tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

Nykynainen ei alistu, vaan...

It-naisen euro on 96 senttiä

Poliisi: Nykynainen ei alistu vaan puukottaa

Eduskuntavaalien jälkeen tulevan hallituksen on sovittava tasa-arvoministerin pestin kokopäiväistämisestä, esittää Vasemmistoliiton puoluesihteeri Sirpa Puhakka.

The Plague of Modern Masculinity

Mitä, jos naisia ei olisi?

Pari kysymystä Henry Laasaselle

Valtion tulonsiirrot miehiltä naisille

Raikas tuulahdus parisuhdeväkivaltakeskustelussa

Tasaista tasa-arvoa

Mielestäni tasa-arvo kotona toteutuu silloin kun molemmat osapuolet tuntevat olonsa turvalliseksi ja työt jakaantuvat tasaisesti, kaikki lähtee kotoa ja kasvatuksesta.

49 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

Mervi Melasniemi ilmeisesti yritti jotain ennätystä valheellisten feministikliseiden tunkemisessa yhteen kirjoitukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihmeen sana on "profeministi"? Mitä se tarkoittaa? Pro feministi eli feministin puolesta? Kenen feministin? Vai onko kyse slangisanasta "pro" eli lyhennys sanasta "professional", jolloin kyse on ammattilaisfeminististä.

Vai onko tuossa yritetty hakea sanaparia pro feminismi eli feminismin puolesta?


Itsensä voi nolata monella tapaa ja yksi tapa on tehdä se käyttämällä sivistyssanoja päin persettä. Nolaamisen kruunaa facebook-ryhmän perustaminen profeministimiehille. Hyi saatana.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Mikä ihmeen sana on "profeministi"?"

Se tarkoittaa tosiaan feminismin puolesta. Kyseistä sanaa käytetään siksi, että profeministit katsovat, että mies ei voi olla feministi. Koska jos miehet alkaisivat feministeiksi, niin vaarana olisi, että miehet alkaisivat sanelemaan feminismin sisältöä, eikä feminismi olisi silloin enää naisten kokemuksiin perustuva liike, vaan pikemmin uusi miestyypillisen ajattelun muoto. Siksi miehen on tyydyttävä vain hiljaisesti tukemaan naispuoleisten feministien omia pyrkimyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Jukka Hankamäki: Seksit selviksi

Anonyymi kirjoitti...

Dok: Äiditön kaupunki

Bulgarialainen Varshetsin kaupunki on kuin sosiaalisen kokeilun näyttämö. Miehet huolehtivat lapsista, laittavat ruokaa, pesevät pyykkiä ja odottavat rahaa vaimoiltaan, jotka ovat töissä ulkomailla.

Anonyymi kirjoitti...

Ohjelmistojen testausyrityksen Qentinelin kaksi perustajanaista vastaanotti maanantaina Naiset ja tekniikka -palkinnon

http://www.itviikko.fi/ihmiset-ja-ura/2010/03/09/testausyrityksen-perustajanaisille-palkinto/20103512/7?posted=1&article=1#comments

Hannele mummu kirjoitti...

Alistu?!?!!

Onpa sanojen valintaa sinulla..

Anonyymi kirjoitti...

"Poliisi: Nykynainen ei alistu vaan puukottaa" otsikko on ihan Iltalehden tekosia.

Onpas mummut nykyään vihamielisiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Onpas mummut nykyään vihamielisiä."

Tuntuu niiltä tolkkukin tipahtaneen matkan varrelle.

Hannele mummu kirjoitti...

Anonyymi, vihamielisiä????

Olen vain hämmästynyt.

Anonyymi kirjoitti...

http://seppohilden.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/09/meita-ei-saa-syrjia/

Kolmas nainen kirjoitti...

Olet hämmästynyt Ilta-Sanomien otsikosta ja kuvittelet Henryn keksineen sen?
Mitäs tuohon nyt sanoisi...

No, on itseäkin tullut kerran vastaan mummo, joka luuli, että lehdissä olevat mainokset ovat päätoimittajan tekemiä ja kuvitteellisia. Jotenkin sitä vain toivoo, että noin pitkälle dementoituneet eivät surffailisi netissä.

Anonyymi kirjoitti...

"Se tarkoittaa tosiaan feminismin puolesta"

Ei tarkoita. Jos sanapari on pro feministi eikä pro feminismi, niin tuo on aika yksiselitteistä ja tarkoittaa vain [yhden] feministin puolesta.

Naispuoleisten on sekin ihan perseestä, koska -puoleisten tarkoittaa suuntaa (oikeanpuoleinen, etelänpuoleinen). Naispuolisten olisi oikea muoto, mutta siinäkin on liikaa loppuosa. Toisaalta "naisfeministien" olisi t o d e l l a järkyttävä sana.

Voisiko akateemisesti koulutettu ihminen tosiaankin opetella sanojen käyttöä?

Anonyymi kirjoitti...

Kerro tuo Profeministimiehet ry:lle.

Anonyymi kirjoitti...

Oho, Henry on 12. US:n luetuimmat-listalla.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittu Facebook-liike ajaa miestenpäivää Suomeen

Henry Laasanen kirjoitti...

"Oho, Henry on 12. US:n luetuimmat-listalla."

No, eipä siellä niin mahdottomasti lukijoita ole. Edellä on "laatukirjoittajia", kuten Pekka Siikala. Ja jos Heiskala (tai "tarkkonen") perustaisi sinne blogin, niin sehän singahtaisi luultavasti heti ykköseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä väkivaltakeskustelusta pitäisi kyllä tehdä tutkimus.
-Millä keinoin ja edellytyksin feministinen liike pystyi pitämään yllä valheellista ja esimerkiksi lasten etua vahingoittavaa käsitystä julkisuudessa jopa vuosikymmeniä?
-Tunkeutuiko oikea tieto julkisuuteen "omin avuin" (normaalin julkisuusprosessin tai demokratian kautta) vai tekivätkö feministit virheitä? Ainakin yksittäiset feministit tekivät liioitellessaan aivan tolkuttomasti miesten väkivaltaisuutta ja vähätellessään naisten.
-Miten feministit yrittävät nyt palauttaa etulyöntiasemansa ("nyt pitäisi lopettaa keskustelu siitä, miten väkivalta on jakautunut sukupuolten kesken, nyt pitäisi katsoa, miksi tytöt ovat alkaneet käyttäytyä kuin pojat jne.)
-Heikentääkö oikea käsitys väkivallasta feministien poliittisia pyrkimyksiä laajemminkin ja kuinka paljon?
-Miten pahasti feminsitien uskottavuus on mennyt muissakin asioissa? Alkaako yleisö ja jopa media vihdoinkin epäillä feministien rehellisyyttä?

Homo kirjoitti...

Joitain raiskaussitaatteja:

RAPE!

Homo kirjoitti...

Hyvä kirjoitus Eräs nainen -nimimerkiltä:


Ilmeisesti nainen ei koskaan voi olla rikollinen. Korkeintaan väärinymmärretty, nurkkaan ajettu kaunis ja älykäs enkeli, joka ei oikeasti tarkoittanut mitään pahaa.

Jos kyseinen insuliinimurhaaja olisikin ollut mies, kuinka moni olisi täällä lässyttämässä, siunailemassa ja ylistämässä kyseistä henkilöä... tuskin kukaan.

Anonyymi kirjoitti...

http://simopasanen.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/09/vallanjanoisista-paskiaisista/

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Syltty kirjoitti...

Insuliinimurhaaja teki täysin oikeat johtopäätökset.

Yhteiskunta kiittää, elinkautisvanki on kallis vanki.

MikkoAP kirjoitti...

Syltty: "Insuliinimurhaaja teki täysin oikeat johtopäätökset.

Yhteiskunta kiittää, elinkautisvanki on kallis vanki."

Hänen viimeinen tekonsa oli sentään hyvä teko.

Anonyymi kirjoitti...

Why handsome men make bad husbands I

Do Girls Really Love Assholes?

Do Assholes Really Finish First?

Do Nerds Rule?--The Curious Case of Peter Orszag

Anonyymi kirjoitti...

"Tyypillinen suomalaisnainen ei osaa ilmaista tunteitaan ja siksi murhaa rutiininomaisesti lapsia ja vanhuksia." -Ossi Sofpaska

Anonyymi kirjoitti...

Siellä jotkut naisetkin ovat nyt alkaneet kommentoimaan Henryn US blogiin. Joku voisikin nyt mennä selittämään heille vähän mm miksi miesten keski-ikä laskee, miksi seksuaalinen yksinäisyys tekee pahaa miehelle jne...;)

Anonyymi kirjoitti...

laita henkka iso linkki tuonne sivuun siitä sun US-blogista.

Arhi Finnsanity kirjoitti...

"Pari Kysymystä Henrylle..."


Millaiseksikohan naisten käyttäytyminen muuttuisi, jos miehet yhtenä päivänä lopettaisivat seksuaalisen kiinnostuksen vihjailemisen ja tavanomaisen extra "kohteliaisuuden" sitä myöten?

Naiset joutuisivat suunniltaan asemansa menettämisestä.

Seksuaalinen mielenkiinto naisia kohtaan antaa ylimääräistä nostetta, sitä extra umphia, kohteliaisuutta ja varausta normaaliinkin kanssakäymiseen miesten suunnalta naisia kohtaan, mitä ei ole miesten välisessä kanssakäymisessä.

Naisten mielestä tämä on sivistynyttä naisten arvon huomioonottamista. Tämä sivistys kuitenkin pohjautuu biologiseen porinaan, joka on luonnollista.

Naiset edellyttävät normaalissa kanssakäymisessä miehiltä tätä extraa, seksuaalista arvoa.

Jos joku mies kohtelee naista kuten muita miehiä, hän on naisten mielestä töykeä juntti, kun ei huomaa naisen statusta ja sen extra-arvoa joka tilanteessa.

En tunne ketään miestä, joka olisi katsonut naisen varallisuutta tai statusta aloittaessaan parisuhdetta tai seksisuhdetta naisen kanssa.

Sen sijaan tunnen useita naisia, jotka kommentoivat omaa valintaansa tai ystävättären valintaa miehen varallisuuden, statuksen ja tulevan "ahkeruuden" suhteen.

Eroavaisuus tässä arvioinnissa ja tuomioissa on hyvin suuri.

Anonyymi kirjoitti...

YLE:n taattua femakkolaatua. Ai, että naisia aina tentataan nippelitiedolla? Tämä femifantastinen yleistys varmaan syntyi siitä, kun myös Urpilaiselta oli kehdattu kysyä nippelitietoa eikä hän oikein pärjännyt. Reilua tietysti olisi olla kysyä vain miespoliitikoilta, koska eihän naisen voi olettaa tietävän mieserityisistä asioista kuten yhteiskunnan toiminnasta.

http://areena.yle.fi/audio/813899

Miksei valta kelpaa naispoliitikoille?

Miksi politiikan naisia simputetaan koko ajan nippelitenteillä? Miksi Kataisen garderobi kelpaa aina mutta naisten ei milloinkaan? Studiovieraana Strasbourgissa Anneli Jäätteenmäki.

Anonyymi kirjoitti...

Homothan eivät naisia paljon huomioi ja hyvin menee. Ja jokainenhan tietää, että naisten saaminen muuttuu yllättäen paljon helpommaksi, kun mies alkaa seurustella tai menee naimisiin. Se varmaan johtuu siitä, että varmuus säteilee ja sellainen "en mä sua tarvi mutta roiku nyt siinä jos välttämättä haluat".

Anonyymi kirjoitti...

Preselection.

Argh kirjoitti...

Sirpa Puhakka puhuu tasa-arvoministerin pestistä, mutta ilmeisesti oikeasti tarkoittaa naisasiaministerin virkaa.

Sirpa ei sitä välttämättä tiedä, mutta oikeasti tasa-arvoa ajava ministeri olisi juuri sitä, mitä Sirpa ei suurin surminkaan haluaisi.

Nyt ollaan nimittäin siinä pisteessä, että kaikki suomalaisen naisen vikinä tasa-arvosta ja sorretusta asemastaan pitäisi yksinkertaisesti jättää huomiotta. Asiaan voidaan palata ehkä sitten kun poikiin kohdistuva asevelvollisuusasia on jotenkin järkevästi ratkaistu, miesten eliniät alkavat muistuttaa naisten vastaavia, ja kun poikien koulumenestys alkaa taas edes vähän parantumaan.

Tasa-arvo tarkoittaa suomalaiselle naiselle aina ja kaikissa olosuhteissa naisen aseman parantamista. Poikkeuksiakin toki on, mutta he ovat kovin harvassa, eivätkä heistäkään kaikki oikeasti usko omiin tasa-arvopuheisiinsa.

Asiantilan korjaamiseksi tarvitaan ehkä tasa-arvoministeri, mutta hän saisi todennäköisesti potkut heti kun naiskunnalle selviää, mitä tasa-arvo oikeasti tarkoittaa. Niinpä on parempi vain unohtaa koko Sirpan typerä ehdotus, ja jatkaa entiseen malliin. Säästetään sillä ainakin yhden ministerin palkka.

Homo kirjoitti...

Rappukäytävään kuului avunhuutoja - kaksi naista kiinni miehen pahoinpitelystä

Nainen ryösti kaupan kassan Somerolla

Homo kirjoitti...

LÄHISUHDEVÄKIVALLAN EHKÄISY HELSINGIN TURVALLISUUSOHJELMASSA. KAUPUNGIN JA VÄKIVALTAA KOKENEIDEN NÄKÖKULMIA

Aika: Tiistai 23.3.2010 klo 17.30-20.30

Paikka: Sosiaaliviraston täydennyskoulutustilojen auditorio,
Käenkuja 3 a A, 2. kerros, 00500 Helsinki (Sörnäinen)

Kohderyhmä: Helsingin kaupunginvaltuutetut, varavaltuutetut, luottamushenkilöt, kaupungin työntekijät ja muut aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus on kaikille avoin.

Järjestäjä: Helsingin tasa-arvotoimikunta

Tiedustelut: riikka.henttonen@helsinki.fi
tai puhelin: 050-466 1053

Ilmoittautuminen: Tilaisuuteen mahtuu 80 osallistujaa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 18.3. mennessä osoitteeseen riikka.henttonen@helsinki.fi tai puhelimitse 050 466 1053

Helsingin turvallisuusohjelma 2010-2013 linjaa, millä tavalla kaupungissa torjutaan lähisuhdeväkivaltaa ja tuetaan väkivallan uhreja. Turvallisuusohjelman lähisuhdeväkivallan vastaisen toimenpideosion käsittelystä on vastannut kaupunginjohtaja Jussi Pajusen johtajistokäsittelyssä asettama työryhmä, joka on tehnyt toimenpide-ehdotuksen lähisuhdeväkivallan torjumiseksi. Turvallisuus- ja valmiusosasto tekee työryhmän raportin pohjalta turvallisuusohjelmaan oman toimenpide-ehdotuksen lähisuhdeväkivallan ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi. Ehdotus esitellään johtoryhmälle, jonka jälkeen asia viedään johtajistokäsittelyyn, ratkaistaan miltä tahoilta pyydetään lausuntoja ja millä päätöksentekotasolla turvallisuussuunnitelmasta lopuksi päätetään.

Mitä työryhmä on ehdottanut lähisuhdeväkivallan torjumiseksi ja vähentämiseksi? Ryhmän toimenpide-ehdotuksista kertoo johtava turvallisuuskoordinaattori ja turvallisuusstrategian lähisuhdeväkivaltatyöryhmän sihteeri Johanna Seppälä. Entä mitkä ovat väkivaltaa kohdanneiden tarpeet? Naisten linjan väkivaltaa kokeneiden naisten Päänavaus-ryhmän ohjaaja Rauni Kortesalmi kertoo kaupungin tarjoamista palveluista väkivaltaa kokeneiden näkökulmasta, sekä aukkokohdista palveluissa. Suvi Ronkainen puhuu siitä, mitä on naisiin kohdistuva väkivalta, ja mitkä ovat sukupuolineutraalin puheen ongelmat. Lopuksi paneelissa keskustelevat kaupunginvaltuutetut, varavaltuutetut sekä luottamushenkilöt Sanna Perkiö, Mari Puoskari, Kristiina Ruuskanen, Leena Eräsaari, Hannele Salava, Sara Paavolainen sekä Johanna Seppälä, Rauni Kortesalmi ja Suvi Ronkainen. Paneelin puheenjohtajana toimii Pia Puu Oksanen.


OHJELMA

klo 17.30-17.45 Tilaisuuden avaus. Tasa-arvotoimikunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Päivi Lipponen avaa tilaisuuden ja tasa-arvotoimikunnan jäsen Riikka Henttonen lausuu alkusanat

jatkuu...

Homo kirjoitti...

...jatkoa:

klo 17.45-18.15 Turvallisuusstrategian lähisuhdeväkivaltaosion valmistelu ja työryhmän toimenpide-ehdotukset lähisuhdeväkivallan vähentämiseksi.
Johanna Seppälä, turvallisuusstrategian lähisuhdeväkivaltatyöryhmän sihteeri, johtava
turvallisuuskoordinaattori, turvallisuus- ja valmiusosasto

klo 18.15-18.45 Helsinkiläisten väkivaltaa kokeneiden naisten palvelutarpeet.
Rauni Kortesalmi, kätilö, Päänavaus-ryhmän ohjaaja, Naisten Linja Suomessa ry

klo 18.45-19.20 Väkivalta, sukupuoli ja toimijuus.
Suvi Ronkainen, professori, Lapin yliopisto. Kansallisen Väkivaltatutkijat-verkoston puheenjohtaja

klo 19.20-20.30 Paneeli. Puhujina Sanna Perkiö (tekniikan tohtori, kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, Kok), Mari Puoskari (DI, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja, kaupunginhallituksen edustaja terveyslautakunnassa, Vihr), Kristiina Ruuskanen (Keskustanaisten pääsihteeri, Helsingin Keskustanuorten puheenjohtaja, varapäivystäjä Helsingin sosiaalipäivystyksessä, Keskusta), Leena Eräsaari (sosiaalityön professori, varavaltuutettu, Vas), Hannele Salava (erityislastentarhanopettaja, SKP ja Helsinki-listat), Sara Paavolainen (kaupunginvaltuutettu, sosiaalilautakunnan jäsen, SDP), Olli Sademies (henkilöstökonsultti, eläkkeellä oleva rikostutkija, varavaltuutettu, Perussuomalaiset) sekä asiantuntijapuheenvuoron pitäneet Johanna Seppälä, Rauni Kortesalmi ja Suvi Ronkainen. Paneelin puheenjohtajana toimii Pia Puu Oksanen (naisten ihmisoikeuskysymysten asiantuntija, Amnestyn Suomen osasto)

Tunnistetaanko Helsingissä naisiin kohdistuva väkivaltaa omana ilmiönä? Tarvitaanko Helsingissä erillistä naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista ohjelmaa? Minne kaupunki ohjaa väkivaltaa kohdanneet? Hyödynnetäänkö Helsingissä hyviä käytäntöjä kuten Malmin mallia, neuvolan väkivaltaseulaa ja RAP:a (raiskauksen uhrin akuuttiapu -kansio)? Miten uhrien turvallisuus huomioidaan turvallisuusohjelmassa? Millä keinoin voimme vähentää lähisuhdeväkivaltaan liittyviä kuolemia? Resursoiko kaupunki lähisuhdeväkivallan vastaiseen työhön rahaa? Millä tavoin turvallisuusohjelmassa saadaan vastattua sosiaali- ja terveysministeriön suosituksiin?

Sosiaaliviraston täydennyskoulutustilojen auditorio, Käenkuja 3 a A, 2. kerros

-Kutsua saa levittää-

Homo kirjoitti...

Tämä kommenttijärjestelmä tuntuu tällä hetkellä saavan osan kommenteista kummittelemaan siten, että ne välillä näkyvät ja välillä eivät näy...

bmaad kirjoitti...

"Millaiseksikohan naisten käyttäytyminen muuttuisi, jos miehet yhtenä päivänä lopettaisivat seksuaalisen kiinnostuksen vihjailemisen ja tavanomaisen extra "kohteliaisuuden" sitä myöten?"

KÄYTÖS PARANISI, SAMOIN YLEINEN TIEDOSTAMISEN TASO. SEKSUAALINEN VALTA EI OLISIKAAN ENÄÄ NIIN OHJAAVA TEKIJÄ.

Miesten siis kannattaisi luopua extra kohteliaisuuksista jo tänään ja muistakin ihmisen aliarviointiin perustuvista pillutaistelun muodoista. Tämä antaisi naisille todellisen "rauhan kehittyä" ja tulla naisina tasa-arvoisiksi sotureiksi miesten rinnalle, ja toisinkinpäin.

"Naiset joutuisivat suunniltaan asemansa menettämisestä. "

Ei vaan he alkaisivat miettiä
omaa älyllistymistään, ja suunnitella esimerkiksi uutta tekniikkaa.

"Seksuaalinen mielenkiinto naisia kohtaan antaa ylimääräistä nostetta, sitä extra umphia, kohteliaisuutta ja varausta normaaliinkin kanssakäymiseen miesten suunnalta naisia kohtaan, mitä ei ole miesten välisessä kanssakäymisessä. "

Seksuaalinen tarpeeton
mielenkiinto lähinnä häiritsee naisten yksilönkehitystä, ja tekee heistä turhanpäiväisen itsekkäitä.

"Naisten mielestä tämä on sivistynyttä naisten arvon huomioonottamista."

Tuo peli on syytä panna poikki
ja sen me miehet voimme tehdä.
Sitä paitsi voin rohkaista teitä: kauniit naiset pitävät enemmän heihin kohdistuvasta kriittisestä arvostelusta, kuin rumat, koska rumien naisten vetovoima perustuu pelkkään kauniiden pihtaamiseen.

"Tämä sivistys kuitenkin pohjautuu biologiseen porinaan, joka on luonnollista. "

Biologiset mekanismit ovat tosiasiallisia, mutta ihminen voi silti olla vähemmän juntti.

"Naiset edellyttävät normaalissa kanssakäymisessä miehiltä tätä extraa, seksuaalista arvoa. "

Eivät edellytä. Senkun annat naisen olla ja mietiskellä kaikessa
rauhassa, etkä anna periksi olemalla kriittinen. Mikään biologinen mekanismi ei estä sinua viemästä asiaa loppuun.

"Jos joku mies kohtelee naista kuten muita miehiä, hän on naisten mielestä töykeä juntti, kun ei huomaa naisen statusta ja sen extra-arvoa joka tilanteessa. "

Saattaapa sitä joku rumahko nainen suutahtaa. Kannattaakin yrittää puhua järkeä kauniimmille naisille.

"En tunne ketään miestä, joka olisi katsonut naisen varallisuutta tai statusta aloittaessaan parisuhdetta tai seksisuhdetta naisen kanssa."

Minä katsoin. Ja ällistyin.

"Sen sijaan tunnen useita naisia, jotka kommentoivat omaa valintaansa tai ystävättären valintaa miehen varallisuuden, statuksen ja tulevan "ahkeruuden" suhteen. "

Aivan. Tällaiset naiset eivät tiedä elämästä mitään.

"Eroavaisuus tässä arvioinnissa ja tuomioissa on hyvin suuri."

On. Ei pidä ehdotella naisille seksiä olemalla itse liian
helppo.

Syltty kirjoitti...

"Millaiseksikohan naisten käyttäytyminen muuttuisi, jos miehet yhtenä päivänä lopettaisivat seksuaalisen kiinnostuksen vihjailemisen ja tavanomaisen extra "kohteliaisuuden" sitä myöten?"

Kyllähän naiset sen pääsevät kokemaan, viimeistään sitten kun ikää alkaa olemaan 50+, sillä tällöin huomiota osoittavat korkeintaan omanikäiset ja vanhemmat miehet, jolloin sen määrä on murto-osa parikymppisestä.

Kyllähän välillä saa lukea valituksia siitä kuinka jo nelikymppinen nainen on näkymätön, eli joutunut samaan tilanteeseen jossa 95% miehistä on ollut koko aikuiselämänsä ajan.

Anonyymi kirjoitti...

Pari kysymystä lisää Henry Laasaselle

Anonyymi kirjoitti...

"Oho, Henry on 12. US:n luetuimmat-listalla."

No, eipä siellä niin mahdottomasti lukijoita ole. Edellä on "laatukirjoittajia", kuten Pekka Siikala. Ja jos Heiskala (tai "tarkkonen") perustaisi sinne blogin, niin sehän singahtaisi luultavasti heti ykköseksi."

Henry, ihan turha vittuilla kun ei pysty itse samaan. Heiskalan ja Tarkkosen Helsingin Sanomissa käymät keskustelut löytää arkistosta edelleen siten, että etsii ketjuja joissa on kaikkein eniten kommentoijia.

Anonyymi kirjoitti...

Henry, googlaa huviksesi vaikka Akuliina Saarikoski, ennen kuin vittuilet Heiskalasta yhtään lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Hoi! Siltä nousi kolme erillistä Heiskalan kirjoittamaa LOL-sivustoa esiin kymmenen ensimmäisen joukosta haulla Akuliina Saarikoski.

Vieläkö katsot aiheelliseksi jatkaa vittuilua Heiskalalle, Henry Laasanen? Ja miksei sinun kirjoituksia olla juuri koskaan hyväksytty Hesarin keskusteluihin, ei ainakaan ole näkynyt?

Anonyymi kirjoitti...

Googlaa kuvahaku "feminismi".

Kaksi osumaa "Hieskalalle" - ekalle sivulle.

Anonyymi kirjoitti...

Googlaa kuvahaku "feminism"

Ensimmäinen suomalainen sivusto:
http://images.google.fi/images?um=1&hl=fi&rls=GGLG,GGLG:2006-34,GGLG:fi&tbs=isch:1&q=feminism&sa=N&start=54&ndsp=18

Heiskala.

toinen suomalainen sivusto?
http://images.google.fi/images?um=1&hl=fi&rls=GGLG,GGLG:2006-34,GGLG:fi&tbs=isch:1&q=feminism&sa=N&start=162&ndsp=18

Heiskala.

Pitäisitköhän jo vähän pienempää ääntä Henry Laasanen, profeministiset yrityksenne estää "Hieskalan" näkyvyyttä, ja herjata häntä, tuloksenne on huono.

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen on profeministien asialla.

kävelevä dildo kirjoitti...

"Laasanen on profeministien asialla."

Paskapuhetta.
Vedä sinä idiootti vapaasti valitsemasi sukupuolielin päähäsi.

Vortac kirjoitti...

Noh, onhan tuossa totuuden jyvä; Henry Laasanen tekee työtä profeministien hyväksi, koska hän tekee työtä meidän KAIKKIEN hyväksi tuomalla esiin faktoja ja nostamalla ihmisten tietoisuuteen kysymyksen 'voisiko sana 'tasa-arvo' tarkoittaa jotain vallan muuta kuin feministien määritelmät antavat ymmärtää'..

Laasasen teot ja urakointi edistävät siis tasa-arvoa, ja tästähän hyötyvät -ihan-kaikki-, siis myös profeministit.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Henryllä vaan ei ole asioiden tärkeysjärjestys selvillä eikä yhteiskunnalliset realiteetit.