lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Elokuva ATM-fantasiana

Samasta työstä sama palkka — paitsi armeijassa?

Harriet Harman faces an inconvenient truth

James Cameronin Avatar 3D ATM-fantasiana

Hemmetin kivannäköinen saa paikan

'You've bankrupted my dad': 13-year-old girl to sue Child Support Agency after legal battle left father with crippling debts

She got through 27 secretaries in TWO years and reduced staff to tears every day. Meet Labour's ambassador for women at work

Wedded Abyss

114 kommenttia:

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tässa armeija uutisoinnin yhteydessä antaisin (taas) tällaisen vihjeen lonkalta esimerkiksi –kun tällainen uutisoidaan siihen kannattaa käydä vastaamassa tunnetuimmilla keskustelufoorumeilla.

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=248088

Eli tuossa esimerkiksi laitoin heti vastauksen etusivulle IL ja lukijoita on pian sillä ketjulla 20 000.

Olen pelkästään parin kolmen viikon aikana vastannut tällaisiin asioihin kovilla faktoilla, viittauksilla tutkimuksiin, lakeihin ym niin että nämä vastausten näkijämäärät alkavat olla ennemminkin kuusi numeroisissa luvuissa, kuin viisinumeroisissa. Henryn, Pasi Malmin ja Pauli Sumasen ilmaiseksi netissä olevat kirjatkin ollaan mainittu aika useasti ; )

Miettikääpä nyt jos olisi oma yhdistys ja olisi niihin kaikkiin laittanut alle oman nimen ja tämän yhdistyksen www sivun – jossa olisi se eräänlainen ”pop up” ikkuna lyhyine esittelyineen ja ”mainoksineen ilmaisesta liittymisestä”? Ja samoin viime vuoden aikanakin niihin muutamaan päämediassa olevaan kirjoitukseen jotka nyt julkaistiin nimimerkillä.


--

”Na'vi-prinsessa Neytiri saapuu pelastamaan hänet, ja näkee ensimmäisen kerran rakkaansa ihmishahmon – itseään yli metrin lyhyemmän, jaloistaan surkastuneen ramman. Arvatkaapa mitä: Neytirin nähdessä Jaken selviävän naisen katseessa on pelkkää rakkautta. Jos TÄMÄ ei ole ATM-fantasiaa parhaimmillaan, niin mikä sitten on? Onhan kohtaus – ja koko elokuvakin – täydellinen vertauskuva nettideittailusta: nainen rakastuu komeaan ja maskuliiniseen, kaikkeen pystyvään avatar-profiiliin, mutta sitten hänelle selviääkin, että mies onkin oikeasti trailerissa asuva kalpea kääpiöinvalidi.

Kalpea kääpiöinvalidi …(nyt tämä mies repesi ; ) ;) ; )

No vakavammin ottaen. Tämä tekstihän on rajua feminismiä, joka rasismin omaisesti tyypittää ja mustamaalaa kuvia miespuolisista nettideittailijoista vastenmieliseksi fyysisesti ja mieleltään valehtelijaksi –kyseessä on laajemmasti ottaen kasvava propagandistinen ilmiö (feminismin selitysten kirjo), jolla naiset yrittävät oikeuttaa yhä suurempia sinkkuelämä lukujaan, luonnotonta valtansa määrää ja muuttaa samalla lisää kulttuuriamme arvomaailmaa isminsä mukaiseksi.

Ilmiö kuuluu samaan kastiin mustamaalaamisessaan kuin vaikkapa esim joku raja ja lyömätön linja kampanjat.

Eli tuossakin kirjoituksessa on taas varmaan itseään ”miesaktiiviksi” luullut kaveri astunut täydellisesti ismin syöttämään miinaan ja onkin todellisuudessa se feministi propagandan ”hyödyllinen idiootti”.

Tätä kaikkea se teettää, nimittäin se ALEMPITASOINEN FEMINISTINEN YHTEISKUNTA JO LUONNOSTAAN NAISIA YLEMMILLE MIEHILLE.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Päämedioissa piti siis kirjoittaman ... mutta tosiaan kun johonkin tällaiseen lehteen saa menemään jutun läpi niin sen voi vilaista sadat tuhannet ihmiset - ja jos siinä olisi nettisivu alla niin siellä käy varmasti hetkessä tuhannet asiasta kiinnostuneet ihmiset ...

Glowing_ kirjoitti...

Viime viikon Anna-lehdessä palkittu feministi Johanna Kantola kertoo sauraavaa:

"Suomen väkivallan vastainen politiikka on järkyttävää. Meillä on koko maassa yksi ainoa työntekijä miettimässä naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisyä."

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Aikamme tyypillistä esimerkkiä sukupuoletusta henkisestä väkivallasta ja rasismista

"Väkivaltaisista naisista – marginaalisesta ilmiöstä – puhuminen vie huomiota pois tärkeämmiltä asioilta.

Yksi tällainen asia on suomalaisen miehen väkivalta naisia, lapsia ja miehiä kohtaan.”

Johanna Kantola

Kirjoittaja on tutkija Helsingin yliopiston yleisen valtio-opin laitoksella.

--

Minkä takia Arto Jokinen ja Johanna Kantola ym haluavat käyttää koko sukupuolta leimaavaa rasistista keskustelutapaa miesten kohdalla -vaikka he muissa kirjoituksissaan samalla voivat kertoa, että mitään sukupuolia ei ole, sukupuolien tyypittäminen ja rasistinen yleistäminen/leimaaminen on täysin tuomittavaa.

--

Miksi he eivät koskaan puhu esim FAS lapsista tai huonontuneesta äitisuhteesta, joka tutkitusti luo valtavia ongelmia ihmisille (esim masennus ja itsemurha alttiutta).

Entä kun he rasisminomaisesti jatkuvasti haluavat leimata koko miessukupuolen ja miesten voimankäytön ihannoimisen ... niin tarkoittavatko he todella että esimerkiksi armeija, vartijat, poket, poliisit, riistamaiden hoitajat ym toiminnnat pitäisi nyt myös lopettaa?

Se on aivan sama kuin kiinnittäisi rakennusalalla vain sen lieveilmiöihin jatkuvasti suurennuslasilla huomiota, ja yrittäisi vihjata kokoajan rivien välistä että koko miesten luoma talojen rakentamiskulttuuri on väärin. Kuitenkin samalla itse asuen rakennusmiesten luomassa ja pystyssä pitämässä talossa. Tähän tapaan "valikoivaa huomiota käyttäen" ovat aina toimineet eri propagandat.

Tuskin he tätäkään todellisuudessa haluavat.

He haluavat vain poimia "rusinat pullasta" miesten voimankäytön eri muodoissa.

Eli on järjetöntä vaatia samaan aikaan, samoilta ihmisiltä täydellistä väkivallattomuuden ihannetta ja pakollista lähitaistelu ja massamurhakoulutusta, eli palkatonta asetyötä

Armeija alas ennenkuin puhutaan yhtään sanaa väkivallasta tai tasa-arvosta Suomessa julkisuudessa!

Vortac kirjoitti...

Jälleen tuli todistettua tuon kantolan puheissa, että kukaan ei ole niin pihalla kuin nainen, etenkin feministinen nainen.

Sallittaisiinko tällainen sarjakuva muuten nykyään?

http://opal.ukc.ac.uk/cartoonx-cgi/ccc.py?mode=single&start=9&search=Andy%20Capp

Tokihan tuo sarjakuva nimellisesti nykyäänkin jatkaa, mutta tuskin siinä noin uskaliaita strippejä sentään nykyisin on.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuosta Avarar-elokuva-ATM-fantasia-jutusta..

** MAHDOLLISIA SPOILEREITA, JOTEN LUKEKAA OMALLA VASTUULLA (kuten se toinenkin heppu sanoi) **
Na'vi-prinsessa Neytiri saapuu pelastamaan hänet, ja näkee ensimmäisen kerran rakkaansa ihmishahmon – itseään yli metrin lyhyemmän, jaloistaan surkastuneen ramman. Arvatkaapa mitä: Neytirin nähdessä Jaken selviävän naisen katseessa on pelkkää rakkautta..

Juu, tämmöinen vastaava tilannehan oli kun BBS:t olivat uusi ja kiehtova juttu.

Voitte katsoa dokumentin nimeltään 'BBS' (en nyt muista tarkemmin, onko dokumentilla alanimeä) tarkemman tarinan saamiseksenne, mutta pääpiirteittäin se meni jotenkin näin (en ole vastuussa yksityiskohtien muutoksista huonon muistini vuoksi);

Oli kaksi eri yliopistoa, joissa oli juuri hankittuja modeemiyhteyksiä. Toiseen yliopistoon perustettiin BBS, johon sitten molemmista yliopistoista porukka soitteli. (saattoi toiki olla, että kyseessä oli vain yksi yliopisto, tai että kyseessä olikin vaikeastisuomennettava 'college', mutta älkää välittäkö siitä)

Ja kuten arvata saattaa, tapahtui teiniromanssi linjoilla; hieman puhevammainen ja ujo tyyppi oli BBS:ssä sulavapuheinen ja älykäs, kiinnostava ihminen - ja niinpä eräs erittäin viehkeä, kaunis ja nuori, suosittu cheerleader-tyyppinen nainen ihastui häneen, käyttäessään itsekin tuota BBS:ää.

Eipä siis aikaakaan, kun he kiihkeästi vaihtelivat viestejä BBS:n välityksellä toisilleen ja olivat ihastuksesta kuumana.

No sitten eräänä päivänä SE tapahtui; joku heppu päätti, että olisi mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuisi jos nuo kaksi tapaisivat livenä, ja koska hän tiesi molemmat yksilöt, hän meni vihjaamaan naispuoliselle ihmiselle, että tuo BBS-tuttavuutensa työskentelee aivan jossain lähikuppilassa (tms).

Nainen uteliaana otuksena tietenkin pelmahti miltei hetimiten paikalle katsomaan - ja kauhistumaan, kun hänen ihailemansa ultraupea BBS-uros olikin tosimaailmassa vaikeasti puhuva ujo ATM.

Ja kun on tosimaailmasta kyse, se romanssi loppui tasan siihen paikkaan, eikä nainen enää sen jälkeen siinä BBS:ssä käynyt.

Niinpä se ATM-heppu jäi nuolemaan näppejään - naisteini ei voinut kuvitellakaan edes koskettavansa niin alhaisen statuksen miesteiniä, ja niinpä tuo ATM sai kovan opetuksen siitä, mitä sorttia tosimaailman naiset ovat.

Näin ollen en voi kuin naurahtaa juonikuvion moiselle typeryydelle, tuo ei IKINÄ toimisi tosielämässä.

TOSIN, sillä varauksella, että tuossahan toki on kyse toisen planeetan asukkaasta, joten kulttuuri voi olla hyvinkin erilainen, ja näin ollen - kukapa tietää.. mutta henkisesti nykytasoisten ihmisten kanssa tuo ei koskaan toimisi niinkuin elokuvassa se kuvataan, vaan juuri niinkuin tuo opettavainen tosimaailman BBS-tapaus osoittaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo; oletko sama tyyppi kuin 'FAS-Lapsi Tulevaisuudesta'?

- Vortac

Homo kirjoitti...

Iltasanomien mukaan monien arvelut siitä, että Sellon paukuttelija olisi tarkoituksella valinnut tapettavaksi juuri ex-naistaan suojelleita, vaikuttaa pitävän paikkaansa. Tämä oli hyvä muistutus siitä, että ainakin jatkossa on syytä olla ryhtymättä ritarilliseksi ja antaa etenkin vieraiden naisten hoitaa omista valinnoistaan johtuvat suojelutarpeensa itse poliisin yms ammattilaisten kanssa. Kyllä se oma henkikulta ja terveys on arvokkaampi, etenkin kun kyse on itselleen jokseenkin vieraasta naisesta, eikä edes mistään seurustelukumppanista.

Homo kirjoitti...

Men really ARE better at parking... and that's a woman professor talking

Asko kirjoitti...

Hesarin uutispäällikön Anna Karismon hölinät päivän lehdessä innostivat kirjoittamaan hänelle (tosin jouduin hiukan lyhentelemään, kun on joku raja täällä):

Moi,

Olen samaa mieltä, että niin sanottu Oksasen Oksennus voidaan nostaa esiin myös tämän ammuskelun yhteydessä. Luultavasti olen kuitenkin täsmälleen päinvastaista mieltä kanssasi siitä, missä tarkoituksessa se pitää tehdä. Yritän kirjoittaa lyhyesti:

1) Suomihan ei ole EU-vertailujen mukaan erityisen väkivaltainen maa. Jos olisi, esimerkiksi Helsingin kadut eivät voisi kuulua Euroopan turvallisimpiin. Näitä silmittömiä ammuskeluja on kyllä ollut liikaa ja niiden estämiseksi pitää tehdä kaikki mahdollinen.

2) En tiedä ketään, joka olisi arvostellut Oksasta siitä, että hän käytti sananvapauttaan vaan siitä, että hän teki rasistisen/seksistisen yleistyksen suomalaisista miehistä. Lausunto seuraa tyypillistä rasistista kaavaa (jonka eri versioita tosin myös feminsiti ahkerasti käyttävät). Lisäksi väite on stereotypiaan perustuva valhe, mikä on myös rasismissa/seksismissä yleistä. Oksasen oksennustakin epämiellyttävämpiä ovat kuitenkin olleet tuon oksennuksen ylistäjät. Minusta on huolestuttavaa, että erityisesti naiset tuntuvat tunnistavan rasimin/seksismin huonosti, jos se kohdistuu miehiin.

3) En tietenkään väitä, että Oksasen oksennus oli Sellon ammuskelun taustalla. Se kuitenkin toi esiin sellaisen puolen suomalaisesta kulttuurista, josta eroon pääseminen voisi oikeasti vähentää näiden mielisairaiden ajautumista täysin yhteiskunnan ulkopuolelle, avun ulottumattomiin ja sielunsa pimeyteen. Tarkoitan tietysti sitä, että vihaa ei kannattaisi lietsoa ja ehkä erityisesti pitäisi välttää rasististyyppistä valheellista propagandaa. Sanalla sanoen pitäisi välttää Oksasen oksennuksia. Sen sijaan pitäisi hymyillä enemmän, vaihtaa ystävällinen sana naapurin kanssa ja antaa kanssaihmiselle yleensäkin se tunnustus, jonka hän ansaitsee. Kodeissa ja kouluissa pitäisi opettaa kanssakäymistaitoja ja ystävällisiä asenteita. Nyt, sen sijaan, liikumme kohti yhteiskuntaa, jossa jokainen mies nähdään mielisairauden partaalla roikkuvana joukkomurhaajana. Tai ainakin nämä oksaset haluaisivat, että näkisimme, jos vain hiukan käirjistän. Oksasen aateveljet ja -siskot maahanmuuttokriittisellä puolella herättelevät samanlaisia vihakampanjoita maahanmuuttajia vastaan.

Otetaan siis Oksasen heittämä pallo kiinni ja tuomitaan hänet ja erityisesti hänen ylistäjiensä käyttäytyminen mahdollisimman voimakkaasti. Jos niin ei käy, minäkin olen päättänyt ryhtyä vihaamaan kanssaihmisiäni. Parempi ulvoa sutena susien joukossa. Ensimmäiseksi aion kiinnittää huomion siihen, miten tyypillinen suomalaisnainen mykän raivonsa vallassa tappaa lapsia ja joukkomurhaa puolustuskyvyttömiä sairaita. Molemmat väitteet ovat tilastojen valossa yhtä totta kuin Oksasen oksennus -- eli täyttä valhetta, totta vain yksittäistapausten valossa. Sitten herättelen vihakampanjan albaaneja vastaan.

No, oikeasti en pystyisi tuollaiseen. On tullut opiskeltua liikaa rasismin historiaa. Tiivistän vielä: Olisiko joku ammuskelijoista ehkä jättänyt tekonsa väliin, jos olisi kohdannut hiukan enemmän ystävällistä huomiota kanssaihmisten taholta?

bmaad kirjoitti...

"Ensimmäiseksi aion kiinnittää huomion siihen, miten tyypillinen suomalaisnainen mykän raivonsa vallassa tappaa lapsia ja joukkomurhaa puolustuskyvyttömiä sairaita."

Ja synnyttää poikalapsia raiskaamaan itsensä ja tappamaan veljensä maamiinojen tuollapuolen.

Maailma on sanellut naiselle julman totuuden, ja sen totuuden valtikkaa hän kantaa.

Sen totuuden valtikalla hän pirstoo monen miehen elämän tuhannen päreiksi.

Moni ujompi mies uskoo naisen sanaan liian helposti.

Siinä on eteeristä dominanssia. Siinä on vessanpönttö ja tulivuoren suuaukko aina lähellä.

Haistaka naiset yhtä pitkä kuin leveä vittu.

Työntäkää vittulettunne vitun lettuvittuihinne!

Lusikaa ja käskekää meitä miehiä rynkyttämään aina vaan kovempaa, ja rynkyt olalla. Teistä naaraista ei ole mihinkään. Me miehet ollaan SAATANA jumalia.

Työntäkää ne PIMPPISLOTTINNE sinne missä Vortac on maaherranna.

Vortac kirjoitti...

Tämä kuva kuvastaa sitä muutosta, joka on alkamassa orastaa ja tapahtua..

http://opal.ukc.ac.uk/cartoonx-cgi/ccc.py?mode=single&start=16&search=Andy%20Capp

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sen sijaan pitäisi hymyillä enemmän, vaihtaa ystävällinen sana naapurin kanssa ja antaa kanssaihmiselle yleensäkin se tunnustus, jonka hän ansaitsee..

Hyvä pointti. Mutta sanoisin kyllä pienenä korjauksena, että väkinäinen hymy ei kyllä kovin kaunista ole, eikä tunnu itsestäkään hyvältä.

Ennemminkin olisi parempi pyrkiä kehittämään hyvää tahtoa toisia ihmisiä kohtaan (siis ihan AITOA hyvää tahtoa), vaikkapa ajattelemalla miten vaikeaa heilläkin oikeastaan on, ja miten jokainen ihminen pystyy tuntemaan kärsimystä..

silloin se hymykin tulee ihan itsestään.

Aito hymy on kaunis hymy. Hyvä tahto on kuitenkin hymyäkin tärkeämpää - mieluummin pokerinaama, jolla on aidosti hyvä tahto kuin hymyilevä käärme, joka vain odottaa tilaisuutta iskeä puukko selkään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Työntäkää ne PIMPPISLOTTINNE sinne missä Vortac on maaherranna..

Heh, heh. Siellä saa kyllä aika paljon maksaa tullia tollasesta, että rajojen sisäpuolelle pääsee..

- Vortac

Ebe kirjoitti...

Kaikkien ATM-elokuvien äiti on kyllä Matrix, jota muuten itse kieltäydyin aluksi katsomasta säälittävän "tietokonenärtistä tulee digimaailmassa jeesus ja supermies yhdessä".

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Sieltä tulee juuri nyt elokuva vapautunut mies televisiosta.

Tiedä nyt sitten siitäkään ; )

Homo kirjoitti...

Ei kovin yllättävää:

...
Meillä oli eräässä harjoituksessa skenaarinen tehtävä, joka meni pääpiirteittäin niin, että kuviteltiin kaivos onnettomuus jonka seurauksena kaivokseen oli jäänyt loukkoon 37v valkoihoinen mies, 8v. valkoihoinen lapsi, tummaihoinen 24v maahanmuuttaja mies, pelastuskoira joka paikansi uhrit sortuneessa kaivoksessa, 18v valkoihoinen nainen sekä n.65v valkoihoinen aviopari.
Tehtävä oli päättää ketkä ja missä järjestyksessä pelastettaisiin sortuneesta kaivoksesta ennakkotiedon ollessa, että kaikkia ei hyvinkään todennäköisesti saataisi pelastettua.
...Annettiin hetki aikaa pähkäillä yksinään järjestys missä kukin haluaisi suorittaa pelastuksen...
Erään sosiaalialalla työskentelevän 30v. naiseläjän lista meni seuraavasti:
"-8v. lapsi
-18v. nainen.
-Pelastuskoira..."
...

Vortac kirjoitti...

Tästä kuvasta näkee, miten ovat ajat muuttuneet.. tällaista vitsiä ei voisi nykyisin julkaista sitten millään; ihme, että tuokaan webbisivu sitä uskaltaa pitää tuolla arkistoissaan.

http://opal.ukc.ac.uk/cartoonx-cgi/ccc.py?mode=single&start=66&search=Andy%20Capp

Aiheena toki 'domestic violence against woman'..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tässä mihinkään liittymättömänä juttuna aion nyt kirjoittaa pienen tilityksen. Se on aika vaatimaton minun mittapuillani, mutta jostainhan se on uusi vuosikymmen aloitettava.

Nimittäin feministien tapa väännellä asioita tyyliin "history" ja "herstory"..

Siis hetkonen, ottakaamme nuo sanat tarkempaan syyniin.

"HIS" = "hänen (miehestä)"

"HER" = "hänen (naisesta)"

HIS-tory... ei siis HIS STORY.

Vastaava väännös, jos sellainen jostain syystä on ihan pakko typeryyden nimessä vääntää, olisi sitten ennemminkin

HER-tory.. eikä suinkaan HER-story.

eli HIStory ja HERtory, tai HISStory ja HERStory.

Mutta milloinkas feministeillä olisi logiikkaa ollut tuon asian tajuamiseen. Koko sana 'history' ei siis mitenkään viittaa miehisyyteen, siinä nyt vain sattuu olemaan kolme kirjainta siinä järjestyksessä, että se muodostaa tuon sanan 'his' .. mutta jos sen korvaa sanalla 'her', ei koko sanassa ole mitään järkeä (kuten myöskään, jos sen tulkitsee tarkoittavan 'hänen miehestä', koska silloin sana olisi nimenomaan HIS-tory, eli hänen-miehestä-tory. Mikä hitto on 'tory'?)

Haluaisin joku päivä oikein kääriä hihat ja käydä jokaIKISEN feministisen miljoonia kertoja ihmiskunnan aivoon syötetyn ja syövytetyn kliseen tällä tavalla läpi ja purkaa sen osiin ja näyttää kaikille; "Katsokaa, sisällä onkin vain ilmaa!".

- Vortac

Homo kirjoitti...

Jotain näistä on saattanut olla täällä jo aiemmin. Pahoitteluni mahdollisista duplikaateista:

AMANDA PLATELL: Men allowed women to turn them into sissies and must now rediscover their masculine side

'Quit work to help your husband', says a controversial new book that has infuriated feminists

R.I.P. MEN: They earn less, are pushed around and reduced to sex objects.... or are they? Tin hats at the ready!

Homo kirjoitti...

Sunnuntain potentiaalisesti kiinnostavia ohjelmia:

TV1 klo 13:55: Pokka pitää
-hyviä narttustereotypioita

TV1 klo 21:20: Ykkösdokumentti: Kissanaisia
-Onko kyse ATN:stä (kuvauksesta: Moni nainen täyttää yksinäisyyttään kissoilla)?

YLE Teema klo 18:00: Kino Klassikko: Kenelle kellot soivat
-"Ernest Hemingwayn romaaniin perustuva elokuva amerikkalaisesta vapaaehtoisesta Espanjan sisällissodassa."

Annie kirjoitti...

"Scifiä kirjoittavat miehet ovat luonnontieteellisesti suuntautuneita lukijoidensa tavoin, ja luonnontieteellinen suuntautuminenhan on nykytiedon mukaan käytännössä lähes sama asia kuin Aspergerin oireyhtymä tai muut autismin oireet."

Siis mitä?? Nörtithän ovat tämän hetken kuuminta hottia. Siis sellaiset, jotka huolehtivat hygieniastaan... Itse olen ainakin aina langennut juuri nörtteihin ja scifisteihin. T. Luonnontieteilijä muttei autisti.

"Avatar vetoaa kaltaiseeni tunne-elämältään teiniksi jääneeseen ja seksuaalisesti syrjäytyneeseen nuoreen mieheen teknisen ylivertaisuutensa lisäksi."

Ei ilmeisesti ole sinun tekstiäsi, koska olet todennut olevasi YTM. Kyllä Avatar vetoaa seksuaalisesti aktiiviseenkin sekä tekniikaltaan että tunnepuoleltaan.

"Tämän tuen avulla Jake omaksuu kulttuurin ja nousee sankarihahmoksi. Kukapa meistä ei teininä olisi haaveillut tällaisesta?"

Tarinassahan ei ollut mitään uutta. Sama teinifantasia on pyörinyt teattereissa ja leiritulien ympärillä jo ammoisista ajoista lähtien. Mutta kyseessä on yksi ihmiskunnan perusmyyteistä ja ihminen biologisessa mielessä ei tule juuri muuttumaan. Tai muuttuu, mutta erittäin hitaasti. Juuri oli Hesarissa juttu, miten ihmisnaarailla on ymmärrettävä syy valita uroksista kelpoisimmat - jotta jälkeläisetkin olisivat kelpoisia. Raskaus, synnytys ja lastenhoito kun verottavat merkittävästi naisten voimia - tietää äiti.

"Täydellinen vertauskuva nettideittailusta: nainen rakastuu komeaan ja maskuliiniseen, kaikkeen pystyvään avatar-profiiliin, mutta sitten hänelle selviääkin, että mies onkin oikeasti trailerissa asuva kalpea kääpiöinvalidi."

Hauska ja osuva huomio. :-D Mutta eikö miehen kannattaisi yrittää päästä eroon "invaliditeetistaan", jos se on mahdollista, lähteä ihmisten pariin ja etsiä itselleen se naaras. Ei naisilla ole sen helpompaa. Jos haluaa tasokkaan miehen, on oltava itsekin tasokas. Kilpailu on kovaa. Jouduin itsekin näkemään paljon vaivaa löytääkseni sopivan kumppanin. Miestenmetsästys ja vampin ominaisuuksien ylläpito on kovaa hommaa. Mutta samalla hyvin palkitsevaa! T. Entinen säälittävä nörtti. ;-)

Annie kirjoitti...

Bmaad: En yhtään ihmettele, jos et saa naista... Tuolla asenteella.

Annie kirjoitti...

Näitä kommentteja kun lukee, niin ei voi muuta todeta kuin että tämä on itseensä pettyneiden miesten foorumi.

Homo kirjoitti...

Annie, kommenttisi ("Siis mitä?? Nörtithän ovat tämän hetken kuuminta hottia. Siis sellaiset, jotka huolehtivat hygieniastaan...") saa minut vahvasti epäilemään, että kommunikoit jollain konstilla varsin erilaisesta rinnakkaismaailmasta käsin. PS, onko sinulla esittää jotain lähdeviitteellistä evidenssiä siitä, että meidän maailmassamme nörtit olisivat tällä hetkellä "kuuminta hottia", niin kuin väität? Useampi tätä ajanhetkeä ennen kirjoitettu Suomi24:n kirjoituskin, jossa naiset kuolaavat nörttimiesten perään, voitaneen katsoa riittäväksi lähdeviitteelliseksi evidenssiksi.

Homo kirjoitti...

Pitäisiköhän tästä aihepiiristä alkaa jo tekemään jonkinlaisia vedonlyöntejä:

Mervi Nykänen: Matti sammui kesken hakkaamisen!

...
Mervi aikookin nyt lopettaa kaksikon liiton lopullisesti.
...

Homo kirjoitti...

Children of Blackshirt women live with shame

Large condoms for S African men

Condoms 'too big' for Indian men

tympeäNörttö kirjoitti...

Annie sekoili:
"Mutta eikö miehen kannattaisi yrittää päästä eroon "invaliditeetistaan", jos se on mahdollista, lähteä ihmisten pariin ja etsiä itselleen se naaras. Ei naisilla ole sen helpompaa."

Nauraisin, jos ei itkettäisi. "Ei naisilla ole sen helpompaa." Taidat olla edelleen säälittävä nörtti, jos et tuota enempää ymmärrä ihmissuhdemarkkinoita. Profiilikuvassakin olet kääntänyt pääsi häpeilevästi poispäin. Kunpa pysyisit jatkossakin piilossa.

tympeäNörttö kirjoitti...

Vortac kertoi dokumentista:
"Naisteini ei voinut kuvitellakaan edes koskettavansa niin alhaisen statuksen miesteiniä, ja niinpä tuo ATM sai kovan opetuksen siitä, mitä sorttia tosimaailman naiset ovat."

Tämäntyylisiä tarinoita kuulee aina silloin tällöin. Minua niissä ihmetyttää eniten se, että miksi kyseiset aateeämmät vaivautuivat juttelemaan niille naisille alunperinkään? Kun onhan kuitenkin täysin selvää, miten tulee käymään... Näistä syystä itse ainakin rajoitan vakavammat keskustelut täysin miestenvälisiksi, kun ei ole mitään pointtia jumittaa friendzoneilla.

Henry kirjoitti...

Annie: "Siis mitä?? Nörtithän ovat tämän hetken kuuminta hottia. Siis sellaiset, jotka huolehtivat hygieniastaan... Itse olen ainakin aina langennut juuri nörtteihin ja scifisteihin. T."

mutta...

http://annielander.blogspot.com/2010/01/stephen-lang.html

"Avatarin eversti oli kyllä oikea kusipää, mutta siitä huolimatta miesten mies. Harmaat hiukset vain lisäävät Stephen Langin charmia. Olen aina tuntenut vetoa vanhempiin miehiin, mutta en todellakaan haikaile mitään isähahmoa, vaan TOSI miestä. Ja olen aina vastustanut sotaa, mutta silti ollut heikkona sotilaisiin - naisten yleinen ongelma. Senpä takia sotilaana esiintyvä mies on parempi kuin aito ja se onkin roolileikin koko idea."

bmaad kirjoitti...

Bmaad: "En yhtään ihmettele, jos et saa naista... Tuolla asenteella."

Millä ihmeen asenteella?
Minä saan vakituisesti naista. Lisäksi ventovieraat naiset vielä toisinaan toljottavat hymistellen ja flirttailevat.

"Näitä kommentteja kun lukee, niin ei voi muuta todeta kuin että tämä on itseensä pettyneiden miesten foorumi."

Uuu..

bmaad kirjoitti...

"haluaa tasokkaan miehen, on oltava itsekin tasokas. Kilpailu on kovaa. Jouduin itsekin näkemään paljon vaivaa löytääkseni sopivan kumppanin. Miestenmetsästys ja vampin ominaisuuksien ylläpito on kovaa hommaa. Mutta samalla hyvin palkitsevaa! T. Entinen säälittävä nörtti. ;-)"

Oikeastaan mitään kilpailua
ei edes ole. Ihmiset valikoivat toisiaan nopeasti yhteensopivuus- ja tunne perusteella, sekä tietysti myös ulkonäön. Romanssit alkavat ja syvenevät nopeasti, vievät mukanaan. Nykyisen naisystävän kanssa aikoinaan istuttiin matolla ja niin se matto imaisi meidät molemmat. Ei se kovin kilpailullinen tilanne ollut, vaikka joku varmasti jäikin ilman. ;>

bmaad kirjoitti...

TN:"Nauraisin, jos ei itkettäisi. "Ei naisilla ole sen helpompaa." Taidat olla edelleen säälittävä nörtti, jos et tuota enempää ymmärrä ihmissuhdemarkkinoita. Profiilikuvassakin olet kääntänyt pääsi häpeilevästi poispäin. Kunpa pysyisit jatkossakin piilossa."

Katsokaa kuka kirjoittaa. TN.

No, ymmärrän kyllä tasan
tuota Annien ujellusta. Olen nimittäin vastaavasti ajattelevan naisen aikoinani heivannut pihalle
oikein talkoovoimin.
Naisellakin voi olla vahva käsitys siitä, ettei kelpaa kenellekään, vaikka tuo käsitys on totuudenvastainen. Annie, nainen kelpaa aina jollekin. Mutta mies joutuu olemaan aina jotain
saadakseen.

bmaad kirjoitti...

"Työntäkää ne PIMPPISLOTTINNE sinne missä Vortac on maaherranna.."

"Heh, heh. Siellä saa kyllä aika paljon maksaa tullia tollasesta, että rajojen sisäpuolelle pääsee.."

Niinpä, ainahan sinne
kuitenkin naisihminen pääsee
ilman tullia kunhan muistaa käyttäytyä kohteliaasti ja hymyillä miehiä päin aidosti ja naisellisesti. Näin Vortac voi olla varma, että kyseessä on iloinen, aito, puhdasoppinen ja kohtelias nainen, joka ottaa miehen sellaisenaan huomioon, eikä ole heti lyömässä tätä sanomalehdellä takalistoon.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

ANNIE:
"Juuri oli (feministi) Hesarissa juttu, miten ihmisnaarailla on ymmärrettävä syy valita uroksista kelpoisimmat - jotta jälkeläisetkin olisivat kelpoisia. Raskaus, synnytys ja lastenhoito kun verottavat merkittävästi naisten voimia - tietää äiti."

--

Tarkoitatko siis tätä Hesarin feministitoimittajien kanssa:
Maailman johtavina Islamin tutkija

"Eurooppa muuttuu islamilaiseksi tämän vuosisadan loppuun mennessä, sanoo maailman johtava islamin tutkija tri Bernard Lewis ...Saksassa syntyvistä lapsista on muslimeja vuoteen 2025 mennessä jo 75%, STT:n uutisen mukaan. Hollanti muuttuu nykyisellä väestönkehityksellä muslimienemmistöiseksi maaksi vuoteen 2040 mennessä, Ruotsi vähän myöhemmin. Ranska on islamisaatiossa joissain suhteissa vielä pidemmällä. Tanskassakin on jo kouluja joissa on ainoastaan muslimioppilaita."

Vai tätä:
Eu:n opetusministeriöt kauhuissaan


"EU-maat ovat huolissaan koulujen täyttymisestä maahanmuuttajataustaisista lapsista. Esimerkiksi Irlannissa maahanmuuttajia on jo 40 prosenttia koululaisista...maahanmuuttajakoululaisten osuuden raju kasvu kävi ilmi EU:n opetusministerien kokouksessa torstaina Brysselissä."


Vai tätä:

Aamulehden Pääkirjoitus 16.12.2009
Venäjällä alokkaista 5 vuoden päästä puolet muslimeita

"Putinin islamilaisasiantuntija Venjamin Popov arvioi, että islaminuskoiset nousevat vuosisadan puolessa välissä Venäjällä enemmistöksi.

Jos väestökehitys jatkuu Venäjällä ennallaan, vuonna 2015 armeijan alokkaista enemmistö on muslimeja."

--

Haluatko että pistän vielä lukuja lestadiolaisista, joita on eri suuntineen n 200 000 Suomessa ja jotka synnyttävät lähes 10-15 lasta jokainen – vastaavat myös paljon Suomen syntyvyydestä?

--

Ja vielä:

… tämän kaiken päälle ihannoit tyypillisenä nykynaisena nörttejä ja metroseksuaaleja (hehän sopivat isminne kuvioihin helposti ohjattavina luonnottomina miehinä) … ongelma kun vaan siinäkin on tämä:

”Geeneiltään erilaiset onnistuvat lastenteossa paremmin, saavat terveempiä ja vastustuskykyisempiä lapsia, eivätkä kyllästy toisiinsa niin helposti –sanoo Liverpoolilainen tutkijaryhmä”

Käytäpä nyt taas tässäkin kohdassa vähän mielikuvitusta esim huikeiden erolukemiemme, uusien terveysongelmien ym suhteen ; )

--

Narsistisia, luonnottomia ISMEJÄ propagandoineen ollaan ennenkin päästetty valtaan ja ne ovatkin olleet erittäin tuhoisia yhteiskunnalle nopeasti, vain muutamissa vuosikymmenissä.

Naarailla ei koskaan kuuluisi olla tällaista valinnanvapautta terveessä kulttuurissa. Miesten kuuluisi määrätä terveessä yhteiskunnassa paljon voimakkaammin näitä asioita.

Ja omat voimakkaat lisäkieroutumansa luovat yhtääkkiä kulttuuriimme vielä e-pillerit ym kemialliset häiriötekijät. Itseasiassa tarkemmin hetken mietittyäni asiaa inhorealistisesti luonnonlakien näkökulmasta … eihän esim abortit (500 000 tehty jo suomessa ja tahti jatkuu) ja e-pillerit (90% naisista syö) ole ollenkaan mikään luonnollinen asia?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Professori Timo Vihavaisen uutuus: Länsimaiden tuho

Feminismi ja naistutkimus ovat immuuneja kritiikille. "Ne ovat kuin aikoinaan kommunistinen ideologia, joka todisti itsensä oikeaksi ja teki kritiikin mahdottomaksi, koska systeemin ulkopuolelta sitä ei voinut kritisoida."

"Länsimaisuudesta ei Vihavaisen mukaan kuitenkaan enää parin sukupolven päästä edes puhuta."

- Tärkeimmät niistä prosesseista, jotka vaikuttavat länsimaiden vahingoksi, ovat peruuntumattomia. Tämä koskee niin luonnonvaroja, taloutta, genetiikkaa kuin demografiaakin."

--

Eli sellaista vallanhimoisen, epäluonnonmukaisen ismin tuottamaa luonnonvalintaa ja kulttuurievoluutiota ; )

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=241&start=0

Syltty kirjoitti...

bmad
"Oikeastaan mitään kilpailua
ei edes ole. Ihmiset valikoivat toisiaan nopeasti yhteensopivuus- ja tunne perusteella, sekä tietysti myös ulkonäön."

Millä perusteella tuo valikoimisprosessi ei muka sisällä kilpailua?

Vortac
"Nainen uteliaana otuksena tietenkin pelmahti miltei hetimiten paikalle katsomaan - ja kauhistumaan, kun hänen ihailemansa ultraupea BBS-uros olikin tosimaailmassa vaikeasti puhuva ujo ATM."

Jos nainen itse oli tavanomainen, miksi hänen olisi pitänyt tyytä AT-mieheen? Miksei mies ei etsinyt itselleen sopivampaa seuraa eli esimerkiksi lihavaa yksinhuoltajaa?

bmaad kirjoitti...

"Millä perusteella tuo valikoimisprosessi ei muka sisällä kilpailua?"

Suoranaista valikoimisprosessia ei välttämättä ole. Suhde vain alkaa sitten kun sopivat henkilöt osuvat yhteen. Tämä siis oman kokemuksen pohjalta. Nykymaailmassa on varmaan paljon vastahakoisemminkin käynnistyviä ihmissuhteita.

Se miksi jotkut miehet jäävät ilman ei myöskään välttämättä johdu suorastikatsoen kilpailusta, vaan siitä, että yhteiskunta on luonut keinotekoisia vaatimuksia, joiden täyttämiseksi vaaditaan mieheltä siihen halua ja ominaisuuksia.

"Jos nainen itse oli tavanomainen, miksi hänen olisi pitänyt tyytä AT-mieheen? Miksei mies ei etsinyt itselleen sopivampaa seuraa eli esimerkiksi lihavaa yksinhuoltajaa?"

Siksi, että AT-mies ei ehkä ollut lihava, eikä edes yksinhuoltaja.

Oma naisystäväni on oman suhteemme aikana käynyt panemassa jo kymmentä AT-miestä. Itse olen KT.

bmaad kirjoitti...

ANNIE:
"Juuri oli (feministi) Hesarissa juttu, miten ihmisnaarailla on ymmärrettävä syy valita uroksista kelpoisimmat - jotta jälkeläisetkin olisivat kelpoisia. Raskaus, synnytys ja lastenhoito kun verottavat merkittävästi naisten voimia - tietää äiti."

Hahhah. Varmaan tuossa
rodunjalostusartikkelissa olisi voinut samantien määritellä vaikka valokuvien avulla, ketkä ihmiset on kelpoja, ja ketkä täysiä
tuhkamunia. Siihen eivät natsin rahkeet riittäneet.

"Naarailla ei koskaan kuuluisi olla tällaista valinnanvapautta terveessä kulttuurissa. Miesten kuuluisi määrätä terveessä yhteiskunnassa paljon voimakkaammin näitä asioita."

Kyllä pitäisi. Itse
kannatan sitä, että naiset taivutetaan kunnioittamaan miehiä
vaikka pakkokeinoin. Sitten kun se kunnioitus tulee sieltä lopulta itsestään pakkokeinot voidaan
vähitellen poistaa.

Tällainen maailma, missä
naisen sanaa pidetään totuutena,
siitä huolimatta mitä se sisältää on johtamassa vain siihen, ettei miessukupuolessa nähdä enää mitään.

Jape kirjoitti...

Annie: "Siis mitä?? Nörtithän ovat tämän hetken kuuminta hottia. Siis sellaiset, jotka huolehtivat hygieniastaan... Itse olen ainakin aina langennut juuri nörtteihin ja scifisteihin. T. Luonnontieteilijä muttei autisti."

Niin, sinähän Annie eräässä toisessa blogissa väitit, että sinulla on sellainen luuseri/nörtti/ATM-miehenä, joka oli sellasinen resupekkakin vielä, eikä osannut itsestään oikein huolehtia. Miten lienee hygienian kanssa ollut? No joka tapauksessa, kerroit myös, muistaakseni, että olet tuota miestäsi pettänyt. Että niin HOTTIA on sinulle nörtit/ATM:t.

Annie: "Mutta eikö miehen kannattaisi yrittää päästä eroon "invaliditeetistaan", jos se on mahdollista, lähteä ihmisten pariin ja etsiä itselleen se naaras."

Miten tämä olisi mahdollista? Hieman konkretiaa peliin, kun se homma ei ole vain itsestä kiinni, oikeasti.

Annie: "Ei naisilla ole sen helpompaa."

Taatusti on. Kyllä se on helpompaa olla valitsijan roolissa kuin valittavan (ts. ei valittavan, oikeasti).

bmaad kirjoitti...

Just mietin TN:n paluuta ihmetellessäni, että missäköhän Jape luuraa niin eipä mennyt kuin minuutti, niin Jape kirjoitti tänne uutta matskua.:>

Jape kirjoitti...

No olen pitänyt hiukan taukoa, Bmad, mutta kyllä tämä tästä taas vertyy ja vilkastuu.

Vuoden loppua ja samoin alkuvuosi on eri tavoin kiireellisiä muuten, niin silloin on hyvä pitää hiukan blogikommentoinneista taukoa, vaikka väliin voi aina jonkun kommentin käydä heittämässä...

bmaad kirjoitti...

"No olen pitänyt hiukan taukoa, Bmad, mutta kyllä tämä tästä taas vertyy ja vilkastuu."

No elämäni ykkösprioriteetti
se ei ole kuka täällä kirjoittelee milloinkin, mutta jostain syystä aina mietin tuollaisia asioita.

"Vuoden loppua ja samoin alkuvuosi on eri tavoin kiireellisiä muuten, niin silloin on hyvä pitää hiukan blogikommentoinneista taukoa, vaikka väliin voi aina jonkun kommentin käydä heittämässä..."

Juu, tilinpäätökset painaa päälle. Veroilmoituksen täyttäminen on sekin aika työlästä, pikkujouluista puhumattakaan.... :P

MikkoAP kirjoitti...

"Jos nainen itse oli tavanomainen, miksi hänen olisi pitänyt tyytä AT-mieheen? Miksei mies ei etsinyt itselleen sopivampaa seuraa eli esimerkiksi lihavaa yksinhuoltajaa?"

No sinänsä ihan hyvä pointti, että AT-miehen ei kannata nirsoilla.

Mutta sen verran täytyy pilkkua, ööh, viilata, ettei yksinhuoltajien välttäminen ole samanlaista nirsoilua kuin ulkonäköön ja ikään liittyvä nirsoilu.

Vastuu isäroolin ottamisesta niin taloudellisessa kuin henkisessä mielessä ei ole suoraan verrattavissa ulkonäköseikkoihin liittyvään nirsoiluun, sillä kyse ei ole vain kahden kaupasta.

Ja toisaalta kyllä ne lihavatkin naiset osaavat nirsoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo:

"Naarailla ei koskaan kuuluisi olla tällaista valinnanvapautta terveessä kulttuurissa. Miesten kuuluisi määrätä terveessä yhteiskunnassa paljon voimakkaammin näitä asioita.

Ja omat voimakkaat lisäkieroutumansa luovat yhtääkkiä kulttuuriimme vielä e-pillerit ym kemialliset häiriötekijät. Itseasiassa tarkemmin hetken mietittyäni asiaa inhorealistisesti luonnonlakien näkökulmasta … eihän esim abortit (500 000 tehty jo suomessa ja tahti jatkuu) ja e-pillerit (90% naisista syö) ole ollenkaan mikään luonnollinen asia?"


Mitäh??? Nainen ei muka saisi vapaasti valita kenet ottaa tai päättää yhteiskunnan asioista? Jopas on taas *****puhetta. Jäitkö Suomessa ilman naista, kun piti Viroon asti lähteä? Tiedoksesi että kulttuuri ei ole mikään stabiili tila vaan se muuttuu aina ja koko ajan. Kaikkialla. Se mikä oli tavallista 50-luvulla ei ole enää välttämättä normi.

Ja mitä luonnollisuuteen tulee, niin tuskinpa esim.mitkään sydäntautilääkkeetkään sen luonnollisempia ovat ja nuo e-pillerit ovat VAIN YKSI ESIMERKKI LUKUISISTA lääkkeistä, jotka kulkeutuvat virtsan mukana luontoon ja veteen ja vaikuttavat meihin. Ja joiden kaikkia ainesosia eivät vedenpuhdstamot suodata. Toivottavasti olet itse muistanut olla johdonmukainen etkä ole myrkyttänyt ympäristöä syömällä elämäsi aikana antibiootteja tai muitakaan lääkkeitä.

Ja tiedoksesi, että on olemassa myös hormoonittomia ehkäisyvaihtoehtoja kuten kondomi ja kuparikierukka, joista ei erity sitten minkäänsortin hormia yhtään mihinkään tai kehenkään. Pidät varmaan myös siellä Virossa ollessasi huolen siitä, että naiset, joiden kanssa paneskelet eivät käytä hormoniehkäisyä ja siten "luo mitään kemiallisia häiriötekijöitä", eikö?

Ja parempi että abortti on laillistettu, etteivät naiset kuole puoskarien käsiin kuten ennen vanhaan. Tai ettei katoilta tarvitse hyppiä, että pääsee sikiöstä eroon.

Tuossa kirjoituksessasi oli myös pitkät litaniat muslimeista. Miten ne liittyvät asiaan? Otitko ne esimerkkeinä "tosimiehistä" vai?

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:

"Mutta milloinkas feministeillä olisi logiikkaa ollut tuon asian tajuamiseen. Koko sana 'history' ei siis mitenkään viittaa miehisyyteen, siinä nyt vain sattuu olemaan kolme kirjainta siinä järjestyksessä, että se muodostaa tuon sanan 'his' .. mutta jos sen korvaa sanalla 'her', ei koko sanassa ole mitään järkeä (kuten myöskään, jos sen tulkitsee tarkoittavan 'hänen miehestä', koska silloin sana olisi nimenomaan HIS-tory, eli hänen-miehestä-tory. Mikä hitto on 'tory'?)"

Minua ei tuo history-sana ole koskaan häirinnyt, enkä haluaisi etä se väännettäisiin joksikin herstoryksi, mutta mistä tiedät, että tuo ei tule sanoista his story? Suurin osahan hallitsijoista sun muista päättäjistä on ollut miehiä ja historiaahan onkin kirjoitettu melko miehisistä näkökulmasta.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

"mistä tiedät, että tuo ei tule sanoista his story?"

Voisko johtua siitä, että historiaa ei keksitty Englannissa eikä edes Australiassa? Kehotan myös tutustumaan sellaiseen nykyajan ihmeeseen kuin Google.

Syltty kirjoitti...

"eihän esim abortit (500 000 tehty jo suomessa ja tahti jatkuu) ja e-pillerit (90% naisista syö) ole ollenkaan mikään luonnollinen asia?"

Onko ydinvoima, öljylämmitus tai polttomoottori tai mielipiteiden vaihto verkon välityksellä sitten jotain luonnollisia asioita?

Mistä lähtien asioiden luonnollisuus tai luonnottomuus on ollut minkäänlainen peruste suuntaan tai toiseen?

Syltty kirjoitti...

En ymmärrä Vortacin vaahtoamista history/herstorysta, sillä tuohan on aivan normaalia iät ja ajat harrastettua sanavääntelyä (esim. jos Spinal Tapissa esiintynyt rokcumentary).

Sitäpaitsi Michael Jacksonin kokoelmalevy on nimenomaan HIStory.

http://www.urbanmusic2000.com/images/history.jpg

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

On perustavaa laatua olevia sääntöjä kulttuurissa, jotka olivat 5000 vuotta sitten ja -50 luvulla samanlaisia, mutta eivät ole enää. Tämän voi ymmärtää vain vilkaisemalla historiaan ja ympärilleen tällainen -70 luvullakin syntynyt machosonni.

Kulttuuri tosiaan muuttuu nopeastikin esim sairaitten ismien voimasta kuten historiaa ja feminismiä seuraamalla näemme, ja tieteenkin mukaan kulttuurievoluutio voi mennä pahasti ristiin biologisen evoluution, luonnonlakien ja sukupuoli ym faktojen kanssa –tässä ristiriidassa kuitenkin aina kulttuurievoluutio (esim sairas ismi) lopulta häviää taistelun.

Tuossahan asiaa ollaan juuri käsitelty koko kolumniketjussa, Ms ruukinmatruunan viisastelussakin ja viimeisessäkin viestissä ym ; )

- ELI ELLEMME ME TEE LOPPUA TÄSTÄ FEMINISMITÄ, NIIN KYLLÄ SE (ONNEKSI) TEKEE MEISTÄ –
Brand New Kansanviisaus

--

Oletko muuten tuo Annie jonka sivuillakin jo kävin tirkistelemässä? Nimittäin jos olet, niin voisin hyvin mielelläni ja tasa-arvoisesti paneskella sinuakin. Näin voisimme yhdessä taata luonnonsuojelullisen puolenkin onnistumisen? Miltäs kuulostaa?

Kai Annie haluat ottaa osaa tasa-arvon edistämiseen ja luonnonsuojeluun?

Arawn kirjoitti...

Ja aborttihan on erinomaisen "luonnollinen" asia, jos katsotaan historiaa tai muuta eläinmaailmaa. Abortteja on ihmiskunnassa tehty ammoisista ajoista lähtien, siitäkin huolimatta, että se oli usein odottavalle äidille hyvin vaarallista. Yleisiä olivat myös ns. "jälkiabortit" eli lapsi hylättiin jonnekin kuolemaan. Ja tämä ei ole millään tavalla tavatonta eläinmaailmassa; monet emot hylkäävät poikasensa stressaantuneina, jotkut jopa syövät omat jälkeläisensä sellaisissa tilanteissa.

tikka kirjoitti...

hehhe, arvasin että annien kommentti (tänään klo 03:06) tuo vipinää keskusteluun. :) esim henkan huomio ("mutta... http://annielander.blogspot.com/2010/01/stephen-lang.html" jne) oli aivan pryceless! :D nörtti aka tosimies, pasifisti aka sotilas.. jep jep. tosin uskon itse että atm:issä on kohtuullisesti sotaisuuttakin, kapinallisuudesta puhumattakaan (esim lord selibacy). stephen langin ulkonäköä ei kuitenkaan IKINÄ, millään. kaikki kunnia annielle kuitenkin hauskasta bloggauksesta, etenkin langia palvovat kuvatekstit olivat huvittavia. :)

kyllähän totuus on että naisen ei tarvitse tehdä juuri mitään herättääkseen edes joissakin miehissä mielenkiintoa. on kokeiltu ilman naamiointia, tukka kampaamatta, silmälaseissa, resuvaatteissa, ilman kohottavia rintsikoita.. mikään ei auta, ne pirut kiinnostuvat silti kun vaan on nainen!


yleinen tasa-arvo: "e-pillerit (90% naisista syö)"

mistähän tuon luvun repäisit? itse löysin googlettamalla käyttöasteeksi 25% (yhdistelmäpillerit) + pari % minipillerit - ja tuo on tuoretta kamaa (lähde http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=5638/type=1).


bmaad: ""Jos nainen itse oli tavanomainen, miksi hänen olisi pitänyt tyytä AT-mieheen? Miksei mies ei etsinyt itselleen sopivampaa seuraa eli esimerkiksi lihavaa yksinhuoltajaa?"

Siksi, että AT-mies ei ehkä ollut lihava, eikä edes yksinhuoltaja."

tuon voinee kumota sillä että nainen oli chearleader-tyyppinen ytn, mies atm. eivät siis suinkaan pariutumiskelpoisia mat-mittarilla. jos taas otetaan käyttöön hihhuli/humanistimittari, voitaisiin sanoa että heillä oli hyvä henkinen yhteys ja SIKSI he olisivat olleet sopivat toisilleen. jälleen, mat-viitekehys vain ampuu atm:iä jalkaan, pitäen heidät tilanteessa jossa kaikki on mahdotonta.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Jollet Annie kannata tasa-arvoa ja luonnonsuojelua niin sitten minun kai täytyy tyytyä noihin? Tai ehkäpä paikalla ilmestynyt Arawn kannattaa tasa-arvoista antamista?

--


http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ehk%C3%A4isypillerit+voivat+kiusata+naista+huomaamatta/1135239428890

"Ehkäisypillereistä luopuminen saattaa yllättää naisen: tutuksi tullut kiukutus loppuu yhtäkkiä.

"Hormoniehkäisyä käyttäviä varoitetaan epämääräisistä sivuoireista, kuten masennuksesta, ärtyneisyydestä ja seksuaalisesta haluttomuudesta. (sekä tunnetusti myös ylipainosta eli lihomisesta)

Moni nuorena ehkäisyn aloittanut ei kuitenkaan ehdi ennen lapsentekoikää kokea, millaista elämä on omilla hormoneilla. Tällöin pillereiden aiheuttamaa kiukkuisuutta voi erehtyä pitämään luonnollisena.

Kansanterveyslaitoksen vuoden 2004 tietojen mukaan 25-39 vuotiaista naisista lähes 90 prosenttia käyttää tai on jossain vaiheessa käyttänyt tablettiehkäisyä."

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Linkki ei näemmä tullut oikein, koska ajattelin juuri mielessäni tasa-arvoisia ajatuksia peuhaamisesta samaan aikaan Annien ja Arawnin kanssa.

Tuleeko nyt?

Mutta jollette kannata tasa-arvoa ja luonnonsuojelua niin sitten minun kai täytyy tyytyä noihin?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Hei poijad! Kaunis,hoika tyttö tarjoan sexy seura.
Soita,kun olet ikävä!

tikka kirjoitti...

yleinen tasa-arvo, aika raju muutos jos vuonna 2004 käyttöaste on ollut ~90% ja vuonna 2007 25%! eroa selittää hieman otosten erilaiset ikähaarukat, 2004 25-39-v:t ja 2007 15–50-v:t, mutta myös tuo 2004 tutkimuksessa käytetty ehto "on jossain vaiheessa käyttänyt". pillereitähän voi käyttää myös täysin kertaluontoisesti kuukautisten siirtämiseen. itse en ole tuota kokeillut, mutta jos joskus sattuisi menkat ajoittumaan tosi huonoon aikaan niin miksei. silti noin suuri ero käyttöprosenteissa pistää epäilemään tutkimusten luotettavuutta.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Niin eiköhän meidän ole uskominen kansanterveyslaitokseen ...

Mutta, mutta tärkeämpään … minulla ei näkynyt tuo profiilisi foto ym aikaisemmin tänään kiireessä kirjoitellessani … nyt huomasin että sinä tikka kultaseni taidatkin olla aikas viehättävä nykynaaras, lisäksi profiilissasi oli ykköselokuvina kummisetä trilogia, jota itsekin arvostan erittäin korkealle (itse asiassa on tuossa seinällä hienoissa kehyksissä näitä kummisetä elokuva julisteitakin ; ) … valokuvataiteesi on myös erittäin hienoa … kuvataitelijoita kun löytyy erittäin läheltä suvustanikin jne … ja mitähän mahtanee tarkoittaa tuo fasistisen paha nuori nainen profiilissasi … etkö sinä joka tapauksessa voisi alkaa tikka kulta luonnonmukaiseksi ja antaa minulle miesressulle vähän vierihoitoa ? Tarvisin myös jonkinlaisen fasistisen pahan nuoren naisen pitämään minut kurissa?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Vetoan myös teidän naisten yhteiseen hyvään, jonkun pitää nyt uhrautua ... nimittäin olen aivan varma, että Anne Moilanenkin ym sydämestään toivovat että "hyvä luoja, antakaa nyt joku sisko sille puutteessa olevalle sovinistisonnille jotain vierihoitoa ym ennen kuin se kaataa koko maan" ... ; )

brunologi kirjoitti...

tikka:
jos joskus sattuisi menkat ajoittumaan tosi huonoon aikaan niin miksei

Kevyttä suhtautumista. Olen ennen ajatellut, että tuo olisi sukupuolisidonnaista, siis että naiset ovat valmiimpia muokkaamaan itseään tavalla jos toisella ja perussysteemin sekoittavat hormonipillerit niellään ihan kiltisti ja isompia ajattelematta. Mutta toisaalta moni mieskin rakentaaa kehoaan riskeistä piittaamatta.

Samoin täällä mainittu miesten mahdollinen ehkäisypilleri tuntuisi kiinnostavan monia. Itse en koskisi mihinkään hormonaaliseen ehkäisypilleriin edes rynnäkkökiväärin puhdistuspuikolla.

tikka kirjoitti...

brunologi, ei se nyt niin mullistavaa keholle voi olla jos pari e-pilsua nappaa elämänsä aikana! syödäänhän tässä muitakin lääkkeitä jos tarvis vaatii, yhtä lailla ne voivat olla rasite keholle. minä en siis ole mikään puritaani lääkkeiden suhteen - jos päätä särkee otan buranan. jos viikon sukellusloman ajaksi olisi tulossa menkat, ottaisin menkkoja siirtävän kuurin e-pillereitä. eri asia olisi tosiaan olla jatkuvalla hormonilääkityksellä vuosikymmeniä, siis vaihtoehto jonka moni nainen vapaaehtoisesti valitsee. se on täyttä asiaa, että osa naisista voi paljon paremmin lopetettuaan e-pillerit; esim krooninen masennus ja kiukuttelu katoaa osalta.

oletko muuten ajatellut, miten paljon hormonilihaa nautit ravinnossasi? :)

brunologi kirjoitti...

oletko muuten ajatellut, miten paljon hormonilihaa nautit ravinnossasi? :)

Tarpeeksi skitsoilua on siinä, että rupean juuri pelkäämään paikallista raanavettä naishormonien takia. Lyijyyn tylsyi Rooma, estroon upposi Länsi.

Oleellista on, että tätäkin kautta (naisten vastuuton pillerikulttuuri) voi syyttää naisia nykymiesten miehekkyyden puutteesta.

brunologi kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että tässä joutuu tosiaan kyseenalaistamaan kaikenlaista. Kuvittelin hankkineeni rintalihaksentynkää punnertamalla, mutta ilmeisesti sekin on naishormonien vaikutusta. :|

tikka kirjoitti...

tosimies juokin pelkkiä colajuomia välttääkseen kraanaveden tyhmistävät (naisistavat) vaikutukset!

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

On sinne Viron puolelle näemmä eksynyt yksi tyypillinen 28 vuotias suomalainenkin nykynainen, jolla on näemmä se 10 vuoden perusputki takana e-pillereitä…

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2010010310870081_lz.shtml

"Naisten nautinnon lähde G-pistekin on täyttä potaskaa. Tiedemiesten mukaan G-pisteen olemassaolosta ei ole mitään tieteellisiä todisteita vaan se on täysin naistenlehtien ja seksiterapeuttien mielikuvituksen tuote."

Kuinkahan monta sataa miljoonaa miestä tuotakin ollaan laitettu etsimään syyttäen? Samoin kuin naisen orgasmia?


http://www.kaypahoito.fi/terveysportti/Dlehti2.tunnista?a=Y&t=H&fname=D93408.htm

"Suomalainen seksi -tutkimuksessa kartoitettiin yli kahdentuhannen 17-75-vuotiaan suomalaisen naisen ja miehen sukupuolielämää (Kontula ja Haavio-Mannila 1993).

...jokaisessa yhdynnässä orgasmin sai 6-7% naisista.


Joten G pistekin on vähän samanlainen feministien kulttuuriimme syöttämä voimakas propagandistinen vale, kuin joku miehiä suurempi aivokurkiainen naisten pienempien aivopuoliskojen välillä.

MILLAISIA TE NAISET OIKEIN OLETTE OMATUNNOLTANNE?

bmaad kirjoitti...

"Siksi, että AT-mies ei ehkä ollut lihava, eikä edes yksinhuoltaja."
tikka:
"tuon voinee kumota sillä että nainen oli chearleader-tyyppinen ytn, mies atm. eivät siis suinkaan pariutumiskelpoisia mat-mittarilla."

Sukuopuolten markkinatilanne on se, että nainen saa ylimääräisiä
pisteitä käyttöön pelkän sukupuolensa takia.
Samaan tapaan kun suomalaisella on paremmat mahdollisuudet saada oikeus Suomen kansalaisuuteen, kuin maahanmuuttajalla. Sukupuolikentällä itää kulttuuri, jossa miehet ovat ikäänkuin turvapaikan hakijoina.

Joillakin ominaisuuksilla varustettu nainen saa siis enemmän hyväksyntää, ma-pisteitä lapsesta
lähtien, kuin samoilla
ominaisuuksilla kyllästetty mies.
Voi syntyä - ja syntyykin helposti sellainen harha, että ujo nainen on jotenkin eksistentiaalisesti parempi pakkaus, kuin ujo mies. Elämä on helpompi saada reilaan ja loistoon, kun on tietty perussuosio ja uskomus siihen, että riittää sellaisenaan. Jos ihmistä ei hyväksytä sellaisenaan seurauksena on yleensä vajoaminen. Toki jotkut ihmiset ovat vahvoja ja pystyvät elämään vajonneinakin paremmin, kuin toiset. Intressit määrittelee. Jos parisuhdemarkkinoilta ulosheitetty mies ei ole seksuaalisesti erityisen aktiivinen, eikä pane arvoa seksikokemuksiin naisten kanssa hänellä on paremmat mahdollisuudet säilyttää tietty loistokkuus kaikesta huolimatta, kuin sellaisella miehellä, joka ei saa suhteita naisten kanssa, vaikka haluaisi.

Jos seksiä haluavalle
tarjotaan mahdollisuudeksi vain ulkoisesti kaikkein hirveimpiä tai muodottomimpia naisia, niin se ei yleensä riitä. Se voi johtua siitäkin, ettei naisten hyljeksimät miesyksilöt ole itse kovin muodottomia, eivätkä välttämättä siten hyväksy kompromissia.

bmaad kirjoitti...

"...jokaisessa yhdynnässä orgasmin sai 6-7% naisista. "

Näin ollen saimmepa lisää
vahvistusta sille tosiasialle, ettei yhdyntä ole mikään keskeisin seksin muoto, muuta kuin lapsia tehdessä.

Anonyymi kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo:

"Kulttuuri tosiaan muuttuu nopeastikin esim sairaitten ismien voimasta kuten historiaa ja feminismiä seuraamalla näemme, ja tieteenkin mukaan kulttuurievoluutio voi mennä pahasti ristiin biologisen evoluution, luonnonlakien ja sukupuoli ym faktojen kanssa –tässä ristiriidassa kuitenkin aina kulttuurievoluutio (esim sairas ismi) lopulta häviää taistelun."

No kerropa mitkä ovat ne "luonnonlait" ja mikä on "normaalia" ja "epänormaalia". Listaa. Tuo Syltyn heitto oli aika hyvä. Suuri osa nyky-yhteiskunnan ilmiöistä lienee aika "luonnottomia" eli sellaisia mitä ei ennen ollut. Ja en minäkään tajua, että mikä peruste asioiden luonnollisuus tai luonnottomuus on.

Ja toinen kysymys: oletko itse syönyt lääkkeitä elämäsi aikana? Antibiootteja tms? Jos olet niin olet myös itse toiminut tuota kovasti julistamaasi "luonnollisuuden" periaatetta vastaan.

Ja vastaa myös tähän kysymykseeni: varmistatko itse, kun siellä Virossa paneskelet, että naiset joita panet, eivät käytä hormoniehkäisyä? Ja jos sattuu vahinko, niin elätätkö sen lapsen kiltisti ja tuet äitiä kasvatuksessa? Onhan se kiva vaahdota täällä miehenä tuollaisista asioista ja poimia rusinat pullasta mitä tulee ehkäisyyn.

Eli: 1. Mitkä ovat "luonnollisia" ja mitkä "luonnottomia" ilmiöitä?2.oletko itse syönyt koskaan mitään lääkkeitä? 3. Jos joku virolaisnainen tulee vahingossa raskaaksi sinusta, niin elätätkö lapsen ja otatko vastuun etkä vain vaahtoa noista aborteista?

Ja vielä: asut varmaan jossain iglussa, jota ei lämmitetä öljyllä tms. ? Olen lukenut, että myös ympäristön saastuminen aiheuttaa miesten naisistumista. Ei ainoastaan noi e-pillerijäämät.

Tosimies vastaa kysymyksiin eikä kiemurtele.


Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Yleinen tasa-arvo:

"On sinne Viron puolelle näemmä eksynyt yksi tyypillinen 28 vuotias suomalainenkin nykynainen, jolla on näemmä se 10 vuoden perusputki takana e-pillereitä…"

Mitä tarkoitat? Klikkasin tuota kuvaa ja ihan normaali suomalainen ruumiinrakenne hänellä oli. Normaali kroppa. Suomalaisilla miehillä on muuten ihan samanlainen, tanakka, lyhytkaulainen ja lyhytjalkainen ruumiinrakenne kuin suomalaisilla naisillakin. Eli ei kannata ihmetellä miksi suomalaisilla naisilla on sellainen ruumiinrakenne kuin on kun kerran itse suomalaismiehenä siittää ihan SAMOJA fennogeenejä eteenpäin.

Muuten viitaten aiempaan kommenttiisi. En ole mikään Annie enkä ole koskaan esiintynyt sillä nimimerkillä missään. Olen Realisti ja kirjoitellut täällä satunnaisesti ainakin 2-3 vuotta.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä nimimerkille Yleinen tasa-arvo: Kun kerran veikkailit, että tuolla suomalaisprostituoidulla on se 10 vuoden e-pilleriputki takana, niin mistä tiedät mitä tuo klikkaamasi virolaisnainen käyttää? Oletko kenties kysynyt häneltä, että syötkö e-pillereitä tai käytätkö hormonikierukkaa tai hormonilaastaria? Ruumiinrakenne ei paljasta, mitä ehkäisykeinoa nainen käyttää. Myös hoikat mallit syövät pillereitä.

Vaikutat tyypilliseltä vellihousulta, joka tykkää vaahdota asioista, mutta poimii kuitenkin itse rusinat pullasta hyödyntäen hormoniehkäisyn suomaa mahdollisuutta vapaaseen seksiin. Ja jota ei pukille päästessä vähempää voisi kiinnostaa miten se nainen estää ei-toivotun lapsen sikiämisen, että itsellä olisi hauskaa.

Realisti

Vortac kirjoitti...

Kaikkien ATM-elokuvien äiti on kyllä Matrix, jota muuten itse kieltäydyin aluksi katsomasta säälittävän "tietokonenärtistä tulee digimaailmassa jeesus ja supermies yhdessä".

Elokuvista ei kannattaisi tietää mitään etukäteen.

Ei nörtistä mitään jeesusta tule (ei hän kovin viisaita koskaan puhu)..

Mutta Superman-jutustahan oli koko ajan alunperinkin kyse; Matrix tehtiinkin siksi, että saataisiin OIKEUTETTUA jotenkin 'loogisesti' se, että jostakusta tulee Superman (itse pidän kyllä kryptonin punainen aurinko-selitystä parempana (:).

The Matrix ei mielestäni ole elokuvana kovin erityinen, lähinnä kasa kliseitä tungettuna suhteellisen tylsään ja synkkään elokuvarunkoon ärsyttävällä nais- ja mies-machoilulla höystettynä (ne typerät aurinkolasit jne - what's the point?)..

Mutta elokuvassa on omat pointtinsa, jonka vuoksi sitä on ihan hyvä katsoa (itse en koskaan tajunnut sitä kyllä miksikään ATM-fantasiaksi).. Voin koettaa luetella niitä asioita, jotka itseäni elokuvassa kiinnostivat tai loivat halun katsoa se uudelleen jne.

1) Erittäin energiset ja upeat Martial Arts-kohtaukset

2) Mielikuvituksellinen ja aiemmin (länsimaissa) näkemätön vaijerien käyttötyyli (joka viittaa juuri hieman 'yli-inhimillisiin' kykyihin, mikä sattuu olemaan mielenkiinnon kohteitani)

3) Melko koominen, sarjakuvamainen, mutta jollain tasolla vaikuttava lobby-scene

4) "Virtuaalitodellisuus" juonena on aina hauska, etenkin kun se on nimenomaan noinpäin, että ihminen erikseen herätetään sieltä oikeaan maailmaan (jonka ei tosin tarvitsisi olla ihan niin synkkä), mikä on sitten shokki kyseiselle yksilölle (vastaa kulttuurishokkia, jonka itse olen kokenut aasian-matkoillani)

5) Tunnelma tietyissä kohtauksissa on jollain tapaa minulle kodikas (esim. Neon toimistokohtaus)

6) Joe Pantolianoa on aina hauska katsoa elokuvassa (hän on niin velmu hahmo usein - en varmaan jaksaisi katsoa Mementoakaan ilman Pantolianon nerokasta panosta)

7) On mielenkiintoista nähdä esim. se 'nopea oppiminen', jota olen kaivannut jo pitkään (tässä maailmassa sitä ei olla vieläkään otettu käyttöön)

8) Monet action-kohtaukset ovat energisiä ja hyvinkin Martial Artistisia, ja sellainen kombinaatio on yksinkertaisesti minulle täysin vastustamaton

Toki elokuvassa on paljon huonoakin, kliseisen juonen lisäksi (vaikka tiettyä osaa siitä kehaisinkin) -- esimerkiksi sen tylsyys alun pienen action-kohtauksen jälkeen kunnes alkaa varsinaisesti tapahtua (koko oraakkelijuttu oli oikeastaan suorastaan typerä kaikessa tylsyydessään), liian repivät ja aggressiiviset musiikit (joita onneksi käytetään suhteellisen vähän, niin että sen juuri ja juuri kestää), pitkittynyt jaarittelu, jota olisi voinut huomattavasti vähentää (koko morpheuksen ensitapaamis-kohtaus aina tosimaailmaan heräämiseen asti on suhteellisen monotonista katseltavaa)..

Ja tietenkin kaikki aivan naurettavat, feministisetkin teini-onlinerit ja muut repliikit tyyliin "Most guys do" .. aargh.

Kaiken huippuna itseäni ärsyttää se carrie-anne moss, etenkin kun sillä pitää olla niin hiton lyhyet hiukset - jos valitaan joku akka johonkin elokuvaan action-rooliin, niin pistäkää sille edes pitkät hiukset - mitä hyötyä muuten edes valita eukkoa, jos siitä tehdään mahdollisimman miesmäinen sitten kuitenkin (ja lisäksi valitaan niin miesmäisen näköinen akka kuin tuo (tosin mementossa se on vielä kauheamman näköinen))

En siis sanoisi että se on mikään ultimate ATM-fantasia - vain vähän teini-ideologialla tehty machoiluleffa, jossa on parit hauskat action ja Martial Arts-kohtaukset, jotain ihan hassua huumoria, sekä pari mukavaa tunnelmaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eivätkä kaikki elokuvat, joissa ATM saa naisen, ole mitään ATM-fantasioita, vaan ennemminkin tarkoitettuja pitämään miehet väärässä luulossa naisten (ja heidän parinvalintapreferenssiensä) suhteen.

Joten se on ihan normijuttu elokuvissa..toi ei ikinä toimisi, että "The man that I love, would be the one" .. koska nainen ei ENSIN rakastu, ja sitten vasta havaitse, että oho, mieshän onkin korkean statuksen uros (eipä Neokaan päässyt suutelemaan tuota rumaa haaskaa ennenkuin todisti olevansa tappaja ja macho - mikä onkin juonessa melkoinen omituisuus, 'hyvät tyypit' murhaavat täysin surutta ihmisiä, jotka eivät ole tehneet mitään pahaa - by the truckload!), vaan nimenomaan toisinpäin. Eli oraakkelin olis pitäny sanoa "Rakastut siihen heppuun heti kun hän osoittaa olevansa The One", niin sitten se olisi realistista.

Ehkä Matrix on jonkin sortin ATM-fantasia, en voine sitä täysin kieltää - itselleni vain tuottaa vaikeuksia samaistua tuollaiseen jäyhään, tunteettoman näköiseen ja tyhjäkatseiseen puupäähän mustissa kledjuissaan ja huonossa musiikkimaussaan.

En tosi muutenkaan yleensä 'samaistu' elokuvissa, vaan katson niitä lähinnä viihteenä ja ilmeisesti hieman eri perspektiivistä kuin ihmiset yleensä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Useampi tätä ajanhetkeä ennen kirjoitettu Suomi24:n kirjoituskin, jossa naiset kuolaavat nörttimiesten perään, voitaneen katsoa riittäväksi lähdeviitteelliseksi evidenssiksi.

Lopeta ottamasta naisten puheita tosissaan. Ei nainen puhu vain sanoakseen totuuden; nainen puhuu MANIPULOIDAKSEEN, ja YLLÄPITÄÄKSEEN RISTIRIITAISTA MAAILMANKUVAANSA.

Nainen puhuu saattaakseen ihmisiä ruotuun (uskomaan valheisiin, jotka muutkin uskovat), ylläpitääkseen seksuaalista valtaansa (tämä toimii niin kauan kuin miehet luulevat naisten haluavan nörttejä ja hyviä miehiä seksikumppaneikseen) ja valinnan mahdollisuuksiaan.

Älä IKINÄ tee sitä virhettä, että otat koskaan naisen puheita etenkään parinvalintapreferensseistä 'at face value', siis totuutena, tai edes hänen aitona mielipiteenään, vaikka nainen itse kirjoituksen hetkellä uskoisikin siihen, mitä sanoo.

Katso, mitä naiset TEKEVÄT, älä kuuntele, mitä he sanovat.

Tuo on se nyrkkisääntö, joka johtaa totuuteen. Kaikki muu johtaa vain eksytykseen, virheisiin ja valheisiin - ja heteromiesten kohdalla turhiin toiveisiin ja niiden romuttumisen aiheuttamaan katkeruuteen, joka VOI joissain tapauksissa avata silmät ja päästää miehen näkemään lopulta totuus sen kaikessa diabolisuudessaan.

Näistä (ja muutamista muista) syistä tuollaista suomi24-kirjoittelua _EI_ voi pitää minään 'evidenssinä'.

Itsekin nuorempana menin lankaan, koska olin jo havainnut, miten tämä peli toimii, ja mitä naiset oikeasti valitsevat, ja kitisin siitä jossain palstalla, ja joku akka väitti KIVENKOVAA mulle vastaan, ja taistelin aikani häntä vastaan, mutta hän vaikutti niiiiiin vilpittömältä (naiset osaavat tämän 'vaikuttamisen' aika hyvin), ja koetettuani tentata sain häneltä aina hämmentävän vastauksen, tyyliin "kyllä, ujot ja saamattomat miehet oikeasti kiihottavat minua" tai jotain tommosta.. tämä tapahtui julkisessa keskustelussa.

Ajattelin että okei, pistetään tuo akka testiin, ja sitten aloin kyselemään hieman siihen suuntaan, että siis hyväksyisitkö tämmöisen ja tuommoisen tyypin, ja entäs jos hän on kiinnostunut tietokoneista, ja entäs jos sitä ja tätä.. (siis koettaen ilmentää olevani itse juuri tällainen tyyppi) ja aina vaan tuli myöntävää vastausta uskottavine perusteluineen.

No sitten päätin että okei, jos kerran oikeasti olet tätä mieltä niin suostut varmaan tapaamaan ja alkamaan mun tyttöystäväkseni (tms, en muista yksityiskohtia tietenkään) .. ja nainen oli hyvinkin aulista ja suostuvaista.. ja sitten hän johdatteli minut yksityiskeskusteluun, pois julkisesta keskustelusta..

Ja vielä yksityiskeskustelussakin kaikki näytti lupaavalta, kunnes -- YHTÄKKIÄ -- koko akka hävisi jälkiä jättämättä, eikä vastannut enää mihinkään uteluihin jne.. eli se oli ollut pelkkää pilaa.

Jutun juju tässä on tietenkin se, että he, jotka seurasivat keskusteluamme siellä julkisella keskustelualueella, JÄIVÄT SIIHEN LUULOON, että aha, naiset tosiaan tykkäävät nörteistä (jne.).

Nainen käyttää MITÄ TAHANSA keinoa saadakseen valheen iskostetuksi mahdollisimman monen ihmisen kupoliin kerralla. Joten, etenkin kun nainen puhuu tällaisista asioista julkisilla paikoilla, hänen puheisiinsa ei tule suhtautua mitenkään suvaitsevaisesti, vaan ymmärtää, että MAT on totuuden syvin hedelmä, ja jos nainen kiihkeästi puhuu sitä vastaan, hän on valehtelija ja manipuloija, eikä häntä tule noteerata.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo 'annie' on todennäköisesti joku samanlainen tapaus, tai sitten kenties kitkeroitunut profeministi tai muu vastaava mies, joka haluaa saada muut miehet kärsimään. Kenties jopa feministi, tai jopa palkattu disinformationisti (tosin tätä on aika vaikea uskoa, tämä blogi on aika mitätön sellaiseen)..

Voitte toki uskoa, mitä hän sanoo, mutta muistakaa, että kun nainen sanoo jonkin olevan 'kuuminta hottia', hän ei tarkoita, että HÄNTÄ ITSEÄÄN kiihottaisi nörtit, vaan se on vähän samanlainen lasautus kuin "kyllä JOKU susta vielä hyvän poikaystävän saa, koska olet noin kiltti ja huomaavainen ja hellä ja kaikkea - MINÄ vain nyt satun olemaan rakastunut naapuriisi Raiskaaja-Raneen, koska hän on niin ihqu prätkäjengiläinen, mutta MINÄ nyt olenkin vähän erityinen tapaus, hih hih" - jota ATM kuulee KAIKILTA naisilta, joiden kanssa luulee jo tärpänneen.

Nainen siis projisoi jonkun abstraktin idean todellisuudeksi, ja sitten sulkee ITSENSÄ erityistapauksena ulos tuosta todellisuudesta, ja näin voi siis kirkkain silmin väittää ihan mitä hyvänsä valheita ja väärää informaatiota, tuntematta itseään valehtelijaksi.

Jonkun pitäisi kirjoittaa kirja: "Miten naisen psyyke toimii", ja sitten jakaa sitä ilmaiseksi jokaiseen kouluun sekä säätää laki, että se on pakollista luettavaa.

Säästyisi moni nainenkin saamasta luotia kasvoihinsa näissä ammuskeluissa..

Ja moni mies säästyisi raastavilta sydänsuruilta ja petetyksi tulemisen tunteelta sekä suurelta hämmennykseltä.. "Mutta minähän tein JUURI niinkuin tuossa romanttisessa komediassa/kuin feministit ovat opastaneet/kuin yhteiskunta on neuvonut/kuin aivopesty maailmankuvani naisista kertoo naisten ajattelumaailmasta ja jaloudesta/jne"..

Annien kaltaiset valehtelijat haluavat vain ylläpitää status quota. Jos voisimme olettaa, että hän OSAISI puhua totta, ja suostuisi puhumaan totta, ja voisimme tietää varmasti, että hänen vastauksensa olisi totta (nämä kaikki ovat tietenkin täyttä utopiaa, koska naiset eivät yleensä pysty noista mihinkään etenkään näissä asioissa), voisimme kysyä häneltä, montako nörttiä hän on nussinut elämässään.

Vastaus olisi: "No emmä ny NUSSINU oo, mut kyl hyvii frendei o paljo ja kerra tiäx hirvees kännis kismailin sellasen kaa!!!1 Joten onne tosi hottii kamaa niiq!", jos se olisi totuudenmukainen (tai siis tuota luokkaa)

Ja jos kysyttäisiin, montako YTM:ää hän on nussinut.. noh, vastaus olisi kovin toisenlainen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tämäntyylisiä tarinoita kuulee aina silloin tällöin. Minua niissä ihmetyttää eniten se, että miksi kyseiset aateeämmät vaivautuivat juttelemaan niille naisille alunperinkään? Kun onhan kuitenkin täysin selvää, miten tulee käymään... Näistä syystä itse ainakin rajoitan vakavammat keskustelut täysin miestenvälisiksi, kun ei ole mitään pointtia jumittaa friendzoneilla.

No tuo ATM vaivautui juttelemaan, koska käytti BBS:ää, ja siellä sattui olemaan nainen juteltavissa.

ATM:illä etenkin nuorena hormonit hyrräävät ihan yhtä lailla kuin muillakin..

Toisekseen, siellä työpaikalla kuppilan tarjoilijana tms. ei oikein varmaan ollut vaihtoehtoa välttääkään juttelemasta - ehkä hän ei edes tiennyt, miltä se nainen näyttää, joten tuli varmaan melkoisena yllätyksenä molemmille tms.. kukapa tietää, miten siinä aivan tarkkaan ottaen kävi.

ATM:t ovat aivopestyä kansaa, joten he vaivautuvat pillun toivossa lähes mihin tahansa, KUNNES kasvavat vanhemmiksi ja ovat tulleet niin paljon pilluttomasti pompotelluiksi että osa heistä sanoo "NYT RIITTÄÄ!" ja ryhtyy etsimään totuutta, ja löydettyään sen ryhtyvät perustamaan blogeja tai kirjoittelemaan niihin, joka tapauksessa koettavat varoittaa nuorempaa polvea narttujen demonisuudesta - mutta toki se kaikuu kuuroille korville, ja on hyödytöntä, sillä yhteiskunta ja naiset ovat vahvempi vaikute.. ja niin piiri pyörii yhä vaan.

Osa heistä vielä vanhoilla päivilläänkin toivoo pimppaa heltiävän sillä että koettaa olla 'kiltti' ja 'reilu' ja 'kiva' ja 'mukava' naista kohtaan, eikä vieläkään ymmärrä, mitä tarkoittaa, kun nainen sanoo "Olet kiva ja mukava jne. mutta... olet liian kiltti.", ja painuu painamaan Arska-Petteriä, jonka erityistaito on rusikoida nörtti kolmessa sekunnissa sairaalakuntoon.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Niin, sinähän Annie eräässä toisessa blogissa väitit, että sinulla on sellainen luuseri/nörtti/ATM-miehenä, joka oli sellasinen resupekkakin vielä, eikä osannut itsestään oikein huolehtia. Miten lienee hygienian kanssa ollut? No joka tapauksessa, kerroit myös, muistaakseni, että olet tuota miestäsi pettänyt. Että niin HOTTIA on sinulle nörtit/ATM:t..

Juu, niin hottia, että retostellaan tuon HOTin ihmisen hygienian puutteella ja vaatetuksen huonoudella ympäri nettiä, eikä ymmärretä rakkaudella pitää näitä asioita ihan yksityisasioina..

Tosi hottia juu. Noh, naiset ovat juoruakkoja, minkäs sille voi - mutta alfojen suhteen naiset juoruavat HIEMAN eri sävyyn..

(kohta annie sanoo että "no en mä TOTA tarkottanu ku sanoin 'hottia'", koska naiset tykkäävät kääntää takkiaan ja määritellä sanat uudestaan aina sen hetkisen mielentilansa ja tilanteen mukaan)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Moni ujompi mies uskoo naisen sanaan liian helposti."

Ja moni ujo ihminen uskoo ihan ketä tahansa ihan liian helposti. Tai ei ainakaan kehtaa sanoa vastaan. Siinä ei paljon sukupuolella ole väliä.

Tässä ei ole mitään tekoa minkään sukupuolten välisillä "dominansseilla", jos kaveri on ujo..se on ujo myös miesten seurassa ja varmasti "uskoo" myös heitä tai ei koskaan uskalla laittaa vastaan.

Ja ainoastaan tämä yksi kaveri voi itsestään leipoa jotain muuta kuin ujoa.

Vortac kirjoitti...

Itse en koskisi mihinkään hormonaaliseen ehkäisypilleriin edes rynnäkkökiväärin puhdistuspuikolla.

Olen -periaatteessa- samoilla linjoilla, etten omasta tahdostani tähän kehoon tunge mitään hormoneja tai muuta epäterveellistä kamaa, mutta sitten taas toisaalta, tässä maailmassa voi olla vielä epäterveellisempää ja vaarallisempaa elää, jos ei tee ainakin jotain varmistaakseen, ettei kukaan eukko VOI juridisesti ryöstää rahojasi, kun olet syytön..

Eli esim. varmistamalla, että siittiöt eivät ole hedelmällisiä, tms.. olen miettinyt 'vivisection'ia, eli toimenpidettä, jossa aika mekaanisesti ja kirurgisesti varmistetaan tuo homma - mutta en voi sietää ajatusta, että noin herkälle alueelle alettaisiin operoimaan viiltäen sitä ja urgh.. ja sitten alapää olisi kipeä monta päivää.. ei helv.

Tuollainen ehkäisypilleri olisi helpompi - tosin itse mieluummin vaikka säteilyttäisin kassini, jos se olisi jotenkin mahdollista. Ei tarvitsisi syödä vahvoja hormoneja, eikä tarvitsisi kärsiä mitään viilto-operaatioita.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Minä en muuten syö lihaa ollenkaan, joten ei ole pelkoa hormonilihasta. En myöskään käytä mitään lehmästä tai possusta tullutta, joten sikälikään ei ole hormoneista pelkoa. Ja muu, jota syön, on yleensä valikoitu mahdollisimman turvallisista lähteistä.. täydellisyyttähän ei voi saavuttaa, mutta optimoida aina voi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Joten G pistekin on vähän samanlainen feministien kulttuuriimme syöttämä voimakas propagandistinen vale, kuin joku miehiä suurempi aivokurkiainen naisten pienempien aivopuoliskojen välillä.

MILLAISIA TE NAISET OIKEIN OLETTE OMATUNNOLTANNE
?

Ei naisilla ole omatuntoa (omaatuntoa?).

Heillä on vain 'OOIKEUS, NAISELLA ON OIKEUs, kot kot kot'.. (:

G-pisteestä en voi mennä takuuseen, mutta ainakin olen kuullut videoista, joissa vaginan yläseinämän etualaa tietyllä tavalla vahvasti hinkkaamalla ja ropeloimalla, naiset on saatu squirttaamaan.

Tosin ehkä mikä tahansa penetraatio olisi näiden munahaukkojen kohdalla tuottanut saman tuloksen, kukapa tietää.

- Vortac

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Realistilla on varmaan erittäin pitkä e-pillerikuuri takana kun noin kiukkuista tekstiä tulee ...

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, entä sterilisaatio? Ikää tuohon pitää käsittääkseni olla 30v.

On aika edullinen ja nopea operaatio, varsinkin miehillä.

-kikka3

bmaad kirjoitti...

"Osa heistä vielä vanhoilla päivilläänkin toivoo pimppaa heltiävän sillä että koettaa olla 'kiltti' ja 'reilu' ja 'kiva' ja 'mukava' naista kohtaan, eikä vieläkään ymmärrä, mitä tarkoittaa, kun nainen sanoo "Olet kiva ja mukava jne. mutta... olet liian kiltti.", ja painuu painamaan Arska-Petteriä, jonka erityistaito on rusikoida nörtti kolmessa sekunnissa sairaalakuntoon."

Hyvin sanottu. Hahaha.

bmaad kirjoitti...

"Ehkä Matrix on jonkin sortin ATM-fantasia, en voine sitä täysin kieltää - itselleni vain tuottaa vaikeuksia samaistua tuollaiseen jäyhään, tunteettoman näköiseen ja tyhjäkatseiseen puupäähän mustissa kledjuissaan ja huonossa musiikkimaussaan. "

En muista Matrixista muuta,
kuin että se oli hiukka jännittävä tunnelmaltaan ja loppui komeasti, vaikka olikin monelta osin melkoista rihkamaa.
Taisin katsella sen aika väsyneenä, muistaakseni kinopalatsissa, kun jotkut muut suosittelivat sitä niin
kovasti.

Markkina-arvoteoria on
samanlainen taustalla vaikuttava arvojärjestelmä, joka on imaissut ihmiset omaan lohduttomaan maailmankuvaansa. Naisilla on seksuaalista valtaa, mutta hyvin vähän järkeä käytettävissään. Miehet tasapainoilevat järjenkäytön ja tyhjäpäisiä naisia lumoavien sankaritekojen välimaastossa. Aikanaan, kun esirippu sulkeutuu voi moni poika huokaista helpotuksesta.

Lueskelin tässä melkein kokonaan sen "Syytettynä isä" kirjan. Harvemmin keskitason kirjaksi luokiteltava teos on yhtä
raskasta ja vastenmielistä luettavaa, mutta tuo hyvin esiin sen tosiasian, että vähäjärkisiin naisiin ei kannata luottaa, ja että lapsen teko on riski isälle, naisen valvovan ja epäoikeudenmukaisen silmän alla.

bmaad kirjoitti...

"Jonkun pitäisi kirjoittaa kirja: "Miten naisen psyyke toimii", ja sitten jakaa sitä ilmaiseksi jokaiseen kouluun sekä säätää laki, että se on pakollista luettavaa."

Kyllä. Joskin tuo
Henryn "Naisten seksuaalinen valta" on sinällään jo huolella väsätty läpimurtoteos, joka odottaa
vielä suosiotaan.

Eipä sitä näy kirjakauppojen bestseller-telineissä vieläkään. Lentokentällä kerran yritin saada huvikseni kauppiasta tilaamaan niitä matkalukemiseksi. Jos pitkällä Aasian lennolla tarpeeksi moni vääntelihtisi tuon teoksen kanssa sillä alkaisi olla jo vaikutusta kansantalouteen....

tikka kirjoitti...

bmaad: "Sukuopuolten markkinatilanne on se, että nainen saa ylimääräisiä pisteitä käyttöön pelkän sukupuolensa takia."

sekä sukupuolensa että kysynnän ja tarjonnan lain takia: lisääntymisikäisiä naisiahan on heistä kiinnostuneita miehiä vähemmän.

"Elämä on helpompi saada reilaan ja loistoon, kun on tietty perussuosio ja uskomus siihen, että riittää sellaisenaan."

miesten kiinnostus naisista ruokkii tietysti naisten itsetuntoa ja ylpeyttä. vortacin kaltaiset vastavoimana toimivat miehet ovat harvassa.

vielä hormoneista: tämä nyt on mutua, mutta en usko juomavedessä olevan aivan hirveitä pitoisuuksia juuri e-pillereistä tulleita hormoneita. suurempi ongelma lienee lihasta ihmiseen kulkeutuvat ja karjan virtsasta maaperään > pohjaveteen > vesijohtoveteen kulkeutuvat anaboliset steroidit. olen kuullut väitettävän ettei suomessa toki lihaa hormoneilla kasvateta, mutta on keskusta ennenkin valehdellut. mies- vs naishormoniongelmien suhteuttamiseksi sanottakoon, että e-pillereissä on hyvin vähän hormonia verrattuna esim kehonrakentajien käyttämiin annoksiin. karjan turvotukseen käytettyjä annoskokoja en tiedä, mutta veikkaan että ovat lähempänä kehareiden kuin e-pillereiden pitoisuuksia (kuten myös tavoitteita). mieshormoneista muuten sitten seuraa miehille myös naisistumista, gynekomastiaa, kehon kompensoidessa lisääntynyttä mieshormonimäärää alkamalla tuottaa runsaammin naishormonia.

bmaad kirjoitti...

"sekä sukupuolensa että kysynnän ja tarjonnan lain takia: lisääntymisikäisiä naisiahan on heistä kiinnostuneita miehiä vähemmän. "

Miehiä on saman verran
kun naisia, joten lisääntymisikäinen pitäisi löytyä jokaiselle sopivassa vaiheessa.
Markkina-arvoteoria on lähinnä naisille etuja toisaalta naisille hallaa tuottava organisaatio. Äly laskee ja samalla saanti nousee.

Anonyymi kirjoitti...

Yleinen tsa-arvo: Ei ole. Söin e-pillereitä muutaman kuukauden 14-vuotiaana ja sen jälkeen en ole niihin koskenut. Ei itseasiassa voisi vähempää kiinnostaa myrkyttää omaa mieltään ja kehoaan niillä.

Olet juuri sellainen vellihousu miltä vaikutatkin. Taisi tulla liian vaikeita kysymyksiä, kun et uskalla vastata niihin. Olisihan se hirveää myöntää, että on ihan samalla lailla myrkyttänyt niitä pohjavesiä itsekin lääkekuureillaan useamminkin elämässään ja ei pahemmin kiinnosta sekään, että miten ne omat petikumppanit sen ehkäisyn hoitavatkaan.

Onhan se helpompi jättää vastaamatta, kun nuo periaatteesi ovat muutenkin niin epäloogisia. Ja yhtä sekavia kuin koko suoltamasi tekstikin. Ei päätä eikä häntää.

Ei ihme, että piti Viroon asti lähteä naisiin. No, totuus sattuu ja uppoaa.

Todistaisit edes olevasi Mies niin kuin uhoat olevasi, ja vastaisit noihin kysymyksiin. Mutta ei, pitää pakoilla niin kuin pikkupoika juuri siksi, että ne "periaatteet" ovat niin epäloogisia ja ja oma toiminta aivan ristiriidassa niiden "ihanteiden" kanssa. Et muuten uskalla perustella edes mikä on "luonnollista" ja "luonnotonta."

Realisti

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Missäs se aina kuulutettu ja miehiltä vaadittu tunneäly nyt taas on? Toisaalta suuri kiitos sillä tämä on taas avaava tyyppi esimerkki kaikille terävänäköiselle siitä, että mikä on todellinen motivaatio näiden feministien kauniiden puheiden takana ; ) Vähän samanlainen esimerkki, kuin tuo Henryn laittama uusi linkki etusivulla kolumniin, jossa ihmetellään että miksei feministit nyt lainkaan arvostele tyypilliseen tapaan Espoon maahanmuuttajataustaista ampujaa ; )

Meinaatko muuten jotenkin narsistisesti, että minä olen sinulle jotenkin selitysvelvollinen –ja varsinkaan asioista ja omista väittämistä jotka ovat vain pienessä, selkeästi hyvin alhaisen älykkyysosamäärän mielessäsi sisällä ; )
Sinun täytyy itse selittää itsellesi omat väittämäsi. Kinaat omien harhaisten väitteittesi kanssa.

--

Mitä tulee taas minun itse oikeasti heittämiin mielipiteisiin netissä, niin tuossahan niihin on selityksiä jo yläpuolellakin enemmän kuin sinulla (ja yleensäkin feministeillä) mm linkitettynä kolumniketjuihin sekä vinkattuna päälle raskaan sarjan professorimme Timo Vihavaisen uutuuskirjaan: länsimaiden tuho. Aloita siitä tavaamaan. Hae myös Vihavaisen kirja itsellesi. Keskustellaan sitten vaikka siitä kirjasta.

”Tärkeimmät niistä prosesseista, jotka vaikuttavat länsimaiden vahingoksi, ovat peruuntumattomia. Tämä koskee niin luonnonvaroja, taloutta, genetiikkaa kuin demografiaakin.”

--

Mitä tulee näihin suomalaisen tyyppifeministin vellihousu puheisiisi ym "tunneälyysi", niin täytyyhän minun antaa kaikenmaailman c luokan feministikanojen nyt terapioida itseään virtuaalisesti välillä -pääsevät kerrankin edes jonkinlaiseen yhteyteen miehisen miehen kanssa. Toisaalta jos sinulla on mies joka ei ole vellihousu, niin voimmehan aina järjestää tapaamisen livenä ja katsoa hänen vellihousujaan ; ) Toisaalta tälle linjalle on turha lähteä, koska ei sinulla sellaista ole ja jos onkin, niin se ei ole miestä nähnytkään kuten itsekin hyvin tiedät ; ) Joten keskustellaan tuosta kirjasta sitten joskus kun olet lukenut sen ; )

--"Nalkuttava, aggressiivinen nainen usein kaipaa sitä mitä eniten pelkää. Ärsyttämällä miestä, esittämällä tälle kohtuuttomia vaatimuksia ja arvostelemalla tätä hän yrittää käytöksellään herättää tässä dominoimisen halua."
Anthony Storr: Ihmisen aggressiot


"Jos naiset eivät saa kunnon panoa säännöllisesti, he alkavat yhteiskunnallisesti aktiiviseksi" Anne Moilanen

Eli kiitos vielä kerran avautumistasi. Nämä tällaiset feministien tyypilliset "freudilaiset lipsahdukset" kun antavat sopivasti aina lisäenergiaa miesten oikeuksien puolustamiseen ym ; )

Ebe kirjoitti...

En arvostellut Matrixia hyväksi tai huonoksi (on loistava, eniten katsomani elokuva; yli kymmenen kertaa, joka on minulle todella paljon). Mutta perusidea on todella lapsellinen fantasia, samaa tasoa kuin komerosta pääsee toiseen maailmaan tai vaikka peter pan, joka on käyty läpi aikaisemmin miljoona kertaa.

Ebe kirjoitti...

Niin puhun tietenkin siitä kuinka säälittävästä luuserista tulee siellä fantasia maailmassa suuri sankari. Perus-eskapismia.

Syltty kirjoitti...

Ebe
Ei kai se Matrixin kaveri ollut tosimaailmassa mikään säälittävä luuseri, vaan ihan tavallinen ihminen. Ihan normi taviksesta sankariksi-tarina siis.

Hämähäkkimiehessä Peter Parker on enemmän säälittävä luuseri, joka ei saa oikeastaan mitään aikaan ja jonka itsetunto on surkea, duuni paskaa ja rakkausasiat 14-vuotiaan nörtähtävän teinipojan tasolla.

Kaikki tietenkin muuttuu tietenkin sitten kun vetää hämis-hupun päähänsä ja luuserin status palautuu, kun sen ottaa pois.

Anonyymi kirjoitti...

”Tärkeimmät niistä prosesseista, jotka vaikuttavat länsimaiden vahingoksi, ovat peruuntumattomia. Tämä koskee niin luonnonvaroja, taloutta, genetiikkaa kuin demografiaakin.”

Yleinen tasa-arvo: Jos heittelee väitteitä, ja toinen pyytää perustelemaan ne, niin on aika fiksua perustella ne. Ja positiivisen väitteen esittäjällä on todistusvelvollisuus väitteensä suhteen. Logiikan perusperiaatteita. No, sinulle varmaan uutta.

Itseasiassa tuo Vihavaisen kirja on minulla parhaillaan lainassa ja luen sitä. Olen itseasiassa sen loppupuolella.

Olen saanut jutuistasi sellaisen käsityksen, että Suomi on jonkun ihmeellisen "feministisen ja luonnonvastaisen kulttuurievoluution" (korjaa jos käsitykseni on väärä) takia jotenkin rappiolla. Ja käsitykseni mukaan sinun mielestäsi joku Viro taas on paljon "terveempi" maa.

No, aloitetaampa siitä demografiasta josta niin kovasti jauhat. Jotta maan väkiluku säilyisi samana, niin syntyvyyden on oltava 2.1 lasta per nainen.

Tässä muutama juttu: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Eurooppa+jakautuu+pienen+ja+suuren+syntyvyyden+maihin/1135241370145

Wikipedian mukaan Viron syntyvyys on ainoastaan 1.42 lasta per nainen: http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Estonia

Suomessa se taas on vuoden 2008 arvion mukaan 1.85 lasta per nainen ja vuoden 2009 syntyvyys on viime päivien uutisten mukaan ollut Suomessa suurinta yli kymmeneen vuoteen. Eli Viro on demografisessa kehityksessä Suomea huonommalla tolalla. Eli vielä enemmän rappiolla kuin Suomi. Pohjois-Pohjanmaan syntyvyys esimerkiksi itseasiassa on 2.38 eli yli sen uusiutumisrajan. Virossa tuskin on ainuttakaan aluetta, missä se olisi edes se 2.1

Jauhat kovasti myös noiden e-pillereiden (miksi unohdat muun hormoniehkäisyn?) turmiollisesta vaikutuksesta, mutta et suostu vastaamaan kysymykseeni, että pidätkö itse huolen siitä, että naiset, joiden kanssa harrastat seksiä, eivät "myrkytä" pohjavesiä käyttämällä hormoniehkäisyä ja omalta osaltaan "rappeuta" genetiikkaa. On epäloogista jauhaa jonkun hormoniehkäisyn aiheuttamasta rappiosta ihmiskunnan genetiikkaan, jos itse hyödyntää sen suomia mahdollisuuksia vapaaseen seksiin ja sekstailee naisten kanssa, jotka käyttävät sitä.

Olet myös antanut ymmärtää, että yksi syy, miksi Viro on "terveempi" maa, on se, että naiset eivät siellä käytä e-pillereitä. Onko sinulla jotain todisteita, että hormoniehkäisyn käyttö on vähäisempää Virossa? Tilastoja jostain virallisesta lähteestä? Vai perustuuko kaikki taas siihen, että "mut ku musta tuntuu siltä..."?

Et suostunut vastaamaan tuohon kysymykseeni. Ole hyvä ja vastaa. Jos hyödynnät naisten hormoniehkäisyn suomaa mahdollisuutta vapaaseen seksiin niin toimit epäloogisesti jos samaan aikaan vastustat sitä sen ulkoisvaikutusten takia.
Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa Vihavaisen kirjassa puhuttiin paljon perheen rappiosta. Eli siitä kuinka perheet hajoavat nykyaikana entistä enemmän ja osittain tämä johtuu siitä, että ihmiset ajattelevat vain omia mielihalujaan.

Sinulla on tapana linkitellä tänne maksullisen seksiseuran tarjoajana tunnetun sexwork.net:in ilmoituksia ja ihastella näitä. Olet myös kertonut, että avioerot ovat Virossa yleisiä sen takia, että miehet vaihtavat hanakasti uuteen, parempaan naiseen ja laukkaavat muutenkin innokkaasti huorissa.

On melko epäloogista kantaa huolta perheen rappiosta, jos itse ihailee tuollaista menoa. Vihavaisen kirjassahan perheen rappion ja hajoamisen todettiin olevan yksi syy yhteiskunnan rappioon. Ja pettäminenhän on tunnetusti avioerojen yksi yleisimmistä syistä.

Vastustat näköjään myös abortteja, mutta et suostu vastaamaan kysymykseeni, eli ottaisitko itse vastuun siittämästäsi vahinkolapsesta? Jos tilaisit jonkun naisen tuolta sexwork-sivustolta ja kumi repeäisi ja nainen tulisi raskaaksi, niin ottaisitko vastuun lapsesta ja kasvattaisitkö hänet? Sosiaaliset syythän ovat suurin syy abortteihin ja yksi sellainen on, että mies ei halua ottaa vastuuta.
Et näköjään uskalla vastata. Yllätys yllätys. Jättäisitkö naisen siis itsekkäästi oman onnensa nojaan ja istahtaisit taas tietokoneen ruudun taakse kirjoittelemaan abortti- ja e-pillerivastaisia kirjoituksiasi tänne?


Mitä tulee luonnonvarojen ehtymiseen, niin jos se on jotenkin feministien vika, niin perustele se. Sillä, joka esittää positiivisen väitteen, on todistamisvelvollisuus.

Ja mitä miehiin tulee, niin niitä saan aivan tarpeeksi. Ja älyssäni ei ole mitään vikaa. Sinulla tuskin on esittää mitään Mensan virallista testitulosta älystäni, joten älä kommentoi asioita, joista et tiedä mitään. Ok?

Sinun "ihanteesi" taas ovat kovasti ristiriidassa toimiesi kanssa. On epäloogista vauhkota länsimaisen (Suomen?) maailman rappiosta, jos itse hyödyntää sen rappiota nopeuttavia instituutioita ja jossain määrin jopa ihailee niitä. Ja mitä tulee noihin muihin väitteisiisi, niin ei voi todeta muuta kuin, että aika säälittävä yritys paeta väitteidensä todistusvastuuta.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

"Meinaatko muuten jotenkin narsistisesti, että minä olen sinulle jotenkin selitysvelvollinen"

Jos esittää positiivisen väitteen, niin on velvollinen perustelemaan sen. Ei siinä ole mitään narsistista.

"Vähän samanlainen esimerkki, kuin tuo Henryn laittama uusi linkki etusivulla kolumniin, jossa ihmetellään että miksei feministit nyt lainkaan arvostele tyypilliseen tapaan Espoon maahanmuuttajataustaista ampujaa ; ) "

Miksi minun pitäisi arvostella jotain maahanmuuttajataustaista ampujaa? En minä ole arvostellut myöskään niitä kotimaisia. Eikös ennemmin pitäisi arvostella poliitikkoja, jotka ovat säätäneet lait ja asetukset sellaisiksi kun ne nyt ovat? Eli väkivaltarikollinenkin saa jäädä maahan kun on vain riittävän hyvä "syy."


Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Siis sellainen väkivaltarikollinen, jolla ei ole vielä kansalaisuutta.

Realisti

Vortac kirjoitti...

Jos pitkällä Aasian lennolla tarpeeksi moni vääntelihtisi tuon teoksen kanssa sillä alkaisi olla jo vaikutusta kansantalouteen.....

Totta - voi olla, ettei paluulippua enää ostettaisikaan (tai jo ostettu myytäisiin)..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kyllä. Joskin tuo
Henryn "Naisten seksuaalinen valta" on sinällään jo huolella väsätty läpimurtoteos, joka odottaa
vielä suosiotaan
.

Juu, sinällään totta. Mutta kirja on erittäin vaikealukuinen, siinä on likaa sivistyssanoja, se on erittäin KUIVAA tekstiä, siinä ei ole juurikaan humoristisia ja asioita selkeyttäviä kuvia tai kaavioita, jne.

Toisella tavalla, eloisammin kirjoitettu 'Miten naisen psyyke toimii', jossa käytetään myös hieman räväkämpää kieltä (kaikki lienemme yhtä mieltä siitä, että naisen sekopäinen psyyke on sen ansainnut) voisi kyllä tuoda paljon suuremman kohun - ja sitä myötä suuremman suosion - ja lopulta.. kuka tietää?

Mutta en kyllä usko, että tuollaista muutosta koskaan tapahtuu nykyilmapiirissä, että totuutta ruvettaisiin kouluissa kertomaan, kun tähänkin asti siellä on vain valheita, propagandaa ja disinformaatiota jauhettu (paitsi matematiikassa ja kielissä)..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

En arvostellut Matrixia hyväksi tai huonoksi (on loistava, eniten katsomani elokuva; yli kymmenen kertaa, joka on minulle todella paljon). Mutta perusidea on todella lapsellinen fantasia, samaa tasoa kuin komerosta pääsee toiseen maailmaan tai vaikka peter pan, joka on käyty läpi aikaisemmin miljoona kertaa.

Niin puhun tietenkin siitä kuinka säälittävästä luuserista tulee siellä fantasia maailmassa suuri sankari. Perus-eskapismia
.

No sitä se kyllä on. Itse lähinnä en tarkoittanutkaan vastaustani ihan suoraksi replyksi siihen mitä sanoit, vaan lähinnä muuten vain kuvailin omia vaikutelmiani elokuvasta.

Vähän synkkä ja lapsellisen typerä se on, mutta kyllä siinä on omat hauskat pointtinsa.. nykyisin kyllä aina kelaan ne tylsät kohdat (-8

Toisaalta, ei tuossa oikeastaan tehty Neosta koskaan 'säälittävää luuseria', lähinnä tavanomainen heppu, joka koettaa etsiä totuutta, ja lopulta löytää sen ja kauhistuu siitä.

(näin käy kaikille totuudenetsijöille ennemmin tai myöhemmin)

Sinänsä olet kyllä oikeassa siinä, että miehet katsovat sitä mieluummin kuin naiset (mutta alfauroksetkin kyllä tykkäävät elokuvasta, eikä vain ATM:t, joten se ei ole puhdas ATM-fantasia).

Eräskin akka kertoi elokuvasta mielipiteenään, että koko elokuvan ajan hän odotti sitä 'romanssia', jota sitten olikin vain ihan pikkaisen lopussa, joten hän oli tosi pettynyt.

Tämä kommentti omalta osaltaan kertoo sekä naisista, naisten luonteesta ja tarpeista, naisten älystä ja kyvystä ymmärtää teknologiaa ja martial artsia, sekä lisäksi koko yhteiskunnan elokuviin tuomasta painostuksesta lisätä JOKA HITON ELOKUVAAN jotain perkeleellistä 'romanssia'.

On tosi vaikeata löytää elokuva, joka täyttäisi nämä kriteerit:

- Se on hyvä
- Siinä EI ole romanssia missään muodossa

Tulee kyllä joitain elokuvia mieleen, kuten esim. Hugo Weavingin (sattumoisin 'Agent Smith' The Matrix-elokuvassa) loistava 'The Interview'..

Jos alkaa miettimään mitä tahansa 'poikamaisia rymistelyjä', niin lopulta voi havaita kauhukseen, että kyllä, niissäkin on hittovieköön jotain päälleliimattua typerää romanssia!

Ei voi katsoa elokuvaa aikamatkailusta tai magiasta, lohikäärmeistä tai teknologian ihmeistä (edes hakkeroinnista) ilman, että siinä on jumankvita jotain naisille suunnattua romanssipaskaa seassa.

Ilmeisesti naiset ovat niin suuri kuluttajaryhmä, että elokuvastudiot kaikessa laskelmoivuudessaan joka elokuvan kohdalla haluavat varmistaa, että myös naiset ryntäävät elokuviin sankoin joukoin.

TÄMÄKIN on suuri tasa-arvo-ongelma, koska naisille on ERIKSEEN tehtyjä "puhtaasti 'romanttisia' elokuvia", mutta miehille taas EI ole juurikaan 'puhtaasti action-elokuvia' tai 'puhtaasti aikamatkailuelokuvia' tms. jne.. ymmärtänette pointin.

Lisäksi yksikään elokuva ei ole IHMISILLE tehty - se on tehty joko naisille, tai 'sekä naisille että miehille' tai erittäin harvoin 'miehille' .. mutta ei yleensä 'ihmisille' - elokuvassa siis koetetaan joko manipuloida naisten tunteita, tai miesten tunteita, mutta ei koskaan kertoa jotain oikeasti inhimillistä tarinaa.

Varmasti poikkeuksia saattaa olla, mutta ne ovat mainstreamissa harvinaisuuksia.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hämähäkkimiehessä Peter Parker on enemmän säälittävä luuseri, joka ei saa oikeastaan mitään aikaan ja jonka itsetunto on surkea, duuni paskaa ja rakkausasiat 14-vuotiaan nörtähtävän teinipojan tasolla.

Ja asuu naisen luona ilman isähahmoa, ja on 'erittäin komea', ja naiset tykkäävät hänestä sen vuoksi (mikä on tietenkin epärealistista) ..

Ja tuosta hämis-hupun poisottamisesta (en jaksa quotata erikseen) - hänellähän on parikin naista, jotka sitten tykkäävät hänestä vain toisessa moodissa - muistaakseni Mary Jane 'inhoaa' Spider-mania, mutta taas se mikä kissanainen onkaan, suorastaan jumaloi Spider-Mania, mutta sitä luuseri-Peter-Parkeria ei voi sietää.

Noh, sarjakuvat ja elokuvat nyt ovat mitä ovat, mutta voisivat ne edes JOSKUS olla realistisia ihmissuhde-, seksi-, ja parisuhdemarkkinoiden kuvaamisessa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Juu, sinällään totta. Mutta kirja on erittäin vaikealukuinen, siinä on likaa sivistyssanoja, se on erittäin KUIVAA tekstiä, siinä ei ole juurikaan humoristisia ja asioita selkeyttäviä kuvia tai kaavioita, jne.

Quottaan nyt itseäni, koska haluan vielä hieman perustella.

Siis tarkoitan, että nykyihmisapinat ovat NIIN TYHMÄÄ kansaa, ja heillä on NIIN lyhyt attention-span, että tuollainen kirja olettaa lukijan älyltä ihan liikoja.

Hieman värikkäämmin, eloisammin ja viihteellisemmin tehty kirja (isommilla fonteilla .. :)) tämän ihmiskunnan yhteisen vajavauuden vuoksi purisi huomattavasti paremmin ja loisi paljon enemmän kohua.

Naiset eivät kirjaa lue, koska heidän älynsä ei riitä, joten heille se on täysin non-accessible. (vai onkos se 'inaccessible'?)

Näin ollen heidän ainoa tapansa 'arvostella' kirja paljastamatta omaa tyhmyyttään on paljastaa oma typeryytensä laukomalla siitä emotionaalisesti värittyneitä lausahduksia, jotka eivät pidä paikkaansa (tosin näinhän nainen 'arvostelee' jokaikisen asian elämässään) ..

- Vortac

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

”Sinun "ihanteesi" taas ovat kovasti ristiriidassa toimiesi kanssa.”

Niin katsos kun sinä et tiedä mitään toimistani. Väitteesi suhteessa minuun ovat lähes käsittämättömiä. Oletko koskaan katsonut speden ”naisen logiikka” juttuja?

Tuskin, koska kuulut selvästi siihen aika suureen massaan naisia joiden äly ei riitä miesten huumoria ja ironiaa oivaltamaan.

Toisaalta … siitä on kyllä kirjoitettu Suomenkin kielellä lukuisia kirjoja miten teidän feministien ihanteet ovat kovin ristiriidassa toimien kanssa. Voit aloittaa vaikka lukemalla nuo kirjat joihin vie linkki ”toivelista” nimimerkkini takaa ; )

Muunlaista kaipaamisi suhdetta dominoivan tosimiehen kanssa en voi sinulle tarjota –joten sinut torjutaan taas miesten taholta? Saat jatkaa virtuaalista s/m leikkiäsi jonkun muun kanssa tai löysentää nutturaa ; )

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Naisten realistinen logiikka

Anonyymi kirjoitti...

"Niin katsos kun sinä et tiedä mitään toimistani. Väitteesi suhteessa minuun ovat lähes käsittämättömiä. Oletko koskaan katsonut speden ”naisen logiikka” juttuja?"

No ole hyvä ja kerro. Olen tehnyt sinulle kysymyksiä, joihin olen pyytänyt sinua vastaamaan. Jostain syystä vastaaminen on sinulle vaikeaa, joten päättelen, että et halua antaa rehellistä vastausta muun muassa tuohon aborttikysymykseen sen takia, että se paljastaisi millainen ristiriita toimiesi ja sanojesi välillä on.


Jutuistasi on saanut sellaisen käsityksen, että rahoitat omalla kulutuskäyttäytymiselläsi seksiteollisuuta (prostituoidut ym) ja ihannoit muutenkin virolaista meininkiä missä miehet toteuttavat vapaasti seksuaalisuuttaan varattuina jopa prostituoitujen kanssa.
Puhut kuitenkin kovasti samalla länsimaiden rappiosta, mutta unohdat, että yksi syy, mikä hajottaa perheet on pettäminen. Ja perhe on yhteiskunnan perusta. Vihavainenkin kirjoitti tästä. Ei nainen halua synnyttää lapsia sellaisen sotkun keskelle ja huolehtia yksin koko paletista, kun mies vaan rilluttelee muualla. Ei ihme että Viron väkiluku vaan laskee... Eli tekojesi ja sanojesi välillä on melkoinen ristiriita.


"Tuskin, koska kuulut selvästi siihen aika suureen massaan naisia joiden äly ei riitä miesten huumoria ja ironiaa oivaltamaan."

Tekstissäsi ei kyllä ole pätkääkään mitään ironiaa eikä huumoriakaan. Aikamoisia ristiriitaisuuksia kylläkin ja jatkuvaa kysymysten väistelyä. No, onhan sekin yksi keino väistellä kysymyksiin vastaamista, että toteaa yhtäkkiä, et hei tää on pelkkää ironiaa kaikki ja te muut oote vaan niinq tyhmii.

Ja tuo vetoaminen johonkin naisen logiikkaan on jo aika surkeaa. Etkö parempaan pysty?

On aika surkeaa esiintyä jonain länsimaisen kulttuurin rappion vastustajana, jos itse kerran nauttii niistä rappion hedelmistä täysin siemauksin. Mihin lukeutuu muunmuassa vapaa seksi.

Siitä vaan vastaamaan kysymyksiin. Vai etkö uskalla, koska pelkäät, että ne paljastaisivat miten ristiriitainen olet?

En ole muuten julistautunut feministiksi. Kannatan toki tasa-arvoa.

Ja mitä älyyn tulee, niin miesten kohdalla on paljon enempää hajontaa sen suhteen. Taidat kuulua niihin kaikkein tyhmempiin, kun et osaa vastata yksinkertaisiin kysymyksiin, vaan jankkaat jostain tv:stä opitusta naisen logiikasta.


Realisti

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Naisten realistinen logiikka

bmaad kirjoitti...

"Puhut kuitenkin kovasti samalla länsimaiden rappiosta, mutta unohdat, että yksi syy, mikä hajottaa perheet on pettäminen. Ja perhe on yhteiskunnan perusta. "

En minä kyllä näe, että
vaihtelunhalun tyydyttäminen on riski perhe-elämälle. Riski on enemmänkin siinä, että kumppani on mustasukkainen omastaan. Nykyinen kulttuuri tukee voimakkaasti yksiavioisuutta, sitä ettei saa toteuttaa vaihtelunhalua.

"Vihavainenkin kirjoitti tästä. Ei nainen halua synnyttää lapsia sellaisen sotkun keskelle ja huolehtia yksin koko paletista, kun mies vaan rilluttelee muualla."

Jos mies/nainen käy välillä muualla, se on eri asia.

"On aika surkeaa esiintyä jonain länsimaisen kulttuurin rappion vastustajana, jos itse kerran nauttii niistä rappion hedelmistä täysin siemauksin. Mihin lukeutuu muunmuassa vapaa seksi. "

Vapaa seksi on rappiota
jos se määritellään sellaiseksi.
Jos et pysty pysymään uskollisena kun haet vaihtelua, vika on ihan omassa päässäsi.

"En ole muuten julistautunut feministiksi. Kannatan toki tasa-arvoa. "

Tasa-arvo on hyvin laaja käsite, jos siinä otetaan kaikki huomioon. Useimmiten naiset puhuvat tasa-arvosta, joka hyödyttää naisten valta-asemaa enemmän kuin
miesten.

"Ja mitä älyyn tulee, niin miesten kohdalla on paljon enempää hajontaa sen suhteen."

Miehissä on enemmän
hylättyjä ja hyväksyttyjä, mutta tuskin olisi ilman feminististä kulttuuria. Nykymaailmassa älykkyys ei oikeastaan ole älyä, vaan oveluutta ja kykyä keskittää
hyödyt itselle. Miehillä on aika vähän mahdollisuuksia sellaiseen.

"Taidat kuulua niihin kaikkein tyhmempiin, kun et osaa vastata yksinkertaisiin kysymyksiin, vaan jankkaat jostain tv:stä opitusta naisen logiikasta."

En voi puhua toisen puolesta.
"Yleinen tasa-arvo" nimimerkillä on mielestäni ihan hyviä pointteja.
En kuitenkaan kannata kovin miesvetoista yhteiskuntaa itse, vaan enemmänkin naisten älyn kasvattamista.

bmaad kirjoitti...

"Juu, sinällään totta. Mutta kirja on erittäin vaikealukuinen, siinä on likaa sivistyssanoja, se on erittäin KUIVAA tekstiä, siinä ei ole juurikaan humoristisia ja asioita selkeyttäviä kuvia tai kaavioita, jne."

Eiköhän se ole ihan hyvä
tuollaisenaan ja kyllä sopisi myös koulujen oppikirjaksi, koska nehän ovat aina hieman liiankin haastavia ja vaikeaselkoisia ja jopa tappavat oppimishalua;<. Ihan hyvä kirja sivistyssanojen opetteluun.:D

Uskoisin, ettei tämä teos
menesty yksistään sen vuoksi, ettei tuon asian paljastaminen ole mieluisaa, vaikka kirja onkin muuten hyvä ja sopivan sensuellin näköinen. Ei vaan haluta mullistusta, joka tuo esiin naisen rakenteellista valtaa yhteiskunnassa. Kasvava kiinnsotus voi aikanaan kuitenkin laukaista laajemman kirjamyynnin ja teoksen kääntämisen eri kielille.

"Toisella tavalla, eloisammin kirjoitettu 'Miten naisen psyyke toimii', jossa käytetään myös hieman räväkämpää kieltä (kaikki lienemme yhtä mieltä siitä, että naisen sekopäinen psyyke on sen ansainnut) voisi kyllä tuoda paljon suuremman kohun - ja sitä myötä suuremman suosion - ja lopulta.. kuka tietää?"

Voi tietenkin olla.
Tosin kovin provokatiivinen kirja, jota riittävän moni ei ymmärrä voi olla myös riski tekijälleen. Miehillä on kuitenkin tällainen vietti, että naista pitää suojella myös totuudelta. Jos joku ilmoittaa ja kuvailee kiusallisen tarkkaan niitä kuvioita, jotka naisia ohjailevat on vaarana
lynkkaus. Sen sijaan tieteellinen, maltillinen analyysi ei on nykymaailmassa turvallisempaa julkaistavaa.

"Mutta en kyllä usko, että tuollaista muutosta koskaan tapahtuu nykyilmapiirissä, että totuutta ruvettaisiin kouluissa kertomaan, kun tähänkin asti siellä on vain valheita, propagandaa ja disinformaatiota jauhettu (paitsi matematiikassa ja kielissä).."

Kouluissa opetetaan
sellaista mikä tiedetään ja hallitaan. Kaikki muu on pelottavaa. Ei koulut mitään oppilaitoksia ainakaan vielä ole vaan niissä pyritään tekemään ihmisistä tuotteita tähän sivilisaatioon.

Anonyymi kirjoitti...

"Vihavainenkin kirjoitti tästä. Ei nainen halua synnyttää lapsia sellaisen sotkun keskelle ja huolehtia yksin koko paletista, kun mies vaan rilluttelee muualla."

Bmaad:
"Jos mies/nainen käy välillä muualla, se on eri asia."

Ihmisiä kuitenkin loukkaa petetyksi tuleminen, ja uskottomuus on yksi suurimmista avioerojen syistä. Vaikka se toinen kävisikin "vain" välillä muualla. Tosi harva ihminen kestää sen, että kumppanilla on muitakin.

En usko, että maailma oli ennenkään mikään täydellinen paikka. Mielestäni nykysuomi on kuitenkin paljon parempi mitä 50-luvun tekopyhä Suomi.

Mutta se, mikä minua ihmetyttää on se, että tuo "Yleinen tasa-arvo" esiintyy jonain Vihavaisen teesien kannattajana, mutta kuitenkin ihannoi osittain aivan avoimesti aivan päinvastaista menoa ja osoittaa sen jutuillaan.

"Vapaa seksi on rappiota
jos se määritellään sellaiseksi."

Ei se minustakaan ole sinällään rappiota (tosin halveksin pettämistä), mutta jos esiintyy jonkun sellaisen puolestapuhujana, jonka mielestä se on ainakin tietyissä muodoissaan rappiota, niin olisi loogista olla ainakin avoimesti ihailematta aivan päinvastaista menoa. Enkä nyt viittaa sinun juttuihisi :)Realisti

bmaad kirjoitti...

"Ihmisiä kuitenkin loukkaa petetyksi tuleminen, ja uskottomuus on yksi suurimmista avioerojen syistä. Vaikka se toinen kävisikin "vain" välillä muualla. Tosi harva ihminen kestää sen, että kumppanilla on muitakin."

Minun mielestäni juuri
tälle pitäisi voidaan tehdä jotain. Ihmisen pitäisi kasvaa sen verran, että hän voi sitoutua, mutta myös toteuttaa vaihtelunhalunsa ydintä vaarantamatta. En edes pidä itseäni naiivina, kun sanon, että aito ihmissuhde kestää loppuun saakka. Ja on luonnollista, että ihminen elämänsä aikana tutustuu muihinkin kuin siihen yhteen ihmiseen. Päinvastoin pidän voimakasta yksavioisuutta vaarana yhteiskunnan kehitykselle ja parisuhdeturvallisuudelle.

"En usko, että maailma oli ennenkään mikään täydellinen paikka. Mielestäni nykysuomi on kuitenkin paljon parempi mitä 50-luvun tekopyhä Suomi."

Monella tavalla Suomi on tietenkin parempi. Onhan tämä kieltämättä melko moderni valtio, jossa monet asiat toimivat liiankin liukkaasti, mutta itse mittaan kansallista hyvinvointia enemmän ajattomien (henkisten?) perusarvojen pohjalta
ja esimerkiksi sen perusteella miten ihmiset kunnioittavat toisiaan. Suomessa huonot puolet, joita on paljon hukkuvat monien hyvien puolten korostukseen. Tästä on seurauksena kansallista ahdistusta, syrjäytymistä, välinpitämättömyyttä ja paineiden purkamista aseiden kanssa.

"Mutta se, mikä minua ihmetyttää on se, että tuo "Yleinen tasa-arvo" esiintyy jonain Vihavaisen teesien kannattajana, mutta kuitenkin ihannoi osittain aivan avoimesti aivan päinvastaista menoa ja osoittaa sen jutuillaan. "

Itse olen vähän kahden
vaiheilla monissa asioissa, mutta kyllä hänellä minusta varsin laadukkaita pointteja on. En kuitenkaan haluaisi yhteiskunnasta miesvetoista. Mielestäni täytyy satsata siihen, että naiset saavat käyttöön samansuuruiset älylliset resurssit, jotka miehellä on.
Eihän tasa-arvo voi toteutetua jos guinessin ennätyskirjaan tai tieteelliseen huippukehitystyöhön ei pyri juuri ketään naisia. Tai jos naiset eivät koe tarpeelliseksi esimerkiksi soittaa bändeissä, sekin on tasa-arvo-ongelma.

"Ei se minustakaan ole sinällään rappiota (tosin halveksin pettämistä), mutta jos esiintyy jonkun sellaisen puolestapuhujana, jonka mielestä se on ainakin tietyissä muodoissaan rappiota, niin olisi loogista olla ainakin avoimesti ihailematta aivan päinvastaista menoa. Enkä nyt viittaa sinun juttuihisi :)"

On rumaa puhua pettämisestä, kun pitäisi puhua vaihtelunhalun toteuttamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Bmaad:

"Minun mielestäni juuri
tälle pitäisi voidaan tehdä jotain. Ihmisen pitäisi kasvaa sen verran, että hän voi sitoutua, mutta myös toteuttaa vaihtelunhalunsa ydintä vaarantamatta. En edes pidä itseäni naiivina, kun sanon, että aito ihmissuhde kestää loppuun saakka."

Niin. Sinä luultavasti sallisit saman naisellesikin, mutta minä luulen, että useimmat miehet hyväksyisvät tuon vaihtelun ainoastaan itselleen. Mutta naisilta he kylläkin vaatisivat uskollisuutta. Kun historiassa on ollut noita vaihtelua ihannoivia kulttuureita, niin niissä on tilanne ollut yleensä se, että miehet saavat toteuttaa itseään, mutt naisten on oltava uskollisia.


Katselin tässä yhtenä päivänä ohjelmaa parisuhteen historiasta. Siinä oli puhetta mm.muinaisesta Kreikasta, missä naisten oletettiin olevan siveyden sipuleita, mutta miehet kyllä saivat toteuttaa itseään seksuaalisesti miten mieli teki. Tuli aika v-mäinen olo, kun sitä katseli ja verenpainekin nousi :)

Monia naisia ahdistaa varmasti tuollainen vaihtelu nimenomaan tuon takia, ei ainoastaan siksi, että joutuisi jakamaan miehensä. ja minäkin pelkään pahoin, että se menisi nimenomaan siihen suuntaan, että naisia alettaisiin kontrolloida, mutta miehet (ne joilla on mahdollisuuksia) tekisivät mitä haluavat, naisista piittaamatta.


"Itse olen vähän kahden
vaiheilla monissa asioissa, mutta kyllä hänellä minusta varsin laadukkaita pointteja on."

Kyllä hän siinä on oikeassa, että myös miesten huonoon oloon pitäisi puuttua enemmän. Ja samaa mieltä olen minäkin. Ja poikalasten kouluongelmiin pitäisi ihan oikeasti kiinnittää huomiota. Mutta muutama juttu on vähän ihmetyttänyt...

"Eihän tasa-arvo voi toteutetua jos guinessin ennätyskirjaan tai tieteelliseen huippukehitystyöhön ei pyri juuri ketään naisia. Tai jos naiset eivät koe tarpeelliseksi esimerkiksi soittaa bändeissä, sekin on tasa-arvo-ongelma."

Onneksi tämä asia alkaa pikkuhiljaa muuttua :) Siis positiiviseen suuntaan. On hyvä, että myös naiset alkavat luoda itse uutta, eivätkä pelkästään miehet.

Realisti

bmaad kirjoitti...

"Niin. Sinä luultavasti sallisit saman naisellesikin, mutta minä luulen, että useimmat miehet hyväksyisvät tuon vaihtelun ainoastaan itselleen."

Seksistä on miehillä kova ja verinen kilpailu, siksi suhteet ovat heille varsin omistuslähtöisiä. Naiset joutuvat ikäänkuin omistautumaan miehelle ja vakuuttamaan, että suhde jatkuu. Ja hätä on todellinen: nainen voi lähteä helposti, koska naiselle on toisella tavalla kysyntää.

Omistuspolitiikka kuitenkaan ei ole kovin hedelmällinen työkalu ihmissuhteissa.

Olisi parempi jos päästäisiin tilaan, jossa toimivat ihmissuhteet jatkuvat eliniän, eikä turhia pitkäaikaiskokeiluja solmittaisi seurustelu/uskollisuus periaatteella lainkaan. Olisi vain todellisia ystäviä, jotka jakavat maanpäällisen matkan.

Ja kyllä. Minun naisystäväni käy
aika paljonkin vieraissa. Hän saa seksiä rajattomasti. Minä se olen, joka en sitä saa kuin muutamasta rööristä. Onneksi nuo röörit
ovat kuitenkin varsin puhtaat ja toimivat.

Sivujuttuihin minulla on aika heikot mahdollisuudet jo siksikin,
ettei suuri osa naisista suostu markkina-arvoteoreettisista syistä petiin kanssani.

Taivuttelemalla naisia
saisin tietenkin enemmän, muttei se kauheasti innosta, kun en ole seksuaalisilta fantasioiltakaan niin sanotusti normaali. Haluan tulla mm. piiskatuksi.

Kun saa hyvää vaivattomasti, miksi rukoilla, että joku suostuisi johonkin puolivillaisempaan? Kyllä olisi tietysti kiva jos edes osa niistä joihin satunnaisesti projisoin perversioitani viitsisi kehittää itseään harrastamalla seksiä kanssani. Mutta seksi minun kanssani ei olekaan helppoa, koska olen tottunut saamaan niin tasokkaasti, että monilla enemmänkin seksiä harrastaneilla naisilla pyörii silmät päässä ja korvat vinkuu kun näkevät petivalmiuteni.

"Katselin tässä yhtenä päivänä ohjelmaa parisuhteen historiasta. Siinä oli puhetta mm.muinaisesta Kreikasta, missä naisten oletettiin olevan siveyden sipuleita, mutta miehet kyllä saivat toteuttaa itseään seksuaalisesti miten mieli teki. "

Tuo on monimutkainen
kuvio, joka kuitenkin on lähtöisin naisten korkeammasta nirsoudesta ja valikoivuudesta. Jos naiset antaisivat seksiä laajemmalle miesjoukolle, yksittäisten miesten ei tarvitsisi olla niin huolissaan naistensa liikkeistä.

"Tuli aika v-mäinen olo, kun sitä k
katseli ja verenpainekin nousi :)"

Minulla taas nousee verenpaine
aina kun joku nainen kyselee statukseeni liittyviä juttuja. Eivät he tajua, että minun kanssani harrastetaan seksiä ihan noinvain, silloin kun tunne on molempien kannalta otollinen. Jos joku nainen haluaa vain tarjota pajatsoaan tai pimppaslotiaan niin valitettavasti minulla ei ole siihen vaadittavaa casinojäsenyyttä.

"Onneksi tämä asia alkaa pikkuhiljaa muuttua :) Siis positiiviseen suuntaan. On hyvä, että myös naiset alkavat luoda itse uutta, eivätkä pelkästään miehet."

Suuri osa bändeistä on miesbändejä sen takia, että miehet perustavat bändejä saadakseen pillua. Jos bändejä perustettaisiin musiikin takia, niin ehkä sitten tytöilläkin olisi saumaa.

Nimim. tykkään vähän Indicasta.

www.indica.fi

Anonyymi kirjoitti...

"Ja kyllä. Minun naisystäväni käy
aika paljonkin vieraissa. Hän saa seksiä rajattomasti. Minä se olen, joka en sitä saa kuin muutamasta rööristä. Onneksi nuo röörit
ovat kuitenkin varsin puhtaat ja toimivat."

Selkeästi nämä vapaat suhteet eivät toimi. Näkeehän sen tästäkin, koska selkeästi on sitten kismaa viimeistään siitä, kun toinen ei saa.

Toinen on se, että jos toinen koko ajan viihdyttää vain vieraita omalla röörillään, niin jääkö talon isäntä täysin sitten ilman?

Aika riskaabelia siis.

bmaad kirjoitti...

"Selkeästi nämä vapaat suhteet eivät toimi. Näkeehän sen tästäkin, koska selkeästi on sitten kismaa viimeistään siitä, kun toinen ei saa. "

Ei mitään skismaa ole.
Naisystäväni on perillä markkina-arvomekanismeista ja on valinnut minut muista syistä.

"Toinen on se, että jos toinen koko ajan viihdyttää vain vieraita omalla röörillään, niin jääkö talon isäntä täysin sitten ilman? "

Ei, mutta vapailla markkinoilla yksin liikkuessa saantimahdollisuudeni ovat hiukkasen
heikot. Jos liikun ryhmässä,
tai naisystäväni kanssa saan kyllä siivellä. Asun vakituisesti kahden pariskunnan taloudessa, ja meillä on neljän välinen
seksisopimus, joten ei tarvitse kuin kuin korkeintaan vinkata jos tarve tulee.