keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Opet pahoilla teillä

Sadat nuoret kokevat koskettelua koulussa

Men expect women to take all the decisions: What to wear, what to eat, why to buy - even where to live

36 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Sadat nuoret kokevat koskettelua koulussa"

Eiköhän tämä pistetä tuttuun ja turvalliseen tyyliin yksinomaan ja vain miesopettajien syyksi.

Jorma kirjoitti...

"Men expect women to take all the decisions: What to wear, what to eat, why to buy - even where to live"

En minä ainakaan tällaista odota, minä vain tiedän, että erittäin monissa asioissa on parempi antaa naisen päättää. Niin säästyy monilta riidoilta. Toisaalta oikeasti tärkeissä asioissa pidän kyllä oman pääni, maksoi mitä maksoi.

Jorma kirjoitti...

"Poliisiammattikorkeakoulun tutkija Noora Ellonen sanoo, että ilmiö näkyy erityisesti alakoulussa."

Juuri tuolla naisopettajien osuus opettajakunnasta taitaa olla erittäin merkittävä.

Miksi muuten Ala-aste-sana piti korvata alakoulu nimityksellä ja yläaste yläkoululla? Oliko tähän muutokseen, joka on epäilemättä maksanut maltaita, mitään todellista tarvetta?

Jorma kirjoitti...

Muistan kyllä itsekin, että koulussa jouduin useamman kerran jonkun naisopettajan halaamaksi, vieläpä aika vastentahtoisesti. Niin tosin joutuivat muutkin, se kun oli tuolloin melko yleisesti tapana lukukauden päättyessä.

Nyt sekin olisi siis seksuaalista häirintää. Selviänkö koskaan yli traumojeni?

Jorma kirjoitti...

Vanhemmille syyte pojan ympärileikkauksesta

Korkeimman oikeuden selkärangattomat ihmishirviöt ovat poliittisen korrektiuden vuoksi jättäneet Suomen lain ja voimassa olevat ihmisoikeussopimukset noudattamatta.

KKO:n paskasakki on suoraan vastuussa tämänkin pojan kärsimyksistä. Toivottavasti omatunto, jos heillä sellaista on, soimaa.

Homo kirjoitti...

...
Tutkimuksen mukaan kuudennella luokalla opettajan hyväilyt kohdistuvat enemmän tyttöihin, yhdeksännellä luokalla enemmän poikiin.
...

Kommenteista yksi esimerkki:

"Poikani ollessa7 ja ensimmäisellä luokalla peruskoulussa, hänet vapautettiin liikunnasta joksikin aikaa. Tilalle laitettiin erityisopettajan opetusta joksikin aikaa eli poika sai lukea läksyjään tai tehdä muuta tuon voimistelutunnin ajan. Vaihtoehtoisesti hän pääsi myös lähtemään kotiin heti jumppatuntien alussa , jos tunnit sattuivat loppupäivään.

Tämä naispuolinen erityisopettaja oli kaikkien oppilaiden mielestä omituinen ja monet lapset puhuivat hänestä, että tämä nainen lähentelee heitä. Omalle pojalle en ollut puhunut mitään naisten sukupuolisuuteen tai seksuaalisuuteen liittyvistä asioista ja poika itki kerran kotona ihmetellen tämän erityisopettajan käytöstä. Naisopettaja oli tuonut alapäätään koko ajan lapseni kasvojen luo ja hänellä oli ollut ilmeisesti kuukautiset. Hän oli käskenyt poikaani haistelemaan itseään ja käyttäytynyt muutenkin täysin sopimattomasti. Naisopettaja sai potkut."

Homo kirjoitti...

Olen muuten joskus törmännyt parturissa siihen, että joku narttu tuntui tunkevan haarojaan kiusallisen lähelle moneen otteeseen ja lisäksi tästä epämiellyttävä haju.

Anonyymi kirjoitti...

"Setan hallitus ilmoitti (julkisen paineen alla) kannanotossaan, että se ei tue lapsen ja aikuisen seksuaalisuhteen laillistamista. Sitä ennen Seta-lehdessä oli useita kirjoituksia, joissa kirjoittajat perustelivat pedofilian hyväksymistä."

juki kirjoitti...

Nimenvaihdosta perusteltiin jotenkin yhtenäiskoulun idealla, en muista tarkkaan. Mutta mikähän siinä nimenvaihdoksessa olisi muka maksanut mitään. Ei mikään. Löysätkääs kravattia :)

Minun puolesta koulut voidaan sulkea; ei siitä tahdo tulla mitään häirinnällä tai ilmankaan. Tosin häiritsijöinä ovat kyllä yl. aivan muut tahot kuin opettajat: virkamiehet, media, vanhemmat, lapsoset, kunnanisät ja -äidit, kasvatustieteilijät teorioineen jne. Niin ja tietenkin lasketaan palkkaa niin saadaan tehokkaammin entistä vähemmän aikaan.

Mistä noihin poliisikouluihinkin on nykyään pesiytynyt noita naistutkijoita, joilla on aina sama virsi laulukirjassaan?

Anonyymi kirjoitti...

Nimenvaihdosta, nimenvaihdosta...

bmaad kirjoitti...

Joo, kirjoitin koulussa
yhden porno/seksistoorin, ja arvatkaa
lukiko nuori, viehkeä äikänopettaja sitä housut märkinä koko luokalle?

No, ainakin hän opetti meidät käyttämään kondoomia.

Anonyymi kirjoitti...

aLPHA sTATUS: Women are all the same - Part V

"So, women all over the world agree: "the least physically attractive man [is] more acceptable than the most physically attractive man to have coffee with, to date, to have sex with, to marry ..., as long as he was depicted [of high social status]."

In other words, status is king."

Anonyymi kirjoitti...

"arvatkaa lukiko nuori, viehkeä äikänopettaja sitä housut märkinä koko luokalle?"

Ei. Hmmm, ei todellakaan.

En jaksanut lukea Daily Mailin juttua loppuun. Mahtaako kirjoittaja tietää, miten naiset parisuhteessa saavat tahtonsa läpi? Pari raivo- tai nalkutuskohtausta sopivassa kohdassa ja mies oppii loppuiäkseen tottelevaiseksi. Vähänkin ilmapuntari värähtää väärään suuntaan ja: "Juuei, tietty ostetaan mitä sinä haluat".

Anonyymi kirjoitti...

Olet aivan oikeassa. Ei todella lukenut.

Nämä tämän blogin miesaktiivistihörhöt ovat kyllä täysin eksyksissä teorioineen.

Vaikka he jatkaisivat 100 vuotta tätä piilohomouttaan ja teiniangstimaista touhuaan täällä, niin se ei pysäytä milliäkään feminismin etenemistä.

Ossi Sofkanen kirjoitti...

"Vaikka he jatkaisivat 100 vuotta tätä piilohomouttaan ja teiniangstimaista touhuaan täällä, niin se ei pysäytä milliäkään feminismin etenemistä."

Heh, homottelu peliin teinit!

Suomalaisen feminismin näkyvimmät hahmot ovat vihamielisiä valehtelijoita ja seksistejä. Jos feminismi siitä huolimatta voittaa, sen täytyy tarkoittaa, että minä ja tuhannet muut ovat muuttaneet johonkin täyspäisempien ja iloisempien ihmisten maahan.

Anonyymi kirjoitti...

Tohvelisankarien toiveajattelua ja lapsellisia päiväunia -joka vuosi jo pelkästään tuhannen miestä tekee itsemurhan eli muuttaa hautaan, ja sadat tuhannet juovat itseään hengiltä jne. Sadat tuhannet toimivat vain naisten maksumiehinä jne.

Ja feminismi on jo voittanut. Katso johtajaamme, politiikkaamme, yliopistojamme ja mediaamme. Nyt tämä voitto kulku vain kasvaa.

bmaad kirjoitti...

"Ei. Hmmm, ei todellakaan."

Luki. Olimme hämmentyneitä koko luokka.

Anonyymi kirjoitti...

Únohtu toi loppukaneetti; tarkoitin siis: "Tohvelisankarien toiveajattelua ja lapsellisia päiväunia, homot".

asdfg kirjoitti...

Jos feministeiltä kysytään, Suomi on maailman sovinistisin loukko, joka on pysähtynyt iäksi paikalleen ym. itku ja parku. Tämän voi kuka tahansa todeta lukemalla feministijuttuja.

Poikkeuksen tekee kuitenkin se, jos feministi saa päähänsä haluta ilkkua miehille. Silloin feminismi etenee aina kuin juna (kesäpäivänä), ja mikään ei pysäytä naiskiintiöitä, uusia feministivirkoja, UTH-tutkimuksia ja miesveroa.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kritiikki olisi syytä kohdistaa tämän blogin seuraajien sijasta niihin miehiin ja naisiin, jotka eivät tiedä asioista tai halua tehdä feminismille mitään?

Siitä kansaa valistamaan. Tässä blogissa kommentointi tai valittaminen on uskoville saarnaamista.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida.

Tätä samaa olen itsekin yrittänyt vihjata aina silloin tällöin.

-

Asiassa on vähän sama logiikka, kun jos meidän miesten tehtäväksi esimerkiksi olisi annettu lanseerata ja kampanjoida uutuustuote, monivitamiini nimeltään "miesnäkökulma" Suomen markkinoille - ja me mainostaisimme sitä ja sen tärkeyttä kiihkonomaisesti vain niille kymmenelle ainoalle miehelle, ketä jo käyttää sitä.

Tämä ei olisi kovin järkevä markkinointi ja tuotekampanjointi suunnitelma?

-

Ajatelkaapa nyt jos kaikki miesaktiivit pääsisivät johonkin yhteisymmärrykseen ja täyttäisivät uudestaan ja uudestaan esimerkiksi IL keskustelufoorumin samaan tapaan kuin hommalaiset tai vihreät kasvihuone jutuillaan -mikä ero olisi 5 vuoden päästä verrattuna siihen, että se sama työmäärä tehdään täällä omassa pienessä ompeluseurassa -jossa kaikki jo virkkaa valmiiksi.

- toisto on opintojen isä -

Anonyymi kirjoitti...

Esimerkiksi - hommalaiset ovat käytännöllisesti katsoen pyörittäneet lannistumatta koko Iltalehden kotimaa osastoa viimeiset viisi vuotta. Näkyvyys ja kuuluvuus mitä he ovat saaneet asialleen on aivan huikea. Pari kuukautta sitten IL perustikin "yleinen keskustelu" osion eräänlaiseeksi jatkeeksi kotimaa osiolle, sillä se alkoi olla niin kuormitettu tästä mamu kriittisyydestä. Parhaimpia ketjuja hommalaiset ovat pitäneet "ylhäällä" niin kauan, että niillä on ollut jopa 200 000 lukijaa. Aivan saman logiikan mukaan miesaktivistit voisivat keskustella vaikkapa kotimaaosastolla.

bmaad kirjoitti...

"Eikö kritiikki olisi syytä kohdistaa tämän blogin seuraajien sijasta niihin miehiin ja naisiin, jotka eivät tiedä asioista tai halua tehdä feminismille mitään?"

Kyllä HS:ssä, IL:ssä ja IS:ssä on jopa välillä näkynyt tasa-arvoon tähtääviä mielipidekirjoituksia.
Tosiasiahan on, että naisten valtaenemmistö ja suuri osa miehiä ei maailmaankuvaansa muuta käden käänteessä.

Maailma tulee olemaan ahdistava ja tuomitseva paikka vielä pitkään ja epävarman pillun ja naisten häikäilemättömyyden vuoksi tullaan taistelemaan.

Tänään Finlandiatalolla
kävi useita ristiriitaisia henkilöitä eri puolilta maailmankolkkaa jauhamassa itämeridiplomatiaa. No, ei voi muuta kuin toivoa, että söivät hyvin.

Naisista tuskin oli paljon puhetta.

Jorma kirjoitti...

"Mutta mikähän siinä nimenvaihdoksessa olisi muka maksanut mitään. Ei mikään."

Totta kai se maksaa. Luuletko, että nimikyltit ovat ilmaisia? Jo suunnittelu on maksanut, toteutuksesta nyt puhumattakaan. Ja minkä takia? Ilmeisesti ihan tyhjän takia.

Jorma kirjoitti...

"Ajatelkaapa nyt jos kaikki miesaktiivit pääsisivät johonkin yhteisymmärrykseen ja täyttäisivät uudestaan ja uudestaan esimerkiksi IL keskustelufoorumin samaan tapaan kuin hommalaiset tai vihreät kasvihuone jutuillaan"

Tämä olisi tietenkin ihanaa. Olen itsekin kirjoitellut joskus myös tunne, mutta yhden yksilön kohdalla aika on rajallinen. Mutta kyllä tämä tästä kehittyy.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, miesaktiiveja on vielä suht vähän -eli sen tarvisi tällöin sopia, että mihin foorumiin kirjoitellaan/missä keskustellaan miesnäkökulmasta ja miesten ongelmista. Iltalehdessäkin kun on about 100 eri osastoa. Näinhän ovat juuri tehneet hommalaisetkin ja he pääsääntöisesti ovat pitäneet painetta yllä kotimaa osastolla. Miesten ongelmille voisi hyvin sopia vaikkapa politiikka osasto...eli tämä vain vinkiksi jos joskus asiat etenevät sille tasolle, että tällaista toimintaa alkaa suuremmassa mittakaavassa esiintymään. Tällöinhan voisi myös aina pistää "vähän sanaa kiertämään" kaduilla ja kuppiloissa tyyliin, että siellähän sitä miesasia keskustelua käydään IL politiikka osastolla -käy sieltä lukemassa ja ota myös osaa keskusteluihin.

juki kirjoitti...

Älä nyt Jorma taas jaksa vängätä. Mitkä nimikyltit. Tuossa lähistöllä on tällä hetkellä Vatialan koulu, joka on alakoulu. Sen nimessä ei näy mikään muutos, sillä nimi ei ole Vatialan ala-aste eikä Vatialan alakoulu, vaan Vatialan koulu. Sama logiikka muuallakin.

Mistä rahoista ja nimikylteistä siis puhut?

Sitä minäkin...

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin tuossa näkyy pari koulua menneisyydessä ihan yläaste nimellä

tikka kirjoitti...

mitäs ne tärkeät asiat on, joissa jorma pitää päänsä?

Paavo Väyrynen? kirjoitti...

Jorma ei ole koskaan, missään asiassa väärässä ja hän on aina itse ensimmäisenä myöntämässä sen.

bmaad kirjoitti...

"Tällöinhan voisi myös aina pistää "vähän sanaa kiertämään" kaduilla ja kuppiloissa tyyliin, että siellähän sitä miesasia keskustelua käydään IL politiikka osastolla -käy sieltä lukemassa ja ota myös osaa keskusteluihin."

Tasa-arvo edellyttäisi,
että miesten tasa-arvoa ajaisi hanakasti (loppupeleissä) myös naiset.

Jorma kirjoitti...

"Jorma ei ole koskaan, missään asiassa väärässä ja hän on aina itse ensimmäisenä myöntämässä sen."

Kerran luulin olleeni väärässä, mutta sitten huomasin erehtyneeni.

Jorma kirjoitti...

"Mitkä nimikyltit."

Nimikyltit, jotka löytyvät koulujen seinistä ja edestä. Kyllä ainakin Espoossa sellaiset löytyy joka ikisestä koulusta. Eivätkä ne ole ilmaisia.

Jorma kirjoitti...

KARSTULAN YLÄASTE

Ounasvaaran yläaste

Nämä eivät edes ole niitä ovenpielen nimikylttejä, jollainen löytyy joka koulusta, mutta pointti tullee selväksi silti.

Syltty kirjoitti...

No tuskinpa koulut alkavat erityisesti vaihtamaan noita nimikylttejä ennenkuin tulee tarvetta, eli kun vanhat ovat vaihtokunnossa.

Jorma kirjoitti...

"No tuskinpa koulut alkavat erityisesti vaihtamaan noita nimikylttejä ennenkuin tulee tarvetta, eli kun vanhat ovat vaihtokunnossa."

Kyllä Espoossa on jo vaihdettu.