torstaina, marraskuuta 26, 2009

Tyydyttävä sukupuolielämä

Vihreän Miesliikkeen hallitukseen pääsi nainen

Konkretiaa oppilaitosten tasa-arvosuunnitelmien laatimiseen

Vanhusten ja kehitysvammaisten vaikea saada tyydyttävää sukupuolielämää

12 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Vihreän Miesliikkeen hallitukseen pääsi nainen"

Jaahas. Saapas nähdä miten vahvasti Vihreät miehet sitten saavat luvan miesasiaa vihreissä edistää.

Yleinen kirjoitti...

Mielenkiintoista? Eikö näin perustein nyt jokaisen miehen pitäisi päästä myös naisten järjestöihin ja esim jo lakiemmekin takia tasa-arvoyksikköön?

Esim.

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/01/04/vihrean-feministin-nakemys-tasa-arvosta/

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/05/18/taantumuksen-puoluekokous/

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/02/26/mita-feminismi-on/

”Olen kirjoituksissani usein käsitellyt feminismiä, mutta useimmiten vain sitä, mitä se käytännössä tarkoittaa. Saatuani haltuun, pitkän ja häpeällisen kauppareissun jälkeen, Liisa Huhdan ja ROSA MERILÄISEN tuoreen FEMINISTIN KÄSIKIRJAN, olen ajatellut alkaa purkamaan tätä tiuhaan käsittelemääni aatetta myös teoriatasolla”

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

"Väestöliitto avasi eilen perheväkivallan vastaisen “kotirauhaa”-kampanjan. Kampanjan tavoitteena on kiinnittää huomio perheväkivaltaan ja siihen, että maassamme tarvitaan kipeästi lisää kriisiapua, turvakoteja ja muuta apua lähisuhdeväkivallasta kärsiville. Kampanja mukailee myös Vihreän liiton tuoreen kunnallisvaaliohjelman tavoitetta estää lähisuhdeväkivaltaa…

…PMMP:n loistavassa sanoituksessa “Joku raja” nimisessä kappaleessa sama viesti tulee selkeästi esille. Kappaleen toinen säkeistö alkaa sanoin:”kaikki sanoo sävyyn säälivään, oma vika kun tällaiseen jään, mutten tiedä enää itsekään ketä pelkään. En ole nainen en yhtään mitään, kidutettu eläin häkissään…” Tuo yksinkertainen lause kiteyttää hyvin tunteen jonka vallassa uhriutunut ihminen elämäänsä elää…

Minua on monta kertaa henkilökohtaisesti parjattu jyrkistä mielipiteistäni lähisuhdeväkivaltaa kohtaan, etenkin sovittelun osalta. Omiin näkemyksiini vaikuttaa kaksi seikkaa hyvin voimakkaasti. Ensimmäinen asia on sama, minkä Naisten Linjan mielipidekirjoittajatkin ottivat esille. Tilastojen mukaan sovittelun jälkeen suuri osa lähisuhdeväkivaltaa käsittelevistä tapauksista päättyy syyttämättä jättämiseen. Tämä antaa mielestäni singnaalin, että lähisuhteessa pahoinpitely ei sittenkään ole niin vakava asia, kuin se muutoin olisi. Ymmärrän toki restoratiivisen oikeuden käsitteen ja pyrkimyksen sovitella kahden ihmisen välillä, mutta kannan syvää huolta siitä, että sovittaessa itse teko menettää merkityksensä, joka on kuitenkin ollut loukkaus toisen ihmisen ihmisyyttä ja koskemattomuutta vastaan. Tämä puolestaan on omiaan ylläpitämään perheen sisällä elävää vallan vääristymää.
Lähisuhdeväkivalta on tavallaan suomalaisten kotien kätketty kansansairaus. Sen olemassaolo nivoutuu kulttuurimme syvimpiin syövereihin. Siihen voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi myös arkipäivän keinoin. Ei jätetä ketään yksin. Naapurin perheväkivalta ei ole “niiden oma asia”. Siihen voi ja pitää puuttua heti."

Hanna-Kaisa Lähde
puheenjohtaja
Helsingin Vihreät Naiset ry

Henry kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/arvostettu-taitelija-sofi-oksasen-kommentit-nayttavat-murrosikaisen-purkaukselta/162763

Ville kirjoitti...

Väkivaltaa ja törkeää seksuaalista väkivaltaa: Raivostunut skotti repi poikaystävän kivekset rikki Alkuperäinen juttu: Helen Hodge allegedly 'rips out lover Billy Duncan 'testicles'

Naisen versio tapahtuneesta on, että kivekset repi auki joko mies itse (!) tai se "toinen nainen". Väitän, että kukaan mies ei koskaan vapaaehtoisesti eikä ehkä pakonkaan edessä revi kiveksiään auki.

Saa nähdä pääseekö nainen ilman sanktioita kun mies väittää ettei muista mitään eikä halua naiselle syytettä.

Homo kirjoitti...

Narttujen feministinen naparetki kohtasi jo takaiskun, kun yksi osanottaja joutui keskeyttämään. Pahoin pelkään, että ainakin osaa nakeista joudutaan amputoimaan ainakin sen verran, etä kynsien lakkauksen saa niiden osalta unohtaa, jos kyse n tosiaan mustuneista sormista:

Sormensa palelluttanut vetäytyi kahdeksan naisen Etelämanner-retkeltä

"Mustuneet sormeni todistavat, että Etelämanner on rankka paikka", leikin kesken jättänyt jamaikalainen Kim-Marie Spence kirjoitti ryhmän verkkosivulla.

Toivottavasti nartut ovat ottaneet jotain lääkitystä kuukautisten siirtämiseksi, jotteivat vielä PMS-raivoissaan revi toisiltaan silmiä päästä.

Homo kirjoitti...

Berlusconilta vaaditaan isoja korvauksia avioerossa

Veronica Lario vaatii Silvio Berlusconilta korvauksia 3,5 miljoonaa euroa kuussa eli 43 miljoonaa euroa vuodessa. Berlusconi kerrotaan tyrmäänneen vaatimuksen ja tarjonneen 200 000 - 300 000 euron kuukausikorvauksia.

Homo kirjoitti...

Japanilainen meni naimisiin pelihahmon kanssa

Rakenna itsellesi oma tyttörobotti - katso videot

Homo kirjoitti...

Suolan käytön puolittaminen pelastaisi miljoonia ihmishenkiä

Vortac kirjoitti...

"Mustuneet sormeni todistavat, että Etelämanner on rankka paikka", leikin kesken jättänyt jamaikalainen Kim-Marie Spence kirjoitti ryhmän verkkosivulla.

Tuotanoin, MILLÄ hän mahtoi kirjoitella, jos kerran sormet olivat amputoimiskunnossa?

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Tuotanoin, MILLÄ hän mahtoi kirjoitella, jos kerran sormet olivat amputoimiskunnossa?"

Dildolla?

Vortac kirjoitti...

Vai että vanhusten ja vammaisten vaikea saada tyydyttävää sukupuolielämää? Mitenkäs ATM:t?

Ainiin, eihän sellaisia saa mainita, hyihyi, ruma sana jne.

Kaksinaismoralistinen feministi-ideologia jyllää ja leviää joka paikkaan niin että ei kohta hengittää voi.

Siis ikäänkuin EDES naisilla olisi "tyydyttävä sukupuolielämä".. eiväthän naiset mihinkään ole tyytyväisiä!

Miehistä puhumattakaan.. ehkä vain alfoilla voi olla 'tyydyttävä sukupuolielämä', mitä se sitten tarkoittaakin, sillä eihän sukupuolielimiä 'tyydyttämällä' voi kuitenkaan elämässä oikeasti 'tyydyttyä'. Sukupuolinen tyydytys ei oikeastaan ole tyydytys ollenkaan, vaan vain väliaikainen 'himon lakkaaminen' ja lievä masennuksen ja tyhjyyden hetki, siinä kaikki. Seksi ei koskaan anna sitä mitä se lupaa - hirveässä himossa on helppo kuvitella seksin nostavan mitä korkeimpiin taivaisiin ja tyydyttävän ihmisen koko olemuksen täydellisesti, kunhan vain vähän saisi survaista sen himoa tulvivan hepin johonkin horotsuun - mutta heti laukeamisen pienen hyvänolontunteen jälkeen tuleekin pettymys; eihän tämä tästä miksikään muuttunut - enhän minä tunne oloani yhtään tyytyväisemmäksi tai korkeammaksi. Höh.

Sikälikin siis tuo koko terminologia tulisi kyllä muuntaa vaikka muotoon 'vammaiset ja vanhukset sekä toki ATM:t eli suuri osa miehistä ei koskaan pääse hinkkaamaan sukuelimiään vastakkaista sukupuolta edustavan ihmisen sukuelimiä vasten'.

Tyydyttävyydestä on aika turha puhua, ja 'sukupuolielämä' taas on niin elämälle vieras ja abstrakti termi, että sekään ei oikeastaan tarkoita lähes mitään.

- Vortac