keskiviikkona, marraskuuta 18, 2009

Stubb sukupuolenvaihtoon?

Naisten vanhuuseläke pienempi kuin miesten!

Stubbille villi ”ehdotus”: Rupea naisulkoministeriksi

Varoitusteksti muotikuviin -naisliike taisteluun

17 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Plastic chemicals 'feminise boys'

Jorma kirjoitti...

Hbl: Gyllenbergin säätiö perinyt alihintaisia vuokria vaikuttajilta

"Halvoista vuokrista ovat saaneet nauttia muun muassa kulttuuriministeri Stefan Wallin (r) ja hänen valtiosihteerinsä Marcus Rantala."

Tämä ei nyt edes yllätä yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Olikos tämä jo täällä, en jaksanut alkamaan kaivamaan arkistoja läpi tarkistaakseni. Joku 'autocheck'-toiminto olis muuten kätevä; senkus laittas URLin siihen ja se nopeesti checkais onko moista linkkiä näkyny, ja ilmottas tuloksen.

Anyways, tämä on tärkeää luettavaa miehen näkökulmasta - millaista on olla ujo mies, etenkin nuorena, tässä matriarkaalisessa maailmassa.

http://www.feministcritics.org/blog/2007/06/30/ch3-saint-nice-guy-the-shy/

Tähän varsinaisesti liittymättä, välillä kyllä harmittaa, miten jenkit ovat niin täynnä itteensä. Siis niillä on usein hyviä artikkeleita sun muuta, mutta kun pitäis sanoa 'world', he sanovat 'america', ja kun pitäs sanoa 'western women', he sanovat 'american women', ja kun pitäs sanoa 'western culture', he sanovat.. noh, lieni tuli selväksi pointti.

Tarkoitan, että he usein sanovat asioita tyyliin "amerikka on ainoa paikka, jossa naiset blaablaa", vaikka suomi on tismalleen yhtä paha, ja täten amerikka EI ole ainoa paikka.

He ovat menneet jopa niinkin pitkälle, että ovat ruvenneet selittämään, että 'american women' tarkoittaa samaa asiaa kuin 'länsimainen nainen'.. en ole nationalisti enkä patriootti, enkä sinänsä välitä millään identiteettitasolla tästä asiasta, mutta tuollainen -röyhkeys-, jossa omitaan koko länsimainen maailma ja pelkistetään se 'amerikaksi', aivan kuin se olisi vain joku pieni saari amerikan rannikolla, välilä kyllä saa hieman näkemään punaista.

Mutta mitenkäs heidät, aivopestyt raukat, saisi asian näkemään mitenkään muutenkaan.. amerikkaan kun syntyy, niin näemmä sukeutuu erittäin amerikka-keskeiseksi, ja maailmankuva on 'amerikankuva', ja kaikki tärkeätkin artikkelit kirjoitetaan 'amerikka'-perspektiivistä, ottamatta -ollenkaan- huomioon, että tismalleen sama meininkin tapahtuu kaikkialla länsimaissa.

Noh, tämähän ei liity mihinkään, mutta joskus on pakko tuulettaa johonkin, ja tällä kertaa sattui sitten tämä loota kohteekseni.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei nyt edes yllätä yhtään.

Eipä niin. Rikkaille halvemmat vuokrat, samalla kun köyhiltä kiskotaan viimeinenkin penni. Korporaatioille myönnetään verohelpotuksia, samalla kun tavallisia ihmisiä laitetaan lusimaan kun eivät maksa verojaan täysimittaisina.. ja naiset saavat niin paljon seksiä ja läheisyyttä kuin haluavat, mutta heillä on silti oikeus syyllistää puutteessa olevia siitä että kehtaavatkin tuijottaa heidän piukeasti ja provosoivasti esillepantuja muotojaan.

Kuinka iloitsenkaan sinä päivänä, kun maailma on toisenlainen, niin paljon murhetta ja pahuutta tämä maailma sisältää.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Olenpas tänään linkikkäällä päällä.. noh, tässä sitten vielä mielenkiintoinen linkki kirja-arvosteluun. Nainen eli jonkin aikaa 'miehenä', niinsanotusti 'miesten maailmassa', ja koki melkoisia shokkeja esimerkiksi juuri parisuhdemarkkinoiden suhteen. Asiat olivatkin yllättäen hirvittävän hankalia..

Ja miesten keskuudessa hän oli nörttimäinen ja heikko.. eli se siitä että naiset ovat miehiä vahvempia sun muuta potaskaa.

http://www.dallasvoice.com/artman/publish/article_1043.php

Itse aion vielä lukea tuon kirjan.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Liian alhainen vuokra – Ministeri: ”Maksoin mitä pyydettiin”

Jorma kirjoitti...

"Varoitusteksti muotikuviin -naisliike taisteluun"

Jos muotikuvat tuottavat Päivi Lipposelle jonkinlaisia terveydellisiä ongelmia, hän voi pistää laput silmilleen, tai muuttaa Saudi-Arabiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vielä yksi linkahdus..

http://fbardamu.wordpress.com/2009/10/29/sluttiness-implies-consent-or-how-feminists-encourage-violence-against-women/

- Vortac

Ville kirjoitti...

Suurin osa suomalaisista pitää parisuhdettaan onnellisena

Liian alhainen vuokra – Ministeri: "Maksoin mitä pyydettiin"

–Minulla ei ole suoraan sanottuna aavistustakaan, mikä asunnon oikea markkinahinta olisi. En ole koskaan neuvotellut siitä vuokranantajan kanssa. Kun sain asunnon, niin aloin maksaa sitä vuokraa, mitä minulle siitä säädettiin, hän sanoi STT:lle.


TÖÖT! Väärä vastaus. Katsoo miten tahansa niin ministeri teki itsestään typeryksen ja yrittää luikerralla liemestä vetoamalla tietämättömyyteen.

1) vain typerys maksaa mitä pyydetään, ellei tiedä hinnan olevan sopiva, edullinen tai peräti halpa. Veikkaan viimeistä.

2) Edelliseen liittyen, kukaan vuokralainen ei ota vuokra-asuntoa tarkistamatta alueen hintatasoa eli oikeaa markkinahintaa ja maksa sitä mitä pyydetään, ellei sitten tiedä hinnan olevan sopiva, edullinen tai peräti halpa. Veikkaan viimeistä.

Jos on totta, että ministeri on oikeasti näin tietämätön ja typerä niin hän on helposti vietävissä paljon tiukemmissakin asioissa. On lupa kysyä onko hän silloin kykenevä hoitamaan ministerin hommia?

Voi myös kysyä miksi säätiö on halunnut menettää 770 000 euroa tuloja pitämällä vuokria alhaisina tietyille ihmisille. Mitä hyötyä säätiö katsoo tai ehkä jopa odottaa saavansa kun vuokralaisina on mm. poliitikkoja?

Homo kirjoitti...

Kun femakoiden mukaan sukupuoli on pelkkä sosiaalinen konstruktio, niin silloin ei pitäisi olla mitään estettä sille, että Stubb pyrkisi naisena johonkin tehtävään.

Hame päälle, lakkaa kynsiin, oikea jalkojen haaranlevityskulma ja Stubb performoi naisen.

Homo kirjoitti...

Ranskassa järjestetään jo avioeromessuja

bmaad kirjoitti...

"ja naiset saavat niin paljon seksiä ja läheisyyttä kuin haluavat, mutta heillä on silti oikeus syyllistää puutteessa olevia siitä että kehtaavatkin tuijottaa heidän piukeasti ja provosoivasti esillepantuja muotojaan.
Kuinka iloitsenkaan sinä päivänä, kun maailma on toisenlainen, niin paljon murhetta ja pahuutta tämä maailma sisältää."

Sehän tuossa on kuiteskin
lohdullista nyt puutteessa oleville miehille, että jos/kun sen kohtuu järkevän naisen sitten lopulta löytää niin seksiä on tiedossa enemmän kuin koskaan.

Ei se nainen ihastuessaan sinuun tosiaan ymmärrä sitten miten vaikeaa selväjärkisen naisen ja heteroseksin löytäminen perusmiehelle on voinut olla. Hän ehkä virheellisesti jopa olettaa olevansa vain yksi vaihtoehdoista.

Perusmiehen maailma on siitä hullunkurinen, että seksiä saadaan joko paljon tai ei ollenkaan.
Paljon enemmän kuin rahan suhteen, länsimaissa on seksuaalisesti köyhiä ja rikkaita. Ja naisista 85% on rikkaita jo syntyessään ja hyvännäköiset naiset on jumalan asemassa.

Homo kirjoitti...

Nyt entiset naismepit ovat vastavetona päättäneet ryhtyä miehiksi performoimalla miehiä:

Naismeppien kravattiliike kritisoi EU-nimityksiä

Jorma kirjoitti...

Jäätteenmäki ei kyllä tarvitse kravattia mennäkseen miehestä. Transvestiittejahan on suurin osa naismepeistä, Vortacin linjaa jatkaakseni.

Miksi ihmeessä jonkun pienen jäsenmaan kannattaisi pistää ainut komissaarinpaikkansa jollekin kiintiönaiselle?

Eikö se ole tasa-arvoa, että hommaan valitaan paras ja sopivin, sukupuolesta riippumatta?

Miksi se sukupuoli on aina niin olennainen kysymys, kun puhutaan naisten nimityksistä, kun muutoin ollaan sitä mieltä ettei sukupuolella ole mitään väliä? Että se on pelkkä sosiaalinen konstruktio?

Miksi nämä samat tyypit eivät sitten, johdonmukaisuuden nimissä, vaadi tasa-arvoelinten sukupuolijaukauman tasapainottamista, tai Suomen hallituksen?

Anonyymi kirjoitti...

Ei se nainen ihastuessaan sinuun tosiaan ymmärrä sitten miten vaikeaa selväjärkisen naisen ja heteroseksin löytäminen perusmiehelle on voinut olla. Hän ehkä virheellisesti jopa olettaa olevansa vain yksi vaihtoehdoista.

Juuri tämä onkin niin murheellista.

Naisia on niin vaikea saada tajuamaan yleensä yhtään mitään, että on lähes toivotonta saada heitä tajuamaan, saati tuntemaan myötätuntoa sitä kohtaan, miten todella, todella vaikeaa ja uurastavaa miehen kehossa eläminen on.

Perusmiehen maailma on siitä hullunkurinen, että seksiä saadaan joko paljon tai ei ollenkaan.

Tämä tosin ei pidä paikkaansa - on olemassa miehiä, jotka saavat seksiä 'tipoittain', tai 'jonkin verran silloin tällöin', mutta eivät 'paljon'.

On myös parisuhteessa eläviä, jotka eivät saa kovinkaan usein seksiä, mutta saavat sitä kuitenkin esim. kerran viikossa tai harvemmin (ilmeisestikin avioliitossa useinkin paljonkin harvemmin).


- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Eikö se ole tasa-arvoa, että hommaan valitaan paras ja sopivin, sukupuolesta riippumatta?

Kyllä on.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Naisia on niin vaikea saada tajuamaan yleensä yhtään mitään, että on lähes toivotonta saada heitä tajuamaan, saati tuntemaan myötätuntoa sitä kohtaan, miten todella, todella vaikeaa ja uurastavaa miehen kehossa eläminen on."

Toisaalta globalisaatio ja arvoilmapiirin muuttuminen trendihakuiseksi ovat lisänneet miehiin kohdistuvia statuspaineita.

Vielä 15 vuotta sitten naiset vielä näkivät enemmän miehissä (seksipartnereina) enemmän 'ihmistä' kuin tänään. Nyt mitataan miesten arvo näyteikkunassa. Naiset valittavat sitä, kun heitä pidetään seksiobjekteina, miehet sitä, että heitä ei pidetä seksi- vaan jonain muina objekteina.

Joku antifeministinen ihmissuhdekonsulttihan voisi nähdä
jossain tasa-arvoistumisen kehitysvaiheessa tässä suunnattoman markkinaraon, elikä alkaa järjestämään naisille kursseja siitä, miten miehiin kohdistuvista statusvaatimuksista voisi irtautua, lisätä omaa vastuuta ja samalla kunnioitusta miehiä kohtaan.

"Tämä tosin ei pidä paikkaansa - on olemassa miehiä, jotka saavat seksiä 'tipoittain', tai 'jonkin verran silloin tällöin', mutta eivät 'paljon'."

Toki, mutta on kuitenkin
olemassa kaksi selkeää äärilaitaa, toisinsanoen pariutuneet ja paria etsivät keskivertomiehet. Erot ovat aika äärimmäisiä.

"On myös parisuhteessa eläviä, jotka eivät saa kovinkaan usein seksiä, mutta saavat sitä kuitenkin esim. kerran viikossa tai harvemmin (ilmeisestikin avioliitossa useinkin paljonkin harvemmin)."

No itse käyn läpi pari pitkää sessiota viikossa ja sen päälle pienemmät jutut +
masturboinnit. Aikoinaan on tullut toki harjoitettua seksiä enemmänkin, mutta nykyään en edes viitsi aina parisänkyyn mennä nukkumaan vaimon viereen, koska se sotkee ajatukset ja naisystäväni ei kauheasti pidä siitä kun vaatimaton nörttikehoni vierähtää mallivartalon päälle unen syvimmässä vaiheessa...