maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

Lugano

Naisetko pelkkiä enkeleitä?

Tasa-arvo tyttö - poika / nainen-mies

Väkivallasta

Stereotyyppinen kuva valkoista, työväenluokkaista heterovaimoparkaansa hakkaavasta valkoisesta, työväenluokkaisesta, suurikokoisesta heteromiehestä on sekä virheellinen että harhaanjohtava.

Tukiainen vastaa häntä syyttävälle kansanedustajaehdokkaalle!

Johanna Tukiainen-Ehdotin Timolle Luganoa, mutta jo heti alussa kävi selväksi, ettei hänellä ole siihen varaa, Tukiainen arvelee.

-Ruotsalaista Ingoa olin tapaillut jo kauemmin, ja hän oli ihan innoissaan matkasta. Oli siis luonnollista, että lähdin hänen kanssaan. Ingo on herrasmies toisin kuin Timo.

16 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Miksei mainita, että tekijä on aiempien tapausten perusteella luultavasti nainen (aivan niin kuin kohdunryöstöissä) - vai onko se liian ilmeistä?:

"Vauvakaappaaja todennäköisesti mielisairas"

bmaad kirjoitti...

"Johanna Tukiainen-Ehdotin Timolle Luganoa, mutta jo heti alussa kävi selväksi, ettei hänellä ole siihen varaa, Tukiainen arvelee."

Lugano on siisti paikka, hyvä kiinalainen ravintola ainakin siellä. :) Tukiaisen kanssa en sinne kyllä lähtisi.

Anonyymi kirjoitti...

Vastaus tuli

Anonyymi kirjoitti...

"Vastaus tuli"! Tuosta käy selvästi ilmi että Henry tietää kuka Tarkkonen on. He kirjoittavat vuorotellen, peräkkäin!

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

http://www.itviikko.fi/ihmiset-ja-ura/2010/03/08/it-naisen-euro-on-96-senttia/20103451/7?rss=8

Anonyymi kirjoitti...

http://miljasaresvaara.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/08/pari-kysymysta-henry-laasaselle/

Anonyymi kirjoitti...

http://ilikka.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/08/femakot-hei/

Anonyymi kirjoitti...

http://rogue.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/08/susia-kettuja-ja-sukupuolineutraalia-kasvatusta-osa-i/

Homo kirjoitti...

Miehiä ammuskellut ja miesten väkivaltaista hävittämistä esittäneen SCUM-manifestin kirjoittanut Valerie Solanas on tunnetusti feministinen idoli. Ilmeisesti tämä asenainen on toiminut esikuvana Anne, Tulta munille, Moilasenkin miesasiamiehiä väkivallalla uhkailleelle lehtijutulle kuvituksesta (Heiskaselle kiitos kuvan arkistoinnista) päätellen.

Mielenkiintoisesti olen ollut huomaavinani eräissä suhteellisen tuoreissa nettiriitelyissä, että kun nostetaan esiin näitä kiusallisen selvästi miesvihamielisiä feministisiä esikuvia, kuten Valerie Solanas, Andrea Dworkin, Sheila Jeffreys yms - niin feministit heittäytyvätkin hyvin tietämättömiksi ja väittävät, etteivät muka ole koskaan kuulleetkaan tällaisista henkilöistä. Joopa joo. Samat femakot usein väittävät kuitenkin myös, etteivät heidän vastustajansa tunne feminismiä - toisin kuin feministit itse.

Tätäkin voisi pitää kai jonkinlaisena feministisenä ikonina tai ainakin ikonien mallin mukaan toimivana, kun pisti pikkutyttönä kylmäksi pari poikaa ja nauroi vielä päälle:

Mary Bell

Homo kirjoitti...

Valerie selvisi ammuskelustaan peräti 3 vuoden vankeudella - ja femakot olivat lujasti idolinsa tukena:

...
Feminist Robin Morgan (later editor of Ms. magazine) demonstrated for Solanas' release from prison. Ti-Grace Atkinson, the New York chapter president of the National Organization for Women (NOW), described Solanas as "the first outstanding champion of women's rights."[9] Another member, Florynce Kennedy, represented Solanas at her trial, calling her "one of the most important spokeswomen of the feminist movement."[9]
...

Homo kirjoitti...

...
Police reports concluded that Mary Bell had gone back after killing him to carve an "N" into his stomach with a razor; this was then changed using the same razor but with a different hand from an "M". Mary Bell also used a pair of scissors to cut off bits of Brian Howe's hair and to mutilate his genitals.
...

Jorma kirjoitti...

"Stereotyyppinen kuva valkoista, työväenluokkaista heterovaimoparkaansa hakkaavasta valkoisesta, työväenluokkaisesta, suurikokoisesta heteromiehestä on sekä virheellinen että harhaanjohtava."

Niin on. Siitä huolimatta juuri tälle kuvalle rakentuu mm. hallituksen tasa-arvopoliittinen ohjelma ja koko viranomaistoiminta. Siinä ei sitten Vihreiden naisten mielestä olekaan mitään vikaa.

Jorma kirjoitti...

Poliisi: Nykynainen ei alistu vaan puukottaa

Kiitos vain feministit. Olette saaneet haluamanne: lisää verta ja kuolemaa.

Heiskala kirjoitti...

Livia Hekanaho, Arto Jokinen & co. - Surkeat ympyrät

terve!

Vortac kirjoitti...

Miksei mainita, että tekijä on aiempien tapausten perusteella luultavasti nainen (aivan niin kuin kohdunryöstöissä) - vai onko se liian ilmeistä?:

"Vauvakaappaaja todennäköisesti mielisairas"
..

Kaikki suurimmat uutistoimistot maailmassa noudattavat agendaa, jonka mukaan miehen sukupuolta ei mainita, jos kyseessä on uhri tai hyväntekijä ('firefighter' pelasti ihmisiä tai 'five coal miners died in an accident', ei koskaan 'five men died'..)..

Ja samoin naisen sukupuoli muistetaan aina mainita, kun kyseessä on uhrius tai hyvät teot/tapahtumat.

Tietenkin samalla myöskään naisen sukupuolta ei mainita, kun kyseessä on rikos tai muu paha/huono asia, ja miehen sukupuoli muistetaan AINA mainita, kun kyseessä on rikos tai paha/huono asia.

Tämä ei ole mitään lonkalta heitettyä sattumaa, vaan tarkkaan suunniteltu agenda, jota uutistoimistot ikävä kyllä orjallisesti noudattavat.

Youtubesta löytyy havainnollistavia videoita aiheesta, mutta en nyt jaksa lähteä niitä kaivamaan.

- Vortac