torstaina, tammikuuta 07, 2010

Pressiklubi

TV2 pe 8.1. 2010 klo 19.20
Tarttuuko suomalaisten naisviha maahanmuuttajiin? Vieraana tasa-arvoministeri Stefan Wallin (r), kommentaattoreina MTV3:n Timo Haapala sekä Ilta-Sanomien Reijo Ruokanen.

Keskustelu

25 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

pressiklubi on kyllä äärimmäisen säälittävä.Toitottavat samoja valtamediassa hyväksyttyjä kantoja, joita kaikki muutkin lähteet , mutta yrittävät epätoivoisesti esittää olevansa jotenkin vaihtoehtoisia ja valtavirrasta poikkeavia.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Muhammed on sanonut:
“Minulle näytettiin helvetin tuli, ja lähes kaikki sen asukkaista oli naisia.”

Internetistä voi halutessasi tarkistaa seuraavat lähteet:
Sahih Bukhari: Vol.1:28, 301; Vol.2:161; Vol.7:124-126 osoitteesta

http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/

--

Kerran Allahin lähettiläs meni rukoilemaan. Ohittaessaan matkallaan naisia, hän sanoi: "Voi, naiset! Antakaa almuja, sillä olen nähnyt, että suurin osa Helvetin tuleen joutuneista ovat naisia!" Naiset kysyivät: "Miksi on niin, oi Allahin sanansaattaja?" Hän vastasi: "Te kiroatte usein ja ette ole kiitollisia miehillenne. En ole nähnyt ketään, joka olisi teitä vajavaisempi uskonnon harjoittamisessa. Te voitte johtaa harhaan varovaisimmankin ja järkevimmän miehen."

--

Koraani suurassa 4:34: ”Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan, ja myöskin niiden suoritusten tähden, joita miesten on omaisuudestaan naisten hyväksi tehtävä. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä olantakaa...Edelleen Koraani ilmoittaa, että Jumala ”on teistä itsestänne luonut teille puolisot, jotta löytäisitte heistä tyydytyksen” (suura 30:21).

Suurassa 2:223 vaimoa verrataan vainioon: ”käykää vainiollanne mielenne mukaan”. Tämä on siis Koraanin yleinen suhtautuminen aviomiehen seksuaalisuuteen…

--

Sana ”naiset” on sananmukaisesti ”kohdut” Koraanissa.

--

Yksi Muhammedin aikaansaama parannus oli se, että hän vähän kielsi miehiä käyttämästä orjatyttöjään prostituutioon ja keräämästä itse rahoja. Suurassa 24:33 todetaan: ” Älkää pakottako orjatyttöjänne tämän maailman voitonhimon houkuttelemana haureuteen, jos he haluavat viettää siveätä elämää.” Voitaisiin kuitenkin kysyä, että onko prostituutio sitten hyväksyttävää, jos orja ei halua viettää siveätä elämää? Ja voihan seksiorjiaan vähän tietysti suostutella kepin kanssa?

Eri lähteistä riippuen Miesten esikuvalla Mohammedilla oli 11, 14 tai 22 vaimoa.


--

”Minut on lähetetty tuomaan lyhyin ilmoitus jolla on kuitenkin laajin merkitys ja minut on tehty voittoisaksi kauhun (terror) avulla...ja nyt te ihmiset viette näitä aarteitani maailmaan.”

”Allah on se joka asettaa ja lähettää pelon ja kauhun (alkusana terror) ei islamilaisten sydämiin ja se tapahtuu Islamilaisten toiminnan seurauksena tai sen pelosta”

”Minua on autettu kauhulla (terror) vastustajien sydämessä, ryöstösaaliit ovat tehty minulle laillisiksi, maa on tehty minulle puhtaaksi ja palvonnan alaiseksi, minut on lähetetty kaikille ihmisille ja profeettojen ketju on lukittu minussa”

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Ja vielä itämaalaista viisautta Ylelle ja Suomen naisille. Siitähän he niin suuresti pitävät -pakkaa vaan kovin usein jäädä todelliset faktat mainitsematta.

ELI VEDOJEN YDINTÄ:

"Nainen on portti helvettiin" (Srimad-Bhagavatam 3, s. 1356)

"Luoja loi naisen erityisesti palvelemaan miestä. Naisen kiintymys mieheensä voi kohottaa hänet seuraavassa elämässään miehen ruumiiseen, mutta miehen kiintymys naiseen alentaa hänet, ja hän saa naisen ruumiin" (Srimad-Bhagavatam 3: s.1357, 1358).

"Naisille ei saa antaa vapautta. Naiset ovat lasten kaltaisia. Demonit ovat nykyään jättäneet tällaiset asiat huomiotta ja päättäneet, että naisille on annettava yhtä paljon vapautta kuin miehillekin" (Bhagavad-gita s.756).

"Naisille ei saa koskaan antaa vapautta. Lapsena hänen täytyy olla isänsä ankarassa komennossa. Nuorena hänen tulee olla alamainen aviomiehelleen, ja vanhoilla päivillään vanhempien poikiensa komennettavana. Jos hänelle suodaan itsenäisyyttä ja hän saa olla vapaasti miesten kanssa, hän menee pilalle " (S-B 5: s.225).

"Naiset eivät yleensä ole kovinkaan älykkäitä, eikä heihin siksi voi luottaa" (Bhagavad-gita s. 64).

"Aviomies on vaimolleen ylimmäinen puolijumala jota naisen on palveltava ylivertaisena Herran edustajana" (S-B 6: s.232).

Arawn kirjoitti...

WTF?! Ei voi olla totta! Tarttuuko suomalaisten naisviha maahanmuuttajiin... Voi kunpa tarttuisikin niin dissaisivat naisia paljon vähemmän, jos tekisivät sen samalla lailla kuin suomalaiset!

Vihaksi pistää. >:(

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Venäjän tilanne vielä eli samalla myös se suurin maahanmuuttajaryhmämme. Islamilaisethan ovat se toiseksi suurin:

Väkilukuun verrattuna Venäjällä kuolee lähisuhdeväkivallan uhrina 10-20 kertaa enemmän naisia kuin Suomessa?

Noin 80 prosenttia Venäjän kaikista väkivaltarikoksista tapahtuu perheissä. Ja Venäjän väkivaltatilastot ovat karua katsottavaa: 33 henkirikosta 100 000 asukasta kohden vuodessa nostaa maan tilastokakkoseksi heti Kolumbian kannoille.

Toisaalta tilanne on jo sellainen tässä historiallisessa miesvihaa henkivässä feministivaltiossa (kuten tämä "tulta munille yleisradiommekin" ohjelma taas todistaa), että rajat vaan nyt kokonaan auki joka suuntaan. Ei ainakaan miehisten miesten kohdalla voi tilanne pahentua enää.

Paskaks vaan sano Duudsonitkin.

Anonyymi kirjoitti...

Olen varma, että Suomi on niitä valtioita, missä on kaikkein vähiten naisvihaa.

Realisti

Homo kirjoitti...

Olikos tämä melkein pari vuotta vanha uutinen jo ollut täällä (ruotsalaisjuttu on tainnut ollakin):

Kysely Tanskassa: Monet nuoret harrastaneet seksiä maksusta

...
"Seksi on ihanaa ja lisäksi saa paljon hyviä tavaroita", 14-vuotias tyttö selostaa.
...
"Sitä [seksiä] voi verrata Tivolin [huvipuisto] laitteissa käyntiin. Kyllähän siitäkin maksetaan", 17-vuotias poika pohtii.

Vastanneiden nuorten mukaan maksullinen seksi on ok, koska "siitä päätetään itse". Yleisen näkemyksen mukaan seksi on hauskaa ja "maksu on vain lisäbonus päälle".

"Tarvitsin jonkun, jolla on Visa-kortti, koska minun piti maksaa nettiostoksia. Juteltiin ensin ihan normaalisti, sitten siirryttiin seksiin ja hän pystyi hyvin auttamaan minua Visa-laskun maksamisessa", 19-vuotias poika kertoo miesasiakkaastaan.
...

Homo kirjoitti...

Pakkoalasajan lähtölaskenta on jo alkanut, kun sotku kaatuu omaan mahdottomuuteensa?:

Kunnat eivät voi taata ikääntyneiden palveluja

...
Tilanne on mahdoton, sanoo Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma.
...
- Se tarkoittaisi sitä, että monessa kunnassa kaikki työikään tulevat nuoret palkattaisiin kuntaan töihin, toteaa Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma.
...

kävelevä dildo kirjoitti...

Arawn, kyllähän nyt justiinsa saatin konkreettinen esimerkki suomalaisesta naisvihasta, kun nuo vaaralliset thai-hierojat niin ketterästi ja vaivatta vangitaan & karkoitetaan. Mitäs muuta se voisi olla kuin naisvihaa??? Ja varmaan thai-naisia vituttaa juttu siinä määrin, että kohta voi Phuketissa tulla lättyyn suomipojalle.

Feministeillehän juttu olisi siis täydellinen win-win -keissi. Ja jos en väärin ennusta, niin sama linjaa jatkettaneen venäläisten tai ainakin virolaisten naisten kanssa.

On siis täyttä potaskaa se mamukriittisten propaganda, että Suomesta ei muka karkoitettaisi thai-naisten kaltaisia vaarallisiin rikoksiin syyllistyneitä ulkomaalaisia. Toki saattaa olla, että tässä tapauksessa feministinen Suomen Amnesty ei kovin intohimoisia mielenilmauksia thai-naisten maahanjäämisen puolesta käynnistä.

bmaad kirjoitti...

"Vastanneiden nuorten mukaan maksullinen seksi on ok, koska "siitä päätetään itse". Yleisen näkemyksen mukaan seksi on hauskaa ja "maksu on vain lisäbonus päälle"."

Maksullisen seksin tarjoamisesta kyllä päätetään itse.

Sensijaan päätös maksullisen seksin ostamisesta ei välttämättä ole ihan vapaaehtoispohjalla. Kun sukupuolista tyydytystä
on tarjolla niukasti, ne jotka eivät kykene nappaamaan rajoitetuilta ilmaismarkkinoilta omaansa saavat eteensä seksialan törkeän hinnaston. Roskapostia nyt saavat tietenkin kaikki.

Miehelle stondis on kalliimpaa, kuin mikään muu. Jos tanskalaisten opiskelijatyttöjen innostus myydä seksiä kasvaa ja leviää
tännekin, voidaan olettaa hintojen laskevan jopa niin, että sairaanhoitajia ei tarvita hoitamaan seksin puutteen aiheuttamia syrjäytyneitä miehiä.
Tulevaisuudessa seksiä saa samaan hintaan kuin parturipalvelua, suomalaiselta naiselta.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Vai vihamielisiä maailman nööseimmät tohvelisankarimiehet?

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77741-arabilehti-ylistaa-suomea-muslimien-taivas:


"Egyptiläinen Magazine of Egypt luo marraskuun numerossaan Suomesta kuvan muslimien taivaana. Pitkän feature-artikkelin perusviesti on, että monessa muussa Euroopan maassa egyptiläiset saattavat kohdata rasismia tai islamkammoa, mutta Suomessa muslimit otetaan avosylin vastaan.

Lehti kertoo Suomen erottuvan eurooppalaisista maista suvaitsevaisuudellaan etnisiä ja uskonnollisia vähemmistöjä kohtaan. Tästä kiitetään hallituksen selkeää ja tarkasti toimeenpantuja tasa-arvolakeja sekä ihmisten perusluonnetta, jota kuvataan uteliaaksi ja ystävälliseksi.

Lehti on haastatellut useita Suomessa asuvia muslimeita, jotka kaikki kertovat Suomesta todella positiivisia esimerkkejä.

- Kaikki muut Euroopan maat vetivät ovet kiinni nenämme edessä, ja ollakseni rehellinen, yritimme asua eräässä arabimaassa eikä meitä kohdeltu kovin hyvin, Irakin poliittista tilannetta Suomeen paennut 42-vuotias Kawther Mohamed kertoo

- Seitsemän vuoden aikana en ole kokenut yhtään ahdistelua tai syrjintää missään tapauksessa tai missään muodossa, 25-vuotias kurdinainen Tara Ahmed kertoo."

--

Eikös muuten Ruben Stillerkin nyt taas edusta samaa sosialismia ja sukupuolirooleista vapautumista poliittiselta kannaltaan mitä esimerkiksi Anne Moilanen, Akuulina Saarikoski ja Tarja Halonen ym ...

”Kyllä tämä miesten asian ajaminen on vaikeaa kun vastassa on feminismi ja sosialismi tulta munille yleisradioineen, toimittajineen ja poliittikkoineen”
Brand New Sananlasku

Jorma kirjoitti...

"Tarttuuko suomalaisten naisviha maahanmuuttajiin?"

Mikä ihmeen naisviha? Suomalaisessa yhteiskunnassa vallitsee miesviha, minkä voi havaita jo siitä, että tällaisia ohjelmia edes lähetetään.

Kuopiossa pohditaan onko miehistä viulisteiksi

Miehiä ei löydy enää laulajiksi, eikä viulisteiksi. Jos näin huono tilanne olisi naisten kohdalla, kulttuuriministeriltä vaadittaisiin toimia tilanteen korjaamiseksi, nyt vain haukutaan miehiä saamattomiksi ja osaamattomiksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://turpa.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/08/suomalainen-vhm-kriisissa/

Anonyymi kirjoitti...

Ennustan -- ja sydämestäni toivon kahden pojan isänä -- että keskustelun painopiste siirtyy vähitellen miesvihaan, joka aivan varmasti on suurempi ongelma, kuten tämänkin ohjelman perusteella voi päätellä.

Toinen äskettäinen vihanpurkaus oli niin kutsuttu Oksasen oksennus ja varsinkin sen saama ylistävä vastaanotto. YLE:lle pakinoiva Helena Kallio oikein piehtaroi pyhässä vihassaan kehuessaan Oksasen "tyypillinen suomalaismies on ihan paska" -kommenttia (tosin hän ei ihan ehdoitta ollut kirjailijamme puolella, olihan tämä unohtanut ruotsinkielisyyden -- Helenan aviopuolison äidinkieli -- merkityksen) .

Ykkösstudion toimittaja taas ihaili niin paljon Oksasta, että piti suomalaisia miehiä syyllisenä kirjailijan kommenttiin. Tyypillinen rasistinen ajatuskulku, jossa vihan kohde syyllistetään vihan aiheuttajaksi.

Ennustan toisenkin asian: Jotkut aivan varmasti kieltäytyvät maksamasta YLE-veroa rangaistuksen uhallakin. Toivottavasti yksi kieltäytyjistä tekee sen YLE:n miesvihaa tihkuvien ohjelmien takia. Olisi mielenkiintoista, jos oikeussalissa testattaisiin, ovatko tietyt YLE:n ohjelmat rikkoneet kiihotus kansanryhmää vastaan -pykälää vastaan. Tai, no, tietysti ovat, mutta saisiko YLE-maksun jättää maksamatta sen perusteella? Voisiko oikeus velvoittaa YLE:ä muuttamaan linjaansa vähemmän rasistiseksi?

Tutkimusten mukaan suomalainen mies on, muuten, poikkeuksellisen väkivallaton olento. Jos totuus kiinnostaa -- en siis tarkoita YLE:n toimittajia -- kannattaa tsekata vaikka EU-komission teettämä tutkimus The Burden of Crime in the EU.

Ja vaikka ei olisikaan väkivallaton, poikieni takia toivon, että toimittajat pistetään kurssille, jossa opetetaan tunnistamaan ja välttämään rasistisia yleistyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2010/01/08/naistutkimus-ja-sen-tieteellisyys/

Anonyymi kirjoitti...

Totta kai Suomessa on naisvihaa,nimittäin suomalaisten naisten harjoittamana ulkomaalaisia naisia kohtaan,ihan jo valtakunnan päätöstasolla.

Ebe kirjoitti...

Hyvänä merkkinä on kuinka ainakin noista ylen sivuilla olleista kommenteista suurin osa vihoissaan. Heräämistä siis tapahtuu joka kerta kun mädättäjät aukaisevat suunsa.

Vortac kirjoitti...

Vastanneiden nuorten mukaan maksullinen seksi on ok, koska "siitä päätetään itse". Yleisen näkemyksen mukaan seksi on hauskaa ja "maksu on vain lisäbonus päälle".

Vastanneiden NAISpuolisten nuorten mukaan siis. Miehet eivät tuollaista pääse lausumaan yleensä koskaan ihmiskunnan historian aikana.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Edelliseen lausuntooni lisäisin, että en katso homoprostituutiota tai homoseksiä nyt tässä yhteydessä seksiksi (pitäisi kai puhua heteroyhdynnästä tms.)

Kyllähän homoseksiä on miehen luultavastikin suht. helppo saada, mutta asia ei ole ihan rinnastettavissa - eikä homoseksi ole mikään ratkaisu heteroille. Kyse ei ole siis samasta asiasta.

On kuin haluaisi suklaata, mutta saisi ilmaisia koiranpaskoja niin paljon kuin jaksaa popsia.

Tästä syystä siis lausuntoni pätee kyllä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miehiä ei löydy enää laulajiksi, eikä viulisteiksi. Jos näin huono tilanne olisi naisten kohdalla, kulttuuriministeriltä vaadittaisiin toimia tilanteen korjaamiseksi, nyt vain haukutaan miehiä saamattomiksi ja osaamattomiksi.

Pahinta on, ettei tässä nähdä mitään väärää! Ei NÄHDÄ, että se on misandriaa, ei TAJUTA, että sukupuolet toisinpäin asia olisi aivan eri (vaikka sen pitäisi tasa-arvon mukaan olla sama).

Ihmiset on ehdollistettu ajattelemaan kovin yksipuolisesti ja feministisesti näitä asioita, miehiä saa aina haukkua, naisia pitää aina ylistää ja heille pitää tarjota ylimääräisiä mahdollisuuksia ja esineitä - miehiä pitää sen sijaan vastuuttaa, velvollistaa ja kouluttaa - syyllistää, panetella ja halveksua - painostaa, vaatia, määräillä ja käskeä.

Suoraan sanottuna vihaksi pistää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Heräämistä siis tapahtuu joka kerta kun mädättäjät aukaisevat suunsa..

"Mädättäjät"? Uusi termi minulle, haluaisitko selventää?

(Olen varma, että se on kuvaava - haluan vain tietää, kenestä/keistä on kysymys)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Saako miehellä olla hiukset tällä tavalla armeijassa?

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/nainen-saamassa-syytteen-totaalikielt%C3%A4ytymisest%C3%A4/511249

Itse juttua kommentoimatta, ihmettelen tuota palmikkoa. Vai onko se kenties photoshopattu siihen jälkikäteen?

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Ihmiset on ehdollistettu ajattelemaan kovin yksipuolisesti ja feministisesti näitä asioita, miehiä saa aina haukkua, naisia pitää aina ylistää ja heille pitää tarjota ylimääräisiä mahdollisuuksia ja esineitä - miehiä pitää sen sijaan vastuuttaa, velvollistaa ja kouluttaa - syyllistää, panetella ja halveksua - painostaa, vaatia, määräillä ja käskeä.
Suoraan sanottuna vihaksi pistää."

Oma lukunsa sekin, että
yleinen diplomatia vaatii naistakin
olemaan hyväkäytöksiselle miehelle muodollinen ja kohtelias, vaikka tosiasiassa halveksuisikin tätä aika tavalla.

Joskus tuntuu siltä, että
se Jokelan kouluammuskelija sai aikalailla niitä itsemurhakehotuksia.

bmaad kirjoitti...

"Heräämistä siis tapahtuu joka kerta kun mädättäjät aukaisevat suunsa."

Taistelu on voitettu vasta
kun naiset avaavat housun nappinsa nörteille.

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on