keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Kuukauden mies

Seksuaalinen valta

Suosittu Facebook-liike ajaa miestenpäivää Suomeen eli näin.

Avaudutaan karmeista eksistä/ihailijoistamme!

Haluatko kiintiönaiseksi pörssiyhtiöön?

Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista


Kuukauden mies (video)

Kuinka väkivallan naisuhrien määrä maksimoidaan?

Lisäys: Lue, miten Himanen pelastaa Suomen. (melko paksua tuubaa, sanoisin) ja Ruben Oskar Auervaara ja Pekka Himanen Pekka Himanen video

22 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Mihin unohtui se, että nykyinen eläkejärjestelmä on valtava tulonsiirto miehiltä naisille - ja naiset ovat olleet liian laiskoja käydäkseen riittävästi hyväpalkkaisissa töissä ja maksaakseen eläkemaksuja (lisäksi käytännössä lähinnä naiset pääsevät nauttimaan vielä leskeneläkkeestäkin)?:

Mies saa tuplaeläkkeen

Miesten ja naisten eläkkeissä satojen eurojen ero

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry:lle vinkkejä verkkovaikuttamiseen: Tuija Aalto: Vaikuttavasti verkossa - myös järjestön ja yhdistyksen nimissä?

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin eläkekeskustelusta:

"Minä kyllä mieluummin eläisin vähemmän aikaa paremmilla tuloilla, kuin kituisin pienellä eläkkeellä vuosia ja taas vuosia, vaan eipä minulta kysytty, kumpaa sukupuolta haluaisin olla."

Heh, alkavatko nyt tyhmimmät naiset tappamaan itseään feministisumutuksen takia?

Tulee mieleen eräs radiokeskustelu (Eftersnack), jossa studioisäntä, vakiovieras ja vieras käyvät läpi ajankohtaisuuksia. Isäntä kysyy, pitäisikö naisilla olla palvelusvelvollisuus miestn asevelvollisuuden tapaan. Vieras (joku filosofi) toteaa, että ei koska naiset muutenkin tekevät niin paljon palkatonta työtä. Vakiovieras, Hbl:n naistoimittaja on samaa mieltä. Kerrankin isäntä on ajan tasalla ja tiukkaa toimittajalta: miksi? Toimittaja itsevarmasti toistaa filosofin kannan: naiset tekevät niin paljon palkatonta työtä. Isäntää vastaus ei tyydytä, sillä toimittaja ei ole koskaan ollut naimisissa eikä hänellä ole omia lapsia toisin kuin isännällä: "Mitä sellaista palkatonta työtä sinä sitten olet tehnyt, jonka perustella sinut pitäisi vapauttaa palvelusta?" Naisen puppugneraattori sekoaa hetkeksi ja sitten isäntä jo ritarillisesti rientää pelastamaan neitoa vaikeasta tilanteesta.

Tarkoitan siis sitä, että naiset (jos toki miehetkin joskus) yleistävät ihan päin honkia. Kannattaa siis muistaa, että jos kuuluu tiettyyn ryhmään, se ei tarkoita, että itsellä olisi kaikki tuon ryhmän (tilastolliset) ominaisuudet.

Homo kirjoitti...

Iäkkäiden miesten seksielämä jatkuu pitempään kuin naisten

Anonyymi kirjoitti...

http://rogue.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/10/susia-kettuja-ja-sukupuolineutraalia-kasvatusta-osa-ii/

mies.asia kirjoitti...

Lisäsin Mies.asiaan tilastoja-sivun.

Ehdotuksia täydentäviksi tilastoiksi otetaan vastaan.

Homo kirjoitti...

Ranskan Tukiainen?:

Ranskassa kuohuu - Brunilla toinen mies

Anonyymi kirjoitti...

Asunnottomuus (90% miehiä), kulutus (80% naisille), lasten kohtaama lähisuhdeväkivalta ...

Homo kirjoitti...

Mies.asiaa, voisi laittaa jotain lukuja esimerkiksi siitä kuinka noin 99 % toisessa maailmansodassa kaatunaista oli miehiä ja 1 % naisia.

Samassa yhteydessä voisi mainita kuinka suunnilleen sama suhdeluku on nykyään asevelvollisuuteen pakotettujen miehien - ja vapaaehtoisesti armeijaan menevien naisien välillä.

Ja loppukaneetiksi voisi laittaa vaikka jotain Hillary Clintonin suuria "viisauksia", joissa sodan suurimpia uhreja eivät olekaan kuin kärpäsparvina tapetut ja silvotut miehet, vaan naiset jotka joutuvat kasvattamaan perheen ilman miestä tai poikiaan:

Women have always been the primary victims of war. Women lose their husbands, their fathers, their sons in combat.

Täälläkin jotain asiaan liittyvää:

Women in Combat

Women in Combat: On Suffering for Suffrage

Homo kirjoitti...

Toisessa maailmansodassa kaatuneista löytyi Wikipediasta tällaisia lukuja, joista on tosin syytä muistaa, että varmistikaan läheskään kaikki kaatuneista siviileistä eivät ole olleet naisia:

Talvisota
25 904 kuoli tai katosi[9]
43 557 haavoittui[10]
1 000 jäi vangiksi[11]
957 siviiliä[9]

Jatkosota
58 715 kaatunutta tai kadonnutta,
158 000 haavoittunutta
1 500 kuollutta siviiliä

Homo kirjoitti...

Lotta Svärd –järjestön tappiot jatkosodan aikana olivat talvisodan tappioihin verrattuina pienet ottaen erityisesti huomioon sotatoimialueella olleiden lottien suuren määrän ja sodan kestoajan. Talvisodan aikana lottatehtävissä kuoli 64 naista ja jatkosodan aikana 228.

Homo kirjoitti...

Mies.asiaa, miesten (etenkin nuorten miesten) työttömyysluvutkin voisi mainita:

Työttömyys kurittaa miehiä ja nuoria

Nuoret miehet kasvavan työttömyyden kipupiste

Homo kirjoitti...

Mies.asiaa, täällä muuten jotain feministisitaatteja, joista osaa ei ainakaan vielä ole tuolla hyödyllisellä sivustollasi - vaikka joitain näistä sinne voisi varmaan laittaakin:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

mies.asia kirjoitti...

Lisäsin kohdat "(Katuväkivallan kohteeksi joutuneet & Pelko väkivallasta perhepiirissä), Asunnottomuus".

Dworkin-sitaatit pitäisi saada jotenkin liitettyä Suomeen ja mieluiten äskettäisiin suomalaisiin tapahtumiin tai feministeihin.

Esim. Sheila Jeffreys on mukana vain sen takia, kun häntä on mm. kuultu asiantuntijana Suomessa.

mies.asia kirjoitti...

"15-24-vuotiaat työttömät"

Homo kirjoitti...

Mies.asia, eräs tilastotieto voisi olla sen mainitseminen, että eräissä (ikä?)ryhmissä suurempi osa pojista kuin tytöistä on joutunut seksuaalisen häirinnän tms teon kohteeksi. En tähän hätään onnistunut löytämään parempaa lähdettä kuin Googlen cachesta:

...
Uusin raportti nuorten kiusaamis- ja väkivaltakyselystä hätkähdyttää: Miksi kertoisin, kun se ei auta?
15.06.2009 15:32 Paula Koskivirta
Yhä useampi nuori kokee koulukiusaamista, painostusta, haukkumista ja nimittelyä, seksuaalista häirintää ja väkivaltaa. Yli kolmannes yläkoululaisista kertoo, että koulussa saa arvostusta, jos kiusaa muita oppilaita. Oppilaiden mielestä erilaisuus on usein syy joutua kiusatuksi. Tämä käy ilmi Mannerheimin Lastensuojeluliiton nettikyselystä, johon vastasi 15 000 noin 12–19-vuotiasta nuorta.
...

Seksuaalinen häirintä on kouluissa likimain yhtä yleistä kuin kiusaaminen. 52 prosenttia yläkoulujen tytöistä on kokenut seksuaalista häirintää. Heistä 40 prosenttia kertoo kokeneensa seksuaalista häirintää kerran kuussa tai harvemmin ja 12 prosenttia viikoittain. Myös pojista yli 30 prosenttia on kokenut seksuaalista häirintää, ja 11 prosenttia heistä on kokenut sitä viikoittain. Lukioissa ja ammattioppilaitoksissa pojat kokevat seksuaalista häirintää jopa tyttöjä useammin.

Homo kirjoitti...

Entäs löytyykö Suomesta tehtyjä vastaavia selvityksiä kuin tämä Ruotsista:

Selvityksen mukaan pojat myyvät seksiä hieman useammin kuin tytöt

Tämänkin tiedon voisi mainita:

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksessa yhdeksän prosenttia pojista ja kaksi prosenttia tytöistä ilmoitti nykyisen seurustelukumppaninsa lyöneen tai potkineen häntä.

Homo kirjoitti...

Eräs hyödyllinen tilastotieto voisi olla se, kuinka suuressa osassa erotapauksia lähivanhempi (tai yksinhuoltaja) on isä, eikä äiti.

Homo kirjoitti...

Koulutuksessa syrjäytyneiden sukupuolijakauma (tämä on muuten ennustava tekijä vangiksi päätymiselle) ja vankien sukupuolijakauma olisi myös varmaan hyvä mainita.

Työikäinen suomalainen mies kuolee todennäköisimmin alkoholiin tai itsetuhoon; melkein joka toinen vuonna -87 kuolleista 25-44 vuotiaista miehistä menehtyi itsemurhan tai alkoholin vuoksi ja parhaassa työiässä olevia miehiä kuoli kolme kertaa enemmän kuin naisia. Vangeista on miehiä 98 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Himasen dignity... Mattiesko Hytönen on kuvannut tuota Himasen arvokkuutta kaikkein osuvimmin sanakääntein.

Näytttä ettei mies muuta kuin kehuu itseää "tulevaisuusrarortissaan"

Anonyymi kirjoitti...

this really ROCKS!

Maailma pelastuu Himasen arvokkuudesta!

Jorma kirjoitti...

Näin miehelle kannattaa puhua