maanantaina, joulukuuta 07, 2009

Viro vai Etelä-Afrikka?

Tutkimus: Puolet virolaisista kärsii väkivallasta kotona

Tutkimus: Joka neljäs eteläafrikkalainen myöntää raiskanneensa

Tytöt pätevämpiä

Moody, indecisive and always trying to behave like a man, why ladies make truly lousy bosses

15 kommenttia:

Homo kirjoitti...


C-poikien ryöpyttämät kiekkonaiset eivät välitä tappioista

MikkoAP kirjoitti...

Heh, aikalailla nolot lukemat tuossa! :D

Ebe kirjoitti...

God damn it...

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Itselläni on ollut jo vuosia omistusasunto Eestissä jne. Pidän sitä lähes toisena kotimaanani.

Me emme voi edes tajuta maailman feministisimmän maan miehinä, miten valtiomme eroaa kuin yö ja päivä toisistaan kulttuuriltaan -viron miesten eduksi.

Esimerkiksi -Virossa tosiaan on eroprosenttikin pian maailman korkeimpia, kuten Suomessakin. Mutta täysin päinvastaisesta syystä kuin Suomessa. Eestin miehillä on niin paljon kaikenikäistä laadukasta naista tarjolla, että Eestissä miehet nakkailee laatunaisia pihalle ja kiertoon tosta vaan. Siis ihan perusjannut.

Sen lisäksi on vielä kadut ja kuppilat täynnä sellaista Venäläistä ym silikoni stripparia ja ilotyttöä, että me emme edes pornounissamme näe sellaisia.

Tuo 50% väkivalta tilasto ja seksuaalinenkin väkivalta tilasto tosiaan tarkoittaa sitä, että Viron perusjannu ottaa sen upean näköisen blondinsa keittiön pöydällä juuri silloin kuin haluaa. Ja useimmiten se nainen pitää tästä.

Suosittelen jokaista Suomalaista sinkkumiestä unohtamaan Suomen naiset ja suuntaamaan Eestiin. Kielikin on vielä erittäin helppo oppia ja kaikki hiukankin nuoremmat puhuvat englantia ja todella moni hoonoa soomea valmiiksi.

Asunnot ovat myös tällä hetkellä Suomalaiselle lähes ilmaisia.

Siis se on terapiaa kun menee Viroon sopiville alueille muutamaksi päiväksi esim maaseutupaikolle. Aluksi se voi kyllä olla shokkihoitoakin, kun ei meinaa saada menemään millään jakeluun, että hymyileekö ja flirtaileeko tuokin yli 10 vuotta nuorempi "elovena BB kathy" minun kanssa ja taas tuo ja tuo ; )

Tällä puheella. Jos joku miesaktiivi tai sinkkumies kaipaa tietoa, että miten hakisi Virosta naisen, auton tai ostaisi sijoitusasunnon, niin neuvon ilmaiseksi. Pistäkää mieleen.

--

Pitää muistaa, että tosiasiassa tämä Sofi femakkomme on kyllä syntynyt Suomessa ja saanut "feministi oppinsa ja aivopesunsa" maailman pahimmassa paikassa, eli Hki:n punafeministi kultturelli piireissä.

BB Kathy tai Kadi taas edusti sitä peruseestiläistä naista jota se maa on täynnä. Ne naiset ovat kilttejä, herkkiä ja antavia oikeasti.

Virossa jo äidit opettavat tunnetusti tytöilleen naiseutta ja kaikkein loukkaavinta Viron naiselle on, jos hän ei pysty tekemään miestä tyytyväiseksi makuuhuone toimissa. Tämä on siis tunettua. He pitävät tätä ikääkuin naisen velvollisuutena ja mittarina. Mikä ihan oikein onkin?

Henry kirjoitti...

"BB Kathy tai Kadi taas edusti sitä peruseestiläistä naista jota se maa on täynnä. Ne naiset ovat kilttejä, herkkiä ja antavia oikeasti."

BB-Kätlinhän tuli tunnetuksi "cock-teasena". Anu-Saagim sanoi BB-ekstrassa, että virolaiset naiset ovat juuri sellaisia, eli tykkäävät flirttailla, mutta eivät mene pidemmälle.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

No Anu Saagim nyt voikin puhua mitä sattuu. On hän kyllä siinä oikeassa, että perus virolainen nainen on siis upea nainen, ei niinkään mikään lutka.

Mutta ... kyllä ne Henry menevät. En nyt muista, että oletko sinä Henry sinkku, mutta jos olet niin en edes ajattelisi Suomalaista naista.

Nimittäin markkina-arvosi on niin kova Eestissä. Siellä nimittäin tuo miehen ihanne mallikin on vielä kaiken muun lisäksi vähän erilainen.

Jos juuri tuollainen perinteisen miehen oloinen mies, jolla on vielä korkeakoulututkinto taskussa, urheilu ja joku shakki harrastuksena menee viroon, niin olet kovaa valuuttaa siellä.

Luultavasti puhut jo englantia hyvin ja korkealla ÄO opit vironkin alkeet nopeasti. Eestin kielessä on muuten 30 täysin samaa sanaa mitä länsi-suomen murteessa.

--

Jos viron naiset ovat johonkin kyllästyneet, niin niihin omiin miehiinsä, jotka suuren tarjonnan takia ovat kyllä muuttuneet melkoiseksi sioiksi. Varsinkin siis Suomalaisen miehen näkökulmasta. Nehän juokin pian kaikki itsensä henkiltä jne ; ) ... ja suoraan sanottuna antavat aika herkästi "kurinpalautusta" niille naisilleen ym ... lisäksi on ymmärrettävää, että on vaikea aviossakin ollessaan vastustaa sitä ilotyttöjen määrää ja tarjontaa ... Tallinnalaiset miehet hyppivät kyllä huorilla aikalailla helposti aviossakin ollessaan ... se on niinkuin lähes hyväksytty tapa ...

--

Tietysti sitten tätä riittää pilvin pimein. Katsokaapa tasoa:

http://www.sexwork.net/girls/EST/Tallinn/0/0

--

Pikku yksiön pystys nyt hankkimaan noin 20 000 eurolla Tallinnastakin. Sijoitusasunnon Tallinnan ulkopuolelta pystyn hankkimaan sinulle 5000-10 000 ekellä. Ja kun lyöt sen HS kautta vuokralle Suomalaiselle, niin se maksaa itsensä takaisin 3 kertaa nopeammin mitä sijoitettu pääoma Suomessa.
Parhaimmillaan sinulla voi olla reilu 5 vuodessa "ilmaiseksi" hankittu asunto Tallinnassa.
Ja helpostikin jos se viro nytkähtääkin nyt tästä syvästä pohjastaan nopeaan nousuun, sillä silloin myös vuokra nousee samaa tahtia, mutta ei tietenkään enää jo sijoitettu pääoma.

www.kv.ee

Autoista jos valitset esim Kian, niin se maksaa 1/3 osan Suomesta. Volkkari taas lähes 2/3 osaa koska Eestiläinen ihannoi jotenkin Saksaa ;) Syödä saat Tallinnassa tällä hetkellä peruslounaan ulkona 2,5-3 eurolla. Ruoka kaupassa maksaa oikeasta paikasta haettuna puolet Suomen hinnasta. Vaatteet murto-osan esim asteen turisteilta piilossa olevalla venäläisellä ostarilla. Hienoa uusia kenkiä esim saa 5-7 eurolla, paitoja samaan hintaan jne.

Virolaisen keskipalkka on inan alle 800 josta menee veroa 20 prossa ja käteen siis jää korkeintaan keskiverrosti 650.

... Esim Kaseralta voi aina kysyä kiinteistön ostosta, kirjanpidosta, lakiasioista. Ja sanoa terveisiä minulta. Hän on tunnettu about meidän ikäinen kiinteistövälittäjä ja tilitoimiston pitäjä Tallinnassa. Itse ja isäni ym ovat ohjanneet hänelle ainakin kymmenen eri Suomalaista liikemiestä (aika suuriakin sitten pari) ja kaikki ovat kehuneet häntä huipuksi. Uskoisin että tulisitte toimeen kuin perse ja paita. Olette vähän saman näköisiäkin ; )

http://www.revalkv.ee/index.php?lang=4

Ja näitä tietysti riittää lisää jos joku haluaa vain apua.

--

Itse olen sellaisessa elämänvaiheessa, että en oikein "rakenna" enää mitään tulevaisuuttani Suomalaisen "peruselämän malliin". Ja olemme suht samanikäisia.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tarkoitin siis nopeaan kirjoittaessani, että sijoitettu pääomasi on se minkä sinne laitois esim 10 000 euroa, mutta viiden vuoden päästä se voikin olla jo 15-20 000 ekeä ja vuokratuotto kaksinkertainen. Siis se vuokra joka jo alkujaankin Suomalaisille vuokrattuna on huikea suhteutttuna sijoitettuun pääomaan vrt Suomeen.

Ynnäilepä vähän lyhennyksiä. Lisäksi jos sattuu olemaan sellainen luonne - niin yhden kahdenkin asunnon vuokraaminen pimeästi on äärimmäisen helppoa, niin ettei tulot näy missään eikä tarvitse maksaa latiakaan veroja mihinkään.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

http://www.sexwork.net/girl/7149

Mikäs tollasellekin 48 kg Tajalle olisi kyytiä antaessa?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tämän verran vielä -entäpä vaikka tuollainen vähän isompi Vanessa siellä kotinurkillasi?
http://www.sexwork.net/girl/7521
http://www.sexwork.net/girls/FIN/Jyväskylä/0/0

Vortac kirjoitti...

With our typical propensity for multi-tasking, I was more comfortable doing ten things at once and keeping all the balls in the air..

Tässä nyt ei ihan olla ajan tasalla. Eivät naiset 'moniaja' yhtään sen paremmin kuin miehetkään. Naiset luulevat sitä moniajoksi, jos he puhuvat puhelimessa, jauhavat purkkaa, piirtelevät jotain, kuuntelevat musiikkia taustalla ja vahtivat jotain skidiä siinä samalla.

Miehet sen sijaan ovat ainakin oman kokemukseni mukaan erittäin hyviä aktuaalisessa moniajossa, jossa tarvitaan tarkkaa huomiota monessa eri asiassa yhtaikaa; esimerkiksi juurikin moniajavan käyttöjärjestelmän käyttämisessä. Siltikin, ihmisen moniajo on oikeastaan hyvinkin hidasta pre-emptive-tyyppiä, eikä aitoa multitaskingia varsinaisesti, jotain yksinkertaisia asioita lukuunottamatta.

Kun on vain kaksi kättä, kaksi jalkaa ja voi kiinnittää koko huomion vain yhteen asiaan kerrallaan, ei voida oikeastaan kunnolla puhua moniajosta.

Silti, tuo on taas niitä myyttejä, joita feminismi on luonut, ja jotka eivät kyllä pidä paikkaansa oman kokemukseni mukaan; naiset voivat olla käsittämättömän surkeita 'moniajajia'. Siinä missä mies voi lukea jotain tekstitiedostoa samalla kun häneltä kysyy ratkaisua johonkin ohjelmointiongelmaan hänen prosessoidessaan kolmatta pulmaa samanaikaisesti mielessään, hän yleensä vastaa aika nopeasti - nainen sen sijaan voi kälättää jotain typerää simppeliä juorua puhelimessa eikä -ollenkaan- pysty vastaanottamaan, mitä häneltä kysyy siinä samalla.

Tietokoneen käyttö on hyvä testi - 10 eri ohjelmaa yhtaikaa käytössä, osa lomittain näkyvissä ja kenties vielä screenien käyttö ja ohjelmien switchailu aina tarpeen mukaan sujuu miehiltä aivan helposti - naiset vaikuttaisivat ennemminkin pitävän vähemmän ohjelmia auki kerrallaan ja keskittyvän vain siihen juoruiluosuuteen aina yksi ihminen kerrallaan...

Ja tähän on ihan turha vastata, että "kyllä miehetkin juoruavat!!11", koska se on sama kuin sanoisi että 'kyllä naisetkin ovat lentokonepilotteja'..

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Women do, however, make a difference to bankruptcy levels, says a study by Leeds University Business School. It surveyed 17,000companies and found that having at least one female director on the board cuts a company’s chance of going bankrupt by about 20 per cent.

Why? Because we’re more cautious. But a study of 2,000 companies in the U.S. found a correlation between companies with disproportionately more female board members and lower profitability and lower market value."

Tätä se naisten bisnesjohtaminen näyttää olevan. Todella menestyviä yrityksiä ei tällä tyylillä luoda eikä johdeta. Menestys vaatii riskien ottamista.

Jorma kirjoitti...

"Tytöt pätevämpiä"

Sari Näre on ihan yhtä sekaisin kuin aina ennenkin.

Arawn kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo: "Tuo 50% väkivalta tilasto ja seksuaalinenkin väkivalta tilasto tosiaan tarkoittaa sitä, että Viron perusjannu ottaa sen upean näköisen blondinsa keittiön pöydällä juuri silloin kuin haluaa. Ja useimmiten se nainen pitää tästä."

Mutta pitämisestään huolimatta nainen ilmoittaa poliisille perusjannun raiskanneen hänet keittiön pöydällä???

Ei sinänsä, mielestäni neuvosi, että tän paikan miehet menisivät Viroon on hyvä ja kannatan sitä lämpimästi.

Vortac kirjoitti...

Sari Näre on ihan yhtä sekaisin kuin aina ennenkin.

Niin on, mutta on huolestuttavaa, että tuollaisella emäsialla on noin paljon valtaa; se tyttöpuisto on varmasti vain ensiaskel johonkin suurempaan, josta sitten sanotaan "ei tämä varsinaisesti ole miehiltä kiellettyä.."...

Mitä veikkaatte seuraavaksi näreen askeleeksi tuon 'tyttöpuiston' jälkeen? Lisää tuollaisia puistoja? Tyttörakennuksia? "Vain naisille"-messuja.. ainiin, niitähän on jo - naisen joulumessut.. googlatkaapa tuo jos haluatte ärsyyntyä jälleen miesten syrjinnästä. Pahinta on, että siitä on isot mainokset esim. metroissa jne. julkisilla paikoilla!

Milloin viimeksi on ollut 'miesten joulumessut', joita on mainostettu isosti julkisissa kulkuvälineissä?

- Vortac

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Mistähän poliiseista arawn nyt puhuu ja mistä raiskauksista.

Sanoin että terve nainen usein pitää siitä, että mies ottaa hänet.

ESIM.

"Jos naiset eivät saa kunnon panoa säännöllisesti, he alkavat yhteiskunnallisesti aktiiviseksi" - Anne Moilasen Tulva lehti.

"Feministiäidit eivät pelkästään varoitelleet tyttäriään. He myös kouluttivat poikaystäviä. Näin syntyi seksuaalisesti korrekti mies ... kiltti ja huomaavainen ... kainoa kikkeliään ujosti tarjoava mies on hieno kasvatussaavutus, mutta Kontula huomauttaa, että jotkut naiset haluavat rajuja patriarkaalisia panoja"- Feministi ja tutkija Anna Kontula Apu lehdessä