maanantaina, marraskuuta 02, 2009

Vasemmistomiehet heräävät?

Vasemmistomiehet: Asevelvollisuus syrjii miehiä

Ykkösen aamu-tv: (Jukka Relander ja Kari Uotila 24:10 alkaen)

Tasa-arvo on miesten asia

Teinitytöistä koostunut jengi on ryöstänyt ja pahoinpidellyt lukuisia samanikäisiä tyttöjä.
Ruukinmatruuna on monasti todennut, että se että tytöt alkavat vapautuessaan (vapautuessaan mistä? vapautuessaan mihin?) omaksua miesten sukupuoliroolista ne kaikkein destruktiivisimmat ja vastenmielisimmät piirteet, on väärää tasa-arvoa - ja siitähän tässäkin on kyse.

Poliisin mukaan kaikki liigaan kuuluneet tytöt tulevat rikkinäisistä kodeista: yhdenkään isä ei esimerkiksi asu samassa osoitteessa.

Jos ja kun tämän jengin tytöt tulevat rikkinäisistä kodeista, niin feministien päätavoite - perheiden hajottaminen, isien syrjäyttäminen ja perheyhteisöjen särkeminen juurettomiksi, atomitason yksilöiksi - on osoittautunut katastrofiksi. Pääsääntöisesti tytöt pärjäävät avioerossa poikia heikommin; he syrjäytyvät helpommin ja omaksuvat helpommin holtittomat käytöstavat. Ja jos tyttö vielä sattuu olemaan valmiiksi valuvikainen, tulos on tuhoisa.

Ja se on väärää tasa-arvoa.

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska oikeistomiehet heräävät? Milloin joku Ben Zyskowicz on mitään tasa-arvosta lausunut?

Jorma kirjoitti...

"Tasaisemmin jakautuneet vanhempainvapaat takaisivat miehille oikeuden aktiiviseen isyyteen."

Paskat takaavat.

Tässä sitä oikein urakalla syyllistetään miehiä itseään törkeästä miehiin kohdistuvasta sukupuolisyrjinnästä. Pistetään miesten ja isien oikeudet kuntoon, eikä hyssytellä, niin siitä se lähtee. Femujen persettä on turha nuolla.

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis sosialistien takia Suomessa on maailman viimsisin tällainen palkaton pakkotyö miehille. Ja näiden "kaikki Afrikkaan sivareiksi" vihreiden ajamien lakien takia varmaan vielä pysymmekin kauan. Sen minkäkin ymmärrän.

Ainoa realistinen vaihtoehto eli NATO + palkka armeija on toistamiseen torpattu juuri tältä taholta, vaikka esim Tanska ja Norja ovat olleet NATOSSA jo pian 60 vuotta ja nyt jo Virokin ynm kauan, sekä yli 95% sivistysmaitten kansoista.

Tanskan mallin mukainen 4-6 kk palkallinen armeija tai saman mittainen palkallinen sivari 30% naisille ja miehille yhteensä ikäluokasta on oikeasti Suomea parempi vaihtoehto ;)

Ruotsinkin täysin vastuusta vapaa ratkaisu perustuu muuten vaan tähän:

- "Kiitos teidän suomalaisten ja kiitos naton Ruotsi voi olla vapaamatkustaja" -Ruotsin sotakorkeakoulun professori Bo Huldt Hesarissa 1.3.2009.

Mainittakoon että olen muuten kirjoittanut jo muutaman vuoden aikana jallittaakseen vasureitaa heille lukuisiam lukuisia kirjeitä mm juuri Uotilalle ynm ;)

----

Kumpiko - joku Uotila vai Beni on ajanut "valtio aviomiehen korvikkeena" asiaa mihinkin suuntaan koko ajan?

Entä kumpi on "akuliina Saarikosken ja Moilasen" puolue? Entä kumpi on pidempään kannattanut miesten etuoikeuksia avioliitossa ja parisuhteissa ja isän oikeuksissa huoltajuuskiistoissa?

Tunnetko vasemmiston ja konservatiivien arvo ja taloushistoriaa?

KATSO TUOSTA ALEMPAA LISÄÄ. KIITOS. VASTAISIN MUUTEN MUTTA KUN ON NIIN S.... KIIRE.

Jorma kirjoitti...

"Koska oikeistomiehet heräävät?"

Tätä kyllä odotellaan. Se on jo tietysti tullut selväksi, ettei esim. Matti "Anteeksi" Vanhasella ole munaa puolustaa miesten oikeuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Korkeimman oikeuden presidentin Pauliine Koskelon mielestä Kari Uotin tuomion purkaminen nyt oli paras vaihtoehto. "Jos tuomio olisi jäänyt lainvoimaiseksi, Uoti olisi varmasti valittanut Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen."

Femupresidentti Tarja Halonen nimitti täysin epäpätevän Pauliine Koskelon KKO presidentiksi vain siksi, että Pauliine on narttu, vaikka pätevämpiä henkilöitä, joskin miehiä, oli ehdolla. Tässä nähdään nyt seuraus, kun KKO tekee jatkuvasti ihmisoikeuksia polkevia ja lainvastaisia päätöksiä. Suomalaiset eivät voi luottaa oman maansa viranomaisiin, vaan oikeutta on haettava EIT:stä.

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Muistutus feminismin historiasta Suomesta, feminismistä joka tunnetusti yhdistetään sosialismiin ja joka alkoikin joesim Leninin uudistunut nainen kirjan ajatteluista.

”Varsinainen toisen aallon feminismi rantautui Suomeen vasta verrattain myöhään, 1970-luvulla. Vuonna 1973 perustettu Puna-akat/Rödkärringarna sulautui 1974 järjestöön nimeltä Marxist-Feministerna.”

+

Eli tässä tunnetun sosialistin ja feministien esitaistelijan, miehekkään epänaisellisen, maamme päämiehen ja naisylipäällikön parhaita eväitä:

Seuraava lainaus on Paavo Haavikon kirjasta:"Tarja
Halosen tarina" - sivulta 22-23.

"Tarja Halonen sai perinnöksi eräänlaisen pystysuoran
naislinjaa pitkin periytyvän perhemallin. Se rakentuu
vahvasta tyttärestä, joka saa varhain valmiin naisen
elämän mallin. Ja tämä naislinja kestää. Naiset
säilyttävät juurensa äiteihinsä ja tyttäriinsä
eläessään tässä juurevassa ja juurtuvassa
pystysuorassa naislinjassa. Tarja Halosen äiti oli
kuin henkilöhahmo Eeva Joenpellon romaaneista, jotka
on rakennettu PARHAISTA elämän aineksista, VAHVOISTA
naisista ja HEIKOISTA taikka VÄRITTÖMISTÄ miehistä,
JOTKA TIETÄVÄT TILANSA.


+

Vielä muistutukseksi:
http://www.naisunioni.fi/uutiset.php?aid=13971&k=13975

”Jotta tasa-arvokysymykset eivät joutuisi suomalaisen politiikan sivuraiteelle, Unioni Naisasialiitto kannustaa äänestämään SDP Tarja Halosta yli puoluerajojen.”

Täytyykö laittaa vielä vaikkapa esim tasa-arvoyksikön verorahoitus logiikkaa ja kokoonpano tähän? Toivottavasti ei?

+

Tässä johtavin nuori feministimme, yllä mainitun vanhan johtavan feminismin (tarja h) lisäksi - eli sama hyväksi havaittu linja jatkuu:

http://www.city.fi/artikkeli/Anne+Moilanen/2711/

Tuosta Cityn haastattelun keskivaiheilta:
” Kalliit päivähoitomaksut panevat miettimään kannattaako naisen käydä töissä. Kohta elämme 1950-luvun kotirouvayhteiskunnassa. Sitäkö ykkösinhokkini Matti Vanhanen haluaa?”

YLE: Manifesti 18
"Kokoomus ajaa yritysten ja erityisesti suurteollisuuden etuja, jotka ovat monessa vastakkaisia kuin nimenomaan naisten edut. Kokoomus on ryhtynyt työnantajajärjestö EK:n käsikassaraksi, joka täysin palkein jarruttaa tasa-arvon kannalta välttämättömiä perhevapaisiin liittyviä uudistuksia, kuten perhevapaiden kustannusten tasaamista kaikille työnantajille sekä yhä suuremman osan perhevapaista korvamerkitsemistä vain isien käytettäväksi...Kokoomus on naisen paskin ystävä!"

YLE: Manifesti 13
"Kun Jutta Urpilainen viime kesäkuussa valittiin SDP:n puheenjohtajaksi, helähti ilon kannel soimaan sulosäveliä feministin rinnassa”

----

ENTÄ KOKO MAAILMAN YKSI TUNNETUIN FEMINISTI RAAMATTU NIMELTÄÄN ”TAKAISKU: JULISTAMATON SOTA FEMINISMIÄ” JA JOSSA HYÖKÄTÄÄN VIELÄ PALJON ENEMMÄN UUSKONSERVATIIVISUUDEN KUIN ITSE MIESLIIKKEIDENKIN KIMPPUUN?

-----

ELI VAIKKA ETTE MINUA KUUNTELISIKAAN ”SOSIAALIVALTIOSTA AVIOMIEHEN KORVIKKEENA”, NIIN KUUNNELKAA NYT EDES HISTORIAN JA TALOUDEN PUOLUEETONTA VIESTIÄ, JA FEMINISTEJÄ ITSEÄÄN?

- Feministien työnorjat nouskaa sorron yöstä -

Anonyymi kirjoitti...

"Poliisin mukaan kaikki liigaan kuuluneet tytöt tulevat rikkinäisistä kodeista: yhdenkään isä ei esimerkiksi asu samassa osoitteessa."

Ei, koska isän tehtävänähän on
täällä Skandinaviassa asua eri osoitteessa (tai siis heti sen jälkeen kun nainen on kyllästynyt häneen ja puristanut hänet
sopivasti tyhjiin).

Miehelle Skandinaviassa
oleellista on pysyä naiselle
nöyränä perseennuolijana tai mahtimiehenä, jotta ei kävisi kuten monille yksinhuoltajaisille, jotka ovat menettäneet oikeutensa
tavata naisystäväänsä ja omia
"mukuloitaan".

Naiset ovat huoria ja varkaita. Sinänsä tuossa uutisessa ei
ole mitään uutta tai hätkähdyttävää. Suomessa ei tapahdu edes tuollaista, sen verran lakoninen mesta tämä on. :)


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Asevelvollisuuden vaihtoehtona työryhmä haluaa nostaa keskusteluun molemmille sukupuolille tarkoitetun vapaaehtoisen turvallisuuskoulutuksen."

Fiksumpaa olisi järjestää
bisnesluokan paikat kaikille Euroopan edustajille perheineen ja lennättää heidät tuonne Brüsseliin
sopimaan Euroopan laajuisesta tehopuolustuksesta. Sotilaat saisivat ainakin palkan, ja puolustus voitaisiin kätevästi keskittää sinne missä sitä milloinkin tarvitaan.

Mutta silloin toisaalta miesten kasvatus Suomessa varmaan loppuisi kokonaan.

Sen parempi. Vapaana on kivempi olla, kuin kasvatettuna. Kysykää vaikka naisilta.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

BB-Risto kodittomaksi: “Voisiko joku hankkia mulle myrkkyruiskeen?”
02.11.2009, 13:15 ·

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Risto, eli Risto Kuoppala, on ollut otsikoissa muiden muassa taannoisen vaaliehdokkuutensa merkeissä. Nyt hän on jäämässä asunnottomaksi.

- Alkaen 1.11.2009 minusta tulee asunnoton… Vailla postiosoitetta ja kotia. Tilanteesta tekee erikoisen se, että olen kuitenkin vakituisessa työssä käyvä ihminen. Olen huonon onnen uhri ja yhteiskunnallisen tilan epämuodostuma.

Risto muutti taannoin työn perässä Tampereelta Vantaalle, mutta sieltä hänelle ei ole löytynyt kattoa pään päälle. Hän on etsinyt kuukauden ajan asuntoa sekä vapailta markkinoilta että vuokra-asuntoja välittäviltä yrityksiltä.

- Mutta joo, huomenna musta tulee asunnoton… Nice. Missä on se virasto joka huolehtii että tällaista ei pääsisi tapahtumaan? Voisiko joku hankkia mulle myrkkyruiskeen, jolla voin lopettaa itseni, koska olen ilmeisesti yhteiskunnan epäonnistunut tuotos. Voisin maksaa siitä koko omaisuuteni, eli noin 15 euroa jotka mul on tililläni?

http://www.stara.fi/2009/11/02/bb-risto-kodittomaksi-voisiko-joku-hankkia-mulle-myrkkyruiskeen/

Anonyymi kirjoitti...

BB-Risto katkerana: Big Brother tuhosi kaiken!

Anonyymi kirjoitti...

Tuulista:

Otavan toimitusjohtaja Sara Mella on irtisanoutunut äkillisesti. Otavasta kerrotaan, että Mella erosi perjantaina ja hänen tehtävänsä on ottanut välittömästi hoitaakseen myynti- ja markkinointijohtaja Pasi Vainio. Mella ei halua kommentoida lähtöään.

Jorma kirjoitti...

Jos jollain on tekemisestä puutetta, niin tämä tilaisuus järjestetään tänään:

Miesten tasa-arvo ry. järjestää ma 2.11.2009 klo 18 Pressiklubilla, Helsingin rautatieaseman yläkerrassa kabinetti Pullmanissa keskustelutilaisuuden aiheesta Väkivaltatutkimuksen uusi tilanne.

Anonyymi kirjoitti...

"Paskat takaavat."

jorman kannalla.

Anonyymi kirjoitti...

Viherlaaksossa lyötiin noin kello 19 teräaseella vuonna 1977 syntynyttä espoolaista miestä. Yksityisasunnossa sattuneesta puukotuksesta epäiltynä otettiin kiinni espoolainen vuonna 1988 syntynyt nainen.

Uhri toimitettiin sairaalaan hänen käteensä tulleen vamman johdosta. Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Anonyymi kirjoitti...

Woman who cried rape after sex with man she met online is jailed for nine months

Student falsely accused of raping woman changed his identity to start new life abroad

Homo

Anonyymi kirjoitti...

The unromantic truth about why we kiss - to spread germs


Turhien tissiseulontojen syytä:

housands of women 'having unnecessary breast surgery'

Homo

Vortac kirjoitti...

"Rikkinäinen koti" käytännössä tarkoittaa "YH-äiti ja lapset"..

Erittäin harvoin se tarkoittaa sitä että mies on ainoa vanhempi. Niinpä näemme tulokset, kun isä poistetaan yhtälöstä..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ei, koska isän tehtävänähän on
täällä Skandinaviassa asua eri osoitteessa
..

Itseasiassa Suomi ei tarkkaan ottaen sijaitse Skandinaviassa, vaan Fennoskandiassa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mietityttää tosiaan vähän, että mitä hyötyä on miesasia liikkeistä jotka tosiasiassa vain sössivät kauemmas tulevaisuuten sen ainoan realistisen tavan millä asevelvollisuus juttu joskus saadaan ratkaistua muiden sivistysmaitten tapaan - ja samalla heidän puolueensa ovatkin sitten kaikkein suurimpia feministien luojia, vaikutuskanavia ja rahoittajiakin ja normaali miesten ja isien vastustajia?

Lisäksi ihmetyttää että miksi homo päivästä toiseen kiihkon omaisesti esittelee tuotoksiaan "naisten seksuaalinen valta" tyylisellä palstalla heteroäijien joukossa haukkuen naiseutta- ja juuri oikein painottaen koko ajan homo sanaa? Meinaatko tosiaan että me lopulta vaihdamme sinut naisiin?

asdfg kirjoitti...

Kerro meille viisaampana sitten, miten oikein pitäisi ajatella?

Miehiä ne homomiehetkin ovat. Miksi hedelmöityshoidot lesbopareille on sallittu, mutta vuokrakohtujärjestely on lain silmissä pätemätön? (Samasta syystä kuin mies ei saa huoltajuutta erottuaan vaimostaan.) Minkä takia homomiehet kuvataan hovineiteinä naisille suunnatussa tv-viihteessä? Jne jne jne.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset pitäisi saada rauhanajan asepalvelukseen mutta kansa joka lähettää synnyttäjänsä kuolemaan rintamalle ei pärjää pitkässä juoksussa. No, tämä on kai kaikille selvää...?

Jorma kirjoitti...

"kansa joka lähettää synnyttäjänsä kuolemaan rintamalle ei pärjää pitkässä juoksussa."

Mille ihmeen rintamalle?

Ville kirjoitti...

Anonyymi: "kansa joka lähettää synnyttäjänsä kuolemaan rintamalle ei pärjää pitkässä juoksussa. No, tämä on kai kaikille selvää...?"

On toki selvää, sinusta en ole varma. Pitkä juoksu = pitkä sota = naisille lakiin perustuva synnytysvelvolisuus = rintamalle lisää jouk.. siis miehiä ja kotiin synnyt.. naisia. Muuten loppuu rintamaltakin miehet ns. pitkässä juoksussa. Ok?

"Ykkösen aamu-tv: (Jukka Relander ja Kari Uotila 24:10 alkaen)"

Jäi tuomatta esiin argumenttien kohdalla se fakta, että siinä missä yleinen asevelvollisuus on ok ja pakollinen vain miehille, synnyttäminen ei ole pakollista naisille.

Nelonen 3.11.2009 klo 22, Suomi D: Äitivangit

Vesittyykö vankeuden ja rangaistuksen tarkoitus sillä, että avovankilaan otetaan lapsi mukaan ja eletään hyvinkin perheenomaista elämää tukiverkkoineen kaikkineen, laadullisesti ehkä jopa parempaa kuin jotkut ns. vapaalla?

Ilmainen henkivartija. Puolusti tyttöystäväänsä - potkittiin hengiltä

Naiset ensin. Vanhempiensa pahoinpitelemille lapsille ei löydy tarpeeksi apua

Nuori nainen raiskattiin diskon tanssilattialla

Norjalaisen Dagbladet-lehden mukaan 20-vuotias nainen oli tanssinut yksin Downtown-nimisen diskon tanssilattialla, kun yhtäkkiä tytön tanssista innostuneet neljä ulkomaalaissyntyistä miestä olivat ympäröineet tämän.

Kaksi miehistä raiskasi nuoren naisen ilman, että kukaan muu diskossa olleista olisi huomannut tapahtumaa.


Miten on mahdollista ettei kukaan huomannut mitään?

Ville kirjoitti...

ot: Jäi laittamatta kommentit tilaukseen edellisessä viestissä.

Anonyymi kirjoitti...

""kansa joka lähettää synnyttäjänsä kuolemaan rintamalle ei pärjää pitkässä juoksussa."

Mille ihmeen rintamalle?"
No sille jonka esiintymisen estämiseksi meillä on puolustusvoimat. Vai uskotko että Euroopassa ei sodita esim. 100 vuoden tähtäimellä koska kaikki ovat jo niin pirun valistuneita?

Jorma kirjoitti...

"Vai uskotko että Euroopassa ei sodita esim. 100 vuoden tähtäimellä koska kaikki ovat jo niin pirun valistuneita?"

En. Tiedän vain, ettei rintamia ole. Sitä paitsi, kannattaisi ne naisetkin kouluttaa, jos kerran kriiseihin pitää olla valmis.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi riidankylväjänarttu, eipäs nyt yritetä projisoida omia ajatuksia muiden ajatuksiksi. En tosin tiedä onko järkeä vastata trolliviestiisi, mutta vastataan nyt tämän kerran.

Mitä tulee asevelvollisuuteen, niin se on toki suuri ongelma - eikä välttämättä kovin helposti ratkaistavissa oleva asia. Se ei kuitenkaan ole millään tavalla ainut vakavia miesten kokema epätasa-arvoisuus. Joissain miesten tasa-arvo-ongelmissa on saatavissa paljon helpommin edistymistä, eikä näitä mahdollisuuksia ole syytä jättää käyttämättä. Lisäksi miesten tasa-arvoasioiden ajaminen laajalla rintamalla voi synnyttää synergisesti inertiaa, joka auttaa ajamaan läpi myös niitä vaikeammin toteutettavissa olevia ongelmia, kun ensiksi on kansan tietoisuuteen saatu nuijittua se, että yhteiskunnan tulee puuttua myös miesten tasa-arvo-ongelmiin.

Minulla lukuisiin kiinnostustenkohteisiin kuuluu tasa-arvoasioiden lisäksi esimerkiksi myös markkina-arvoasiat. Ja vastustas muutenkin elämässä sellaista idiotismia, jossa yritetään kieltää tosiasioista puhuminen ja väitetään mielikuvitusmaailman olevan totta (vrt. ulkonäön merkitys ja juhlapuheiden höpinät sisäisestä kauneudesta).

Käsittääkseni muuten tekstin kautta ei kuule millä tavalla viestin lipussa oleva nimimerkki on painotettu. Jos mielestäsi kuitenkin kuulet, niin sinun lienee syytä hakeutua ammattiauttajille.

Homo

FAS lapsi tulevaisuudesta kirjoitti...

Asevelvollisuus asia olisi äärimmäisen helppo ratkaista (jos feministeillä ja sossuilla löytyisi siihen halua) kuin jo kaikissa muissa sivistysmaissa, sekä jo lukuisissa "puoli kehitysmaissakin".

Jollei muiden sivistysmaitten meitä paljon viisaampaa, tasa-arvoisempaa ja oikeasti toimivaa puolustusta - liittolaisten ja ydinaseitten ajassa - haluta käyttää peräpohjolan suomettuneessa pikku kansassa, niin aina voimme tosiaan laittaa sen yleisen naissiviilipalveluksen tasoittamaan sukupuolten asemaa, ja antamaan naisille oivan mahdollisuuden nostaa kuntoaan ja oppia tarvittavia taitoja yhteiskunnan pystyssä pitämiseen jos sota syttyy ja miehet joutuvat rintamalla.

ESIM
http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=220
http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=231

Anonyymi kirjoitti...

Suomen tilanne on jossain määrin erilainen kuin monessa muussa länsimaassa mm. suuren pinta-alan, alhaisen väestötiheyden ja Venäjän turhan läheisen sijainnin vuoksi, joten etenkään hyvin lännessä sijaitsevien maiden ratkaisut eivät automaattisesti ole käyttökelpoisia Suomen oloissa.

Kannatan kyllä sitä, että asevelvollisuus koskisi yhtä vähän tai yhtä paljon naisiakin, mutta vaihtoehtoisten mallien toimivuutta ja kustannuksia on myös syytä tarkastella.

Tosin olen myös huolissani siitä, että nykytilanteessakaan aseistus ei kertakaikkiaan ole riittävää etenkään kehittyneempien aseiden osalta. Riittämätön asevarustelu tekee Suomeen hyökkäämisestä turhan houkuttelevaa ja toisaalta mahdollisessa sotatilanteessa johtaa tarpeettoman suureen määrään tapettuja suomalaisia.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Palkka-armeija taistelee vain palkkaa vastaan, kipittää pusikkoon kun kova paikka tulee ja palkka loppuu.

Anonyymi kirjoitti...

NATO =
Säästää vähintään 500 miljoonaa joka vuosi
Tarjoaa uskottavan puolustuksen ydinaseajassa
Poistaa maamme räikeimmän tasa-arvo ja työehtosopimus ongelman
Reservi ja yleinen asevelvollisuus pysyy.

A. Meille valehdellaan puolustusbudjetistamme ynm orwellimaisesti julkisuudessa? Natomaissa budjettiin kuuluu myös rajavartiosto, sotilaiden eläke jne. Meillä ei. Kun budjettejamme verrataan rehellisesti - on budjettimme jo tällä hetkellä täysin yhteen sopiva naton kanssa. Itseasiassa se on 5 parhaiten ehdot täyttävän eu natomaan joukossa korotusten jälkeen.

http://www.tilastokeskus.fi/tup/tietotrendit/tt_10_06_puolustusmenot.html

Ja tämä siis jo ennen korotuksia tilastokeskuksen sivuilla. Kertokaapa eteenpäin.

B. Eli tällä samalla budjetilla saisimme yhden parhaista Eu natomaiden puolustuksista. Mukana on siis natomaksut, aseostolyhennykset, kaikki.

C. Pitkää rajaa puolustetaan v. 2009 ydinaseajassa hävittäjin, tutkasysteemein, ydinasepelottein ja liittolaisin. Varsinkin pitkää rajaa jonka takana on suurvalta ydinasein ja esim +1000 hävittäjää meidän 40 vastaan. Sitä ei siis puolusteta pakotetuilla läskeillä nörteillä, sauvakävelykepeillä, nintendollaja 6 kk hiihtokoululla v 2009. Tällainen sotamuoto on jo kaukana menneisyydessä ”suomettuneiden lestadiolais upseeristommekin” pitäisi jo myöntää tämä. Vuoden alussa puolustusvoimain kansliapäällikkö sanoi HS että yksikään isokaan maa maailmassa ei ole enää uskottava 10 v sisällä ilman liittolaisia.

D. Nyt kun voisimme siis liittyä natoon samalla budjetilla mitä tällä hetkellä (vajaa 1000 miljoonan maailman humaaneimman ja sivistyneimmän ihmisten joukkoon ) vapautuisi silloin +10 000 miestä vähintään per ikäluokka pois turhasta pakotetusta ultrakalliista nintendo, sauvakävely koulutuksesta - ja kouluttaisimme tanskan mallin mukaan 1/3 osaa ikäluokasta parhaiten motivoituneita miehiä (ja naisia) kunnon jatkuvine kertauksineen.
Koulutustaso nousisi myös voimakkaasti koska keskiverto koulutettava olisi paljon motivoituneempi ja kova tasoisempi. Samalla budjetilla siis voisimme tällöin maksaa tanskan mallin mukaan myös 1200 euron kannustuspalkkaa näille puoli ammattisotilaille.
Ja pitää siis muistaa että ei meillä nytkään käy enää kuin 2/3 osaa pakkopullana asetöissä ikäluokasta sillä lähes 1/3 osa hakee C tai menee sivariin ja luku kasvaa nopeasti. Lisäksi tästäkin osasta suuri osa ei käy kertauksissa, eikä edes muista, eikä halua muista mitään tuosta hiihtolaitoksesta enää parin vuodenkaan jälkeen.

Tässä välissä mainittakoon että mm jopa eräiden kokoomus vaikuttajien suurin virhe kait nato ajattelussaan on se että heidät on jallitettu lestadiolaistaustaisten ynm huippu upseeriemme taholta sellaiseen täysin kummajaisajatteluun että ”tottakai mennään natoon mutta pidetään yleinen asepalvelus”. Tätä jo ainutlaatuista DDR tyylistä yleistä asepalvelusta he nyt yrittävät suojella. Eivätkä millään huomaa että missään natomaassa ynm ei enää asepalveluksessa käy kuin 10-30% ikäluokasta.

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=220

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tulee se KUULEMISEN ARVOINEN asia.

Siis tällä samalla budjetilla olisimme jo huippu natomaa, meillä olisi uskottava puolustus ydinaseajassa sekä samalla poistuisi maamme räikein palkaton pakkotyö ongelma ja näin ollen myös räikein tasa-arvo ongelma.

Ja mitä muuta tekee tämä +10 000 miehen vapautuminen?

Yksi koulutus maksaa vajaa 15 000 euroa keskiverrosti (muutama vuosi sitten 12 700 mutta kustannukset nouee jatkumolla)

Eli n. 15 000 euroa* 10 000 koulutusta vähemmän = n. 150 miljoonaa joka vuosi säästöä jo pelkästään koulutuksesta.

F. Mutta kun tämäkin on vielä pikkusäästö tutkitusti. Se oikea säästö tulisi tästä:

Se minkä loven BKT kerrannaisvaikutuksineen tekee jokainen 6-12 kk uran katkaisu on paaaaljon suurempi summa - vielä tuon n. 150 miljoonan säästön päälle joka vuosi.

Tämä hiihtokouluhan siis vie pois vuoden kokonaisurasta. Lisäksi se katkaisee monesti jopa 1,5 - 2 vuodella työuran alkamista opiskelun viivästymisenä...asiat unohtuu, pyrkiminen siirtyy jne. Mikä pahinta - hyvin usein jopa koulutusinto tyssää pelkkään lukioon tai sitten käydään vaan nopeaan joku lyhyt ammatti päälle.

Euroopassa tehdyissä vertailuissa 10 vuoden kuluttua täysin saman tasoisilla kavereilla palkka oli 5-10% keskiverrosti alempana asevelvollisilla kuin suoraan uraa jatkaneilla. Tämä siis lisäksi suoran yhden vuoden poistumisena koko urasta.

Eli jokainen ketä ymmärtää kokonaisuuksia käsittää että asian voi myös ilmaista ex tempore niinkin, että viimeinen työvuosi jää urasta toteutumatta viivästymisen takia. Jos suomalaisen keskipalkka on tällöin 3000 ja se kerrotaan vaikkapa vuodella olemme jo 36 000. Mutta kun tämä on vielä pikku osa BKT vaikutuksiin. Pelkästään jo yrittäjä maksaa 40% päälle lisämaksuja koska se kannattaa - sillä tuon työnarvo on niin paljon suurempi markkinoilla.

Monesti se on paljon suurempi.
Esim. Raksamies saa 15 tunnissa. Alihankkija laskuttaa skanskalta 35. Skanska maksaa iloisesti koska työnarvo on heille 50. Ja välikädellisesti joka välissä hyötyy vielä verottajat, palkanlaskijat, rakennustarvikkeiden tuojat ynm.


http://www.hs.fi/keskustelu/Asevelvollisuus+tulee+kalliimmaksi+kuin+palkka-armeija/message.jspa?messageID=2469257&userThreadMode=flat

Esim. Kansantaloustieteen professorimme:
”Suomen asevelvollisuusarmeijan puolustajat väittävät sitä kustannustehokkaaksi tavaksi järjestää maanpuolustus. Käsitys johtuu siitä, että suuri osa kustannuksista jätetään laskematta. Armeija- tai siviilipalvelusaika merkitsee asevelvolliselle työuran keskeytymistä tai opintojen pitkittymistä. Koska palkkataso nousee työkokemuksen mukana, asevelvollisuuden kustannus kertyy vielä vuosikausia palveluksen jälkeen pienempinä palkkoina. Alankomaissa 1990-luvulla tehdyn tutkimuksen mukaan asevelvollisuuden suorittaminen laski siellä ansiotasoa keskimäärin viidellä prosentilla vielä kymmenen vuotta palveluksen jälkeen. työikäisestä väestöstä joutuu palvelukseen ja mitä pitempi keskimääräinen palvelusaika on.”

http://www.soininvaara.fi/puolustusministerille_220105.html
"Kääriäinen vetoaa myös siihen, että yleinen asevelvollisuus sopii Suomelle, koska se on niin halpa. Tällöin hän katsoo vain oman ministeriönsä budjettimenoja. Yleinen asevelvollisuus maksaa yli miljardi euroa vuodessa menetettyinä tuloina, koska asevelvollisuus lyhentää työhön osallistumisaikaa."

Meille siis pääsääntöisesti syötetään koko ajan ”muunneltua totuutta” suomettuneissa medioissamme sekä puolustusbudjetistamme suhteessa natomaihin, että ennen kaikkea nykyisen järjestelmämme järjettömästä hinnasta! ”Liitossa” ovat mukana nämä lestadiolaistaustaiset huippu upseerit ynm kummajaiset.

Anonyymi kirjoitti...

G. Eli lasketaan nyt ihan alakanttiin.

Yksi vapautuva mies.

15 000 koulutus + 35 000 BKT parannusta = 50 000 per mies.

Vähintään tämän verran siis maksaa jokainen järjetön nörttien pakko hiihtokoulu kurssi.

Tämä kun kerrotaan 10 000 miehellä - saadaan 500 MILJOONAA JOKA VUOSI SÄÄSTÖÄ.

H. Lisäksi poistuu maamme räikein tasa-arvo ja työehtosopimus rikkomus.

I. Saamme uskottavan puolustuksen tässä ydinaseajassa.

J. Pääsemme vajaa miljardin maailman rikkaimman ihmisen sisäpiiri markkinoille myymään tuotteitamme. Tämä on valtava etu huipputeknologiselle pienelle maalle. Tämän on Patriakin todennut monesti.

Ja tämä olisi taas huikea summa tuon +500 miljoonan päälle joka vuosi!

K. Lisäksi pääsemme vaikuttamaan päätöksiin jotka jo joka tapauksessa vaikuttavat meihin. Tilanteemme on tällä hetkellä todella typerä ja kummajainen koska olemme kuin natossa eun nato puolustuksen ja suoran nato yhteistyön ynm takia mutta emme pääse vaikuttamaan päätöksiin jotka koskevat meitä.
Lisäksi pörssianalyytikot ynm ovat sanoneet ympäri maailmaa että Nato tuo vakautta ja turvallisuuden tunnetta ja lisää sijoituksia maahan.

L. Lisäksi tietysti pitää muistaa että reservimme ei laske mihinkään. Sehän lasketaan pian 250 000 ja kouluttamalla 12 500 ikäluokasta se täyttää hyvin. 20-60 v se tekee 500 000. Ja miksi siis kouluttaa paljon enemmän jos ei valmiutta, aseita ja kertauksia ole heille?

M. Yleinen asevelvollisuus ei tietenkään poistu. Sehän on täysin eri asia kuin asepalvelus. Suuressa osaa natomaita on sodan syttyessä yleinen asevelvollisuus kuten meilläkin. Mutta ei meilläkään silti ikäluokasta käy asepalveluksessa kuin reilu 30% kun kaikki otetaan tasa-arvoisesti vertailuun mukaan. Ulkopuolella "valtio velvoitteen" ovat naiset, lisääntyvä määrä maahanmuuttajia, sivarit ja pian 20% C äijiä.
Ja tämä onkin sellainen yhä julkisemmaksi nouseva ongelma, että jo uusien mies yhdistysten, kirjojen, nettisivujen ynm takia vanhentunut systeemimme tulee murenemaan ja yllättävän nopeasti. Seuratkaapas!

N. Tästä kaikesta syystä mm sodan ja rauhan huippuasiantuntija Ahtisaari sanoi jo julkisestikin, että olemme täysin KUMMAJAISIA jo maailmassa kun emme tajua näitä yläpuolisia asioita vajaa 1000 miljoonan maailman humaaneimman ja koulutetuimman ihmisen tavoin.

O. Mikä estää tämän tiedon leviämistä kansan pariin?

Se että armeijamme kantahenkilökunta on aivan yhtä itsekkäitä ihmisiä kuin me kaikki muutkin eri etujärjestöjen ja alojen ihmiset. Järjettömäksi paisunut kantahenkilökuntamme kun mahdollisesti jouduttaisiin päivittämään järjelliselle tasolle ja tämä voisi aiheuttaa potkut osalle.

Eli tyyli on: ”hiljaa nyt vaan, hälläväliä mitä maksaa ja kuinka kummajaisia jo olemme maailmassa kunhan itsellä duunia riittää” Kummajaistilanteen maksajina kun ovat koko suomen veronmaksajat ja nämä palkattomat orjatyöläiset/asevelvolliset nörtit ddr-tyylisine puusuksi hiihtokouluineen.

Sinänsä tämä on aika alhaista koska juuri sinisilmäistä kansaa ja näitä pakkotyöläisiä hölmötetään vuodesta toiseen tyyliin: ”pitää uhrautua ilman palkkaa maansa eteen ;) … nykyään siis upporikkaassa monikulttuuri maassa.”

Lisäksi pitää muistaa että erittäin iso osa kantahenkilökunnasta on taustaltaan lestadiolaisia (sotilasammatti yksi ihannoitavimmista) jotka pitävät jo eu:takin "ilmestyskirjan petona". Ja ovat jämähtäneet ilman tv ynm johonkin kaus menneisyyden sielunmaisemiin.

Kyse on myös alhaisesta aluepolitikoinnista.