perjantaina, tammikuuta 22, 2010

Tasapeli

HS: Naisetkin syyllistyvät parisuhdeväkivaltaan
"Vuonna 2008 oli 147 törkeää parisuhdeväkivaltatapausta. Uhreista naisia oli 85 ja miehiä 62", Tilastokeskuksen Jorma Kallio kertoi torstaina.

Kun puoliso on yrittänyt tappaa toisen, sukupuolijako meni lähes tasan: vuonna 2008 henkirikosyrityksen uhreista 11 oli naisia ja kymmenen miehiä.

Tuulikki Ukkola: Netti - sananvapauden sikolätti

Uuden Suomen uus-aatelisen, Akuliina Saarikosken rakentavia, yhteiskunnallisia visiota, silvuplöö!

Bartender! A Round of Baumeister Please


False Rape Claim May Go Unpunished

Primitiivitarpeet ohjaavat hightech-sukupolveakin

28 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"HS: Naisetkin syyllistyvät parisuhdeväkivaltaan"

Vain HS:n feminatseille tämä voi olla jonkinlainen uutinen, meille sivistyneille ihmisille tämä on vanhastaan tuttu tosiasia.

Akuliinat ja kaiken maailman moilanet ovat hyvää mainosta miesaktivisteille. Heillä on pallon niin hukassa, että sokeakin huomaa sen.

Jorma kirjoitti...

"Yle-maksun kannattajana olen saanut sen verran sontaa niskaani, etten enää edes vastaa sähköposteihini. (Niin ovat saaneet myös muut maksua kannattavat kansanedustajat.) Omalle nettisivulleni en ole laittanut kommentointimahdollisuutta, koska muuta en juuri olisi joutanut tekemäänkään kuin vastaamaan täyspöljille."

Kyllä kansa tietää Tuulikki Ukkkola. Teknologisen kehityksen myötä kansalla on myös mahdollisuus saada äänensä kuuluviin, ja hyvä niin. Jos ei kansan edustaminen kiinnosta, sen kun eroat. YLE-maksun kaltaisia järjettömyyksiä kannattamalla sinulla tuskin on suurta suosiota luvassa ensi vaaleissa kuitenkaan.

Homo kirjoitti...

Naistoimittaja kopeloi David Beckhamia Italian televisiossa

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija Venla Salmi Oikeuspoliittisesta tutkimuslaitoksesta YLE:n mukaan:

"Vuonna 2008 perheessä törkeän pahoinpitelyn tai henkirikoksen yrityksen kohteeksi joutui 116 miestä ja 111 naista. Nämä ovat poliisin tietoon tulleita tapauksia. Vielä edellisvuonna naiset olivat uhreina useammin, mutta luvut olivat melko lähellä toisiaan silloinkin."

Tilastokeskuksen Jorma Kallio Hesarin mukaan:

"Vuonna 2008 oli 147 törkeää parisuhdeväkivaltatapausta. Uhreista naisia oli 85 ja miehiä 62 ... Kun puoliso on yrittänyt tappaa toisen, sukupuolijako meni lähes tasan: vuonna 2008 henkirikosyrityksen uhreista 11 oli naisia ja kymmenen miehiä."

Homo kirjoitti...

Naisten osuuden lisäämiseksi esimiesasemassa olisi varmastikin syytä määrätä tasa-arvon nimissä varusmiespalvelus pakolliseksi nartuillekin:

Nainen, kuinka erottua työmarkkinoilla

Heiskala kirjoitti...

Tämänpäiväinen pedofiliaa koskeva kirjoitukseni:

Akuliina, vallankumous ja 13-vuotiaat tytöt

( laitoin aika tavalla saman kirjoituksen kommentiksi myös Akuliinan omaan kolumniin Uudessa Suomessa )

:a/

Heiskala kirjoitti...

linkki korjattuna:

Akuliina, vallankumous ja 13-vuotiaat tytöt

:a(

Jape kirjoitti...

Ihan kohta TV:ssä....

Pressiklubi YLE TV2 19.20 - 20.00 Miksi nuoret naiset välttelevät vastuuta? Vieraina äiti ja ministeri Henna Virkkunen (kok), feministi ja toimittaja Anne Moilanen Tulva-lehdestä sekä Helsingin ja Sanomat Saska Saarikoski.

Homo kirjoitti...

Suomesta puuttuu humanistinen huippututkimus

Glowing_ kirjoitti...

Heiskala,

Bravo.

asdfg kirjoitti...

Tuulikki Ukkola on idiootti ja hänen äänestäjänsä ovat idiootteja.

Sääliksi käy Maggie Thatcher -ressukkaakin, kun hänen hienoon henkiveroonsa kiittämättömät prolet suhtautuivat niin nuivasti.

Ennen vanhaan oli parempi, kun painostusryhmiä oli vain AKS:llä, Lapualaisilla ja teollisuuspatruunoilla.

Jape kirjoitti...

"Myöhemmin toimittaja kuitenkin totesi, että koko juttu oli pelkkä vitsi. Hän toivoi, että myös Beckham osaa suhtautua tapahtuneeseen huumorilla."

Sinänsä taas mielenkiintoista, kun nainen syyllistyy seksuaaliseen häirintään, niin se on taas "pelkkä vitsi" johon tulee suhtautua huumorilla. Miksi se ei toimi ikinä toistepäin?
No Beckhamkin on yksi nynny...

Anonyymi kirjoitti...

Amnesty ja raiskaustutkimus

Anonyymi kirjoitti...

Amnesty on feministinen, ihmisoikeuksien vähentämiseen pyrkivä vihaporukka, joten tutkimuksen tulokset nyt tietää etukäteen. Raiskaussyytöksiin liittyy se ongelma, että ne usein ovat tutkimusten mukaan tekaistuja. On olemassa olosuhteita, jotka lisäävät tekaistujen raiskaussyytösten todennäköisyyttä. Oikeuslaitoksen pitää ottaa ne huomioon pyrkiessä oikeudenmukaisuuteen vaikka se amnestylaisia ja muita vihaporukoita ärsyttääkin. Amnestyn tutkimuksessa ei väärien syytösten mahdollisuutta oteta huomioon, koska Amnestyn tarkoitus on yksiselitteisesti heikentää miesten oikeusturvaa. Tolkuttomat ja täysin valheelliset perheväkivaltasyytökset Joku raja -sivustolla pyrkivät samaan. Miten tahansa vastaat, vastaat ihmisoikeuksien heikentämiseen pyrkivän "Amnesty-kannan" puolesta. Onneksi yhä useampi on ottanut periaatteellisen kannan olla avustamatta Amnestyä. Sana leviää.

Anonyymi kirjoitti...

No Amnestyssa on tuo Vihreiden miesten Frank Johansson kait johdossa tälläkin hetkellä?

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2010/01/miehet-uhreja-useammin.html

Anonyymi kirjoitti...

"Frank Johansson (s. 1962 Karjaa) on Amnesty Internationalin Suomen osaston toiminnanjohtaja. Aiemmin hän työskenteli järjestön tiedottajana. Viestintäuransa Johansson aloitti toimittajana ja työskenteli muun muassa Hufvudstadsbladetissa ja Dagens Nyheterissä. Johansson oli Vihreiden sitoutumaton ehdokas Helsingin vaalipiirissä vuoden 2007 eduskuntavaaleissa"

Sinne sitten valitusta, samoin kuin tuosta Hesarin miesviha propaganda kirjoittelusta.

bmaad kirjoitti...

"Sinänsä taas mielenkiintoista, kun nainen syyllistyy seksuaaliseen häirintään, niin se on taas "pelkkä vitsi" johon tulee suhtautua huumorilla. Miksi se ei toimi ikinä toistepäin?"

Kun nainen lähestyy miestä
taivaanrannasta ivallisesti hymyillen, pää täynnä toivoa ja täysikuuta kohden käännettynä tietää mies, että nyt pitää olla varuillaan, ettei tule tekaistua raiskausilmoitusta.

bmaad kirjoitti...

"Amnestyn tutkimuksessa ei väärien syytösten mahdollisuutta oteta huomioon, koska Amnestyn tarkoitus on yksiselitteisesti heikentää miesten oikeusturvaa."

Asiahan menee juurikin
siten, että jos nainen sanoo
neljäsosakrapulassaan, että hänet on raiskattu hiljaa ja ohimennen jollekin tulee se jonkun miehen kirjoittaa isoin tikkukirjaimin pyhään liitutauluun ja ryhtyä lakiteitse tai lain ohi turvaamaan naisen oikeuksia itsenäisyyteensä ja itsensä pelastamiseen pahalta
maailmalta.

Jos ikinä kohtaat raiskatun petturinaisen niin vaadi häneltä pillua, ota hänet juuri niinkuin nainen haluaakin.
Ja pyydä naidessasi häntä levittämään naimisen ilosanomaa maailman kaikkiin miehelöihin, jottei enää koskaan tulisi raiskatuksi tai sukupuolensa vuoksi pahoinpidellyksi (Mooseksen ja Bmadin laki yhteislaki).

bmaad kirjoitti...

"Akuliinat ja kaiken maailman moilanet ovat hyvää mainosta miesaktivisteille. Heillä on pallon niin hukassa, että sokeakin huomaa sen."

"Naisen tehtävä luomakunnassa on olla miestä kohtaan etäinen, epäoikeudenmukainen ja suhteellisen inhottava" (Anne Moilasen peruslaki).

bmaad kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
bmaad kirjoitti...

HENRY SUURI


Pienenä diivailin
hevosen edessä lenkkarit jalassa,
hevosen silmiin tai kohti taivasta kurkottaen
Olin tullut lunastamaan puoli valtakuntaa
tai ainakin venäläistä teepeltoa niin pitkälle kuin silmä kantaa

Minä kasvoin ja kasvan edelleen kohti itää, neuvostoaikaisuus rauhoittaa mieltä
Taistelen toreilla mummoja vastaan
kopeekat kilisivät silloin, mutta nyt on aika parantaa asemia ja hankkia uudempaa kalustoa, jotta voidaan rikkoa tämä sukupuolten välinen muuri,
jonka päällä kävelee Henry Suuri.

Hän on nimeltään Henry Laasanen valtias Suuri
on sukupuolten välillä valtava Muuri
Ei teepellon omistajakaan saa rauhaa ennenkuin
on valtaistuimella Henry Suuri ja rikottu sukupuolten välinen
muuri


(c) Bmad 2010

Anonyymi kirjoitti...

Moniko mies tappoi / murhasi puolisonsa viime vuonna? Moniko nainen? Jotta tilasto ei antaisi vääristynyttä kuvaa.

Ebe kirjoitti...

Kyllä kaikenmaailman ukkoloita ja hazardeja harmittaa niin valtavasti, kun ihmiset vihdoin saavat oman äänensä kuuluviin internetissä ilman mitään sensuuria. Niin siis muutkin kuin "oikean toduuden laulajat" kuten yllämainitut.

Vortac kirjoitti...


Sinänsä taas mielenkiintoista, kun nainen syyllistyy seksuaaliseen häirintään, niin se on taas "pelkkä vitsi" johon tulee suhtautua huumorilla. Miksi se ei toimi ikinä toistepäin
?

Tämä onkin asian ydin, ja sitä naiset eivät koskaan suostu tajuamaan.

Ensin naiset väittävät haluavansa ja ajavansa tasa-arvoa.

Sitten mies tekee jotain kouraisua naista kohtaan, ja naiset tuomitsevat miehen ja toiset miehet hakkaavat hänet naisten yllyttäessä.

Sitten nainen tekee aivan samanlaisen tai vastaavan kouraisun miestä kohtaan, ja kaikki nauravat (paitsi uhri, joka on sekä vihainen, että hämmentynyt).

Kun sitten naista vaaditaan syytetyn penkille teostaan aivan samoin kuin miestäkin, nainen toteaa: "No et kai sinä sitä TOSISSASI ottanut? Sehän oli pelkkä vitsi!", ja olettaa koko maailman kuittaavan asian sillä.

Aina sama vitun kaava toistuu vuodesta toiseen, tapauksesta toiseen, tekopyhyydestä toiseen.

Aina vain tämä sama helvetillinen kaava; naisen tekemänä mikä tahansa asia on pelkkä vitsi (kun se on naiselle sopivaa ('convenient')), mutta miehen tekemänä AINA vakava ja hirvittävä rikos ja julma synti, eikä mikään 'vitsailu' auta siinä tilanteessa miehen suusta, päinvastoin, se vain pahentaa asiaa.

Nainen ei näe tässä kuviossa koskaan mitään väärää, eikä nainen tajua, että miesten reaktio ja kauhistus johtuu nimenomaan tuosta tekopyhyydestä ja valheellisuudesta, sekä naisten röyhkeydestä, eikä siitä, että miehet olisivat huumorintajuttomia (tosin naisten 'huumori' nyt onkin yhtä hauskaa kuin naisten 'logiikka' on loogista).

Äh, en jaksa selittää - tänään tämä ei oikein näemmä taivu sanoiksi.

- Vortac

Heiskala kirjoitti...

Ebe: "Kyllä kaikenmaailman ukkoloita ja hazardeja harmittaa niin valtavasti, kun ihmiset vihdoin saavat oman äänensä kuuluviin internetissä ilman mitään sensuuria. Niin siis muutkin kuin "oikean toduuden laulajat" kuten yllämainitut."

Totta, lehdistö ja toimittajat on kusessa kun koko media on menossa uusiksi ja lehdistön perinteinen yksioikoinen vallankäyttö vaikeutuu ja vaikeutuu. hahah!

Terveisiä vaan Ukkolalle.

:a)

Vortac kirjoitti...

Primitiivitarpeet ohjaavat hightech-sukupolveakin..

En rupea lukemaan noin hölmön kuuloisella otsikolla varustettua artikkelia ilman hyvää syytä, mutta kertokaapa, olenko oikeassa jos veikkaan, että tuo 'hightech-sukupolvi', jota 'primitiivitarpeet ohjaavat' onkin itseasiassa jälleen tölväisy siitä, miten nörttimiehet katsovat pornoa, eikä naisten primitiivitarpeesta puhuta tietenkään sanallakaan, vai mitä?

Siis vain miesten tarpeet ovat 'primitiivisiä', ja vain miehet ovat 'hightech-sukupolvea', kun median femakkavalta pääsee kirjoittelemaan tuollaisia 'shokeeraavilla' otsikoilla varustettuja artikkeleita..

Olenko täysin oikeassa, osittain oikeassa, jonkin verran oikeassa vai täysin väärässä?

Olisin mielelläni väärässä ja lukisin, kuinka valtamedioissa kirjoitellaan, miten NAISET ovat itseasiassa hyvin primitiivisiä seksuaalisilta tarpeiltaan ja preferensseiltään ja valitsevat nimenomaan väkivaltaisia, karismaattisia luolamiehiä seksikumppaneikseen, vaikka väittävät haluavansa kilttejä ja kunnollisia miehiä..

(koska en jaksa uskoa valtamedian koskaan kirjoittavan tuollaista, ennenkuin maailma muuttuu aivan totaalisesti nykytilanteesta paremmaksi, en oikein jaksa uskoa, että tuossa artikkelissa siis voi olla mitään totuuden häivääkään, vaan sitä samaa, yksisilmäistä ja yksipuolista miesten parjaamista 'primitiivisinä' olentoina, vaikka naiset ovat oikeasti se primitiivisempi ryhmä yhteiskunnassa ja maailmassa - monilla miehillä on sentään kohottavia taipumuksia ja unelmia - naisten unelmat rajoittuvat hyvinkin pitkälti sen oman, primitiivisen navan tarpeiden tyydyttämiseen)

Panu Höglund on lähinnä niitä harvoja kirjoittajia, joille maksetaan siitä, että he kertovat totuuden 'kiiman ajamista apinanaaraista', joita naiset todellisuudessa ovat.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi nimimerkki siteerasi aiemmin (22.1.) median tavoittamia Venla Salmea ja Jorma Kalliota. Selvyyden vuoksi: Salmen esittämiin lukuihin sisältyvät Kallion esittämät luvut.
Jorma Kallion Hesarissa kertoma tieto v. 2008 luvuista on jatkoa tilastolle, jossa vv. 1997-2008 törkeiden pahoinpitelyjen puolisotapauksissa miesten uhriosuus on noin 40 ja naisten uhriosuus noin 60 prosenttia.
Salmen esittämät ja julkisuudessa huomiota saaneet luvut koskevat kaikkea perheensisäistä törkeää tilastoitua väkivaltaa, jossa mukana ovat myös sukupolvien väliset tapaukset. Kumpikin näkökulma tähdentää sitä, maassa tarvitaan väkivaltatutkimuksessa ja -keskustelussa aivan uutta otetta.

Hannu T. Sepponen
22.01.2010 klo 19.30

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, olit väärässä. Tässä hightech-sukupolven primitiivitarpeista:

"- Jos nainen on kaunis ja nuori, mies on valmis hyväksymään kaikenlaisia puutteita ja paheitakin.
- Miehen taas kannattaa korostaa varallisuutta - jos sitä on, on myös luotettavuutta ja haluaan sitoutua. Mies paranee naisen silmissä jos hänellä on valtaa, statusta ja dominanssia."