perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Sekasoppaa

Dr Brooke Magnanti says she enjoyed her life as Belle de Jour
You may not realise that Dr Magnanti is an exception, even as she performs her role as glamorised outreach worker for prostitution. She took the job because she ran out of money as she was finishing her PhD; she is a now a research scientist. Hers was an extraordinary experience of prostitution; she was lucky, because prostitution ordinarily is, simply put, a condition that kills women.

Naisten kuuleminen on tärkeää, jotta kehityshankkeet onnistuvat
"Nicaraguassa kehityshankkeen suunnitteluvaiheessa naiset ja miehet saivat ensin omissa ryhmissään listata yhteisön tarpeita. Naisten kirjaamat tarpeet olivat yhteisöllisiä, esimerkiksi puhdasta vettä sekä koulutusta lapsille. Miesten listaamat asiat liittyivät suoremmin heidän omaan työhönsä: he toivoivat lannoitteita tai kolmannen lehmän. Kun ryhmät kokoontuivat yhteen, naisten kirjaamat tarpeet huomattiin koko yhteisön hyvinvointia edistäviksi”, Anna Huovila sanoo.

Miehet ilmeisesti haluavat lannoitteita ja lehmän omaksi ilokseen?

Neljä alastonta naisnäyttelijää kohtaa alastoman yleisön

Ei niin tasokasta pokeriuutisointia.

6 kommenttia:

Heiskala kirjoitti...

20.11.2009

KANTELU JULKISEN SANAN NEUVOSTOLLE

/ Helsingin Sanominen perheväkivaltaa koskeva uutisoiti / 4.11.2009
/ kaksi juttua

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-JULKISEN-SANAN-NEUVOSTOLLE-helsingin-sanominen-perhevakivaltaa-koskeva-uutisointi-4-11-2009-kaksi-juttua.htmlLOL:n JUHLAKIRJE 20.11.2009

Lapsen oikeuksien liitto ( LOL ) juhlii, YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen juhlavuosi huipentuu tänään - ja lastensuojelijana toimii Suomessa itse Tarja Halonen.;a]

Miss Midnight kirjoitti...

"Miehet ilmeisesti haluavat lannoitteita ja lehmän omaksi ilokseen?"

Tästä tuli niin pervoja mielikuvia, että paras jättää kirjaamatta :D

Mutta mielenkiintoista olisi myös tietää, mikä sitten on nicaragualaisnaisten työtä? Ilmeisesti ei kuitenkaan lasten- tai kodinhoito, koska heidän kirjaamansa tarpeet eivät liittyneet suoraan heidän työhönsä, kuten miesten kohdalla.

Homo kirjoitti...

Lamako taustalla?:

Pirellin tyttökalenteri paljastaa enemmän kuin koskaan!

Homo kirjoitti...

Tuu tii ty tööti tuu -sarjassamme, Urpilainen sen kuin jaksaa yllättää aina uusilla lahjoillaan, luotsatessaan SDP:tä varmasti kohti uutta nousua:

Jälleen yksi urpilaisvideo leviää internetissä. SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen jäljittelee Obamaa vahvalla aksentilla.

Jorma kirjoitti...

Ei minua Urpilaisen aksentti häiritse, kyllä siitä aika hyvin selvän saa. Uskon, että muutkin ovat saaneet, jos ovat halunneet. Muuten esitys on kyllä häpeällisen surkea.

Jorma kirjoitti...

Tuon kun näkee, niin voi viimeistään lopettaa puheet siitä, että Urpilaista kritisoitaisiin sukupuolen vuoksi. Kritiikki perustuu ihan vain hänen toimintansa surkeuteen. Jos tuntisin Urpilaista kohtaan myötähäpeää, olisi siihen todennnäköisesti jo kuollut, niin massiivista se olisi.