maanantaina, tammikuuta 25, 2010

Mr oikeaa ei kannata odottaa

Miksi pojat ja tytöt suuntautuvat niin eri tavoin?

Tasa-arvoasioita ja autokauppaa

The Misandry Bubble is Similar to other Economic Bubbles

Women told to stop looking for Mr Right
Women looking for a Mr Right should give up after 30 and settle for a Mr ­Second Best or a Mr Right Now.

Lori Gottlieb, author of Marry Him: The Case for Settling for Mr Good Enough, which is published in the UK next week, believes women who refuse to commit unless they find a man with whom they feel a deep, romantic love are consigning themselves to a lonely future.

Gottlieb blames feminism for the number of women who find themselves alone after spending years holding out for their white knight. To the outside world, says Gottlieb, these women still insist they are self-sufficient. "But in reality, we aren't fish who can do without a bicycle; we're women who want a traditional family," she writes. "Every woman I know – no matter how successful and ambitious, how financially and emotionally secure – feels panic, occasionally coupled with desperation, if she hits 30 and finds herself unmarried."

Life in the slow lane: Disillusioned with stressful jobs, a whole generation of women are opting out of the rat race

9 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Minusta tällainenkin on mainitsemisen arvoinen asia, etenkin kun ottaa huomioon varsin nuoren iänkin:

Seitsemänvuotias brittipoika keräsi yhdessä päivässä yli 50 000 puntaa eli 57 000 euroa Haitin maanjäristyksen uhreille.

Jape kirjoitti...

Puolustuvoimien ylipäällikkö Halonen haluasi kehittää vain miehille sukupuolen perusteella pakollista yleistä asevelvollisuutta...

"Mahtavaa!"

Halonen: Osan siviili- ja sotilaspalveluksesta voisi yhdistää

Homo kirjoitti...

Jape, ehdit linkata minua ennen tuon Halosen uuden aivopierun. Ajattelin itse samaan syssyyn pistää viihteeksi tämän uutisenkin:

Suurvallat kouluttavat sotilaita hylkeistä ja merileijonista

Ja sitten vähän muita aiheita:

Miksi vain tytöt karkaavat? Lue yllättävä vastaus

Laitoksista lähtee karkuun vähintään yhtä paljon myös poikia kuin tyttöjä. Tytöistä ilmoitetaan herkemmin, koska he voivat joutua hyväksikäytön uhriksi.

Murjotun vauvan äiti: Vammat tulivat itsestään

Homo kirjoitti...

Kun tyttö karkaa, kaikki pelkäävät pahinta

...
- Pohjimmiltaan poikien ja tyttöjen karkaamisessa on millilleen samasta asiasta kyse - nuori reagoi hätäänsä lähtemällä ja ottaa riskin selviytymisensä suhteen. Asiaan pitäisi suhtautua yhtä vakavasti molemmissa tapauksissa, Sauro sanoo, mutta myöntää, että lastensuojelun ammattilainenkin on enemmän peloissaan tyttöjen takia.

SOS-lapsikylän toiminnanjohtajanakin parikymmentä vuotta toiminut Seppo Sauro sanoo, että tyttöjen kohdalla tulevat helpommin mieleen pahimmat mahdolliset kohtalot: kuolema tai raiskaus.
...

Homo kirjoitti...

Italialaisministeri Renato Brunetta on julkistanut ehdotuksen, jonka mukaan hallitus voisi lahjoittaa 500 euroa kuukaudessa nuorille, jotka lähtevät kotoaan täytettyään 18 vuotta.

...
Niin kutsutut kotoalähtörahat kustannettaisiin yli 55-vuotiaiden eläkkeistä.
...

Anonyymi kirjoitti...

"jollain tavalla tiettyä tahallisuutta" wtf?

17-vuotias tyttö myönsi sytyttäneensä bänditilan palon

http://www.mtv3.fi/cmp_suomi24_feed_uutiset/uutiset/rikos.shtml/arkistot/rikos/2010/01/1041313

Vortac kirjoitti...


Life in the slow lane: Disillusioned with stressful jobs, a whole generation of women are opting out of the rat race
..

Jaahas - nytkö se onkin 'rat race', kun aiemmin vielä oli kovaa 'oppressiota', että naisia ei PÄÄSTETTY ns. "työelämään"..

Sitten kun miehet lopulta sanoivat että olkoon, loppukoon sitten tämä teidän suojelunne työelämän vittumaisuudelta ja rasitteilta, femakat pitävät sitä suurena voittona - jokuhan totesikin aikoinaan, että nyt kun miehet alkavat havahtumaan, miten typerä koko 'rat race' on, ja kyseenalaistamaan koko kapitalismin mielekkyyttä ja orjatyön sopivuutta luovalle ja ajattelevalle ihmiselle, NAISET tyhmänä höökivät työmarkkinoille, kuvitellen sen olevan onnellisuuden tae.

Nyt sitten hekin alkavat vasta myöhään heräämään siihen, että kyse on nimenomaan 'rat race'sta.. mutta eivät toki koskaan herää tekopyhyyteensä, eikä siihen, että miehethän koettivat sitä pitkin historiaa selittää, että ei siellä töissä mitään hohdokasta ole, ja MIEHETHÄN tässä ovat perkele 'oppressed', kun joutuvat töissä käymään.

Noh, näin siinä käy kun uskoo femakkojen valheita.

Kärsikää sitten, huorat!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tytöistä ilmoitetaan herkemmin, koska he voivat joutua hyväksikäytön uhriksi..

Bullshit. Poikiahan voidaan ihan yhtä lailla hyväksikäyttää, ja pojalla on suurempi riski joutua hakatuksi!

Oikea syy on tietenkin se, että miehet ovat aina 'disposable sex', eli miehet ovat aina uhrattavissa, heillä ei ole yksilönä arvoa, vain massoittain. Nainen taas on yksilönäkin äärettömän arvokas.

Tätä kutsutaan tasa-arvoksi.. Orwell tiesi kyllä mistä puhui.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

En yhtään ihmettele, miksi miesasialiikkeitä pidetään lapsellisina ja vihaisten erakkomiesten kerhoina..

Kaikki tekstit menee ohi aiheen lähinnä tuolle huora-puolelle.