keskiviikkona, joulukuuta 09, 2009

Kenellä paras irtisanomissuoja?

Tiger Woods scandal prompts question: Why do men cheat?

Thai-hierojia ja syrjäytyneitä miehiä

A Quick Primer On The Sexual Marketplace, & Why The Femosphere CANNOT Address It Meaningfully

We need a radical feminism that ends women's enslavement and allows them to be neither subordinate nor men writ large

Think Twice, Young Man

Saatko sinä potkut?
Irtisanomisjärjestyksen perusidea on, että tärkeitä ammattilaisia ei panna pihalle.

Paras suoja on raskaana tai perhevapailla olevilla sekä henkilöstön edustajilla.

Helmi halusi tietää miten lukijat suhtautuvat ylipainoon ja päättikin kysyä voiko ylipainoinen olla seksikäs. Vastauksia tuli yli 1300 kappaletta ja lähes kaikki olivat sitä mieltä, että ylipaino ei vähennä seksikkyyttä

20 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1234280/Gender-gap-schools-widening-emerges-boys-slipping-girls-just-years-schooling.html

"Schools Minister Diana Johnson said there were no quick fixes. 'It takes time and energy from both parents and teachers to make changes,' she said.

'You need focused, long-term support to get sustained improvement over time.'

Eli toisin sanoen, asialle ei aiota tehdä mitään.

Jorma kirjoitti...

"Lasikattoilmiön poistamisessa Helsingillä on vielä paljon tekemistä. Kaupungin koko henkilöstöstä miehiä on vain 26 %."

Helsingin ongelma näyttää olevan sukupuolten ammatillinen segregaatio. Miestyöntekijöiden määrää olisi määrätietoisesti ryhdyttävä lisäämään.

Homo kirjoitti...

Testosteroni ei sittenkään syy aggressiiviseen käytökseen?

Testosteroni ei lisääkään aggressiivista käytöstä, kuten yleisesti uskotaan, esittää uusi tutkimus. Nature-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan testosteronilisä ei saanut koehenkilöitä käyttäytymään yhtään sen aggressiivisemmin, vaan he sen sijaan tavoittelivat parempaa sosiaalista asemaa.

Homo kirjoitti...

Isä käski siivoamaan, tytär suihkutti kaasua naamaan

Yhä useampi upseeri jättää puolustusvoimat

Homo kirjoitti...

Men addicted to the effects of estrogen

Homo kirjoitti...

The Beautiful Woman Syndrome

Homo kirjoitti...

Tiger Woodsin vaimo ei voi viedä lapsia Ruotsiin ilman lupaa

Supersääret eivät vetoakaan miehiin

Anonyymi kirjoitti...

Testosteroni ei lisääkään aggressiivista käytöstä, kuten yleisesti uskotaan, esittää uusi tutkimus.

Hormonit ovat vekkuli ilmiö. Muistaakseni testosteronin lisääminen naisillakin lisäsi heidän naisellisuuttaan, eikä niinkään miehekkäitä piirteitä tai jotain.. joka tapauksessa myytti testosteronista 'mieshormonina' elää melko huteralla perustalla.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Supersääret eivät vetoakaan miehiin..

Vähän samanlainen itsestäänselvyys kuin että naisen käsivarret eivät ole millään muotoa merkitykselliset seksuaalisen kiihotuksen kannalta miehelle.

Jalat ja kädet - tietenkin hirmuläskit iljettävät, mutta kyllä se on naama, perse ja tissit, jotka joko aiheuttavat tai eivät aiheuta vilkkautta kassiosastolla ja verenpainetta ihmepötkylässä.

Sääret ja käsivarret ovat yhdentekevää osastoa siinä mielessä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

The Beautiful Woman Syndrome..

Erittäin hyvä artikkeli.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon Beautiful Woman Syndromeen liittyen näiden syndroomalaisten kommentteja (mukavasti samalla linkaten asian siihen, että onko läski seksikästä jne..)..

http://www.bwsyndrome.com/brainless_beautiful_women.php

- Vortac

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Taas laaja uutinen ja keskustelu:

Suomen puolustuskyky murenee, koska upseerit siirtyvät puolustusvoimista firmojen palvelukseen.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009120910747253_uu.shtml

Lahjakkaat lähtevät

Yhä useampi nuori upseeri taistelee mieluummin yritysten palkkalistoilla kuin "kruunun leivissä", koska puolustusvoimissa ei ole mahdollisuuksia edetä uralla.

- Tahti on sellainen, että kolmessa ja puolessa vuodessa häviää kokonainen kadettikurssillinen upseereita, Upseeriliiton pääsihteeri Hannu Sipilä selventää.

--

KYLLÄ SE SIITÄ KUN "VÄHÄN POTKII" - NYT SELKEÄSTI ALKAA SELKÄRANKA MURTUMAAN ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

VAPAUTUKSIEN HAKEMINEN (UPSEERIEN LISÄKSI) ON MYÖS MUUTENKIN RÄJÄHTÄNEET KASVUUN KOLMEN VIIMEISEN VUODEN AIKANA SUOMESSA -JA VOI OLLA MAHDOLLISTA, ETTÄ ALLEKIRJOITANEELLAKIN ON OLLUT "HIEMAN" OSUUTTA ASIAAN ; )

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009092510312170_uu.shtml

"Historiallisen huono tilanne on Kajaanissa, jossa jopa 30 prosenttia asevelvollisista hylättiin kutsunnoissa.

- Kyllä tämä tulos hämmentää. Tällaisiin lukuihin ei ole täällä päin totuttu, sanoo majuri Tero Kinnarinen Kainuun aluetoimistosta Aamulehdelle."

--

Seurataanpa nyt muutama vuosi vielä lisää kuinka hyvässä kunnossa on feministivaltion moraali -muutos josta siis loppupeleissä juuri nämä vittumaiset naisemme kärsivät eniten.

--

Kosto on suloista.


Bye Bye Beautiful

http://www.youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo

Jorma kirjoitti...

"Tiger Woods scandal prompts question: Why do men cheat?"

Miksi eivät? Kuka ei tekisi samoin kuin Tiger (tai kuten hänen väitetään tehneen, jos ollaan tarkkoja), jos vain voisi? Jos olisin Tigerin asemassa, niin voi olla, etten kykenisi vastustamaan kiusausta. Ehkä en edes haluaisikaan vastustaa sitä.

Vaimolla on toki tällaisessa tilanteessa oikeus nostaa meteli ja ottaa ero, mutta väkivaltaa tai rahastusta en hyväksy.

Anonyymi kirjoitti...

"Tiger Woods scandal prompts question: Why do men cheat?.

Niin, tuo on toki AINOA kysymys, jota tuo 'skandaali' "promptaa" kysymään.

Ei esimerkiksi sellaista kysymystä kuin "Miksi naiset ovat väkivaltaisia?" tai "Miksi naiset katsovat oikeudekseen haavoittaa aviomiestään pelkän pettämisen vuoksi, kun mieheltä moista ei koskaan hyväksyttäisi, ja miksi nainen ei joudu teoistaan koskaan vastuuseen?"..

Tai 'Miksi noin korkean statuksen mies menee naimisiin tollaisen väkivaltaisen ja rahanahneen hupakon kanssa?' ..

Bernard Chapinilla on aika mainio videopätkä tuosta aiheesta..

http://www.youtube.com/watch?v=rduZDUPC9-c

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Pieni varoitus heille, jotka aikovat tuon mainostamani videon katsoa; pitäkää volume ERITTÄIN hiljaisella noin 21 ensimmäistä sekuntia, jos ette halua lähteä korvalääkäriin puhjenneen tärykalvon vuoksi tms.

En tiedä, miksi Bernard välillä huutaa tuon oman teemanimensä, mutta sen jälkeen on yleensä ihan turvallista pitää volume normaalina. Mielestäni tuo on aika typerä ja ärsyttävä piirre, kun aina saa olla alussa varovainen volumen kanssa. Lisäksi hän ei näytä tajuavan, että tollanen volume clippaa sitä ääntä, ja näin ollen särkee pahasti (mikrofonit ovat yhtä rajallisia kuin näyttölaitteet ja kuva- sekä videotaltiointilaitteet tällä planeetalla).

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisin Tigerin asemassa, niin voi olla, etten kykenisi vastustamaan kiusausta. Ehkä en edes haluaisikaan vastustaa sitä.

En ikinä haluaisi olla tuollaisessa asemassa - julkkiksena, jonka naaman koko maailma tuntee.. mitä esoteerisia vaiktuksia sellaisella on, en uskalla edes kuvitella sitä kokonaisuudessaan.

Toisekseen, en ikinä, ikinä haluaisi olla naimisissa nykymaailmassa, olipa asemani mikä hyvänsä, mutta varsinkaan, jos se olisi tuollainen varakas YTM. En tiedä, miksi herra Woods on mennyt alunperin naimisiin, etenkin tutkimatta tuon vaimonsa psykologista profiilia ja motiiveja erittäin tarkasti, mutta omapahan on hölmöytensä.. Ehkä tästä voi tavallinenkin kansa oppia jotain.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jos tosissaan halutaan pohtia "syitä aggressiiviseen käytökseen", on kyllä nostettava katse mikroskoopista ja alettava katsella yhteiskunnan rakenteita ja naisten miespreferenssejä.

Naiset valitsevat miehiä, joilla on väkivaltainen luonne ja aggressiiviset geenit. Eivät tietenkään pelkästään tällaisia miehiä, mutta nämä ovat yksi YTM:n ilmentymä. Niinpä tällaiset geenit lisääntyvät.

Naiset myöskin valitsevat miehiä, jotka ovat muuten vain aggressiivisia sosiopaatteja yms. murhaajat esim. ovat suuressa suosiossa naisten keskuudessa - ei taida olla kuuluisaa murhaaja, joka ei olisi saanut naisilta kasapäin kiihkeitä rakkauskirjeitä!

Miehen siis kannattaa olla aggressiivinen, koska naiset palkitsevat nimenomaan aggressiivisuuden ja dominanssin. Aggressiiviset sielut siis mielellään inkarnoituvat tänne, ja tulevat palkituiksi.

Miehiä lisäksi syrjitään. Syrjitään kehdosta hautaan, aivan käsittämättömän monilla eri metodeilla aina byrokratiasta kirjoittamattomiin 'sosiaalisiin koodeihin'. Vähemmästäkin tulee vihaiseksi, kun tulee kohdelluksi ties monennenko luokan kansalaisena jossain mutatoituneiden spitaalisten torakoiden ja viemäriliejun välimaastossa.

Vihaisuus tarpeeksi pitkään jatkuttuaan, ja yhteiskunnan, naisten sekä jopa toisten miesten ruokittua epäreiluudella ja miesvihalla näitä vihaisuuden liekkejä, voi sitten aika ymmärrettävästi jossain vaiheessa paineen kasvettua tarpeeksi suureksi purkautua aggressiivisuutena. Tässä ei pitäisi olla mitään ihmettelemistä.

Voisin jatkaa, mutta pointtini varmaan tuli jo selväksi; turha etsiä sitä aggressiivisuutta laboratorioiden laitteilla pelkästään ihmisen biologiasta. Katsokaa laajempaa kuvaa, lakeja, joita miehiä vastaan on säädetty, naisten käytöstä ja suunnatonta valtaa, sekä miesten lähes totaalista ihmisoikeuksien (ja muidenkin oikeuksien) puutetta, naisten miespreferenssejä, 'preselection'ia, jne..

Katsokaa tyypillisen ujon, köyhähkön miehen elämää kehdosta hautaan, ja katsokaa, miten eri tavalla miehiä kohdellaan kuin naisia (oikeustuomioistuin lienee tästä räikeimpiä esimerkkejä, 'oikeuden kun pitäisi olla sokea', jne.)..

Silloin ymmärrätte, että jostain hiton hormonista on aika turha etsiä syytä 'miesten aggressiivisuudelle', joka näyttää muuten taas olevan ainoa asia, jota miehissä tutkitaan. Koskaan ei tutkita miesten hyvyyttä, miesten positiivista vaikutusta lasten kasvatukseen, miesten innovatiivisuuden yhteiskuntaa kehittävää vaikutusta tai sitä, että kaikki rakennukset, joita maailmassa on, ovat miesten rakentamia.

Milloin aletaan tutkia syitä NAISTEN aggressiivisuudelle? Vai pitääkö meidän vieläkin teeskennellä, ettei keisarinnalla nyt SELLAISIA vaatteita olekaan..

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Silloin ymmärrätte, että jostain hiton hormonista on aika turha etsiä syytä 'miesten aggressiivisuudelle', joka näyttää muuten taas olevan ainoa asia, jota miehissä tutkitaan."

Joo, minunkin mielestä
kaikki nämä evoluutio/hormooni/miehen rakenne- tyyppiset perustelut on naurettavia, kun todelliset syyt löytyvät mielen velttoudesta, käyttäytymisen puolelta ja perinne ihanteista. Ihminen vapauttaa kätevästi vastuunsa asioista sanomalla, että hormooni/evoluutio jne. vaikutti.

"Koskaan ei tutkita miesten hyvyyttä, miesten positiivista vaikutusta lasten kasvatukseen, miesten innovatiivisuuden yhteiskuntaa kehittävää vaikutusta tai sitä, että kaikki rakennukset, joita maailmassa on, ovat miesten rakentamia. "

Voisi muuten kirjoittaa
HS:n yleisönosastolle tollaisen kirjoituksen missä todetaan vain tekniikan ja rakentamisen olevan miesten ansiota lähes
kokonaan, ja sitten vaatia lopuksi naisille korkeampaa veroa näiden palvelujen käytöstä. :) Mahtaisi syntyä soppa jos kirjoitus julkaistaisiin. Naiset varmaan alkaisivat puolustautua sillä, ettei olisi maailmassa yhtään lasta, edes poikia jos eivät he olisi pillua esiin kaivaneet (ja tähän voisi sitten todeta, että naiset eivät yleensä pillua annakaan - mutta silti pitää olla kännykät ja insinöörien mittaamat tukevat rakennukset, joissa viettää aikaa).

"Milloin aletaan tutkia syitä NAISTEN aggressiivisuudelle? Vai pitääkö meidän vieläkin teeskennellä, ettei keisarinnalla nyt SELLAISIA vaatteita olekaan.."

Naiset on aggressiivisia, koska eivät anna pillua?

No ei tietynlainen aggressiivisuus sinänsä ole viallista, kunhan se pysyy kohtuuden rajoissa ja palvelee jotain tarkoitusta, kuten itsekuria jne.

bmaad kirjoitti...

"Jalat ja kädet - tietenkin hirmuläskit iljettävät, mutta kyllä se on naama, perse ja tissit, jotka joko aiheuttavat tai eivät aiheuta vilkkautta kassiosastolla ja verenpainetta ihmepötkylässä.
Sääret ja käsivarret ovat yhdentekevää osastoa siinä mielessä."

Sääret ja kädet vaikuttavat
siinä missä nuo muutkin. Naiset laittavat kätensä huolella, eikä turhaan.

Jos pelkkä naisen tissi ja naama kiinnostaa silloin ei kyllä näe paljon nyansseja.

Taidat olla yksinkertainen ihminen jälleen, Vortac. Avokämmen on tärkeä olla kunnossa. Sillä voi nimittäin myös hyväillä.