lauantaina, tammikuuta 09, 2010

Moniavioisuus

The End of Marriage

Harmaasusi! Hyvä! Näin palkka tasa-arvo etenee!

Moniavioisuus suomessa

HS: "Monta vaimoa opettaa johtajuutta" (tiivistelmä)
Suomessa on paljon yksin eläviä musliminaisia. Yksi syy lienee moniavioisuus.

Kysymys moniavioisuudesta nousi Suomessa esiin joulukuussa, kun terveydenhoitajat olivat alkaneet ihmetellä yksinhuoltajanaisten tulemista raskaaksi yhä uudestaan. Tilastokeskuksen mukaan 46 prosenttia somalialaista alkuperää olevista äideistä on yksinhuoltajia. Suomalaisäideistä yksinhuoltajia on 18 prosenttia.

Yhdeksi syyksi ilmiöön on arveltu, että Suomessa on muslimien moniavioisia liittoja, joissa miehellä on enemmän kuin yksi vaimo.

Moniavioisten liittojen määrästä Suomessa ei ole edes arviota, koska niistä ei pidetä missään kirjaa.

"Moniavioisuudessa on monia hyviä puolia miehille. Opimme johtajuutta. On vaikeaa olla naimisissa yhden vaimon kanssa – mutta entäpä neljän", kolmen vaimon kanssa avioitunut jakartalainen Rizdam sanoo BBC:n haastattelussa.

HS-keskustelu:
Toimiipa hyvinkin myös kantaväestölle: Olemme tätä selvitelleet tyttöystäväni kanssa ja moni on varmaan porsaanrei'än jo keksinytkin. Lapset kannattaa tehdä ennen avioliittoon astumista ja jos äiti kieltää isyyden selvittämisen avioliiton ulkopuolella syntyneelle lapselle ei viranomaisilla ole sitä oikeutta tehdä. Tällöin voidaan maksimoida yhteiskunnalta saadut tuet. Mm. lapsilisän yksinhuoltajakorotus ja kunnan maksama elatusapu on mukava pikkulisä kuukausikassaan. 3 lapsesta nuo korotukset ovat kuitenkin luokkaa 600 ¬ puhdasta tuloa kuukaudessa. Lapsille voi kuitenkin nykykäytännön mukaan hakea isyyden vahvistamista vaikka 5 v syntymästä olisi kulunutkin, joten systeemi on varsin turvallinen, vaikka vanhemmille tulisi riitaakin. Lisäksi isä voi vaivattamosta tunnustaa lapsensa milloin vain tai vaikkapa adoptoida omat lapsensa, jolloin hänestä tulee virallinen isä. Lisäksi tällä keinolla saadaan varsin mukava suoja äidin työttömyyttä vastaan, koska jos äiti joutuu työttömäksi on hänelle lapsikatraan ansiosta turvattu varsin mukava toimeentulo ja hyvänkokoinen asunto. Samassa asunnossa voi sitten työssäkäyvä iskäkin asustella ilmaisiksi kunnan ja valtion piikkiin, kunhan ei sinne virallisesti vain siirrä kirjojaan. Kuntahan maksaa ison yksinhuoltajaperheen asunnonkin.

Tehyläiset saivat palkankorotuksen, muut eivät

20 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

" "Moniavioisuudessa on monia hyviä puolia miehille. Opimme johtajuutta. On vaikeaa olla naimisissa yhden vaimon kanssa – mutta entäpä neljän", kolmen vaimon kanssa avioitunut jakartalainen Rizdam sanoo BBC:n haastattelussa. "

Entäpä miltäpä keskivertonaisesta tuntuisi olla
moniaviossa neljän miehen kanssa. Olisiko se vaativaa, etenkin jos yksi noista miehistä olisi
alistuva nörde?

Anonyymi kirjoitti...

En tiiä onks tää jo olluna täällä, mutta herranen aika. En oo kuullu, että ykskään mies olis ikinä näin kilahtanu, tai ainakaan tällä tavalla..

http://www.kittyhell.com/

Tota siteä ei voi kovin monta postausta lukea ilman, että alkaa oksettaa.

Säälin kyllä tuota heppua, mutta ihmettelen samalla, miksei se eroa samantien tuosta hullusta vaimostaan.. huh.

Tällaisessa maailmassa me elämme - miehet kuolevat sodissa kun vaimot sisustavat koko elämänsä pienintäkin yksityiskohtaa myöten hello kitty-kamalla..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jo ihan hiukkasen kärjistää, mamukeskustelun nykyisessä vaiheessa naiset kuvittelee kolme osapuolta:

-On naiset itse, jotka ovat järkeviä, suvaitsevia ja oikeudenmukaisia kuten aina.

-On suomalaiset miehet, jotka ovat suvaitsemattomia, ajattelemattomia ja usein vaarallisia -- kuten aina.

-On mamut, jotka ovat pääsääntöisesti kunnon väkeä, jota kuitenkin pitää suojella suomalaisen yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuuksilta.

Yhtälön suurin virhe on ilmiselvästi yritys työntää miehet epäkelpoina mamukeskustelun keskiöstä. Kannattaisi nimittäin muistaa, että miehet maksavat valtaosan maahanmuuton kustannuksista (sikäli kuin niitä syntyy; suurin osa täällä olevista ulkomaalaisista tekee tuottavaa työtä tai opiskelee).

Kannattaisi myös muistaa, että mamukriittisyys todella on yleisempää miesten keskuudessa tai ainakin se on potentiaalisesti vaarallisempaa. Yleensä ajatellaan, että tällaisessa tilanteessa kriitikot pitää vetää mukaan keskusteluun ja päätöksentekoon, jotta heikäläisten radikaalisuus lievenisi.

Kriittisen maksajan roolista on varmasti helpompi tehdä oikeita poliittisia johtopäätöksiä esimerkiksi tässä "moniavioisuuskysymyksessä" ... tai mistä sitten onkaan kysymys.

Anonyymi kirjoitti...

On se jotenkin niin herttasen lapsellista, kun aikuiset ihmiset, kuten tämä Helena Tornberg, juttelevat palkoista ikään kuin niitä voisi ylennellä ja alennella poliittisilla päätöksillä. Haloo, palkat määräytyvät markkinoilla ihan niinku se marketin leivän hintakin. Työantaja yrittää ostaa halvalla ja työntekijä myydä kalliilla. Jonkun hinnan kohdalla sitten kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Usein työmarkkinajärjestöt hoitavat kaupanhieronnan, mutta se ei muuta peruskuviota miksikään.

Onneksi näillä helenoilla ei ole mitään mahdollisuutta tiputtaa "miesten palkkoja" naisten palkkojen tasolle ja samalla tuottavuuden alapuolelle. Jos jotenkin onnistuisivat esimerkiksi lain asiasta laatimaan, seurauksena osa "miesten palkasta" vain alettaisiin maksaa pimeänä tai muuna kuin rahana.

Homo kirjoitti...

India to pay women big money to cry rape

Homo kirjoitti...

UK women have a monetary incentive to lie about rape

Barbara Kay Sees a Brighter Future for Canadian Men

Anonyymi kirjoitti...

Käsikranaatteja naisille..

http://www.kittyhell.com/2009/09/23/hello-kitty-hand-grenade/

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka pidänkin kirkkaista väreistä ja haluan miestenkin saavansa oman osansa ihmisyyden koko kirjosta (kapean miehen roolin sijaan), tässä kuvassa on jotain niin syvällisesti sairasta..

http://www.kittyhell.com/2008/01/06/hello-kitty-photo-of-horror/

.. etten osaa pukea sitä sanoiksi.

Verratkaa miehen ja naisen ilmettä.. kumpi kertoo syvemmästä sairaudesta?

Perustele.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaan kestä kauan, kun naiset VAATIVAT tällaiset aseet käyttöönsä armeijassa..

http://www.kittyhell.com/2009/10/09/hello-kitty-ak47-yet-another/

(jep, alan tosiaan kauhistua, miten hulluksi tuo ruma kattilärvi saa jo ennestään epätasapainoiset ihmiset - eli naiset)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vain nainen voi olla näin pelottava valokuvassa..

http://www.kittyhell.com/2007/07/13/hello-kitty-plush-dress/

Mitään noin hirvittävää en ole kyllä vuosiin nähnyt! huh..

Jos kaikki ihmiset tietäisivät, miten sekopäinen naisten maailma on .. hmm.. alan jo kohta kallistumaan sille kannalle, että voisin alkaa pitää blogia, jonka nimi olisi "Women are INSANE", ja sitten keräisin sinne tällaista todistusaineistoa..

Mutta on parempi, että ihmiset, etenkin miehet, löytävät tämän tosiasian ihan itse.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, Johanna Tukiainenhan on muuten kuuluisa hello kitty -fani.

Homo kirjoitti...

Tukiainen Johanna Tukiainen ”Playboy-koekuvauksissa”.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, Johanna Tukiainenhan on muuten kuuluisa hello kitty -fani..

No sitä en yhtään ihmettele.

Näin muuten painajaisia tuosta helvetillisestä paholaiskatista.. ei olis pitäny sitä siteä liian kauan tutkia, mutta jotkut jutut olivat kertakaikkiaan niin älyttömiä, että pahuksellinen uteliaisuus ja kauhistus saivat klikkaamaan yhden kerran liikaa..

Se on vähän kuin 'yksi drinkki liikaa', mutta pahempaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin sairainta on, miten naiset yhdistävät SEKSIN ja tuollaisen lapsellisen söpöilyn..(katsoin tuon 'playboykuvaus'-kuvan, ja siinä on niin paljon vialla niin monessa mielessä, että taitaa taas tulla painajaisia)

Hellokitty-vibraattorit ovat käsittääkseni todella haluttua kamaa naisten keskuudessa.

Mitä heidän päässään oikein viiraa? Tai ehkä en halua edes tietää, hyi helv.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

On tuossa se hyvä puoli, että ihmiskunnan kaikista kaheleimmat yksilöt ovat merkatut tuolla helvettikatilla, niin ei tarvitse uhrata sekuntiakaan arvioimiseen..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kittyhell.com/2009/10/16/hello-kitty-porn-star-tera-patrick/
http://www.kittyhell.com/2009/12/30/hello-kitty-tramp-stamp/#more-4325
http://www.kittyhell.com/2009/10/28/hello-kitty-latex-fashion-show/


Niin kyllä se on homo, pahasti kieroutunut tai seksuaalisesti impotentti vanha mies joka ei tuollaisesta pidä.

Täällähän on mielipiteet aivan samoja joka kohdasta kuin tyypillisillä telaketjufeministeillä -inhotaan ja solvataan naisten naisellisuutta ja ihannoidaan kaikenmaailman new ageja ja homoutta. Ja tämä ei siis ole mielipide vaan yhteiskuntamme alakulttuurien arvoja kuvaava fakta.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä esimerkiksi Henry ja mies.asia kaveri ovatkin mieluummin pinkit vaatteet päällä keskenään?

Anonyymi kirjoitti...

"Moniavioisuudessa on monia hyviä puolia miehille. Opimme johtajuutta. On vaikeaa olla naimisissa yhden vaimon kanssa – mutta entäpä neljän", kolmen vaimon kanssa avioitunut jakartalainen Rizdam sanoo BBC:n haastattelussa.

Voi jestas. Miltähän se sitten naisista tuntuu? Tuntuu varmaan ihan v**** hyvältä jakaa rakastamansa mies muiden naisten kanssa...NOT.

Realisti

Jorma kirjoitti...

"Tehyläiset saivat palkankorotuksen, muut eivät"

Onko hoito parantunut ja palvelu nopeutunut?

Jos eivät, niin hukkainvestointi.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ne Hello Kittyt ahdistaa, niin pakkoko niitä on netistä katella?

"Onko hoito parantunut ja palvelu nopeutunut? "

Hoitsut ja lääkärit voivat harvemmin vaikuttaa suoraan rakenteisiin. Sen tekevät ne ylemmät esimiehet.