti jää jäljelle jokaista jätkää kohden neljä potentiaalista naista.

Siinä vaiheessa kun valtaosa hoitajista pariutuu, he ovat vielä opinnoissa. Siellä ei pahemmin lääkärismiehet vielä hoitajaopiskelijamiesten soppaa hämmennä.

Huomaa, että vaimo/mies löydetään useimmiten niistä ympyröistä joissa liikkuu. Jos mies liikkuu siellä missä on paljon naisia, on aivan pakostakin.

"Potilaiden kanssa pariutumista ei kai yleensä katsota hyvällä"

Muistaakseni Mika Häkkisen ja Erjan nykyään jo tosin loppunut juttu on alkanut noin.

Eli jos mies menee hoitaja-alalle, se varmasti helpottaa naistensaantia, koska tulee pyörimään sellaisissa ympyröissä joissa on paljon naisia. Voin omasta kokemuksestani kertoa, että teekkareiden saunailloista ei tartu naisia mukaan.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Homo: "Minusta tuntuu, että ainakin tämä joku femakkotrolli..."

Minusta tuntuu että henkilöt jotka näkevät feministejä ja trolleja joka nurkan takana ovat psykiatrisen hoidon ja mahdollisesti myös lääkityksen tarpeessa.

"...joka kutsuu Spearheadia joksikin natsisivustoksi tms sotkee kaksi saittia keskenään:

Tämä miesasia-aiheinen, jossa jaetaan mm. reseptivinkkejä ja linkitetään tässä blogissa silloin tällöin on www.the-spearhead.com"

Reseptivinkkejä! Ei riitä että Spearheadin raiskausmyönteisten juttujen olemassaolo yritetään kieltää, sillä nyt jo yritetään esittää että kysymyksessä on jonkinlainen ruoka-aiheinen sivusto.

"Sen sijaan nimeltään tätä muistuttava www.spearhead.com on:"

Tässä blogissa nimenomaan linkitetään ensimmäiseen sivustoon. Toisesta sivustosta en ole koskaan kuullutkaan.

-suolihuuhtelu

Syltty kirjoitti...

Homo
"Omien havaintojeni mukaan sitä paitsi erittäin suurella osalla naishoitajista on ruuvit enemmän tai vähemmän löysällä päässä."

Tuo ei kyllä pidä omien havaintojeni mukaan ollenkaan paikkaansa. Yhtä paljon/vähän sillä on hankalia ihmisiä kuin muuallakin eli kyllä se on aika sama juttu se on kaikilla muillakin naisvaltaisilla aloilla.

Homo kirjoitti...

Syltty, kyllä eri alojen välillä on keskimääräisiä eroja siinä, että minkätyyppisiä henkilöitä niihin tuppaa hakeutumaan tai ajautumaan. Esimerkiksi huomattavan vaativaa koulutusta (ei siis hoitajan koulutusta) vaativille aloille hakeutuminen ja vielä opiskelemaan pystyminen tuppaa karsimaan liian kognitiivisesti rajoittuneet - tai henkilöt, joiden mielenterveys tai luonteenpiirteet rajoittavat liiaksi kykyä pitkäjänteiseen opiskeluun. Toiset alat taas ovat enemmänkin sellaisia, että niihin pikemminkin ajaudutaan.

Homo kirjoitti...

Suolihuuhtelu, lopeta jo tuo lapselliset väitteesi raiskausmyönteisyydestä, jotka on jo aiemmassa keskusrelussa osoitettu valheellisiksi.

Homo kirjoitti...

Syltty, keskituloisuus saa harvemmin narttujen sydäntä sykkimään yhtä kiihkeästi kuin korkeamman statuksen uros. Muistaakseni Panu Höglund on raportoinut samoin siitä, että kuinka humanistinaiset yleisesti irvistelevät alojensa harvalukuisille miesopiskelijoille.

Mitä tulee sitten naislääkärien kanssa pariutumiseen, niin kävin vain systemaattisesti läpi mieshoitajan mahdollisuuksia löytää kumppani työpaikaltaan, josta täällä keskusteliin. Hoitajien ja potilaiden lisäksi se kolmas pääryhmä on sitten lääkärit. Mielenkiintoisesti perinteisesti mieslääkärit ovat ihan hyvin voineet pariutua hoitajattarien kanssa, mutta sen sijaan yleisesti myönnetään jokseenkin olemattomaksi se ilmiö, että naislääkäri puolestaan pariutuisi mieshoitajan kansssa - sillä tällaista ei yksinkertaisesti tapahdu juuri koskaan.

Mitä tulee Erjaan, niin naispuolisille henkilöille varmasti annetaan enemmän vapauksia niin potilaiden, oppilaiden yms kanssa seurusteluun kuin miehille, joka on silloin työpaikkansa menettävä pervo rikollinen, joka hyväksikäyttää avutonta uhria. Tosin, Eikös Erja ollut matkaopas?

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

"Suolihuuhtelu, lopeta jo tuo lapselliset väitteesi raiskausmyönteisyydestä, jotka on jo aiemmassa keskusrelussa osoitettu valheellisiksi."

Mitään ei osoitettu valheelliseksi.

Syltty kirjoitti...

Homo
"Esimerkiksi huomattavan vaativaa koulutusta (ei siis hoitajan koulutusta) vaativille aloille hakeutuminen ja vielä opiskelemaan pystyminen tuppaa karsimaan liian kognitiivisesti rajoittuneet"

No jos minulta kysytään, niin yliopisto-opiskelijat ovat neuroottisia ja masentuneita, kun taas amk-naiset ovat mutkattomampia ja eläväisempiä.

Amikset sitten ovat amiksia.

Eli jos nainen pitäisi valita pelkän koulutuksen perusteella, niin ottaisin ammattikorkean käyneen. Insinöörille valitsisin pariksi en tietenkään lääkäriä, vaan hoitsun.

"Syltty, keskituloisuus saa harvemmin narttujen sydäntä sykkimään yhtä kiihkeästi kuin korkeamman statuksen uros. "

Onko Sinusta insinöörillä muka Suomessa korkea status???? NO EI TOD. OLE! Pekka Perusinsinöörin palkkakaan ei päätä huimaa. On se ehkä pari sataa enemmän kuin Hannu Hoitajan, mutta verotus hoitaa loput.

"Muistaakseni Panu Höglund on raportoinut samoin siitä, että kuinka humanistinaiset yleisesti irvistelevät alojensa harvalukuisille miesopiskelijoille."

Luuletko että teekkarit tai kylterit sitten olisivat humutyttöjen suosiossa? Voin kertoa: eivät todellakaan ole.

Itseasiassa eipä tule mieleen semmoista alaa, jolla voisi kuvitella saavansa etulyöntiaseman humutyttöjen sydämissä, paitsi ehkä lääkärit. Mutta se onkin suomen arvostetuimpien ammattien joukossa, eli olisihan se vallan omituista jos suomen arvostetuin ammatti ei helpottaisi yhtään pillunsaantia.

"Mielenkiintoisesti perinteisesti mieslääkärit ovat ihan hyvin voineet pariutua hoitajattarien kanssa, mutta sen sijaan yleisesti myönnetään jokseenkin olemattomaksi se ilmiö, että naislääkäri puolestaan pariutuisi mieshoitajan kansssa - sillä tällaista ei yksinkertaisesti tapahdu juuri koskaan."

HALOO! Katso lukuja, mieshoitajia on murto-osa naishoitajien määrästä, joten lienee päivänselvää että naislääkäri-mieshoitaja-pari on hyvin harvinainnen jo pelkkien tilastojen takia. Lisäksi kun tähän päälle lätkäistään naisten toive siitä, että mies olisi yhtä koulutettu kuin he, niin ei synny pareja.

Mutta kuten sanoin, mieshoitajat voivat ihan hyvin vaikka näyttää persettä lääkärinaisille, he eivät yksinkertaiessti tarvitse heitä.

Lääkäreiden määrä on huomattavasti pienempi kuin hoitsujen ja nelinkertainen määrä naisia oppilaitoksessa riittää vallan mainiosti. Tyypillisesti pitkät suhteet solmitaan jo opiskeluaikoina, joten tässä vaiheessa eivät hoitsut ole heidän kanssa edes tekemisissä yhtään sen enempää kuin insinöörien kanssakaan.

Homo kirjoitti...

Nimimerkkinsä unohtanut suolihuuhtelu, en jaksa ryhtyä kinaamaan asiasta toistamiseen, kun nämä väitteesi Spearheadin raiskausmyönteisiksi on osotiettu valheellisiksi jo tässä keskustelussa, jossa halukkaat voivat ne lukea.

Homo kirjoitti...

Syltty, siinä vaiheessa kun työssäkäynnin myötä alkavat jyvät erottua akanoista palkkatasojen eriytyessä (siinä missä kaikille hitajille tulee könttänä niitä maksimissaan joidenkin satasten yhteisiä korotuksia voi kyvykäs DI saada headhunterilta tarjouksen kilpailijalta, joka on valmis maksamaan useamman tonnin suurempaa palkkaa kuin nykyinen työnantaja - mutta tämä ei tietenkään koske kaikkia, etenkin jos on opiskellut jotain kaupallisesti vähemmän kiinnostavaa alaa), niin kyllä se eniten tienaava kärki alkaa kiinnostaa niitä noin 30-vuotiaita narttuja, jotka ovat parhaat nuoruusvuotensa viettäneet alfaurosten tilapäisinä panolautoina, mutteivat ole saaneet sitoutettua ketään alfaurosta eikä oma urakaan ole oikein lyönyt taloudellisesti leiville ja munimiskellon tikityskin alkaa vähitellen kuulua.

Tosin kyllähän sydämen pamppailussa suuren palkan/omaisuuden lisäksi auttaa myös, jos miehen ulkonäkö ei ole aivan hirveä yms seikat.

Mitä tulee korkean statuksen ammatteihin, niin minusta on joitain muitakin, vaikkei ehkä aivan yhtä selkeitä, kuin lääkärit. Esimerkiksi palomiehet ovat niin korkeaa statusta, kunnes nartut kuulevat palkkatason. Ja tietenkin hyvin monella alalla menestyneet yksilöt ovat korkeastatuksisia. Esimerkiksi vähintään jossain määrin menestyneen arkkitehdin uskaltaa narttu esitellä muulle kanalaumalle poikaystävänään. Samoin erilaiset julkkisammatit, kuten näyttelijä, muusikko, tv:stä tutut remonttireiskat tms.

Mitä tulee pitkien suhteiden solmimiseen, niin käsittääkseni hoitsut pyörivät vähintään jossain määrin jo opiskeluaikoina sairaaloissa, joissa on enemmän lääkäreitä kuin insinöörejä. Lisäksi naisethan haluavat yleensä hieman itseään vanhemman miehen. Ja puoliintumisaika jo opiskeluaikana solmituissa suhteissa, etenkin nuorena valmistavissa ammateissa, lienee suhteellisen lyhyt.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Eivät ole. On täysin päivänselvää että Spearheadissä suhtaudutaan myönteisesti ja vähättelevästi raiskaukseen. Myös muilla vastaavilla sivustoilla voi lukea samanlaisia kannanottoja. roissy kirjoitti hiljattain että miehillä ei ole mitään syytä välittää siitä että naisia raiskataan. Ja niin edelleen.

Lopettakaa jo tuo säälittävä selittäminen ja todellisten mielipiteidenne kieltäminen.

falot kirjoitti...

bmaad:

"Esim. benelux (ja miksei
muissakin maissa) palvelualoilla näkyy miehiä ja naisia
tasaisina, kunnianhimoisina massoina:
Suomessa miehelle kuitenkin tulee varmaan mieleen ennemmin YTV:n jätekuskin, kuin hoitsun ammatti.
Hyväksyntä ei siis liene ihan
vilpitöntä."

Pääsääntöisestihän Suomessa hoitohommiin hakeutuvat miehet menevät mielenterveyspuolelle ja ensihoitoon eli ambulansseihin. Todellakin ihmisten suhtautumisessa on huomattavissa eroa voidessaan kertoa että joutuu sitomaan raivohulluja lepositeisiin päivittäin, kuin jos sanoo työskentelevänsä vanhustenhoidossa.


"Itsellänihän ei sinällään ole
mitään nurkkakuntaisuutta vastaan jos sen tekee tyylillä. :)"

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/RealMenWearPink


"No ei se helppoa koskaan
ole, jos joutuu vajaaälyisiä kotkotuksia kuuntelemaan. Koska niihin ei oikeastaan avita sanoa mitään järkevää edes: kotkotus ja päivitys jatkuu samana, vaikka kuinka yrität puhua järkeä tai
taivutella henkisesti. Kyllä se vaatii tytöltä niin paljon
olla järkevä, että moni tyttö sanoo suoraan "en minä halua nyt antaa periksi tässä asiassa, kotkotkotkot...""

Tähän mennessä jokaisesta työ- ja harjoittelupaikastani on löytynyt vähintään muutama immeinen jonka kanssa on keskuteleminen on ollut ihan viihdyttävää ajanvietettä. Mutta tottapuhuen jotain lukemista on hyvä olla varmuuden vuoksi mukana kahvitunteja varten ja ehdoton bonus on kyky sulkea ne kaakatukset pois tajunnasta aina halutessaan.


"No ei sitä niin paljon auta
suuta louskuttaa ihmisen kanssa, joka piikittää aineita
suoneen. "

Kyllä potilaat taitavat nykyään olla herkempiä tekemään valituksia jne, kun lääkäreitä ei pidetä puolijumalina ja omista oikeuksista otetaan enemmän selvää. Vertailupohjaa minulla ei tosin ole, tämä on vain tuntuma. Sen sijaan potilaat suhtautuvat kohteliaasti ja itsevarmasti käyttäytyvään hoitajaan lähes aina hyvin, ei siinä taida olla sukupuolella niin väliä.


"Ja ainahan voi pyytää tanssimaan työpaikan keskusradion
tahdissa jos ei naiset muuten tajua sisällä piilevää hienoutta."

Sitä kannattaa tosin alustaa huomauttamalla ensin miten kivasti työkaverin pikkarit näkyvät ohuiden hoitsuhousujen läpi.

Homo kirjoitti...

Falot, tosin kuulemma noissa vanhuksissakin on oikeasti vaarallisia raivohulluja, joista osa on ollut pitkään ennen vanhushoitolaan päätymistään jossain hullujen huoneella tms. Joissain tapauksissa on toinen potilas päässyt hengestään, joissain tapauksissa hoitaja on rusikoitu pitkälle sairaslomalle.

falot kirjoitti...

Homo:

"Falot, tosin kuulemma noissa vanhuksissakin on oikeasti vaarallisia raivohulluja, joista osa on ollut pitkään ennen vanhushoitolaan päätymistään jossain hullujen huoneella tms. Joissain tapauksissa on toinen potilas päässyt hengestään, joissain tapauksissa hoitaja on rusikoitu pitkälle sairaslomalle."

Totta, mutta eihän totuudella ole väliä kun puhutaan mielikuvista. ;)

Itse asiassa vanhustenhoito on muutenkin yllättävän raskasta ja ruumiillisesti rasittavaa. Erinomainen ala varsinkin jos haluaa paskoa selkänsä nuorena.

MikkoAP kirjoitti...

"Nimimerkkinsä unohtanut suolihuuhtelu, en jaksa ryhtyä kinaamaan asiasta toistamiseen, kun nämä väitteesi Spearheadin raiskausmyönteisiksi on osotiettu valheellisiksi jo tässä keskustelussa, jossa halukkaat voivat ne lukea.

29/11/09 16:22"

Don't feed the troll. Suolinkainen ei ole tehnyt, tai tule koskaan tekemään muuta kuin toistelemaan feministien mielipiteitä miesasialiikkeestä inttäen samalla, ettei ole feministi. Ehkä hän oikeasti uskoo, ettei ole feministi, mutta sillä ei ole merkitystä, sillä hän ei ole tehnyt missään vaiheessa täällä mitään muuta kuin hyökännyt miesliikettä vastaan.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

En ole trolli, etkä pysty mitenkään osoittamaan että olen. En myöskään ole feministi, etkä pysty mitenkään osoittamaan että olen. Se että olen muka feministi koska vastustan miesasialiikettä on sama kuin väittäisi että kommunismin vastustajan täytyy olla natsi. Feminismi ja miesasialiike ovat molemmat tuhoisia ääriliikkeitä, joten vastustan molempia.

Homo kirjoitti...

Suolihuuhtelu, muistaakseni et ole koskaan suostunut paljastamaan esimerkkejä siitä mitä feminismissä vastut ja miten, vaikka olet väittänyt vastustavasi feminismiä.

MikkoAP kirjoitti...

"Suolihuuhtelu, muistaakseni et ole koskaan suostunut paljastamaan esimerkkejä siitä mitä feminismissä vastut ja miten, vaikka olet väittänyt vastustavasi feminismiä."

Edelleenkin: don't feed the troll. Suolinkaispökäle on jo aikaa sitten osoittanut, että itseään toistavatr hyökkäykset miesliikettä vastaan ovat hänen kontribuutionsa summa.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Koska minun ei tarvitse. Se ei ole millään tavalla olennaista. On myöskin täysin järjetön ajatus että feministi kieltäisi olevansa feministi.

MikkoAP kirjoitti...

Homo, noh suolinkainen on jo oikeastaan sanonut millä tavalla vastustaa feminismiä: epäolennaisella tavalla. Eli ei millään tavalla, joka olisi merkitryksellistä miesten ja naisten oikeuksista väitellessä.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Minä edelleenkin vastustan feminismiä ja se fakta ei muuksi muutu vaikka itkisit ja parkuisit kuinka paljon. Feminismi ja miesasialiike ovat täysin yhtä pahoja ääriliikkeitä ja vastustan niitä molempia.

Sinä et tietenkään pysty käsittämään sitä että maailma ei ole mustavalkoinen taistelukenttä jossa on tasan kaksi puolta.

Homo kirjoitti...

Suolinkainen, mielenkiintoisesti väität jatkuvasti miesasialiikkeen kannattavan raiskauksia, joita sinä ilmeisesti vastustat. Kuitenkaan muka vastustamastasi feminismistä et ole valmis esittämään yhtään vastaavaa esimerkkiä.

MikkoAP kirjoitti...

"Suolinkainen, mielenkiintoisesti väität jatkuvasti miesasialiikkeen kannattavan raiskauksia, joita sinä ilmeisesti vastustat. Kuitenkaan muka vastustamastasi feminismistä et ole valmis esittämään yhtään vastaavaa esimerkkiä."

Jep. Maailma ei ole mustavalkoinen taistelukenttä, mutta jos jatkuvasti ilmaisee valkoisen vastaisia mielipiteitä, eikä yhtäkään tiettyä mustan kannattajien ajaman asian vastaista, on perusteetonta väittää olevansa harmaa.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

"Suolinkainen, mielenkiintoisesti väität jatkuvasti miesasialiikkeen kannattavan raiskauksia, joita sinä ilmeisesti vastustat. Kuitenkaan muka vastustamastasi feminismistä et ole valmis esittämään yhtään vastaavaa esimerkkiä."

Miksi minun pitäisi? Se ei liity mitenkään asiaan. Sinä yrität vain vaihtaa aihetta.

MikkoAP: "on perusteetonta väittää olevansa harmaa."

On perusteetonta väittää että sinä et olisi lääkityksen tarpeessa. Olet vainoharhainen sekopää.

MikkoAP kirjoitti...

Heh, Ad Hominemia pukkaa. Femupökäleellä lopulta aina keittää yli.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Ei se ole mikään ad hominem. Sinä olet ilmiselvästi mielenvikainen. Kuvittelet feministien vaanivan joka paikassa ja luulet että jokainen joka ei ole miesasialiikkeen jäsen on aivan varmasti feministi. Silkkaa hulluutta.

Homo kirjoitti...

Axilur ja monet muut matolääkkeet tehoavat suolinkaisiin.

Syltty kirjoitti...

Homo
"Syltty, siinä vaiheessa kun työssäkäynnin myötä alkavat jyvät erottua akanoista palkkatasojen eriytyessä"

Jos kuuluu keskiluokkaan, niin mitään suurta eriytymistä ei tapahdu. Joku 10% porukasta painelee ihan omilla luvuillaan, muut pyörinevät siinä +-20% haarukassa.

Jokatapauksessa naista saanee nopeammin ja varmemmin menemällä terveydenhuolto-oppilaitokseen, kuin menemällä lukemaan inssiksi ja uhraamalla ensin 4-6v opintoihin ja sitten 10v uran rakentamiseen. Dippainssiä ei pidä verrata hoitajaan, vaan lääkäriin.

"(siinä missä kaikille hitajille tulee könttänä niitä maksimissaan joidenkin satasten yhteisiä korotuksia voi kyvykäs DI saada headhunterilta tarjouksen kilpailijalta, joka on valmis maksamaan useamman tonnin suurempaa palkkaa kuin nykyinen työnantaja"

Tuollainen on niin harvinaista, että ne voidaan unohtaa.

"Mitä tulee pitkien suhteiden solmimiseen, niin käsittääkseni hoitsut pyörivät vähintään jossain määrin jo opiskeluaikoina sairaaloissa"

No aika vähän. Lisäksi siellä on enemmän hoitsuja kuin lääkäreitä, eli valmistuneella hoitsumiehellä on paremmat mahdollisuudet iskeä harjoittelua suorittava opiskelijatyttönen, sillä hän hengailee samassa kahvihuoneessa enemmän. Parhaimmassa tapauksessa pääsee vielä opastamaan töissä.

Jorma kirjoitti...

Beefeater sacked for harassing first female Yeoman tells how her arrival caused ructions at the Tower... and cost him his job

Homo kirjoitti...

Vaikka hoitajamies olisi enemmän aikaa hoitsunarttujen kanssa tekemisissä kuin lääkärimies, niin kyllä sen hoitsunartun sydän enemmän sykkii kuitenkin lääkärin perään.

Mitä tulee sitten vähemmän menestykkäisiin miehiin, niin monella näistä ei kyllä ole kovin kummaa menestystä odotettavissa naisrintamalla. Osa ehkä menee naimisiin, mutta näistäkin varsin huomattava osa päätyy eroon muutamassa vuodessa.

bmaad kirjoitti...

"Vaikka hoitajamies olisi enemmän aikaa hoitsunarttujen kanssa tekemisissä kuin lääkärimies, niin kyllä sen hoitsunartun sydän enemmän sykkii kuitenkin lääkärin perään."

Noinhan se menee. Nainen
on kuin lapsi, joka pitää ottaa isänsä elätettäväksi. Lääkärillä voi helposti olla kaksi lasta, kun taas sairaanhoitajamieheltä viedään omaisuus lapsia myöten, mikäli ero tulee. :P

bmaad kirjoitti...

"Feminismi ja miesasialiike ovat täysin yhtä pahoja ääriliikkeitä ja vastustan niitä molempia."

Minä vastustan ironiaa, huumoria ja mustia miehiä, joilla on valkoiset vaatteet.

Tämä on poliittinen palsta. Lopeta pelleily.

Syltty kirjoitti...

Homo
"Vaikka hoitajamies olisi enemmän aikaa hoitsunarttujen kanssa tekemisissä kuin lääkärimies, niin kyllä sen hoitsunartun sydän enemmän sykkii kuitenkin lääkärin perään."

Mitä sitten? LASKE LÄÄKÄREIDEN MÄÄRÄ JA VERTAA HOITSUIHIN!

Kyllähän miestenkin sydämet sykkivät enemmän alusvaatemallien perään, mutta kun ei niitä(kään) riitä kaikille. Eikä miljoonia tienaavia elokuvatähtiä riitä kaikille hoitsuille, joten joutuvat raukat tyytmään lääkäreihin, mutta kun _niitäkään_ ei riitä kaikille halukkaille. ETENKIN kun suurin osa nuorista lääkäreistä on naisia. Alkavatko hoitsut siis lesboiksi vai perustavatko mieslääkärit kymmenien naisten haaremeita, vai minkä takia lekurit vievät kaikki hoitajanaiset?

Sitäpaitsi eivät naiset sitä koulutusta noin tarkkaan katso. Jos on samantasoinen koulutus ja hyvä ammatti, niin sitten se on naamasta ja miehestä kiinni.

Eli ajattelee asiaa ihan miten päin tahansa, niin hoitsumiehelle jää ihan tarpeeksi naisia, etenkin kun hän on kokoajan niiden kanssa tekemisissä.

Ja lopuksi: minä uskallan väittää että tiedän naisten parinvalintapreferensseistä jonkin verran enemmän kuin sinä, tai moni muu tällä palstalla. Minulla sentään on kokemuksia naisten parinvalinnasta. Uskallan itse väittää, että jos olisin lähtenyt hoitsuksi, niin ei se varmasti olisi haitannut naismenestystäni.

MikkoAP kirjoitti...

"Alkavatko hoitsut siis lesboiksi vai perustavatko mieslääkärit kymmenien naisten haaremeita, vai minkä takia lekurit vievät kaikki hoitajanaiset?"

Ei, vaan jäävät sinkuiksi kilpailemaan niistä lääkäreistä ym. kovastatuksisita miehistä.

Ja todennäköisesti joillekin kelpaa lääkärin rakastajattaren rooli.

Onhan tästä keskusteltu täällä vaikka kuinka: yhä kasvava määträ lisääntymisikäisiä tyyppejä on sinkkuja, sillä naiset keskittyvät miesten parhaimmistoon jättäen huomiotta muut.

Ville kirjoitti...

Vaimo meni takaikkunasta autoon ja "auttoi" Tigerin ulos? Katsokaa missä kunnossa auto on. Tuo kuljettajan ovi aukeaa lähes varmasti kuin uutena. Lisäksi rohkenen epäillä, että tuosta osumasta ei kuljettaja, vaikka olisi ilman turvavyötä, mene puolitajuttomaksi ja vertavuotavaksi. Auton turvatyynyt eivät edes lauenneet.

Vielä tuosta vaimon toiminnasta. Käsi pystyyn, kuka kolarin ääniä kuultuaan ja oikeasti hätääntyneenä puolisonsa tilasta, ei juokse suoraan paikalle vaan hakee ensin 2 golfmailaa ja vasta sitten menee paikalle? Tai vaihtoehtoisesti ei kokeile aukeaako ovi ja lähtee hakemaan 2 mailaa. Tuon auton tavaratilasta vaimo tuskin mailoja otti, miten olisi voinut, jos piti rikkoa takaikkuna (kuvassa rikki oleva ikkuna on takasivuikkuna) edes päästäkseen sisään autoon?

Jorma kirjoitti...

Jep. Woodsin vaimon juttu ei tunnu kovin uskottavalle. Jos, kuten näyttää, kyse on perheväkivallasta, Tiger Woodsin pitäisi miehekkäästi lopettaa vaimonsa puolustelu ja antaa hänelle saman tien monoa ja taata näin naisten väkivaltaisuudelle se huomio, jonka se ansaitsee. Laskisi muidenkin kynnystä tehdä rikosilmoitus asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Mikko: Ja siitä huolimatta ylivoimainen enemmistö miehistä pariutuu elämänsä aikana.

Teitä kun kuuntelee, voisi luulla, että ikisinkkuja on miehistä n. 90 % ja niille heruu vain kerran kymmenessä vuodessa humalaiselta pubiruusulta, kun taas 99 % (1 % on pyärtuolissa/vammautuneita/aivokuolleita tms) naisista jahtaa niitä lääkäreitä ja leffatähtiä. Joku harva pariutuu niiden kanssa, mutta sit joku 90 % jää sinkuksi kasvattamaan äpäröitä ja elelemään miesten siivellä. Kaikki lääkärit ja leffatähdet tietysti pitävät haaremeita.

Jostain syystä, kun katsoo ulos, tilanne EI näytä tuolta...

MikkoAP kirjoitti...

"Jostain syystä, kun katsoo ulos, tilanne EI näytä tuolta..."

Ei ihan vielä. Onhan niitä vanhemman polven pariskuntia vielä elossa. Mutta tuohon suuntaan on kehitys menossa naisten kouluttautuessa ja miesten syrjäytyessä.

Anonyymi kirjoitti...

Ennustaminen on vaikeaa. Erityisen vaikeaa on tulevaisuuden ennustaminen...

Homo kirjoitti...

Syltty, aika suuri osa naisista on mieluummin ilman kuin tyytyy johonkin mielestään epätäydelliseen mieheen. Ja niistäkin naisista, jotka hairahtuvat menemään mielestään epätäydellisen miehen kanssa naimisiin, muutamassa vuodessa erittäin suuri osa on jo kyllästynyt mieheensä tai on evaluoinut mahdollisuudensa pumpata mies tyhjiin pienimmällä mahdollisella henkilökohtaisella vaivatlla ja ottavat erot.

Nykyään pääkaupunkiseudulla taisi avioliittojen puoliintumisaika olla siinä 7 vuoden luokkaa, hieman niin kuin voimakkaasti säteilevällä radioaktiivisella jätteellä.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

"Tämä on poliittinen palsta. Lopeta pelleily."

Ja mitähän merkitystä tällä pitäisi olla? Ei väkivaltaisen naisvihan kannattaminen ole maagisesti hyväksyttävää sen takia että se on poliittisesti motivoitunutta, tai jotakin.

bmaad kirjoitti...

"Ja mitähän merkitystä tällä pitäisi olla? Ei väkivaltaisen naisvihan kannattaminen ole maagisesti hyväksyttävää sen takia että se on poliittisesti motivoitunutta, tai jotakin."

Täällä ei harrasteta naisvihaa, eikä muutakaan sarkasmia.

Päämääränä on toki politiikan muuttaminen.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Ja kuitenkin koko ajan linkitetään väkivaltaista naisvihaa kannattavaan sivustoon.

bmaad kirjoitti...

"Ja kuitenkin koko ajan linkitetään väkivaltaista naisvihaa kannattavaan sivustoon."

Täällä linkitetään myös
kommunismi-journalismiin, eli mm. HS:n sivuille. Silti täältä ei löydy vakikeskustelijoiden taholta yhtään potentiaalia raiskaajaa.